НЕ ВЕРВАЙТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ

Наближават поредните избори за президент на България и за местни органи на властта. И колкото повече изборите наближават, толкова повече се активизират българските политици и започват да кроят най-различни планове за докопване до властта, която власт да им гарантира максимално изгодно място на държавната трапеза за ново четиригодишно разбойническо  грабене. За тази цел, както си е редно, започнаха масови социологически проучвания, които да посочат  какво най-много му тежи на българския народ, къде най-много го стяга чепикът, какво най-много искат българите да се промени, какво трябва веднага да се направи  и т. н. и т.н. Особеното тук е, че тези научни изследвания и социологически  проучвания се правят не с цел да бъде подобрено положението на българите, не с цел да се подобрят икономическите условия у нас и съвсем не с цел да се повиши жизненият стандарт на българския народ, било чрез повишаване на заплатите или на мизерните му пенсии.

Целта е далеч по-простичка и изключително цинична. Целта е, познавайки  най-точно желанията на българския народ, най-щедро да му бъде обещано каквото иска и така най-лесно, най-мащабно и най-трайно да бъдат излъгани избирателите да гласуват за този или онзи политик, за тази или онази политическа партия. Или българските политически партии започнаха денонощно да мислят какви най-ефектни лъжи да изберат и как най-добре да ги представят, така че да се уцели точно слабото място на всеки избирател, да се напипат най-съкровените му желания и той  непременно да гласува за съответната партия. За тази партия, която  независимо от наименованието, оцветяването и предизборните лозунги, ще му вади душицата през следващите четири години с безброй данъци, такси и бюрократични препятствия и безскрупулно ще го тормози! Да гласува за тази партия, която много скоростно и без мяра ще му харчи парите и на която действията винаги ще бъдат в посока за максимално напълване на бездънните джобове на ненаситните наши политици. Тук е много подходящо да кажем една горчива истина от българската история, че българските политици и държавници, с малки изключения, са най-големите безродници в световното политическо пространство. Че те са псевдо държавници, които сякаш са ампутирани от чувството за българска държавност, и които в името на собственото си благополучие и удоволствие въобще не ги интересува положението и бъдещето на българския народ и българската държава. И не случайно някои сериозни учени защитават тезата, че това е една от главните причини да паднем толкова лесно под турско робство. Чисто и просто на българите по онова време им е дошло до гуша от ненаситните български боляри, които им съдирали по няколко кожи с непосилни данъци, та затова са били съгласни и турците да дойдат, само и само родните български боляри-грабители да бъдат премахнати.


Политикът на нашето време

Сегашното положение е горе-долу същото. Ето дойде кризата, натисна жестоко българската икономика, а от българските държавници не бе взето и не бе приложено НИТО ЕДНО ЕФЕКТИВНО АНТИКРИЗИСНО РЕШЕНИЕ, което да облекчи дейността на българските фирми поне в данъчно отношение. Не се намери нито един български политик, който с личен пример да поведе изстрадалия български народ към спасителния бряг. Даже напротив, на българските депутати им се видя прекалено голямо кризисното намаление на месечните им субсидии с 15 % и тихомълком пак си ги увеличиха до стария размер от над 17 000 левчета на калпак на месец, и ТО ОТДЕЛНО ОТ ЗАПЛАТАТА! Чисто и просто нашите ненаситни  парламентаристи съвсем умишлено не гласуваха  в парламента кризисното намаление на партийните субсидии с 15 % за 2010 г. да важи и за 2011 г. Или за увеличение на пенсиите, за училища и здраве, за наука и образование пари няма, за увеличаване на минималните заплати пари няма, но за ВРЕДНИТЕ ЗА ДЪРЖАВАТА български депутати ПАРИ КОЛКОТО ИСКАШ. С други думи казано, днешната криза у нас ЯВНО Е САМО е за най-бедните и за най-онеправданите, но не и за депутатите!  За тях кризата е нещо непознато, а може би най-желаното и най-подходящото оправдание за по-циничен и по-брутален разбойнически грабеж на държавата. Затова днес не се прави абсолютно нищо за поощряване на бизнеса чрез намаляване на данъчните задължения, ограничаване на безбройните такси и чрез намаляване и облекчаване на многобройните разрешителни режими. Даже, сякаш нарочно, продължават да се създават дублиращи контролни държавни структури, каквито няма нийде по света, и които като хиени се нахвърлят върху фирмите да стресират и да глобяват за щяло и нещяло и които чрез абсурдни закони днес открито рекетират и малтретират като улични бандити малките и средни фирми. Роди се вече и НОВ ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ над фирмите, които работят с хранителни стоки! Под страх от солени глоби,фирмите са задължени да дават подробни ежемесечни справки на държавните чиновници за своите доставчици и цените, при които купуват стоките, т. е. да разкрият търговските си тайни пред хора, които могат БЕЗНАКАЗАНО по всяко време и срещу определен интерес да продадат тези тайни на който конкурент си поискат! ТАКОВА ЧУДО И ПРИ КОМУНИЗМА ГО НЯМАШЕ! Но държавният чиновник е ненаситен и безжалостен, при това добре въоръжен с абсурдни и разбойнически закони, СЪЩЕСТВУВАЩИ САМО У НАС, В УГОДА И САМО НА ЧИНОВНИКА и специално ПРИГОДЕНИ за брутален рекет и постоянен тормоз на фирмите. Най-жалкото при този рекет е, че СЪВСЕМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СЕ ИЗКЛЮЧВАТ от рекетьорския контрол големите чуждестранни търговски вериги, сигурно за да бъде унищожена тяхната конкуренция  - да бъдат смачкани безвъзвратно малките и средни български фирми! Не случайно повечето сериозни бизнесмени днес казват: „Ние не искаме държавата да ни помага, а искаме само да не ни пречи”.

