ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2018 ГОДИНА

Отиде си и 2017 година.

Която българският народ изпраща като поредната МНОГО ТЕЖКА година в резултат на изключително антибългарската политика на безкрайно кьопавото гербопатреотско правителство от управляващата руско болшевишка каста.

Което правителство много усърдно продължи войната срещу българския народ по всички фронтове с цел максимално ограбване и изтребване на българската народност.

 

В резултат на която ВОЙНА България от водеща В Европа и Балканите до 1944 година, отиде на последно място в Европейския съюз и което е още по лошо на последно място и на Балканския полуостров по условия за нормален човешки живот.

Раждаемостта спадна до невиждани и нечувани размери в новата ни история, данъците и таксите прибират повече от половината на доходите на населението, средния и дребен бизнес едвам крета, младите масово емигрират за да се отърват от грабежите и въпиещата омраза на управляващите към БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА И КЪМ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!

И днес българския народ е поставен както никога досега в позорното и унизително положение да се бори за оцеляване като народ и държава.

А за голямо съжаление сега в тази борба срещу управляващата руско болшевишка каста, българския народ е АБСОЛЮТНО САМ:

1.Днес у нас НЯМА НИТО ЕДНА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, която ИСТИНСКИ да брани своя български народ, нашата българска държава и българските национални интереси!

2.Днес българския народ НЯМА СВОЯ БЪЛГАРСКА ЦЪРКВА.

Висшите църковни деятели масово погърчват българските църкви и манастири с руско-гръко византийски символи като двуглавия орел, който се излага в някои църкви дори като икона.

Даже в официалния си сайт, българския Свети Синод СЪВСЕМ НАГЛО, БРУТАЛНО И ЦИНИЧНО ЛЪЖЕ И ЗАБЛУЖДАВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД с цел да го направи абсолютно послушен и виновен пред най върлия му враг Русия !

3.Официалната българска интелигенция е изоставила народа си и НЕ ИСКА ДА МУ КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА НЕГОВИТЕ НАЙ ВЪРЛИ ВРАГОВЕ НАЧЕЛО С РУСИЯ И УПРАВЛЯВАЩАТА У НАС РУСКО БОЛШЕВИШКА КАСТА.

4.Българските чорбаджии СЪЩО СА ИЗОСТАВИЛИ СВОЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, тъй като за да им върви бизнеса, трябва да са дупе и гащи с управляващите.

Без благоволението на които всеки по голям бизнес у нас не може да съществува.

5.Българските медии изцяло обслужват управляващата руско болшевишка каста.

Единствена свободна и независима медия днес у нас е НЕТА.

6.Политиците на Европейския съюз, НАТО и Сащ все още не могат да схванат простата истина, че българската управляваща каста не е троянски кон в Европа и Нато, А РУСКИ ПРЕДЕН ЩУРМОВИ ОТРЯД ЗА ЕРОЗИРАНЕТО, ТОРПИЛИРАНЕТО, ВЗРИВЯВАНЕТО И РАЗРУШАВАНЕТО НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ И СЪЮЗИ, ПРОТИВНИЦИ НА РУСИЯ.

И която каста в първия удобен момент ще им забие ножа в гърба и ще ги предаде и продаде на Русия.

Затова за голямо съжаление, спасението на българския народ днес зависи САМО от Господ и от нашите собствени действия.

А за да ни помогне Господ, трябва да си помогнем и ние самите!

Поради което през следващата година трябва ние българите да удвоим усилията за максимално просвещаване на целия български народ относно ЖЕСТОКАТА ВОЙНА, КОЯТО ВОДИ УПРАВЛЯВАЩАТА РУСКО-БОЛШЕВИШКА КАСТА СРЕЩУ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА СИ В УГОДА НА РУСИЯ И НЕЙНИТЕ СЪЮЗНИЦИ НА БАЛКАНИТЕ.

И съответно да намерим правилния, точния, ефективния отговор по всички линии и фронтове на ГРОБОКОПАЧЕСКАТА ВОЙНА на управляващата руско болшевишка каста СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!

Във връзка с това пожелаваме на всички българи весело посрещане на Новата 2018 година, много здраве, много късмет, много любов и щастието за което всеки българин мечтае.

И нека СИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО да се обединяваме около истинските български национални каузи.

ЗА ДА ГО ИМА И В ИДНИТЕ СТОЛЕТИЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

ЗА ДА Я ИМА НАШАТА ЛЮБИМА ТАТКОВИНА БЪЛГАРИЯ И ПРЕЗ ИДНИТЕ ХИЛЯДОЛЕТИЯ!!!

Наздраве и весело посрещане на Новата 2018 година!!!

31.12.2018 година.

Никола Григоров


140 ГОДИНИ РУСКО УГОДНИ ЛЪЖИ, НАГЛИ ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВА, ЦИНИЧНИ ХВАЛЕБСТВЕНИ ЦЕРЕМОНИИ И ДОЛНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛСТВА

Това е само една малка част от необходимото, истинското БЪЛГАРСКО определение на започващите масови ПОМПОЗНИ отбелязвания на 140 годишнината от края на Руско турската война от 1877 1878 година.

Война, поставила началото на безвъзвратното разпокъсване на българското землище, на безмилостното ограбване на българския народ и началото на най жестокия геноцид над българския народ, който геноцид продължава и днес.

