Рушители на съвременна България - 2

Новата книга "Рушители на съвременна България - 2" е вече онлайн

Уважаеми читатели,

Книжка № 1 от поредицата “Рушители на съвременна България” предизвика изключително голям интерес не само в България, а и в българските общности по целия свят. Повечето читатели споделиха, че са били изключително впечатлени от следното:

1. Че в книжката са посочени много факти от нашия политически живот и от нашата история, които досега са били малко известни, често замазвани, срамежливо премълчавани и нагло фалшифицирани.

2. Че всичко, казано в книжката, е 100% истина. И то нашата, българската истина, казано по нашему: “Право, куме, в черните очи”.

 

Разбира се, чуха се и гласове защо стилът е толкова остър, пиперлив, на места даже и нецензурен. На тези читатели ще отговоря, че за каузата “Сите българи заедно”, за опазването на интересите на България при описването на събитията от вътрешния и външния политически живот най-важни са следните съображения:

Събитията, изстъпленията и престъпленията срещу българския народ, които сме описали с люти думи, са станали или се извършват в момента. Това наистина са страшни, зловещи и съвсем нелицеприятни събития и случки, подли заговори или чуждоугодничества, които следва да се предадат с точните думи, а извършителите да се назоват поименно и с епитетите, които са заслужили със своите действия. Не може тези, които извършват геноцид срещу българите, тези, които лицемерят с българския народ, с разни изтъркани теории за добросъседство, славянство и други, тези, които пропагандират, насърчават или закрилят този геноцид, да бъдат наречени с други думи, освен с тези, които са заслужили – палачи, варвари, ренегати, лицемери, безграмотни отрепки и т. н. Не може тези, които искат и гласуват за унищожаване на българския език, да бъдат наречени другояче, освен национални предатели. Те всички трябва да знаят, че ние, българите, знаем и виждаме тяхната антибългарска дейност, че ще се борим истината да излезе наяве, че ще се борим за правата на всеки българин, че ще разобличаваме всякаква антибългарска дейност. “На зло куче - зъл прът”, “На люта рана - лют мехлем”, “Каквото повикало, такова се обадило”, казват за такива случаи народните мъдрости.

Но фактът, че има такива хора и събития, доказва, че враговете на България непрекъснато заговорничат срещу нея, че рушителите на съвременна България продължават и днес своята антибългарска дейност. Че такива рушители има и в настоящия български парламент. И че много от тези рушители се маскират като патриоти, за да могат необезпокоявани да продължат да рушат България. Разбира се, винаги в угода на смъртните врагове на България.

Затова в настоящата книга ще Ви покажем за по-голяма яснота поименно кой внесе проектозакона срещу българския език, кой гласува срещу българския език, кои депутати искат допълнителни привилегии за евродепутатите, кои поискаха народни пенсии от 1500 лв. нагоре на 55 г., какви са техните мотиви, как си гласуваха депутатите държавна субсидия от 15 000 лв. на калпак всеки месец, как и защо чуждофилството е изключително опасно за България.

Разбира се, ще посочим и много рушители, които помагат на враговете на България, и задължително ще отговорим съвсем накратко на някои реагирали като ощипани на посочените от нас нелицеприятни факти за тяхната антибългарска дейност.

Българският народ има право точно да знае кои са неговите грабители и рушители. Само тогава той ще знае как да се пази от тях, как да пази децата си и България от тези, които искат да я няма нашата Родина.

Затова пред Вас е книжка № 2 от поредицата “Рушители на съвременна България”.

 

ИЗТЕГЛИ КНИЖКАТА