Политикът на нашето време
Но да се върнем на темата, понеже идва ново нареждане на държавната хранилка, започна се вече новото поредно затягане на бойните редици на партиите за изборите. Привличат се най-добрите социолози и всякакви специалисти, за да се измислят най-примамливите и най-ефективните лъжи и обещания, които да шашнат избирателите и които да осигурят, както казах по-горе, по-предно, по-богато и по-благодатно място на ненаситните наши политици на богатата държавна трапеза. В резултат на подготовката и анализите за изборите всички партии и политици ще организират пищни зрелища с любими за народа изпълнители, ще  развеят навред безброй български знамена, ще примамват даже  избирателите с мириса на хиляди кебапчета, край които ще се леят реки от бира и други освежаващи напитки ! Ще почнат политиците да се надпреварват да обещават реки от мед и масло в необозримото бъдеще, с пяна на устата ще ни обясняват разпалено и ще ни успиват с гръмки речи, как в бъдеще време градовете ще станат райски кътчета, а България пък по-добра за живеене дори и от Швейцария, как след 5-10 години /когато днешните политици може въобще да ги няма на политическата сцена/ България ще бъде най-мечтаното място за живеене и ще, и ще  и т. н. и т. н… А кметовете навсякъде из страната ще СЕ ЮРНАТ масово да ходят по улиците, ще сменят до изборите навсякъде висящите парцаливи национални знамена с нови, масово ще тръгнат наред да се ръкуват и целуват дори и с хора, които органически не могат да  понасят, ударно ще асфалтират улиците, ще пълнят де що дупка видят по пътищата, включително и по дворовете на къщите, ще почнат да вдигат през няколко часа кофите за боклук, даже някои прилежно ще мият и улиците с топла вода и сапун!                     И понеже най-после почти всички водачи от нашите партии разбраха, че българският народ си обича безкрайно много Родината, че истинският патриотизъм е жив във всяко българско сърце, всички родни стари и нови политици ще почнат масово да се правят на суперпатриоти и гръмогласно, сред гора от развети български знамена, ще се надпреварват под най-различна форма и с невиждан патриотичен апломб да ни примамват, залъгват и придумват денонощно по всички медии с високопарни, дори остри националистични и родолюбиви речи:                   
- Вервайте ни! Ний сме най-големите патриоти, ний сме Вашата надежда, Вашите служители, Вашите месии и пророци, Вашите ангели-хранители, ние сме най-верните слуги на българския народ. НИЙ ще работим денонощно като роби за Вас българи, ще Ви служим най-вярно и ще направим всичко възможно за Вашето благоденствие! Само гласувайте за нас и ний ще построим рая за Вас!!! Каквото поискате, ще го направим, само ни изберете! Всичко за Родината, всичко за Отечеството!   


Патриотът на нашето време
Но разбира се, както винаги, целият този псевдо патриотичен цирк на безкрайно сладникави и бомбастични лъжи ще продължи точно до 23 октомври или точно до момента, когато се видят избраните! Докато мераклиите седнат най-после с дълбока въздишка на облекчение и задоволство на мечтаната държавна трапеза! Тогава, о, тогава политиците ще си върнат истинския натурален облик и ще почнат радостно да пеят старата песен на нов глас и тук-таме с нови изпълнители! Защото за съжаление, независимо от гръмките и цветисти обещания, независимо от патриотарските крясъци на някои полуидиоти, случайно попаднали на политическата сцена, животът от последните 22 години показа, че никоя от политическите партии за толкоз много години не направи нищо полезно за България и българския народ, защото за жалост събитията се повтаряха по един и същи начин на всеки четири години. Растеж на цените на всички стоки, брутален всекидневен рекет с цените на ток и парно, мижави заплати, непрекъснато задълбочаване на полицейщината, непрекъснато затягане на коланите с обещания за по-добър БЪДЕЩ живот, постоянно увеличаване на страха и несигурността за бъдещето на всички българи и техните деца! Нещо като старите бляскави обещания на Осмия партиен конгрес през 1962 г, че през 1980 г. ще построим комунизма в България и за всеки ще има де що му иска душата , точно толкова  колкото му трябва! Времето си минава, но  лъжите на политиците си остават, само малко се изменят по съдържание, т.е. актуализират се! НО ВИНАГИ В РЕЧИТЕ НА ДНЕШНИТЕ НАШИ ПОЛИТИЦИ ХУБАВОТО И ДОБРОТО ЩЕ ДОЙДАТ СЛЕД НЯКОЯ И ДРУГА ГОДИНА, ДАЖЕ ПЕТИЛЕТКИ, а дотогава трябва да потърпи народът! В резултат на това  ПОСТОЯННО УТРЕ И ВИНАГИ ПОСЛЕ на българските политици,  потокът от икономически емигранти от България за ЕС, САЩ и целият свят непрекъснато расте. И положението на нашите сънародници под робство в Сърбия, Гърция, Румъния и БЮРМакедония непрекъснато  се влошава, а денационализаторската политика на поробителите от ден на ден става все по-брутална и по-жестока. Само за българската държавна администрация нещата стават от ден на ден все по-добри и по-перспективни, а трапезата - все по-богата. За разлика от развитието на икономиката, която все повече и повече затъва, защото прекомерният държавния контрол и излишна централизация като зловеща примка  на шията я задушават вече до смърт! А този  пресилен и централизиран контрол блокира всякакви възможности за развитие на дребния и среден български бизнес!


Политикът на нашето време
И всичко това, за голямо съжаление, се прави съвсем планомерно и целенасочено, защото това е единственият начин, който знаят днешните български политици за натрупане на пари, и единственото нещо, което сякаш нашите управници правят с изключително желание - да печелят от цени, данъци и такси! За голям съжаление от цени и такси, а не от развитие на икономиката във всички посоки и не от мобилизиране на всички ресурси на държавата чрез стимулиращи икиномически регулировки и стимули. Сигурно за да управляват по-лесно, българските държавници искат сега да ни превърнат в опитомени кученца, които да чакат да им се подхвърли залъче и да махат доволно с опашка. Фактите категорично вече показват, че българските политици днес активно работят древната римска максима „хляб и зрелища” да я претворят в нова, по-модерна: „чат пат зрелища“ и все по-малко  хляб, колкото да не умрем от глад! ЕДИНСТВЕНОТО ПОЛОЖИТЛНО СЪБИТИЕ, случило се през преходния период в българската икономика, БЕ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ПЛОСКИЯ ДАНЪК ОТ 10  ПРОЦЕНТА, който данък някои, самонабедили се за политици мухльовци и тъпанари, случайно попаднали в политиката, искат да премахнат! Да премахнат, вместо да продължат в тази посока и постепенно да намаляват и премахват и най-малките спънки за развитието на малкия и среден бизнес и вместо да създават такива икономически условия, които да привличат като магнит чужди инвестиции! Защото  хората са го казали простичко-интереса клати феса!                                            
Затова след като си спомним мъките и несгодите, които се стовариха след 10 ноември 1989 година до днес върху верващия български народ от освирипелите ненаситни, бесрамни, безскрупулни, продажни и некадърни български политици, нормално е сега да кажем на изстрадалия български народ горчивата истина право в очите:

- УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ, НИКОГА, АМА НИКОГА, НЕ ВЕРВАЙТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ! ТЕ НЯМАТ НИЩО  БЪЛГАРСКО В СВОИТЕ СЪРЦА! ТЕ СА СЛУЖИЛИ И ВИНАГИ ЩЕ СЛУЖАТ ЕДИНСТВЕНО НА СВОИТЕ СТОМАСИ, НА БЕЗДЪННИТЕ СИ ДЖОБОВЕ И НА ВРАЖЕСКИ НАМ ДЪРЖАВИ! ТЕ ОТНОВО СЕ ГОТВЯТ ДА ВИ ИЗЛЪЖАТ! ТЕ ВИНАГИ СА ГОТОВИ ДА ПРОДАДАТ И ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ДАЖЕ И БЪЛГАРИЯ!   
Затова каквото и да Ви обещават, с каквото и да Ви залъгват преди настоящите избори нашите български политици, уважаеми сънародници, ПОМНЕТЕ :