 

Една наистина БРУТАЛНО натрапена война, за която война българския народ е платил с над 100000 скъпи жертви / за които жертви паметници НЯМА, за разлика от поробителите/, с множество разорени и изгорени села и градове, с милиони левове РУСКО НАТРАПЕНИ КОНТРИБУЦИИ ПОД ФОРМАТА НА РАЗХОДИ ЗА ОКУПАЦИОННАТА РУСКА АРМИЯ, със загубата на ВЕКОВНИТЕ БЪЛГАРСКИ КРАИЩА Северна Добруджа и Нишкия санджак!

Като срещу тези загуби, българския народ НЕ Е получил своята СВОБОДА, А БРУТАЛНА РУСКА ОКУПАЦИЯ, целяща да превърне България в руска Задунайска Губерния.

От която руска окупация България едва се е измъкнала с помощта на Великия Български Държавник Стефан Стамболов.

Но Русия и днес не иска да се откаже от България.

И понеже съгласно историята ДОСЕГА Русия не е направила АБСОЛЮТНО НИЩО ПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ОТНОВО СЕ ВАДИ ЗА УПОТРЕБА ВТРЪСНАЛИЯ НИ ДО ГУША МИТ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!

Каквото освобождение в действителност НЯМА.

ИМА РУСКА ОКУПАЦИЯ, НАЛОЖЕНА НИ НАСИЛА И ЗА КОЯТО ОКУПАЦИЯ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ СА НИ НАЛОЖИЛИ ОКУПАЦИОНЕН РЕКЕТ!!!

За което сочи и подписания Сан Стефански договор, от който договор прилагаме чл 8.

Но сега руските слуги у нас започват да използват всеки повод за да почнат ПАК да ни натрапват Русия.

Начело разбира се с руския пРЕЗИДЕНТ, другаря Радев

И с изключително активната помощ на ръководството на Българската православна църква, КОЕТО РЪКОВОДСТВО И ДО ДЕН ДНЕШЕН ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВА И СЕ ОПИТВА ДА ЗАБЛУДИ БЪЛГАРИТЕ ОТНОСНО БРОЯ НА ЖЕРТВИТЕ НА РУСКАТА АРМИЯ, дадени във войната по ОКУПИРАНЕТО на българските земи.

И продължава да ни натрапва В ОФИЦИАЛНИЯ СИ САЙТ това ръководство идиотската лъжа за загиналите 200000 руски войници във войната от 1877 -1878 година.

Заедно с някои пишман български учени разбира се!!!

Въпреки че цялата руска армия, преминала Дунав НАБРОЯВА ОБЩО 193 000 души.

И това се прави за да се внуши на българския народ чувството за ВЕЧНА благодарност, за ВЕЧНА задълженост, за ВЕЧНА виновност.

За да ни направят ВЕЧНО послушни и ВЕЧНО верни на Русия - най жестокия, най върлия и най непримиримия враг на българския народ в цялата ни история.

Който враг и днес съсипва България и българския народ чрез руско угодното, АБСОЛЮТНО НЕКАДЪРНО управление на страната ни от руско болшевишката каста, поставена на власт през 1944 година с помощта на руските танкове и автомати.

С цел разобличаване на лъжците, отново публикуваме точната статистика на пълните загуби на руската ОКУПАЦИОННА АРМИЯ с изчерпателно обяснение на автора Дянко Караджов какви материали е ползвал за своята книга и статистиката в нея.

Припомняме че съгласно изявленията на РУСКИЯ ПРОФЕСОР КАШУРКО, ЗАГИНАЛИТЕ РУСКИ ВОЙНИЦИ И ОФИЦЕРИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА ВЪЗЛИЗАТ НА 22 391 души!!!!

Прилагаме и снимката на ПОЗОРНАТА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСКА ЦЪРКОВНА табела, която доскоро стоеше пред храма Александър Невски!

За да припомним, че свята длъжност на Българския свети синод е ДА НЕ ЛЪЖЕ СОБСТВЕНИЯ СИ БЪЛГАРСКИ НАРОД В УГОДА НА НАЙ ВЪРЛИЯ МУ ВРАГ.

Разбира се, ако в българските владици и патриарх е останало нейде в душата поне едно българско кътче и поне малко вяра и преклонение към Господа наш Исус Христос!

Н.Григоров


 

ВЪПИЕЩА НЕКАДЪРНОСТ, ПОЗОРНО БЪЛГАРОМРАЗИЕ, МЪРЗЕЛ ДО БОЛКА, ОЖЕСТОЧЕНА РУСКО БОЛШЕВИШКА ЗЛОБА И ГЕНЕТИЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА УВРЕДЕНОСТ

Само с тези причини мога да си обясня отвратителното бездействие на президента Радев, вицепрезидента Йотова, премиера Борисов и вицепремиера Симеонов относно ЗАЛЕЖАВАЩИТЕ В КАНЦЕЛАРИИТЕ НА РУСКО БОЛШЕВИШКИЯ БАШИБОЗУК 56000 МОЛБИ ЗА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО!!!

 

Всеки обикновен чиновник с българско сърце и душа МОЖЕ БЕЗ ПРОБЛЕМИ ДО ТРИ МЕСЕЦА ДА ОРГАНИЗИРА ОБРАБОТКАТА ИМ И ДА ВРЪЧИ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО НА ЧАКАЩИТЕ С ГОДИНИ НАШИ СЪНАРОДНИЦИ.

Но сегашните УПРАВЛЕНСКИ ПОЗЬОРИ И ФУКЛЬОВЦИ не искат и не могат!!

А може би ги е страх от господарите им от Москва и Белград!!!

Но виж в екскурзиите насам натам по света и у нас са ненаситни.

Хем на държавни разноски, хем се пъчат на всеоглеждане:

ВИЖТЕ НИ КОИ СМЕ!!!

И от време на време изръсят някаква недомислица или празна констатация!

