Тук може да направите Вашия коментар по всички въпроси на програмата „Сите българи заедно”, както и да споделите своето мнение и желания за теми, песни и гости на телевизионното предаване.

Коментари (311)Add Comment
Германец по майка
german_tiger, юли 18, 2015
4. germantiger - ...
00:34
След като прочетох био данните от теб - не на Русия, а нека го наречем лобист на Франция и евентуално Италия, но най-вече Франция...

Генадиев пише за чувствата на някои които се възмутили, но е трябвало да бъде честен и да пише, не за чувства, А ЗА ИНТЕРЕСИ на балканските ни съседи и наши, не чувствата са проблема, а това, че съседите нищо не биха дали на българите!

Разбира се, че е прав в изхода на войната, предвидил го е И НЕ САМО ТОЙ, но той не го е предвидил на база анализа си (който има ЯВНИ ГРШКИ), а вероятно набаза поръчката която е изпълнявал ако е изпълнявал френска такава...

И ЕТО ХИПОТЕЗАТА - ГЕНАДИЕВ НЕ Е СВЕТЪЛ УМ ВИДЯЛ НЕЩО ДЪРЖАВНИЧЕСКИ, А БИ МОГЪЛ ДА Е ПРОСТО ЧУЖД ПОВТАРЯМ Ч У Ж Д НЕ БЪЛГАРСКИ ЛОБИСТ, НЕ ДАЙ БОГ АГЕНТУРА! Как ти се вижда вече твоето или нечие "друго" попадение или откритие за поредица постинги?!

Разбира се, би могъл да е и честен анализатор (като такъв обаче не е особено силен както видяхме, не е и слаб - несъмнено0!

1. germantiger - ...
18.07 16:31
Отново грешките на Генадиев:

- австрийците удрят сърбите и ги удрят УСПЕШНО И РЕШИТЕЛНО, това по-късно също ршава удара и на българите - удар от изток мошен и победен

- при Дарданелите турците нансят мащабно поражение особжено за съжаление на англичаните и Чърчилл...
германец по майка
german_tiger, юли 18, 2015

1. germantiger - ИСТОРИЯТА СОЧИ ГРЕШКИТЕ НА ГЕНА...
18.07 16:28
ИСТОРИЯТА СОЧИ ГРЕШКИТЕ НА ГЕНАДИЕВ:

- България не беше СМАЗАНА на бойното поле, както и Германия не беше през ПСВ!
Войната завърши на чужди територии и то с бележити български и германски победи в повече от тези на противника

- ГЕНАДИЕВ Е ГРЕШАЛ НАЙ-ВЕЧЕ В ТОВА:
Съюзът ни със Съглашението означаваше помирение с нашите съседи, въпиюще нужно за бъдеще мирно развитие.

Нашите съседи в онези времена НИКОГА не биха се помирили и смирили с нас, както и ние с тях!

- Написното от Генадиев по форма не ходи на доклад, освен формата да се е загубила във форма на постинг?

ЛИЧНОСТТА НА ГЕНАДИЕВ И НАЙ-ВЕЧЕ НЕГОВИТЕ СЪЖДЕНИЯ предизвикват от мен съмнение чии агент, на кое разузнаване и чужда сила вероятно е работил - с пълно право друг ще попита тогава за чие са работили маса български държавници обвързани с Германия и ще е прав в питането си.

...

А в това Генадиев е ЛЪЖЕЦ ИЛИ НАИВНИК, хайде глупак няма да си позволя да го нарека:
да тържествува заедно със съседите си, заедно с целия свят, щеше да бъде предмет на съчувствие и уважение от страна на цивилизованите нации, днес българите в Македония щяха да празнуват освобождението си и обединението ни в целокупното Отечество...
Германец по майка
german_tiger, юли 18, 2015
4. germantiger - ...
18.07 16:44
Не, фундаменталната причина не е Фердинанд, защото

- в БГ винаги е имало руска пета колона, руски симпатизанти и популярност руска съвсем естествена - ще рече ако причината е само цар и то без фундамент, без мотиви за толкова епохално действие и решение като война ис трана в нея, той би могъл да последва съдбата на един Батенберг (да условията са различни, но потенцията я има)

- оставям настрана да се обяснява епохално решение за ойвна с личността на един пък бил той и монарх - няма да квалифицирам това като несерьозно, наивизъм и опростена представа за фактори, процеси, интереси... замисли се

- обещанията особено на АНГЛИЧАНИ, ФРАНЦУЗИ И РУСНАЦИ са обещание доказали във времето си своята лъжа, измама - нашите съседи в онези времена не биха отстъпили почти нищо на българиъте, нещо повече - те са провеждали геноцид срещшу българите...

- трето - ние съдим за тази война от позицията на днешния ден, знание и НЕЙНИЯ КРАЙ... в онова време българите са приели решение смело, опасно, но единствено БЪЛГАРСКО и национално!

Иначе днес ако говорим - чудесно аз "ако съм Германия" вероятно не бих войни, но това "не ме" спасява след като света би ми ги наложил пак?! Тогава какво?

България не би се присъединила към Централните сили и какво? Без война на Балканите? Следователно и нищо и никакйви основания нещо да получиш от съседите?

"Чудесно" - света когато реши ще удари Гермнаия и съседите когато решат ще ударят пак България - да чака и вероятно да загуби дори повече от загубеното - "отворен финал" и футуристика или прогностика която други трябва да правят - аз нямаям компетенция за такава.

...

ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ ПРИЧИНАТА БЪЛГАРИЯ ДА Е С ЦЕНТРАЛНИТЕ СИЛИ НЕ Е НА ПЪРВО МЯСТО ФЕРДИНАНД, вероятно той е втора, трета причина, но първа и определяща не
Германец по майка
german_tiger, юли 18, 2015
1. germantiger - Причината
17.07 14:10
Генадиев явно е пропуснал (или аз четейки) ФУНДАМЕНТАЛНАТА ПРИЧИНА България като царство да се присъедини на страната най-вече на Гермнаската империя - втори Райх, а именно:

- само Германия е гарантирала и се е ангажирала с осъществяване на НАЦИОНАЛНИЯ БЪЛГАРСКИ ИДЕАЛ - друг никой

- естествено в онези времена България е да се бие срщеу отколешните си врагове - ГЪРЦИ, СЪРБИ и румънци (от тези врагове само турците стават съюзници)
Защо...???
Васил Георгиев, юни 04, 2015
Защо не сте качили моя въпрос към коментарите? Няма нецензурни думи в него, а само неудобни върпоси. Ясно ви попитах какво е вашето мнение относно въпросния "професор" божидар димитров(който си е чист национален предател).Същия тоя се хвали по телевизора как посреднощите водел телефонни разговори с г-н. григоров(започвам и него да го пиша с малка буква).Какво толкова не разбрахте от въпроса? Споделих че съм напълно съгласен с вас по много въпроси (признаците за национално предателсвто в една от статиите на григоров). Сега ви питам за явлението "проф" димитров??? Чакам коментари и статия....
Васил Георгиев Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Поне на имейла ми отговорете, нали уж сте много големи родолюбци?
Един по специфичен въпрос.. ?
Васил Георгиев, юни 03, 2015
Г-н Григоров искам да разбера каква е вашата позиция относно фалшификацията на българската история(налагането на дошлчеството) и всякакви други идиотски хипотези (от рода на "над 50те националности в българския ген" и тн.н.)? Защо ви питам този банално повтарящ се въпрос?
Искам да разбера мнението ви относно вашия мил приятел "проф"божидар димитров (този лъжец, лицемер и национален предател), който не спря да лъже най-нагло в българския ефир?
Съгласен съм напълно с признаците, които сте изброил в една статия за синдрома "национален предател". Именно за това се чудя какво е мнението ви относно синдрома "проф" божидар димитров(нарочно е с малки букви)?
Мислете
Романов, май 19, 2015
До Сите българи заедно.
Моля да подбирате авторите които пишат в сайта ви. Лицето янко гочев е по-скоро срам отколкото гордост за вас. Толкова глупости като в статията му за войната от 1833 г. могат да се прочетат само в най-новите учебници за 3-4 клас. Събирайте , а не разделяте българите.
Рожден ден
Мария, април 22, 2015
Рожден ден

Към наниза от многото години от моя живот – 86, прибавих още една. То беше едно вълнуващо събитие, организирано от семействата на двете ми деца. Отбелязахме го в ресторант ,,Сите българи заедно”. Тук обстановката, програмата и всичко останало заслужават моите благодарности. Още с влизането изпитах чувсто на гордост, когато между многото възрожденци и видни българи, чиито портрети бяха по стените, видях и родния Бенковски. По време на тържеството изпълнихме моя песен за родния ми град Копривщица, част от която гласи така: ,,С дух на Бенковски, на Каравелов, на нашите деди, с род, Родина и българщина ти мене закърми.”
Почувствах се истинска българка, когато видях в ръцете на участващите в програмата развятото българско знаме. С часове се наслаждавах на българската народна музика, песни и хора. Сърцето ми заби силно, когато с подходящата песен на Мая Нешкова „Честит рожден ден”, музикантите ми поднесоха искрящата торта. Вперени погледи, аплодисменти, поздравления – неповторими, зашеметяващи мигове! Тази вечер тук имаше още няколко рожденици. Искрящи торти, радост и музика, звуците на която излизаха от пределите на заведението. Ето я българщината, ето ги българските традиции! Изиграх и едно танго с внука ми, рипнах и българско хоро между двете ми внучки.

Прочетох и пристигналата от Германия честитка на другата ми внучка, част от която гласи така: ,,...и с едно безкрайно благодаря за прекрасното детство, което ни сътвори, и за това, че си до нас по нашия път като пораснали вече деца. Обичам те, бабо!” И аз ви обичам! Бъдете благословени! Бог да даде здраве и дълъг живот и на вашите родители и топлите чувства, с които сега вие ме дарявате, да бъдат трайни и още по-силни!
Приятелството е Божи дар. Не бях лишена и от присъствието на моята вярна и дългогодишна приятелка, която седя цяла вечер до мен.
Не усетих как минаха повече от четири часа. Как се забравя такова събитие, плод на любов, на всеотдайност, на сговор и разбирателство. Здраве и живот на всички добри българи. Нека празнуваме! Нека сите българи бъдем заедно.
Мария Керемидчиева
От Бесарабия
Петър Добрев, август 14, 2014
Здравейте. Първо, благодаря Ви за богатия материал.

Второ. В тази статия(http://www.sitebulgarizaedno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=597:2013-12-05-17-15-43&catid=29:2010-04-24-09-14-13&Itemid=61)говорите за хора, родили се в Бесарабия и работили за България. От къде са тези данни? Интересува ме точно за двамина, от моето родно село Бабата (официално - Островное, старото - Код-Китай). Това са:
146. Борис Г. Бурлаков, с. Баба (Код-Китай), държавен агроном.
200. Полковник Александр Г. Фудулаки, с. Код-Китай, бивш командир на полк.
Има ли някаква информация за тях. Знае ли се кога са родени?
Очаквам информация с нетърпения. Благодаря.
Ел.поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Търсим информация за полковник Димов и капитан Джингаров
д-р Любенова, юли 25, 2014
Г-н Григоров,

Молим Ви, ако имате информация за полковник Димов и капитан Джингаров да ни изпратите. Ще ви бъдем много благодарни!

С уважение:
д-р Любенова
Стига самохвалства
Никола Григоров, юли 14, 2014
СТИГА САМОХВАЛСТВА ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ, ОСТАВЕТЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ВИ ПОХВАЛЯТ ЗА СВЪРШЕНИ ДОБРИНИ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

"Вежди ми е като брат, но аз съм държавник" - изрече смело Бойко Борисов!!
/в-к Преса ,14.07.2014./
И пак сбърка!
ЗАЩОТО ДНЕС В БЪЛГАРИЯ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ НИ НЯМА НИТО ЕДИН ДЪРЖАВНИК!!!!!
АМА НИТО ЕДИН!!!
Защото български държавник означава политик, който поставя над всичко БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!!
И който след управлението си е ПОВИШИЛ ДОХОДИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО, ПОДОБРИЛ Е ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА, ПОВИШИЛ Е РАЖДАЕМОСТТА В БЪЛГАРИЯ, ПОВИШИЛ Е ПЕНСИИТЕ, ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ И СЕ Е ОПЪЛЧИЛ НА ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ..
И е е направил нещо положително за подобряване на човешките права на поробените 2,5 млн. българи в съседните страни!
ПАМЕТНИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ПОМНЯТ ТАКОВА НЕЩО ДА Е НАПРАВИЛ И БОЙКО БОРИСОВ.
БСП и компания са най-големият инкубатор на антируски настроения в България
Никола Григоров, април 13, 2014
БСП И КОМПАНИЯ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИНКУБАТОР НА АНТИРУСКИ НАСТРОЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ

Анализът на фактите днес показва, че колкото и да изглежда невероятно , НАЙ - ЯРОСТНИЯ ИНКУБАТОР И ПРОВОКАТОР НА АНТИРУСКИ НАСТРОЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ ДНЕС Е УПРАВЛЯВАЩАТА РУСКО-СРЪБСКО -ТУРСКО-БОЛШЕВИШКА КОАЛИЦИЯ!!!!
И никой не може да я задмине , поне докато управлява тази престъпна антибългарска команда!!!!
Защото тази коалиция:
1.Води политика на тотално обедняване на българския народ.
2.Никога не защитава българските национални интереси.
3.Съсипва икономиката на страната.
4.Води специална политика на намаляване на раждаемостта в България.
5.Лансира изключително компрометирани и абсолютно некадърни хора на отговорни постове в държавата, с цел да и слугуват безотказно.
6.Води политика на насъскване на етнически и религиозни вражди и войни.
7.Постоянно води политика на разделяне и противопоставяне на българите по всички линии.
8.Подпомага сръбските поробители в денационализаторската им политика над 1,5 млн. българи в Сърбия и Македония, а също така АНТИБЪЛГАРИЗМА НА Гърция, Румъния и Турция!
9.Разпространява изключително много невярна информация по медийните канали.
10.Насърчава монополистите да ограбват и загробват българския народ/ Топлофикация, Софийска вода и др./ които с документи с невярно съдържание и разбойнически съдебни такси, особено на съдия-изпълнителите ограбват безмилостно населението!
И тъй като българският народ прекрасно знае, че тази управляващата коалиция служи на Москва, то омразата КЪМ НЕЯ се пренася и към руските управници и Русия.
Тогава руските управници да не се сърдят на този или онзи, а да дръпнат ушите на слугите си !
Които са най-големия инкубатор и провокатор на анти руски настроения в България.
Дали бъркам някъде в разсъжденията си?
Н.Григоров
Начини за разпространение на книгите до повече хора.
Божидар Денков, април 08, 2014
Моля авторите на книгите от вида Гръцкият варваризъм над Българите да преобразуват всички книги за Българската област Македония- Кутмичевица в Електронните формати EPUB , PDF и други формати и да ги качат в електронната библиотека www.chitanka.info като най- известен Български сайт за електронни безплатни книги. Така до тези книги ще имат достъп много Българи на електронните си четци. Ако Вие не можете да ги преобразувате в тези електронни формати аз се наемам Безплатно да ги преобразувам, но нямам право да ги кача на подобни сайтове, като chitanka.info; star05.net; booksbg.org; Може и да ги качите в торентите на Замунда, Арена и др. Където има много голяма посещаемост и ще стигнат до много хора безплатно. Можете да ги преобразувате с Libre Office - Безплатна; Calibre - Безплатна; Abbyy Fine Reader Corporate - Платена. Моят най- приятелски съвет е да форматирате книгите във възможно най- много ел. формати и да ги разпространявате. За Песните можете да ги качите в канал в You Tube или Vbox7.
Карнегиевата Анкета
Станой Марков, март 25, 2014
Много хубава идея и прекрасно оформена страница ! Поздравления !
Бих предложил да се допълнят и коригират страниците във Википедия относно личността на Карнеги и Карнегиевата Анкета.
В материала за Карнеги на български език изобщо не се споменава за Анкетата, а и написаното за него е твърде малко (за сравнение вижте колко повече има на руски).
За нас, като българи най-важно е да се отбележи дейността му, касаеща нашата страна. Но той има и много известни публикации за личностното поведение - напр. Как да влияем на хората и др.

А във Википедия-страницата за Анкетата може да се наблегне на несправедливостта и страданията на българския народ, които е бил принуден да изживее само защото е искал да живее свободно в една своя независима държава.
Това има и актуално значение в наши дни, за да повдига духа на нацията.
Неблагодарен ли е българският народ
Никола Григоров, март 17, 2014
НЕБЛАГОДАРЕН ЛИ Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ?

Често пъти ни обвиняват някои руски политици и техните слуги у нас ,че сме били неблагодарни за Освобождението ни през 1878 година!
Като оставим настрана някои аспекти на войната и договорите след нея , да погледнем някои очевадни факти :
1. За окупацията ни от руски войски сме си платили ЕДИНСТВЕНО НИЕ БЪЛГАРИТЕ от всички народи на балканите!!!
2.Навсякъде България днес е осеяна с паметници на руски войници и офицери.
3.На много руски войници и офицери , участници във войната България е отпуснала и изплащала пенсии, които даже получателите са искали да им бъдат плащани във френски франкове!
4.Русия без да ни пита ,е взела изсконните български земи Северна Добруджа и Нишкия санджак и ги подарила на румънци и сърби без да пита дори българите там!!!
ТАКОВА ОТПЛАЩАНЕ И ТАКАВА БЛАГОДАВНОСТ НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА КЪМ РУСКИТЕ ВОЙНИЦИ И ОФИЦЕРИ!
Значи за войната, каквато и да е била тя, НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ СИ ПЛАТИЛИ ДОСТАТЪЧНО И ПРЕДОСТАТЪЧНО НА УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ВОЙНАТА И НА ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ!
В същото време:
Днес се сещам за два паметника на загинали българи от онова време:
1. Този на връх Шипка.
2. Паметника на опълченците на ул."Опълчевска" в София.
И това е въпреки факта, че по време на войната са загинали над 30000 българи/доста повече от загиналите руски войници - 22391/.
Даже все още няма паметник на избитите при Стара Загора над 15000 българи от ордите на Сюлейман паша.
Какво по -голямо доказателство, за изключителна признателност!!!
Два български паметника срещу стотици на руски войници , офицери и генерали!
И най важното:
Защо сегашните руски ръководители считат ,че трябва да сме им благодарни и на тях?
Че какво добро са направили те за България и за българиския народ?
Че хич не се сещам даже и за една мъничка добринка??
Някой друг да се сеща???
Та хайде да бъдем точни и коректни и да караме по човешките и божиите закони:
ВСЕКИМУ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!!
А българският народ винаги в своята история е спазвал поговорката:
ПОГЛЕДНИ МЕ С ЕДНОТО , ДА ТЕ ПОГЛЕДНА И С ДВЕТЕ!
Лошото е ,че руските управници са гледали , гледат и днес и с двете очи към нас ,но не към доброто ни , а към парите и богатствата на България и българския народ!
Тогава каква благодарност очакват те от нас българите?
За безплатните къщи на циганите
Никола Григоров, март 15, 2014
НОВО РАЗЛАЙВАНЕ НА КУЧЕТАТА

Това се опитва да направи и министър Иван Данов в стил комунистическото "Ще" в светлото бъдеще!
"Ромите в нови жилища, гетата заводи"
"Да се създадат домове за социално слаби ....."
"Министерството на инвенстиционното проектиране започвало разработване на жилищен КОДЕКС, според който ромите ще бъдат настанявани в нови жилища в съседство със сегашните гета"
И т.н. и т.н !
Все комунистически обещания от познатото минало и от арсенала на комунистите!!!!
Ще, ще , ще ,ще ..........!!!
Тук задължително следва да се отбележат няколко момента:
1.Наближават избори и комунистическата тройна антибългарска коалиция задължително иска да мотивира своите основни избиратели!
Те затова болшевиците искат да докарат народа до абсолютна мизерия и после да го лъжат и с комат хляб!
2. След въпиющия ПОДЧЕРТАНО АНТИБЪЛГАРСКИ предизборен идиотизъм със закона за връщането на паметниците на културата на попове и ходжи , сега управниците пускат нова простащина за насъскване на етнически и религиозни вражди и кавги: ще дават жилища на циганите, на българите няма и етническите ножове започват да святкат!
Което радва много сърцата на вековните национални предатели - комунистите.
3.Чудя се и на циганите,бива ли толкова простотия в тях!
Защо не попитат по просветените от тях да им кажат, ЧЕ В ИСТОРИЯТА НЯМА СЛУЧАЙ КОМУНИСТИ ДА СА СИ ИЗПЪЛНИЛИ ОБЕЩАНИЯТА!!!
АМА НИТО ЕДИН СЛУЧАЙ!
4. Чудя се и на онези българи, които започват да реагират гневно на тази поредна болшевишка простащина и предизборна помия!
Четете бре джанъм, четете:
Самият министър казва съгласно публикацията във в-к "Труд" от 14 март ,че:
ПАРИ ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ ТЪРСЯТ!!!!
ОТИ ПАРИ НЕМА !!!!
5.И още един аргумент за отрезвяване на наивниците, които все още вярват на болшевишките предизборни простащини:
КОЙ И КОГА е ВИДЯЛ КОМУНИСТ ДА ДАВА ПАРИ И ЖИЛИЩА НА ОБИКНОВЕНИЯ НАРОД????
В историята на болшевишката чума ТАКЪВ СЛУЧАЙ НЯМА !!!
ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ СА СВИКНАЛИ САМО ДА ВЗЕМАТ И НИКОГА ДА НЕ ДАВАТ!!!
ЗАЩОТО ТЕ НЕ СЕ БЪЛГАРИ, ЗАЩОТО ТЕ СА БЕЗКРАЙНО АЛЧНИ И НЕНАСИТНИ ,ЗАЩОТО ТЕ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ЗАЩОТО СА СЛУГИ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СМЪРТНИ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ РОД!
Та хайде да не се връзваме на предизборните простотии и кръчмарски лъжи на импотентната в родолюбиво отношение и национално отговорни дейности управляваща болшевишка каста!
За плоският данък и българомразието на българските комунисти!
Н.Григоров, март 08, 2014
БЪЛГАРОМРАЗИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ КРАЙ НЯМА

И едно полезно нещо да има за България и българския народ, и него искат да разрушат, съсипят и премахнат!
Това показва с думите си зам.шефа на партията Янаки Стоилов:
ПЪРВА ЗАДАЧА НА ПАРТИЯТА БИЛА ДА ПАДНЕ ПЛОСКИЯ ДАНЪК!!!!!
Боже опази!
Всичко Мара втасала!
И г-н Стоилов изобщо не е в час или е типичен представител на най-големите душмани на България!
Затова и него ще го светнем малце:
ПЪРВАТА ЗАДАЧА Г-Н СТОИЛОВ НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТ, УПРАВНИК И ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ТРЯБДА ДА БЪДЕ:
ПОДОБРЯВАНЕ НА МАТЕРИАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА МИЗЕРСТВАЩИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, ДОВЕДЕН ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИДИОТИЗМИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ КЛОУНИНИ ОТ 1989 ГОДИНА ТА ДО СЕГА!
А плоският данък в момента е ЕДИНСТВЕНОТО ОСТАНАЛО АНТИКРИЗИСНО СРЕДСТВО!
Или Вие комунистите искате да премахнете плоския данък ТОЧНО ЗАЩОТО Е ЕДИНСТВЕНАТА АНТИКРИЗИСНА МЯРКА, ОСТАНАЛА ДА ДЕЙСТВА В МОМЕНТА!
За освежаване на ЗОМБИРАНИТЕ мозъци на българските комунисти, ще им припомним думите на един виден немски инвеститор у нас, Бертрам Ролман:
"ДЪРЖАВАТА РАБОТЕШЕ СРЕЩУ БИЗНЕСА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ
ГОДИНИ"!!!!!
Тук и немският инвеститор следва да го подсетим че:
БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ ВИНАГИ СА РАБОТИЛИ СРЕЩУ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА!
ОЩЕ С ПРЪКВАНЕТО ИМ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, ТЯХНАТА ЗАДАЧА КАТО СЛУГИ НА НАЙ-ВРАЖЕСКАТА НАМ ДЪРЖАВА Е БИЛА :
СЪСИПВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
Та затова мен хич не ме изненадва факта, че първата задача на българските комунисти е да премахнат плоския данък, ВМЕСТО ДА ПОДОБРЯТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ!
Ето го поредното доказателство, че българските комунисти работят за интересите на Русия и Сърбия, чията мечта е да изтрият България от картата на Балканския полуостров!!
ПО ПЛОДОВЕТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!
Защото плодовете на българските комунисти са били винаги изключително отровни за майка България!

ЗА КАЧЕСТВАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ
Никола Григоров, февруари 22, 2014
КОЕ Е НАЙ - СТРАШНОТО КАЧЕСТВО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ

След кратко разсъждение дойдох до следното заключение:
Че от всичките им човешки качества не е най-страшното че са неграмотни, че са некадърни, че са кьопавци, че в повечето случаи чеп за грозде и талпа за кочина не стават, че понякога са извор на простотия и наглост, че не знаят да говорят правилно , че не знаят да се държат нормално пред хората,че понякога са типичен пример на изключителна дебилщина и т.н!
НАЙ-СТРАШНОТО КАЧЕСТВО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ ДНЕС Е, ЧЕ СА СЛУГИ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ РОД, ЧЕ СА ДОЛНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, НА КОИТО ИМ ПРАВИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УДОВОЛСТВИЕ ДА ПРЕДАВАТ И ПРОДАВАТ ПОСТОЯННО БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!!!
Защото един национален предател може да направи такива поразии, които после целия български народ не може да ги оправи и за столетия!
За неистовата сръбска алчност към всичко българско!
Никола Григоров, февруари 19, 2014
ПРОСТАЩИНИТЕ НА СРЪБСКИЯ ПРЕМИЕР ИВИЦА ДАЧИЧ

При откриването на паметника на Васил Левски в Цариброд ,сръбският премиер на БЪЛГАРОМРАЗКАТА СЪРБИЯ Ивица Дачич не пропусна дори ив официална реч при среща с българския премиер да си прояви ТИПИЧНАТА СРЪБСКА ПРОСТАЩИНА, ДЕБИЛЩИНА, ВАРВАРИЗЪМ , ИДИОТИЗЪМ И АЛЧНОСТ КЪМ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО!!
ОБЯВИ ТИРАНИНЪТ , ЧЕ ИМА И ШОПСКИ ЕЗИК!!!!!
ПЪЛЕН ИДИОТИЗЪМ!!!!
И на този идиотизъм премиера Орешарски не реагира!!!!
Замълчаха и всички други официални лица!!!!
КОЕТО ЯВНО ПОКАЗВА ,ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ПРЕЗРЯНИ ИБРИКЧИИ НА СРЪБСКИТЕ УПРАВНИЦИ!!!
Някой да иска още доказателства за това????
ЕТО ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ ПОДДЪРЖАТ ВАРВАРСКА СЪРБИЯ ЗА ВЛИЗАНЕТО И В ЕС!!!?????
Местан щял да съди България???
Никола Григоров, февруари 18, 2014
ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ

За тази поговорка се сетих, като прочетох във вестника, че лидерът на терористичната, етническа и противоконституционна партия ДПС заплашва да съди България в Страсбург.
И то въпреки че:
1.Всеки месец терористичната партия ДПС точи милиони левове от държавния бюджет на страната ,която иска да съди!
2.Всеки месец лидерът на терористичната партия получава заплата от държавата, която иска да съди!
3.Всеки месец лидерът на противоконституционната партия ДПС получава най-различни привилегии и улеснения от държавата ,която иска да съди!
При това тази партия в активната си подривна антибългарска дейност усърдно се поддържа от БСП и от лудата Атака, без чиято помощ терористичнта партия ДПС нямаше да съди България!
От което следва ,ЧЕ ДПС, БСП И АТАКА заедно ЩЕ СЪДЯТ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ПАРЛАМЕНТА Е ГЛАСУВАЛ СРЕЩУ НАГЛОСТТА, АНТИБЪЛГАСКАТА АГИТАЦИЯ НА ДПС ДА СТАВА НА ТУРСКИ ЕЗИК!!!
/ въпреки ,че в тази партия членуват и българи , и българи мохамедани, които бъкел не разбират от турски/
На това вече му се вика нашло , па зашло!
И наглост на квадрат!
Която само терористи комунисти, презряни слуги на душманите на България могат да покажат!
Изводите всеки може да си ги направи!
И за трите антибългарски партии разбира се!
За сърбоманите и сръбските ибрикчии в България
Никола Григоров, февруари 18, 2014
КАК ДНЕС ВЕДНАГА ДА РАЗПОЗНАЕМ СЪРБОМАНИТЕ И СРЪБСКИТЕ ИБРИКЧИИ У НАС

Много лесно !

Днес Сърбия е поробила и упражнява варварски геноцид над 1,5 млн българи в Сърбия и в нейната колония Македония!
ПОРАДИ ТОВА ТЯ ТРЯБВА ДА ГЛЕДА ЕС ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН, ДОКАТО НЕ ОСИГУРИ НОРМАЛНИ ЧОВЕШКИ ПРАВА НА ВСИЧКИ ПОРОБЕНИ ОТ НЕЯ БЪЛГАРИ СЪГЛАСНО ПОДПИСАНИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ И КОНВЕНЦИИ ЗА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА!
За голямо наше съжаление :
НИТО ЕДНА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ НЕ ПОСТАВИ ТОВА УСЛОВИЕ НА СЪРБИЯ!!!
АМА НИТО ЕДНА!!
Което ясно показва че ВСИЧКИ ПАРИИ У НАС СА СЪРБОМАНСКИ ,Т.Е МНОГО ЗАВИСИМИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ОТ СЪРБИЯ!!!
А най -зависимите са ония, които вместо да рипнат срещу влизането на Сърбия в ЕС , ореваха орталъка срещу влизането на Турция в ЕС,
КОЕТО ДНЕС ИЗОБЩО НЕ Е АКТУАЛНО, ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ,ВКЛЮЧИТЕЛНО ГЕРМАНИЯ СА ПРОТИВ!
Но като сръбски слуги, на тях им е възложено да отклоняват вниманието на българите от жестоката съдба на поробените ни от Сърбия 1,5 МЛН.братя българи!
Та по ежедневните им дела ще ги познаете сърбоманите и сръбските ибрикчии у нас!
Към които с гръм и трясък съвсем ахмашки се присъедини И ДЕПЕСАРСКАТА КОМАНДА, КРЪСТЕНА СИГУРНО ЗА ПОДИГРАВКА С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА У НАС "БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА"!!
За изъркните стари номера на управляващата болшевишка каста
Никола Григоров, февруари 18, 2014
ПАРЛАМЕНТАРНИЯТ ПРЕДИЗБОРЕН ЦИРК НАВЛИЗА В НОВА ФАЗА

БСП и ДПС решиха да освободят лудата Атака от задължението да осигурява кворум и в най- скоро време ще си го осигурят с напусналите Герб депутати!
А лудата Атака пак ще тръгне да кряска високопарни лъжи, за да си осигури някаква подкрепа за изборите!
Па се чудя, има ли още хора , които да се хващат на просташките циркове на сърбо-руско-турската болшевишка команда Атака?
За вземанията и даванията на българското мюфтийство
Никола Григоров, февруари 18, 2014
БОРЧЪТ НА БЪЛГАРСКОТО МЮФТИЙСТВО КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

Българското мюфтийство е зинало като нилски крокодил за български национални паметници, бивши джамии и иска да ги заграби!
Като основание сочи, че те са били мюсюлмански храмове от векове и са принадлежали на техните предшественици!
Сетих се веднага, че предшествениците на днешните ходжи са имали освен активи , и много големи пасиви към българския народ!!!
Които днешното мюфтийство следва да въстанови на българския народ, за да има справедливост и точност.
Та мисълта ми е :
ПРЕДИ ДА ИМА КАКВИТО И ДА Е ПРЕТЕНЦИИ КЪМ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, БЪЛГАРСКОТО МЮФТИЙСТВО СЛЕДВА ДА ВЪСТАНОВИ ВСИЧКИ ЦЪРКВИ И МАНАСТИРИ, КОИТО НЯКОГАШНИТЕ ТУРСКИ ХОДЖИ СА РАЗРУШИЛИ В БЪЛГАРИЯ!
А те само в записката на поп Методи Драгинов от село Корово не са никак малко:
"Асан оджя за кашмер натера потурняците, та расипаха сите цръкви от Костьенец до Станимъка, 33 монастире и 218 цръкви"!!!!!
33 манастира и 218 църкви!!!
Когато ги въстановят българските ходжи, тогава ще седнем да говорим за връщането на джамиите!!!!
Някой да има против?
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ КИРИЛИЦАТА - ТЯ Е БЪЛГАРСКА, НЕ СЛАВЯНСКА!
Елица, февруари 18, 2014
Уважаема, госпожо Ковачева, благодарение на академик Лихачов, а и не само на него, руското общество знае, че кирилицата е българска! Ще ви пратя линк на руската уикипедия да видите, че там се упоменава, че е българска!
http://ru.wikipedia.org/wiki/Кириллица
Мен, лично, ме притеснява повече фактът, че във времето на развитите технологии, повечето от нас гордеещете се, че азбуката на Кирил и Методий е наша, повечето българи пишат на фонетична кирилица, тоест използват латински букви и кирилизатор, а повечето от руснаците си пишат само на кирилица.
Като се има предвид, че и китайците ще използват българската кирилица, си задавам реторичния въпрос - Благодарение на кого кирилицата ще я има и след 100 години.Стокообмена между Русия и България
Н.Григоров, февруари 08, 2014
НАМАЛЯВАНЕТО НА СТОКООБМЕНА ТРЕВОЖИ ОРЕШАРСКИ И МЕДВЕДЕВ /В-К ТРУД,08.02.2014 г/

В статията се посочва ,че двамата премиери са изразили безпокойство от намаляването на стокообмена между Русия и България.
Правилно се безпокоят!
Затова подсказваме решение:
НЕЗАБАВНО НАМАЛЯВАНЕ НА РУСКИТЕ МИТА ЗА БЪЛГАРСКИ СТОКИ ДО НОРМАЛНИ НИВА!
ЗАЩОТО СЕГА РУСКИТЕ МИТА КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ СТОКИ СА БЕЗБОЖНО ВИСОКИ!
КОЕТО Е СПЕЦИАЛНО ПРОВЕЖДАНА ПОЛИТИКА НА РУСКИТЕ УПРАВНИЦИ С ЦЕЛ УВЕЛИЧЕНИЕ ДО МАКСИМУМ ЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСИЯ!
А ЩОМ СЕ НАМАЛЯТ МИТАТА, СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ОЩЕ ПЪРВАТА ГОДИНА СТОКООБМЕНА ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ ПОНЕ ДВОЙНО!
За целите на българските управници.
Н.Григоров, февруари 08, 2014
С ЕДИН КУРШУМ --- ЧЕТИРИ ЗАЕКА

Това е главната движеща цел на управляващата днес у нас тройна руско-сръбско-турско-болшевишка коалиция:
1. Да се награбят колкото се може повече, ако може да осигурят пари за целия им род поне за следващите 500 години.
2.Да изпълнят колкото си може повече от задачите на господарите си от Москва, Белград и Анкара за унищожение на България и българския народ.
3.Да извадят колкото се може по-скоро България от Европейския съюз и да я хвърлят в Лапите на новосъздаващия се евразийски СССР.
4. Да прехвърлят вината за всичко лошо случващо се у нас на ЕС, НАТО и САЩ!
И за изпълнение на тези си цели , управляващите ни кьопавци са вложили всички сили, лъжейки като цигани, крадейки като гладни шумкари и предавайки България и българския род като Жоро Мастиката!
Мен това изобщо не ме изненадва!
Това те винаги са го правил и винаги ще го правят!
ТОВА СИ Е ТЯХНАПА ПОРОДА И ПРИРОДА!
Мен ме изненадва другия неприятен за нас българите факт:
ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ВСЕ ОЩЕ ИМ СЕ ХВАЩАТ НА ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ,ПЛОСКИТЕ И ДЕБИЛНИ ЛЪЖИ
За икономическата ефективност на Южен поток
Н.Григоров, февруари 05, 2014
И ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЛЕВНЕЛИЕВ ПОДКРЕПЯЛ ЮЖЕН ПОТОК!!!???

Тогава що не каже, като преуспял бизнесмен пред целия български народ:
ТОЙ БИ ЛИ ИНВЕСТИРАЛ СОБСТВЕНИ ПАРИ В НЕЩО ,КОЕТО МУ СТРУВА 4,1 МЛРД ., А ЩЕ МУ ДОНЕСЕ ПЕЧАЛБА САМО 2,5 МЛРД И ТО ЗА 25 ГОДИНИ?
Защото само луд бизнесмен би направил такава инвестиция!
Разбира се и българските комунисти, КОГАТО ХАРЧАТ ДЪРЖАВНИ ПАРИ!
Защото такава инвестиция ДОПЪЛНИТЕЛНО ОБЕДНЯВА НАРОДА И ЗАГРОБВА БЪЛГАРИЯ!
Което още веднъж показа ,че целта на комунистите е СЪСИПВАНЕТО НА МИЛАТА НИ ТАТКОВИНА!
За обединението на власт и опозиция.
Н.Григоров, февруари 05, 2014
ВЛАСТ И ОПОЗИЦИЯ СЕ ОБЕДИНИХА ОКОЛО ПРИОРИТЕТИТЕ ЗА ЕВРОФОНДОВЕТЕ/в-к "Труд" 05.02.2014 г./

Съвсем естествено и нормално!
ЩОМ Е ЗА ПАРИ И ДАЛАВЕРА И ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО , ВСИЧКИ СА ЗАЕДНО!
Както се обединиха всички през 2008 година за да премахнат българския език като задължителен в българските училища!!!
Питане:
ЗАЩО ПОНЕ ВЕДНЪЖ НЕ СЕ ОБЕДИНИХА В ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!
КАТО НАПРИМЕР В ЗАЩИТА НА ПОРОБЕНИТЕ 2,5 млн. БЪЛГАРИ В СЪСЕДНИТЕ СТАРНИ!
ИЛИ СРЕЩУ ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ С НАД ДВА МИЛИАРДА ДОЛАРА С НОВИЯ ДОГОВОР ЗА ДОСТАВКА НА ГАЗ ПРЕЗ 2006 ГОДИНА ???
Отговор :
ЗАЩОТО НЕ СА БЪЛГАРИ И ЗАЩОТО СА СЛУГИ НА НАЙ -ГОЛЕМИТЕ НИ ДУШМАНИ!
Откъде идват бедите за България.
Н.Григоров, февруари 05, 2014
ПОЛИТИЧЕСКИ ЧУДЕНКИ И ПИТАНКИ!!!???

1.Плоският данък е ЕДИНСТВЕНАТА АНТИКРИЗИСНА МЯРКА,ВЪВЕДЕНА В БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ПРИ ТОВА Е МОЩЕН СТИМУЛ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ!!
А у нас най-големите врагове на този данък са Първанов и Станишев!!!!
ЗАЩО ЛИ???
2. Задължитеното гласуване е познат комунистически прийом , нарушаващ ПРАВОТО НА БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ!
СДС ,начело с Радан Кънев ,лицето на уж реформаторите, иска задължително гласуване?
Факти, които дават отговори на много въпроси и които потвърждават ВСЕИЗВЕСТНАТА ИСТИНА,
ЧЕ ПРИ ПРАВЕНЕТО НА ЗАКОНИТЕ НИТО ЕДНА БЪЛГАРСКА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ НЕ ГЛЕДА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А ВСИЧКИ ГЛЕДАТ ДА ЗАЩИТЯТ СВОИТЕ ТЯСНОПАРТИЙНИ И ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ!
ЕТО ОТ КЪДЕ ИДАТ БЕДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!
За новия изборен кодекс
Н.Григоров, февруари 05, 2014
КОМУНИСТИЧЕСКАТА КАСТА ПАК СИ ГАРАНТИРА ВЛАСТТА С ИЗБОРНИЯ ЗАКОН

1.Няма да има мажоритарни избори,защото не били за промяна към добро!?!?/ При тях повечето от политическите магарета няма да бъдат избрани/
2.Няма да има електронно гласуване, защото било опасно!!!!
/Разбира се е опасно за властващите ,защото трудно може да се манипулира и защото по този начин ще гласуват и българите в чужбина, които хич не харесват кьопавите ни управници и национални предатели./
Напълно в стила на народната поговорка:
ПРЕМЕНИЛ СЕ АЛИЯ, ОГЛЕДАЛ СЕ - ПАК В ТИЯ
Лекарство за здравеопазването!
Н.Григоров, февруари 02, 2014
КОНКУРЕНЦИЯТА ЩЕ СПАСИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

Така е озаглавила статията си за проблемите на българското здравеопазване и пътищата за решаванео им Диана Тенчева!
Браво!
Най-после да се покаже истинскя път на прогреса!
Само с едно допълнение:
Не само трябва да се появат още няколко здравни каси!
А ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДАТ ИНДИВИДУАЛНИТЕ ЗДРАВНО-ОСИГУРИТЕЛНИ КНИЖКИ, ЧРЕЗ КОИТО ВСЕКИ ОСИГУРЯВАЩ СЕ ДА СИ ХАРЧИ САМ ПАРИТЕ , КОИТО Е НАТРУПАЛ!
Той да се разплаща за направените му медицински услуги!
Да ходи където иска и да плаща на тези лекари, от които е доволен и на които има доверие!
Тогава наистина конкуренцията ще навлезе изцяло в медицината и нещата ще си дойДат на място!
А дотогава управниците ще грабят здравната каса колкото и когато си искат!
Генетично наследство!!!!
Н.Григоров, февруари 02, 2014
ГЕНЕТИЧНА И ПОЛИТИЧЕСКА ЧУДЕНКА И ПИТАНКА

Мой приятел яростно ме упрекна за твърдението ми, че комунистите са генетично увредени ,защото са наследници на терористи , криминални престъпници и национални предатели.
На който упрек отвърнах така:
1.Днес комунистите владеят цялата власт - политическа, икономическа, медийна и т.н.
2.Днес комунистическите кадри имат възможност да учат в най-престижните учебни заведения по света и да имат достъп до последните достижения на науката във всички направлетия!
3.Днес комунистите разполагат с най-подготвените кадри във всички направления.
ЗАЩО ТОГАВА КОМУНИСТИТЕ БЯГАТ КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН ОТ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ!
На който въпрос приятеля ми не можа да ми отговори!
Допълнителна информация
Българин от Бесарабия, януари 26, 2014
Здравейте, скъпи сънародници.
Ей, че много хубава работа вършите. Продължавайте все така.
Прочетох статията Ви "ЗАЩО ЗАБРАВЯМЕ НАПОСЛЕДЪК БЕСАРАБСКИТЕ БЪЛГАРИ?", ето тук http://www.sitebulgarizaedno.c...Itemid=61. И във списъка на видни дейци от Бесарабия намерих двама мои едноселци.
146. Борис Г. Бурлаков, с. Баба (Код-Китай), държавен агроном.
200. Полковник Александр Г. Фудулаки, с. Код-Китай, бивш командир на полк.

Искам да Ви помоля, ако имате допълнителни сведения за тях, ако има ред, да се споделите. Ще ми бъде много интересно и познавателно. Пишете ми на електронна поще: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

С/у, Петър Добрев, Бесарабия
Допълнителна информация
Българин от Бесарабия, януари 26, 2014
Здравейте, скъпи сънародници.
Ей, че много хубава работа вършите. Продължавайте все така.
Прочетох статията Ви "ЗАЩО ЗАБРАВЯМЕ НАПОСЛЕДЪК БЕСАРАБСКИТЕ БЪЛГАРИ?", ето тук http://www.sitebulgarizaedno.c...Itemid=61. И във списъка на видни дейци от Бесарабия намерих двама мои едноселци.
146. Борис Г. Бурлаков, с. Баба (Код-Китай), държавен агроном.
200. Полковник Александр Г. Фудулаки, с. Код-Китай, бивш командир на полк.

Искам да Ви помоля, ако имате допълнителни сведения за тях, ако има ред, да се споделите. Ще ми бъде много интересно и познавателно. Пишете ми на електронна поще: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

С/у, Петър Добрев, Бесарабия
ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА НАСЛЕДСТВЕНА ОБРЕМЕНЕНОСТ
Н.Григоров, януари 26, 2014


Съгласно историческите документи, след 09.09.1944 година властта у нас попада в ръцете на коминтерновски терористи, криминални престъпници и национални предатели, които веднага след това изтребват цялата истинска интелигенция на България.
И си създават своя ,комунистическа такава заедно с кадри по всички направления.
Които комунистически кадри управляват днес България.
И я управляват абсолютно некадърно и неадекватно, като я водят към абсолютна мизерия, провал и фалит!
Дали това се дължи на наследствената обремененост , или на прекомерно голямата зависимост на комунистическите кадри от най-големите ни врагове - Сърбия ,Русия и Турция?
Или може би и на двете?
26.01.2014 г.
ПЪЛНА ЕВРОПЕЙСКА ЛУДОСТ
Н.Григоров, януари 22, 2014


Преговорите за присъединяване на Сърбия към ЕС официално са открити вчера!?!?
И то по времета на гръцкото председателство!!!!!?????
ПАЗИ БОЖЕ!!!!
Страна ,която днес упражнява най-нагло и цинично ВАРВАРСКИ ГЕНОЦИД НАД 1,5 МЛН БЪЛГАРИ В СЪРБИЯ И НЕЙНАТА КОЛОНИЯ МАКЕДОНИЯ!!!
СТРАНА КОЯТО НЕ СПАЗВА НИТО ЕДИН ОТ ПОДПИСАНИТЕ ОТ НЕЯ ДОГОВОРИ ЗА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА 1,5 МЛН БЪЛГАРИ!!!
СТРАНА ,КОЯТО СЪРБИЗИРА ЕЖЕДНЕВНО 1,5 МЛН БЪЛГАРИ, КАТО НЕ ИМ ОСИГУРЯВА УЧИЛИЩА И ЦЪРКВИ НА МАЙЧИН ЕЗИК!?!!!
Тази страна започва преговори за влизане в ЕС!!!!
Какво кощунство??
Каква простащина???
Какъв цинизъм???
И си мисля ,че Господ търпи тази държава само заради поробените от сърбите народи!!
Иначи сигурно би я изпепелил като Содом и Гомор!!!
Жалко ,че и американците спряха преждевременно бомбадировките!!!!
И особено жалко, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО ЕДНА ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, ЧЕ НЯМА НИТО ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК!
Защото ако имаше, те щяха да се опълчат на това цинично богохулство и жестоко престъпление срещу човечеството!
ДЕ СЕ КРИЯ ПАТРИОТИТЕ У НАС ?
Никола Григоров, януари 18, 2014


Тези дни лъсна яростната антибългарска дейност на сегашното руско-сръбско-турско -болшевишко правителство относно поробените българи в съседните страни и Бесарабия!
Наполовина са намалели българите, получили българско гражданство
през 2013 година в сравнение с 2012 година!!!!!!
А и децата знаят, че в съседните страни има над 2,5 млн ПОРОБЕНИ българи, на които не се зачитат елементарните човешки права и които ежедневно са подложени на варварски геноцид!
Почти същото състояние са и българите в Украйна и Молдова!
Освен това България днес е в изключително тежка демографска криза, пак в резутат на последователната антибългарска политика на правителството на Герб и сегашното тъмно-червеноо, турцизирано комунистическо правителство!
При това положение нормално би било , АКО ИМАШЕ ПАТРИОТИЧНИ ПАРТИИ , ТЕ ДА РЕАГИРАТ ОСТРО НА ОТЯВЛЕНАТА АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА НА СЕГАШНОТО НАПРАВО ТЕРОРИСТИЧНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТНОСНО БЪЛГАРИТЕ ,ИСКАЩИ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО!
Да , ама не!!!!!
Нито един представител на САМОНАБЕДИЛИТЕ СЕ ПАТРИОТИ НЕ ИЗДИГНА ГЛАС против антибългарската политика на правителството и президентската институция!!!!
Дори вече и като се знае, че управниците ни пращат българите от Македония да търсят документи от официалните власти в Македония за български корени!!!!!
Да искат документи от тези тирани, които провеждат именно геноцида над българите в Македония!
Това само зомбирани комунисти - сръбски ибрикчии могат да го направят!
Пита се в задачата:
ИМА ЛИ В БЪЛГАРИЯ ПАТРИОТИЧНИ ПАРТИИ, КОИТО ДА МИЛЕЯТ ЗА ПОРОБЕНИТЕ НИ БРАТЯ В СЪСЕДНИТЕ СТРАНИ , МОЛДОВА И УКРАЙНА И АКО ИМА , КЪДЕ СА СЕ СКРИЛИ?
Защото досега НИТО ЕДИН НЕ Е РЕАГИРАЛ ПО ТЕМАТА!!!!!!
Защо мълчи и безцензурния Бареков????
Което ме навежда на мисълта, ЧЕ УНАС НЯМА НИТО ЕДНА ИСТИНСКА ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ!!!
Бъркам ли някъде в разсъжденията????
За заплахата на някои попове да минат към македонската църква.
Никола Григоров, януари 06, 2014

ПОПОВЕ ПЛАШАТ С НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО

Няколко свещеника от Неврокопската епархия заплашиха, че ако не им се върви по гайдата , ЩЕ СТАНАТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, Т.Е. ЩЕЛИ ДА ПРЕМИНАТ КЪМ МАКЕДОНСКАТА ЦЪРКВА!!!!!
Като чух това, просто не можах да поварвам от изумление!!!
От БЪЛГАРСКИ СВЕЩЕНИК да чуя заплаха за национално предателство!
Щели да отидат към "македонската "църква, т.е. към тази църква , КОЯТО ДНЕС В ПРОТИВОРЕЧИЕ С БОЖИИТЕ И ЧОВЕШКИТЕ ЗАКОНИ ПОМАГА НА СРЪБСКИТЕ ОКУПАТОРИ НА МАКЕДОНИЯ И ТЕХНИТЕ СКОПСКИ ИБРИКЧИИ ДА ДЕНАЦИОНЛИЗИРАТ /да сърбизират/ БЪЛГАРИТЕ ТАМ????
Само за тези думи тези нагли попове следва НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА И СЛУЖБАТА ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ДА СЕ ЗАЕМЕ И ДА ГИ ПРЕСЛУША МАЛКО ПО-ПОДРОБНО!
Нищо чудно, те отдавна да работят за македонските служби!?
Ето защо наистина в Неврокопската епархия следва да бъде избран нов , ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ВЛАДИКА, КОЙТО ДА ПРОЧИСТИ ЕПАРХИЯТА ОТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!
Че досега се гърцизираха манастирите и църквите от самия владика, а сега се оказва ,че имало и попове -сръбски слуги в Пиринския край!
За поправките "Помак" на БСП
Никола Григоров, януари 01, 2014
БСП ГОТВИ ПОПРАВКА "ПОМАК" В НОВИЯ НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС

В промените ще бъде дефинирано точно и ясно що е сапаратизъм , а наказанията за този вид дейност ще бъдат приравнявани верояно към тези за измяна!!!/Стандарт ,30.12.2013 г.///
БРАВО , БРАВИСИМО!!
В парламента са почнали да мислят за България????
Но за да бъде всичко точно, правим някои подсещания:
1.Цялото ръководство на ДПС НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ВКАРАНО В ЗАНДАНА, ЗАРАДИ ЕЖЕДНЕВНИЯ СИ СЕПАРАТИЗЪМ И НАСЪСКВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИ И РЕЛИГИОЗНИ ВРАЖДИ!/Примерът от Коледа в Якоруда/
2. Всички депутати ,гласували на 06.03.2008 година за премахване на българския език като задължителен в българските училища да бъдат ВЕДНАГА ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА , А ПАРТИИТЕ ИМ ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ ВО ВЕКИ ВЕКОВ!!!
Само тогава вносителите на поправката "Помак" ще докажат ,че се искрени и че мислят за България!
Иначе и тези изцепки ще си останат празни приказки за хвърляне на прах в очите на българите!
За мерацита на поповете за националните музеи
Никола Григоров, декември 29, 2013

БЕЗКРЙНАТА АЛЧНОСТ НА ВИСШИТЕ ДУХОВНИ ДЕЙЦИ В БЪЛГАРИЯ

Вместо да изпълняват Божиите повели за проповядване на Божието слово за мир и любов между хората в България, българските духовни дейци от Светия Синод и Главното мюфтийство ДНЕС СА ЗИНАЛИ КАТО НИЛСКИ КРОКОДИЛИ ЗА ИМОТИ И ЗА ПОСТОЯННО НАСЪСКВАНЕ НА ВРАЖДИ И КАВГИ МЕЖДУ РАЗЛИЧНИТЕ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ В БЪЛГАРИЯ.
Искат прочути наши национални музеи за МАТЕРИАЛНА ПЛЯЧКА, а в същото време не се грижат подобаващо за действащите храмове./примерите от Бачковския и Троянския манастир са достатъчно красноречиви/
Даже ги използват да насъскват вражди и омраза.
Както някои ходжи, които НАРОЧНО СЛАГАТ МОЩНИ УРЕДБИ ЗА ДА ВНУШАВАТ СТРАХ СРЕД МЮСЮЛМАНИТЕ И ОМРАЗА СРЕД ХРИСТИЯНИТЕ.
Някои попове пък хич не изостават с гаврата си с българските храмове:
Като замазването на българските стенописи от пловдивския митрополит Николай в църквата "Света Марина" и гърцизирането на българските църкви в Пловдивската и Неврокопската епархии!!
След изявените мераци за Боянската църква, сега някои попове са зинали и за църквата в село Добърско, където Христос е изобразен в ракета.
Явно гърчеещите се попове искат да съсипат и тази древна българска годост.
Сигурно за да последват примера на гръцките владици ,които унищожават от векове наред стари български ръкописи и други свидетелства за древното величие на България!
А тройната руско-сръбско-турско-болшевишка коалиция МЪЛЧИ ПОЗОРНО!
Сигурно защото и трите антибългарски терористични партии са в играта за унищожаване на българските исторически паметници?????!!!!!
Засега добърци се държат достойно и не дават своята църква светиня!!
БРАВО ДОБЪРЦИ!
ПАЗЕТЕ СВОЯТА ИСТОРИЯ ОТ ВСЯКАКВИ ПОСЕГАТЕЛСТВА.
И ТО ДО МОМЕНТА, ДОКАТО БЪЛГАРСКИЯ СВЕТИ СИНОД И ГЛАВНОТО МЮФТИЙСТВО НЕ РАЗБЕРАТ ПРОСТАТА ЖИТЕЙСКА ИСТИНА:
ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА И ГЛАВНОТО МЮФТИЙСТВО У НАС ТРЯБВА ДА СЛУЖАТ ЕДИНСТВЕНО НА БОГА И НА НАРОДА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
За новите антибългарски изцепки на ДПС
Никола Григоров, декември 26, 2013
ХАЙДЕ ДА СИ КАЖЕМ ВСИЧКИТЕ КРИВИЦИ

За тези думи на Апостола Левски се сетих ,като прочетох поредната простотия ,безпределна арогантност и нечувана наглост ,изречена от лидер на ДПС:
"Организационният секретар на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че "Възродителният процес" във всичките му етапи трябва да влезе в учебниците по история, а не да се поднася с недомлъвки. /Дир бг/
Па се рекох:
Този пак търси да драсне кибрита на пожара на кавгите!!!
И си помислих!
Абсолютно правилно това трябва да влезе в учебниците"!!!!
Но там обаче задължително да се пише още:
1. Че ДПС е било винаги дупе и гащи с извършителите на този
възродетелен процес!Даже и сега управлява с партията ,извършила този процес!
2.Че почти всички ръководители на ДПС са били агенти на ДС.
3.Че обикновения народ няма нищо общо с тази простотия!
4.Че днес ДПС се държи като същинска терористична организация.
5.Че ДПС е мюсюлманския клоунинг на БКП/БСП/.
6. Че ДПС днес работи не за българската държава, откъдето източва милиарди, а работи за враговете на България.
7.Че ДПС и днес постоянно насъсква етнически и религиозни връжди пак в угода на най-върлите душмани на България и българския род.
8.Че ДПС не е свършило и за пет пари полезна работа за България.
9.Че ДПС и Атака са двата клоунинка на БКП/БСП/ ,които работят против мира и единството в България.
10.Че ДПС работи за разпокъсването на България.
Та като се каже , "А" ,да се продължи докрая и се каже цялата истина за терористичната, антидържавната, антиългарската партия ДПС, която през 2008 година организира опита за премахването на българския език като задължителен в българските училища!!!!
Дали пропускам нещо?
Н.Григоров
Най доброто утешение е общото нещастие
Н.Григоров, декември 14, 2013
НАЙ - ДОБРОТО УТЕШЕНИЕ Е ОБЩОТО НЕЩАСТИЕ

Така могат да се коментират думите на министър Адемов:

БЕЗРАБОТИЦАТА НЕ Е ВИСОКА САМО У НАС ,констатира Адемов!!/нюз бг/
Преди време коментирахме изцепките на министъра с празните му болшевишки обещания за светло бъдеще!!
И му подсказахме, че НАИСТИНА ЗА НЕГО МНОГО НА МЯСТО СА ПРИКАЗКИТЕ:
Мълчнието е злато!!
Този му коментар отново потвърждава нашия съвет!
Защото народа чака управляващите болшевики да свършат нещо полезно за България и българския народ!
ЗАЩОТО ДОСЕГА НЯМА СЛУЧАЙ В ИСТОРИЯТА, НЯКОЙ ЧОВЕК ДА СЕ Е НАХРАНИЛ С ОБЕЩАНИЯ!
Всеки знае приказката на Настрадин ходжа, който веднъж се оплакал за магарето си:
"ТАМАН ГО НАУЧИХ ДА НЕ ЯДЕ, ТО ВЗЕ ЧЕ УМРЯ"!!!
Днес действията на правителството говорят, че правитеството вече е пуснало в действие рецептата на Настрадин ходжа спрямо българския народ!
Затова пак ще кажем на министър Адемов:
АМА НАИСТИНА МЪЛЧАНИЕТО ВИ Е ЧИСТО ЗЛАТО!
Затова щом не можете с друго, наградете поне с мълчание изстрадалия български народ!
Че му писна да Ви слуша простотиите!
Перспективи за центъра на София
Н.Григоров, декември 14, 2013
ДОЖИВЯХМЕ ДА ЧУЕМ ЕДНА ГОЛЯМА БЪЛГАРСКА ИДЕЯ ЗА ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Да се изгради паметник на основателя на българската държава кан Аспарух в центъра на София.
И това го предлагат две архитектурни ателиета, чиито идеи представя в-к Стандарт !
Браво! Брависимо! Поздрави от сърце!!!
Най после БЪЛГАРСКИ ИДЕИ за центъра на БЪЛГАРСКАТА столица!!!
С една БЪЛГАРСКА забележка:
Господа архитекти,
Не предлагайте каквито и да е паметници на чужди хора!
Независимо от съображенията!
НЕКА ОБНОВЛЕНИЕТО НА ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ДА БЪДЕ САМО БЪЛГАРСКО, С БЪЛГАРСКИ ПАМЕТНИЦИ!
Че все още много велики българи нямат достойни паметници в София!
Като например Кан Крум, Цар Симеон, Цар Самуил, цар Калоян, цар Иван Асен ІІ, Паисий, Васил Левски, Христо Ботев,Тодор Александров и Иван Михайлов!
И стотици други!
Дай Боже по скоро да видим един грандиозен паметник в центъра на София на основателя на Дунавска България - кан Аспарух!
Страхът на комунистите от миналото величие на България
Никола Григоров, декември 13, 2013

ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ МИНАЛОТО ВЕЛИЧИЕ НА БЪЛГАРИЯ?????

Този въпрос си задавам винаги, когато видя останки от средновековните крепости в България!!!
ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ ПРОПИЛЯХА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ НАПРАЗНО, НО НЕ ПОИСКАХА ДА ЗАДЕЛЯТ ПОНЕ НЯКОЛКО МИИОНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА НЯКОЯ ОТ ДРЕВНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАДОВЕ И КРЕПОСТИ :
Например в Преслав, Търново, Провадия, Ловеч, Шумен и много други!!!
Като и тази средновековна крепост Червен край Русе!!!
При това изгодите са много, за разлика от Белене и Южен поток:
1.Възражда се БЪЛГАРСКА история!
2.Ще се засили туризма и в съответните райони ще спечели почти цялото население!
3.Ще се засили авторитета и славата на България!
4.Ще се инвестира в България!!!!
ПЗа голямо съжаление , поведението на българските комунисти ни дава основание да си мислим, ЧЕ ТОЧНО МНОГОТО ИЗГОДИ ОТ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СТАРИТЕ БЪЛГАРСКИ КРЕПОСТИ ПЛАШАТ БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ!!!
Защото просперирането на България е тема табу за господарите на българските комунисти от Москва и Белград!
Има ли друга причина?
Далаверата "Южен поток"
Никола Григоров, декември 13, 2013
ДЕ СЕ КРИЕ КЛЮЧА ОТ БАРАКАТА ЗА "ЮЖЕН ПОТОК"????

ЩЕ ПОСЛУШАМЕ БРЮКСЕЛ ЗА "ЮЖЕН ПОТОК"....НО ДОНЯКЪДЕ!!!!!!!

Каза премиерът Орешарски след разговорите със сръбския премиер Дачич?????
В същоо време в-к Труд пише:
ТЪРСИМ ОЩЕ 1,43 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА ТРЪБАТА!!!!
620 милиона евро ще ни даде заем Газпромбанк?????
Общо 2,05 милиарда ще струва на България строителството на Южен поток в България?????????????
Значи ще строим на Русия газопровод, по който тя ще продава на Европа природен газ!!!
ЗАЩОТО СМЕ ЦЪФНАЛИ И ВЪРЗАЛИ??????
И сега от държавната хазна, Т.Е. ОТ ЗАЛЪКА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ СЕ ОТДЕЛЯТ ДВА МИЛИАРДА ЕВРО!!!!
За да се строи ЧУЖД ГАЗОПРОВОД!!!!!!!!
Освен това практиката с АЕЦ"Белене " показва, че тази цена е раздута поне двойно!!!!!
И тук възниква пак резонния въпроС:
ЗАЩО ДРУГАРИТЕ КОМУНИСТИ НЕ НАМЕРЯТ ИНВЕСТИТОР, КОЙТО ДА ДАДЕ ПАРИТЕ И ПОСЛЕ ДА ПЕЧЕЛИ ОТ НЕГО???????
Нали газопровода е СУПЕР ПЕЧЕЛИВШ!!!!!!!
ЯВНО ЗАЩОТО ПАК ПЛАНИРАТ ДА ОГРАБЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!
ЗА ДА ЗАКОПАТ ПО-БЪРЗО БЪЛГАРИЯ!!!!!
И ЗАТОВА ЩЕ СЛУШАТ БРЮКСЕЛ ДОНЯКЪДЕ!!!
ЗАЩОТО КОГАТО НА КОМУНИСТ МУ ЗАМИРИШЕ НА ПАРИ, ТО ТОЙ СТАВА НЕУПРАВЛЕМ И НЕКОНТРОЛИРУЕМ!!!
Та ето де се крие ключа от бараката за проекта "Южен поток"!!!
Ново национално предателство
Никола Григоров, декември 11, 2013

ГОТВИ СЕ НОВО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!!
КЪДЕ СА СЕГА НАЦИОНАЛИСТИТЕ???

Ще дават ЦУМ на Русия????
Тази простотия вече се шири из медийното пространство и никой не реагира???
Защо ли???
Нали разговорите бяха ЦУМ да стане НАЦИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ???????
Явно Русия иска да се настани в сградата на Министерския съвет и оттам да контролира българското управление!!!!!
Кога най-после българските комунисти ще спрат с ДОЛНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛСТВА????
Сега отнова ще дадат най-представителната сграда на София НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА БЪЛАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!!!!!!!
Ето го поредното доказателство, че българските комунисти не са българи , А СЛУГИ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НИ ВРАГОВЕ!!!
И къде са сега оная сюрия партии, дето се бият в гърдите ,че са били националисти????
Защо сега не протестират и не правят подписки за референдум????
Явно защото всички са комунистически ибрикчии!!!!
А НА ЦУМ НАЙ-МНОГО МУ ПРИЛЯГА ДА Е БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ!!!
А не резиденция на чужди разузнавания и пропаганди!!!!
Шубето на Кристиян Вигенин от правилата на ЕС за Южен поток
Никола Григоров, декември 10, 2013

ЕС НЕ РЕШАВА ДАЛИ ДА ГО ИМА " ЮЖЕН ПОТОК"

Изрепчи се Кристиян Вигенин във в-к "Дума" , 08.12.2013 г.
А изискванията на ЕС за газопровода са:
1. До газопровода да имат свободен достъп всички страни , които искат да го използват!
2.Да има ясни правила за ценооразуване на преноса!
3.Доставчикът и преносителят на газа да бъдат различни лица!!
Интересно :
ЗАЩО СЕ ПЛАШИ Г-Н ВИГЕНИН ОТ ТЕЗИ ПРАВИЛА НА ЕС?

Н.Григоров
за акад. Иван Дуйчев
емил Басат, декември 08, 2013
Радвам се на поредната чудесна публикация на Цочо и Василена. Имам една малка поправки - за акад. Дуйчев, със съдействието на проф. Аксиния Джурова и Центъра за славяно-византийски проучвания, издадох специален брой на в. Свободна книга за акад. Дуйчев, в който за първи път публикувахме откъси от неговия дневник и спомени за него. Неточно е посочен за източник в. Литературен форум. В. Свободна книга винаги е бил самостоятелно издание - първо на Университетско издателство, а след това на Националния център за музеи и галерии и изобразителни изкуства, чийто отговорен редактор съм бил в продължение на 7 години.
България няма да бъде троянски кон на никого
Никола Григоров, декември 08, 2013
"БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ТРОЯНСКИ КОН НА НИКОГО

Българите са едни от най- проевропейски настроените сред гражданите в Европа и се гордеят с това."
Така президентът Росен Плевнелиев отговаря на въпрос от френското списание „Нуве обсерватьор „ за твърдението на руския посланик в ЕС от 2007 г., че София е троянския кон на Москва в ЕС./в-к Труд ,11.11.2013 /.
ЛЪЖЕТЕ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ!!!
БЪЛГАРИЯ Е ТРОЯНСКИЯ КОН НА РУСИЯ В ЕС.
Чрез който кон Русия иска да разруши порядките в ЕС и оттам да го срути.
И от държавите на ЕС да продължи да разширява Руската империя!!!
Това показват изявленията от Русия относно изграждането на газопровода „Южен поток”, за който газопровод ДОГОВОРА Е СКЛЮЧЕН ИЗЦЯЛО В ПРОТИВОРЕЧИЕ НА ЗАКОНИТЕ НА СЪЮЗА!!!
И вместо да се съобразят със забележките от Брюксел, руската компания „Газпром” заявява:
„ЮЖЕН ПОТОК” ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ПО ГРАФИК!!!!!/в-к Труд ,07.12.2013 г.
Ето че троянския кон се отвори и изтърси коварните подривници:
ЩЕ СЕ СТРОИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ,НЕЗАВИСИМО ЧЕ СЪЮЗА НЕ ИСКА ТОВА ДА СТАВА В ПРОТИВОРЕЧИЕ С НЕГОВИТЕ РАЗПОРЕДБИ!!!!!
Защото българските държавници са предали и продали ЕС!!!!!
Чудя се и се мая:
1.Дипломатите и ръководителите на съюза в ред ли са, подкупени ли са , изкукуригали ли са или толкова им е силичката!!!
2. Защо в ЕС още не могат да стоплят, ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ СА СЛУГИ НА МОСКВА И КАКВОТО ИМ ЗАПОВЯДАТ ОТ ТАМ, ТОВА ЩЕ ПРАВЯТ!!!Независимо какво са казали, написали, подписали и заверили!
3.Защо в ЕС още не разбират, че Русия търси всякакви начини да взриви съюза и да построи пак старата си империя от времето на СССР.
4.Защо в ЕС най-после не загреят, че българските държавници ДЕНОНОЩНО РАБОТЯТ ПРОТИВ ЕС И ЗАТОВА УМИШЛЕНО СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ ,ЗА ДА НАСТРОЯТ БЪЛГАРИТЕ ПРОТИВ ЕС И ЗА ДА ВЪРНАТ БЪЛГАРИЯ В ЛОНОТО НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ?
Историята казва, че ако сега ЕС не вземе адекватни мерки и не покаже ,че може да се пребори с предателите от България и не озапти нахалниците, ТО СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПОГРЕБЕНИЕТО НА СЪЮЗА!
Н.Григоров
Заговорът срещу българската църква
Никола Григоров, ноември 28, 2013

ИМА ЗАГОВОР СРЕЩУ ЦЪРКВАТА - КАЗВА ПЛОВДИВСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НИКОЛАЙ

Атакуват ни по сценария на Гьобелс, твърди владиката/В-кСтандарт 28.11.2013 г.
Действията на някои български владици през последните години наистина показват ,че има заговор срещу българската църква!
НО ФАКТИТЕ ПОКАЗВАТ ,ЧЕ ЗАГОВОРНИЦИТЕ СА ВЪТРЕ В БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА!!!
Защото само мразещи българската църква и българския народ могат да си позволят такива кощунства с нашите църкви:
1. Замазването на БЪЛГАРСКИТЕ ОРИГИНАЛНИ стенописи в църквата "Света Марина" в Пловдив с покриването им с евтини ГРЪЦКИ ТАПЕТИ!
2. Поругаването на историческата църква в Батак с гръцки символи!
Та нормалното тук е владиката Николай да си спомни Евангелието за сламката в окото на ближния и ГРЕДАТА в собственото око!!
Защото е крайно време някои български владици да се сетят, че трябва да служат на Бога и на Българския народ, А НЕ НА НАЙ-ВЪРЛИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ РОД!
Относно идиотското болшевишко предложение за задължително гласуване
Никола Григоров, ноември 28, 2013

НА ИЗБОРИТЕ КАТО СТАДО ПРЕЗ СТЪРГА

Това е мечтата на българските комунисти, която започнаха напоследък пак да прокарват чрез своите пропагандатори и платени слуги.
Вместо да въведат МАЖОРТАРНИТЕ ИЗБОРИ, те отново търсят начин да заробят още повече българския народ!
И открили начина:
Както веднага след преврата на 09.09.1944 г:
КОЙТО НЕ ГЛАСУВА Е ВРАГ НА НАРОДА!!!
Или който българин им вижда кусурите , с камшика на принудата пак да гласува за тях да продължават да управляват и да съсипват България!!!!
Който българин обича свободата и има собствено мнение - с камшика на принудата да бъде заведен до урните!!!!
А мотивът на предложителите на задължителното комунистическо гласуване е:
Защото не гласуват българите ,затова ни управляват турци и цигани!!!!
А защо кресльовците за задължителното гласуване не отговорят на един простичък въпрос:
ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТ БЪЛГАРИТЕ БРЕ ГОСПОДА!!!
Не виждате ли ,че 60 % от българите не признават НИТО ЕДНА ПАРТИЯ ЗА ТЯХНА ,ЗА БЪЛГАРСКА!!!
И за да ги привлекат тези ОКАТИ И МИСЛЕЩИ българи, партиите у нас трябва да станат БЪЛГАРСКИ И ДА ЗАПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!
Та хайде стига с комунистическите идиотски предложения!
ДНЕС КУСУРИТЕ СА В БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ, КЛОНИРАЛИ СЕ В МНОЖЕСТВО ПАРТИИ, А НЕ В БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!
Та дайте да оправим кьопавците , а не народа ,който страда от кьопавите ни и продажни български политици и партии!
НА КОИТО ОПРАВИЯТА Е САМО В МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ!!!
ЗАТОВА ВСИЧКИ ДНЕШНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ БЯГАТ КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН ОТ МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ!!!
ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ ВИНАГИ ГИ Е БИЛО СТРАХ ОТ МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ!
Защото при тези избори магаретата и комунистическите ибрикчии няма как да минат!
Когато когката я няма, мишките играят хоро в хамбара
Никола Григоров, ноември 14, 2013
За тази поговорка се сетих, като прочетох че в Сливен някой малоумен ходжа е надул уредбата на джамията и стряска мало и голямо ,та даже и добитъка!!!
И питам тези ненормалници ,които правят това:
Защо принизявате религията си бре джанъм?
Защо искате да налагате със страх вярата в Мохамед?
Хайде да си припомним, защо ходжата е викал от минарето в миналото:
ЗА ДА НАПОМНИ ,ЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА МОЛИТВА!!!!!
Да сте видели днес някой българин да няма часовник?
НЯМА ТАКЪВ!!!!
Значи тези уредби се използват само за едно:
ДА НАСЪСКВАТ РЕЛИГИОЗНИ И ЕТНИЧЕСКИ ВРАЖДИ!!!
И тук е видно ,че властите умишлено си затварят очите пред това античовешко престъпление!!
Което престъпление се дължи на няколко обстоятелства:
1.Че ходжите не си знаят молитвите.
2.Че не могат да пеят!
3.Че се занимават с това що не им е работа, когато трябва да се покажат на минарето!
4.Че изпълняват задачи на вражески агентури за насъскване на вражди и войни!
5.Че насаждат със страх мохамеданството!
За което наистина трябва да си получат съответното наказание!
Защото божиите и чавешките закони казват:
НЕ ПРАВИ НА ДРУГИЯ ТОВА, КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА ТИ ПРАВЯТ НА ТЕБЕ!!
Мижи да те лажем
Никола Григоров, ноември 14, 2013
Това старо послание директно може да се отнесе към празнодумството на социалния министър Хасан Адемов:
"От бедност и социално изключване до 2020 г.трябва да бъдат изведени 260 х. българи"!!!????
Па се чудя:
Този човек що не спре да говори?
По-арен ке биде!!
Защото до 2020 година повечето от тези хора няма да са живи!
А ако това правителство се задържи още година, половината от тях попа ще ги опее в този период!
Ама четет бре г-да министри!
Поне книгите за Буров прочетете!
Че там има една много мъдра житейска истина:
ХОРАТА ИСКАТ ДНЕС ДА ЯДАТ, ДНЕС ДА НАХРАНЯТ ДЕЦАТА СИ, ДНЕС ДА СЕ ОБЛЕКАТ, ДНЕС ДА ПЛАТЯТ ТОКА СИ, ДНЕС ДА ПЛАТЯТ РЕКЕТА НА ТОПЛОФИКАЦИИТЕ!
Не утре!!!
И В НИКАКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ МИСЛЯТ ЗА 2020 г.
БЕДНИТЕ МИСЛЯТ КАК ДНЕС ДА ВЪРЖАТ ДВАТА КРАЯ И ПОСЛЕ ДАЛИ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ ЗА УТРЕ!!!
И един безплатен съвет към социалния министър:
За Вас г-н министър в пълна сила важи приказката:
МЪЛЧАНИЕТО Е ЗЛАТО!!!
09.11.2013 г.
Относно боядисания паметник на Съветскта армия.
Н.Григоров, август 23, 2013

ЗА БОЯДИСВАНЕТО НА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ

Паметникът на Съветската армия започва все повече да боде очите на българите, които вече сериозно се замислят за ролята на Червената армия върху развитието на България.
Сега той беше боядисан в розово в памет на чешките събития, което предизвика гнева на Русия и тя ни нахока и размаха назидателно и заплашително пръст!
Че сме били поругали неин паметник!!!!
Което не е вярно!!
ЗАЩОТО ПАМЕТНИКЪТ Е ПОСТРОЕН ОТ БЪЛГАРИ, С БЪЛГАРСКИ МАТЕРИАЛИ И НА СКЪПА И ПРЕСКЪПА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ!
Като идеята е била паметник в ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ!!!!!
Мисля ,че боядисването на паметника в розово би трябвало да накара политиците на Русия , ВМЕСТО ДА НИ СЕ КАРАТ И ДА НИ ЗАПЛАШВАТ,да вземат да се замислят и да преосмислят досегашната си, сегашната си и бъдещата си политика спрямо България!
Защото всеки народ е свободен да изразява признателност или отвращение към дадена държава в зависимост от нейните действия към този народ!!!!
А днешната политика на Русия към България и българския народ не само че не е приятелска , А Е НАПРАВО, ОТКРИТО И ПОКАЗНО ВРАЖДЕБНА:
1. Русия в момента ни СЪДИ ЗА 1,25 млрд. евро неустойки за АЕЦ"Белене" , БЕЗ ДА ИМАМЕ ПОДПИСАН ДОГОВОР ЗА ТОВА!!!
2.Русия подкрепя варварския геноцид над 1,2 млн. българи в БЮР Македония ,чрез продължаващото изучаване на сръбско болшевишката фалшификация , наречена "македонски език" в руските университети.
3.Русия ни налага най-високите цени на природен газ .
4.Русия ни налага най-високите мита на нашите стоки.
5.Русия ни заграби през 2006 година с новия договор за доставка на природен газ над ДВА МИЛИАРДА ДОЛАРА!!
6.Русия подкрепя с Съвета на Европа сръбската терористична шайка ОМО"Илинден", а чрез нея и сръбските териториални претенции към Пиринския край!!
Само тези аргументи са предостатъчни ДА НЕ СМЕ НИКАК БЛАГОДАРНИ НА РУСИЯ, ДА СЕ РАЗСЪРДИМ И ДА СИ ПРАВИМ КАКВОТО ИСКАМЕ с паметника на Съветската армия ОКУПАТОР на България!
И да им кажем на руските дипломати да не си намесват във вътрешните ни работи !
Особено пък в чувствата ни , когато тези чувства са ЖЕСТОКО НАРАНЕНИ от действията на руските управници и дипломати!
Освен това , този паметник съвсем не е на подходящото място!
На това място , ако сме истинска БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА, най-много би отивало да има паметник на Апостола на Свободата Васил Левски или на основателя на дунавска България Кан Аспарух!
Един реален поглед към Българската история!
Александър Стоянов, юли 18, 2013
Един реален поглед към Българската история!