1. НЕ ВЕРВАЙТЕ на политици, които Ви обещават реки от мед и мляко след няколко години без никакви гаранции и отговорности! Любимият похват на повечето политици е да Ви обещават нещо след 800 дни, след 2-3 години, или по-точно СЛЕД КАТО СЕ НАГРАБЯТ и вече им е все едно дали ще паднат от власт или не. Сроковете, които следва да се обещават за видими резултати от работата не трябва да бъдат по-дълги от три до шест месеца. Нека бъдем точни - в коя фирма ще чакат някой служител да се шляе и да  ОБЕЩАВА ЧЕ ЩЕ СИ ПОКАЖЕ КАЧЕСТВАТА И РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НЕГОВАТА РАБОТА СЛЕД ДВЕ-ТРИ ГОДИНИ?  В никоя! Защото денят се познава от сутринта, а всеки човек следва да се нахрани днес, да посрещне ежедневните си нужди днес и утре. Затова задължително всеки сериозен политик веднага след декларирането на своята краткосрочна и дългосрочна програма, СЛЕДВА ДА ПОСОЧИ И СВОИТЕ ОТГОВОРНОСТИ, които той ЩЕ ПОЕМЕ при неизпълнение на обещаното, включително и депозиране на оставката си. ЗАЩОТО И НАРОДЪТ СЛЕДВА ДА ПОЛУЧИ напълно достатъчни ГАРАНЦИИ ЗА СВЪРШВАНЕ НА РАБОТАТА, ЗА КОЯТО СА ИЗБРАНИ СЪОТВЕТНИТЕ ПОЛИТИЦИ И ЗА КОЯТО ще получат купища пари от всички данъкоплатци! И защото практиката днес показва, че българските политици са НАЙ-БЕЗОТГОВОРНИТЕ ХОРА в България, които си въобразяват ,че са станали най- големите политици,веднага след като са се научили да обещават гръмко и да лъжат гладко и безсрамно за всичко, дето им дойде на ума! А нормалното е всеки политик да уважава своя народ, да не го лъже безразборно и да работи НАЙ-МНОГО И НАЙ-ОТГОВОРНО от всички БЪЛГАРИ на своя пост! Защото ТОЙ ОТГОВАРЯ И ТРЯБВА ДА РАБОТИ ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА ЦЯЛАТА  НИ  ДЪРЖАВА  БЪЛГАРИЯ, ЧИИТО ИНТЕРЕСИ СЛЕДВА ДА СТОЯТ НАД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!


Политикът на нашето време
2. НЕ ВЕРВАЙТЕ на никой от Сакскобурготската династия, която донесе двете най-тежки национални катастрофи на България, довели до загубата на половината от хилядолетните български земи и станали причина за стотици изгорени и обезлюдени села и градове, опустошили българската нация с хиляди избити и осакатени българи от Мизия, Тракия, Добруджа и цяла Македония. Не вервайте на династията, ОКАСТРИЛА ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ България с двете национални катастрофи, от които катастрафи потекоха реки от българска кръв и се напълниха морета с български майчини, вдовишки и детски сълзи! Не вервайте на династията, съсипала Родината с двете национални катастрофи, донесли и новото най-тежко и най-варварско иго за българите от Егейска и Вардарска Македония - това на уж православните християни-сърби и гърци, КОИТО СЕ ОКАЗАХА МИЛИОН ПЪТИ ПО-ЖЕСТОКИ ДИВАЦИ И ВАРВАРИ ОТ ТУРЦИТЕ МОХОМЕДАНИ! Чет нямат страданията на българите заради алчността и глупостта на основателя на Сакскобурготската династия у нас. Внукът му пък не остана по-назад от престъпния си дядо цар Фердинанд и нагледно показа пред целия български народ колко струват обещанията на династията. Да не говорим за мераците на сегашния представител на династията да сменя чиповете на българите/сигурно за да верваме повече на лъжите му/ и да заграби колкото се може повече държавни земи, дворци и имоти! Освен това не бива да забравяме шокиращия факт, че министърът на образованието от партията на Сакскобурготската династия, Даниел Вълчев, предложи на Народното събрание ПРЕСТЪПНИЯ АНТИБЪЛГАРСКИ ЗАКОН, БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК ДА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ИЗУЧАВАНЕ В БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА! Какъв префинен САКСКОБУРГОТСКИ подход за доунищожаването на България! Затова - НЕ ВЕРВАЙТЕ и на протежетата на тази династия, независимо от благите думи и обещания. ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО НРАВА НИКОГА!!


3. НЕ ВЕРВАЙТЕ на БЕЗРОДНИЦИТЕ политици и партии, които единодушно гласуваха на първо четене позорния и предателски проектозакон в парламента на 6 март 2008 година, българският език да не е задължителен в училищата. Каквото и да Ви приказват, тези хора са презрени национални предатели и слуги на враговете на България! Защото само заклет враг на България или слуга на вражески нам държави може да гласува за въвеждане  на закони, водещи до разцепването и разпиляването на милата ни Родина. Имената на безсрамните национални предатели, опозорили имената си с проектозакона срещу българския език можете да видите в нашия сайт „Сите българи заедно“ /Статията „Участниците в опита на покушение срещу българския език“/. Вече имаме и нов цинизъм в това отношение - БСП предложи проектозакон за българския език, който да гарантира опазването му, както са го направили и в някои чужди  държави. Куриозното в случая е, че всички депутати на БСП на 6 март 2008 г. единодушно гласуваха за премахване на българския език като задължителен в училищата, и то водени от сегашния вносител на проектозакона - Любен Корнезов!?