Сигурно и заради такива руско болшевишки позьори, Христос и казал:

ПО ПЛОДОВЕТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!!!

Карикатура: Димитър Стоилов


НИКОЛА ГРИГОРОВ КЪМ ВЛАДИЦИТЕ: „НИ ВИ КОЛАМ, НИ ВИ БЕСАМ, НО САКАМ ОТГОВОРЪТ ДА БИДЕ ДА!

С терор, зверства и руско-сръбската лъжа, наречена „македонизм“, братята ни бяха откъснати от българския корен

Очаквам на 27 ноември Светият синод да си измие ръцете с унизително криене зад другите православни църкви

Гласът на народа днес се чува като далечни тътени, но те вещаят  помитаща буря, казва пред Faktor.bg родолюбецът-изследовател

Никола Григоров е автор на програмата „Сите българи заедно”, включваща телевизионно предаване, поредица от исторически книги, музикални албуми и песнопойки.

Интервю на Мая Георгиева

 

- Г-н Григоров, вие сте един от добрите познавачи на Македония, очаквахте ли, че след толкова омраза от политиците срещу България, Македонската църква ще събере сили и достойнство, за да поиска българската да й стане църква-майка?

- Повечето българи във Вардарска Македония прекрасно знаят и помнят българския си корен. Просто страхът от репресии към тях самите и семействата им заради българското самосъзнание  ги кара да бъдат сдържани. Иначе в частни разговори са показвали дълбока българска памет и голям  български патриотизъм. Не съм имал допир с църковни деятели във  Вардарска Македония, но съм слушал че много от тях също знаят истината, още повече че имат достъп до богати църковни и манастирски библиотеки.

Но да си призная честно - действията на Македонската църква ме изненадаха страшно много. Защото прекрасно познавам терора и зверствата, на които са подложени българите в Македония, за да бъдат откъснати от българския корен чрез идиотската руско-сръбска лъжа, наречена македонизъм, а след това да бъдат посърбени до един.

Разбира се и страшно много се зарадвах на тази смела постъпка, изцяло в унисон с Божиите заповеди за истината, против лъжесвидетелствата, за разобличаване на лъжците. Сега действията на Македонската църква правят изгледите за успех над македонизма много по-реални в най-близко време. Защото поведени от нея българите от Македония, досега изоставени от всички, ще придобият още по–голяма смелост за отстояване на своите нормални  човешки права, и за свобода на национално самоопределение. Наистина авторите на тази стъпка трябва да бъдат поздравени и аплодирани горещо.

- Но сега топката е при нашите митрополити, които протакат, увъртат и сякаш се чудят – как да се отърват по най-фарисейския начин от искането на македонските си събратя. Отказът за признаване на МПЦ национално предателство ли ще бъде?

- Сега ставаме свидетели на един изключително трогателен исторически момент.

Едно от най–изтормозените, най–измъчените, най-тероризираните и поробени деца на майка България, една от главните части на Българската Екзархия, един от светилниците на българското християнство и на българската писменост протяга ръка към своята рождена майка. И чака измъченото дете майка България да го припознае и да му помогне да се измъкне от руско –сръбските окови, от руско сръбските  заблуди, от ежедневните нагли и цинични богохулства и лъжесвидетелства.

Но за голямо съжаление точно в този решителен момент  у нас в България ние фактически нямаме българско ръководство на Българската православна църква. Нито ръководство, което в църковната си дейност винаги да се ръководи от Божиите слова, от словата и деянията на светите апостоли  и от българските национални интереси. Всички сме свидетели на едно масово русифициране и погърчване на българските църкви с руско-гръко-византийски символи, като двуглавия орел, безогледно и брутално натрапваните ни чужди светии като Александър Невски и т.н. Даже станахме свидетели на един нескопосан опит за натрапване на българския народ от Варненски владика на икона на руския император Николай Втори като светец, закрилник на българския народ.

- А какво е било истинското отношение на този император към българите?

- Точно този император е причинил на целокупния български народ най-големите злини в цялата ни история, откъснал е най-много земи от България, предал е на чуждо варварско робство около три милиона българи и е главната причина за избиването на стотици хиляди  българи,  десетки хиляди български къщи да бъдат опожарени, за реките от българска кръв и езера от хиляди майчини сълзи. Ако пък се сберат стоновете и плачовете  на български  жени и деца по вина на император Николай Втори в едно, то страшен трус ще разтърси земята.

- Днес нашата църква не е водена от титани като Иларион Макариополски, Авксентий Велешки и Паисий Пловдивски. Можем ли да очакваме, че  синодалните старци ще поемат на 27 ноември риска, пред който застават строителите на Екзархията?

- Днешните наши владици нямат нищо общо с великите Български църковни деятели като Иларион Макариополски, Авксентий Велешки, Паисий Пловдивски, Антим Първи и особено с най –българския владика на 19 и 20 век – митрополит Методи Кусевич. С действията си Светия синод досега показват, че за тях са по важни интересите на Москва, на клептоманина Вартоломей, на Сърбия , на всички други, но не и интересите на българския народ. Затова очаквам, че на 27 ноември Синодът ще си измие ръцете като Пилат Понтийски с най- различни мъгляви и разтегливи  църковни обяснения, криейки се унизително зад другите православни църкви, криво разбрани лозунги за църковно единство и други несъстоятелни оправдания.

- Какви са геополитическите подводни камъни около признаването на Македонската църква – преплитат се руски, сръбски и гръцки интереси, кой от тях ще обслужи нашата църква?

