ЦАР ФЕРДИНАНД, ЦИНИК, ИЗМАМНИК, ЛИЦЕМЕР

 

Издаването на тази изключително скандална книга съвсем сигурно ще ни спечели много нови неприятели. Защото в книгата с автентични документи и исторически факти са показани някои скрити и неизвестни истини от живота на цар Фердинанд. Истини за монарха, донесъл със своята алчност, неадекватни действия и безбройни интриги неописуеми мъки на българския народ, както и двете най-тежки национални катастрофи на България. Истини за царя, който избяга най-позорно след Първата световна война от България, за да опази трона за своите наследници и сигурно за да не бъде линчуван от изстрадалите и разярени българи.

Издаваме книгата и защото в нея всеки читател сигурно ще намери някакво обяснение за мераците на г-н Симеон Сакскобурготски, внука на цар Фердинанд, към държавни имения, дворци и гори. Защото от книгата съвсем ясно се виждат множество странни съвпадения в действията на внука и съветите на неговия дядо.

Затова приятни срещи с непознатия цар Фердинад Сакскобурготски.

ОЧАКВАЙТЕ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ЧАСТ ІІ ОТ ПОРЕДИЦАТА "ЦАР ФЕРДИНАНД, ЦИНИК, ИЗМАМНИК, ЛИЦЕМЕР, В КОЯТО КНИГА С ИСТОРИЧЕСКИ ДОКУМЕНТИ ЩЕ БЪДАТ ПОКАЗАНИ ЗЛОДЕЯНИЯТА И НЕЩАСТИЯТА, НАНЕСЕНИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ОТ АЛЧНОСТТА, ПОДКУПНИЧЕСТВОТО, ПРЕДАТЕЛСТВАТА И БЕЗУМИЯТА НА ЦАР ФЕРДИНАНД!

Никола Григоров