Гласуване срещу българския език
4. НЕ ВЕРВАЙТЕ на партии и политици, които насъскват етнически и религиозни вражди у нас с постоянна пропаганда и провокативно разпалване на кръвни вражди и междуособици чрез  предварително планирани побоища и размирици! Те чисто и просто са най-долни държавни престъпници и продажни мекерета на вражески държави, които със своите действия помагат за унищожаването на България. Защото съединението прави силата, а разделението и разцеплението затрива държавата! Защото противопоставянето на етносите у нас е изцяло в полза на нашите върли врагове, особено в полза на Сърбия, Гърция ,Румъния и Турция! Например, като се анализира кой имаше полза от размяната на юмруци, камъни и дървя при сбиването пред джамията в центъра на София, с пълно основание може да се предположи, че това сбиване е предварително нагласено, уточнено и съгласувано от щабовете на двете братски болшевишки антибългарски партии - ДПС и Атака, които обслужват с политиката си сръбските и турските интереси у нас! Тук наглостта, простотията и дебилщината на някои псевдо патриоти и техни клакьори стигна абсолютния връх в искането за признаване на геноцида над българите от османската империя от 1397 та до 1878 година. Тези кресльовци освен че искат да насъскват етнически вражди и разделение на българския народ, вият за да МАСКИРАТ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ, КОЙТО И ДНЕС СЕ ИЗВЪРШВА В  ГЪРЦИЯ, РУМЪНИЯ, СЪРБИЯ И БЮР МАКЕДОНИЯ! Нека да припомним, че до Руско-турската война от 1877-1878 г.  БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е НАЙ-МНОГОБРОЙНИЯТ НА БАЛКАНСКИЯТ ПОЛУОСТРОВ!? Че истинският геноцид срещу българите започна веднага след Руско-турската война, когато Русия започна разпокъсването на българското землище и съвсем безцеремонно и без да ни пита нас, българите, подари Северна  Добруджа на Румъния, а Моравската област с Пирот и Ниш - на  българомразката Сърбия! А върха на изтреблението на българите бе поставен през 1913 г., когато всички наши съседи се обединиха и започнаха етническото прочистване на завладените български територии, като всички се надпреварваха, кой повече села ще изгори и кой повече българи ще изколи. Но не бива ДА ОТНЕМАМЕ ПЪРВОТО МЯСТО ПО БЪЛГАРОИЗТРЕБЛЕНИЕ на ПРАВОСЛАВНО-ХРИСТИЯНСКИТЕ Гърция и Сърбия, които и днес най-варварски продължават гедоцида над поробените българи в Егейска и Вардарска Македония! Затова НЕ ВЕРВАЙТЕ на онези политици-идиоти, които насъскват вражди и кавги на етничиска основа у нас!


Така се разпалват етнически войни

Така се разпалват етнически войниТака се разпалват етнически войни

5. НЕ ВЕРВАЙТЕ на политици и партии, които са Ви излъгали веднъж, защото те пак ще го направят и защото те само това са научили. Политик, който не е доказал с делата си, че може да направи нещо за българския народ и България, няма място в нашия политически живот. Затова, когато започне някой САМ да Ви се хвали и да се превъзнася, ЛИЧНО ТОЙ да се самообявява най-нагло за патриот, не обръщайте внимание на идиотските му крясъци, а  си спомнете неговите дела досега. По плодовете им ще ги познаете, казва Светото писание!

6. НЕ ВЕРВАЙТЕ на ония депутати и държавници, които не искат да увеличат пенсиите на милиони българи, а си увеличават партийните субсидии. Нека да припомним, че държавната субсидия на един депутат месечно възлиза на 17 000лева /отделно от заплатата/ и  сравнете тази сума с пенсиите по стотина и кусур лева и заплати по  300 - 400 лева за месечна целодневна работа! И тези депутати, които ходят когато си искат на работа, без спазване на елементарна трудова дисциплина, днес денонощно Ви призовават да стягате до крайност коланите заради кризата.СИГУРНО ЗА ДА СИ ОТПУСКАТ ДО БЕЗКРАЙНОСТ ТЕХНИТЕ!? След като не дават личен пример за борба с кризата, изхвърлете ги безвъзвратно от кръга на Вашите симпатии! Помнете, че личният пример е един от основните показатели за оценка на даден политик!

7. НЕ ВЕРВАЙТЕ на ония политици и управници, които не искат да увеличат минималната заплата под предлог, че няма пари. Само от едно минимално намаление на  разходите на държавната администрация и прилагането някои елементарни ограничителни мерки, минималната заплата може веднага да се направи  минимум 300 лв./като се запазят в абсолютен размер осигуровките, разбира се/. И пенсиите спокойно могат да се увеличат, при условие че се запушат многобройните дупки, от които изтичат парите на бюджета. Разбира се,това не е достатъчно, защото на България й трябват политици, КОИТО ЗНАЯТ ДА ПРАВЯТ ПАРИ, които знаят и могат да увеличават приходите, без да увеличават постоянно цените на ток и парно! Трябват ни политици, които знаят и могат да мобилизират целия потенциал на народа чрез личен пример, а не такива, които знаят, могат и денонощно искат само да харчат до умопобъркване парите на народа. Пари могат винаги да се намерят, само че от политици - БЪЛГАРИ и от политици - работари. Затова този, който постоянно досега се е оправдавал и се оправдава в момента, че няма пари, ТОЙ САМ СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ Е НЕКАДЪРНИК и не гласувайте за него. Търсете политици, които в живота са доказали,  че знаят как се увеличават приходите и знаят как да мобилизират всичките ресурси. А за публична и обективна обосновка на минималната заплата предлагаме един депутат по избор /може и министър/ да демонстрира публично КАК СЕ ПРЕЖИВЯВА С 230 ЛВ. НА МЕСЕЦ И ДА НИ УБЕДИ, че това е оптималният размер и че ще надебелее от тази заплата! И тази демонстрация да се заснеме най-подробно и да се покаже по всички телевизии! Да види народът чудо невиждано, как на практика депутатин ще живее и пълнее с 230 лева на месец!!! За липсата на пари ще припомним, че по думите на тогавашния министър Овчаров, с новия договор за доставка на газ, подписан през 2006 г., България БЕШЕ ОГРАБЕНА С НАД ДВА МИЛИАРДА ДОЛАРА! Спомнете си сега и за прословутите днешни преговори за АЕЦ „Белене“ - как търгът бе спечелен с цена от около четири милиарда евро, а сега вече ни убеждават постоянно отвсякъде, че е необходима сериозна „АКТУАЛИЗАЦИЯ“, при която „актуализация” цената на централата хвръква към почти двойната цена от  6,5 -7 милиарда евро, т.е. почти за две централи! Ето къде ще отидат една голяма част от парите за заплати, за пенсии, за детските градини и училищата на децата! ОСТАВА НЯКОЙ ЛУД ДА ИМ ПОВЕРВА НА „АКТУАЛИЗАТОРИТЕ“!! НО ВИЕ НЕ ИМ ВЕРВАЙТЕ!!


Политикът на нашето време
8. НЕ ВЕРВАЙТЕ на онези политици и управници, които не правят нищо, за да опазят българския народ от бруталния ценови  рекет на монополистичните електрически компании! Тук заслужава особено внимание фактът, че сега цените на електрическата енергия се вдигнаха точно преди изборите! Това пък дава сериозно  основание да се предположи, че този нов ценови шок е предварително уговорен с управляващите политици! Затова НЕ ИМ ВЕРВАЙТЕ!

9. НЕ ВЕРВАЙТЕ на кметове, които няколко месеца преди изборите започват да чистят, мият и асфалтират пътищата. Това означава, че са спали през целия си мандат и сега разчитат на късата ни памет, за да ни преметнат с двумесечна работа. Всеки кмет, който СЕГА започва ПОКАЗНО да работи за решаване на  проблемите на съответния град или село, особено да асфалтира  улиците, просто го изритайте от бъдещето управление на Вашето населено място. Кмет, който при четиригодишен мандат работи само 2-3 месеца преди изборите, хич не Ви трябва, махнете го с вота си от властта да ходи да си търси другаде такава работа, дето  някой смахнат ще му плаща да работи само два-три месеца от четири години!