- Приобщаването на църквата на македонците към родната им българска църква ще бръкне в джигера  най–много  на Русия , Сърбия, Гърция и Румъния. Защото управниците на тези държави заедно с уж православните им църкви от векове неистово мразят българския народ, дружно са работили столетия наред за разпокъсването му, за заграбването на църквите му и за налагане на чуждо духовно робство над българите.

И за тоталното денационализиране на българите  в Румъния, Сърбия  с нейната колония Македония и Гърция.

Тук задължително следва да припомним, че всичките православни църкви начело с Руската, Сръбската, Гръцката и Цариградската патриаршия и днес  вкупом лъжесвидетелстват от 1944 година до сега за така наречената Македонска нация и за гаврата, известна като македонски език.

Лъжесвидетелстват без да им мигне окото и без да се обръща и капка внимание на свещените завети на Светото Писание. При това, изхождайки от Светото писание , гаврата е  пълна и неописуема. Вместо да разобличават лъжците, всички православни църкви  начело с руската, сръбската, гръцката и цариградската патриаршия без изключение  помагат на лъжците и фалшификаторите, натрапвайки  идиотската лъжа „македонизъм“.

Но това калява българския дух и ни налага  да се обединяваме, за да устоим на този  зловещ и брутален натиск.

- Непризнаването на Македонската църква може ли да се оправдае със страховете, че ще последва отцепването на Украинската църква от Руската?

- Това ще бъде пълна глупост и в пълно противоречие на Светото Евангелие, ако се използва като оправдание. Защото Бог е един за  всички християни! Повтарям Бог на всички християни! Исус Христос не е  отредил на никой народ да бъде боигоизбран, предпочитан за сметка на другите народи, а по този начин богоизбрана да бъде и църквата му. Това се отнася и за руснаци, и за гърци.

Украинският  многоброен християнски  народ е равен пред Бога, а всеки православен християнин е длъжен да зачита неговата воля.

Защото всички народи  са творения на Бога, а Бог както казва Свети Кирил, праща дъжд и слънце на всички народи. И всички народи имат еднакво право на своя собствена  църква, която да проповядва Божието слово  на техен, роден разбираем език, на църква, която да брани  техните специфични национални интереси. И е правилно Украинската църква да е самостоятелна, още повече от Руската, като се знае, че интересите на имперска  Русия изобщо не съвпадат с тези на украинския народ. Русия не трябва да прави никакви църковни пречки на Украйна, а още по-малко това да е оправдание на нашата църква, за непризнаването на Македонската. Стига сме робували на разни много остарели  догми, които са против интересите на даден народ. Така че щом украинската църква иска да се отдели от Руската, то това нейно желание следва да бъде изпълнено не със злоба и с ярост, а с благост и мъдрост по примера на нашия всеобщ отец  Исус Христос.

- В четвъртък вечерта президентът ненадейно се озова при патриарха, разговаряли за казуса с Македонската църква, но нито дума не се спомена за позициите им. Трябва ли да сме подозрителни към делата на държавния и духовния глава?

- Досега президента Радев нито веднъж не е доказал не само с  дела, но дори  с думи, че поставя българските национални интереси над всичко и особено над руските интереси. Той още дори не е показал, че познава що годе българските национални интереси. Затова все още не иска да си направи  своя българска програма за развитието на държавата - измъчената ни от руско-болшевишкото иго мила татковина. Напротив, още в предизборната надпревара и с встъпването си на поста, г-н Радев показа на целия свят, че постоянно  говори и действа като същински  официален руски губернатор на Задунайска България,  а не като  президент на свободен и горд народ.

Патриархът ни също така досега не съм чул и видял да е показал нагледно, че поставя българските национални интереси  над руските. Именно неговото бездействие допуска църквите ни масово да се заливат и опозоряват  с руско-гръко византийския двуглав орел. В официалния сайт на Светия синод продължава да се  натрапва  на българския народ позорната опашата лъжа за 200 000 убити войници в руско турската война. А всички грамотни хора знаят, че цялата  руска армия е наброявала 193 000 души , от които по думите на руския професор Кашурко са загинали 22 391 души. Този дребен факт дори показва дълбоката и тотална  руска зависимост на българския Св. синод.

Така че от патриарха и от президента Радев не можем да очакваме  истинска защита на българските национални интереси в Македония. Включително и по църковните въпроси.

- Разбираемо е мълчанието на политиците, но трябва ли православният народ да мълчи, ако митрополитите и патриархът предадат националните му въжделения?

- Българският народи не трябва да мълчи. Още повече че народът вече проглежда, че наложената повече от век руско-болшевишка каста на практика води ежедневна и ожесточена война срещу българските граждани във всички възможни направления, с цел максималното им ограбване и поставяне в тежки зависимости. А нашата църква тотално  е изоставила своето паство в жестоката му и неравна борба за оцеляване срещу руско-болшевишките  управници и срещу поробителите в съседните страни. Но  народът вече отказва да мълчи. Вече все повече се чува гласът му - сега като далечни тътени, но те вещаят помитаща буря.

- Ако сега Българската църква откаже да стане майка на Македонската, каква рана ще нанесе това решение в бъдещите отношения между двата народа?

- Два народа НЯМА. Има един  български народ, разделен от пусти граници, един език български с няколко наречия, който в Македония изкуствено и насиствено се сърбизира. И този  народ трябва да се бори за премахването на  всякакви граници и ограничения в общуването. Така както ги премахва Европейският съюз!

Лично аз очаквам българската църква да вземе руско-сръбско-гръцко угодно решение по искането на Македония. То ще отдалечи доста  в бъдещето изтриването на идиотската лъжа „македонизъм“ и истинското европейско освобождение на българите в Македония.

