Рушители на съвременна България

ЗАЩО ИЗДАВАМЕ ТАЗИ КНИЖКА

През цялата си хилядолетна история майка България постоянно е била обект на коварни заговори и варварски нападения от нашите съседи и техните съюзници. За голямо съжаление, на тях много често са помагали някои наши национални предатели, които са рушали целостта и стабилността на България отвътре.

И за още по-голямо съжаление, и днес България отново понася най-неочаквани и изключително жестоки удари от някои съвременни рушители на мира и спокойствието, на нейното историческо и културно наследство.

 

Опасното в случая е, че почти всичките вътрешни рушители за маскировка се представят днес като патриоти, като доброжелатели и едва ли не като най-големите пазители на всичко българско. Още по-опасното е, че все още се намират хора в България, които вярват на гръмките фрази на разни пишман патриоти, които прикриват своята антибългарска дейност с постоянно дърдорене, натякване и самоизтъкване. Типичен пример за такива съвременни рушители на България е най-кресливата семейна, сръбскоболшевишка, педофилска партия “Атака”, партията, която гласува през месец юни най-безотговорно заедно с ГЕРБ за повишаване на цените на билетите за градския транспорт в София с 43%.

Същата тази лъжепатриотична партия, въпреки че гласува абсолютно единодушно за ликвидацията на българския език (главния стожер на българската нация), ежедневно и постоянно продължава най-цинично да се самоопределя за националистическа. Нещо повече, именно партия “Атака” налага днес тотална цензура, където и когато може, срещу всеки, който разкрива истинската й същност, а нейни представители фалшифицират най-безобразно историята само и само да предизвикат етнически раздори у нас. И точно “Атака” е партията, която, виждайки затъването си, вие на умряло за въвеждане на задължително болшевишко гласуване и бяга като попарена от мажоритарния вот, надявайки се да оцелее при следващите избори.

За тези съвременни, нагли и най-безсрамни рушители на България от “Атака”, за подобните на тях от НДСВ, ДПС и други партии, за македонистките отрепки, както и за техните помагачи издаваме тази брошура, защото в името на мира и просперитета на отечеството всички съвременни рушители на България следва да бъдат на всяка цена разобличени пред цялото общество.

Никола Григоров

ИЗТЕГЛИ КНИЖКАТА