10. НЕ ВЕРВАЙТЕ на ония политици, които не са направили нищо досега за поробените българи в съседните страни, въпреки заеманите високи постове и безбройните възможности, които са имали досега. След като определени български политици не ги интересуват човешките права и свободата  на поробените братя българи, които в сърцето на Европа И ДНЕС НЕ МОГАТ ДА СЕ НАРИЧАТ СВОБОДНО БЪЛГАРИ, то те нямат място в управлението даже и  на последното село на страната. Припомняме пак, че днес над 3,5 млн. българи в Украйна, Румъния, Сърбия, БЮРМакедония и Гърция са подложени най-безцеремонно на жесток ГЕНОЦИД  и   непрекъсната брутална ДЕНАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, без права на собствени училища, църкви, медии и национална история.Даже българското самосъзнание в съседните държави се счита за престъпление и е обект на съдебно и полицейско преследване!

11. НЕ ВЕРВАЙТЕ ИЗОБЩО на политици и управленци, които ходят в Сърбия, прегръщат се и се целуват със сръбските държавници и не казват нито дума за спазването на елементарните човешки права на българите в Западните покрайнини. Сякаш не знаят и не са чували, че в Западните покрайнини има БЪЛГАРИ, които нямат право на българска църква, на българско училище, на български медии! Изобщо в последните години нашите управници ще си счупят гърбовете от поклони към сръбските и не смеят нито веднъж да защитят правата на поробените българи там. А сръбските държавници си вършат всякаква антибългарската дейност, провеждат си ежедневно сръбската пропаганда и сигурно ни се надсмиват, че управниците ни са толкова елементарни и лишени от чувства за национална чест, гордост и отговорност. Затова не вервайте на български политици, които са много близки със сръбските! ТОВА ВИНАГИ Е ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРИЯ И НА БЪЛГАРИТЕ!!


Патриотът на нашето време
12. ХИЧ НЕ ВЕРВАЙТЕ на политици, които реват като магарета, искат, натискат, па и подписки правят да се въведе комунистическото задължително гласуване. Това винаги го правят НАЙ-КЬОПАВИТЕ, НАЙ-КОМПРОМЕНТИРАНИТЕ, НАЙ-НЕКАДЪРНИТЕ И НАЙ- БЕЗДАРНИТЕ ПОЛИТИЦИ, ЗА КОИТО НАРОДЪТ КАЗВА, ЧЕ ЧЕП ЗА ГРОЗДЕ И ТАЛПА ЗА КОЧИНА НЕ СТАВАТ! Искането за задължително гласуване в последните години винаги се прави от НАЙ-ПРОТИВНИТЕ И НАЙ -ОМРЪЗНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ на народа, защото това е единственият им шанс, някой ДА СЕ ИЗЛЪЖЕ да пусне случайно някоя бюлетинка и за тях. Още повече, че меракът за задължително гласуване винаги показва  някаква дълбока корумпираност, обремененост, наследственост  или зависимост на мераклиите от стари комунистически  деятели, болшевишки формирования и чужди страни, враждебни на България!

13. НЕ ВЕРВАЙТЕ на политици, които поставят интернационализма, славянството и криворазбраното православно християнство над българските национални интереси. Такива политици  или са просто неграмотни или са слуги и поставени лица на вражески нам държави. Истинският български политик винаги следва да поставя на първо място БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ. Така както го правят политиците на съседните страни, които винаги са ПЪРВО гърци,сърби, турци, румънци, а СЛЕД ТОВА християни,славяни и тям подобни! Даже задължително, освен на политиците, ГЛАВНАТА ЗАДАЧА И НА НАШАТА ЦЪРКВА СЛЕДВА ДА БЪДЕ ОПАЗВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ВСЯКАКВИ ПОСЕГАТЕЛСТВА, ЛЪЖИ И ФАЛШИФИКАЦИИ, защото този народ е създаден и запазен до днес по волята на всемогъщия Бог. Макар че мнозина казват не без основание, че днес на всяка цена, най-напред трябва да ВЪЗСТАНОВИМ НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА, извоювана с толкова борби и мъки през Възраждането!

14. ИЗОБЩО НЕ ВЕРВАЙТЕ на политици, които Ви натрапват по най-различни начини сърбофилството и сърбоманството, защото  сръбската държава е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ, НАЙ-ЖЕСТОКИЯТ И НАЙ-БЕЗМИЛОСТЕН ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД  и защото българомразката Сърбия денонощно работи за ОКОНЧАТЕЛНАТА ГИБЕЛ НА НАШАТА МИЛА РОДИНА БЪЛГАРИЯ. НЕ СЛУЧАЙНО СЪРБИЯ ЗАЗИДА КИЛИЯТА НА ПАИСИЙ В ХИЛЕНДАРСКИЯ МАНАСТИР! Не случайно, Сърбия е варварската държава, която и днес държи в най-жестоко робство над 1,5 млн. българи в самата Сърбия и БЮРМакедония в пълно противоречие на подписаните от нея договори за спазване на човешките  права на малцинствата. Не случайно Сърбия е държавата, КОЯТО СЪЗДАДЕ, ОРГАНИЗИРА И ПОДДЪРЖА У НАС действията на престъпната терористична банда ОМО“Илинден“, за да оправдае териториалните си претенции към Пиринския край. Сиреч да прехвърли геноцида над българите от Вардарско върху българите от Пиринско, като и тях да почне да ги сърбизира чрез идиотската сръбска лъжа македонизма.НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТЕЖКАТА УЧАСТ НА ПОРОБЕНИТЕ НИ ДНЕС БРАТЯ БЪЛГАРИ В СЪРБИЯ И ВАРДАРСКА МАКЕДОНИЯ! ПОМНЕТЕ ВИНАГИ, че Сърбия винаги е ВДИГНАЛА НАТОЧЕНИЯ КАТО БРЪСНАЧ НОЖ  НАД БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА и ЧАКА УДОБНИЯ МОМЕНТ, ЗА ДА ГО ЗАБИЕ ДО ДРЪЖКАТА В ГЪРБА НИ! И ТОВА Е ОТКАКТО СЪРБИЯ  Е ДЪРЖАВА, ТА ДО ДНЕС!!