- Как биха действали в тази критична ситуация комитите и войводите, пожертвали се за национално единение, за да не се случи предателството отново?

- Във времето на комитите и войводите, почти всички духовници са били истински българи и революционери. В определени моменти даже са отказвали да извършват и венчавки, ако младоженецът не е имал свястно пълно въоръжение, ако не е бил готов да стане комита. Четох за примера на един поп в Горно джумайско, който след предателство за укрито оръжие в една къща, накарал даскала и даскалицата да се съблекат и легнат в леглото, под което са били скрити пушките. Турсият офицер, с въоръжени до зъби аскери, го досрамяло да влезе в стаята на новообявените младоженци. Така българският свещеник  избегнал големите разкрития, арести,  убийства и затвори, които са можели да разтърсят революционната организация.

Та ако предположим, че сега възкръснат старите български комити, сигурен съм, че  всеки един от тях с ръце на пищова и камата ще каже  на нашите владици: „Ни ви колам, ни ви бесам, само Ви прашам, но сакам отговорът да биде ДА! Ке приемете протегнатата провославно-християнска ръка на Македония?“

 

АКО ЩЕ И БЪЛГАРИЯ ДА ЗАГИНЕ, АКО ЩЕ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ИЗЧЕЗНЕ, ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГЕРБО ПАТРЕОТЕ Е ПО-ВАЖНО ДА СИ ПОЖИВЕЯТ НА ВОЛЯ

Израз на тази цинична политика на днешните управници е НОВАТА ПРОЯВА НА ВЪПИЕЩО ДЕТЕМРАЗИЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГЕРБО ПАТРЕОТЕ

Вицепремиерът Валери Симеонов СЪВСЕМ ОТКРИТО ДЕМОНСТРИРА ВЪПИЕЩОТО ДЕТЕМРАЗИЕ И БЪЛГАРОМРАЗИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГЕРБО ПАТРЕОТЕ:

И се изцепи гороломно съвсем в стил на пишман професора, руско болшевишкия депутатин Иво Христов:

"Най ефективната инвестиция на държавата НЕ Е В НАСЪРЧАВАНЕТО НА РАЖДАЕМОСТТА И В ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦА!!!!!

Дори това да Ви прозвучи грубо и цинично, с това съм абсолютно наясно, трябва да минат 20 години, за да стане пълноценно това дете и да влезе в трудовия пазар

Това каза вицепремиера по икономическата и демографската политика Валери Симеонов вчера на конференция на тема "Ефективността на политиките на Евро съюза за малки и средни предприятия./Дума, 10.11.2017 година/.

Чета и не мога да повярвам на очите си!!

Това го казва български политик!!!

Това го казва политик, който саморъчно си е пришил ЯРЪК етикет "Патриот"!!!

Това го казва вицепремиер на БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ!!!

Това го казва министър, който отговаря за демографската криза на България!!!

КОЙТО ОЩЕ НЕ Е СХВАНАЛ, НЕ Е СТОПЛИЛ, НЕ Е ЗАГРЯЛ, НЕ Е РАЗБРАЛ ЖАЛНИЯ, ЧЕ ДЕЦАТА СА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!

Че без деца, утре НЯМА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ И НЯМА ДА ГО ИМА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

/А може би точно това целят днешните управници/

ТОВА НАГЛО, ЦИНИЧНО, АРОГАНТНО, БРУТАЛНО ШУМКАРСКО БОЛШЕВИШКО САМОПРИЗНАНИЕ ЗА ВЪПИЕЩОТО ДЕТЕМРАЗИЕ И РОДООТСТЪПНИЧЕСТВО НА УПРАВЛЯВВАЩИТЕ ГЕРБО ПАТРЕОТЕ обаче дава ясно и точно обяснение на тяхната ПОСЛЕДОВАТЕЛНА И ЦЕЛЕНАСОЧЕНА антибългарска политика!!

1.Затова Гербопатреотето КРАДАТ ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ НА 500000 БЪЛГАРЧЕТА с идиотското шумкарско обяснение, ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ РАБОТЕЛИ!?!?.

2.Това обяснява и защо предишното правителство ГЕПИ НАДБАВКИТЕ ЗА МАЙЧИНСТВО НА СТУДЕНТКИТЕ МАЙКИ.

3.Това обяснява шумкарските мераци на гербопатреотето да крадат надбавките за прослужени години, пенсиите на инвалидите, да отхапят и от болничните на работниците и т.н.

4.Това обяснява и НОВИТЕ НЕИСТОВИ МЕРАЦИ ДА СЕ ОБИРАТ ОЩЕ ПАРИ ОТ БЪЛГАРИТЕ С ПОВИШАВАНЕ НА ДАНЪЦИ ЗА КОЛИ И НЕДВИЖИМИ ИМОТИ!

5.Това обяснява ОРЯЗВАНЕТО НА КЕША ДО 5000 ЛЕВА!!!

С други думи политиката на ГЕРБО ПАТЕРОТЕТО С ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ ТАКА:

МАКСИМАЛНО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ, МАКСИМАЛНО ЗАТОРМОЗЯВАНЕ НА ТЕХНИЯ ЖИВОТ

МАКСИМАЛНО ЗАТОРМОЗЯВАНЕ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, МАКСИМАЛНО ЗАДЪЛБОЧАВАНЕ НА ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА.

Сега им трябват парите, а пък деца че няма, че младите напускат България, че българите тук мизерстват, че заплатите са най-ниски в целия Европейския Съюз, че България е на последно място в ЕС по нормални условия на живот, ТОВА ХИЧ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА!!!

