Статии

Рушители на съвременна България. Защо ДПС подкрепя сърбоманската атака?

Всички познати до сега автентични исторически документи категорично показват, че българският народ в древността е бил известен като изключително организиран, много трудолюбив, невероятно боеспособен, отговорен и много, много мъдър народ. Затова съвсем не е случаен фактът, че въпреки многото исторически повратности и преживени национални трагедии, нашият народ гордо е запазил своето древно име българи, а за държавата си името на прочутата древна Велика България. И този горд народ българите, още в най-дълбока древност е осъзнавал и ценял изключително много единството, както сега ние си го казваме - да сме сите българи заедно. Не случайно и кан Кубрат е завещал чрез легендарния сноп пръчки на своите синове съкровеното си желание да бъдат винаги сите заедно. Съвсем не е случаен и надписът на Народното събрание “Съединението прави силата”.

продължава>

 

Опитът за покушение върху българския език

През тази пролет целият български народ бе потресен от нечуваната низост и безбожното предателство на българските депутати. Без да им мигне окото, без ни най-малко да се замислят, депутатите от всички политически партии се опитаха тихомълком да утвърдят няколко поправки към Закона за народната просвета, с които да изхвърлят от закона параграфа, утвърждаващ българския език като задължителен в българските училища.

продължава>

 

Партийна диагноза

Днес ще почнем поредната ни тлака
с кратка диагноза на партия Атака,
истината ние казваме я тука
но не от злоба а на всички за поука!

продължава>

 

Мистерията около Първа Българска армия по време на Междусъюзническата война

Българската военна история е изпълнена със славни страници,пропити от величави военни подвизи.Сред тях достойно място заемат действията на войските ни по време на Междусъюзническата война от 1913г.Както е известно в тази война България не постигна военна победа,но и не допусна чрез победите на своите войски да бъде разгромена и унищожена от нейните врагове.

продължава>