Политикът на нашето време

15. ИЗОБЩО НЕ ВЕРВАЙТЕ на семейната банда „Атака“, която хем гласува единодушно против българския език, хем играе комбина с ДПС за насъскване на етнически и религиозни вражди и войни. Да не говорим за лъжите ва нейния вожд Волен Сидеров за дължими уж по Ангорския договор от Турция на 10 млрд. долара, за грубата му фалшификация на епохалната книга на проф. Милетич „Разорението на тракийските българи”. Спомнете си за прочутите „приключения” на магистрала „Тракия, за „геройствата” на бандата „Атака“ на Околчица, Петрова нива, в град Батак, за „ „патриотичните лекции” и розовите  извиненията  към „невъзпитаните германски стюардеси“ в самолета на „Луфтханза”, както и за някои абсурдни и нелепи сравнения с Апостола на свободата Васил Левски. Спомнете си за разказите на някои депутати от Атака за 150000 евро гаранции и за офшорните фирми. Спомнете си за единодушното гласуване на Атака с БСП и ДПС за допълнителни привилегии на евродепутатите, циничното им предложение заедно с други мераклии, депутатите да се пенсионират на 55 години с минимум 1500 лева пенсия  и слугинското гласуване заедно с БСП и ДПС за 8-процентова бариера за влизане в Народното събрание. Това ще Ви помогне да разпознаете лъжепатриотите. Не вервайте и на тези политици и партии, които се сдружават по някакъв начин със семейната банда Атака, ЗАЩОТО С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ, ТАКЪВ СТАВАШ И ТИ!


Предложители за народни пенсии на депутатите


Гласуване за допълнителни привилегии на евродепутатите


16. НЕ ВЕРВАЙТЕ на ония политици, които не реагираха по никакъв начин на подкрепата на Русия ,Сърбия, Норвегия, Финландия, Швеция, Холандия, Дания, Швейцария и Турция в Съвета на Европа за сръбската терористичната банда  ОМО ”ИЛИНДЕН“, т.е. за подкрепа на сръбските териториални претенции към Пиринския край. Същите държави на практика подкрепиха геноцида над българите във Вардарска Македония и насърчиха най-безсрамно и цинично Сърбия да проведе такъв геноцид и над българите от Пиринска Македония. А нито един наш дипломат, депутат, държавен ръководител или политик не реагира на този цинизъм!

17. НЕ ВЕРВАЙТЕ на политици, които мислят, че народът се храни, облича и живее само преди изборите! Такива политици увеличават пенсиите и заплатите точно преди самите избори, за да Ви излъжат да гласувате отново за тях. Политиците трябва да знаят, че българите имат ежедневни нужди за житейско оцеляване и съответно от доходи, които ще им позволят всеки ден да живеят нормално като човешки същества и да не се срамуват, че са европейци. Затова ежедневна ПЪРВА ГРИЖА на БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ следва да бъде СЕГАШНОТО ЖИЗНЕНО РАВНИЩЕ  на българския народ! ЗАЩОТО ЩЕ СТРОИМ И РАБОТИМ УТРЕ, АКО ОЦЕЛЕМ И ОЖИВЕЕМ ДНЕС!

18. НЕ ВЕРВАЙТЕ на политици, които с досегашната си дейност не са направили нищо полезно за България и българския народ, а сега Ви обещават реки от мед и мляко. Те пак  ще ви излъжат жестоко, защото тяхната цел е да крадат и да се угояват за наша сметка.Припомняме - всяко обещание следва да бъде обвързано със срокове и конкретни отговорности. ИСТИНСКИЯТ  ПОЛИТИК ще обещае нещо конкретно за срокове от три до шест месеца и ако не изпълни обещанието, незабавно ще си подаде оставката. За отбелязване е фактът, че досега в нашата политическа действителност няма нито един такъв достоен български политик, който да си е дал оставката, защото ни е преметнал нагло, защото не е изпълнил обещанията си или защото е провалил своята партия.


Политикът на нашето време

19. НЕ ВЕРВАЙТЕ на политици, които досега са правили най-различни безразборни коалиции, само и само да се докопат до властта. Който не си подбира приятелите, той няма свои принципи, той няма свои идеали и пътища за постигане на тези идеали, той и  за народа нехае. Щом за толкова отговорни неща кара джаста- праста и не си подбира партньорите, той не мисли за просперитета на своя народ и своята Родина, а само за докопване на властта!

20. НЕ ВЕРВАЙТЕ на ония политици, които нагло и безскрупулно лично нарушават законите на страната, а реват срещу  другите да ги спазват. Тук фрапиращ пример бе катунът на семейната банда „Атака“ пред президентството преди парламентарните избори през 2009 г., изграден там в абсолютно нарушение на наредбата на Столична община. И на всичкото това, за да бъде простотията пълна, над ХИМИЧЕСКАТА ТОАЛЕТНА ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, партия Атака бе опънала шокиращия  надпис „НАРОДЕН ПАРЛАМЕНТ”, който надпис пък даде повод на чешкия художник да изтипоса България на своето пано  в Брюксел, като тоалетна!? Съгласно старата и новата наредба на Столична община поставянето на такива колиби пред президентството е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО, но катуна на Атака стоеше там шест месеца, използвайки мястото за безплатна предизборна реклама и агитация. А тази партия днес претендира да и поверим управлението на селищата, а даже вие и напира и за президентския пост. Сигурно за да си построи нов катун пред президентството! Но и това не са  всички подвизи на Атака около президентството! Сега има ново”патриотично” двайсет -  че кандидат за вицепрезидент на „Атака“ е депутатът от Атака Павел Шопов, който на 6 март 2008 г.  гласува  дружно с останалите депутати на Атака  българския език да не е задължителен в българските училища!? И той наесен без срам и свян ще претендира да управлява България! Тук, ако не бях сигурен в резултатите от изборите за кандиат-президентската двойка на семейната партия „Атака“, веднага щях да запаля свещица в най-близката църква и да се моля горещо поне сто пъти на ден: „ Пази Боже страната ни от такова нечувано и катастрофално национално бедствие, пази Боже от такава политическа чума родната България”

„Народният парламент” на Атака


„Заседателната зала” на Атака
21. НЕ ВЕРВАЙТЕ абсолютно никога на партии, изградени на семеен принцип. Примерът е очеваден: семейната банда „Атака“, която поруга даже и преклонението на целия български народ към жертвите на Батак, за останалите простотии на семейната шайка  да не говорим. Особено за офшорните фирми и гаранциите от по 150000 евро! Те сигурно са правени, за да подчертаят „патриотизма” на семейната команда!

22. НЕ ВЕРВАЙТЕ на политици и партии, които постоянно реват на чужди гробища, а забравят проблемите на милионите поробени живи българи днес. Тук най-очеваден е примерът за реването за арменският геноцид, който геноцид постоянно се преекспонира, за да се отклони вниманието на българите от положението на поробените им братя в Сърбия, БЮРМакедония, Гърция и Румъния, където над 2.5 млн. българи са подложени на ежедневен геноцид и брутална денационализация. Не че е нямало арменски геноцид, имало е, даже България най-много е помогнала на арменските бежанци, като е приютила всеки, който е дошъл на нейна територия. Но нека първо да си видим нашите домашни проблеми, а после чуждите, още повече че за съжаление не съм чул досега нито един представител арменската общност у нас да каже поне една добра дума за спазването на човешките права на  поробените българи например в Сърбия и концлагера Македония. А у нас днес плачът на чужди гробища на някои пишман политици  винаги е с цел насъскване на етнически и религиозни войни и отклоняване на българите от настоящите проблеми, от днешните  простотии на нашите управници и пак повтарям отклоняване на вниманието на българската общественост от геноцида над българите в съседните страни.