Преди години, по време предишното управление на ГЕРБ седях на една маса с виден гербаджия, който не беше специалст в икономиката!!!

И на упрека ми, че ГЕРБ не прави АБСОЛЮТНО нищо полезно за ускореното развитие на страната ни, че България отива към тотална разруха, той в стила на вицепремиера Симеонов ми каза:

"Какво от туй че България ще бъде съсипана! Ще дойде някой друг, който ще я оправи:

ВАЖНОТО Е СЕГА НИЕ ДА ПОМИНЕМ ДОБРЕ!!!"

Цинизъм, който сега властва в политиката на днешните управници!!!

Който израз ИЗЦЯЛО ОБЯСНЯВА СЕГАШНАТА ТОТАЛНО АНТИБЪЛГАРСКА И РОДООТСТЪПНИЧЕСКА ПОЛИТИКА НА ГЕРБО ПАТРЕОТЕТО!!!!

Която политика може да се перифразира и с израза

ЖАЛНА МУ МАЙКА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЖАЛНА И МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ!!!

Изключително сполучливите карикатури са на художника: Димитър Стоилов.


ЗА РУСКОТО "СПАСЯВАНЕ" И ЗА ПОЛЗАТА ОТ ГОРОЛОМНАТА ИЗЦЕПКА НА ГОВОРИТЕЛКАТА НА РУСКОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО МАРИЯ ЗАХАРОВА

Вчера с изключително НАЗИДАТЕЛЕН тон г-жа Захарова ни наруга, че вместо да сме им благодарни за спасяването на българските евреи от депортиране и "неминуема смърт", ние в България оскверняваме съветските паметници!!

Замислих се и за да намеря логиката на изцепката, погледнах от малко по различен ъгъл думите и заслугите на г - жа Захарова!

Реално погледнато, историята казва, че под спасяване руските управници и техните подчинени ВИНАГИ СА РАЗБИРАЛИ следното:

1. Окупация с въоръжена сила на дадена страна и налагане на брутален рекет на окупираната държава, КОЯТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ЗАПЛАТИ НА РУСИЯ И РАЗХОДИТЕ ЗА ОКУПАЦИЯТА!!!!

2. Ликвидиране на елита на окупираната държава чрез повсеместни масови убийства и жестоки затвори.

3. Брутално ограбване на всички богатства на държавата.

 

4. Поставяне на власт на хора от утайката на обществото в ОКУПИРАНАТА страна - жестоки убийци, криминални престъпници, национални предатели и терористи.

5. Тотално фалшифициране на историята на поробената държава и налагане на учлищни програми, ВЪЗХВАЛЯВАЩИ ОКУПАЦИЯТА ОТ РУСИЯ И САМИТЕ ОКУПАТОРИ.

6. Цялостно овладяване на всички медии на поробената държава.

7. Съсипване на икономиката на поробената държава във всички посоки.

8. Налагане на варварско управление със страх и терор.

9. Постоянно изсмукване по най различни начини на богатствата на поробената държава.

10. Силово налагане на закони, гарантиращи вечността на ОКУПАЦИЯТА!

11. Тотално ликвидиране на медийната свобода.

12. Максимално лишаване на поробените граждани от икономическа свобода и нормални възможности за бизнес.

13. Затваряне на границите и превръщане на поробената държава в концентрационен лагер.

14.Специално за България налагане на идиотски пропагандни лъжи като македонизма с цел цялостно унищожаване на българския народ.

15. Ограбване на спестяванията на поробеното население - пряко и чрез най различни банкови рекетьорски фокуси!

16. Насърчаване на геноцида над поробения народ в управляващите го РУСКИ СЛУГИ и във враждебните на народа държави!

И много други мероприятия все в дух за затвърждаване на колониалната руска власт и съсипване на поробените народи!!!!

На всичкото отгоре РУСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ налагат за тази им дейност ПОРОБЕНИТЕ ДЪРЖАВИ ДА ИМ СА ВЕЧНО БЛАГОДАРНИ И ДА ИМ ИЗДИГАТ ПАМЕТНИЦИ, които паметници ПОРОБИТЕЛИТЕ СЧИТАТ ЗА СВОЯ СОБСТВЕНОСТ!!!

Така погледнато НАИСТИНА РУСИЯ НИ Е "ОСВОБОДИЛА И СПАСИЛА" НЯКОЛКО ПЪТИ, И ПОСТОЯННО Е ПРАВИЛА "ОПИТИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ И СПАСЕНИЕ"!!!

Като например през Първата световна война, когато изпрати 250000 свои войници и офицери - "ОСВОБОДИТЕЛИ " в Добруджа и Македония!

Да не говорим за многобройните опити за освобождение чрез изпращане на терористи убийци в България и вдигането на руско болшевишки метежи!!!

ДАЖЕ И ДНЕС РУСИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ "ОСВОБОЖДАВА И СПАСЯВА" ЧРЕЗ ДЕЙСТВИЯТА НА СВОИТЕ РУСКО-БОЛШЕВИШКИ ИБРИКЧИИ - РУСКАТА КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ У НАС и чрез налагането на абсолютно НЕИЗГОДНИ ДОГОВОРИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.

Накрая задължително следва да добавим заключението, че г-жа Захарова просто не улучи момента за НАТЯКВАНЕТО НА РУСКАТА "ОСВОБОДИТЕЛНА И СПАСИТЕЛНА МИСИЯ" спрямо България и българските евреи!!!

Поради което постигна ТОЧНО ОБРАТНИЯ ЕФЕКТ НА ЖЕЛАНИЯ ОТ РУСИЯ.

