ЩО Е МАКЕДОНИЗЪМ И ИМА ЛИ ТОЙ ПОЧВА ДНЕС НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ

Историческата псевдо теория “македонизъм” е най-гнусната античовешка, антихристиянска, сърбокоминтерновска хиляда процентова лъжа помия, представляваща долнопробна смес от най-просташки извращения и фалшификации на българския език и българската история, сервирана с най-див сръбски варваризъм, комунистически идиотизъм и зверски изстъпления и представяща българите в Македония като етнически македонци.

Тази идиотска лъжа е сътворена специално от българомразци сърбокоминтерновци и сталинисти като първи етап от опита за унищожаването чрез сърбизиране на всичко българско в Македония. Поради очевадния й идиотизъм, тази първобитна, богохулна и античовешка теория е наложена във Вардарска Македония с нечуван терор и полицейско насилие, намерили своето отражение в над 30 000 зверски убити мирни българи, в над 200 000 абсолютно невинни българи, инквизирани в славянскоправославните сърбокоминтерновски затвори (само защото са казвали, че са българи), и в безкрайни кервани от нещастни българи емигранти. Нямат човешко измерение преживените от българите в Македония адски мъки, изтезания, гаври и унижения, придружени от реки горчиви сълзи и потоци невинна българска кръв.

Брой нямат престъпленията на сърбокоминтерновците във Вардарска Македония – хиляди унищожени български гробища, съборени български паметници, стотици поругани църкви и манастири (заедно с иконите в тях), милиони изгорени български книги. Неизброими са и фалшификациите на цялостното българско културно-историческо и археологическо наследство в Македония.

За голямо съжаление и днес тази гнусна, долнопробна сталинистка сърбокоминтерновска теория помия се налага в концлагера Македония като държавна политика от една озверяла банда еничари сърбокомунисти, които стигат до краен идиотизъм и кретенизъм с елементарните си кръчмарски обосновки на македонизма. Главният аргумент на тези сръбски еничари при налагането на македонизма са думите на техния псевдоакадемик Михайло Апостолски: “Немам доказ, али твърдим”. Но още по-голямо съжаление предизвиква фактът, че тази стопроцентова лъжа се налага най-безцеремонно във Вардарска Македония пред очите на представителите на всички религии, които уж проповядват мир и човеколюбие, пред очите на хиляди прочути учени, журналисти, политици, дипломати, човекозащитни организации от Европа и целия свят. И всички те не се срамуват да контактуват, даже и да помагат много често на тези съвременни варвари, налагащи чрез див терор тази фалшива, варварска и сръбскоугодна теория - македонизма.

А за най-голям позор на всички Велики сили, ЕС и славянската православна Русия, сега от всички етноси в Македония само за българите там не важат никакви международни договори, закони и конвенции за защита на човешките права на малцинствата. И не само това! За капак на всички тези сърбокоминтерновски простотии, продължават и днес отчаяните опити този див варваризъм – македонизма, да се присади и в България чрез една долнопробна шайка безграмотни отрепки, деградирали пияници, ренегати, отритнати от обществото идиоти и полуидиоти, подбрани такива, които и майка си ще продадат за шише ракия или друго дребно подаяние.

За наше най-голямо учудване и безкрайно разочарование тази варварска антибългарска кретенска теория – македонизмът, се поддържа в Съвета на Европа освен от политиците на създателите й - Сърбия и Русия, а и от неграмотните или подкупните по някакъв начин, явно корумпирани европейски политици на Дания, Холандия, Норвегия, Финландия, Швеция и Швейцария. Интересно какво ли стимулира и обединява тези страни в уродливата им антибългарска омраза и историческа неграмотност? А още по-интересно е какви ли основания си е измислила (или изфантазирала) Турция, за да се присъедини към абсолютно неграмотните и явно корумпираните поддръжници на сръбскокоминтерновската историческа помия - македонизма. Какви ли сили и аргументи са убедили (или принудили) днешните управници на Турция да подкрепят македонистките отрепки да регистрират партия у нас? Та нали всички турски учени прекрасно знаят, че тяхната страна разполага с милиарди автентични документи, че такова полезно изкопаемо, такова двуного млекопитаещо животно етнически македонец няма нийде на Балканите (даже и в най-големите зоологически градини!). Та нали на всички турски учени им е ясно, че тази кретенска теория - македонизмът, е създадена специално за унищожаването на българите в Македония. Явно днес турските управници пак са се присламчили към зловещия заговор на вълчата глутница от 1913 г. – Гърция, Сърбия и Румъния, за разкрояване и разграбване на нашето отечество България.

С цел пресичане на варварските гаври с нашата скъпа Родина България, с нейната хилядолетна история и изключителна култура, с цел спиране на варварския терор над българите в концлагера Македония крайно е необходимо сега сите българи заедно, дружно и най-безкомпромисно да се опълчим срещу днешните озверели поддръжници на македонизма, а също така и срещу шайката деградирали човекоподобни отрепки, пропагандиращи тази идиотска фалшификация у нас. И пак сите българи заедно в името на Бога и на бъдещето на прекрасното ни отечество България следва докрай да се борим със зъби и нокти за окончателното изхвърляне на сърбокоминтерновския варваризъм и сталинизъм – македонизма, от настоящето и бъдещето на Вардарска Македония, от цяла Европа и всички страни по земята.

Юни 2008 г.

Никола Григоров