23. НЕ ВЕРВАЙТЕ на партии, които търсят и правят най-идиотски скандали, за да ги забележат медиите.Тук колоната се води от псевдопатриотичната шайка „Атака“, опозорила  до крайност думата патриотизъм с невероятните си простотии и дебилщини. Не вярвайте и на тези политици, които търсят по цял ден някоя медия да ги забележи и покаже и  които търсят всевъзможни начини да се похвалят с абсолютно елементарни неща, а ЗАБРАВЯТ НАЙ-ГЛАВНОТО - МИЗЕРНИТЕ ДОХОДИ НА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ И СИРОМАШКИЯ НАЧИН НА ЖИВАТ НА МНОЗИНСТВОТО ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ДНЕС!


Патриотът на нашето време
24. НЕ ВЕРВАЙТЕ на политици и партии, които канят или толерират изявите по различни поводи на разни сръбски  изпълнители у нас. Те са проводници на сръбска пропаганда и хвърлят пари да насаждат сръбската култура у нас, при това съзнателно пренебрегвайки българските изпълнители и българската култура. Тук примера е шокиращ - от БНТ бе поканен да изнесе концерт навръх Нова година сръбският изпълнител Горан Брегович, като за това му бе заплатена сумата от 150000 евро! Какъв позор - срещу баснословна сума за българските стандарти е поканен изпълнител от държава, която е поробила 1,5 млн. българи и който изпълнител идва да насажда културата на един жесток  поробител и  вековен мъчител на българския народ! При това всеки информиран знае, че за една пета от тази сума щяха да дойдат и пеят с удоволствие ПОНЕ десет от най-добрите български изпълнители от различните жанрове на музикалното изкуство и които щяха да зарадват целия български народ!

25. НЕ ВЕРВАЙТЕ на партии, чиито водачи, въпреки че отдавна са компроментирани тотално със своите дела пред българския народ, не искат да се оттеглят ОТ РЪКОВОДНИТЕ ПОСТОВЕ с достойнство, а повличат с резила си цялата партия. Такива водачи показват, че нямат никакво чувство за достойнство, срам и мярка и въбще са много опасни за българския народ. Истинският политик когато види, че не може да се справи, следва да се оттегли с достойнство и да подкрепи тези, които могат да свършат работа и на които народа има доверие. По този начин той ще покаже уважение към народа и загриженост за бъдещето на Родината. А също така и ще помогне на партията в политическия живот. Така както го правят политиците на запад.Така както го е напрвил Панайот Волов, отстъпвайки поста си на Георги Бенковски!

26.  НЕ ВЕРВАЙТЕ на политици и партии, които треска ги тресе от мажоритарното гласуване, защото страхът им е резултат на факта, че те нямат сигурност за своя избор и защото знаят че при такова гласуване в парламента ще влезнат истински българи, ДОКАЗАНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, познавани и уважавани  от целия български народ, и които при това държат изключително много на своето име, чест и достойнство! А политическият боклук ще остане в повечето случаи извън властта на всякакви нива! На този етап от нашето развитие истински тласък в политическия живот на България може до даде САМО МАЖОРИТАРНОТО ГЛАСУВАНЕ! Тогава ще влезнат в парламента знаещи и можещи българи, ще влезнат хора с чувство за срам и достойнство! Хора, които ще работят най-вече с мерак за България. В момента при пропорционалното гласуване в парламента влизат и абсолютно неграмотни и некадърни хора, сякаш управлението на страната е едва ли не фасулска работа и всеки хванат от улицата може да я върши. КАКЪВ ПАРАДОКС - НА НАЙ-ОТГОВОРНАТА И СЛОЖНА РАБОТА, КАКВАТО Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА, ДНЕС СЕ НАРЕЖДАТ ХОРА, КОИТО НИКЪДЕ НЕ ГИ ИСКАТ ЗАРАДИ ТЯХНАТА НЕКЪДЪРНОСТ И СЛАБА ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДГАТОВКА!!


Политикът на нашето време

27. НЕ ВЕРВАЙТЕ на политици, напуснали в последния момент фалирали и компрометирани, потъващи политически формации и образували нови, уж по-патриотични партии. Тук много точно важи народната поговорка „Пременил се Алия, огледал се - пак в тия”. След като са яли и пили  и видели, че народът вече ги е разбрал що за стока са, те ще търсят начин пак да Ви излъжат и да Ви яхнат. За да ги хрантутите. Поуките на живота казват, че даден човек след като е бил разбойник, грабел е с разбойници, делил е плячка с разбойници, ял и пил заедно с тях, когато се махне, защото вече бандата е разкрита и компрометирана, то той отново създава нова  разбойническа банда, в която иска да приложи на практика наученото за грабежите! И разбира се този път се старае  да бъде с по-добра маскиравка, за да не го разпознаят веднага избирателите! Или по-силно ще крещи патриотичните лозунги!

28. НЕ ВЕРВАЙТЕ на политици и политически партии, които постоянно се оправдават с нещо вън от тях - политически противници, време, обстоятелства, крив път, слъце, вятър, дъжд  и все другите виновни. За такива случаи народът казва една  доста  солена поговорка, много близка до поучителната „На кьопав водолаз - водораслите му пречат”. Защото животът е борба  и защото всеки трябва първо да разчита на себе си, да направи всичко което може и което трябва за постигане на съответните цели. Защото въпреки поразиите на всякакво предишно управление, новото ако е къдърно, веднага може да поправи и направи много неща, от което само за месеци да проличат неговите способности и добри намерения! Защото ако си с добра и работеща програма и имаш добър екип, резултатите идват веднага. Постоянното мрънкане и оправдаване с всичко и всички наоколо  веднага създава впечатление за нечисто размътване на водата и за големи мераци за лов на риба в мътна вода ! Мрънкането и оправдаването с някой друг показва също, че мрънкащият няма работеща и ефективна програма и затова той търси оправданието другаде, а не в себе си! Тук проблемът е, че всички български  партии или нямат национално отговорни и работещи за България програми, или пък предлагат програми с благопожелателен и обещаващ характер, без никакви срокове и отговорности и от които максимално ще спечелят САМО ТЕ, А НЕ НАРОДЪТ И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА! Оправданието с други фактори и външни причини от политиците винаги се прави, за да се маскира тяхното бездействие и некадърност!


Патриотът на нашето време


29. НЕ ВЕРВАЙТЕ на ония политици и партии, които крещят  и реват под път и над път, че са патриоти и патриотични, т.е. които СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ ЗА ПАТРИОТИ! Като се казва в случая, умря циганката, която ги хвалеше, и те започнаха сами да се хвалят! Типичен пример тук отново е семейната банда „Атака“ с  нечуваната изцепка в семейния вестник, че били спасили българския език, даже веднага след като нейните депутати ЕДИНОДУШНО ГЛАСУВАХА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК В ПАРБАМЕНТА!! Те винаги стават стократно патриоти, когато се зададат избори! Както например, въпреки откритата им досегашна  сърбоманска политика,сега семейната банда започна да се обажда и за Македония.Разбира се само за историята в в минало време, че да не се разсърдят някои „газди” от Белград и другаде. По плодовете им ще ги познаете - казва Светото писание за такива! Патриоти са тези, на които всичките им дела са патриотични!

30. НЕ ВЕРВАЙТЕ на ония политици,партии и клакьори, които виеха на умряло с фалшиви аргументи против влизането на Турция в ЕС, въпреки неактуалността на такова искане, а сега мълчат като пукели за влизането на варварската Сърбия, която иска и се натиска за да се навре в ЕС. Тук окончателно лъсва истината, че референдумът против влизането на Турция в ЕС е бил средство за насъскване на етнически вражди у нас и нов опит да се помогне за възкресяването на ДПС. В този случай особено важно е да се знае, че при шумотевицата за референдум по този въпрос даже се СЪЗДАВАХА И ИЗПОЛЗВАХА ДОКУМЕНТИ С НЕВЯРНО  СЪДЪРЖАНИЕ, което си е едно сериозно престъпление и което следва  веднага да предизвика прокурорите за една много прецизна и задълбочена  работа.31. ИЗОБЩО НЕ ВЕРВАЙТЕ на онези политици и партии, които съвсем скоро ще тръгнат да подкрепят българомразката Сърбия за влизането й в ЕС. Следете внимателно и веднага ще разберете кои български политици са много  ЗАВИСИМИ по някакъв начин от сръбската държава.Защото в случая принципната българска позиция следва да бъде, че Сърбия не трябва да влезе в ЕС:
1. Докато не осигури нормални човешки права на българите в самата Сърбия съгласно европейските норми и закони.
2. Докато Сърбия  не преустанови изявите си на престъпни териториални претенции за Пиринския край, които претенции ги демострира  най-нагло,цинично и брутално чрез терористичната си банда  ОМО „Илинден”! Тук най-циничното е, че Сърбия сама си признава, даже рекламира геноцида, който провежда срещу българите в Македония, именно чрез лансирането и подкрепата си за тази своя терористична шайка.
3. Докато  Сърбия не спре да провежда в БЮРМакедония денационализацията на  българите чрез своите протежета и сръбскокоминтерновска    лъжа-помия македонизма. Докато не изпълни тези условия, Сърбия следва да гледа ЕС през крив макарон и всеки политик или интелектуалец у нас, който я подкрепя за влизането й в ЕС, е или неграмотен исторически или е платен сръбски шпионин!

31. НЕ ВЕРВАЙТЕ на онези политици и партии, които не са Ви представили ясна програма на партията си по всички национални въпроси. Тук най-често срещаната шашма е, че партиите ни поднасят бомбастично парфюмирани програми с подчертано пожелателен характер без ясни и точни определения и задължения по българския национален въпрос. Всички партии се правят на ощипани моми и гледат да не засегнат съседните страни, независимо от техните антибългарски действия! Днес в  България  НЯМА ЕДНА ПАРТИЯ, КОЯТО ДА Е ЗАЛОЖИЛА В ПРОГРАМАТА СИ СПАЗВАНЕТО НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРИТЕ В СЪСЕДНИТЕ СТРАНИ, В МОЛДОВА И УКРАЙНА ! В резултат на това в Румъния, Гърция, Сърбия и БЮРМакедония САМО БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ НОРМАЛНИ ЧОВЕШКИ ПРАВА, ЗА КОЕТО СА ПОДПИСАНИ ПЪК СЪОТВЕТНИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ!

Политикът на нашето време

Днес България изживява най трудния си период след 1996 г. Кризата е притиснала до крайност народа, свиването на повечето отрасли на икономиката доведе до изключително голяма безработица, българският народ днес почти навсякъде е несигурен за своето бъдеще, българската интелигенция е смазана от немотията и принудена да се бори с всички сили и средства за своето оцеляване. А за двата милиона пенсионери  може да се каже     само едно изречение - гладни, опърпани и измършавели до кости - готови сякаш, за Бог да ги прости!! И главните виновници за това състояние на нашата мила Родина СА ДНЕШНИТЕ НЕКАДЪРНИ И АЛЧНИ ДО БЕЗУМИЕ БЪЛГАРСКИ  ПОЛИТИЦИ и техните антибългарски партии. Тези политици, които от неграмотност и продажност не искат и не могат да вземат правилни решения и да проведат правилна стопанска политика, която политика да доведе до стопанския възход на нашата Родина. Тук показателен факт за изключителната простотия и невежество на нашите депутати е парадоксът, че те, ако поработват поне по малко, ще могат да краднат поне двойно! Но трябва и да работят, за да създадат и ДОПЪЛНИТЕЛЕН НАЦИОНАЛЕН продукт, а не само да се правят на големи политици и държавници и да се перчат насам натам, белким ги забележи нейде някой репортер! Затова българските избиратели сега следва да си отварят очите и да внимават на кого да се доверят. Бъдещето на нашите деца и родители, на нас самите и на нашите родни села и градове ще зависи изключително много от хората, които ще ги управляват. Затова не се доверявайте сляпо, а само на тези, които познавате много детайлно от тяхната дейност и КОИТО ЩЕ ДАДАТ едни много СЕРИОЗНИ И ОБОСНОВАНИ ГАРАНЦИИ за своята добронамереност, както и на тези, които досега с ДЕЛАТА СИ са доказали, че мислят за съответното населено място и за БЪЛГАРИЯ! НИКОГА не давайте НЕОБОСНОВАНО ДОВЕРИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ, разчитайки на тяхната съвест и добронамереност! ЗАЩОТО ТЕ НЯМАТ ТАКИВА И ЗАЩОТО ТЕ НИКОГА НЕ МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! И още нещо много важно! Всякакви придобивки за обикновените хора могат да се постигнат САМО ЧРЕЗ УПОРИТА  И БЕЗКОМПРОМИСНА БОРБА! НИКОГА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ НЯМА ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ДОБРО ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДОБРОВОЛНО И АКО НЕ СА ПРИНУДЕНИ! ТЕ ВИНАГИ СА РАЗБИРАЛИ, РАЗБИРАТ И  ДНЕС САМО ОТ СТАЧКИ, ПРОТЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ И РЕАЛНИ ЗАПЛАХИ  ОТ ПРИНУДИТЕЛНИ МЕРКИ!

ПОМНЕТЕ ВИНАГИ ТОВА!!

 

Никола Григоров