С безграмотната си изцепка, говорителката на руското външно министерство ОТВОРИ ШИРОКО ОЧИТЕ НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ОТНОСНО ГРОБОКОПАЧЕСКАТА РОЛЯ НА РУСИЯ СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ОТНОСНО ЛЪЖЛИВОСТТА НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА!!!

ШИРОКО ОТВОРИ ОЧИТЕ и на стотици хиляди ЗАБЛУДЕНИ РУСОФИЛИ!!

Което е НАЙ-МАСОВОТО ОТВАРЯНЕ НА БЪЛГАРСКИ ОЧИ ОТНОСНО ВЕКОВНАТА АНТИБЪЛГАРСКА ДЕЙНОСТ НА РУСИЯ И ОТНОСНО ЛЪЖОВНОСТА НА ПРИКАЗКИТЕ НА РУСКИТЕ ОФИЦИАЛНИ ЛИЦА!!!

За които заслуги ЗАДЪЛЖИТЕЛНО би трябвало на г-жа Захарова СЪВСЕМ ЗАСЛУЖЕНО да и се присъди наградата:

ПРЪВ БУДИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2017 ГОДИНА ОТНОСНО РУСКАТА АНТИБЪЛГАРСКА ДЕЙНОСТ И ОТНОСНО СТОПРОЦЕНТОВАТА ЛЪЖОВНОСТ НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА КЪМ БЪЛГАРИЯ.

Актуализирал понятието "РУСКО СПАСЕНИЕ" - Никола Григоров


На снимката: Мрежата от "спасителните руско болшевишки лагери" в България, чрез които се унищожаваха и затриваха най -видните и най - просветени българи след руската ОКУПАЦИЯ през 1944 година.

И ГЕРБО ПАТРЕОТСКАТА КРУШКА НЕ ПАДА ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО

Потомци на шумкари – днес ни управляват

затуй с грабежите си – вече издивяват,

на деца и майки – инвалиди и вдовици

грабят денонощно – мизерните парици!!

Парите кат надушат – веднага пощръкляват

 

и на върлите душмани – България предават!!!

Каста болшевишка – за народа ни нехае

и в едно с душмани – гроба му копае!!!!


КИТАЙСКАТА ИКОНОМИКА СЕ ДВИЖИ КАТО ЕКСПЕСЕН ВЛАК, НАПРЕД И НАГОРЕ, А БЪЛГАРСКАТА ЗАТЪВА КАТО КАМЪК В МОРЕТО!!

За което си има и разбираеми причини:

1.Китайският ръководител Си Дзинпин изрази с едно изречение задачите, целите и работата на китайското ръководство:

"Ние трябва да се обърнем и разрешим това, което обществото обича и мрази"!!!!

С други думи да стимулират положителното и да отстраняват пречките!!!!

2.Българските управници и техните ортаци от опозицията имат един стар шумкарски девиз:

ГРАБИ КОЛКОТО И ОТКЪДЕТО МОЖЕШ, СЕГА НИ Е ПАДНАЛО!!!

Затуй сме свидетели на тъжната картина:

И през трите си мандата, премиера Борисов управлява България на принципа "ГРАБИ АКО МИНЕ НОМЕРА"!

Затова и сегашното правителството на гербопатреотето вместо да се занимава с развитието на икономиката, С ПРЕОДОЛЯВАНЕТО НА ЖЕСТОКАТА ДЕМОГРАФСКА, се юрна да граби и сече наред социалните придобивки и заплатите на БЪЛГАРИТЕ !!!

На тези българи, които са останали в България и тези придобивки и заплати, които все още получават хората тук разбира се!

Технологията вече я знаят всички българи:

Някой от управниците пуска идеята за нов ГРАБЕЖ НА БЪЛГАРИТЕ и щом се появи остра реакция, Борисов идва като спасител и замазва положението!

Така беше с тъпанарските номера на вредноздравния министър Москов и на социалното недоразумение Калфин от предишния кабинет!!!

Сега пак продължават номерата:

След като всеки месец крадат от залците на 500000 български деца по 35 лева месечно, след като окрадоха студентките майки, сега сме свидетели на нова офанзива за ограбване НА БЪЛГАРИТЕ!!!!!

Първо рипнаха, па си скъсаха задниците от напиняне да ни набутат в лапите на банковите кърджалии, като клъцнат кеша на 1000 лева!!!!

После посегнаха управниците ДА ОТКРАДНАТ надбавките за клас, вдовишките пенсии, инвалидните пенсии на 150000 души, па ДАЖЕ и болничните на БЪЛГАРИТЕ!!!

След някои остри реакции, почнаха да ни замазват очите, че болничните няма да се намаляват!!!!

ЗАСЕГА!!!

Но пак искат да прехвърлят вината от болната глава на здравата.

Защото заради кьопавото управление и големите грабежи от УПРАВЛЯВАЩИТЕ, парите в здравната каса не стигат!!

И НИКОГА НЯМА ДА СТИГНАТ ПРИ ТОЗИ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ!!!!

Пардон при ТОЗИ НАЧИН НА КРАДЕНЕ!!!!

Но вместо да се ОТНЕМЕ ПРАВОТО НА НЕКАДЪРНИТЕ ДА ХАРЧАТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ, ВМЕСТО ТЕЗИ ПАРИ ДА СЕ ХАРЧАТ ОТ ТЕХНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ, ГЕРБО ПАТРЕОТЕТО УДРЯТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПАРИТЕ -ТЕЗИ КОИТО СА ГИ ЗАДЕЛИЛИ ОТ ЗАЛЪКА СИ!!!

Въпреки че по света ИМА ПРЕКРАСНИ ПРИМЕРИ ЗА ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ!!

Но точно ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ плашат гербо патреотето.

ЗАЩОТО ТОГАВА НЯМА ДА МОГАТ ДА КРАДАТ.

И понеже МРАЗЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ПОНЕЖЕ ТЯХНАТА АЛЧНОСТ НЯМА КРАЙ, ЗАЩОТО СА СЛУГИ НА НАЙ ВЪРЛИТЕ НИ ДУШМАНИ И ИСКАТ ДА ЗАТРИЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, СЕГА ДЕНОНОЩНО МИСЛЯТ КАКВО ДА ОТКРАДНАТ ОТ НАРОДА!!

ТОВА Е ГЛАВНАТА ДЕЙНОСТ НА КЬОПАВИТЕ НИ УПРАВНИЦИ.

Както се казва КРУШАТА НЕ ПАДА ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО!!!

В това число и нео шумкарските ГЕРБОПАТЕРОТЕ !!!

Н.Григоров.

Карикатури: Димитър Стоилов


ПРАВИТЕЛСТВАТА НА ПАРТИЯ ГЕРБ НЕ РАЗВИВАТ, А УМИШЛЕНО СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ

Премиерът Бойко Борисов рече:
„Развиваме икономиката си, докато по света се говори за война”./Труд, 26.09.2017 година.
Замислих се и мислено се разходих из трите мандата на днешния премиер.
Съгласно световната практика, за да се развива икономиката на дадена държава са необходими няколко ВСЕИЗВЕСТНИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:

1.Ниски данъци.

2.Ограничаване на правителствените разходи.

3.Минимални регулации върху частната инициатива.

4.Благоразумно парично предлагане.

5.Да обичаш ИСТИНСКИ своята страна и своя народ и истински от сърце да им желаеш най -доброто.

Тези условия винаги мотивират бизнеса да инвестира, да развива производството и разбира се привличат изключително много чужди инвестиции!!


Което пък води до повишаване на квалификацията на работната ръка и съответно повишаване на доходите на населението!

А повишаването на доходите на населението и подобряване на условията на живот са главните задачи на истинските държавници по света.

Спомените ни и краткия анализ на трите мандата на партия Герб показват, че НИКОГА ДОСЕГА премиера Борисов не е показал ДОРИ И НАЧЕНКИ ОТ действия по посочените задължителни условия за развитие на икономиката, а и трите му правителства са работили много усърдно СРЕЩУ ТЕЗИ НЕОБХОДИМИ УСЛОВИЯ.

Нито веднъж премиера и неговото обкръжение даже и не са загатнали ЧЕ СА БЪЛГАРИ, че искат да подобрят живота на българите и че са час с необходимостта от прилагането на тези условия за развитието на българската икономика.

Да си припомним накратко дейността и на трите правителства на премиера Борисов в тази посока:

1.НИСКИ ДАНЪЦИ!

Такова животно у нас няма с изключение на плоския данък, на който данък пък шумкарите от Позитано гледат като бик на червено и постоянно търчат като безумни българомразци да премахнат!!!

Политиката в тази посока на премиера Борисов винаги е била и е :

Максимално ограбване на българския народ.

Затова днес данъчното облагане в България изземва 50 процента от доходите на българите.

Което и по турско време го е нямало!!!!

При това през досегашното си управление г- н Борисов постоянно търси начини да увеличава данъчното бреме на българите, което ясно се вижда от няколко примера:

а/Затова здравното недоразумение Москов се напиняше като луд да въведе нови данъци на вредните храни!

б/Затова се въведе данък с обратна сила.

в/Затова премиера Борисов призова кметовете да вдигат данъци и такси и да ги събират.

г/Затова винетките бяха вдигнати безумно.

И през трите си мандата, нито веднъж премиера Борисов не тръгна да търси начин да намали данъчното бреме на българския народ, което според видни икономисти е С 40 ПРОЦЕНТА ПО ВИСОКО В СРАВНЕНИЕ СЪС САЩ.

АМА НИТО ВЕДНЪЖ.

Което означава премиера Борисов ИЛИ СИ НЯМА ХАЛ ХАБЕР ОТ ДЪРЖАВНИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ НА ИКОНОМИКАТА, ИЛИ УМИШЛЕНО Я ЗАБАТАЧВА И УМИШЛЕНО ТЪРСИ НАЧИНИ ЗА МАКСИМАЛНО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ.

2.ОГРАНИЧАВАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ РАЗХОДИ!!!

В тази посока нито веднъж премиера Борисов не посегна да съкрати и ограничи както подобава правителствените разходи.

Затова държавната администрация у нас е в пъти по голяма от администрациите на развитите държави.

Сега почнаха да се хвалят господата, че щели до две години да намалят някои административни разходи.

Мижи да те лажем.

Съкращаването на държавните администрации става за месец-два.

Разбира се ако даден управник има поне малко желание.

А ако не знаят господата кои разходи да намалят, да си публикуват правителствените харчове и обикновените българи ще им кажат веднага кои да съкратят и кои да премахнат.

Тук отново даже НЯМА ПОКАЗАНО ДАЖЕ ПОНЕ ЖЕЛАНИЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ.

3.МИНИМАЛНИ РЕГУЛАЦИИ ВЪРХУ ЧАСТНАТА ИНИЦИАТИВА.

И в тази посока всичко е обратно в политиката на премиера Борисов!

Вместо да ограничават регулациите върху частната инициатива, правителствата на г-н Борисов ПОСТОЯННО ТЪРСИ НАЧИНИ ДА ЗАСИЛВАТ РЕГУЛАