Статии

Отговор с продължение относно антибългаризма на партия “АТАКА”

В книжка № 1 на нашата поредица изнесохме доста нелицеприятни факти за партийните „подвизи” на семейната депесарска команда “Атака”. Нормално след тази публичност предполагах, че дейците на лъжепатриотичната банда публично ще се извинят и после ще се спотаят, за да не им се разчуят, освен казаните, и някои други, определено антибългарски изцепки и издънки. Да, ама не! Вместо да си замълчи, милата и потайна сестричка на ДПС-то вдигна шумна медийна врява. И тази врява я поведе самият професор Станислав Станилов, сегашен секретар на партията.

продължава>

 

Опитът за покушение върху българския език

През тази пролет целият български народ бе потресен от нечуваната низост и безбожното предателство на българските депутати. Без да им мигне окото, без ни най-малко да се замислят, депутатите от всички политически партии се опитаха тихомълком да утвърдят няколко поправки към Закона за народната просвета, с които да изхвърлят от закона параграфа, утвърждаващ българския език като задължителен в българските училища.

продължава>

 

Опитът на Славчо Атанасов и компания да саботират конгреса на ВМРО

1. Г-н Григоров, разцепи ли се ВМРО на Четвъртия извънреден конгрес ?

Не. Това, което стана на конгреса, не е разцепване. Чисто и просто „детската градина” на Славчо Атанасов се опита да си играе на кукли и парцали.

продължава>

 

Интервю на Никола Григоров пред вестник “Вяра”

1. Какво те предизвиква да атакуваш партия “Атака” с оръжието на политическата сатира и то в мерена реч?

Винаги са ме отвращавали безграничната простотия, неграмотността, цинизмът, лъжите и демагогията на някои политици и маскирания антибългаризъм на някои наши чуждофилски и чуждоугодни партии.

продължава>

 

Германски подвизи на Волен Сидеров

Добре дошли
     песни да запеем
хоро да рипнем
     и много да се смеем,
че съвсем наскоро
     германците разкриха
сензация голяма
     и рибата избиха!!!

продължава>

 
Още статии...