Александър Стоянов

И нека не се чудим че идеята за външния враг е толкова популярна и до днес. Това е така, защото тя не ни е „насадена” от комунизма (който сега всички сочим с пръст и обвиняваме за всичко), а присъства от Освобождението, ако не и от по-рано! Защото дълбоко в душата на българина е залегнал принципът, че „другите са ни виновни”. И ето че Балканските войни и Първата Световна война ни дават идеалния повод да си изплакнем ръцете в кристалната вода и да кажем- „ние сме пас, спечелихме всички битки, но вие все пак ни преебахте с помощта на Великите сили”. И така злите турци, гърци, сърби и румънци са ни виновни….Чудя се, сега, докато пиша тези редове, дали сме ги мразили защото са ни надхитрили или защото сме им завиждали, че те са се рашилили с доста а ние – със съвсем малко…. до колкото познавам българите, най-вероятно е и заради двете неща….
Но истината е малко по различна…истината е, че тези псевдонационални катастрофи са просто едно нескопосано управдание за тиняка, в който живеем в момента. Те са жалък опит на българина, да оправдае собствената си политическа неграмотност и дипломатическа импотентност. Истината е, че този народ винаги е бил, е и ще бъде анално обругаван най-вече от своите. Защото преди 132, преди 100, преди 90, преди 50, преди 30, преди 20 години, та чак до сега, некадърното политическо управление в България е било, е и вероятно ще бъде единствената причина за политическото, икономическото и дипломатическото фиаско на България. Защото нека не се лъжем, ние сме една държава-неудачник. И за това сме си виновни само ние! Никой друг! Защото и други са били прецаквани, и други са били ограбвани, и други са били преебавани…но само ние българите вече почти 100 живеем по инерция в състояние на постоянно безтегловно, анално проникване и нямаме нито волята, нито желанието да направим нещо по въпроса. Раните понесени от „националните катастрофи” съвсем не са нелечими. Големият Съюзнически вибратор, който ни е бил набит брутално през 1919, е набит и на Германия и на СССР, с доста по сериозна сила и на доста по-голяма дълбочина. До 1933г., обаче, те и двете са протегнали ръка и са го извадили. България също е можела да го стисне, да скръцне със зъби и да го извади от отзад. Нямало е никой да ни спре…но ние не сме го направили. Били сме заети да търсим виновни и да се чудим как сме били толкова преебани. За съжаление, Втората световна война и последвалата я вече ИСТИНСКА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА забиват този вибратор още по дълбоко в родния български гъз. Най-верният питомец на СССР дори и не помисля да извади вибратора. На Партията Столетница и на нейните членове, им се е харесвало да гледат как Големия Червен Брат натиска и натиска вибратора, а България се гърчи ли гърчи. Така минали 45 години и българите окончателно привикнали с този вибратор. Светът също свикна да ни гледа нагъзени и покорни, чакащи поредната порция анален секс. И докато ние се възприемаме като олигавена, разкрачена проститутка, светът също ще ни възприема така. За това България никога няма да се оправи, докато сама не извади вибратора. Защото в света на пропуснатите и реализираните възможности, когато един е паднал по корем със забит в гъза вибратор, другите няма да му го извадят и да му помогнат да стане….НЕ! ТЕ ЩЕ ГО НАБИВАТ ОЩЕ ПО-НАВЪТРЕ!!!!
ploviv stanimaka
dimi, юни 14, 2013
pedia ellada den phianete mi to ksehnate filakia .dimis isto4na rumelia e pak ellada hahaaaaaaaaaaaaaaa
За руските искове !
Григоров Никола, май 30, 2013
ПОЛЗИТЕ" ОТ " БРАТСКАТА, СЛАВЯНСКА, ПРАВОСЛАВНА РУСКА ОБИЧ КЪМ БЪЛГАРИЯ СА ВЕЧЕ НАЛИЦЕ
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
България трябва незабавно да плати на Международния арбитраж в Париж 36 000 000 евро/тридесет и шест милиона евро/ заради иска на Русия за АЕЦ"Белене"!?!??
А иска на Русия е за 1,25 млрд. евро????
И ТО ЗА НЕПОДПИСАН ДОГОВОР!!!!!
ТОВА Е БРАТСКАТА ,СЛАВЯНСКА ,ПРАВОСЛАВНО ХРИСТИЯНСКА ОБИЧ НА РУСИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ!
Пардон сгреших!!!
КЪМ ПАРИТЕ НА ОГРАБЕНАТА И ОШУШКАНА БЪЛГАРИЯ ОТ ВЕРНИЯ СЛУГА НА РУСИЯ - КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ И НЕЙНИТЕ КЛОУНИНГИ!!
Интересно какво ще кажат тука русофилите?
Или от тези пари ще има и за тях за да продължават да предават и продават България?
За новите стари номера на ДПС
Григоров, април 11, 2013
МЕСТАН ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА ДОГАН ЗА НАСЪСКВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИ И РЕЛИГИОЗНИ ВРАЖДИ
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
И НОВИЯТ РЪКОВОДИТЕЛ НА ДПС МЕСТАН ЯВНО НЯМА НИКАКВИ ОБЩОНАЦИОНАЛНИ ЧОВЕШКИ АРГУМЕНТИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ!
НИЩО НОВО НЕ Е НАУЧИЛ, НИЩО СТАРО НЕ Е ЗАБРАВИЛ!!!!
И ТЪЙ КАТО ПАРТИЯТА ДПС ЗА ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ НЕ Е СВЪРШИЛА И ЗА ПЕТ ПАРИ ПОЛЕЗНА РАБОТА ЗА ДЪРЖАВАТА, СЕГА ПАК ТРЪГВА ПО ИЗПИТАНИЯ И ИДИОТСКИ ПЪТ НА НАСЪСКВАНЕ НА ЕСТНИЧЕСКИ И РЕЛИГИОЗНИ ВРАЖДИ!
СЕГА ИСКАЛИ ДА ВЗЕМАТ МЯСТОТО НА ПАМЕТНИКА НА ИЛЬО ВОЙВОДА В КЮСТЕНДИЛ!??
БИХМЕ ЗАПИТАЛИ:
Г-Н МЕСТАН ,ТОЛКОВА ЛИ Е ТЪПО И НЕКАДЪРНО РЪКОВОСТВОТО НА ДПС , ТА НЕ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ ДРУГИ ПРЕДИЗБОРНИ ХОДОВЕ?
И ОЩЕ :
СЛЕД КАТО СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА РАБОТИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, ТО ВЪРНЕТЕ ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ И НЕ ЯЖТЕ ХЛАБА НА БЪЛГАРИЯ, КОЯТО БЪЛГАРИЯ ИСКАТЕ ДА ПОДПАЛИТЕ С ПРОСТАШКИТЕ СИ ПРЕТЕНЦИИ И ИСКАНИЯ!
СЕГА СИГУРНО ОЧАКВАТЕ ДРУГИ ИДИОТИ ДА ВИ ОТВЪРНАТ ПО ВАШИЯ ИДИОТСКИ НАЧИН И ДА СИ ИЗПЕЧЕТЕ ПАК ДЕПУТАТСКИТЕ МЕСТА В РАЗВИХРИЛИТЕ СЕ ЕТНИЧЕСКИ И РЕЛИГИОЗНИ НАПРЕЖЕНИЯ!
ВРАЗУМЕТЕ СЕ НАЙ ПОСЛЕ, ДЯВОЛ ДА ГО ВЗЕМЕ!
НАЛИ КАЗВАТЕ ЧЕ СТЕ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ?
НА СНИМКАТА:СЛАВНИЯ БЪЛГАРСКИ ВОЙВОДА ДЯДО ИЛЬО МАЛЕШЕВСКИ!
Н.ГРИГОРОВ 25.03 2013 г.
за уточняване на понятията
Григоров, април 10, 2013

ЗА УТОЧНЯВАНЕ НА ПОНЯТИЯТА
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
във вчерашния брой на вестник Стандарт прочетох ,че "македонци и сърби " са изскочили от избирателните списъци в Кюстендилско и щели да решават вота в окръга!?
Веднага се сетих, че за съборите на границата със Сърбия и БЮР Македония също много често се пише, че щяло да има среща на сърби и българи, македонци и българи!!
Затова реших да подсетя вестникарите за някои исторически истини:
1.Първо македонска нация няма!! Има поробени българи, които сърбите се опитват да сърбизират чрез сръбскоболшевишката лъжа -помия македонизма!
2.Днес най-родолюбивите българи от Сърбия и нейната колония Македония с голям зор са успели да си вземат български паспорти, при което заради бюрокрацията трябва да се регистрират на някакъв адрес!
3.Стига сме поставяли изкуствени бариери пред поробените ни 1,5 млн братя българи в Сърбия и Македония! Те чакат подкрепа от нашата братска десница , а не да ги правим сърби и македонци!
4.Нека никога да не забравяме тези поробени 1,5 млн братя българи и да търсим всякакви начини за приобщаване към общото българско семейство!
Нека нашата обща цел да бъде:
СВОБОДА И ЧОВЕШКИ ПРАВДИНИ ЗА ПОРОБЕНИТЕ 1,5 МЛН .БЪЛГАРИ В СЪРБИЯ И БЮР МАКЕДОНИЯ!!
05.04.2013 г.
Съвет за българските упрвници
Григоров, април 10, 2013
ЩЕ ПОМОГНЕМ НА НАРОДА САМ ДА СИ ПОМОГНЕ - КАЗА ПРЕМИЕРЪТ МАРИН РАЙКОВ
ИЗНЕНАДАН СЪМ ,ЧЕ И НОВИЯТ ПРЕМИЕР НЕ ЗНАЕ ТОЧНАТА ФОРМУЛА ЗА УСПЕХА НА ВСЯКА ДЪРЖАВА!
Ще му Я падскажем:
Българският народ иска българските управници ПРОСТО ДА НЕ МУ ПРЕЧАТ!
Той вече 23 години сам се оправя и ще се оправя!
Но нещата ще станат чудесни, КОГАТО УПРАВНИЦИТЕ СПРАТ ДА ПРЕЧАТ НА РАБОТЕЩИТЕ ФИРМИ И РАБОТНИЦИТЕ С АБСОЛЮТНАТА СИ НЕГРАМОТНОСТ, ПРОДАЖНОСТ, НЕКАДЪРНОСТ И БЕЗКРАЙНАТА СИ АЛЧНОСТ !
Вие приятели как мислите?
Н.Григоров
"Южна Добруджа в българската история"
Люба Радославова, април 09, 2013
http://www.youtube.com/watch?v=7yieBiTzZW4
Историк съм по професия. Научното ми изследване е посветено на отвлечените българи -25 000 души, в Молдова. Представям разкази на останалите живи добруджанци. Това е мултимедия, която съм качила. Книгата ми, която съм издала през 2005 г. е под заглавие: "Южна Добруджа в българската история- края на XIX- началото на XX". Ужасите, които описвам са покъртителни!

По плодовете ще ги познаете
Григоров, април 04, 2013
ПО ПЛОДОВЕТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
Почти всеки ден спорим с някой относно днешните политици и политически партии!
И главния аргумент на опонентите ми е:
ВИЖ КАК ХУБАВО ГОВОРИ ЕДИ КОЙ СИ ПОЛИТИК!!!
ЗА НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАМ!!
За мен обаче си остава главния аргумент ДЕЛАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ В ПРЕХОДНИЯ ПЕРИОД!!
Кой какво е сторил и какво не е сторил за доброто на България и българския народ!
Затова често пъти казвам:
ДНЕС В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО ЕДНА ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ!
Аргументите:
1.ДНЕС БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА В ЕС благодарение на действията на всички български политически партии!!!
2.Всички български партии во главе с кресльовците, самообявили се за патриоти, СЕ ОТРЕКОХА ОТ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК!
3.Всички партии подкрепиха Сърбия за ЕС, ВЪПРЕКИ ЧЕ СЪРБИЯ ДНЕС УПРАЖНЯВА ЗВЕРСКИ ВАРВАРСКИ ГЕНОЦИД НАД 1,5 МЛН БЪЛГАРИ !!
4.Последната управляваща партия с гръмкото име ГЕРБ, пък окончателно загроби икономически България и българския народ!
Аргументи в тази посока има стотици, НО ТИЯ СТИГАТ И АРТИСВАТ!
" ПО ПЛОДОВЕТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ"- казва Светото Евангелие!
А плодовете на българските НЕОКОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ са отвратително отровни и горчиви!
И ТОВА ГО ВИДЯ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!
Ако пък някой забравя делата, скоро ще се чука по главата!
Защото:
ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО НРАВА НИКОГА!
Н.Григоров 04.04.2013 г.
ЗА ПОМОЩИТЕ ЗА МАЙКИТЕ
Григоров, април 03, 2013
И СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗАПОЧНА ДА НАСЪСКВА ЕТНИЧЕСКИТЕ ВРАЖДИ
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
Служебното правителство се изметна КАТО ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА:
Вместо по 50 лв за Великден на всички 40000 майки, които са в отпуск през втората година за гледане на дете, помощи ще има САМО ЗА МАЙКИ С НИСКИ ДОХОДИ, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ПО 35 ЛВ. НА МЕСЕЦ!
ОТНОВО ДЕЛЕНЕ НА НАРОДА!
ОТНОВО ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ!
ЗА ЕДНИТЕ ЩЕ ИМА , ЗА ДРУГИТЕ НЯМА ДА ИМА!
И КАТО СЕ ЗНАЕ ,ЧЕ НИСКОПЛАТЕНИТЕ ЖЕНИ ПОВЕЧЕТО СА ОТ ЦИГАНСКИ /РОМСКИ / ПРОИЗХОД, ТО ЕТО ВИ ОТНОВО ЕТНИЧЕСКО НАСЪСКВАНЕ!
СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ТОВА ОТНОВО СЕ ПРАВИ УМИШЛЕНО!
Защото 40000 майки по 50 лв са 2 000 000!!!
Два милиона лева!!
Че вижте бре господа министри само субсидията на партиите !!
Вижте бюджета на агенции, напълно излишни и вредни!
Не можете да намерите за всички жени!!?
НЕ ИСКАТЕ ГОСПОДА МИНИСТРИ!!
ЗАЩОТО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ВИ ОТЪРВА И НА ВАС ДА НАСЪСКАТЕ БЪЛГАРИ СРЕЩУ ЦИГАНИ!
ДОКОГА БРЕ ГОСПОДА? ВИЕ НЕ СТЕ ЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ?
Ето Ви уважаеми приятели поредното доказателство ,че българските управници нямат нищо общо с България и не искат да има мир и разбирателство у нас!
Н.Григоров 03.04.2013 Г
Относно детемразието на Герб
Григоров , април 03, 2013
ТРАЙ КОНЬО ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА
УВАЖАЕМ ПРИЯТЕЛИ,
Правителството на ГЕРБ остави името си в историята , като най -детемразкото правителство в историята на България от 1945 година насам!!!
През цялото си управление ТО СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО ВОДЕШЕ ТОТАЛНА, ЦЕЛЕНАСОЧЕНА, ПОСЛЕДОВАТЕЛНА И ГРОЗНА АНТИБЪЛГАРСКА , АНТИ ДЕТСКА ПОЛИТИКА!!
Освен това НЕ ИЗПЪЛНИ НИТО ЕДНО СВОЕ ПРЕДИЗБОРНО ОБЕЩАНИЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ!!!
Правтелството изобщо не можа да стопли , ЧЕ ГЛАВНОТО БОГАТСТВО НА БЪЛГАРИЯ - ТОВА СА ХОРАТА!!!
Сега отново обещава мед и мляко ,даже щели да вдигат майчинските на 310 лева!
ДАЛИ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ХОРА , КОИТО ПАК ДА ИМ СЕ ВЪРЖАТ НА ЛЪЖИТЕ?
Н.Григоров
ДПС в Корница
Григоров 31.03.2013, април 03, 2013
КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
ДПС ОТНОВО РЪЧКА ОГЪНЯ НА ВРАЖДИТЕ!
ВЧЕРА В СЕЛО КОРНИЦА ДПС Е ОТБЕЛЯЗАЛО 40 ГОДИШНИНАТА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС !
И СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНО ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА РЪКОВОДСТВОТО НА ДПС СА ПРИЗОВАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ!
ЧЕТА И НЕ МОГА ДА СЕ НАЧУДЯ!
1.ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС СЕ ПРОВЕЖДА ПОД ПРЯКОТО РЪКОВОДСТВО НА БКП , НА КОЯТО ВЕРНИ ЧЛЕНОВЕ И АГЕНТИ СА БИЛИ ПОВЕЧЕТО ОТ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ДПС!
2.ДПС ДНЕС СА ДУПЕ И ГАЩИ С БСП/БКП/-ПАРТИЯТА ПРОВЕЛА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС.
3.А ДНЕС ВМЕСТО ДА СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ВИНОВНИТЕ, В СЛУЧАЯ БКП-БСП, СЕ НАСЪСКВАТ МЮСЮЛМАНИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ!
НА ТОВА НОРМАЛНИТЕ ХОРА МУ КАЗВАТ НАГЛОСТ, ЦИНИЗЪМ И АРОГАНТНОСТ НА КВАДРАТ!
Н.Григоров
Не питай за лудото , то само се обажда
Григоров, февруари 23, 2013

НЕ ПИТАЙ ЗА ЛУДОТО, ТО САМО СЕ ОБАЖДА
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИДИОТИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ВЕЧЕ СЕ ПОКАЗАХА ОТКРИТО: ИЗБРАХА ДА СИ ТУРЯТ ЗА ИМЕ НА ПАРТИЯТА СВЯТОТО ИМЕ НА АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ!?!?
НА РЕД СА СЛЕДВАЩИТЕ ИДИОТИ:
ЗАЩОТО ИМЕТО НА ХРИСТО БОТЕВ Е ВАКАНТНО, ОЩЕ НЕ СА ГО ЗАЕЛИ!!
СЛЕД НЕГО СА СТЕФАН КАРАДЖА, ХАДЖИ ДИМИТЪР, ГЕОРГИ РАКОВСКИ, РАЙНА КНЯГИНЯ,ИВАН ВАЗОВ, СТЕФАН СТАМБОЛОВ И Т.Н. И Т.Н.
И НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДАМ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗПЕРКАЛИ ПОЛИТИЦИ!!
ЗАЩОТО ТОВА Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО ЗА НАПЪЛНО КОМПРОМЕТИРАНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ!!!
КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ИЗГРАДЯТ СОБСТВЕНИ ИМЕНА И ЗАТОВА ИСКАТ ДА ИЗЦАПАТ ИМЕНАТА НА СЛАВНИТЕ ГЕРОИ НА БЪЛГАРИЯ!
КОЕТО Е НАПЪЛНО В СТИЛА НА БСП, КОЯТО ПАРТИЯ ПЪРВА ПРЕДЛОЖИ И ГЛАСУВА В ПАРЛАМЕНТА БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТ КАТО ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН В БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА!!
ТА СЕРГИЯТА ЗА ПОЛИТИЦИ ИДИОТИ Е ОТВОРЕНА!
КОЙ Е СЛЕДВАЩИЯТ ИДИОТ?
НЕ ИМ ПРОЩАВАЙ ГОСПОДИ НА ТИЯ МАЛОУМНИЦИ, ЗАЩОТО ТЕ ЗНАЯТ КАКВО КОЩУНСТВО И КАКВА НИЗОСТ ВЪРШАТ!
Н.ГРИГОРОВ
чрд
георгиева, февруари 19, 2013
г-н григоров желаия ви здраве щтастие и успехи
За последиците от антибългарската политика на правителството
григоров, февруари 07, 2013
СТРАШНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ ОТ АНТИБЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА НА СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
АБОРТИТЕ ЗА 2011 Г. СА ПОЛОВИНАТА ОТ РАЖДАНИЯТА В БЪЛГАРИЯ!!!!!?????
ПРЕЗ 2011 НОВОРОДЕНИТЕ СА 63252 , А ОФИЦИАЛНО РЕГИСТРИРАНИТЕ АБОРТИ МАЛКО НАД 30000!!!!!!
ПРИЧИНИТЕ:
КРИЗАТА, ОРЯЗАНИЯТ СЕМЕЕН БЮДЖЕТ, БЕЗРАБОТИЦАТА И ЛИПСАТА НА ПЕРСПЕКТИВА!!!!
ТАКА ЖЕНИТЕ СА ОБОСНОВАЛИ СВОЕТО РЕШЕНИЕ ЗА АБОРТ!!
С ТОЗИ АНАЛИЗ И ПЪТИЩАТА ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ ТРЯБВА ДЕНОНОЩНО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ УПРАВНИЦИТЕ , ЗАЩОТО БРОЯТ НА НОВОРОДЕНИТЕ И НАМАЛЯВАНЕТО НА БРОЯ НА АБОРТИТЕ СА НАЙ-ТОЧНОТО МЕРИЛО ЗА ТЯХНАТА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗНА ДЕЙНОСТ!
РАЗБИРА СЕ АКО СА БЪЛГАРИ!
ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ ,РЕЗУЛТАТИТЕ ПОКАЗВАТ, ЧЕ СЕГАШНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ НЯМАТ В СЕБЕ СИ НИЩО БЪЛГАРСКО!
Н.Григоров
За мераците на Синода към Боянската църква
григоров, февруари 07, 2013
ОТРЯЗОХА МЕРАЦИТЕ НА МИТРОПОЛИТ КИРИЛ ЗА БОЯНСКАТА ЦЪРКВА
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
ВСЕ ПАК СЕ СЛУЧВАТ И НЯКОИ ДОБРИ НЕЩА И У НАС!
РЯДКО, НО СЕ СЛУЧВАТ!
КАТО ОТКАЗЪТ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА КУЛТУРАТА ДА ВЪРНЕ БОЯНСКАТА ЦЪРКВА НА БЪЛГАРСКИЯ СИНОД!
ЯВНО НАШИТЕ УПРАВНИЦИ СА СИ ВЗЕЛИ ПОУКА ОТ ПОРУГАВАНЕТО НА ИСТОРИЧЕСКАТА ЦЪРКВА В БАТАК С ГРЪЦКИ ЦЪРКОВНИ СИМВОЛИ ОТ ПЛОВДИВСКИЯ МИТРОПОЛИТ НИКОЛАЙ!
СЕГА Е РЕД ДА СЕ ВЪРНЕ БАТАШКАТА ЦЪРСКВА И ДА СИ СТАНЕ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ!
МУЗЕЙ НА БЪЛГАРСКИЯТ ГЕРОИЗЪМ И ТРАГИЗЪМ!
ДАЙ БОЖЕ ПО - СКОРО!
Н.Григоров
За атентатът в Сарафово
григоров, февруари 07, 2013
ИСТИНАТА НАД ВСИЧКО
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
В нета отново се разгорещиха страстите около зловещия атентат на летището в Сарафово!
Дали да бъде обявен истинския виновник за атентата!
Според нас отговора следва да е :
САМО ИСТИНАТА, независимо на кого е угодна!
Защото една лъжа, поражда друга, развива се и в един момент става СТРАШНО уродлива и УЖАСНО пречи, но после трудно се маха!
Пример :СРЪБСКО-БОЛШЕВИШКАТА ЛЪЖА МАКЕДОНИЗМА!
ТА АКО ИСКАМЕ ДА БЪДЕМ КОРЕКТНИ И ТОЧНИ:
ИСТИНАТА ,ТАКАВА, КАКВАТО Е!
Н.ГРИГОРОВ
За новото затваряни на границата от гръцки земеделци
григоров, февруари 07, 2013
ГРЪЦКИЯТ ВАРВАРИЗЪМ ОТНОВО В ДЕЙСТВИЕ
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
ГРЪЦКИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ ОТНОВО ЩЕ СИ ИЗЛИВАТ ЗЛОБАТА ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ!
ПАК ГОТВЯТ БЛОКАДИ НА ГКПП ПРОМАХОН КУЛАТА!!
ВСЯКА ГОДИНА ТЕЗИ МУХЛЮВЦИ СИ ИЗМИСЛЯТ ПОВОД ЗА ДА ТОРМОЗЯТ БЪЛГАРИТЕ ПЪТУВАЩИ ЗА ГЪРЦИЯ И ОБРАТНО И ДА ПРЕЧАТ НА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС!
ТАЗИ СИСТЕМАТИЧНОСТ ЯСНО ПОКАЗВА ,ЧЕ ТОВА Е ПРЕДНАМЕРЕНО АНТИБЪЛГАРСКО ДЕЙСТВИЕ, КОЕТО СИГУРНО Е СЪГЛАСУВАНО И С ТАМОШНИТЕ ВЛАСТИ!
ЗАЩОТО АКО ВЛАСТИТЕ БЯХА ДОБРОНАМЕРЕНИ , ДОСЕГА СТО ПЪТИ ДА СА НАМЕРИЛИ РЕШЕНИЕ!
НО НОВА БЛОКАДА ЗА СЕТЕН ПЪТ ЩЕ ПОКАЖЕ ,ЧЕ ГЪРЦИТЕ НИЩО СТАРО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ И НИЩО НОВО НЕ СА НАУЧИЛИ,ЧЕ ВАРВАРИТЕ СИ ОСТАВАТ ВАРВАРИ И ЧЕ ГРЪЦКАТА ЗЛОБА КЪМ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО КРАЙ НЯМА!
ЛОШОТО Е ЧЕ НЯМАМЕ НОРМАЛНИ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИЦИ, ТА ДА ОТВЪРНЕМ КАКТО ПОДОБАВА НА ГРЪЦКИТЕ ПРОСТАЩИНИ!
КАКТО ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА ПО ПИРИНСКИЯ КРАЙ:
"НА ДОБРОТО ДВОЙНО, А НА ЗЛОТО ТРОЙНО"!
Н.ГРИГОРОВ
Всички социолози са против герб
григоров, февруари 03, 2013
КОЙ КАКВОТО ПРАВИ - ЗА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
СЕТИХ СЕ ЗА ТАЗИ БЪЛГАРСКА НАРОДНА МЪДРОСТ, КАТО ПРОЧЕТОХ В ДНЕШНИЯ ВЕСТНИК "ТРУД" ЗАГЛАВИЕТО :
ВСИЧКИ СОЦИОЛОЗИ СА ПРОТИВ ГЕРБ!!!!
СТАТИЯТА КОМЕНТИРА ИНТЕРВЮТО НА ПРЕМИЕРА В "ПАНОРАМА"!
ТУК РЕШИТЕЛНО СЛЕДВА ДА ОПРОВЕРГАЕМ И ПРЕМИЕРА И ВСИЧКИ ,КОИТО МИСЛЯТ ТАКА, ЗАЩОТО:
1.ПРОТИВ ГЕРБ НАЙ-МНОГО СА ВСИЧКИ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ГЕРБ, ОСОБЕНО РАБОТЕЩИТЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО! ЗАЩОТО ТЕ С АНТИНАРОДНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ НАСТРОЙВАТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СРЕЩУ ТЯХНАТА ПАРТИЯ!
2.ПРОТИВ ПАРТИЯТА ГЕРБ Е И САМИЯТ ПРЕМИЕР, ЗАЩОТО ОТ РЪКОВОДЕНОТО ОТ НЕГО ПРАВИТЕЛСТВО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА ТРИ И ПОЛОВИНА ГОДИНИ НЕ Е ВИДЯЛ НИЩО ДОБРО!
3.ПРОТИВ ГЕРБ СА И ВСИЧКИ СЪВЕТНИЦИ НА ПРЕМИЕРА И
НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ, ЗАЩОТО НЕ ИМ КАЗВАТ ИСТИНАТА ЗА ТРАГИЧНОТО ИКОНОМИЧЕСКО ПОЛОЖЕНИЕ В СТРАНАТА!
АКО ТЕЗИ НАЙ-СТРАШНИ ПРОТИВНИЦИ НА ГЕРБ СИ СВЪРШАТ ДОБРЕ РАБОТАТА ОТ ГЛЕДИЩЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, НИКОЯ СОЦИОЛОГИЧЕСКА АГЕНЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ ПАРТИЯ ГЕРБ!
ДНЕС УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ НАГЛЕДНО НИ ДЕМОСТРИРА ВЯРНОСТТА НА ПОГОВОРКАТА:
КОЙ КАКВОТО ПРАВИ , ЗА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ!
А ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО ЩЕ ПОДПЕЧАТАТ ПАК ВЯРНОСТТА НА НАРОДНАТА МЪДРОСТ!
Н.ГРИГОРОВ
Има ли български цар?
григоров, февруари 02, 2013
ЩО Е БЪЛГАРСКИ ЦАР И ИМА ЛИ ГО НЕЙДЕ НА ЗЕМЯТА
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
ДНЕС ОТНОВО СЕ СЕТИХ ЗА ПРИКАЗКАТА "НОВИТЕ ДРЕХИ НА ЦАРЯ"!
КАТО ПРОЧЕТОХ ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ НОВИНИ ЗА ЦАРСКО ВНУЧЕ, ЗА БЪЛГАРСКА КНЯГИНЯ И Т.Н.
СПОРЕД МЕН ,ЗА ДА ИМА ЦАР, ТРЯБВА ДА ИМА ЦАРСТВО С НАРОД КОЙТО ДА ПРИЗНАВА И ДА ПРИЕМА ТОЗИ ЦАР КАТО ЦАР!
ТАКЪВ ДОКОЛКОТО ЗНАМ ДНЕС НИЙДЕ ГО НЯМА!
ИМАШЕ ЕДИН , ДЕТО СЕ ПРАВЕШЕ НА ЦАР И НАПРАВИ ВСИЧКО ,ЗА ДА ИЗЛЪЖЕ ТОТАЛНО И ОГРАБИ МАКСИМАЛНО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ,КОЙТО ГО ПРИЕ НАЙ -РАДУШНО , НАЙ -СЪРДЕЧНО И КОЙТО МУ СЕ ДОВЕРИ ИЗЦЯЛО!
ТОГАВА СЛЕД КАТО НЯМА ЦАР, ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ЩЕ ИМА ЦАРСКИ ВНУЧЕТА И КНЯГИНИ!
ИЛИ ИЗЛИЗА ,ЧЕ НЯКОЙ ОТНОВО СЕ УМИЛКВА И ПОДМАЗВА , ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА СЕ ДОРЕДИ НА ДЪРЖАВНАТА ТРАПЕЗА И ДА ОГРАБИ ПАК БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!
ЗАЩОТО СЪВЕТЪТ НА ФЕРДИНАНД Е :
"БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е КРАВА, КОЯТО ТРЯБВА ДА ДОИШ ДО ИЗТОЩАВАНЕ"!!!
ДАЛИ НЯКОЙ ПАК ЩЕ СЕ ВЪРЖЕ НА ВИСОКАПАРНИТЕ ТИТЛИ БЕЗ ПОКРИТИЕ?
ДАЛИ ИМА ОЩЕ ХОРА , КОИТО НЕ ВИЖДАТ ,ЧЕ ЦАРЯТ Е ГОЛ!!!
Н.ГРИГОРОВ
МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ
григоров, февруари 02, 2013
МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ,
Уважаеми приятели,
Медиите съобщиха за нов инвеститор за АЕЦ"Белене"!
Който предлагал да плати всички разходи до тук и да изкупи държавния дял в проекта!!!???
Дай Боже!!!
Но чудесата не свършват!
Новият инвеститор щял да пусне акции на българския и чужди пазари!!!
Два пъти дай Боже!!!
Защото тогава ще видим, КОЙ ОТ АГИТАТОРИТЕ НА АЕЦ "БЕЛЕНЕ" ЩУ СИ КУПИ АКЦИИ И ЩЕ ЧАКА "ОГРОМНИТЕ ПЕЧАЛБИ"!!!
Та дай боже новият инвеститор да не е дух и да стане така, както го казва Ангел Десподов, представителя на частните фирми, поискали да купят държавния дял от АЕЦ"Белене"!
Стискаме им палци!!!
Н.Григоров
За първият препис на Паисиевата история
григоров, януари 29, 2013

ПЪРВИЯТ ПРЕПИС НА ПАИСИЕВАТА ИСТОРИЯ
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
НА ДНЕШНИЯ ДЕН 29.01.1765 Г. СОФРОНИЙ ВРАЧАНСКИ ЗАВЪРШВА ПЪРВИЯ ПРЕПИС НА ИСТОРИЯТА НА ПАИСИЙ!!
И ТОЗИ ПОВОД ПАК МИ НАПОМНЯ, ЧЕ СЪРБИТЕ КАТО СЪЩИНСКИ ДИВАЦИ И ВАРВАРИ ЗАЗИДАХА КИЛИЯТА НА ПАИСИЙ В ХИЛЕНДАРСКИЯ МАНАСТИР И ВЕЧЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ НИКОЯ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ НЕ ИЗДИГНА ГЛАС В ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВДА!
ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОНЕЗИ КРЕСЛЬОВЦИ, КОИТО СА СИ ПРИШИЛИ НАШИВКИ НА ПАТРИОТИ!
ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОНЕЗИ МУХЛЬОВЦИ, ДЕТО ПРОСТАШКИ СЕ СРАВНЯВАТ С ВАСИЛ ЛЕВСКИ!!
О НЕРАЗУМНИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ И ПИШМАН ПАТРИОТИ!
ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМИТЕ ДА СЕ НАРЕЧЕТЕ БЪЛГАРИ И ДА ЗАЩИТИТЕ ПАМЕТТА НА ПАИСИЙ!
ТОЛКОВА МНОГО ЛИ СТЕ ЗАВИСИМИ ОТ СЪРБИЯ!
Относно награждаването на Радко Димитриев с орден "Стара планина" продължение
григоров, януари 27, 2013
съвземе и окопити от разгрома и да се организира на линията Бунар Хисар – Люле Бургас , където по късно българската армия дава десетки хиляди жертви. Нарцисизмът , самовлюбеността и абсолютната некадърност на този „Наполеончо”, едва не струват разгрома на пета дивизия при Бунар Хисар, хвърлена в неравна битка срещу цели три турски корпуса.
4.На 4 – ти ноември 1912 провежда нескопосана атака на Чаталджанските позиции, която атака е срамна и позорна и за обикновен поручик по некадърност на подготовка и провеждане. А когато една дружина от 29 полк проникнала в турските позиции на Илери табия , тя не била подкрепена с боеприпаси и нови сили, в резултат на което била отблъсната от турците и обсипана при отстъплението си от „приятелски огън” на артилерията от трета дивизия на генерал Сарафов.
5.През 1913 г. заповядва на армията да опразни Източна Тракия и оставя мирното българско население обезоръжено и беззащитно на произвола на съдбата и на куршумите, ножовете и огъня на турската армия , вместо да го предупреди и да го изтегли заедно с войската! Носи почти цялата отговорност от българска страна за тракийския геноцид.
6.Като нов заместник главнокомандващ дава заповед за спиране на настъплението на 18 юни 1913 г срещу Гърция и Сърбия, с което им предоставя инициативата и улеснява тяхното контранастъпление!
7.Връща Първа българска армия, успешно настъпваща в Сърбия обратно на българска територия и разрушава боеспособността и с абсолютно неадекватни заповеди! Така вместо сърбите да бъдат поставени в чувал от първа и трета армия, първа армия е заплашена от обкръжение от сръбски и румънски войски!
8. Когато четвърта армия отстъпва след битката при Брегалница под сръбски натиск, нарежда на генерал Сарафов да се оттегли от Рупелския проход , като по този начин отваря пътя на гръцките войски за настъпление по поречието на Струма за Горна Джумая и София и им дава възможност да изтребват колоните от български бежанци! С неадекватните си заповеди предизвиква временна окупация на Пиринска Македония от гръцки войски, които осъществяват зверски кланета и масови изстъпления върху мирното българско население!
9.През 1913 г. не позволява на Трета армия да атакува и превземе Пирот, като по –този начин го спасява за Сърбия !
10. Не се възползва от победата на втора дивизия на Четвърта армия при Криволак на 21 .06.1913 г , а нарежда на нейния командир ген. Стилиян Ковачев да отстъпи , вместо помогне на българските въстаници от Тиквешкото въстание! Последици – пропиляна победа при Криволак и пълен разгром на Тиквешкото въстание от сръбските поробители!
10..Точно преди румънския десант на река Дунав, дава заповед цялата Дунавска флотилия да се самопотопи при Русе , сигурно за да улесни румънския десант на Дунав и да ускори настъплението на румънската армия в тила на нашите войски.
11.През есента на 1914 г. самоволно дезертира от поста си на пълномощен министър в Русия, става руски поданик и постъпва на служба в руската армия, която както е известно през Първата световна война воюва срещу България в Добруджа и на Южния фронт и поддържа нашите вековни врагове Сърбия, Гърция и Румъния.
Това само част от безбройните предателства и жестоки престъпления на генерал Радко Димитриев срещу България и българския народ!
И тези многобройни предателства и държавни престъпления ги знаят всички сериозни български историци!
Но въпреки това, генерал Радко Димитриев бе награден посмъртно с орден „Стара планина” първа степен с мечове!!!!
Горко на държавата ни ,щом националните предатели и държавни престъпници се награждават с най – висшите държавни отличия!
На снимката: Клети български бежанци от 1913 г., за чиято жестока и трагична съдба изключително голяма вина носи националния предател, държавния изменник ,генерал Радко Димитриев /Наполеончето/.
Н.Григоров 27.01.2013 г.
Онтосно награждаването на Радко Димитриев с орден "Стара планина"
григоров, януари 27, 2013
СРАМ И ПОЗОР!! НАЙ - ГОЛЕМИЯТ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И ОТЯВЛЕН ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК НАГРАДЕН С ОРДЕН „СТАРА ПЛАНИНА”
Уважаеми приятели,
На 08.01.2013 г . в бр. 2 на Държавен вестник бе публикуван указ № 448 на Президента на Република България, с който се награждава посмъртно ген-лейтенант Радко Димитриев с орден „Стара планина” с мечове за големите му заслуги по време на Балканската война!!!
Гледам и не вярвам на очите си!
Те такова чудо никога не съм очаквал да се случи в България!!!
Върл национален предател и отявлен държавен престъпник да бъде награден с държавен орден „Стара планина”!
Главният виновник за поражението на българската армия при Чаталджа през 1912 г, един от главните виновници за разгрома на България през 1913 г , един от главните виновници за най-жестокото разпокъсване на българското землище, един от главните виновници за варварското изтребване и разорение на българите от Източна Тракия, един от главните виновници за стотиците хиляди бежанци през 1913 г., един от главните виновници за десетки хиляди избити и ранени българи през 1913 г, един от главните виновници за обезбългаряването на Западна Тракия , един от главните виновници за поробването на македонските българи , да бъде награден за заслуги към България и българския народ!?
Вместо да бъде заклеймен публично и името му вечно да стои на стената на позора на националните предатели!
За по- голяма яснота ще посочим някои от най –позорните и най-престъпните национални предателства спрямо българската държава и българския народ на този набеден като велик пълководец предател и подъл слуга на чужди интереси:!
1.На 9-ти август 1886 г. Радко Димитриев е главен организатор на предателите, които осъществяват държавен преврат и детронират държавния глава княз Александър Батенберг./Двамата с майор Груев поднасят предварително написаната оставка на княза/.
2.През месец февруари 1887 г Радко Димитриев активно участва в подготовката и избухването на антидържавните метежи в Силистра и Русе!
3.След завземането на Лозенград на 11.10.1912 г. вместо да преследва разгроменият и обхванат от паника противник, генерал Радко Димитриев иска 2-3 дена почивка и си прави тържествен парад? По този начин той дава възможност на турската армия да се
За АЕЦБелене директно продължение
григоров, януари 26, 2013
Защото вълкът козината си мени , но нрава никога и все към гората гледа, ЗАЩОТО НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ СА СИ ВИНАГИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!
Те затова са се събрали сега заедно- БСП, Атака и ВМРО!
За ново национално предателство!
През 2006 г правителството на БСП, ДПС И НДСВ,подписа нов договор за доставка на природен газ с Русия, с който договор БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ОГРАБЕНА с над два милиарда долара от Русия!!
Сега отново натискат за ново ограбване на България и българския народ, за допълнително икономическо заробване на България от Русия!
Защото ако АЕЦ „Белене” беше печеливша, досега агитаторите щяха да намерят инвеститор, да са я построили и да са натрупали милиони печалба!
Да ама не ! Защото агитациите им показват ,че им е по-изгодно да загробят България и да си вземат комисионните за НОВОТО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!
Това доказват и безбройните лъжи на агитаторите за цената на АЕЦ”Белене”. Съдете сами:
1.Вестник „Дума” през миналата година агитираше с цена от 6 ,793 млрд. евро.
2.През декември цената на в-к „Дума” стана 6,3 млрд.?
3.На 14.01.2013 г цената стана според Йордан Костадинов – 15 млрд лева?
4.На 19.01.2013 цената стана 5,130 млрд. евро според БСП депутата Петър Димитров.
5.Накрая таман Сергей Станишев обяви цена от 4 млрд евро, РОСАТОМ се обади и отсече цената 6,3 млрд.
6.На 21.01.2013 г. бившият президент Първанов каза че цената била 3,997 млрд, но с ОБОРУДВАНЕТО е с други допълнителни разходи , цената ще достигне до 6,3 млрд./Най – после се стиковаха малко в ценообразуването, макар че тук веднага възниква въпросът: как е дадена оферта от Росатом за строителство на АЕЦ „Белене” без оборудване????/
Горните цифри нагледно показват, че цената на АЕЦ”Белене” не е ясна, че се търсят вратички за източване ,ограбване и ново икономическо заробване на България .
И за това агитират вече установени национални предатели, държавни изменници и лъжци!
Който иска нека да им вярва! Ние казваме:
Не вярвайте на агитаторите от БСП и на нейните креатури Атака и ВМРО!
Защото националните предатели на България и българския народ НИКОГА НЕ ЗАЩИТАВАТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!
Те са си и ще си останат национални предатели!
Н.Григоров 26.01.2013 г.
Директно за АЕЦ Белене
григоров, януари 26, 2013
МОГАТ ЛИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, ДЪРЖАВНИ ИЗМЕННИЦИ И ЛЪЖЦИ ДА БРАНЯТ ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА КАУЗА?
Уважаеми приятели,
На прага сме на провеждането на референдума дали да се строи АЕЦ”Белене”. За строителството на централата като съвременни матросовци са застанали БСП, Атака и ВМРО и навсякъде с цяло гърло ни увещават ,че без АЕЦ –ца България загива, че България ще спечели милиарди, че ще загубим независимостта си , че ще станем турска провинция и т.н. и т.н.
Изобщо убеждават ни СТАРИТЕ БОЙНИ ДРУГАРИ , че АЕЦ –Белене е национална кауза!
Тази високопарни думи от устата на национални предатели , държавни изменници и лъжци ме подразни и затова питам:
МОГАТ ЛИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, ДЪРЖАВНИ ИЗМЕННИЦИ И БЕЗЗСРАМНИ ЛЪЖЦИ ДА БРАНЯТ ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА КАУЗА?
Защото днешните защитници на руските икономически интереси у нас са точно такива!
Защото БСП заедно с ДПС и НДСВ на 06.03.2008 година внесе в парламента проектозакон, с който закон те ПОИСКАХА ДА ПРЕМАХНАТ БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК КАТО ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН В БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА!!!
Това ако го бяха направили в някоя от съседните държави, щяха направо да ги одерат живи още в парламента, защото ТОВА СИ БЕШЕ ДОЛНО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, ТОВА СИ БЕШЕ ДИРЕКТНА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!!!
И в това долно НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, в тази презряна ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА, БСП , ДПС И НДСВ бяха ПОДКРЕПЕНИ ОТ АТАКА И ВМРО?????
Двете уж патриотични партии ГЛАСУВАХА ДРУЖНО С БСП ,ДПС И НДСВ на 06.03.2008 г в парламента БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТ КАТО ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН В БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА ?!?
Или пишман патриотите гласуваха ПРОТИВ България, ПРОТИВ българския народ, ПРОТИВ целостта на България, ПРОТИВ делото на Кирил и Методий, ПРОТИВ великото дело на Климент Охридски, ПРОТИВ делото на Паисий , ПРОТИВ делата на всички наши възрожденци и революционери , войници и офицери, умрели за национално просвещение, за българска църква ,за освобождение и обединение на българския народ!!!!
И тези СЕГАШНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, тези СЪВРЕМЕННИ ДЪРЖАВНИ ИЗМЕННИЦИ днес са тръгнали да убеждават българите ,че защитавали българска национална кауза!
Блажени са веруищите !!!
За бавните реакции на министър Тотю Младенов
григоров, януари 24, 2013

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА, КАТО СЕ ОБЪРНЕ КОЛАТА - ПЪТИЩА МНОГО
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
В СОПОТ И ДЕЦАТА ТРЪГНАХА ДА БРАНЯТ РАБОТНИТЕ МЕСТА НА БАЩИТЕ И МАЙКИТЕ СИ!
И СА АБСОЛЮТНО ПРАВИ!
ЗАЩОТО СА И ГЛАДНИ И ЗАЩОТО И ТЕ ИМАТ ПРАВО ДА ЖИВЕЕТ НОРМАЛНО!
А НЕ ДА ГЛАДУВАТ ЗАРАДИ КЬОПАВИ И НЕКАДЪРНИ УПРАВНИЦИ, КОИТО СЪСИПВАТ ВМЗ СОПОТ!!
НО СОЦИАЛНИЯТ МИНИСТЪР СЕ СЪБУДИ И РЕЧЕ:
ЩЕ НАМЕРИМ РАБОТА НА 800 ОРЪЖЕЙНИЦИ!!!!
ТУК ПРОСТИЧКИЯТ ВЪПРОС Е:
А ЗАЩО ДОСЕГА НЕ НАМЕРИХТЕ РАБОТА Г-Н МИНИСТРЕ?
ИЛИ ТРЯБВА И БЕБЕТАТА ДА ИДАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ ,ЗА ДА СТОПЛИТЕ, ЧЕ ВМЗ СОПОТ ТРЯБВА ДА РАБОТИ И АКО СА НЕОБХОДИМИ РЕФОРМИ, ДОСЕГА СТО ПЪТИ ТРЯБВАШЕ ДА ГИ НАПРАВИТЕ!
А НЕ ДА ЧАКАТЕ ДА ИЗЛЕЗНАТ РАБОТНИЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА НА БАРИКАДИТЕ!
И КАТО ОСИГУРЯВАТЕ РАБОТА, ОСИГУРЕТЕ Я С ТАКАВА ЗАПЛАТА, КАКВАТО СА ВЗИМАЛИ РАБОТНИЦИТЕ В ЗАВОДА!
ОСТАНАЛОТО Е АБСОЛЮТНА ПОДИГРАВКА
Замераците на българския Синод към Боянската църква
григоров, януари 24, 2013

ИЗПЪЛНЯВАЩИЯТ ДЛЪЖНОСТТА БЪЛГАРСКИ ПАТРИАРХ КИРИЛ Е ПОИСКАЛ БОЯНСКАТА ЦЪРКВА
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
ВЛАДИКАТА КИРИЛ Е ПОСКАЛ ДЪРЖАВАТА ДА ПРЕХВЪРЛИ БОЯНСКАТА ЦЪРКВА НА БЪЛГАРСКИЯ СИНОД!!!
ДА ПАЗИ ГОСПОД БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ ОТ ТАКОВА КОЩУНСТВО!!!
ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИЯТ СИНОД ПОКАЗА НАГЛЕДНО, ЧЕ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ИЗОБЩО ОПАЗВАНЕТО НА БЪЛГАРСКОТО КУЛТУРНО ИСТОРИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО!
ПРИМЕРИ:
ЗАМАЗВАНЕТО НА РЪКОПИСИТЕ НА ПЛОВДИВСКАТА ЦЪРВА "СВЕТА МАРИНА" С ЕВТИНИ КНИЖНИ ГРЪЦКИ ТАПЕТИ ОТ МИТРОПОЛИТ НИКОЛАЙ И ОСКВЕРНЯВАНЕТО НА БАТАШКАТА ЦЪРКВА ОТ СЪЩИЯ МИТРОПОЛИТ С ГРЪКОВИЗАНТИЙСКИ СИМВОЛИ!!
А БОЯНСКАТА ЦЪРКВА Е БЪЛГАРСКА!
И ЗА ДА СИ ОСТАНЕ ТАКАВА, ТРЯБВА ДА Е ДАЛЕЧ ОТ ПОГЪРЧЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАДИЦИ!!
Дянков иска да е Балцерович
григоров, януари 24, 2013

МИНИСТЪР ДЯНКОВ ИСКА ДА БЪДЕ БЪЛГАРСКИЯ БАЛЦЕРОВИЧ
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
В ОБШИРНО ИНТЕРВЮ В ДНЕШНИЯ ВЕСТНИК "ПРЕСА" МИНИСТЪР ДЯНКОВ КАЗВА , ЧЕ ИСКА ДА БЪДЕ БЪЛГАРСКИЯ БАЛЦЕРОВИЧ, ЧОВЕКЪТ КОЙТО
ОТ 1989 ДО 1991 Г ИЗПРАВИ ПОЛША НА КРАКА СЪС СВОИТЕ РЕФОРМИ!!
БРАВО!
НО ПИТА СЕ В ЗАДАЧАТА:
СЛЕД КАТО МИНИСТЪР ДЯНКОВ ЗНАЕШЕ ВСИЧКО ,КОЕТО Е СВЪРШИЛ БАЛЦЕРОВИЧ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ И ТО ЗА ДВЕ ГОДИНИ, ЗАЩО ТОЙ ДОСЕГА НЕ ГО НАПРАВИ ЗА ЧЕТИРИТЕ ИЗМИНАВАЩИ ВЕЧЕ ГОДИНИ ОТ НЕГОВИЯ МАНДАТ?
ИСКАЛ ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ!
ОТ ТОВА КОЕТО СЕ СТОВАРИ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРИТЕ ДОСЕГАШНИЯ МАНДАТ , НОРМАЛНАТА МОЛИТВА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КЪМ БОГА ДНЕС Е :
ДА НИ НИ ПАЗИ ГОСПОД ОТ ТАКЪВ АПОКАЛИПСИС!!
ЗАЩОТО ТОГАВА СИГУРНО ЩЕ ЗАКРИЕ БЪЛГАРИЯ!
За още едно падение на българските управници
григоров, януари 24, 2013

ОЩЕ ЕДНО ГРОЗНО ПАДЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
ИКОНОМИКАТА ЗАТЪВА, БЕЗРАБОТИЦАТА РАСТЕ, БЕДНОСТТА СЕ ШИРИ, А НАШИТЕ УПРАВНИЦИ ПОСЕГНАХА И КЪМ ЗАЛЪКА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ!
"ВЛАСТТА НЕ ДАДЕ КОЛЕДНИ НАДБАВКИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ , НО ПЪК ИКОНОМИСА 59 МИЛИОНА ОТ ПРЕДВИДЕНИТЕ ПО ЗАКОН РАЗХОДИ ЗА ТЯХ ПРЕЗ МИНАЛАТА ГОДИНА"/В-К СТАНДАРТ,21.01.2013./
ТУК СЕ СЕЩАМ ЗА ПАРИТЕ НА РИМСКИЯТ ИМПЕРАТОР ВЕСПАСИАН ОТ ТОАЛЕТНИТЕ, ДЕТО НЕ МИРИШАТ!
ТА И НАШИТЕ УПРАВНИЦИ!
ОТ ЗАЛЪКА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ 59 МЛН. ЛВ.
И НЕ ГИ Е СТРАХ ОТ БОГА И ЧЕ МОЖЕ ДА ИМ ПРИСЕДНАТ ТЕЗИ ОГРАБЕНИ ЗАЛЦИ ОТ НАЙ-БЕДНИТЕ!
ПА СИ МИСЛЯ :
И ТОВА ЛИ ЩЕ СИ ПРИПИШАТ КАТО УСПЕХ В УПРАВЛЕНИЕТО?
Зкалендара на "успухите на управниците ни"!
григоров, януари 23, 2013

УПРАВНИЦИТЕ ЩЕЛИ ДА ПИШАТ КАЛЕНДАР НА УСПЕХИТЕ СИ
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
УПРАВНИЦИТЕ НИ СА СЕДНАЛИ ДА ПИШАТ ГОЛЯМ КАЛЕНДАР ЗА ПОСТИГНАТИТЕ "УСПЕХИ" ПО ВРЕМЕ НА ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ!
ПРЕПОРЧВАМЕ ИМ ,ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ЗА ЗАПИШАТ "НАЙ - ГОЛЕМИЯ СИ, НАЙ- ГРАНДИОЗНИЯ СИ, НЕПОВТОРИМИЯ СИ УСПЕХ":
ЧЕ ОТ 1945 Г. НАСАМ , ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА 2012 ГОДИНА СА РОДЕНИ НАЙ МАЛКО БЕБЕТА В БЪЛГАРИЯ!
ЧЕ ЗА ЦЕЛИЯТ ИМ МАНДАТ ДОСЕГА В БЪЛГАРИЯ СА СЕ РОДИЛИ НАД 20000 БЕБЕТА ПО - МАЛКО ОТ НОРМАЛНОТО!!!
ТОВА Е ЕДИН ХУБАВ ГРАД В ПРОВИНЦИЯТА!
САМО ТОЗИ "ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ" ИМ Е ДОСТАТЪЧЕН ,ЗА ДА БЪДАТ ЗАПИСЕНИ В ИСТОРИЯТА КАТО НАЙ-КЬОПАВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ 1944 Г. ДОСЕГА!!!
ЗАЩОТО НАЙ-ГОЛЯМОТО БОГАТСТВО НА ЕДНА СТРАНА СА ХОРАТА
И КОЙТО НЕ ГО Е РАЗБРАЛ ТОВА ДОСЕГА, ИЛИ Е МНГО ТЪП И КЬОПАВ ,ИЛИ Е СЛУГА НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ.
РАЗБИРА СЕ , ТЕ СИГУРНО С ТОВА ЩЕ СЕ ХВАЛЯТ НЯКЪДЕ, ЗАЩОТО ДОСЕГАШНАТА ИМ ДЕЙНОСТ БЕШЕ НАСОЧЕНА ДИРЕКТНО ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
За АЕЦ"Белене" ПРОДЪЛЖЕНИЕ
григоров, януари 22, 2013
Г./ Русия подтикна Турция да ни нападне през 1913 г. от изток и да завземе Източна Тракия до Марица.
д./Русия организира цялостния погром на България от нейните съседи през 1913 г.!
е./ Русия е главния виновник за откъсването от българското землище на 93400 км2 и присъединяването на тези земи към нашите съседи, заедно с около 3 млн. българско население.
ж./ след окупацията на България през 1944 г. Съветския съюз/ Русия/ ни наложи изключително неравностойни търговски договори!
з./Русия не си изпълни изрядно подписания договор за доставка на газ през 2006 г и ни наложи подписването на нов, чрез който България загуби над два милиарда долара!
и./Русия съвсем наскоро най-безцеремонно ни спря доставките на газ, оправдавайки се с Украйна и след това не плати никакви неустойки, разчитайки изцяло на монополизма си!
й./Русия днес ни продава природния газ на най –високите цени в Европа! Тук едно сравнение: В САЩ природния газ струва 60 долара, а днес Русия ни го продава на 480 долара!
к./Русия днес налага на нашите стоки възможно най-високите мита.
л./Русия заедно със Сърбия създаде антибългарската сръбско-болшевишка теория македонизма с цел посръбчване на българите от Вардарска Македония!
м./Днес Русия е най-важният съюзник на Сърбия по налагането на и пропагандирането на македонизма за дебългаризирането/сърбизирането/ на македонските българи чрез жесток терор, брутални кражби и крещящи фалшификации на българската история!
н./Русия подкрепя в Съвета на Европа сръбската терористична банда ОМО”Илинден”, чиято цел е унищожаването на българите в Пиринския край и присъединяването му към Сърбия чрез сръбския концлагер само за българи - БЮР Македония!
о./Русия спечели търга за АЕЦ”Белене” с цена от 3,997 млрд, а още неподписала договора, иска удвояване на цената. Даже и сега цената на обекта все още е неясна !
п./ договора за АЕЦ”Белене”не е подписан, а Русия произвежда и ни доставя реактори и иска да и ги плащаме сега! Даже вече ни е дала под съд за това! Та нали се чакаше оценка на проекта и тогава да се подпише договора?
Всички посочени аргументи до тук са предостатъчни ,за да не се доверяваме на Русия и да не искаме тя да строи АЕЦ”Белене”.
Защото не можеш да се доверяваш на партньор, който постоянно не си изпълнява договорите към тебе и на всичкото отгоре , съвсем открито и постоянно работи за ограбването и унищожаването на твоя народ и за съсипването на твоята държава!
21.01.2013 г. Н.Григоров
За АЕЦ "Белене"
григоров, януари 22, 2013
НАЙ-ВАЖНИТЕ АРГУМЕНТИ ПРОТИВ СТРОИТЕЛСТВОТО НА АЕЦ” БЕЛЕНЕ”.
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
В момента ние българите денонощно сме подложени на тотална „бомбардировка” от най –различни захаросани аргументи по всички медии от агитаторите за строителството на АЕЦ”Белене”!
От която”бомбардировка” общия извод е, че ако не построим АЕЦ”Белене”, едва ли не тотален апокалипсис ще изтрие България от лицето на земята, а като го построим – манна небесна ще залее България и българския народ!!
За голямо съжаление ,никъде в бруталната агитация и контрите срещу нея, не видяхме някой да засегне едни от най –важните аргументи според нас, обосноваващи вредата от строителството на АЕЦ „Белене”! Затова предлагаме на всички интересуващи се за бъдещето на АЕЦ „Белене” една солидна поредица аргументи, които напълно обосновават категоричния отказ от строителството на този атомен проект.
Ето тези изключително важните и абсолютно необходими аргументи за категоричния отказ на България от строителството на АЕЦ”Белене”:
1.Ако имаше голям келепир и този келепир ясно се виждаше, у нас щеше да е пълно с инвеститори, които инвеститори щяха да се изтрепат да предлагат на нашите управници неустоими рушвети и досега централата вече щеше да работи и съответните инвеститори щяха да си са напълнили джобовете с пари.
2. Най-големите привърженици на строителството на централата са БСП и нейните креатури – Атака и ВМРО, които три партии дружно гласуваха на първо четене на 06.03.2008 г. да премахнат българският език като задължителен в българските училища! Или националните предатели днес най-много искат построяването на АЕЦ”Белене”?!
Досега не съм видял в историята случай, когато национални предатели да мислят доброто на своята страна!
3. Строителството на АЕЦ”Белене” е възложено съгласно проведения търг на Русия, която страна многократно е показала в миналото и сега ,че хич не мисли доброто на България и българския народ ,че не си изпълнява поетите задължения по подписаните изключително важни договори и че работи и днес срещу интересите на България и българския народ!/ ОТНОВО ПОДЧЕРТАВАМЕ, ЧЕ В СЛУЧАЯ ПОД РУСИЯ РАЗБИРАМЕ РУСКИТЕ УПРАВНИЦИ В МИНАЛОТО И СЕГА, КОИТО РУСКИ УПРАВНИЦИ В ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ВЕКА ВИНАГИ ГОРЕЩО СА ИСКАЛИ И СА РАБОТИЛИ УСЪРДНО ЗА ТОТАЛНОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА/!
Ето доказателствата:
а/ По време на турското робство Русия винаги е стояла на страната на цариградската гръцка патриаршия в нейните нескончаеми брутални опити за погърчването на целия българския народ. Само страхът от навлизането на католицизма понякога е отслабвал тази поддръжка.
б/Русия винаги и всячески е поддържала гръцката и сръбската пропаганда срещу българите в Македония .
в./Русия не си изпълни задълженията по подписаната от нея Военна конвенция през 1902 г. за взаимна защита срещу Австрия и Румъния, а вместо това даде понтонните мостове на румънската армия и я подтикна да премине Дунав през 1913 г и да удари България в гръб. Даже руският император Николай ІІ през 1914 г. награди полка, който пръв е влезнал в България.
/СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ/
134 години от смъртта на Любен Каравелов
григоров, януари 21, 2013
134 ГОДИНИ ОТ СМЪРТТА НА ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
На 21.01.1879 г. в Русе умира Любен Каравелов, виден български поет,писател,журналист,етногр
аф,енциклопедист и революционер.
Няма българин, който днес да не знае кой е Любен Каравелов . Затова днес ще Ви подсетим за възгледите на Любен Каравелов относно славянството и истинския патриотизъм, отразени много точно и ясно в неговата уводна статия във вестник „Независимост”, бр.44.год.ІІІ/ 1873/.
„Да са обясниме. Ние мислиме, че между славянските племена ще да се въдвори братско споразумение и тесен съюз само тогава, когато сяко едно племе бъде независимо и когато сяка една народност уварди своите племенни отличия. Друго-яче са не може….
С една дума , сяка една славянска народност е длъжна по-напред да нареди своята собствена къща; а после вече да мисли за своето родство с това или онова славянско племе. Българинът трябва да бъде по-напред от сичко българин, сърбинът – сърбин, чехът – чех, русинът – русин; а после вече да явят на света , че тие са и славяни…
Ние българите , обичаме руссите, но още повече обичаме сами себе си; ние са радваме на руските успехи и на руското величие, но в това също време желаеме да бъдем свободни и независими; най- после ние сме готови да защитаваме общославянските интереси, но желале би по-напред да защитиме сами себе си…
Политиците говорят , че днешните времена са практически, економически и егоистически. Ние им верваме. Българският народ са бори с фанариотските злодейци и старае са да спаси вярата си и народността си; а руските богослови му разказват , че петйото правило на 7-ия вселенски събор говори, че овцете трябва да са покоряват на вълците; българският народ влече турското иго и старае са с всичките си сили да облегчи своето положение ; а г. Макушев му предлага своята младоженска десница и калесва го на сватба; най-после , българинът се бори за своето съществование , за своята свобода, за своето име и за народност; а неговите руски братя му казват, че български народ не съществува и че думата България е само географическо понятие!Разбира са, че „ако славянофилите да не биле така чудни, то тие биле твърде смешни”.
КЪМ ГОРНИТЕ ДУМИ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОБАВИ! САМО ФАКТА ,ЧЕ И ДНЕС СЕ НАМИРАТ И У НАС ЧУЖДИ ПОДЛОГИ, КОИТО СИ СА ПРИШИЛИ НАШИВКИ НА ПАТРИОТИ , НО НИКОГА НЕ ПОСТАВЯТ НАЙ –ОТПРЕД, НАЙ-ОТГОРЕ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!
ТАКА КАТО ГИ Е ПОСТАВЯЛ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, ТАКА КАКТО СА ГИ ПОСТАВЯЛИ ХИЛЯДИ НАШИ БОРЦИ ЗА СВОБОДА И ЧОВЕШКИ ПРАВДИНИ НА БЪЛАРСКИЯ НАРОД!
ПОКЛОН И ВЕЧНА ПАМЕТ НА ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ!!
21.01.2013 Г. Н.ГРИГОРОВ
За поредната наглост на нашите управници!
григоров, януари 19, 2013

ИЛИ КЕ МИ ДЕДЕШ, ИЛИ КЕ СИ ВЗЕМА
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
ТАКОВО Е НОВОТО"ЕПОХАЛНО " ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТНОСНО ПАРИТЕ ЗА МАЙЧИНСТВО!
"ПЛАТЕНОТО МАЙЧИНСТВО ДА СЕ СЪКРАТИ НА 5 МЕСЕЦА, НО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ, ЖЕНИТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ В РАЗМЕР НА 100 % ОТ ЗАПЛАТАТА СИ ПРЕДИ РАЖДАНЕТО.
АКО ТОВА СТАНЕ ФАКТ, ТО НА ПРАКТИКА МАЙЧИНСКИТЕ ЩЕ БЪДАТ НАМАЛЕНИ ДВОЙНО . ЗА 12 МЕСЕЦА /СЛЕД РАЖДАНЕТО/ СЕГА МАЙКИТЕ ВЗЕМАТ 8294 ЛВ. , АКО СА НА СРЕДНАТА ЗАПЛАТА ОТ 768 ЛВ. ЗА ПЕТ МЕСЕЦА ПАРИТЕ СА САМО 3840 ЛВ. ОКАЗВА СЕ ,ЧЕ ГОЛЕМИЯТ ПЕЧЕЛИВШ ОТ ПО-КРАТКОТО МАЙЧИНСТВО Е НОИ , ЗАЩОТО ТО ПЛАЩА./В-К ПРЕСА, 19.01.2013 Г./
РАЗБИРА СЕ ЧЕ ПО -МАЛКО ЩЕ ПОЛУЧАТ МАЙКИТЕ!
ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ, КОГА СТЕ ВИДЕЛИ В МАНДАТА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДА Е НАПРАВЕНО НЕЩО ДОБРО ЗА ХОРАТА?
ТУК СЕ СЕЩАМ ЗА ЕДНА ЛОВДЖИЙСКА ЛАКЪРДИЯ ,КОЯТО ХЕПТЕН ПОДХОЖДА НА СЛУЧАЯ:
ДВАМА АВДЖИИ НА ЛОВ УДАРИЛИ ЕДИН ЗАЕК И ЕДНА КАТЕРИЧКА.
ЕДИНИЯТ ЛОВЕЦ ПРЕДЛОЖИЛ ДЕЛБА НА ДРУГИЯ ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН:
- АКО ИСКАШ НА МЕН ЗАЕКА, А НА ТЕБЕ КАТЕРИЧКАТА, ИЛИ НА ТЕБЕ КАТЕРИЧКАТА - НА МЕН ЗАЕКА!
ТА ЦЕЛТА НА УПРАВНИЦИТЕ Е ДОПЪЛНИТЕЛНО ДА СЕ ОГРАБИ НАРОДА!
ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ БЕБЕТАТА ЩЕ БЪДАТ ЛИШЕНИ ОТ МАЙЧИНСКИ ГРИЖИ, ТОЧНО КОГАТО СА ИМ НЕОБХОДИМИ! ОСОБЕНО АКО КЪРМЯТ!
НО АЛЧНОСТТА НА УПРАВНИЦИТЕ И ОМРАЗАТА ИМ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ БЕБЕТА И ТЕХНИТЕ МАЙКИ НЯМАТ ГРАНИЦИ!
За шашмите около АЕЦ"Белене"
григоров, януари 19, 2013

ДАТАТА НА РЕФЕРЕНДУМА ЗА АЕЦ"БЕЛЕНЕ" НАБЛИЖАВА И БСП СВАЛИ ЦЕНАТА!?!
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
ДЕПУТАТЪТ ОТ БСП ПЕТЪР ДИМИТРОВ СВАЛИ ЦЕНАТА НА АЕЦ "БЕЛЕНЕ" НА 5,130 МИЛИАРДА ЕВРО!!!!
БРАВО!!!
СЛЕД КАТО ЦЯЛА ГОДИНА АГИТИРАХА/РАЗБИРАЙТЕ ЛЪГАХА НАЙ-НАГЛО И ЦИНИЧНО / ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД В ПАРТИЙНИЯ ВЕСТНИК "ДУМА" С ЦЕНИ ОТ 6,793 И 6,3 МЛРД. ЕВРО, СЕГА ПОСМАЛИХА, БЕЛКИМ ИЗЛЪЖАТ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ДА СЕ ХВАНАТ НА ВЪДИЦАТА ИМ!
БРАВО!!
ЗА НУЛА ВРЕМЕ СВАЛИХА 1,170 МЛР. ЕВРО!!
ТЕ ТОВА СЕ КАЗВА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО!
ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ КОЙ ГИ Е УПЪЛНОМОЩИЛ ДА ГОВОРЯТ ЗА ЦЕНАТА ТОЛКОВА УВЕРЕНО?
СЕГА СЕ ОЧАКВА ДО ДАТАТА НА РЕФЕРЕНДУМА ДА СИ ДОЙДАТ И НА ЦЕНАТА ОТ ТЪРГА 3,997 МЛРД.
НО ПРОГРЕСА Е СТРАХОТЕН!
ДЕРЗАЙТЕ ГОСПОДА!
ВСЕ ПАК РАЗЛИКА ОТ 1,133 МЛР. ЕВРО ХИЧ НЕ Е МАЛКА И ИМА ДОСТАТЪЧНО И ЗА ВАШИТЕ КОМИСИОННИ!
Н.ГРИГОРОВ
ЗА ПАТРИОТИЗМЪТ НА СТЕФАН СТАМБОЛОВ
григоров, януари 19, 2013
НА 19.01.1887. Г ВЕСТНИК "СВОБОДА "ПУБЛИКУВА ЕДНО НА ПРЪВ ПОГЛЕД РЕЛИГИОЗНО СТИХОТВОРЕНИЕ, ПОДПИСАНО ОТ "Н".
СЪВРЕМЕННИЦИТЕ ТОГАВА СА ЗНАЕЛИ ,ЧЕ ТО Е ОТ СТЕФАН НИКОЛОВ СТАМБОЛОВ.
СТИХОТВОРЕНИЕТО Е НАПИСАНО В ОБСТАНОВКАТА НА ОПАСНОСТ ОТ РУСКА ОКУПАЦИЯ СЛЕД ПРЕВРАТА СРЕЩУ КНЯЗ БАТЕНБЕРГ ПРЕЗ АВГУСТ 1886 Г. И НЕГОВАТА ПО - КЪСНА АБДИКАЦИЯ!
ЕТО СТИХОТВОРЕНИЕТО:
"СМИЛИ СЕ, НЕ ЗАСЯГАЙ В КНИГАТА НА ЖИВОТА
ИМЕТО НА НАРОДА , ЩО ТОЛКОЗ Е СТРАДАЛ
И С ТВОЙТА ВЯРА СВЯТА, С УЧЕНИЕТО ТИ НОВО
Е ЦЕЛИЙ СВЯТ СЛАВЯНСКИ, МОЙ БОЖЕ, ЗАПОЗНАЛ.
НО АКО ВЕЧЕ ТИ СИ РЕШИЛ ТОЙ ДА ПОГИНЕ,
ВРАГА ДА ГО ПОТЪПЧЕ, ДА ГО УНИЩОЖИ;
НЕ МЕ ТИ ЖИВ ОСТАВЯЙ ДА ВИДЯ ГИБЕЛТА МУ,
СТОРИ МИЛОСТ ВЕЛИКА:ЖИВОТА МИ ВЗЕМИ...
ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИК СТЕФЕН СТАМБОЛОВ НЕ Е ИСКАЛ ДА ВИДИ ЕВЕНТУАЛНАТА ГИБЕЛ НА СВОЯ НАРОД, ЕВЕНТУАЛНОТО МУ НОВО ПОРОБВАНЕ!!!
А ДНЕШНИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ ДЕНОНОЩНО , ЦЕЛЕНАСОЧЕНО, ПОСЛЕДОВАТЕЛНО РАБОТЯТ В УСЛУГА НА ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
За опашатите лъжи за АЕЦ"Белене"!
григоров, януари 18, 2013

ЛЪЖИТЕ НА БСП И НЕЙНИТЕ КЛОУНИНГИ ЗА ЦЕНАТА НА АЕЦ"БЕЛЕНЕ"
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
БСП ВДИГНА НА МАТРОСОВСКИ ЩУРМ ВСИЧКИ СВОЯ ЯВНИ И СКРИТИ КЛОУНИНГИ ЗА ДА ЗАЩИТИ СТРОИТЕЛСТВОТО НА АЕЦ"БЕЛЕНЕ"!
И ПРОПАГАНДАТА ВЪРВИ СТРЕМИТЕЛНО ПО ВСИЧКИ МЕДИИ 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО!
САМО ЧЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, ПРИ ТОЛКОВА МНОГО СПЕЦИАЛИСТИ В ПРОПАГАНДАТА, ЗАЩО НЕ СЕ РАЗБЕРАТ ДА КАЗВАТ ЕДНО И СЪЩО ЗА ЦЕНАТА, А ВСЕКИ ПЪТ ГОВОРЯТ РАЗЛИЧНИ ЦЕНИ!?!
СЪДЕТЕ САМИ:
1. АТОМСТРОЙЕКСПОРТ " СПЕЧЕЛИ ТЪРГА С ОФЕРТА ЗА 3 997 260 000 ЕВРО?
2.НА 26.06.2012 Г. ВЕСТНИК ДУМА ПОД ЗАГЛАВИЕ "ИСТИНАТА ЗА АЕЦ"БЕЛЕНЕ" ОБЯВИ ЦЕНА 6 792 900 000 ЕВРО?3.НА 13.12.2012 Г. ВЕСТНИК ДУМА ОБЯВИ ЦЕНА 6,3МЛРД.ЕВРО?
4.НА 14.01.2013 Г . БИВШИЯ ДИРЕКТОР НА АЕЦ"КОЗЛОДУЙ" ЙОРДАН КОСТАДИНОВ , БАШ СПЕЦИАЛИСТ ПО АЕЦ, ОБЯВИ ЦЕНА 15 МЛРД.ЛЕВА , ПРЕВЪРНАТИ В ЕВРО -7,669 МЛРД.ЕВРО?
ПИТА СЕ В ЗАДАЧАТА:
1.ЗАЩО НИКОЙ НЕ СЕ СЕЩА ЗА ЦЕНАТА , С КОЯТО БЕ СПЕЧЕЛЕН ТЪРГА?
2.РАЗЛИКАТА В РАЗЛИЧНИТЕ ЦЕНИ ОТ ИЗЧИСЛЕНИЕТО НА КОМИСИОННИТЕ ЛИ Е?
3.ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ НОСОВЕТЕ НА ЛЪЖЦИТЕ НЕ СА ПОРАСЛИ!
КАТО НАПРИМЕР НА ПИНОКИО!


инструкция за държавници
григоров, януари 18, 2013

КРАТКА НАРОДНА ИНСТРУКЦИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕМИЕР И ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИЯ ЗА ТОВА, НА КАКВА БАЗА ДА СЕ ИЗГРАЖДАТ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА С БЪЛГАРОМЛАЗКАТА СЪРБИЯ
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ КРАТКА ИНСТРУКЦИЯ ЗА ВИСШИТЕ НИ ДЪРЖАВНИ РЪКОВОДИТЕЛИ , КАК ДА ПОГЛЕДНАТ КЪМ СЪРБИЯ И НА КАКВА БАЗА ДА ГРАДЯТ ВЪНШНО-ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НИ ОТНОШЕНИЯ С ПОРОБИТЕЛКАТА !
ДУМИТЕ СА НА ЕДИН ПРЕПАТИЛ БЪЛГАРИН ОТ ПОРОБЕНИЯ БОСИЛЕГРАД.
Защото все пак ние, независимо, че живеем в Сърбия, ние си обичаме и си милеем за България. В Сърбия ни мачкат, притискат, но ние не се даваме. Ще се боря, докато има поколения от моето семейство. На мен лично обаче ми е мъчно, че България започна да се държи твърдо с Македония. Трябва да се държи твърдо към фундамента наомразата, а тя е тръгнала от сръбския шовинизъм. Сръбският шовинизъм е ракът на Балканите. А най-мъчно ще ми е, когато албанците ще откъснат изконно българска земя от Куманово до Охрид и ще си я присвоят. Дясната страна от Вардар гарантирам, че ще бъде рано или късно дадена на косоварите. От това наше мълчание, от тия наши политически проститутки, които безрезервно и безусловно поддържат Сърбия, а там ни мачкат като... Ние сме една кръвчица, бе, хора!"/
Димитър Димитров ,Забранената България,Дарик нюз/
КОМЕНТАРИТЕ ОСТАВАМ НА ВАС!
За новите търговски идеи на външно министерство
григоров, януари 17, 2013

БЪЛГАРСКОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО СТАВА ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО????
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
ВЪНШНИЯТ НИ МИНИСТЪР Е ПРЕДЛОЖИЛ НОВА "РЕВОЛЮЦИОННА " ИДЕЯ:
"ВЪНШНО МИНИСТРСТВО ЩЕ ПОМАГА НА ИЗПАДНАЛИ В БЕДА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ В ЧУЖБИНА С ПАРИ ОТ СПЕЦИАЛЕН ФОНД, НО САМО АКО ПЪТУВАЩИТЕ ИМАТ ЗАСТРАХОВКА ЗА ТОВА"!!!!
ГОРЕ ДОЛУ КАТО ВРЕМЕТО НА МУТРИТЕ: ЩЕ ТЕ ПАЗИМ, АКО СЕ ЗАСТРАХОВАШ!!!!
ПИТА СЕ В ЗАДАЧАТА:
ЗАТОВА ЛИ ДОСЕГА БЪЛГАРСКИЯТ ВЪНШЕН МИНИСТЪР И ЦЯЛОТО БЪЛГАРСКО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО НЕ СИ МЪРДАТ И МАЛКОТО ПРЪСТЧЕ ЗА ПОРОБЕНИТЕ 2,5 МЛН. БЪЛГАРИ В СЪСЕДНИТЕ СТРАНИ!?!
ЗАЩОТО НЕ СА СЕ ЗАСТРАХОВАЛИ И НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ ЗАСТРАХОВКАТА???
НОВО ПИТАНЕ:
КОЯ ЩЕ Е ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА КОМПАНИЯ И КОЛКО ЩЕ СА НЕЙНИТЕ ОТЧИСЛЕНИЯ ЗА ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР!
За робството на столичаната топлофикация!
григоров, януари 17, 2013

СТОЛИЧНАТА ТОПЛОФИКАЦИЯ САМА НАДМИНА ДАНЪЦИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ТУРСКОТО РОБСТВО
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
СТОЛИЧНАТА ТОПЛОФИКАЦИЯ НАДМИНА И ТУРСКОТО РОБСТВО СЪС СВОЯТА НАГЛОСТ , АЛЧНОСТ И ЦИНИЗЪМ!!!!
ЗА АПАРТАМЕНТ ОТ 47 М2 СТОЛИЧНИТЕ ТИРАНИ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ ИСКАТ 473,74 ЛВ.????
ЕТО ЗАЩО ЕДНО ВРЕМЕ НАШИТЕ ДЕДИ СА СТАВАЛИ ХАЙДУТИ!
НО КУЧЕТО ЛАЕ СПОРЕД ТОЯГАТА!!!
И ЩОМ КОТКАТА Я НЯМА /ИЛИ Е ПОДКУПЕНА/, МИШКИТЕ ИГРАЯТ ХОРО В ХАМБАРА/ А ТОПЛОФИКАЦИЯ СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРИТЕ В СОФИЯ/!
ПИТА СЕ ДОКОГА?
ТРЯБВА ЛИ НЯКОЙ ИНКАСАТОР ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕН ПРЕЗ НЯКОЙ БАЛКОН ,ТА ДА РЕАТИРАТ КОМПЕТЕНТНИТЕ ЛИЦА?ИЛИ ЧАКАТ КЛИЕНТИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ ДА ЗАСТАНАТ НА ПУСИЯ И ДА ДЕБНАТ ИНКАСАТОРИТЕ СЪС СНАЙПЕРИ КАТО СТАРИТЕ ХАЙДУТИ?
ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ВАРВАРСКОТО ТИРАНСТВО НА ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ?
За думите и действията на пловдивския митрополит Николай
григоров, януари 17, 2013

ЗА ИСТИНСКАТА ВЯРА, ЗА БОЖИЕТО ПИСАНИЕ И ЗА ДЕЛАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАДИЦИ
УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
В ЕВАНГЕЛИЕТО ОТ МАТЕЯ,Е ЗАПИСАНО:
"6/19.Не си събирайте съкровища на земята, дето ги яде молец и ръжда, и дето крадци подкопават и крадат;
20.но събирайте си съкровища на небето, дето ни молец, ни ръжда ги яде, и дето крадци не подкопават и не крадат;
24 .Никой не може да служи на двама господари: защото или единия ще намрази, а другия ще обикне; или към единия ще се привърже, а другия ще презре. Не можете да служите на Бога и мамона."
Митрополит Николай вчера в в-к "Стандарт" интервю:
"След като нашите медии години наред се фокусираха върху несъществените въпроси на вярата и морала, а върху жълти и скандални теми, е логично образът ни в чужбина да е такъв".
ПИТАНЕ: МИТРОПОЛИТ НИКОЛАЙ ЗНАЕ ЛИ ЕВАНГЕЛИЕТО И НА КОГО СЛУЖИ - НА БОГА ИЛИ НА МАМОНА?
ЧЕЛ ЛИ Е ГЛАВА 7/17 ПАК ОТ ЕВЕНГЕЛИЕТО НА МАТЕЯ:
"По плодовети им ще ги познаете"!
ИЛИ МИТРОПОЛИТА ПАК НИ ВНУШАВА ИМПЕРАТОРСКОТО ПРАВИЛО НА НЯКОИ ЦЪРКОВНИ ДЕЙЦИ:
"Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти говоря"!
НО АКО КАРА ТАКА, ТО ДА НЕ СЕ ЧУДИ ,ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ МУ ВЯРВАМЕ!!
НА СНИМКАТА: ЧАСТ ОТ СЪКРОВИЩАТА НА ЗЕМЯТА , КОИТО ТРУПА МИТРОПОЛИТА

За проблемът ВМЗ сопот
григоров, януари 17, 2013

ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА, ЩОМ АЗ СЪМ И ВИЦЕПРЕМИЕР
ВСИЧКИ СИ СПОМНЯМЕ ТАЗИ КРИЛАТА ФРАЗА НА НЕЙЧО НЕЕВ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЕРОВ!
СЕТИХ СЕ ЗА НЕЯ ПОКРАЙ КРИЗАТА ВЪВ ВМЗ СОПОТ!
ТА СЕГА С ЧИСТА СЪВЕСТ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ:
ЕГАТИ МИНИСТЪРЪТ НА ИКОНОМИКАТА, ЕГАТИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩОМ НЕ МОГАТ ДА ВДИГНАТ НА КРАКА ЕДНО ПРЕДПРИЯТИЕ С ТОЛКОВА ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ И ТАКОВА СЛАВНО МИНАЛО!
ИЗВОДИТЕ СА ТРИ:
1.ИЛИ СА НИ ТОТАЛНО КЬОПАВИ УПРАВНЦИТЕ,
2..ИЛИ НАРОЧНО ИСКАТ ДА ГО СЪСИПЯТ В УГОДА НА НЯКОИ ОТ ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ.ТУК СЛЕДВА ДА СИ ПРИПОМНИМ ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ КАЛАШНИЦИ ПРЕВЪЗХОЖДАХА ПО НЯКОИ ПОКАЗАТЕЛИ РУСКИТЕ!
3. ИЛИ НАРОЧНО ИСКАТ ДА ГО СЪСИПЯТ, ЗА ДА СИ ГО ВЗЕМАТ БЕЗ ПАРИ!
И В ТРИТЕ СЛУЧАЯ НАПЪЛНО ВАЖИ ИЗРАЗИ:
ЕГАТИ И КЬОПАВОТО АНТИБЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО!
ЗАЩОТО ЗА ЕДИН КАДЪРЕН МЕНИДЖЪР НЕ Е НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ЗА ДВЕ-ТРИ ГОДИНИ ДА НАПРАВИ ПРЕДПРИЯТИЕТО ВОДЕЩО, ЗАЩОТО:
1.ИМА КАДРИ!
2.ИМА МАШИНИТЕ.
3..ИМА ТРАДИЦИИ.
4. .ИМА ПАЗАРИ .
5.ИМА БЪДЕЩЕ!
НА СНИМКАТА: ВХОДА НА ВМЗ СОПОТ, КОЙТО ВХОД СЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ ИСКАТ ДА ГО ПРЕВРЪРНАТ В ПОГРЕБАЛНА АРКА
...
гина, декември 13, 2012
за съжаление от няколко години неможем да ви гледаме ,тази телевизия по която излъчвате даже не съм я чувала.а иначе ви харесвах,даже щях да ви предложа да ни поканите да ви попеем
...
ник, декември 07, 2012
Причината да вляза в този сайт,бе търсейки информация за кончината на моя пра-дядо.Той е отвлечен 1916г. от румънците,когато е трябвало да занесе пълна кола /каруца/със зърно на жп гарата в Генерал Тошево,старото му име сега не се сещам.Попаднах на шокиращата информация за нечовешката жестокост с която са се отнесли към нашите деца,жени и старци в този период на безпомощтност.Ще се помоля за душите им,аз ,който рядко влизам в храма господни,но питам се аз,ще мога ли и на тез да простя??,за да продължа напред и да обичам всички.Ще мога ли да не се сещам за тяхното коварство и подлост, когато преминавам през техните земи румънски и молдовски?,защото съдбата ме изпращта там.Плача за народа си,защото мъките му продължават и до днес.Опасявам се също ,че ще остане и онеправдан за победителите,написали историята.
...
bai ilia, декември 06, 2012
0to go sprqhte
Правописната реформа
Филолог, октомври 31, 2012
Правописната реформа е исторически закономерна, но трябва да се основава на езиковите ни закони. Много по-консервативен е правописът в Англия, Франция, но това произтича от езиковия развой. Трябва да защитаваме най-древния славянски език - старобългарския!!!
Правописна реформа
Филолог, октомври 28, 2012
Не бива да се допускат заличаване на историческите основи на книжовния български език. Всеки език е ценен и уникален с това, още повече старобългарският език - основата на славянските езици.Френският и английският правопис са много по-консервативни, никъде няма национален кодифициран език без правила.
Относно шистовия газ, отговор на Галин.
Никола Григоров, октомври 25, 2012
Галине , прочетох внимателно коментарите ти и ти отговарям, че ти си прочел моята статия така, както дявола чете Евангелието! Затова ти препоръчвам да прочетеш отново точка първа! Защото там пиша ,че въпросът беше да се направят ПРОУЧВАНИЯ , А НЕ ДОБИВ! Ти правиш ли разлика между проучване и добив? Аз правя! Едното е да се направят няколко сондажа и да се види какво има под земята! И при тези прочвания има голяма вероятност да се открият и находища на нормален природен газ!И пак повтарям, проучванията нямат нищо общо с добива. Относно опазването на околната среда САЩ са на светлинни години от България! А за другата политика сравни икономиката на държавите, където са стъпили американците с икономиката на държавите, зависими от Русия! Например Северна и Южна Корея!3. Защо бягаш от нефтопровода Бургас Александропулис, нали си еколог! Или евентуалното замърсяване и унищожаване на Бургаския район и Странджа не те интересуват?По нататък, днес Русия продава на България газ по-най-високите цени в Европа , което за голямо съжаление е в унисон с най-високите мита ,които Русия налага на българските стоки! За грабежа на България от Русия с новия договор за доставка на газ от 2006 г. ти посочих да прочетеш вестника! Дотогава мълчи! За премахване на руския монопол върху доставките на газ ДОСЕГА НЕ Е НАПРАВЕНО АБСОЛЮТНО НИЩО!За № 7 се върни назад и прочети пресата и ще видиш, че любимата ти БСП беше водеща в тези протести!А основния ценообразуващ фактор за парното е цената на природния газ и това няма подробно да го разяснявам!
Моля, бъдете по-внимателен относно шистовия газ!-продължение
Галин, октомври 23, 2012
Надявам се да имате достатъчно време за да посетите сайтовете, да проучите още веднъж въпроса с шистовия газ и тогава да разберете защо във Франция също е забранен на цялата им територия и защо на 22.09.2012г. имаше протестни действия в над 20 държави (най-масови в САЩ и Европа)в над 300 населени места против варварската технология за добив на този газ, наричана фракинг (вж. http://www.globalfrackdown.org/).
Надявам се след като се запознаете с повечето от материали по темата, ще прочетете отново вашата статия за шистовия газ във вашия сайт и ще разберете колко безсмислени са направените от вас там коментари. Но понеже на много от тях все пише че "еколозите"/"антишистовниците" мълчат, като еколог по душа и като българолюбец ще отговоря:
номер 2 - САЩ не са пример за опазване на околна среда, както не са пример за правилно хранене (ГМО са почтни навсякъде в техните хранителни продукти), да не говорим за насилието, което лъха от цялостната им политика вкл. международни корпорации.
номер 3 Нефтопровода Бургас - Алексадрополис няма нищо общо с антишистовата кампания, просто е смешно и безумно да се слага метода хидравлично разбиване/фракинг и конструкция на някакъв тръбопровод под 1 общ знаменател
номер 4 - аналогично на номер 3. Тук , обаче, ще си позволя да се отклоня от антишистовата тема и да отговоря като икономист. Цените с всяка една стока(вкл.газта) се договаря между страните. Ако не ни устройва си я купуваме от друго място. Но да се мисли, че това че една или повече ЧАСТНИ фирми ще добиват някакъв природен ресурс в България, а цената на продукта за крайния потребител ще се промени е КРАЙНО НАИВНО. Да не би газта да поевтиня от това че Мелроуз добиват газ в Черно море, да не би цената на ЗЛАТОТО да падна въпреки че България е най-големия производител на злато в Европа чрез концесионера Дънди Прешъс???
Номер 5 - мисля че коментара към номер 3 и 4 са достатъчни
Номер 6 - лъжа и провокация. В предаването от 13.12.2011г. по националната телевизия, представител на активистите на антишистовата кампания ясно заявява че сме ЗА премахване на монопола и в същото предаване както и множество пресконференции се дава гласност че сме ЗА изграждане на газови връзки със Гърция и Турция и премахване на зависимост от Русия
номер 7 отново манипулирате с невярни факти. На 18.01.2012г. в пленарната зала против проучването гласуваха всички партии без Синята коалиция.
номер 8 отново манипулирате. Сметките за парно се определят от топлофикационното дружество, а не от това кой колко добива в страната(вж 4). Ако не ви харесват прекратете договора както много български домакинства вече направиха вкл. мои роднини. А покорната рая след като си трае, когато единица увеличение на газта има 5 единици увеличение на сметките за парно нека да си носи последствията. Само недейте обвинява за това будните български граждани с любов към родината и планетата земя, които осъмвахме пред компютрите за да се информираме по темата шистов газ, а после мръзнахме в студа за да запознаем всички които не ползват или нямат време да ползват интернет за риска от НАЙ-ГОЛЯМАТА ЕКОЛОГИЧНА КАТАСТРОФА в бедната ни родина - хидравличния удар при проучването или добива на шистов газ.
И ако наистина мислите за суверинитета на България след като прочетете материалите ще разберете че сте сгрешили в преценката, защото "химерната" енергийна независимост, която вие прокламирате в статията, ще обрече България на хранителна и водна зависимост както и на ликвидиране на туризма и биоземеделието.
Надявам се след като се запознаете с материалите по темата да се извините на читателите на вашия сайт за прибързаната статия по отношение на шистовия газ.
Моля, бъдете по-внимателен относно шистовия газ!
Галин, октомври 23, 2012
Уважаеми г-н Григоров,
Първо искам да Ви благодаря за това което сте направили и продължавате да правите за запазване на българския дух и българската история. Поклон!
Попаднах на вашия сайт, когато търсех информация за полковник Серафимов - героя на Средните Родопи от първата балканска война през 1912г. Вашата статия определям като най-добра от всички исторически статии в нета. Изключително се зарадвах да науча от Вашия сайт също как Пейо Яворов и още 3 воеводи превземат Кавала (един от 10те най-големи града на Европейската Османска империя по онова време) без да пукне пушка.
Попаднах по-късно на Вашата статия за шистовия газ и малко се изненадах на Вашата позиция, която считам че нито е историческа, нито отстоява българския интерес.
Като човек който активно участваше в борбата срещу шистовия газ считам че съм достатъчно запознат по темата и бих се радвал и вие като патриот да се запознаете с реалните заплахи от едно проучване, да не говорим за добив, от шистов газ преди да правите коментари в така уважавания от мен ваш сайт.
Моля прочетете/гледайте видео официални доклади на учени по цял свят и България за необратимите вреди за живота и здравето на хората и всички живи същества, които нанасят проучванията и добива на шистов газ. Ето ви някои сайтове където е по-добре организирана информацията:
http://shalegas-bg.eu/
http://www.zonabg.com/
http://nofracking.com/
http://www.foodandwaterwatch.org/water/fracking
Надявам се да имате достатъчно време за да посетите сайтовете, да проучите още веднъж въпроса с шистовия газ и тогава да разберете защо във Франция също е забранен на цялата им територия и защо на 22.09.2012г. имаше протестни действия в над 20 държави (най-масови в САЩ и Европа)в над 300 населени места против варварската технология за добив на този газ, наричана фракинг (вж. http://www.globalfrackdown.org/).
Транспортна инфраструктура
Дунавски, октомври 22, 2012
Как можем да бъдем единна държава, след като всичките инвестиции за модерна транспортна инфраструктура се правят в Южна България? А Северна България - вълците я яли? Така единство на нацията не се прави. България ще се разпадне, ако продължава тази дивашка регионална политика. Ей това е най-голямата опасност за целостта на България. Ето това трябва да се коментира.
архив на предавания и концерти
Атанас Николов, август 02, 2012
Здравейте.Търся предаването от 28 ноември 2009.Ако е възможно качете го.Също така имам и една идея да добавите една опция КОНЦЕРТИ и в нея да добавите всички концерти които сте правили досега.
За Сашка
Григоров., август 02, 2012
Песента "Край Вардаро, зелени пърнари" е посветена на Тодор Александров!Можете на я намерите в ЮТУБ като заглавие "Край Вардаро", в изпълнение на Елена Йордакиева"!
За Сашка
Григоров., август 02, 2012
Песента "Край Вардаро, зелени пърнари" е посветена на Тодор Александров!Можете на я намерите в ЮТУБ като заглавие "Край Вардаро", в изпълнение на Елена Йордакиева"!
...
Сашка Руйчева , август 01, 2012
Поздравления за позицията,която отстоявате.Напълно приемам критиките към управляващите,но трудно е защото ние ги избрахме и на всичкото отгоре са българи,така да се каже "роднини",а от роднините не можеш да се откажеш - понасяш ги.Много искам да чуя песента за Яне Сандански -
"Край Вардаро,ситен пърнар(трева)расне"
Яне Сандански няма как да го изкарат македонец,защото с дядо ми са били комшии и съратници от едно пиринско село Влахи.
Относно излъчването на предаването "Сите българи заедно".
Григоров, август 01, 2012
Много ни се иска отново до започне излъчването на предаването, още повече че имаме много нови идеи за развитие!Но все още не можем да намерим телевизия, която да ни остави свободно да коментираме политици, политически партии,политически действия,да правим критичен обзор на действията на политиците от съседните страни от позицията на българските национални интереси, да се борим срещу геноцида над българите в съседните страни, да показваме антибългарската политика на Русия , да ни разреши да имаме независима позиция и т н. А без тези неща, предаването ще бъде лишено от смисъл!
Сите Българи Заедно
Николай, юли 31, 2012
Може ли да ми кажете дали предаването Сите Българи Заедно ще започне да се излъчва отново
Сите Българи Заедно
Николай, юли 31, 2012
Може ли да ми кажете дали предаването Сите Българи Заедно ще започне да се излъчва отново
,
Веселина, май 07, 2012
Как мога да си поръчам знаме с надпис 'Сите Българи заедно'
За един българин
Григоров, май 06, 2012
Относно кое би било по-добре за България -православието или католицизма, не се наемам да прогнозирам!
Има обаче няколко факта ,които следва да се знаят при обсъждането на тази тема:
1.Православната християнска вяра бе една от главните причини да се опази българския народ от изчезване от Балканския полуостров!
2.Същевременно най-големият вековен враг на България и българите ,който враг е работил повече от хилядолетие за тоталното унищожаване на българския народ, работи и сега в тази посока ,това е цариградската патриаршия!
3.България не е видяла нищо добро от православните християнски патриаршии на нашите съседи, а тъкмо обратното!
4.България е основна цел за завладяване и унищожаване от държавните ръководства на съседните православни християнски държави през последните 200 години, включително и днес!
5.Най -много българи- православни християни са избити през вековете от православни християнски държави- в миналото Византия, в по ново време Гърция, Сърбия и Румъния.
6.През 1913 г. православните християнски държави Гърция,Сърбия и Румъния с подкрепата на православната християнска Русия сътвориха най-голямата национална катастрофа за България, чиито последици няма да бъдат изтрити и след милион години!
7.Днес над 2,5 млн българи се намират под най-тежко робство на православните държави Гърция, Сърбия и Румъния, където се води ожесточена война срещу тях с цел да бъдат денационализирани!
8.Днес в Съвета на Европа православните държави Русия и Сърбия ни натискат да регистрираме като официална партия сръбската терористична банда ОМО"Илинден ",чиято цел е заграбването на Пиринския край от Сърбия, с което те поддържаг геноцида над българите чрез слъбско-болшевишката лъжа помия - македонизма!
8.Днес всички православни църкви лъжесвидетелстват относно налагането от сръбските поробители на македонизма в Македония и денационализирането на 1,2 млн българи във Вардарско!
Това са само малка част от болезнените факти, които нямат логично обяснение и оправдание от православното християнство! 06.05.2012 г.
За Алис
Григоров, май 06, 2012
Всички предавания от 2010 г са качени в сайта! Трябва само да се поразровите и да намерите каквото Ви трябва! Ако има проблем отново, пишете!
...
борислав костов, май 06, 2012
С О С = Спасявай се От Селяните
...
борислав костов, май 06, 2012
селяндурино,защо триеш всичко което не ти харесва на селската същност?
тъпи селяни
борислав костов, май 06, 2012
не може няколко тъпи селяндури да определят кое е българско и кое не е.
SKAT - телевизия на селяндури
борислав костов, май 06, 2012
Българите не са селяни.Налейте си го това в тъпите глави
кое ви кара да мислите,че всички българи са тъпи селяни като вас?
борислав костов, май 06, 2012
ПРЕСТАНЕТЕ СЪС ТАЗИ СЕЛЯНИЯ
кой спечели и кой изгуби с православието
548= 1Jедин българин, април 30, 2012
защо никога не е обсъждан този въпрос-не е ли това причината за всичките несгоди за българия-ако бяхме католици дали днес нашата история нямаше да бъде друга
какво спечелихме и какво изгубихме с православието
един българин, април 30, 2012
ако българия беше католическа а не православна - как щеше да се развие нашата история - винаги съм си задавал този въпрос - с какво ние православните сме повече от католиците - или ние славим бога право а другите криво - какво спечелихме ние от православието - май повече спечелиха нашите врагове - дали папата и западния свят щеше да допусне 5 века робство и асимилация и погазване и унищожаване на българските светини - и кое е по-фажно-да си българин -или да се погърчиш - но да си останеш православен-какво казва захари стоянов -всеки по -богат и образован българин слизаше в пловдив и се пишеше грък-нали такъв гъркоман удуши и ограби петър берон - българите католици които напуснаха българия след чипровското въстание по-малко българи ли са от доброволно погърчените -преди време даваха по телевизията за българин -генерал от румънската армия -но е останал българин защото е католик и не са посмели да го порумънчат и смело декларираше и се гордееше че е българин-а нашите царе не бяха ли коронясани всички от папата -и защо все сме бягали и сме се страхували от този който е искал и могъл да ни помогне и сами сме се бутали в устата на вълка-в общия ни враг -всички православни държави са били и са наши врагове-защо тогава народа е държал на православието толкова дълго време и чак към 1860г-кукушките българи правят унията и гърците изпадат в ужас -но и тук българи работят срещу българи -и пак подстрекавани от русия-дядо славейков и найден геров-и още кой издаде песните на братя миладинови и кой ги отрови в тъмницата защото учеха българчетата на българско четмо и писмо-а яворов в- хайдушки копнения-спомени от македония-какво пише за протестантите и за православните българи-и защо берон пише рибния буквар-какво е мнението му за великото килийно училище-гърците ни унищожиха не в мъжки двубой на бойното поле-а подмолно по византийски чрез църквата -но те унищожиха не само нас -те унищожиха и русия като я оплетоха в мрежите на православието-преди 200г нали гръцкият владика в търново изгори царската библиотека и той трошеше ръцете на българските занаятчии у които намереше българска книга-но защо папата и западният свят да ни обичат и помагат-та ние сме от друга партия-друга религия-православни-по-висши от тях по-истински-да ни помага русия-е да ама на русия и са по-мили нашите вечни врагове-сърби и гърци-русия нямаше да спечели и войната ако не бяха нашите опълченци-и то защото православна русия беше изостанала цяла епоха от западния свят по отношение на въоръжението-оръдията на круп и английските винчестери са били 3пъти по-далекобойни от руските затова и жертвите при плевен от руска страна са хиляди само за половин час-оставяме на страна некадърността на руското командване-пише го-макгахан-а дали за тази руска изостаналост една от причините не е именно православието-турците са друговерци-каквото и да са правили по-бих могъл да им простя-такава им е била вярата-но за православните врагове на българия прошка не може да има-сега се сещам-петър богдан и петър парчевич католически епископи не писаха ли история 100г преди паисий-та нека по темата-какво спечелихме от това че сме православни-поумуваме малко-ще чакам с интерес мнения и защо до сега никой не е разисквал този въпрос-толкова ли е страшен-а може би тъкмо тук се крие разковничето защо българия не върви към добро-защо скандинавските страни са толко напред-как се е формирало мисленето на тези хора там-каква религия изповядват та са станали такива честни и оправни и умеят да си подредят живота-ето въпроси от този род си задавам често
Търся един конкретен епизод на предаването
Алис, април 27, 2012
Здравейте,
Търся един конкретен епизод на предаването, мисля, че е от месец Май 2010г. В него една от двойките на КСТ " Амарант-М" танцуваше на песента на Лили Иванова " Ветрове".Ще съм Ви много благодарна, ако ми кажете къде мога да открия този епизод.
Благодаря Ви!
До НЕИСТОРИКА инженер, виден ,,скатаджия'' А.Пелтеков
От историка Янко Гочев, 29.02.2012, февруари 29, 2012
5. ,, През септември 1915 г. България мобилизира 900 000 бойци и офицери. В Сърбия влизат 600 000 бойци и офицери, останалите охраняват границите с Румъния и Гърция.
Срещу България се изправя враг, който има числен превес– 500 000 сръбски, 100 000 англофренски и 15 000 италиански войници и офицери.’’
Тези цифри откъде ги изсмукахте, г-н инженер, неисторик? ТОВА СА ПЪЛНИ ФАНТАСМАГОРИИ. И откъде знаете, че ,,В допълнение – имат повече артилерия, запаси от патрони и снаряди.’’ Колко повече? Пак няма цифри. Защо?
България не е мобилизирала толкова по конвенцията в септември 1915г. 12-ТЕ ДИВИЗИИ НЕ ПРАВЯТ 900 000- това е през 1918г.в края на войната.Няма как и 600 000 да влязат в Сърбия както пишете. И още италианските войски пристигат чак през лятото на 1916г. заедно с руските. През 1915г. италианци няма тук.
Май цифрите сте ги откраднали отнякъде. Поне бележка пишете откъде. Историците трябва да цитират източниците си, ама вие като не сте неисторик няма как.
6. ,,Първа българска армия под командването на Охридския българин Климент Бояджиев, атакува линията от устието на река Тимок в Дунав, до Трън. Завладява Източна Сърбия. ‘’ Тука май се объркахте нещо , г-н неисторик, инженер. ОТ КОГА ПОМИОРАВИЕТО СТАВА ,,ИЗТОЧНА СЪРБИЯ’’ . Уж сте защитник на поробените българи в Западните покрайнини,а наричате Моравско с Ниш ,,,Източна Сърбия’’. Браво, добре служите на сърбите. Топонимията ви куца, за историята да не говорим, просто защото не сте историк. Никъде не споменавате за Моравските българи,а пък намесвате Райс.
7. ,,Втора българска армия превзема пътя по долината на Вардар и пресича възможността за съединение на десантиралия в Солун англофренски корпус.
Разбива сърбите при Крива паланка, Стражин и Враня и на 8 октомври освобождава Куманово. На следващия ден освобождава и Скопие.’’
Куманово е освободен на 6.10.1915г., а не на 8.10.1915г. Ето че и фактологията бъркате, г-н неисторик. А не бива, нали пишете история.
8. А ТОЗИ СЛЕДВАЩИЯТ ЦИТАТ Е ГОЛЯМА ГЛУПОСТ-,,
Англофренският корпус на 16 декември достига Велес,но още същия ден частите на седма българска дивизия го отхвърлят от града и заемат мостовете на Вардар. На 25
ноември англофренският корпус е разбит от дивизиите на Втора Българска армия. Остатъците от корпуса побягват към Солун, като при Беласица изхвърлят не само оръдията и картечниците, но и пушките си и доказват, че бързото бягане е английски национален спорт. Далеч по-слаби в бързото бягане, нашите воини не успяват да видят дори петите им ...’’ Това сте го преписали буквално от Б.Димитров.
Сляпото преписване води до такива безумни фактологически грешки с месеците декември и ноември. Англичани при Велес няма. Те са при Струмица само с една дивизия- 10-та ,която даже е ирландска.
9. И още грешки
,,При Криволак – 150 000 сръбски войници и офицери са изпратени от сръбския крал да разбият българите на пътя по Вардар между Скопие и Куманово. Около 60 000
падат под българските куршуми и щикове, а останалите се предават в плен.’’
Пак небивалиците от Б. Димитров. Безкритично, без цитати.’’
При Криволак няма сърби. Има опит за съединяване с френската бригада там, което не става.
10. ,,В началото на ноември Българската армия започва своята прочута Косовска операция.’’ И тук ви куца познанията. Кога започва Косовската операция? Не е просто в началото на ноември.
11. ,,Сърбия решава с остатъка си от войската да се изтегли в Албания. Българските
авиатори забелязват голямото струпване на войски и обози по пътя към Албания. Нашата армия светкавично пробива отбраната към Косово, за да обкръжи и унищожи цялата
сръбска армия. Но лошото време и умората от 1-месечните боеве, способстват около 110 000 сръбски войници и офицери да се спасят чрез бягане в Дурас – Албания, като
са превозени с параходи на Антантата до остров Корфу.
190 000 обаче се предават в плен или загиват в боеве при Гниляне, Литиян, Призрен и Прищина за сръбския крал, с цел да се забавят българите.’’
Пак Б.Димитров и пак неговите небивалици. Няма Литиян,а Липлян.
И т.н. Няма място да ги изброявам.Считам, че това е достатъчно, за да стане ясно колко велика гениална статия сте написали, използвайки безкритично чужди непроверени източници. И накрая даже няма и бележки на използваната литература и извори. Но така е като не сме историци няма как да ги знаем тези неща.
Така че г-н Пелтеков ,, ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЪОЛА’’. Хайде по живо по здраво. И като искате да се занимавате с история, първо се дипломирайте и тогава.
Ролята на ,,ощипаната мома’’ не ви отива.
За домашна работа ви поставям да се поровите и да напише нещо макар и като неисторик за друг сръбски слуга руският евреин Самсон Чернов. Кой е той и каква роля има за съдбата на България - очаквам да чуя от вас. Това е ,, руският Арчибалд Райс’’, автор на фалшив филм. Но вие скатаджиите май не искате да засягате тази тема. Нормално за ,,СКАТ’’. Чакам и статия за предателя Коста Тодоров, защото и той е свързан косвено с Райс. Как? Вие знаете. Нали сте ,,историк’’.
До НЕИСТОРИКА инженер, виден ,,скатаджия'' А.Пелтеков
От историка Янко Гочев, 29.02.2012, февруари 29, 2012
5. ,, През септ. 1915 г. България мобилизира 900 000 бойци и офицери. В Сърбия влизат 600 000 бойци и офицери, останалите охраняват границите с Румъния и Гърция.
Срещу България се изправя враг, който има числен превес– 500 000 сръбски, 100 000 англофренски и 15 000 италиански войници и офицери.’’
Тези цифри откъде ги изсмукахте, г-н инженер, неисторик? ТОВА СА ПЪЛНИ ФАНТАСМАГОРИИ. И откъде знаете, че ,,В допълнение – имат повече артилерия, запаси от патрони и снаряди.’’ Колко повече? Пак няма цифри. Защо? България не е мобилизирала толкова по конвенцията в септември 1915г. 12-ТЕ ДИВИЗИИ НЕ ПРАВЯТ 900 000- това е през 1918г.в края на войната.Няма как и 600 000 да влязат в Сърбия както пишете. И още италианските войски пристигат чак през лятото на 1916г. заедно с руските. През 1915г. италианци няма тук.
Май цифрите сте ги откраднали отнякъде. Поне бележка пишете откъде. Историците трябва да цитират източниците си, ама вие като не сте неисторик няма как.
6. ,,Първа българска армия под командването на Охридския българин Климент Бояджиев, атакува линията от устието на река Тимок в Дунав, до Трън. Завладява Източна Сърбия. ‘’ Тука май се объркахте нещо , г-н неисторик, инженер. ОТ КОГА ПОМОРАВИЕТО СТАВА ,,ИЗТОЧНА СЪРБИЯ’’ . Уж сте защитник на поробените българи в Западните покрайнини,а наричате Моравско с Ниш,,Източна Сърбия’’. Браво, добре служите на сърбите. Топонимията ви куца, за историята да не говорим, просто защото не сте историк. Никъде не споменавате за Моравските българи,а пък намесвате Райс.
7. ,,Втора българска армия превзема пътя по долината на Вардар и пресича възможността за съединение на десантиралия в Солун англофренски корпус.Разбива сърбите при Крива паланка, Стражин и Враня и на 8 октомври освобождава Куманово. На следващия ден освобождава и Скопие.’’
Куманово е освободен на 6.10.1915г., а не на 8.10.1915г. Ето че и фактологията бъркате, г-н неисторик. А не бива, нали пишете история.
8. А ТОЗИ СЛЕДВАЩИЯТ ЦИТАТ Е ГОЛЯМА ГЛУПОСТ-,,
Англофренският корпус на 16 декември достига Велес,но още същия ден частите на седма българска дивизия го отхвърлят от града и заемат мостовете на Вардар. На 25
ноември англофренският корпус е разбит от дивизиите на Втора Българска армия. Остатъците от корпуса побягват към Солун, като при Беласица изхвърлят не само оръдията и картечниците, но и пушките си и доказват, че бързото бягане е английски национален спорт. Далеч по-слаби в бързото бягане, нашите воини не успяват да видят дори петите им ...’’ Това сте го преписали буквално от Б.Димитров.
Сляпото преписване води до такива безумни фактологически грешки с месеците декември и ноември. Англичани при Велес няма. Те са при Струмица само с една дивизия- 10-та ,която даже е ирландска.
9. И още грешки ,,При Криволак – 150 000 сръбски войници и офицери са изпратени от сръбския крал да разбият българите на пътя по Вардар между Скопие и Куманово. Около 60 000
падат под българските куршуми и щикове, а останалите се предават в плен.’’
Пак небивалиците от Б. Димитров. Безкритично, без цитати.’’
При Криволак няма сърби. Има опит за съединяване с френската бригада там, което не става.
10. ,,В началото на ноември Българската армия започва своята прочута Косовска операция.’’ И тук ви куца познанията. Кога започва Косовската операция? Не е просто в началото на ноември.
11. ,,Сърбия решава с остатъка си от войската да се изтегли в Албания. Българските авиатори забелязват голямото струпване на войски и обози по пътя към Албания. Нашата армия светкавично пробива отбраната към Косово, за да обкръжи и унищожи цялата
сръбска армия. Но лошото време и умората от 1-месечните боеве, способстват около 110 000 сръбски войници и офицери да се спасят чрез бягане в Дурас – Албания, като са превозени с параходи на Антантата до остров Корфу.190 хил. обаче се предават в плен или загиват в боеве при Гниляне, Литиян, Призрен и Прищина за сръбския крал, с цел да се забавят българите.’’Пак Б.Димитров и пак неговите небивалици. Няма Литиян,а Липлян.
И т.н. Няма място да ги изброявам.Считам, че това е достатъчно, за да стане ясно колко велика гениална статия сте написали, използвайки безкритично чужди непроверени източници. И накрая даже няма и бележки на използваната литература и извори. Но така е като не сме историци няма как да ги знаем тези неща.
Така че г-н Пелтеков ,, ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЪОЛА’’. Хайде по живо по здраво. И като искате да се занимавате с история, първо се дипломирайте и тогава.
Ролята на ,,ощипаната мома’’ не ви отива.За домашна работа ви поставям да се поровите и да напише нещо макар и като неисторик за друг сръбски слуга руският евреин Самсон Чернов. Кой е той и каква роля има за съдбата на България - очаквам да чуя от вас. Това е ,, руският Арчибалд Райс’’, автор на фалшив филм. Но вие скатаджиите май не искате да засягате тази тема. Нормално за ,,СКАТ’’. Чакам и статия за предателя Коста Тодоров, защото и той е свързан косвено с Райс. Как? Вие знаете. Нали сте ,,историк’’.
До НЕИСТОРИКА инженер, виден ,,скатаджия'' А.Пелтеков
От историка Янко Гочев, 29.02.2012, февруари 29, 2012
,,На мен не ми пука, защото не смятам да ставам историк.’’- казвате.Ами станете .Някой да не ви е забранил. Само ,че си има последователност. Първо се кандидатства. След това се търкат студентските скамейки. После се явявате на семестриални изпити ,а след приключване на целия 5- годишен курс на обучение се полагат и държавни изпити. И накрая ,ако всичко е наред ви дават диплома. Ето това е редът. И всички е свързано с време, воля, и полагане на усилия, каквито явно на вас не ви се полагат. Тогава като какъв се явявате. От коя позиция критикувате?
Аз се занимавам с история, защото съм историк, по диплома, със сериозни изследвания, които даже БАН не отрича. А вие какъв сте? Любител, мечтател, нереализиран историк, инженер - конструктор, който решил да се занимава с история. Нямате диплома. Нямате инструментариума, нямате познанията, нито уменията, да не говорим способностите за анализ и извеждане на изводите. А за овладяването на историческите факти пък да не говорим. Нито пък за познанията на историографията.
Или страдате от общата българска болест, че всеки разбира от футбол, политика ,история. Е няма как , за да се пишат статии по история, човек трябва да е историк. Не може всеки на улицата да се занимава с всичко,в частност с история.
Ако няма как да плагиатствам от вашата статия, защото не мога да плагиатствам от неисторик. Въпросната статия в бюлетина е пълна с неточности и даже грешки. Давам примери с цитати:
1.,,Младежките му години се отличават с двойно лютеранско и еврейското образование..’’- Ето това искам да бъде разтълкувано.Как е хем привърженик на Лутер, хем евреин.
2.,,По покана на сръбското правителство той извършва разследване на унгарски, немски и български „жестокости” в Сърбия по време на Първата световна война и публикува
репортажите си в европейските вестници.’’ Къде са австрийците питаме в случая. Май не знаете,че няма Австрия,а има Австро- Унгария. И в кои вестници публикува не става ясно.
4. Сериозно бъркате хронологията. Не сте Паисий и не пишете неговата ,,История’’.Непростимо е ,,Той отива като член на сръбското правителство на Мирната конференция в Париж в 1919 г. Освен това благодарение на познанията си в съдебната фотография прави снимки за пощенски картички, показващи жестокостите на Австро-Унгарската армия в Мачва и Дрина!
През 1915 г. той става доброволец в Сръбската армия и пише за себе си
„Швейцарец, доброволец в сръбската армия, велик войн на Шумадия, Дунав, Морава, Вардар и Тимок.”
Хронологията при вас е пълен хаос. Скачате между годините НАПРЕД НАЗАД. Разбърквате ги и не ги подреждате. Не е хубаво. Спазването на хронологическия принцип в изследванията е важно, но тъй като не сте историк няма как да го знаете.
До НЕИСТОРИКА инженер, виден ,,скатаджия'' А.Пелтеков
От историка Янко Гочев, 29.02.2012, февруари 29, 2012
2.Често се появявате в небългарската необолшевишка, просръбска и гръко-византийска телевизия ,,СКАТ’’, което не говори добре за вас.Каква телевизия е ,, СКАТ’’ вече всички разбраха. От години тя играе доста зле поизтъркалия се вече номер на ,,патриотична ‘’ телевизия, с което много добре манипулира и моделира българското обществено съзнание,вкл. чрез налагане на много лъжи и неистини за настоящето и миналото на българския народ. При това има претенции даже хората да й ръкопляскат и да я хвалят за това,, майстроство’’. Тази телевизия роди такива уродливи политически субекти, нарекли се партии като семейно- болшевишката просръбска формацийка ,,Атака’’, от която се пръкна и днешния сръбски четник Павел Чернев и псевдопатриотите от новия неокомунистически Безотечествен фронт, наречен за прикритие пред българите
,, Национален фронт за спасение на България’’.
От край време ,,СКАТ’’ си е тъмночервена по политически цвят телевизия, в която е пълно с агенти, доносници и сътрудници на ДС. Достатъчно е да спомене само две имена, които даже не крият своята съпричастност към репресивните структури на комунистическия режим и гордеят с това - Велизар Енчев и Стефан Солаков. Ето това са двама от водещите на предавания в телевизия ,,СКАТ’’- телевизията на патриотите- ментета. Или по - скоро на лъжепатриотите, описани от Христо Ботев.
И вие сте там, в тази телевизия, до тях.Е , питам, как пък толкова време не разбрахте, кои работят в ,,СКАТ’’- от ръководството до обикновените портиери – пенсионирани милиционери.И вие неисторика инженер сте между тях. Има една народна поговорка ,,Покажи ми приятелите си, за да ти кажа кой си" За да обвинявате някого трябва да имате факти и доказателства, и да се държите коректно, а не да играете поза на ,,ощипаната мома’’, която се радва, че са забелязали и ощипали.
В обаждането и в стила ви явно личи такова едно поведение.
Ясно на кого слугувате и за кого работите. Ако вашата кауза е ,,СКАТ’’ и
Сърбия/ Гърция/ Русия, моята не е. Затова не сме приятели и не можем да бъдем.
За читателите на сайта, които не познават тайните от кухнята на ,,СКАТ’’ ще допълним следното:
В ,,СКАТ’’ е налице пословичен непрофесионализъм в много предавания. Свободата на словото липсва, дори в откритите линии, които са под железен контрол. За сметка на това манипулацията и заемането на предпоставена позиция по определен въпрос, който предлага дискусия е любим медиен похват. Гостите са специално подбрани по списък, спуснат неясно от къде и от кого, но можем да се досетим. Те се канят, за да потвърдят тезата на водещите, а не да изложат противното мнение или да предизвикат дискусия. Краен непрофесионализъм има в т. нар. исторически предавания.
Ще дам два примера, в които аз пряко и лично съм засегнат:
1. След моята статия за разгрома от сърбите на Зайчарската чета от 1867г. на Иван Кунин,,СКАТ’’ наготово взеха темата и си спретнаха цяло предаване в поредицата ,, Час по България’’ с участието на доц. Пламен Митев от Софийския университет. Само , че това предаване бяха скрити много неща от изнесеното от мен във въпросната статия и изследване по темата, каквито изследвания няма. Доц.Пл.Митев играеше ролята на незнаещ и нечувал за такива истории,което е непростимо за един университетски преподавател по Възраждане. Всичко това може да се провери от записа на предаването;
2. Сега внимавайте г-н Пелтеков - след моите видеоклипове, посветени на героите на ВЗРО,, Въртоп’’ , които са цяла поредица и са авторски , като още фигурират в интернет пространството, въпросната ваша любима телевизия реши наготово да прави предаване в поредицата ,,Облаче ле бяло’’, посветено на ВЗРО,, Въртоп’’ , като ползва материалите от клиповете. И това също може да бъде проверено в архивите на предаването, вкл. чрез засичане по дати.
Ето така процедира в работата си ,,СКАТ’’ и то само в историческите предавания.
Тогава да не се чудим защо рейтингът й спада и хората не я гледат. В ,,СКАТ’’ винаги турците, циганите и евреите са им виновни за всичко. Сърбите, гърците и руснаците - никога. Те са защитени зони за критика. Невинни православни ангели. В нито едно предаване в,,СКАТ’’ не сме чули за гръко-византийската вековна агресия против България, вдъхновена и спонсорирана и до днес от ,,любимата’’ на ,,скатаджиите’’ Русия. По тези въпроси ,,СКАТ’’ мълчи от години. Същевременно антизападната реторика е на мода и тук. Даже се поощрява в много предавания.
,,СКАТ’’ дума не обелва даже за новото погърчаване на българските православни християнски храмове в Пловдивска и Неврокопска епархия, погърчаване, осъществено с активното участие на митрополитите в двете епархии, и явно при одобрението на поп-полковниците от ДС в ,,Светия Синод’’.
Нищо няма и за оскверняването на българските храмове в Западните покрайнини. За сметка на това ,, СКАТ’’ редовно пускат предавания от рода на ,, Новото робство’’ или за ,,турския тероризъм’’.
Така че хайде холам. Провокации не приемам.Особено от ,,скатаджии’’ неисторици.
До НЕИСТОРИКА инженер, виден ,,скатаджия'' А.Пелтеков
От историка Янко Гочев, 29.02.2012, февруари 29, 2012
Нямам честта да ви познавам, нито пък имам намерение да се запознавам с вас. Така че изоставете подигравателното обръщение ,,приятел’’. Моите приятели ме уважават и не използват такъв стил на писане . ,,Приятели’’ не сме, просто защото не се познаваме.
Но да си дойдем на думата. Главният въпрос е: кой за кого и за какво работи (труди се)?
Аз се трудя сам за себе си, а не за някой друг.
Да видим обаче вие за кого се трудите:
1.По професия сте казвате инженер. Ние неграмотните, така както ни обвинявате, имаме право да питаме: В коя област сте инженер? От стила ви на писане и начина, по който нападате – агресивно – настъпателно ми приличате на онези агрономите инженери, (бивши работници в ТКЗС ), които са специалисти по всичко, подобно на героя на Апостол Карамитев от едноименния български игрален филм. Затова уточнете първо какъв инженер сте? Какво сте конструирали? Явно не е ,, перпетум мобиле’’.Или още сте в етап на проектирането на бъдещата машина - чудо. Дано да успеете във вашите технически занимания. Явно обаче техниката не ви се отдава. Затова търсите поле за изява в друга непознати и сложни за вас материи, като историята и даже правото - справка, статията ви в посочения бюлетин за БПЦ и нейните права над имотите, които тя отдавана хариза и харизва на сърбите. Май сте се самозабравили. Хубаво е човек да търси , да чете и да пише, само че ако има историческата и юридическата компетентност.На вас такава ви липса, защото сам казвате ,че сте инженер. А щом е така всеки,вкл. Чужденец, респ.сърбин може да оспори вашите ,,статии’’ и публикации и дори да ви обвини в представяне на чужд подхвърлен и фалшифициран материал.
Рудолф Арчибалд Райс!
инж. А. Пелтеков, февруари 27, 2012
До "историка" Янко Гочев!

Приятелю,
След като ми преписа целият труд от Бюлетина на Културно-информационния център в Босилеград "Ньойският фалшификатор"

http://www.scribd.com/doc/76467406/10/Ньойският-фалшификатор

и постави отдолу своето име и промени заглавието,
"СРЪБСКИЯТ СЛУГА И НЬОЙСКИ ФАЛШИФИКАТОР РУДОЛФ АРЧИБАЛД РАЙС"

http://sitebulgarizaedno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=355:2011-11-29-20-21-04&catid=29:2010-04-24-09-14-13&Itemid=61

не смяташ ли поне да ми изкажеш благодарност, че съм се потрудил за теб?
За една кауза се борим, Приятелю, за една кауза!
Ако ми се беше обадил - можеше да ти дал и други разработки за Рудолф Райс.
Ти например не знаеш, че Райс е убит от белградския си съсед със суровица, заради битов скандал. И т. нат.
Ако не си историк, както и да е.
На мен не ми пука, защото не смятам да ставам историк.
За мен е важно да зарадвам Приятелите си от Западните Покрайнини и за това пиша.

Поздрави!
инж. А. Пелтеков
За предаването "Сите българи заедно"
Григоров, януари 30, 2012
Все още предаването не се излъчва ! Причина- нашата независимост, необвързаност и директното казване на истината за приятелите и враговете на България и българския род!
kade da gledame tova prekrasno predavane?
Canka Kapralova, януари 29, 2012
Chakam otgovor
blagodarq vi
atanas iocov, януари 27, 2012
blagodarq vi che ci ima prodaljavaite vse taka nie sme zad vas neka zapazim bulgarskoto
Белите Манастири
Асен Илиев, декември 31, 2011
Има ли смел Български глас, който да изпълни тази песен в оригинал?
Нямам в предвид скопената версия на русенската еврейка Глория, в която "удобно" са изпуснати всички куплети освен първия.
архив от видео
Босилек, декември 15, 2011
Здравейте, отдавна търся запис на предаването със семинаристите от Пловдивската семинария и формацията гостувала тази година от училище СОУ "Любен Каравелов". Не помня кя година участваха, но мисля че беше 2009, ще съм благодарен ако имате такъв :)
Никулден
Веселин Димитров, декември 06, 2011
Честит имен ден, г-н Григоров! Да сте жив и здрав, да издадете още книги и напишете още песни, да водите отново предаването!
Нямам какво да кажа.
Стефан, ноември 27, 2011
Наистина нямам какво да кажа - освен да изразя задоволството си - добре изработен и полезен сайт, той дава много и то прецизни познания за все още болезнено изживяваното наше близко минало.
za6to ne se izla4vate?
val, ноември 08, 2011
po koq televiziq 6te se izla4vate?
...
Мариола Огнянова, ноември 07, 2011
Излъчва ли се предаването по някои телевизионен канал?Ако се излъчва по кои и в колко часа.
Администраторка в "Обединени Международни сайтове Империя"
Сисилия, ноември 05, 2011
Добавих ме Ви към приятелските наши сайтове,все пак сайта е Български и се гордеем с това!Нека Ви има и да ви има винаги!
Поздрав от екипа на "Обединени Международни сайтове Империя"
Сисилия
predavaneto na jivo
kiril, октомври 22, 2011
zdraveyte v momenta izlachva li se predavaneto na jivo i po kaya televizia koi den i ot kolko chasa PS izvinete jiveya v chujbina i nyamam kiriliza na komputera !
...
Анонимен, октомври 22, 2011
Здравейте може ли да ми кажете кога и по коя телевизия се излъчва предаването ?Благодаря предварително !
кой тъй жално пее
Българеещ се, септември 07, 2011
Аз съм българин от Тракия.
Наскоро с мой познат,от република Македония, завършващ висшето си образование в Пловдив,слушахме няколко песни в изпълнение на Иван Дяков,от неговия репертоар.
По едно време, този мой познат се обърна към мен и ме попита"Ти разбираш ли,какво пеят,като слушаш...?"
Погледнах го учудено,но изражението му беше сериозно.
Смотолевих"да " и преглътнах.
От тогава мина време.
Започнах да обръщам внимание,че думи като, България,българин,български.....се чуват все по-рядко.
Забелязвам,особенно публичните личности в нашата родина,когато говорят и се налага да споменат думата "българско",се запъват и произнасят думата "европейско".
Това отвращение и погнуса от българщината е характерна за тези,които съзнателно или не, работят за това България и българите да бъдат забравени,а после и заличени от световната сцена.
Войводо, време е да развиеш байрака и всеки който се чувства,българин да застане под него!
И ОЩЕ ЗА Г-Н ПАНИЧИН
ГРИГОРОВ, август 22, 2011
Всеизвестно е г-н Паничин ,че в ЕС много държат държавите членки да спазват етническата и религиозната толерантност . Тогава питаме ние защо Сърбия най-варварски, най-просташки и абсолютно антихристиянски зазида килията на Паисий в Хилендарския манастир? Това признак на европийска зрялост ли е или говори за действията на едни хванати от гората диваци и варвари? Или това са действия на една злобна държава, която се стреми да унищожи българския народ с цялото му културно-исторически наследство? И такава държава има ли място сред цивилизованите нации на ЕС? Защото зазиждането на една килия е признак не само на изключително ниска култура, но е и признак че Сърбия живее с пещерната си омраза към българския род!
Отговор на Паничин
ГРИГОРОВ, август 21, 2011
Г-н Паничин, както знаете в нашия сайт сме скарани с празнословната пропаганда! Изключително държим на фактите, ако не сте разбрали! И понеже Вие сте голям привърженик на Сърбия, отговорете на следните въпроси:1. Защо сръбските власти не спазват човешките права само на българите в Сърбия,гарантирани и приети и от Сърбия съгласно подписания Ньойски договор и потвърждаващия клаузите му Парижки договор от 1947 г.? 2. Защо Сърбия провежда геноцида над българите в Македония чрез идиотската лъжа "македонизма"? 3. Защо Сърбия създаде и поддържа у нас терористичната банда ОМО"Илинден", чрез която иска да македонизира и българите от Пиринския край и чрез която престъпна шайка проявява териториалните си претенции към целия Благоевградски окръг?4. Защо Сърбия поддържа в Съвета на Европа регистрацията на същата тази терористична организация ОМО"Илинден"? 5. Защо чрез еничарите си в Скопия Сърбия унищожава и фалшифицира всичко българско във Вардарска Македония? 6.Защо Сърбия не каже истината за идиотската лъжа македонизма, след като разполага с милиони доказателства за това? Хайде ,да те чуем ,но без славянски и други подобни лозунги!
...
Паничин, август 19, 2011
Вместо да говорите абсурди за сръбски териториални претенции или за търговията с Русия, от която очевидно не разбирате, може да се концентрирате върху положителни неща, напр. присъединяване на Сърбия, Македония и други наши съседи, защо не и на Русия, към Европейския съюз. Това е бъдещето, териториите няма да имат никакво значение - икономическият просперитет на населението ще реши част от проблемите, наследени от миналото. OK, става по-бавно. Но да хулиш съседите си е възможно най-погрешния state of mind и нищо не решава, само внася стрес и нови проблеми. Не случайно не сте на екран, замислете се.
за статията за политицете
М.Симеонова, юли 29, 2011
Поздравявам господин Григоров за невероятната статия. Всичко е много точно и ясно казано и много политици ще се разпознаят като такива , на които не трябва да вярваме.Ние ги виждаме тези на които не трябва да вярваме, господин Григоров, но къде да видим тези за които да гласуваме и с които да ги сменим, това е въпросът?Нали все пак живеем в България , тези които още сме останали тук и не искаме съвсем да отписваме държавата си.Накрая все някой ще ни излъже да гласуваме за него, а после с нашите камъни по нашите глави.Дано някого от политиците да стресне тази статия , да прозрат, че трябва коренна промяна в управлението на държавата във всяка сфера на живот- икономика на първо място, здравеопазване , образование и всичко друго, защота иначе България върви към гибел.Народът го вижда, но с тази статия дано се отворят по-добре очите на политиците.
НОВИЯТ ВИ АЛБУМ
СТЕФКА НИКОЛОВА ОТ ГР.ДОБРИЧ, юли 26, 2011
ДОБЪР ВЕЧЕР.ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НОВИЯТ ВИ АЛБУМ
За Веселин Относно панихидата на Генерал Колев
Никола Григоров, юли 24, 2011
Веселине,благодаря за подсещането, което говори много за твоя патриотизъм ! Панихида ще има и ще бъде отслужена на 30.07 .9.30 часа ,тази събота на гроба на генерала в централни софийски гробища! Всички, които ще почетат генерала ще тръгнем за гроба на генерала от църквата в централните софийски гробища в Орландовци в 9.30 часа .
Относно културата на македонистите
Никола Григоров, юли 24, 2011
Уважаеми приятели, не ми се сърдете ,че пуснах просташкия коментар на един злобен и неграмотен македонист в сайта! Просто исках да се убедите с очите си , че всички македонисти са хора с много ниско интелектуално ниво, без никакви сериозни научни знания,при това изключително нагли и безсрамни! А всичко това идва от сръбските им господари-така са ги възпитали! Но това е обичайното сръбско възпитание-псувни,ругатни, лъжи и простотии! Именно на фона на дебилщините на македонистите , още по ярко изпъква недоумението и въпроса към сегашните държавници на посочените държави:"А защо страни като ФИНЛАНДИЯ, НОРВЕГИЯ,ШВЕЦИЯ, ДАНИЯ, ХОЛАНДИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ,СЪРБИЯ, РУСИЯ И ТУРЦИЯ поддържат Сръбската терористичва банда ОМО"Илинден в Съвета на Европа! Защо тези държави ПООЩРЯВАТ ТЕРИТОРИАЛНИТЕ ПРЕТЕНЦИИ НА СЪРБИЯ спрямо България, и то наглите и безсрамни териториални претеции на Сърбия, която с жестикия терор и нечувани зверства разплака дете в майка при налагането на господството си, а също така по късно и при налагането на анти-българската денационализаторска лъжа македонизма във Вардарска Македония! А в Македония се беше случило най-страшното в историята- един див и варварски народ с помоща на Великите сили пороби българския народ, който го превъзхождаше многократно по всички показатели на човешката култура и особено по етническата толерантност! А всички знаем как простака налага дебилските си решения и мнения - с безкрайна животинска злоба и нечувана жестокост! И просташкият коментар ,показва това: Нечувана сръбска злоба и простотия, която следва да познаваме и от която трябва много да се пазим изключително много!! Особено сега!Когато изкуствената тюрма на балканските народи-Югославия се срути и повечето народи постигнаха своята свобода от сръбския поробител!!
...
Веселин Димитров, юли 23, 2011
Поздрави на четата и на Никола Григоров! Ще организирате ли тази година панихида в памет на ген. Иван Колев?
Почит към Апостола на свободата
Н.Миткова, юли 18, 2011
"Братя,възобновяването на нашата славна държава,отърваването ни от проклетите агаряне,за да си добие първата чест и слава нашето мило отечество България,най-после да бъдем равни с другите европейски народи,зависи от нашите собствени задружни сили.Като е тъй,вам подлежи да се покажете достойни,верни и неустрашими във всяко отношение.
Дързост,братя и напред!Вашето участие в народното ни дело ще остави имената ви неизгладими в народната ни история.Само умно работете ...

из писмо на Левски до новоприети членове в организацията 1872г
Tatari gjubrinja! Makedonija na Makedoncite! Smrt za Bugarstinata!
Pleme vi ebam Tatarsko!, юли 15, 2011
Odite si kaj vasiot Asparuh! Bese li toj Makedonec? Ne, Tatarsko pleme bese!!!

Makedonija na Makedoncite! Pirin, Egej i Vardar!!

A vie imate go vasiot Tataristan!
символиката на ресторанта, надскачаща дребнотемието и дребнодушието ни
Петър, юли 14, 2011
Възхитен съм, макар и от само едно посещение. Определено ще поправя грешката си и ще го посещавам при всяка възможност, защото наред с всички предимства е и уникален!!! Ще позаведа и приятели - българи, както и мен заведоха...
въпрос
Аника, юни 07, 2011
Цялата ми фамилия очаква с нетърпение завръщането на предаването "Сите българи заедно". Има ли надежда това да се случи в близко бъдеще?
...
Н.Миткова, юни 02, 2011
Поклон пред подвига на Ботев
и всички загинали за свободата на България.

Кажи ми кажи,бедни народе,
кой те в таз робска люлка люлее?
Тоз ли, що спасителят прободе
на кръстът нявга зверски в ребрата,
или тоз, що толкоз годин ти пее:
"Търпи, и ще си спасиш душата?!"

Тоз ли, ил някой негов наместник,
син на Лойола и брат на Юда,
предател верен и жив предвестник
на нови тегла за сиромаси,
нов кърджалия в нова полуда,
кой продал брата,убил баща си?!

Той ли?-кажи ми.Мълчи народа!
Глухо страшно гърмят окови,
не чуй се тях глас за свобода.
Намръщен само с глава той сочи
на сган избрана-рояк скотове,
в сюртуци, в песи и слепци с очи.

Ссочи народът, и пот от чело
кървав се лее над камък гробен;
кръстът е забит във живо тяло,
ръжда разяда глозгани кости,
смок е засмукал живот народен,
смучат го наши и чужди гости!

А бедният роб търпи, и ние
без срам,без укор, броиме време,
откак е в хомот нашата шия,
откак окови влачи народа,
броим,и с вяра в туй скотско племе
чакаме и ний ред за свобода!
магарето си е магаре
Н.Миткова, май 27, 2011
Войводо, магарето и на Божи гроб да иде, пак ще се върне магаре. Къде другаде ще си покаже магариите ако не пред толкова хора. По-важно е целокупният български народ да му хвърли синджира и повече, ама никога, да не го допуска до яслата на данъкоплатеца.
Кога?
Иван Попов, май 25, 2011
Чакам с нетърение да се завърнете отново на екран! Поздрави!
...
Н.Миткова, май 24, 2011
ЧЕСТИТ 24 МАЙ!
"Върви,народе възродени"
Това трябва да е нашата цел,стремеж към познанието,към възвишеното.Нека бъдем достойни наследници на Светите братя .
за провокацията пред джамията в София
Михайлова, май 23, 2011
Господин Григоров, напълно съм съгласна с вас , че това е една предварително замислена и режисирана провокация и явно , че кукловодите и на двете страни са едни и същи, или имат едни и същи цели.Щом от едната страна е присъствал изглежда не случайно Юзеиров , който демонстративно се показва с фес на главата преди време в Търговище, а от другата страна от Атака горят фес, не е трудно да видим колко са еднакви провокациите и че целят едно и същд нещо което е много опасно и вредно за България , макар едните да се наричат уж български патриоти.Трябва да си пълен идиот или много добре платен враг на България, за да извършиш такава провокация и смятам , че за това на виновните за провокацията и най-вече на В.Сидеров , който продължава и след това да говори по телевизиите в същия дух ,да им се потърси наказателна отговорност , както за същите провокации на братя Юзеирови в Славяново и другаде,защото това са умишлени действия за провокиране на етническо напрежение, каквото между българи и мюсулмани никога не е имало в районите със смесено население , даже и да са се опитвали провокатори да го предизвикат.Но да си служи със същите средства партия като Атака , под маскировката на най-вулгарен лъже-патриотизъм, това си е чисто национално предателство.
За събитията около джамията в София
Григоров Никола, май 22, 2011
Една дирижирана от вражески държави простотия и изключително опасна провокация в изпълнение на идиотската шайка Атака, която може да взриви България и може да нанесе непоправими щети на българския мир.Полза от това етническо и верско насъскване имат:1. Просташката банда "Атака", която търси шанс да оцелее след безбройните си антибългарски и дебилски издънки.2. Ахмед Доган и ДПС, защото такива противопоставяния мобилизират и втвърдяват електората им и засилват тяхната роля на предстоящите избори.Тук задължително следва да се има предвид и предизвикателното говорене на Доган за нов възродителен процес ,което пък навежда на мисълта ,че и ДПС начело с Доган явно участват в тази антиържавна провокация. 3. Сърбия, защото се отклонява вниманието на българите от тежкото робство и геноцида над българите в Сърбия и концлагера само за българи- БЮРМакедония.4.Гърция и Румъния, които и днес провеждат тотален гевоцид над българите в собствените си държави.5. Русия-която не може да се примири с американските бази у нас и с влизането на България в ЕС и НАТО и която има интерес както в миналото България да закъса и да идва да ни "спасява".Като си спомним снимките на Волен Сидеров с руския посланик и подкрепата на Русия в Съвета на Европа за антибългарската терористична банда ОМО"Илинден" , лесно можем да се досетим ,кой дава кураж на лудата Атака да продължава с антибългарските си изцепки и провокации и особено сега да разпалва етнически и верски насилия и войни.Освен това предстои вземането на решение по проекта АЕЦ"Белене", където сме изправени пред угрозата хем да бъде ограбена България с двойна цена, хем да бъде още повече икономически заробена от Русия, която умишлено ограничава чрез протекционистични митнически разпоредби българския износ за руската държава. И затова една етническа и верска война ще обслужи всички антибългарски интереси и замисли и ще постави началото на унищожението на България.Русия всеотдайно помогна през 1913 година България да бъде смазана и разграбена, а българското население да бъде подложено на избиване , прокуждане и поробване от съседните страни. Сега целта е същата. Затова апелираме към всички,българи и турци, християни и мюсюлмани - не се поддавайте на провокациите на антибългарската просташка и идиотска партия Атака. Нека опазим мира в България и да запазим Родината си цяла! Не на враждите ,кавгите и противопоставянията в угода на враговете на България и на българския народ! Изритайте отвсякъде семейната, антибългарска и терористична банда Атака!!
kade i kak moga d a gledam vashata programa.
zhivkonov, май 15, 2011
KAKTO E NORMALNO V BALGARIA SHTOM NEKOI APOCHNE DA KAVA,PISHE NEKOI ISTINI I NA SEKUNDATA STAVA NE UDOBEN (NE IGRAE PO SVIRKATA NA UPRAVLIAVASHTITE),PREDPOLAGAM I S VAS SE SLUCUILO TOVA.I TAKA V MOMENTA KAM KIOA KABELARKA STE I VKOI CHASOVE SE IZLACHVA.VASH POCHITATEL NA VASHETO PREDAVANE.AK ZHELAETA MOZHETE DA MI ODGOVOTITE NA TOZI E-MAIL, Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ,.
Относно заигравката на Атака с американския посланик
Григоров Никола, май 15, 2011
Анализът на действията,наличието на фотограф и голямото внимание на в-к Атака към случая,насочват към мисълта,че това е един предварително подготвен сценарий,в който са заложени следните идеи:1.Да се вдигне клюмналият до нулата рейтинг на Атака, разчитайки на антиамериканизма на някои слоеве от нашето общество.2.Да се направи безплатна предизборна реклама на водача на партията във всички медии.3.Да се засилят антиамериканските настроения в България с цел премахване на американските бази у нас, които страшно много дразнят Русия.4.Да се премахне спомена в българите от арогантното и безпричинно спиране на доставките на руски газ за България.5.Да се маскира аферата АЕЦ"Белене", по която предварителната цена по търга е раздута почти двойно,която цена трябва да платят най-бедните българи и чрез която още повече ще се засили икономическата зависимост на България от Русия. Още повече, че руските държавници след 1989 г умишлено ограничават до минимум българския износ за Русия.6. Да се маскират загубите на България, причинени от новия договор за доставка на руски газ от 2006 година, които загуби съгласно думите на тогавашния министър на икономиката и енергетиката възлизат "по груби сметки на два милиарда долара! Всичко това прозира от действията на умиращата Атака и е продължение на някои стари сцени около американското посолство!Както се казва .нищо ново под слънцето!
За геноцида над българския народ
Григоров Никола , май 15, 2011
Гн Илиев, абсолютно сте прав, че през 1913 г. над българският народ е извършен един чудовищен геноцид от нашите съседи- Турция, Гърция, Сърбия и Румъния! Въпреки че някои историци днес се пънат да доказват, как сме излезли от войната с териториални придобивки! Те забравят най главното-БЪЛГАРИТЕ БЯХА ИЗБИТИ ИЛИ ПРОГОНИНИ ОТ БАЩИНИТЕ ИМ ЗЕМИ!При това българите са убивани САМО ЗАЩОТО СА БИЛИ БЪЛГАРИ!И Карнегиевата анкета е засегнала може би само няколко процента от истинския размер на кланетата!Никаде или почти никаде не се говори днес за това! Истинският размер на етническото прочистване на Източна Тракия, Гюмурджинско, Беломорието и Македония само Господ Бог го знае! Съшото важи и за добруджанските земи. Но това не е цялата беда! Бедата е че и ДНЕС ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ ПРОДЪЛЖАВА в Гърция, Румъния ,Украйна, Сърбия и особено в сръбската провинция БЮРМакедония, където държавните машини са впрегнати в главната цел-ДЕНАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ТАМ! И това разбира се се прави въпреки подписаните международни договори от тези страни и въпреки че Румъния и Гърция са членове на ЕС, а Сърбия,Турция и БЮРМ се натискат да бъдат приети в ЕС. Прави се защото ние българите за съжаление днес нямаме държавник, който да е българин по сърце и душа.Всички до един са чуждофили и чуждоблизци!! Провежда се геноцид, защото ние българите в момента нямаме НИТО ЕДНА ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, нямаме ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ СИНОД, нямаме истински БЪЛГАРСКИ ЧОРБАДЖИИ и ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ, които да поведат българския народ в борбата за оцеляване срещу алчните ни и жестоки съседи .Всички посочени в една или по-голяма степен са някакви чуждофили, глобалисти, славянофили, сръбско-гръцки православни християни и т.н. Или липсват ,кът са днес сред българските ръководни фактори БЪЛГАРОФИЛИТЕ! От нашта чета Ви уведомяваме ,че в най-скоро време ще издадем една разтърсваща книга за кланетата над българите от гръцките ни комшии в Беломорието и Гюмурджинско. Следете сайта!!Поне ще се опитаме да разкажем истината за изтреблението на българите на Балканският полуостров,КОЕТО ИЗТРЕБЛЕНИЕ ПРОДЪЛЖАВА И СЕГА!И затова аз лично апелирам, да не плачем на чужди гробища, докато на българите в съседните ни страни не бъдат осигурени навсякъде НОРМАЛНИ ЧОВЕШКИ ПРАВА!!
Важно допълнение
George Iliev, май 12, 2011
Крайно време е когато говорим за събитията от 1913 година да ги наричаме с истинския им нов модерен термин "ГЕНОЦИД" , а не остарялата отживяла чуждица "погром"!
Тук става въпрос за жертви на геноцид: в основната си част, това са жертви на етническо прочистване и освен тях малко бежанци и изселници, както и също толкова българи, изменили на вярата и на езика си, но съхранили живота съм 1913 - 1925 година, но чиито потомци днес са загубили българското си самосъзнание и можем да видим в турските и гръцки "сапунени" сериали!
Статията за Трикери
George Iliev, май 12, 2011
Направо ме потресе!
Но за Карнегиевата комисия , не сте съвсем прав, аз специално възнамерявам да изготвя възражения спрямо документираните от тях зверства, защото те се били водени от турска делегация и са посетили само 17 села в Одринския вилает, , от които българите са избягали преди наставането на геноцидата през лятото на 1913 година, а селата като Балгаркьой и Кервана От Гюмюрджина към Истанбул, клането при Фере и при Арда, Армаганската долина, Илиева Нива и геноцида в Ениджия, Лозенград, Сачанли, Манастър, и още над 70 български села ....... То тези турски зверства, Карнегиевата комисия не е била допусната и не ги е документирала..... Книгата на Милетим и това което вие казвате за Трикери, както и книгите за Баш Клисе, Ениджия, Сачанли, УрумБегли които можете да намерите на http://www.kroraina.com/knigi/index.html, и тези за Еникьой, и Манастър, Чонгара, Чопкьой, Пирог, имного много други доказват извършването на организирано Етнически прочистване и Геноцид над българското население. Ние с Вас трябва да се борим Българското Народна Събрание първо да признае извършването на геноцид над Българите през 1913 година, за да можем да помогнем на българските дипломати при трудните преговори, продължаващи 100 години. В тази връзка трябва да подкрепим и Арменски геноцид и да благодарим на евреина Рафаел Лемкин за прокарването на Конвенцията за преследване и наказване на престъплението Геноцид - нещо което на него му е отнело от 1927 година до 1949 година и съм убеден, че Любомир Милетич трябва да е бил в зародиша на тази борба. Предполагам, че двамата са се срещали на международните правни конференции в Мадрид и във Варшава преди проф. Милетич да ни напусне.
Здравейте
Стела, април 30, 2011
Здравейте на целия ми любим екип. Интересува ме кога ще ви видим отново на екрана??Много ни липсвате
Консулството в Милано ще се затваря
Григоров, април 28, 2011
Уважаема г-жо Христова, моето лично мнение е че държавата следва да прави всичко възможно , за да улеснява живота на своите граждани! Или България трябва да прави за българите в България и в чужбина всичко което е необходимо , така както го правят другите развити европейски държави! Принципа следва да е : Държавата трябва да обича своите поданици така, както всички българи обичаме нашето любимо Отечество. За съжаление това днес не се случва! Под предлога съкращение на разходите, много често се съкращават звена,които задължително трябва да останат в името на улесняването на българските граждани. Сякаш има правило да се оставят звена, които само пречат на обикновените граждани и бизнеса с изключителната си бюрокрация. Освен това много често се съкращават определени звена ,за да се отстрани даден човек , та после да се назначи "наш човек".Какво е необходимо да се направи? Да се борим!Да се обединяваме и да се борим! Това е пътят за оцеляването на нацията! И това го знаят враговете ни ,които чрез дадени партии и продажни мекерета ни насъскват едни срещу други, използвайки различни мотиви-етнически,географски, исторически и т. н. Днес почти няма висши чиновници, които да разглеждат проблемите откъм интереса на обикновените хора!Проблемите се разглеждат и решават в удобство и изгода на политиците и висшите канцеларски плъхове!Тяхната единствена цел е да грабят колкото се може повече. Ние мълчим! Не бих казъл ! Вече народа почна да говори и да се бори! И практиката показа ,че повечето чиновници и държавни ръководители са шубелии! Веднага като видят по-сериозен отпор, веднага гледат да решат проблема! В това се крие отговорът на Вашият въпрос! Борба, борба и пак борба! И никакво примиренчество!Навсякъде по света работниците са извоювали своите облаги САМО ЧРЕЗ СЕРИОЗНА ОРГАНИЗИРАНА БОРБА! Трябва засегнатите от дадено неправилно държавническо решение да се обединяват сите заедно и да отстояват своите интереси. Трябва да знаете ,че чиновниците и засегнатите политици, на които може да им се вземе кокала, реагират само на натиск. Защото облагите им са големи и те няма никога добровално да се откажат от тях.Затова организирайте се и се борете до победа! Ако с нещо ние можем да Ви помогнем, ще го сторим с удоволстве. За урок на чиновниците и за пример на други угнетени българи!
поклон пред
Краси, април 27, 2011
Много хубави снимки имате във Facebook,радвам се да видя че "СИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО" все още са заедно. Поклон пред вас Григоров и целия ви екип. Вие сте живият пример колко е верен заветът на Кубрат. Чакаме ви на екрана
Консулството в Италия
Елза Христова , април 27, 2011
Г-н Григоров,Христос Воскресе!
Ще задам въпроса си директно.Не отдавна се разбра ,че БГ консулство в Милано ще се затвори.Имаше и интересни интервюта с живеещи българи там,дори и с консула.Вие какво мнение ще изкажете по въпроса и как може това нещо да се предотврати според вас?Оправданието на Г-жа Чернева от Министерството на външните работи беше ,че има още 2 консулства ,които са в Любляна и Рим и само на 600 км от Милано.Срамота е,а ние си мълчим!!!Българския народ никога няма да се оправи.Не стига ,че ни гонят от БЪЛГАРИЯ ,а искат и в чужбина да не живеем спокойно.Кога ще се вдигнем на бунт???Кога???
Е, време беше
Милена, април 25, 2011
Браво "Сите българи", крайно време беше да си направите страница във фейсбук. Много интересни снимки имате, браво
За нашите интереси и тяхната защита
Григоров, април 25, 2011
Г-жо Симеонова,В статията която коментирате, ИЗРИЧНО съм подчертал, че главна движеща сила на антибългарските действия на тримата турски държавници при грубият им натиск да признаем просръбската и антибългарската партия ОМО"Илинден" е ИКОНОМИЧИСКАТА И ПОЛИТИЧЕСКАТА КОРУПЦИЯ, тясно свързана със създателите на геноцидната за българския народ теория "македонизма"- Русия и Сърбия! И Гюл ,и Ердокан и Давутоглу, разбира се, би трябвало да знаят истината за българите в Македония! Невежеството им идва от факта, че тази брутална намеса във вътрешните работи на България все пак следваше да бъде обоснована с някакви що годе приемливи аргументи! А трите "турски влъхви" не успяха да намерят нито едно що годе прилично обяснение даже за пред турското общество, поради което не направиха никакви изявления пред нито една медия! Виждате че почти всички политици гледат да придадат на действията си човеколюбиви и европейски одежди! И точно тук пролича липсата на истински БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ, които да използват необоснованата наглост на турските държавници и да спечелят съответните външнополитически дивиденти!Това е една от най-големите ни слабости в момента: Това че в България днес няма НИТО ЕДНА ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, НИТО ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИК! Самият факт, че Българският парламент промени БЪЛГАРСКИЯ закон за политическите партии, за да улесни регистрацията на сръбската терористична, антибългарска партия ОМО"Илинден" говори напълно достатъчно! На тази простотия никой от компетентните български държавно-отговорни лица не реагира, нито един наш държавник, независимо от историческата и политическата си подготовка и опит не реагира и на престъпната подкрепа за геноцидната партия ОМО"Илинден" освен от Турция ,а и от РУСИЯ, СЪРБИЯ, НОРВЕГИЯ, ФИНЛАНДИЯ, ШВЕЦИЯ, ХОЛАНДИЯ, ДАНИЯ И ШВЕЙЦАРИЯ!Ние българите в момента нямаме ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИЦИ! Имаме чуждозависими марионетки,които изпълняват ЧУЖДИ АНТИБЪЛГАРСКИ ПОЪЧКИ! Относно факта ,че припомням някои моменти от жестокото минало ще споделя следното:Народ ,който не си знае миналото, изчезва от историята! Защото интересите, които движат междудържавните отношетния са вечни! И ние българите, за да знаем интересите на нашите съседи, следва задължително да знаем историята си във всичките и детайли!Това не значи че насаждаме злоба и омраза! Още повече ,че управниците на нашите съседи и в момента със своите действия показват че и днес търсят поводи и начини да ни унищожават във всякакви посоки! И точно това искам да покажа в статията, че тримата турски държавници- ГЮЛ, ЕРДОКАН И ДАВУТОГЛУ сега вече съвсем открито работят с всички сили за унищожаването на България и българския народ. Работят против БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕЛЕСИ , които интереси за съжаление няма кой да защити! Защото пак казвам, днес няма в България БЪЛГАРСКИ политически партии,НЯМА истински БЪЛГАРСКИ доржавници, НЯМА истински БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ!Затова сме на това дередже!
За "невежеството" на турските политици
Симеонова, април 22, 2011
Господин Григоров , вярно е всичко което си написал , но с едно не съм съгласна, че е от невежество това, което правят турскоте политици, защото те добре познават всички турски архиви и знаят че и през времето когото са владели тези български територии , никъде не е имало нито един така наречен днес македонец, а такъв няма и в цялата българска история от основаването на държавата , нито някога е имало . Това е съзнателна тяхна политика и опит да се намесват във вътрешните ни работи, което не следва нашите политици да допускат както от съседите, така и от Европейския съюз.Ние трябва да престанем да се вживяваме като жертви , и ако сме били такива в историята, в резултат на намесата главно на други държави-великите сили , които са ни прекроявали и делили според интересите си , ако са ни грабили и откъсвали наши територии , да не допускаме дори да си помисля някой от съседите или която и да е държава да ни разглеждат като жертви на техните интереси. Затова е необходима преди всичко много силна дипломатическа дейност, много силна външна политика на нашите днешни политици, за да не допускаме повече да бъдем жертва на съседите си или на заговори срещу нас. Трябва да помним миналото само като история , и да не се ръководим от емоцията колко са ни унищожавали физически , нито от някаква омраза , защото омразата е оръжие на слабия. Емоцията може да е средство само в журналистиката , за да се подсили изказа , но в политиката , а това е работа на политиците да защитават българските интереси, не с емоция трябва да отмъщаваме за нещо, което е било в историята ни , а да накараме другите, включително и съседите ни да ни уважават защото няма да допуснем това, което е било в миналото. Ние трябва да престанем да се разглеждаме като жертва на чужди интереси , а да доказваме че това повече няма да се повтори , което са правили с нас , да ограбват територии и да се денационализират българи, където и да живеят.Защото днес не ни унищожават физически , а икономически повече , за да се стигне до това да се стопяваме българите в днешната ни територия , или да са принудени много българи да емигрират , което пак води до стопяването ни в други държави като емигранти. Не винаги са ни криви съседите , защото те си гледат техните интереси и естествено, че те не съвпадат с нашите и не можем да искаме да ни обичат повече , отколкото ние сами се обичаме, като не си защитаваме интересите. Просто не бива да допускаме повече да бъдем по-слабите в политиката, което обикновенните хора го виждат , но трябва да го видят по-добре нашите политици. Всички факти които изнасяш са точно така , но не искам днешните българи да се чувстват жертви , така както са били българите в историята. Ние трябва да престанем да се чувстваме жертва на чужди интереси , защото това е примиренчество, че зависим изцяло от по-силните държави , които ни определят как да живеем , или че Европейският съюз ни диктувал това , или онова , а да си вземем в ръце съдбата на България днес от всеки българин и най-много от тези , на които това им е работа – политиците и да работим така , че да не го допускаме повече, но за това трябват много силни и кадърни политици . Колкото и да е трудно да се преборим , за да бъдем действително независима и суверенна държава , а виждаме в днешната политика как със сила се диктува това и с оръжие дори на много държави ,трябва да успеем да запазим това което е останало от България , както се казва с нокти и зъби , за да ни има като Българи с главна буква, каквито сме били в славната ни история при силни български царе, които не са допускали друг да им казва какво да правят , а те са определяли правилата.Ако не сме достатъчно силни , то да прилагаме оная хитрост която са прилагали българите в битки и са побеждавали на всяка цена.Дано скоро видим такива политици и в днешна България.
за ареста на Левски в Зайчар
Михайлова, април 02, 2011
Искам да допълня, че за арестуването на Левски в Зайчар са публикувани спомените на Христо Иванов Големия, който е арестуван в Зайчар заедно с други от легията преди Левски и казва следното:"Ние като излязохме/след разпускане на втората легия/наговорихме се с Дякона да се срещнем в Неготин.Той отиде да види каква я вършат във Влашко,че ако има нещо, да седим там, или ако няма да вземем Балкана за България.Но ето че добиваме едно писмо да вървим във Влашко. Но същото време се уби княз Михаил сръбски / това става на 10 юни 1868 г./и ни задържаха нещо две недели като не ни пуснаха от Зайчар и подир ни пуснаха с черни паспорти та заминахме за Влашко, но същото време Дяконът ни чакал и тръгнал да ни търси, за да си прибере от нас едно друго, понеже в нас беше писулата му и някакви бележки от фортификацията и правила пеши и полски се у нас бяха" Бележките в скоби уточнявам, за да се види кога вероятно е било арестуването на Левски , тъй като, когато Левски идва в Зайчар, Христо Иванов и другите вече са били освободени и заминали за Влашко и той се разминава с тях., или вероятно е арестуван през юли месец 1868 г, като се съпоставят посочените по-горе спомени на Хр.Иванов Големия. А Левски впоследствие е арестуван и във Влашко , но е държан само 2-3 дни и е пуснат,за да си лекува раната от операцията , за което също има спомени записани.
новият ви седми албум
сем.Панчеви , март 25, 2011
Кога ще излезе новият ви седми албум.Много ви молим отговорете ни
Ася
Няма нищо българско, март 23, 2011
Съжалявам Григоров, но аз така виждам нещата.Държавните глави не мислят за подопечният им народ вие искате да помислят за Македония и т.н. А оттук следва и друго: СЛЕД КАТО СОБСТВЕНИТЕ НИ УПРАВЛЯВАЩИ НЕ МИСЛЯТ ЗА НАС, ЗАЩО ОЧАКВАТЕ ДРУГИТЕ(ДЪРЖАВИ И НАРОДИ)ДА ГО НАПРАВЯТ? Скоро ще бъдем претопени.Няма да бъде позволено на никой свестен човек да застане на висок пост и да им прекъсне схемите на крадене. Притиснати сме от всякъде. Липсата на пари и мизерията прави човека готов на всичко.ТОВА Е МНОГО ЛОШО.Само че управляващите глупаци не мислят.Мадите биват привлечени от една по - добра перспектива в чужбина. Скоро ще останат старите хора който лесно ще бъдат изморени с мизерни пенсии. Хората трябва да имат добри условия на труд, възможности и добро възнаграждение.Ако имат пари ще са здрави.Ако са здрави ще работят. Ако имат добри заплати ще са спокойни и няма да мислят само как да крадът(пак ще има кражби разбира се но няма да са приоритет).АКО НЯКЪДЕ ГРЕША Г-Н ГРИГОРОВ ПОПРАВЕТЕ МЕ
пролетна честитка
ина, март 21, 2011
На целиат екип СИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО честита първа пролет очакваме с нетърпение лъчезарните ви личица на малките ни екрани
predavane
milka, март 19, 2011
Здравейте сите българи заедно.Когато ви спряха бях разочарована.Знае ли се кога ще започне отново излъчването(и по коя телевизия).Ще ви бъда искрено благодарна ако отново предаването влезе в ефир.
България е имало и ще има!
Н.Миткова, март 18, 2011
Войводо,за съжаление това е тъжна история за нас българите.Точно тези осквернения,изтезания духовни или физически над нашите предци,трябва да ни накарат да се обединяваме.Винаги е имало кресливи "елименти"и ще продължава да има.Българите сме жилав народ и едва ли от словоблудството на някой си ще се сломим.
за статията
Симеонова, март 18, 2011
Поздравления , господин Григоров за чудесната статия !!! Всичко е казано много ясно, с факти от историята ,с точен език и без заобикалки. Чудесен пример за истинска журналистика,с ярко и изразително слово. От критиката и оценките следва да си вземат поука всички политици у нас ,не само Атака, че популистките лозунги не вървят и да не се заблуждават , че могат с тях да замазват очите на хората , а да се решават истинските им проблеми,от които в момента се вълнуват ,как да оцелеят в кризата.
Още веднъж поздравявам господин Григоров за винаги смелото, живо и огнено слово, което достига до сърцата на хората, защото показва истината и фактите, такива каквито са.
новият седми албум
сем.Панчеви , март 09, 2011
кога ще очакваме новият ви седми албум.Поздрави
запитване
стоянов, март 06, 2011
моля Ви пишете ми кога ще бъдете на екран ,в коя телевизия и от колко часа - МНОГО ВИ МОЛЯ , ЗАЩОТО МНОГО НИ ЛИПСВА ПРЕДАВАНЕТО--ето meil-- Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Отговор на
ГРИГОРОВ, март 05, 2011
На 3 март тази година в София Волен Сидеров отново организира национална партийна ПЛОЩАДНА КОНФЕРЕНЦИЯ , на която показа своите намерения да се кандатитира за ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!/Опазил ни Бог от такова бедствие/. На това сборище,г-н Сидеров гръмко поиска да бъде създаден"ЗАКОН ЗА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК И РОДНАТА РЕЧ ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ДОРИ И В ОБЩЕСТВЕНИТЕ ТОАЛЕТНИ! Какво кощунство! Лидерът на семейната сръбска партия "Атака" ,която ДРУЖНО,НАГЛО ,АБСОЛЮТНО БЕЗОТГОВОРНО И ЕДИНОДУШНО на 6 март 2008 гласува ПРОТИВ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ,т.е. българския език да не е задължителен в училищата, сега се е загрижил за него. Тук следва да добавим, че съгласно по- информирани , тогава тази поправка е била направена по искане на ДПС, срещу което уж се бореше сръбската партия "Атака". Нормално възвиква въпросът : "АМИ ЗАЩО ТОГАВА НЕ ЗАЩИТИХТЕ РОДНИЯ ЕЗИК г-н Сидеров? Защо не изкомандвахте послушната си команда да спасявя родния език? Отговора е съвсем ясен : Г-н Сидеров сигурно се надява ,че нашия народ е забравил досегашните му "подвизи" и отново набляга ва патриотични призиви, та белким някой го забележи.Затова отново ще помолим Волен Сидеров ДА КАЖЕ ЯСНО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД и истината относно обезщетенията на тракийските бежанци и да покаже къде точно пише , че съгласно Ангорския договор, Турция ни ДЪЛЖИ 10 МИЛИАРДА ДОЛАРА. Ще бъде интересно и ние да узнаем!Време има достатъчно и за ново питане. Че наследниците на тракийските бежанци чакат обещаното от него.
Относно коментара на Ася
ГРИГОРОВ, март 05, 2011
УВАЖАЕМА АСЯ ! Има още много БЪЛГАРСКО! И това е ПРЕКРАСНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД! С богатото историческо минало, с невероятната му душевност, толерантност, гостоприемство, мъдрост, най-хубавите песни, хора и обичаи, с най хубавите жени и грижовни майки и т. н. Но разбира сте напълно права , ЧЕ НЕ СМЕ ЕДИННИ! А главната причина за това е че, българският народ чака СВОЯТА БЪЛГАРСКА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ, чака СВОЯТА БЪЛГАРСКА ЦЪРКВА, чака СВОИТЕ БЪЛГАРСКИ ЧОРБАДЖИИ, чака СВОИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ да се събудят и да го поведат по истинският БЪЛГАРСКИ път на развитие, да му помогнат да преодолее сегашните икономически и политически препятствия и да го поведат срещу нашите врагове, които най-нагло и необезпокоявано ТЕРОРИЗИРАТ И ДЕНАЦИОНАЛИЗИРАТ над 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ в Румъния, Сърбия, БЮРмакедония и Гърция. Още по-лошото е , че горепосочените държави заедно с ТУРЦИЯ са оставени съвсем спокойно да ХАЗАЙНИЧАТ и да провеждат навсякъде у нас най -вулгарна АНТИБЪЛГАРСКА ПРОПАГАНДА с всякакви методи и средства, която пропаганда допълнително влошава положението. И най-страшното е , че нямаме БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИЦИ от ранга на СТАМБОЛОВ, които като него да бранят със зъби и нокти БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ. Пример : 1 . Сърбия създаде и поддържа у нас ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ОМО "Илинден", а няма кой да реагира на това и да изрита като мръсно коте сръбския посланик за тази дейност, АБСОЛЮТНО НЕСЪПОСТАВИМА С ДОБРОСЪСЕДСТВОТО, ПРАВОСЛАВИЕТО, с ВСИЧКИ ПОДПИСАНИ ДОГОВОРИ и с ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРИИНЦИПИ ЗА НЕНАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА БЪЛГАРИЯ. 2. НЯМАМЕ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИЦИ, КОИТО ДА ПОИСКАТ СМЕТКА на държавните ръководители на НОРВЕГИЯ, ФИНЛАНДИЯ, ХОЛАНДИЯ, ШВЕЦИЯ ,ДАНИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ ,ТУРЦИЯ И РУСИЯ ЗА НЕАДЕКВАТНАТА ИМ И ПРЕСТЪПНА ПОДКРЕПА ЗА РЕГИСТРАЦИЯТА НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЧИЯ ОМО "ИЛИНДЕН". За такава подкрепа, нормалната държавническа реакция следва да бъде изгонване на съответните посланици до тогава, докато кратуните на техните държавници не уврат и те не спрат да участват в унищожението на българския народ. Та , уважаема Ася, народът не е единен, защото В МОМЕНТА СПОЙКАТА Я НЯМА! Няма го ЕЛИТА НА БЪЛГАРИЯ да поеме СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ СПРЯМО БЪЛГАРСКИЯ РОД и да издигне знамето на НОВОТО БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ. БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ, БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА, БЪЛГАРСКИТЕ ЧОРБАДЖИИ И БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ ЩАТ, ИЛИ НЕ МОГАТ СЕГА ДА ПОЕМАТ ФУНКЦИИТЕ, ОПРЕДЕЛЕНИ ИМ ОТ ИСТОРИЯТА ЗА ОПАЗВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Затова нашият народ изглежда като обречен! Затова и прословутият преход е толкова дълъг.
предававането Сите българи заедно
Иванка Петкова, София, март 05, 2011
Уважаеми г-н Григоров,
Отдавна търся на Вашата страница по коя телевизия мога да гледам Вашето предаване. Моля да осъвремените информацията. Желая Ви успех!
Поздрав,
И Петкова
Няма нищо БЪЛГАРСКО
Ася, март 05, 2011
Няма нищо българско, нито телевизия, нито институции нито упрявляващи. Има голяма корумпирана машина. Това е. Няма дори истински българи. Бсъщност има но те скоро ще бъдат смазани защото са малко. Всички знаем заветът на Кубрат, НО НИКОЙ НЕ ГО ИЗПЪЛНЯВА. НИКОЙ. Българите не са единни. БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ВЕЛИКА. СЕГА НЕ Е. Ако някой пердложи идея, онзи който не епострадал не я подкрепя ЗАЩОТО НЕ Е ПОСТРАДАЛ ТОЙ. МЪДРИТЕ БЪЛГАРИ ЖИВЕЛИ ПРЕДИ НАС СА КАЗАЛИ : АКО МЕЧКТА ИГРАЕ В ДВОРА НА КОМШИЙТЕ ЩЕ ДОИДЕ И В ТВОЯ...Но кой го е грижа за това? Няли той не е пострадал? Ако несме единни скоро няма да ни има.А НИЕ НЕСМЕ ЕДИННИ.ПОМИСЛЕТЕ БЪРХУ ТОВА.
Как ще коментирате.....
ЛЮБОПИТЕН, март 05, 2011
Как ще коментирате изказването на Волен Сидеров относно изработването на специален закон за защита на българския език?
Въстановете телевизионното предаване
Venelin, март 04, 2011
Няма ли една Българска телевизия да излъчва това предаване, голяма, с национално покритие телевизия.
МЕРАКЪТ НА ЧИЧО СЛАВЧО АТАНАСОВ-кмет на град Пловдив
ГРИГОРОВ, март 01, 2011
Миналата седмица пловдивчани още веднъж чуха,видяха и се убедиха какъв "велик" кмет имат. Но явно ошашавени, изобщо не се сетиха да викнат громко "ура" и да понесат кмета на ръце из улиците на древния Пловдив! Да ги ожали човек,колко са слепи и глухи! После някой друг им е виновен, че Пловдив изостава с развитието си спрямо другите градове в България във всички посоки и то със светлинни години!Сами са си виновни! Хем им го каза кметът ясно, точно и разбрано:"ДАЙТЕ МИ 600 МИЛИОНА БЮДЖЕТ И ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕМ ВЪВ ВТОРИ КУВЕЙТ"/подзаглавие на в-к "Твоят ден" от 25 февруари 2011 г./ Вие уважаеми пловдивчани прекрасно знаете,че в Кувейт са наляти много ,много милиарди.А Славчо Атанасов Ви иска "САМО НЯКАКВИ СИ 600 МИЛИОНА"!Ето де се крие ключът от бараката- дайте му "само" 600 милиона на г-н Атанасов, па да видите как може професионално да харчи кмета! Всички ще са доволни, а най -много кметът, че ще има да харчи и да раздава наред по всички направлиения, па може и да остане нещо и за него ,ако е рекъл ГОСПОД! Хем няма да се моли на министър Дянков. И всичко това- само за някакви си 600 милиона и готово-само за една година и Пловдив ще стане Кувейт! Таман точно до изборите!
Лично мен тази поредна изцепка на г-н Атанасов от "МОРАЛНОТО" "НИЕ" хич не ме изненада! Това си знае кметът, за това си мечтае, за това се бори и натиска през цялото време.За това са високопарните ПАТРИОТИЧНИ лозунги, за това развява знамената, за това се натискаше с всички сили и средства да стане ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ВМРО. За да харчи!Лошото е само ,че в предизборната си кампания не каза нищо за мерака и способностите си да харчи! И за голямо наше съжаление,г-н Атанасов изглежда не е чувал и явно не знае азбучната истина, че истински кмет е този, който първо знае да печели пари, да носи пари в бюджета на града , да привлича инвестиции, да привлича богати инвеститори, за да расте бюджета и то без да увеличава безбожно местните данъци и такси,особено таксите за боклука на фирмите. ЧЕ ТРЯБВА ПЪРВО ДА СПЕЧЕЛИШ, а после да харчиш спечеленото! Явно не е чувал г-н кметът, че той ТРЯБВА ДА ЗНАЕ И МОЖЕ ДА МОБИЛИЗИРА с вдъхновение и ЛИЧЕН ПРИМЕР всички жители на града да работят за този град с мерак , интерес и голяма всеотдайност! Разбира се, за това се изискват майсторлък и миниджърски умения от най-висша степен, да не будалкаш партньорите си, да играеш честно с тях, да имаш необходимите познания ,да подбереш професионален екип, да работиш от сутрин до вечер, понякога и през ноща, да ти имат хората доверие , да вдигаш телефона на всички, а не само на тия, от които имаш изгода в момента и да не забравяш тези, които са ти помогнали в трудни моменти. ТОГАВА МОЖЕШ ДА ИМАШ И 700 МИЛИОНА БЮДЖЕТ!
Та да си дойдем на думата за "МЕРАКА НА ЧИЧО СЛАВЧО". Пловдив може и заслужава да има и по-голям бюджет от 600 милиона;Но първо пловдивчани трябва да си изберат подходящия кмет,ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН, ЗАКЛЕТ ПЛОВДИВЧАНИН,СТОПАНИН ОТ КЛАСА, който най-напред ДА ЗНАЕ КАК СЕ ПЪЛНИ БЮДЖЕТА, който е доказал с делата си, че знае и може да работи с високи резултати ,който що каже -изпълнява ,и който знаейки как се печелят парите, ще ги харчи изцяло за ПРОСПЕРИТЕТА НА ГРАД ПЛОВДИВ И ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА ВСИЧКИ ПЛОВДИВЧАНИ!
Относно идиотската партия ОМО
ГРИГОРОВ, февруари 26, 2011
Г-жо Михайлова,
Нямаме никакви различия с Вас. Всички знаем ,че партия ОМО "Илинден" е СРЪБСКА, ПРЕСТЪПНА, ТЕРОРИСТИЧНА организация, поставила си за цел да ДЕНАЦИОНАЛИЗИРА БЪЛГАРИТЕ от ПИРИНСКИЯ КРАЙ в посока СЪРБИЗАЦИЯ ! За тази си цел , тя използува СРЪБСКО-КОМИНТЕРНОВСКАТА ЛЪЖА -ПОМИЯ МАКЕДОНИЗМА , която лъжа днес се поддържа освен от създателите и СЪРБИЯ И РУСИЯ, от разни идиоти, деградирали пияници, пълни тъпанари,безграмотни отрепки и от държавниците на НОРВЕГИЯ,ФИНЛАНДИЯ,, ШВЕЦИЯ,Дания, ХОЛАНДИЯ ,ШВЕЙЦАРИЯ И ТУРЦИЯ. Всички те са обединени от ОБЩАТА ЦЕЛ- УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ,БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ВСИЧКО БЪЛГАРСКО на БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ. А това може да се ускори чрез ЛЕГАЛИЗАЦИЯТА НА ГЕНОЦИДА на българския народ ,който геноцид днес се извършва най -нагло и арогантно в БЮРМакедония, която легализация може да стане чрез ОФИЦИАЛНАТА РЕГИСТРАЦИЯ на АНТИБЪЛГАРСКАТА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ ОМО "Илинден". За тази пък регистрация, ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ явно са мобилизирали ВСИЧКИ СИЛИ ,СРЕДСТВА И ХОРА. Тук не важат правилата за законност, принципност и изгода за българския народ! Напротив. Това е последното, с което се съобразяват НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ. Спомнете си как 143 БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТИ от всички партии начело с псевдопатриотичната семейна партия "Атака" , гласуваха на 6.03 2008 година БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК ДА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН в БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА!!! Сега целта на враговте на българския народ е регистрация на ОМО"Илинден"!А целта оправдава средствата- и закон ще се промени и нагласи и продажни депутати ще се намерят и аргументи за оправдание ще се измислят. Само и само да бъдат унищожени БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, както го искат създателите на МАКЕДОНИЗМА И техните другари в антибългарската омраза, кръвните ни врагове-ФИНЛАНДИЯ, НОРВЕГИЯ, ШВЕЦИЯ,Дания, ХОЛАНДИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ И ТУРЦИЯ!! Казвам кръвни врагове,защото само политик-кръгъл идиот или кръвен враг може да поддържа македонизма.А не считам че ,управляващите на цитираните държави са идиоти. Те имат възможност да проверят историческата истина и са сред най-големите глашатаи на спазването на човешките права.Значи те знаят какво правят и явно го правят от злоба и омраза, друго нормално обяснене няма.Затова спасението е само в нас! Просвета и всенароден отпор на сръбско-руската лъжа МАКЕДОНИЗМА. Просвета и всенароден отпор на всички врагове, идиоти ,сръбски мекерета и мутанти, проповядващи македонизма!!
за политическите партии
Михайлова, февруари 25, 2011
Господин Григоров според мен това, че законът позволява на 2500 души да регистрират партия, не значи че всеки който поиска може за регистрира каквато си иска партия.Според изказванията които съм слушала и чела от представители на ОМО"Илиндин" и специално твърденията им, че имало някакво македонско малцинство в България, чиито представители били, такава партия не би трябвало да се регистрира, тъй като чл.3 от Закона за политическите партия гласи:"Организацията и дейността на политическите партии се осъществява въз основа на конституцията и законите на България".България не е многонационална държава по конституция,както и етнически партии са забранени по конституция. Ако някоя партия преследва противоконституционни цели , или цели които, противоречат на законите в страната , то такава партия не би следвало да бъде регистрирана на това основание, независимо колко хора искат да я регистрират.Твърде много партии имаме и без това на глава от населението, по което сигурно сме първи в Европа. Като се преброим сега ще видим колко население сме останали, че и да храним на наш гръб хрантутници партии със субсидии от бюджета.
Относно сърбофилството на някои медии
ГРИГОРОВ, февруари 24, 2011
Госпожо Михайлова,
Правилно сте забелязали сърбоугодничеството на някои медии относно гаврите и простотиите на сръбските гранични власти към кмета на Кюстендил и стотиците българи, поискали да поднесат венци на признателност на паметника на Апоостола на свободата Васил Левски в Босилеград. Чуха се някъде даже изявления от сорта , че нашите сънародници били виновни.Но това не е от днеска или от вчера.Сърбофилството, криворазбраното "добросъседство", " славянофилство", "общо православие" със сърбите и разни други сръбскоугодни пропагандни плямпания у нас са повредили мозъците на много политици, учени ,даже и духовници, като някои от тях са станали крайни сърбомани. По този начин България е превърната в разграден двор за сръбската пропаганда. Сърбофилството и сърбоманството даже са проникнали дълбоко и в нашия парламент. Не случайни бяха изявленията на Димитър Стоянов от Атака, че Атака е патриотична партия, защото защитава сърбите в Косово. Но и това не е всичко.В държавен вестник №6 от 2009 година е публикувана промяна в Закона за политическите партии, съгласно която задължителния брой на членовете за основаване на партия се намаляват от 5000 члена на 2500 члена. Тази промяна е направена по мнения на специалисти специално за да може просръбската терористична, антибългарска партия ОМО" Илинден " да се регистрира и официално да започне антибългарската си дейност основана на сръбско-коминтерновската лъжа - македонизма/а всички знаем ,че ибрикчийската просташка македонистка банда и посмъртно не може да събере 5000 члена/. Явно че и нашият парламент се грижи за опазване на сръбските интереси/интересно на каква цена/! Какво да очакваме тогава от медиите, от някои учени ,дейци на културата, фолклора ит.н. След като няма кой да каже на този народ , че от сърбите сме видели само нечувани нещастия, че от сърбите можем да очакваме само интриги , коварства, лъжи , подлости, унищожение и разбира се всякакви простащини и извратености на границата.Още повече ,че сърбофилството, сърбоманството, сърбопоклоничеството ,сърбоугодничеството и предателствата в полза на Сърбия у нас са впили дълбоки корени,особено след Септемврийските събития през 1923 г. Типичен пример в това отношение дават Георги Димитров и Гаврил Генов, които оставят излъганите от тях хора на произвола на съдбата и бягат в Сърбия с обещанието , че отиват в Сърбия за да доведат няколко сръбски дивизии на помощ!!!Спомнете си и "интелектуалния" зов на група българи за правата на сърбите в Косово, вместо като българи да протестират срещу сръбския геноцид над близо два милиона българи в Сърбия и нейния сателит- концлагера само за българи-БЮРМакедония. Спомнете си и просташкото хрумване Горан Брегович да пее на Нова Година насред София сръбски песни!? Тъй че сърбофилството и сърбоманството на някои медии у нас да не Ви изненадва.Просто сръбска пропаганда с българска помощ в България.Когато котките ги няма, мишките играят хоро в хамбара! Когата няма държавна политика срещу българомразката Сърбия, която навред унищожава всичко българско, то тогава сърбоманите ще ни тровят и ефира!!
За Босилеград на 19.02
Михайлова, февруари 23, 2011
Господин Григоров много точно е написана статията ви за сърбите и е самата истина , която за съжаление не можем да чуем от нашите национални медии. Възмути ме коментара по една телевизия,в която показваха как нашите медии са представили случая в Босилеград и изкараха нас българите виновни,а сърбите били света вода ненапита.Вместо да се коментира точно случая, истината се замазва,уж че сръбските власти не били попречили да се поставят цветя на паметника на Левски.Това никога няма да се случи в сръбска медия-да обвиняват собствените си граждани , но нашите медии явно служат на чужди интереси.
...
ТОДОРОВ, февруари 19, 2011
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА ДА НЕ ПРИЛАГАМЕ чл.6 .....
Ч Р Д ГРИГОРОВ
ТОДОРОВ, февруари 19, 2011
Много здраве и пак здраве ти пожелавам .знай едно ,че всички българи от цял свят чекат новата продукция в нов формат на Сите българи заедно.Македония е била и ще бъде БЪЛГАРСКА.
СЪДБАТА НА В , ЛЕВСКИ
ТОДОРОВ, февруари 19, 2011
г.н Григоров ,ако апостола на свободата В. Левски би дочекал свободата .каква му била съдбата според вас .като на капитан Петко войвода ли?
...
В., февруари 19, 2011
Честит рожден ден!
рожден ден
Сем.Панчеви-редовни зрители от добрич, февруари 19, 2011
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Г-Н ГРИГОРОВ.ЖЕЛАЕМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И МНОГО ТВОРЧЕСИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ
Честит рожден ден- Никола Григоров
ина, февруари 19, 2011
Нека дите ви бадат изпалнени с радост,вечерите с топлина,а годините с младост.
Празници
Марго, февруари 14, 2011
Честит свети Валентин на всички влюбени и НАЗДРАВЕ на останалите!
Целувки за войвода Никола Григоров с много любов!!!
Karta na Balgaria ot 1943g.
Georgi Ivanov Litov ot Sofia Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , февруари 07, 2011
Ako me izberete po im. glitov ste Vi izprata snimki
na kartata.
S uvjenie : G. Litov.
Karta
Georgi Ivanov Litov ot Sofia, февруари 07, 2011
Uvajaemi g- in Grigorov.
Sahranevam ORIGINALNA karta na saobstitelnite vraski na B.D.J.ot1943g.
СИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО
иво ангелов, февруари 04, 2011
НАДЯВАМ СЕ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ДА ПОСЕТЯ РЕСТОРАНТА
сите българи заедно
иво ангелов, февруари 03, 2011
жалко че вече го няма беше много хубаво предаване всяка събота го гледах
за Тодор Живков
Михайлова, януари 27, 2011
Много интересни факти изнасяте за Тодор Живков по Македонския въпрос и най вече,че е спасил Пиринския край от денационализация.Да видят днешните политици как трябва да се отстояват националните интереси на България и днес .Да се заяви твърдо и пред Европа и в ЕС ,че в България няма никакво измислено македонски малцинство .
големите ни детенеца
ина, януари 21, 2011
докога ще се показва цирка на народните ни избраници по телевизора,снощната гавра премина границата на етиката им да си плискат вода в Очите си това ли е васпитанието или е липсата на ''1 седем години''

Гери,Януари 18,2011, януари 18, 2011
Поздравявам Ви за последната статия.Аз научавам много интересни неща от нашата история,но и немалко от сегашната действителност.Това ми помага правилно да се ориентирам в много отношиния,за което Ви благодаря и Ви поощрявам.Надявам се, че някой ден ще се намерят достойни хора,които да променят чудовищната несправедливост.
...
Мария, януари 13, 2011
Очакваме с нетърпение отново да Ви гледаме на екрана с хубавите песни и танци и най-вече с интересните исторически факти и коментари.Пишете ни кога се очаква да бъде това.
за правописа
Маргарита, януари 12, 2011
Много е точна статията за правописа и предизвиква сериозна полемика сред специалистите.Всички които са българи подкрепят мнението на Никола Григоров.Българският език е част от нашата идентичност и към него трябва да се подхожда внимателно , включително и в правописа.Честите промени на правописа винаги са водили до отрицателни резултати.Поздравления на Н.Григоров за интересните теми и статии , които публикува.
За Таню Николов ...
Станислав, януари 10, 2011
Продължавам:
Битолската чета на Тане Николов влиза в Ттурция през ноща на 14 срещу 15 май 1907г., тъй че е невъзможно да имаме каквито и да е приключения на територията на Македония, преди края на май и началото на юни(физическото време за достигане на района), камоли да се пише за събития с тази чета от времето около 9 април, както твърди г-н Шивачев. И още - четата е от 28 души, а не от 48, като е писал автора.
Да се приближим до епопеята на Ножот ... Пристигнала била четата на Петър Ацев. Да, ама Петър Ацев си е в Прилепско(и към момента съвместява длъжностите на окръжен и на околийски войвода) и не пристига с чета, а само със секретаря си. Тук реалната цифра на пристигналите отвън четници е под 166, плюс местните - двете районни и двете селски чети, една достига и до 200 души общо, а милиционните чети(вдигнати в самия ден на сражението) са в състав не по-голям от 120 души. И още - "Атанас" Попов даже не се казва Атанас, пък и Петко Койчев е пирдопчанин, а не панагюрец ...
Не обвинявам автора в недобросъвестност - просто се е предоверил на източниците си, а те в голямата си част са подведени, малко, от един от основните автори, запазили и разпространили спомена за ножовци - Стефан Аврамов. Но той го е правил веднъж от незнание на точните факти, веднъж от желание да пропагандира величието на саможертвата им и мъъничко от конюнктурни съображения(според зависи коя редакция на писанията му е поредната публикация). За ония времена Ст.Аврамов е оправдан, но за днешните дни, когато се работи с точни данни, които могат да се препотвърдят от няколко източника ...
Мога да продължа, ред по ред, да анализирам, тълкувам и коригирам написаното от г-н Шивачев, но не за това съм седнал пред компютъра. Дълбоко уважавам труда му, по конкретната статия, и положеният от него труд, въобще през годините в които се занимава с история. Не съм имал никакво намерение да омаловажавам този му труд, нито да си правя дребни задявки, чрез дребнави коментари. Вие, г-н Григоров, написахте да съм конкретен в критиките си и да дам доводи за тях - дадох ги, без желание, но не и за оправдание свое, а за да бъдем точни и коректни. Точно защото писаната история се базира на извори, а изводи се правят след обработка на всички извори. За това и писах, че историографите ни са все още в дълг - освен към многото неизвестни на широката публика революционери, то и все още към Войводата Тане Николов. Не е, че не съм разбрал. Разбрал съм, но освен цитираните автори, съм изчел и огромен изворов материал, та оттам съм научил неща, за които те не са подозирали, както и допълнителни сведения, които помагат за различна интерпретация на достигнатите от тях изводи.
За това беше и първоначалната ми реакция, по повод написаното от уважавания от мен г-н Шивачев.
За печатните грешки, допуснати в първата редакция, ми е ясно, като моля да бъда извинен, защото вероятно ще имам сега и аз, но времето за писане ми се удължи, над очакваното първоначално, та няма и да имам време да коригирам написаното до тук.
С уважение,
Станислав

п.п. И обърнете снимката на Войводата, в момента е огледална.
За Таню Николов, в отговор на г-н Шивачев, чрез г-н Григоров ...
Станислав, януари 10, 2011
Г-н Григоров, разбирам напълно отношението Ви към моя коментар, че е в стил "критикарство", но истината е, че "минавайки"(в движение през сайта Ви), съм пуснал няколко реда, без да имам ни най-малка зла умисъл към писаното от г-н Шивачев и още по-малко към него самия. Няколко реда, породени от първото впечатление, което ми е направила статията.

И в този си коментар продължавам да твърдя, че Таню Николов никога не е кръщаван с името Атанас. Ако се загледате в календара, то след седмица ще празнуват именния си ден, наред с църковния празник, много хора сред които и тези с името Таню. Това, че Таню Николов е раздавал на Атанасовден, не го прави Атанас.
Как се "прекръсти" Таню на Атанас? Ами стана през зимата на 1993г, във фоайето на ОИМ-Хасково. Направи го, сега покойният, Борис Колев, местен краевед. Докато се чудеше как да напасне точно това празнуване на именния ден с живота на Таню. Беше по повод подготвящата се научните конференции, на които се изнесоха редица от данните, които г-н Шивачев предава в статията си.
Няма документ до момента, в който да пише черно на бяло името Атанас. Никъде. Но има, многократно, Таню в документите - личните на Войводата и официалните на държавата на която е служил. Има и Тане, Тано, Тани, Таньо в спомени, описания, статии и т.н. Това е за името на Войводата ...

Мога да попиша за употребата на малки и главни букви при изписването на името или същността на боговете, но не това е тема на този ми коментар.

Да се върна на Тане Николов(по-удобно ми е да позвам това име, а и той си го е харесвал най-много). Не съм имал намерение да критикарствам, когато съм написал "Следват неточни дати, имена, събития, датиране на снимки, използване на цитати от по-късни писма, неотнасящи се за описвано събитие ... "
Наистина има неточни дати, и щом искате да сме пунктуално точни, то мога да започна:
Таню Николов не се уволнява от армията в края на юни 1902г., както пише С.Шивачев. Уволнява се в началото.
Не е покръстен във вярност на ВМОРО на 28.07.1902г.(пак според С.Ш.), а доста по-рано. На тази дата(28.07.) се прави едно общо заклеване на тези, които ще заминават с четата на К.Антонов за Турция. Самият той отбелязва, че е член на Организацията от 1901г. и то на снимка от това време, направена по този повод и със собствената си ръка.
Ползването на писмото от брат му Кою, по повод опитите да завърне у дома сина си Никола(Мамин Колю)в контекста на преломен момент в живота и делата на Тане Николов е абсолютно неуместно, тъй като става дума за писмо от 3.11.1911г., но се ползва от автора на статията, отнесено към времето около 1902г. ...
Снимката, публикувана в статията и която е обозначена като да е от времето на първоначалното му участие в четничеството е всъщност следхуриетска снимка, правена в студио в Солун, по времето, когато има "Свобода, равенство и братство" ... Ето една разлика от 6 години.
за лицето на македонската църква
Симеонова, януари 10, 2011
Господин Григоров , не трябва ли нашата църква да отговори на хулите на така наречения глава на Македонската църква към България в изказването му срещу България, което не прилича по употребените изрази на изказване на духовно лице.
С молба
Иванка Спасова, януари 09, 2011
Г-н Григоров,
Пише Ви една възрастна жена на 89 години. Вашето предаване е това което ме крепи и ме поддържа млада. Гледам го от самото начало, и много често благодарение на него си припомням своите младини.
Преживявам всички исторически факти, които разказвате и за които Вашите гости говорят.
Моята молба към вас в ако можете да ми изпратите вашите песнопокойки, както и новите Ви исторически книги, които ще чета с най-голямо удоволствие.
Хиляди поздрави, с пожелание да пребориш всички трудности и да победиш. С нетърпение чакам предаването Ви да се завърне на малкия екран и да мога да гледам новите Ви епизоди. Сега с много голямо удоволоствие гледам отново архивните Ви предавания и се надявам да пуснете нови.

Искрено ваша, най-голямата Ви почитателка.
Иванка Георгиева Спасова
Гр. Пловдив
Жк. Тракия бл. 187, вх А ет. 6 ап. 18.
Мейл : Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
За Станислав относно Таню Николов
Григоров, януари 09, 2011
Станиславе,коректно е да се говори за неточности,когато се посочват самите неточности-дати ,имена ,събития и се посочва верния отговор. В противен случай се получава критикарство ,на което лично аз не съм привърженик. Прилагам отговора на твоето твърдение от г-н Стефан Шивачев. ОТГОВОР НА КОМЕНТАР:Всеки човек идва на този свят безименен и името от кръщелното свидетелство е първото, с което става известен. По късно с делата си заслужава едно или друго име. Така героят на този очерк се ражда като Атанас Николов Жеков, син на Никола Ангелов Жеков от Гьол-махле/днес квартал "Градински" на град Хасково/. По -късно става известен с името Таню /Тане/ Николов, наричан от всички Войводата.Затова в своето последно завещание е записал, че от паричния фонд създаден на негово име всяка година на АТАНАСОВДЕН да се раздават помощи на признати за бедни от Асеновград и района. Когато говорим за християнския Бог, наистина го пишем с главна буква, но Бог в представите на хората е това безсмъртно и всемогъщо същество, което е създало света,управлява го по своя воля и знае всичко.Богове много и когато неопределено говорим за някой от тях, е нормално да се пише с малка буква.Затова например българинът казва:"Който е грешен, богу се моли". Писаната история се базира на извори и често в тях наименованията са предадени по различен начин.Особено когато става дума за географски понятия и лични имена от Македония. В този смисъл може да има и различни мнения за едно или друга наименование или име. От друга страна има много спорове и неизяснени моменти в историята на македоно-одринското движение. Неправилно Станислав е разбрал израза, че историците са в дълг към Таню Николов. Много от известните ни изследователи като професор Стайко Трифонов, професор Светлозар Елдъров, ст. н. с. Тодор Петров, ст. н. с. Димитър Минчев , д-р Красимира Узунова, Андрей Печилков имат сериозни изследвания за различни периоди от неговия живот и дело. Именно на техните изследвания се опира при написването на очерка Стефан Шивачев. Проблемът е, че тези изследвания остават в рамките на научните конференции и издания с много малък тираж. Дълг е на историците да доведат истината за Таню Николов до всички българи. И всеки опит за това заслужава похвала, а не заяждяне на дребно. Дано това да не е отглас от недалечното минало, когато всичко публикувано за Войводата се отричаше с мъгляви фрази и без аргументи, за да тъне името му в забрава. А за печатните грешки вината е наша. В бързината да публикуваме в сайта интересния очерк, сме качили варианта, който не е минал през коректора. Този пропуск вече е поправен.
Таню Николов
Станислав, януари 02, 2011
Таню Николов никога не се е казвал "Атанас Николов"!
И това е само първата от многото неточности в статията на г-н Ст. Шивачев ...
Като игнорираме евентуалните печатни, правописни, грешки от статията, то не е нужно да си Бог(така се пише, не само в християнската традиция, с главна буква) за да си измисляш имена на съществували с кръщелното си име герои.
Следват неточни дати, имена, събития, датиране на снимки, използване на цитати от по-късни писма, неотнасящи се за описвано събитие ...
.... .... ....
И отново погрешни дати, чети, войводи, събития ...
.... .... ....
Наистина, родната ни историческа наука е в дълг към делата на мнозина от нейните творци ... Таню Николов е един от тези творци на българската история.
ЧНГ
Михаил Панчев-редовен зрител от добрич, януари 01, 2011
ЧНГ СИТЕ БЪЛГАРИ.Нека новата 2011 година ви донесе много здраве щастие берекет и много успехи.И ви чакам с нетърпение да се върнете на малкия екран
за дипломатите
Михайлова , декември 30, 2010
Господин Григоров, напълно съм съгласна с коментара който правиш за дипломатите ни и тая дандания кой какъв служител бил. Според мен това си е чисто национално предателство, защото на коя държава дипломатите нямат или не са имали и други фунции, но никой не ги коментира защото това са въпроси от сферата на нациналната сигурност.Сякаш всичко друго ни е наред, защо не коментират как защитаваме националните си интереси ,или интересите на българите по света където и да живеят и най-вече в съседните страни дали се защитава българското малцинство, а гледаме само как да се излагаме по света и да ставаме за смях с тия смехотворни изявление на външният ни министър относно дипломатите ни, който според мен въобще не е външен министър на България- по нищо не му личи.Бог да пази България ,както се казва, щом самите ни управляващи ни излагат пред света.Все пак да не сме такива песимисти и дано новата година ни донесе нещо по-добро в политиката ,за да не загубим надежда за бъдещето на България.
честитка
ина Пловдив, декември 29, 2010
Светло Рождество Христово и Щастлива и весела 2011 година
Относно смяната на агентите на ДС в дипломацията
Григоров, декември 28, 2010
Тези дни страстите в нашето политическо пространство се нажежиха до крайност,относно отзоваването от дипломатическите им постове на дипломатите ,служители на бившата държавна сигурност ! В резултат на тези бурни страсти,публични разправии и люти препирни загуби поста си първият ни министър за българите в чужбина ,проф. Божидар Димитров . И отново тази дандания стана много необмислена и прибързана, с голям медиен шум ,с много остри приказки и цветисти благословии !Явно много са мераклиите за дипломатическите постове ,особено такива с мъгляво политеческо бъдеще ! И на слепия му стана ясно ,че данданията се води главно от принципа -стани ти да седна аз! А е толкоз просто да се намери прагматично и точно държавническо решение! Китайците даже имат и чудесна поговорка за подобни случаи: "Не е важно дали котката е бяла или черна , важното е да лови мишки" ! Не чух някой сериозно да обоснове тезата ,че е необходимо да се проверят внимателно нещата,да се оцени прецизно работата на всеки дипломат поотделно,па тогаз да се решава как ще се постъпи! Реално погледнато ,от национална гледна точка има къде по-тежки кадрови проблеми от общобългарско значение, но с които досега никой не се занимава! Така например, днешният парламент е пълен с депутати ,които най-нагло и безочливо на 6 -ти март 2008 година гласуваха в парламента проектозакон българския език да не е задължителен в училищата!? Такова кощунство,такова тежко и долно национално предателство досега никога не е извършвано в българския парламент през цялата му история, а в парламентите на съседните страни никой не си е и помислял даже и да предложи! Защото ако там някой се осмели да предложи такава антидържавна простотия,то той съвсем сигурно ще бъде скалпиран моментално и разкъсан на парчета от останалите парламентаристи!Защото в съседните страни всички депутати имат изострено до крайност чувство на държавност и национална отговорност.А у нас гласуваха си депутатите срещу българския език на първо четене, бяха готови да гласуват и на второ и проектозакона да стане закон.А когато се вдигна олелия срещу това депутатско предателство, наглеците дадоха заден ход и най бесрамно и безочливо заявиха, че някой нещо не ги е разбрал! И още един куриоз! Начело на тези национални предатели и нагли държавни престъпници бе уж патриотичната партия Атака!!! Боже опази! И по-голямата част от тези безсрамни национални предатели,вместо да рендосват килиите в затвора, седят си кротко и доволно днес в парламента,взимат си тлъстите заплати плюс по 15000 лв. държавна субсидия на калпак на месец,ползват редица привилегии, возят се на държавните мерцедеси и сигурно кроят нови национални предателства! И тях никой не ги тормози ,даже въобще не ги споменава! А те са първите от държавническа гледна точка,които следва да бъдат изхвърлени като мръсни котета далеч от властта, защото щом веднъж са предали и продали България, те пак ще го направят! Даже следващият път ще го направят още по-коварно и по-успешно! Но да си дойдем на думата. За всеки дипломат от спорния контингент е редно и необходимо да се направи съответната прецизна оценка за реалния му принос към държавата и съответно да му се посочи пътя ,ако не работи достатъчно добре за защита на държавните интереси!И то без много шум, без да се смущава държавната работа и без да се дават нови възможности на враговете ни да се възползуват от нашите грешки и да разкриват нови подробности за държавните ни дела.Защото всеки дипломат знае достатъчно много и ако пожелае може да направи дори само за отмъщение големи поразии!Или нека да се поучим пак от великия китайски народ на прагматизъм и да обединяваме българите ,а не да ги разделяме и насъскваме един срещу друг и не дай си Боже , срещу България.:"Не е важно дали котката е черна или бяла,важното е да лови мишки"!Казано същото за дипломатите ни :Не е важно кой какъв е,важното е да служи на България, да защитава докрай българските национални интереси и да си върши професионално работата!Защото се нагледахме достатъчно на "чисти"хора,които разсипаха цветущи държавни предприятия и разпродадоха даже на вражески държави стратегически обекти , нагледахме се на фалшиви патриоти,сеещи вражди и раздори в България, нагледахме се как "тихи аристократи с царска кръв" драпат със зъби и нокти да заграбят и присвоят чисто държавни имоти ,изобщо нагледахме се на "честни и примерни" политици които разкатаха и разкатават милата ни Родина с невижданата си алчност ,простотия и неадекватните си антибългарски действия за деситилетия напред! Затова вече е крайно време , вярната служба и професионалната работа в интерес на държавата да бъде награждавана,а предателсвата и мърлявщината най-безкомпромисно наказвани и заклеймявани!Така се поставят здрави основи на всяка държава!А сега България има въпиюща нужда точно от това!Стига вътрешни вражди,нека се обединяваме и сплотяваме и нека ни водят знаещите и можещите по пътищата на Европа и другите високоразвити държави!
Сите българи заедно
Ваня, декември 27, 2010
Защо няма предаване?Защо беше спряно? Кога ще ви има отново на телевизионният екран?
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Маргарита, декември 25, 2010
Желая на Никола Григоров и на цялата чета весели празници!Да сте живи и здрави, да ни радвате още много години с хубави песни и танци. С много радост и любов да са пълни домовете ви и още по-големи успехи на седянката през новата година 2011 да ви гледаме отново.
...
ТОДОРОВ, декември 24, 2010
Приятно изкарване на коледните празници на Сите българи заедно,бъдете живи и здрави и най вече:истински и родолюбливи Б Ъ Л Г А Р И .
...
jasmina, декември 23, 2010
bugarite se eden prekrasen narod,strahotni izpolniteli za muzika se,neverojatni!!POZDRAV!!!
...
Тодоров, декември 18, 2010
Българска истинска история показвайте - такава каквато на братята македонци хич не им харесва. От истината най-много се плашат враговете - защото разкрива истинските им замисли и отваря очите на народа, на тоз народ, който трябва българската интелигенция да го поведе в борбата за човешки правдини и по -добър живот!
...
петър, декември 13, 2010
Г-н Григоров, кога ще видим на екран любимото си предаване "Сите българи заедно"
Относно наглостта и лъжите на в-к Атака
Григоров, декември 12, 2010
В-к Атака вече на всички в България и по света е известен като вестника с най-многото и най-абсурднните лъжи и нагли фалшификации .Все още чакаме г-н Сидеров да ни донесе доказателствата,че Турция ни дължи 10 млрд. долара по Ангорския договор/както беше написано във вестника/ и да си вземе нашата специална награда от един милион долара! Сега излезе ново двайсе: В-к Атака гръмна на 10 -ти декември със"сензационно заглавие": "Атака спаси изучаването на български език в училище" ! Такава просташка и дебелашка лъжа отдавна не бях чувал! Лъжа ,възхваляваща безсрамно семейната партия Атака ,която партия съвсем преднамерено,нагло и цинично/като вековен враг на България/ единодушно гласува на 6 март 2008 г в парламента българският език да не се изучава задължително в училищата! И в това безбожно и престъпно гласуване, депутатите на Атака бяха "безстрашно" водени от "най -учения" си депутат проф. Станилов.За това тяхно долно предателство срещу България и българския народ специално ги "похвалихме" всички поименно в нашите брошури "Рушители на съвременна България"и не очаквахме те да посмеят даже да споменат някога този позорен за тях факт! Да , ама не! Не само че го споменаха, а и си приписаха тъкмо обратното на това ,което са направили! Затова, този път специално за Капка Сидерова обявяваме нова награда - и на нея ще дадем 1 /един/ милион долара, ако ни представи оригиналните документи от Народното събрание,където е записан "героичния подвиг" на Атака по "спасяването" на българския език!Ще бъдем много благодарни,ако наред с документите,научим повече подробности за "геройската" защита на българския език от отделните депутати и за "направените жертви" от тях в "титаничната борба"! Наградата ще я връчим в Народното събрание за да се види "доблестта" и "патриотизма" на депутатите от Атака и "коректността " на Капка Сидерова ката главен редактор на вестник "Атака"! Този коментар е продължение на идеята на "Сите бълтари заедно" за разобличаване на опашатите лъжи в нашата политика и медии!
За новия албум
Марго, декември 10, 2010
Чакам с нетърпение новия ви 7 албум и особено новата авторска песен на Никола Григоров "Рекъл ми е Кольо" да я изпее наживо когато почне предаването.
за историческите клипове
Михайлова, декември 09, 2010
Много са интересни историческите клипове, но надписите препускат като конницата на ген.Колев.Дори да успеем да ги прочетем скоростно, не остава време да асимилираме информацията.Похвална е идеята да прочетем непознати факти от историята.
празник
Веселин Димитров, декември 06, 2010
Честит имен ден, Никола!
Желая ти здраве, сили, кураж и успехи!
Да си жив и здрав!
Никулден
Маргарита, декември 06, 2010
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НИКОЛА ГРИГОРОВ!Желая ти много здраве,късмет, любов, и с все същия неутолим плам да браниш българското и да пееш чудесните български песни.Чакаме нови песни и още по-интересни теми в новото предаване.
...
Тодоров, декември 05, 2010
Българите са лидера на Балканите и трябва да поемат политическото предисвикатество за уреждане на още нерешениете проблеми!
така ли е господин Григоров.още ли ще чакаме??
...
Тодоров, декември 03, 2010
Американския президент Удроу Уилсън, който смята, че е нужно всяка националност да живее в собствената си държава (иредентизъм). И аз така мисля и да поправим грешката никога не е късно! Да влязът Поморавитето и Македония в България сега!
Облаче ле бяло
Додо, декември 01, 2010
Това е една от любимите ми песни.Гледах някъде в нет пространството изпълнение на тази песен от вас.Имали я някой записана?
Отговори на зададени въпроси
Григоров, ноември 30, 2010
1. За новият ни ,седми по ред албум , остават да се поправят на три песни аранжиментите, след което веднага започваме записите. Албума ще съдържа добре подбрани песни, включително няколко авторски, както и почти непознати песни . Амбицията ни е този албум да бъде най добрия от всички досега. 2.За седянката ще Ви уведомим,като станем готови. Нашето желание също е това да стане възможно най - скоро. 3. Относно данданията и патриотарските крясъци на Сръбско-болшевишката партия Атака на сръбската граница. За да отговоря на този въпрос, следва да си припомним някои събития от близкото минало: Всички по-паметливи българи знаят , че партия Атака е една лъжепатриотична, семейна ,демагогска, сръбско болшевишка , с най- много агенти антибългарска партия, която използва патриотизма за маскировка на неистовите амбиции за власт и пари. От самото и създаване тази партия не е свършила и за пет пари полезна работа за България. Най точното определение за Атака е следното: Ние сме със Вас, които сте на власт ! Ето няколко примера от близкото минало за антибългарските действия на тази нагла семейна банда: 1. Партията гласува единодушно в парламента срещу българския език през 2008 година. 2. Атака беше сред първите , които гласуваха за допълнителни привилегии на евродепутатите, за безбожните субсиди на депутатите от по 15000 лв. на месец за всеки депутат и бе една от вносителките на проекта за тлъсти пенсии от по 1500 лв на всеки депутат . 3. Партия Атака се сдружи най- приятелски с БСП И ДПС и гласува дружно с тях за вдигане на изборния праг за влизане в парламента от 4 на 8 процента. 4. Партия Атака си постави пред президентството един ръждясал контейнер с една тоалетна с гръмкия надпис "народен парламент" и ги държеше 7-8 мсеца в пълно противоречие с наредбите на Столична община, за да си прави своя безплатна предизборна реклама за сметка на честа на България. 5. Г-н Сидеров излъга съвсем арогантно, нагло и безцеремонно наследниците на тракийските бежанци, че Турция ни дължи 10 милиарда долара по ангорския договор. . 6 Депутатите на Атака самоволно напуснаха парламента в началото на 2009 година за да си правят предизборната си кампания. 7. Г - н Сидеров фалшифицифа абсолютно безочливо книгата на бележития наш учен академик Любомир Милетич "Разорението на тракийските българи " за своите политически цели. 8. През 2008 година на сбора на Партията на ръководни длъжности са избрани само членове на семейство Сидерови и техни близки и приятели. 9. Димитър Стоянов декларира най отговорно, че партия Атака е патриотична, защото защитава сърбите в Косово. 10. Партия Атака е главния подръжник и радетел на задължителното комунистическо гласуване. 11. Атака е главния подръжник на безграмотното и антибългарско предложение за премахване на плоския данък, който данък засега може би единствен обслужва и стимулира родния български бизнес. 12. Атака втрещи всички с предложението си у нас да се проведе нова комунистическа национализация. Всичко казано до тука ни дава основание да кажем че: Данданията на сръбската граница е нов предизборен ход на партия Атака за съживяване на умрелия рейтинг и привличане на вниманието на българите чрез антисръбски патриотизъм. Анализа на събитията ни събужда основателно съмненията , че тази шумотевица е предварително съгласувана със сръбските власти акция, за да се вдигне максимално шум и някои хора да се пишат национални герои./примери колкото щеш от историята на тази лакейска партия/ Това е идентично с изтъркания номер за уж извършени атентати срущу някои болни мозъци.Затова лично аз смятам , че шумотевицата на Атака, маскирана като патриотично дело е чисто и просто опит за влияние на патриотизма на българите с евтини популистки номера.Тук искам да поздравя българските медии ,че не се вързаха на евтиния номер и Атака остана с пръст в устата. Но това трябва да ни направи по-бдителни ,защото Атака ще търси нови фокуси за да баламоса българите за изборите. Затова нека всички да си отваряме очите за безбройните трикове и номера на лъжепатриотичната команда Атака. Затова пазете приятели България от семейната,антибългарска партия Атака!Тази партия, която сега готви участието си в ликвидацията на БАН, както искаше да ликвидира българския език!
За новите албуми и тв седянката
Михаил Панчев-редовен зрител от добрич и голям фен, ноември 30, 2010
Имам два въпроса към вас 1.Кога ще излезе поредния ви музикален албум? 2.Кога ще се върнете на екран ако не е тайна разбира се
...
М.Симеонова Русе, ноември 29, 2010
Поздравления за най-гледания и най-обичания войвода, когото скоро очакваме да видим отново на екрана,за да видим и наживо пламенните му коментари!Напълно съм съгласна с господин Григоров ,че задължителното гласуване е едно грубо нарушаване на правата на гражданите,защото когато държавата е абдикирала от някои свои задължения , като да осигурява нормален живот на хората,особено на болните, а не да се събират помощи с SMS и друг вид просия от и без това социално слабите граждани, на какво основание ще ни задължават да гласуваме.
Протестното честване на 91 годишнината от Ньойския договор в Босилеград и София
Лозан Митев, ноември 28, 2010
Уважаеми господин Григоров,
На една от най-черните дати в съвременната Българска история - 27 ноември има традиция населението в България да изрази своя протест срещу вероломния грабеж срещу нашето Отечество извършено след І световна война. За жалост тази година в София протестното шествие събра само младежи от ВМРО и малцина представители на други националистически младежки организации. Сякаш всички софиянци,обществени организации и партии не помнят или вече не знаят за това зловещо събитие и вече нямат отношение към него.
Същевременно в Босилеград - Западните покрайнини, партия Атака направи опит да организира митинг и пресконференция съвместно с Демократичния съюз на Българите в Сърбия. Това доведе до създаването на граничен инцидент и създаде повод за трайно присъствие на полицейски сили в Босилеград, които пряко оказват психологически натиск и въздействие върху нашите сънародници там. Доколкото ми е известно от средствата за осведомяване, ще бъде поискана консултация и обяснение от страна на сръбските власти във връзка с инцидента. Не успях да разбера, обаче, дали в искането за реакция от страна на Българските компетентни власти е поставен въпроса за положението и състоянието на нашето население в Западните покрайнини и по-специално в Босилеград.
Имайки предвид, че Вие също така сте съпричастен към съдбата на нашите сънародници от Западните покрайнини, би било уместно да представите Вашето становище по последните събития.
Относно задължителното гласуване.
Григоров, ноември 27, 2010
Задължителното гласуване винаги е било основен приьом на комунистическата принуда след 9- ти септември 1944 г. Точно тогава са били на мода лозунгите: "който не гласува е фашистки враг ". Днес мерака за задължителното гласуване е обладал душите на най-кьопавите, най-компроментираните, най-некадърните и най-нехаресваните политици, обикновено креатури на БКП /БСП/. В това гласуване те виждат единствения си шанс да останат на държавната ясла за да грабят още и за да се предпазят от разкрития за поразиите които са направили по време на своето властване. Белким при толкова много избиратели, някой от незнание да гласува и за тях. Най-големите, най-горещите привърженици на "болшевишкото задължително гласуване" днес са: 1. Фалшивата и фалиралата, лъжливата,грабливата, личната Симеонова партия НДСВ . 2. Сръбско-болшевишката семейно-кресливата партия "Атака" и 3. Последния мутант по болшевишки образец- ВМРО-НИЕ. Не случайно един от тарторите на тази псевдо-патриотична партия Бойко Ватев беше в групата, която най-безцеремонно и нагло предложи в Народното събрание циничния проектозакон , така наречените "активни борци против фашизма и капитализма" да бъдат признати за ветерани от войните. Сиреч пак да ги сложат на държавна ясла , че малко са яли на аванта от там по време на социализма. Това пък съвсем потвърждава приказките, които отдавна се носят из Пловдив, че ВМРО - НИЕ е комунистическа креатура и за неините вождове няма нищо свято и етично! Особено пък такива еретични мисли за свободата на избор на съвременните българи. Важното е да се запази и разшири властта, пък как ще бъде измамен или принуден народа да узакони властовите им амбиции,няма звачение! Целта оправдава средствата. Това учи партията с нейната теория и практика. Отражение на тези принципи е сега политическата ситуация в управлението на Пловдив, при която виждаме и ще виждаме послушанието на Славчо и компания изцяло в услуга на БСП. Тъй че от Славчовата компания винаги могат да се очакват такива простотии като искането за задължително гласуване. Но затова пък пловдивчани следва да си направят добре сметката на предстоящия вот , дали искат да бъдат управлявани по комунистически като стадо овце, или да имат свободата да избират да гласуват , или да теглят една" майна" на кьопавите политици по време на изборите! Аз лично съм привърженик на свободния избор, който приляга на европейския ни път.
...
Костадинка Желева - гр. Добрич, ноември 27, 2010
Здравейте на екипа на Нашето-Ваше предаване "Сите Българи заедно".Г-н Григоров, съботата вече не е същата без вас и вашият екип. Виждам, че много хора преди мен са писали това,което и аз искам да ви каза. А именно че ни липсват песните, танците и историческите факти, които ни разказвахте, а ние ви слушахме с интерес и захлас. Надявам се много скоро да Ви видим в някоя от телевизиите.
въпрос
Василка Стоянова, София, ноември 27, 2010
Г-н Григоров, как ще коментирате предложението на ВМРО - НИЕ за задължителното гласуване, и смятате ли, че те имат някакъв шанс в бъдещето?
спиране на предаването
Мирослав Павлов Павлов, ноември 21, 2010
От много време нямам достъп до ТВ СКАТ и не знаех, че предаването е спряно. Много съжалявам, че любимото ми предаване е спряно от ефир. Искам да попитам г-н Григоров, прави ли постъпки някоя друга телевизия да започне излъчване на любимото на всички българи предаване "Сите българи заедно". Опитайте в ТВ7, тя все пак започна да придобива голяма рейтинг сред много телевизии. Мисля, че тази телевизия с радост би приела с още някое предаване да подсили рейтинга си. ТВ СКАТ много губи от липсата на този чисто българско предаване, докато ТВ7 би спечелила много, и най - вече ние българите отново ще можем да гледаме "Сите българи заедно".

Мирослав
честит рожден ден
Михаил Панчев-редовен зрител от добрич и голям фен, ноември 21, 2010
Честит 9-ти рожден ден Сите българи.Пожелавам ви много здраве щастие берекет и ви пожелавам скоро да се върнете на малкия екран
...
Милена, ноември 19, 2010
Много хубава е новата рубрика архив.Качете и други записи.
ден на христианското семеиство 21 ноември
ина 18.10.2010 Пловдив, ноември 18, 2010
Рожден ден на нашата липсваща седянка "СИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО" . Наздраве чета, да сте живи и здрави . Вашите желания са нашите пожелания за празника Ви.
За заслугите на Тодор Живков
Симеонова, ноември 16, 2010
Господин Григоров, тия дни чухме признание от Бойко Борисов, че не може да се сравнява с Тодор Живков по това, което е направил,и много смешно ехото му Волен Сидеров повтори същото по БНТ.Как ще коментираш тая закъсняла носталгия по Тодор Живков от управляващите сега.
Александър
Само така..., ноември 16, 2010
Само така Г-н Григоров, никакъв компромис относно цензурата.Или ще се говори истината или по добре да не се говори.Хората ви вярват, знаете това.Не се впечатлявайте от коментарите че само с Македония се занимавате.Българският народ няма представа за какво става въпрос отвъд границата.Трябва да призная че и аз самият допреди половин година не осъзнавах колко серизен е проблемът.Да отидеш там и да неможеш да кажеш какаъв си!!!!!!Ужас,пълен ужас.А за онези който живеят там, просто незнам какаъв ад е.Така че борете се Г-н Григоров истината трябва да излезе...
за музикалните ви албуми
Михаил Панчев-редовен зрител от добрич и голям фен, ноември 16, 2010
много се зарадвах от факта че ще издавате албуми.Надявам се че в тях ще има много хубави песни.Кога ще излязат тези албуми
За бъдещето на седянката.
Григоров, ноември 15, 2010
Уважаеми приятели, сърдечно благодаря на всички, които ни се обаждат с тъга, загриженост, надежда и предложения за бъдещето на нашата седянка "Сите българи заедно".На нас, целия екип,също много ни липсва седянката, защото имаме още много неизпяти песни, много неразказани легенди и факти за истинската българска история, много шеги, много нови срещи с най-добрите български учени и много неизиграни хора и танци с танцьорите на ансамблите "Гоце Делчев" и "Чинари" и спортен клуб "Амаранд".Особено ни сърбят ръцете,като виждаме, че много политици продължават да плямпат глупости, да лъжат безобразно народа, да крещят като идиоти че са патриоти и сякаш чакат някой да ги ошмули и да ги постави на мястото им. Освен това имаме нови идеи за внедряване в седянката ,които ще я направят още по интересна , забавна и занимателна. А за да се реализира такава национално отговорна седянка,са необходими сериозни партньори, които не налагат каквато и да било цензура,особено когато се касае за защита на българските национални интереси. В такива случаи ,ако ходиш някъде неканен, рискуваш да ти се подиграят или да се опитат да ти сложат хомота на врата в услуга на дадена политическа сила или дори в подчинение на някоя вражеска държава.В момента преговаряме с партньори, които мразят цензурата също като нас и ще преговаряме със всеки,който даде достатъчни гаранции , че обича и служи на свободното слово и не обслужва чужди интереси,насъсквайки гражданите на България едни срещу други. За окончателното решаване на проблема е необходимо да се решат още няколко технически,технологични и икономически въпроси,гарантиращи опазването на всички интереси. През това време готвим издаването на нови книги,нови музикални албуми ,нови клипове и разбира се много нови интересни материали за нашия сайт. Следете сайта, защото ще намерите много интересни истории , отговори на разни фалшификации и разобличения на някои политици и историци поставили се изцяло в услуга на нашите врагове. Ще чакаме с нетърпение Вашето включване и ще се радваме много на Вашите мнения и въпроси .
Много хубава идея
Михаил Панчев-редовен зрител от добрич и голям фен, ноември 15, 2010
Здравейте отново.Имам една много хубава идея ако е възможно качете във вашия сайт най добри предавания който сте правили през годините и ако е възможно направете една опция КОНЦЕРТИ и там да качите концертите които сте правили ако не е възможно пишете
...
Марго, ноември 15, 2010
Те и СКАТ се измятат като фурнажийска лопата,колко години бяха лице на Атака и Сидеров, сега са силно против ,а утре не се знае с кого и против кого ще са.Много големи завои правят,че е рисковано возенето на такава каруца.
Предаването Сите българи заедно
Станислав, ноември 15, 2010
Г-н Григоров,
Разбрах, че вече не сте в ефир. Предлагам ви да се върнете отново в телевизия СКАТ. Тази телевизия промени изцяло политиката си /имам в предвид с Атака/ и мисля че вие имате място там. Аз се надявам че Валери Симеоном и Данчо Хаджиев ще се отнесят с необходимото разбиране.
Сърбия в ЕС ??
Григоров, ноември 11, 2010
Сърбия според мен въобще няма място в ЕС.Тя ще опорочи изцяло идеята за обединението на европейските държави в името на благоденствието , просперитета и добруването на хората.Крайно време е , както в приказката, европейските държави да прогледнат и да видят, че " царят е гол" , или че Сърбия с досегашната си античовешка политика трябва да стои далече от ЕС. С бруталните си действия по отношение на другите националности, Сърбия се проявява като най-варварската европейска дължава, използваща най-варварските методи за физическото унищожение или денационализация в посока на сърбизация на околните народи- българи, хървати, унгарци, словенци, албанци и босненци. Особено към нас българите . При това Сърбия никога и никъде не зачита никакви закони и договори-както европейски така и световни , нито пък божиите писания относно правата на другите народи. Доказателство-събитията в Косово, където Сърбия спря кланетата, след като опита силата на ракетите и бомбите. Жалко че няма днес кой да я почерпи по същия начин , за да спре сръбския терор над българите в самата Сърбия и сателита и - концлагера Македония.Затова Сърбия следва в близките 20 години да гледа през крив макарон ЕС- че там няма място за престъпници срещу човечеството - убийци, фалшификатори, мародери, тъмничари и безбожници .Макар че в ЕС по необесними причини се е намърдала Гърция, главния съюзник на Сърбия по отношение на геноцида над българите и потискаща днес от 300000 до 500000 българи. Защо Норвегия, Финландия, Швеция, Дания , Холандия, Швейцария и Турция подкрепят ОМО" Илинден" в Съвета на Европа? 1. Защото управниците на тези държави са абсолютно неграмотни в историческо отношение и са се доверили на политиците на Сърбия, които ги баламосват като хванати от гората будали.2. Защото управниците им са абсолютно корумпирани и срещу някаква далавера си затварят очите и не искат да видят идиотизма на партия ОМО"Илинден" . 3. Защото управниците на тези държави са зависими икономически или политически от главния покровител на Сърбия- Русия , която пък е най - ревностния подръжник на македонизма и неговия глашатай в Бълария - шантавата партия ОМО"Илинден".4.Защото посланиците на тези държави у нас и в Македония са абсолютно неграмотни и незаинтересовани да покажат истината за геноцида над българите.5. Защото учените на тези държави се спотайват като " бълха в гащи" и не смеят да кажат истината за антибългарската теория " македонизма". 6.Защото уж независимите медии в тези страни са активни съучастници в геноцида над българите и поощряват като шушумиги с мълчанието си престъпниците. 7. Защото нашите управници нямат дупе , не желаят или не смеят да се опълчат срещу българомразката Сърбия , концлагера Македония и техните покровители.
Сърбия в Европейския съюз?
Маргарита Недкова, ноември 11, 2010
1. Г-н Григоров, следва ли Сърбия да влезне в Европейския съюз, като се знаят нейните заслуги за унищожаването на българския народ и днес?
2. Защо, според Вас, ХОЛАНДИЯ, ДАНИЯ, НОРВЕГИЯ, ФИНЛАНДИЯ, ШВЕЦИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ И ТУРЦИЯ ПОДКРЕПЯТ ОМО "ИЛИНДЕН" В СЪВЕТА НА ЕВРОПА?
Недкова
за Сърбия
Петров, ноември 10, 2010
Господин Григоров , отговорът ви за Сърбия е изчерпателен и точен.Напълно съм съгласен с Вас ,точно такова е отношението на Сърбия както го описвате.
Участието на Сърбия в проекта АЕЦ Белене
Гриторов, ноември 09, 2010
Госпожо Михайлова,за да отговоря на този въпрос,ще припомня коя е Сърбия: 1.Сърбия е дължавата ,от която България никога не е видяла и грам добро , а само злини и то от възможно най-лошия вид и то във възможно най-голямата степен.2. Сърбия само в Македония е избила над 30000 невинни българи ,а над 200000 мирни българи е инквизирала във варварските си затвори. 3. Сърбия налага в Македония с най-див варваризъм вече 66 години сръбско-коминтерновската лъжа македонизма и поради това унищожава кат дивашко племе всичко българско - книги, училища, читалища, вестници, списания,всякакви старини,църкви, гробища и маскира тези диващини с най-долнопробни просташки фалшификации. 4. Сърбия лишава най-безцеремонно и днес над 2 милиона българи в самата Сърбия и сателита и Македония от нормални човешки права. И то само българите!5. Сърбия и нейния сателит концлагера Македония и днес постоянно тормозят по границите само българите с най различни , типично сръбски простотии. 6. Сърбия не зачита православните християнски закони само на българите в Сърбия и в сателита и Македония.7. Сърбия създаде и поддържа и днес идиотската антибългарска партия ОМО " Илинден" не само у нас, но и в Съвета на Европа. 8. Сърбия , заедно с Гърция ,поиска през 1919 г. в Париж България да бъде унищожена чрез разпокъсването и между Румъния ,Сърбия и Гърция.9. Сърбия търси днес сближение с България, за да ни унищожи,също както през 1912 година.10.По време на трагедията с медицинските сестри в Либия, Сърбия се подигра със тях и с България.11. Сърбия зазида наи-варварски и безцеремонно килиятя на Паисий в Хилендарския манастир.12.В миналото Сърбия никога не е спазвала подписаните договори и никога не е изпълнявала поетите задължения. Само казаното до тук е достатъчно да се каже, че е луд този ,който се довери даже и за секунда на коварната и българомразка Сърбия, защото Сърбия е най-жестокия , най-коварния, най-злобния ,най-безмилостния и най-непримиримия враг на България. Нейната постоянна цел е унищожението на България и всичко българско.Затова тя винаги ще търси начин да ни удари възможно най-болезнено и унищожително.Включително и чрез достъпа си до АЕЦ "Белене".
За ресторанта
Мила, ноември 09, 2010
Хубаво сте качили много снимки на ресторанта,от всички ъгли,а баш чорбаджията стопанина с половин снимка като рожденник-цялата торта а роженника отрязан.Поправете си грешката.
за АЕЦ Белене
Петров, ноември 09, 2010
Господин Григоров,защо Сърбия трябва да участва в АЕЦ Белене и както чета днес в новините искала 5% участие в строежа.Изгодно ли ще е за нас такова участие или точно обратното?
за Дилма Русев
Стефан от Габрово, ноември 05, 2010
Григоров, тия журналисти в Македония и география ли не знаят? Пишат в техния вестник "Дневник" че Дилма Русев била македонско девойче ,защото баща и бил от "Габрово- Пиринска Македония".Вземи
и някой урок по география да им предадеш.
относно предаването
Михаил Панчев редовен зрител от добрич , ноември 02, 2010
ЗДРАВЕЙТЕ Г-Н ГРИГОРОВ.АЗ СЪМ ЕДИН ОТ МЛАДИТЕ ФЕНОВЕ НА ВАШЕТО ПРЕДАВАНЕ И ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ТОВА ХУБАВО ПРЕДАВАНЕ.ПОЗДРАВИ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП И СЕ НАДЯВАМ ЧЕ В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ВИ ВИДЯ НА МАЛКИЯ ЕКРАН
За г - жа Михайлова
Гриторов, ноември 02, 2010
Относно връщането ни на руските пазари отговора ми е следния: Първо: България не е напускала руските пазари, тя беше изгонена от тях от самите руски държавници чрез целенасочена антибългарска митническа политика след 1989 г., която политика беше нагласена така, че да се ограничи до крайност нашият износ за Русия, въпреки че братския руски народ много добре познаваше нашите стоки и ги търсеше на пазара.
Второ: Русия и днес води подчертано антибългарска търговска политика, целта на която е да се поддържа изкуствено голям търговски дефицит на България с Русия и оттам да се дестабилизира нашата икономика. На това се дължи и парадокса, че България изнася за Германия /най-взискателния пазар на Европа/ стоки за милиарди левове, а за Русия - за 300 - 400 милиона. Затова не можем да се върнем на руските пазари, щом руските управници не желаят това да стане. Но и това не е всичко. Днес Русия води политика спрямо нас, която трудно можем да наречем доброжелателна. Тя подкрепи без абсолютно никакви човешки, научни и християнски основания в Съвета на Европа антибългарската просръбска партия ОМО "Илинден", която партия има за цел унищожаването на българите и всичко българско в Пиринския край и Вардарска Македония. От действията на Русия спрямо нас излиза, че ние сме виновни, само защото сме българи и защото искаме да си опазиме своята народност. И накрая да припомним, че след 1878 година България никога не е започвала да води антируска политика и че действията на Родината ни винаги са били ответни на отношението на Русия към нас.
За руските пазари
Михайлова, ноември 02, 2010
Господин Григоров, как ще коментираш изказването на Б.Борисов, че трябва да си върнем руските пазари?
Честит , празник, Николай!!!
ВЪЗХИТЕНА ПРИВЪРЖЕНИЧКА, ноември 01, 2010
Ти си истински будител, ти си най-речовития, най-смелия българолюбец и водач!!!Толкова хувави равоти съм чувала за теб, ти ме научи и осъзнах, че да си българин-това не е наказание и че не сме ,,нация с робска душа,,!!!Уважавам способноста ти да мислиш със собствения си ум, жив и здрав бъди !!!
бодител на народа
ина, октомври 31, 2010
честит празник 1.11. г-н Григоров липсват ни вашите исторически беседи , народните песни, итанщи очакваме ви с нетарпение да ви видим на малкиа екран
Празник на народните будители
Маргарита, октомври 31, 2010
Честит празник на цялата чета!Поздравявам войводата Никола Григоров- истински съвременен будител! Всички приятели на предаването чакаме скоро да ни събуди отново за забравените истини от историята и да ни развеселите с хубави народни песни и кръшни хора.
Ti si 4ydesen. Bravo!
Ani Dimitrova, октомври 26, 2010
EI, nai-prekrasen Nikolai sly6ala sam, 4ela sam mnogo, no triabva da ti kaja, 4e ti govori6 i pi6e6 4ydesno!!! Dymite ti prosto me razplakaxa!Izpitvam specialni 4yvstva kam teb. Blagodaria ti! Kyraj vav vsi4ko!
za predavaneto
Mihail Panchev-redoven zritel ot dobrich, октомври 22, 2010
koga shte zapochne predavaneto.Ne namerihte li veche televiziq
за кривиците
Стоянов, октомври 20, 2010
Много кривици имаме за изправяне господин Григоров и си ги написал, ама кои да ги оправи, като ни куца политиката с двата крака?
За една бъпгарка
Никола Григоров, октомври 14, 2010
Според мен, шумотевицата около панагюрското златно съкровище е един предварително подготвен и специално планиран сценарий за вдигане клюмналия рейтинг на бесепарския кмет на Пловдив Славчо Атанасов. Пореден опит да се влияе на сетивата на пловдивчани чрез гъделичкане на местния патриотизъм. И точно тук се забравя най-главното, че за истински кмет са необходими много стопански знания и умения, мениджърски талант, умения за общуване с хората и разбира се никога да не лъжеш партньорите и избирателите си. Когато тези неща липсват, най-често се прибягва до експлоатация на местния патриотизъм, като се забравя азбучната истина, че националните интереси винаги стоят много по-високо от тези на местните феодали.
За Юлиян Йорданов. Не съм съгласен с теб Юлияне. Нямаме нито време нито право да чакаме да се оправят вътрешните ни проблеми, па тогаз да мислим за поробените си братя в Гърция, Румъния, Сърбия и концлагера БЮР Македония. Откъде накъде само срещу българите ще се провежда терор, денационализация и унищожение. Та ние да не сме по-ниско качество хора от нашите съседи, та ще се оставяме да ни мачкат и да ни забраняват езика? Още повече, че нашите поробени братя българи са тотално забравени от българските управници! Нима трябва да чакаме да ги унищожат като българи и после да се захванат и с нас? Да почнат да ни погърчват, посръбчват, порумънчват и потурчват, както вече започнаха да погърчват манастирите ни с гръцки икони и служби на гръцки език? Аз съм против да стоиме и чакаме! Точно това очакват нашите врагове и особено варварите управляващи БЮР Македония. Целта и стремежа на българите днес следва да е: Свобода и човешки правдини за всички българи в съседните страни и Украйна!
Чакаме ви скоро!
Фенка, октомври 14, 2010
Господин Григоров вижте колко много ви искат хората ,че и телевизия ви уреждат, само да ви гледаме на екран "Сите българи заедно " отново.Липсвате ни с хубавите песни, с точната поезия , за която теми колкото искаш, и с чудесната ти усмивка да ни стоплиш сърцата!
има , няма
Aни, октомври 13, 2010
Мисля че на всички ни е ясно :Има предаване,има проблем......Няма предаване, няма проблем.....Съжалявам страшно много че ви няма.Пожелавам много сили, кураж на целия екип и много успех.Хората ви чакат не го забравяйте....
отново в ефир
Христо Господинов, октомври 12, 2010
Уважаеми г-н Григоров, по думи на приатели който работят във Канал 3, г-н Сашо Диков е склонен да се присъедените към неговата телевизия. И тогава отново Вашето-Наше предаване ще бъде едно от най гледаните.
Размисли...
Юлиян Йорданов, октомври 12, 2010
От десет години живея далеко от Родината и от разрухата и деградацията в нея. Драго ми е, че все още има будни българи, които опитват да сторят нещо за пробуждането на летаргично дремещата рая.
Поклон пред вас, които извадихте от забвението името на генерал-лейтенант Иван Колев и придадохте на гробът му достоен вид. Дано повече българи научат за неговият предано отдаден на Отечеството живот. И дано училища, площади и улици носят неговото име.
Но, за да знае народът своята история, не е ли редно първо да се изправят кривиците в управлението на държавата? Да се види, какво не е наред вътре в България и после да гледаме какво става в територии, някога населени с българи. Защо се раздават български паспорти на граждани от Турция и БЮР Македония, които най-вероятно подсилват антибългарските ДПС и ОМО Илинден? А има ли действуващи български партии в съседните ни държави или големи групи от хора, с доказано българско самосъзнание в онези територии, които по някаква странна причина продължаваме да наричаме български...

...
Една Българка, октомври 12, 2010
Здравейте!
Г-н Григоров, как ще коментирате шумотевицата около Панагюрското съкровище?
статията за Русия
Лиляна, октомври 11, 2010
От това което публикувате май интересите ни с Русия никога не са съвпадали и сега е същото.Общо взето защо да й пука на Русия за нас,тя с гледа нейните интереси и за цената на газта и други.
За Веселин
Никола Григоров, октомври 11, 2010
Книгата "Легендата се завръща" отдавна е изчерпана.
Предстои да излезе второ преработено и допълнено издание в два тома.По бъдещето на седянката ще Ви уведомим,веднага след като всичко се подреди.Сигурен съм ,че българската истина няма да бъде смачкана.
за които дават акъл
Димитър, октомври 09, 2010
Коментатора Адлер не го знам от коя граница идва,но на изток в Черно море още не са се заселили българи.Явно не е гледал нищо,защото предаването е за всеки който се чувства българин където и да живее и цени българското.Господин Григоров няма нужда да му дават акъл щом девет години прави толкова гледано предаване в която и телевизия да го дават.
Сите българи заедно
Адлер, октомври 09, 2010
1.Мисля, че г-н Григоров допуска грешка, като насочва усилията си само към българите на запад. Аз не съм попадал на предаване за останалите българи от другите три граници.Това трябва да се счита за програмна грешка.Не е лошо да се помисли и за по-гъвкава "вътрешна"програмна промяна.
2. Само "канал 3" на този етап може да Ви подслони. Питрайте г-н Диков.Успех!
za sediankata
Katerina, октомври 09, 2010
Koga ste vidim na ekran novoto predavane?Goliam fen sam na Site bulgari zaedno!
За новия клип
Марго, октомври 01, 2010
Поздравления за чудесния клип на тая хубава песен. Много точно рисува цялата идея на песента.Чакаме с новия клип и новата седянка скоро да ни зарадва. Поздрави най-вече на войводата Никола Григоров,че е написал такава прекрасна песен за България и много ЦЕЛУВКИ!
...
Веселин Димитров, септември 26, 2010
Много съжалявам за предаването. За мен всяка събота вечер беше празник. Благодаря Ви за приятните часове. Благодаря Ви за 29.07.2010 г. Слава Богу, че сте жив и здрав! Сигурен съм, че ще се преборите за нов екран. От сърце Ви пожелавам успех и Ви очаквам.
Моля Ви, защо сега няма възможност за гледане от сайта на старите Ви предавания? Изчерпана ли е книгата "Легендата възкръсва"?
ЕМИ БРАВО ДЕ...
Ани Панайотова от София, септември 26, 2010
Браво
потърпевш, Септември 23, 2010
Няма какво да стресне хора, които нямат нито души нито сърца. А колкото до народа, щом търпи значи не е толкова тежко. Когато някой има проблем, прави нещо за да го разреши нали? Ние седим и търпим. Трудно било, лошо било, сметки високи, народа изнемогва....Ами нещо трябва да се направи. Няма начин да няма начин.Подписки, бойкоти, рокади все тая, нещо трябва да се случи. Хората седят в къщи, пият бира, псуват новините и положението но после отиват и плащат.Помните ли далечната 1996г.? Помните ли рокадата на парламента? Може би не беше най-добрият начин но беше нещо. Явно трябва да се стига до крайности. Поздравления за стихотворението, много добре казано а снимката е просто перфектно.

НА ТОЗИ ПОЧИТАТЕЛ НА ПРЕКАРАСНОТО ПРЕДАВАНЕ ИСКАМ ДА КАЖА:
Г-Н ИЛИ Г-ЖО ,НАПЪСЛНО СЪГЛАСНА СЪМ С С ВАС.БЪЛГРАСКИЯ НАРОД Е СВИКНАЛ ДА ХУЛИ ВИНОВНИЦИТЕ ,НО НЕ И ДА ГИ НАКАЗВА.НИЕ МОЖЕ САМО ДА СИ ГОВОРИМ,НО НЕ ДА СЕ ИЗПРАВИМ ПРЕД ПРОБЛЕМИТЕ И ДА СЕ ЗАЩИТИМ КАТО ЕДНО ЦЯЛО,КАТО ЕДИН БЪЛГРАСКИ НАРОД ЗАЕДНО.Я ПОГЛЕДНЕТЕ РОМИТЕ.ИЗПРАВИХА СЕ ПРЕД ПОСОЛСТВА ,МИНИСТЕРСТВА И КАКВО ЛИ НЕ НАПРАВИХА ,АМА ТЕ НЕ ПЛАЩАТ ТОКА,ВОДАТА И ОГРОМНИТЕ СМЕТКИ ЗА ТЕЛЕФОН.МАЙ ТРЯБВА ДА СЛОЖИМ ЦИГАНИН ДА НИ ВОДИ ДЪРЖАВАТА ,ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ СПАСИМ ОТ ПРОКУДИТЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО,КОИТО САМО КРАДАТ ЛИ КРАДАТ...И ЦИГАНИТЕ ГИ ПЛЮЕМ,АМА ТЕ СЕ СЪБИРАТ ЗАЕДНО И ТРЪГВАТ ... Е ТОВА Е...
НА Г-Н МИЛЕН ЛАЗАРОВ,КОЙТО ОБЯСНЯВА,ЧЕ МАКЕДОНИЯ Е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ КАЖА САМО: Г-Н ЛАЗАРОВ ,ЯВНО СТЕ ПРОПУСНАЛИ ЧАСОВЕТЕ ПО ИСТОРИЯ И СТЕ ЗАБРАВИЛИ,ЧЕ МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРИЯ.МАКЕДОНЦИТЕ СА БЪЛГАРИ.ЗАЩО СТЕ ТАКИВА РАСИСТИ???КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ТОВА?НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ???АЗ НЕ СЪМ ОТ МАКЕДОНСКИЯ КРАЙ,А ОТ ШОПСКИЯ ,НО В МАКЕДОНИЯ СЪМ ХОДИЛА НАД 10 ПЪТИ.КОГАТО И ДА ОТИДЯ...ХОРАТА СА СИ БЪЛГАРИ,ПОЧИТАТ НИ,ГОВОРЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ ,ГОВОРЯТ ЗА ТЯХНАТА РОДИНА... КАК НЕ ВИ Е СРАМ Г-Н ЛАЗАРОВ.ВЗЕМЕТЕ УЧЕБНИКА ПО ИСТОРИЯ И СЕ ЗАМИСЛЕТЕ!!!!
Ужасна тъга!
Мирела Петрова от София, септември 26, 2010
Г-н Григоров,искрено съжаляваме за това ,че ЕДНИ МИЗЕРНИЦИ Ви свалиха от екран.Пожелаваме Ви съвсем скоро да намерите една много по-добра ТВ ,която да Ви подкрепя истински във всяко едно начинание.Вашето предаване беше единственото ,което разнообразяваше този ТВ канал.В нас нахлува огромна тъга!До скоро...поздрави и много целувки на целия екип, и както казват хората "ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО"...
za nai gledanoto predavane
Mihail Panchev-redoven zritel ot dobrich, септември 24, 2010
Ujasno sujelqvam 4e taka stana.Nadqwam se v nai skooro vreme da namerite televiziq v koqto da izluchvate tova hubavo bulgarsko predavane.oshte vednuj mnogo sujelqvam
За най-хубавото фолклорно предаване
М.Симеонова Русе, септември 24, 2010
Съжалявам много, че няма да можем да гледаме това предаване, което следим цялото семейство от самото начало.Надяваме се да ви видим скоро по друга телевизия, защото от вас научихме толкова хубави народни песни,факти от историята , които почти не са известни или малко коментирани, радваме се на чудесните ви танцьори с красиви носии и автентичен фолклор.Ако причината за прекратяване на договора е това, че се казват истините за политическия живот и за това, което ни вълнува днес в България,то нека не загубим вярата, че все пак в България, като член на ЕС може да се изразяват свободно позициите от всеки журналист и водещ по всички вълнуващи хората въпроси, от които зависи животът ни да бъде на истински европейци.Чакаме с нетърпение да ДА ВИ ВИДИМ ПО СКОРО ,ЗАЩОТО ВИ ОБИЧАМЕ И НИ ДОСТАВЯТЕ РАДОСТ.
За Милен Лазаров
Н. Григоров, септември 23, 2010
Не съм съгласен с теб Милене. Или не си гледал всички предавания или си правиш закачка с мен. Посветили сме на Тракия много предавания, както и на другите краища на България. Спомни си само колко пъти е гостувал г-н Шивачев с разкази за теглилата на тракийските българи. Проклятието на България не е Македония, тя е кървящата рана на България, най-българския край поробен от най-дивите варвари на Балканите. Проклятието на България са продажните и неграмотни политици, вярващи и проповядващи славянската идея и доверяващи се на най-големите врагове на българския род. Бих те посъветвал да прочетеш новата ни книга "Виновниците за погрома на България през 1913 год." със съставител Цочо Билярски и ще разбереш кои са виновниците за страданията на тракийските българи. Ако искаш да продължим дискусията, обади се на телефона ми, посочен в сайта. Силата ни е в обединението, а не в противопоставянето между тракийци, македонци, добруджанци, мизийци и т.н. в угода на Сърбия, Гърция, Турция и Румъния. А обединението се постига лесно с познаването на българската история, с опознаването на нашите врагове и техните коварни замисли.
Не е за всички Българи
Милен Лазаров, септември 23, 2010
Предаването е насочено само в посока македония.
Искам да знаете че македония е проклятието на България.
Заради пишман патриотите македонци сме загубили Източна Тракия И Беломорска Тракия.От там са моите предци.
Браво
потърпевш, септември 23, 2010
Няма какво да стресне хора, които нямат нито души нито сърца. А колкото до народа, щом търпи значи не е толкова тежко. Когато някой има проблем, прави нещо за да го разреши нали? Ние седим и търпим. Трудно било, лошо било, сметки високи, народа изнемогва....Ами нещо трябва да се направи. Няма начин да няма начин.Подписки, бойкоти, рокади все тая, нещо трябва да се случи. Хората седят в къщи, пият бира, псуват новините и положението но после отиват и плащат.Помните ли далечната 1996г.? Помните ли рокадата на парламента? Може би не беше най-добрият начин но беше нещо. Явно трябва да се стига до крайности. Поздравления за стихотворението, много добре казано а снимката е просто перфектна.
отговор за поезията
Марин, септември 20, 2010
Господин Григоров,много ти е точна поезията за когато гръм удари парламента, а ехото го виждаме- появиха се технически причини за предаването.Нали сега има демокрация и свобода на словото!?Е, чакаме да я видим наяве и по-скоро да те чуем наживо с нова поезия.
???
Глас народен, глас божи, септември 19, 2010
Технически причини значи? И как се наричат те? Атака,недоволни политически партии или шайка уплашени "политици" , който (поради липса на мъжество)използват подмолни средства за да ви затворят устите? При едно от последните ви предавания ви спряха тока и това беше по "технически причини"!! Сега какво? Телевизията няма камери, студио или какво??? Григоров, знаеш истината и ние я знаем. Ти имаш любовта на хората,всички сме с теб и предаването. Успех. Надяваме се да се пребориш с каналните плъхове и скоро отново да ви гледаме.
pozdrav
ivo grigorov, септември 17, 2010
pozdraviavam ciloto predavane sitebulgarizaedno 0888081140 0897773372 ivo grigorov
До телевизията
Мариета, септември 11, 2010
Как така чак на 2.10 ? Искаме си хубавия войвода наживо!Не ни баламосвайте със стари записи, макар да са хубави.Чакаме цялата чета да я видим отново след дългата отпуска, а сега и технически проблеми.
za predavaneto
Maria, септември 10, 2010
Podkrepiam Zezo televiziata da si opravi problemite i da ni pusnat najivo predavaneto po skoro.4akame go ve4e s netarpenie!
До NBT
Цецо, септември 10, 2010
Какви са тези технически причини, цяло лято защо не ги решихте!Искаме си предаването наживо!Най-хубавото предаване в телевизията ви.В 21 век сме,технически проблеми да се отстраняват с месеци.
Относно предаването
Н. Григоров, септември 10, 2010

За всички приятели на "Сите българи заедно".
Поради технически причини извън състава на четата,предаването се предвижда да започне да се излъчва на живо от 02.10.2010 год. При промяна на ситуацията,ще Ви уведомим своевременно.
Ехо, къде сте???
Мария , септември 09, 2010
Къде сте "Сите"????Защо няма предаване????Или ви е харесала много почивката или има нещо друго.Ако е първото,простено ви е.Ако е второто ще има революция....Кажете да знаем, да сме спокойни....
за предаването
Лина, септември 09, 2010
Кога ще започнете на живо предаването?
за килията на Паисий
ники, септември 08, 2010
Вандалщината на сърбите ще продължава докато не се намери някой да ги шамароса.А къде е сега шефката на Юнеско,другарката Бокова?Защо толерира и в Атон мародерствата на сърбите,както в Македония? Дали и тя следва сърбофилската ,антибългарска политика на българските комунисти и ако е така,защо се нарича българка?
За новия клип
Маргарита, септември 05, 2010
Чудесен клип.Поздравления за изпълнението на Даниела и другите участници!Хайде скоро да ви видим наживо.
Циркът/парламента/ пак заработи
Дядо Пеньо, септември 02, 2010
Господин Григоров, една умна идея да чуем от В.Сидеров, че щял да стане партизанин,отдавна трябваше да хване гората и да се скрие, ако трябва и други подобни политици да го последват.Да се крият в шумата,никой няма да ги търси и народа ще миряса.
За прозренията на майка Тереза
Нина, септември 02, 2010
Щастлив ще е този, за когото важат прозренията на майка Тереза, но ако днешния ден не е добър, остава само най-добрата защита усмивката, че то много българи търсят в чужбина най- доброто развлечение-работата , а на тия които са тук и майка Тереза не може да помогне.
...
Ванчо от Македония, август 31, 2010
Напълно подкрепям казаното от „една българка”, защото зазиждането на килията на Паисий от сърбите е нещо нормално, това за тях е ежедневие и традиция. Спомнете си нечуваните зверства и етническото прочистване, проведени от Сърбия и нейните поданици над мирното население на Македония, Хърватска, Босна и Косово. За Сърбия геноцидът срещу другите народи, и особено срещу българите е добре планирана и добре обмислена държавна политика.
В потвърждение на горното нека припомним как сърбите в Македония нагледно и нагло демонстрираха пред целия свят:
1. Че са най-наглите, груби и безсрамни фалшификатори на историята, както и най-големите унищожители на български исторически паметници и книги.
2. Че са ненадминати шампиони по мародерства над умрелите във всички посоки – оскверняване на гробища, църкви и манастири.
3. Че са най-добрите палачи и инквизитори в света във всички видове мъчения и зверства над мирното българско население /справка книгите „Войната се връща” на Анри Поззи и „Жертвено поколение” на Благородна Божинова/.
4. Че единственият сръбски културен принос сред населението в Македония са вулгарните и каруцарски псувни.
Тъй че какво значи за сърбите фактът, че Паисий е свято име за нас, българите? Даже напротив, точно затова те искат да заличат спомена за Паисий и това е само брънка от тяхната политика за унищожаването на българския род, която са следвали и която следват и днес.
...
Дидо, август 26, 2010
Хайде сега да видим след отпуската с какво ще ни изненадате?Чакаме да видим и чуем хубави песни и нови певици да ви гостуват не е лошо, а хубавите танцьорки с морски тен!
Зазиждането на килията на Паисий
Една Българка, август 26, 2010
Уважаема чета ,
Зазиждането на килията на Паисий е един изключителен варваризъм, типичен за ниско развити , ниско културни , варварски народи , които от комплекс за малоценност искат да унищожат културата на на по - високо развитите цивилизации от тях. Жалкото е , че нито един от държавниците , нито един от нашите политици не реагира на поредната сръбска вандалщина.
За килията на Паисий
Катерина, август 16, 2010
От статията,която сте публикували за килията на Паисий не става ясно съзнателно ли тази част от манастира, където е килията на Паисий е изоставена , или зазидана и ако е така, то следва нашето правителство да се заинтересува и да направи официално запитване, или да поиска да ни се даде право по някакъв начин да я поддържаме, както сърбите правят където има следи от техни светци у нас.
.......
Stela, август 12, 2010
Uuuu ama i za voivodata be dobre i za nego mnogo celuvki.Toi da si otvarq o4ite, 4e politicite dosta prostotii 6te svar6at dokato site balgari si po4ivat, taka 4e 6te ima rabota za nego.Voivodo, samo taka.Boi po tiq plaxove dolni, makar 4e te sram nqmat.Leka po4ivka i do novi sre6ti
...
Мила, август 11, 2010
Не може така само на певиците целувки,много целувки и на войводата и след почивката да е още по-хубав и да ни зарадва с нови авторски песни и още по хубави стихове, с които ге прави на пух и прах политиците.
hello
Iliqn, август 09, 2010
Zdrasveite 4eta, da se nadqvame 4e tuka nqma da i a cenzura na komentarite. K'vo stava s vas?po4ivate si a? Dobre dasi po4inete za esenta da ste svejarki.Da vi kaja oniq ot dir me nervexa stra6no.Ako pi6e6 kakto gi kefi, nema problem.Ako li ne?klac i aide. Tapa rabota, no sa 6e vidime tuka kak 6e e.Kolio tiq tvoite pevici....lele maiko, Ogan sa 4ove4e.A oniq ot amarand... 4ak da ti zavidi 4ovek.No sega seriozno,celiq ti ekip sa beton. S takav ekip vseki bi uspql.I oniq u4nite deto gi kani6, beton sa.Da ti kaja umen 4ovek si ti i xitar.Znae6 otkade i na kade duxa vqtara. Pozdravi na vsi4ki, davaite i se ne boite.Na pevicite mnogo celuvki...
Здравейте
Петя, август 08, 2010
Здравейте сите българи, радвам се че вече имате коментари тук.Каквото имаме да казваме ще го казваме тук направо на вас.Поздрави на екипа
Nai - posle
Gergana, август 07, 2010
Eeee kraino vreme be6e da napravite opciq za komentari tuk.Gledame vi no nqmaxme vazmojnost da komentirame, makar 4e ma6e nqkakvi sme6ni opiti v dir bg.Taka e po dobre.Direktna vrazka s vas a ne da minava prez razni...:)Priqtna po4ivka na celiq ekip i vi 4akame prez Septemvri zaredeni i gotovi za novi podvizi.O6te vednaj pozdravleniq za novata opciq, tova e edno razumno re6enie
желание за песен
Милена, август 06, 2010
Моля да изпълните песента "Нарочува бело Менде порочува"
...
Маргарита, август 06, 2010
Поздравления за открития нов форум за коментари.Радвам се , че имаме възможност открито и без цензура да казваме мнението си за това хубаво предаване, да коментираме свободно темите които дискутирате и да ви подкряпяме в справедливите критики-кой каквото е заслужил "право куме в очи", както казва войводата.
желание за песен
приятел, август 05, 2010
много ми е на сърце песента тугината пуста да остане

Напиши коментар
smaller | bigger

busy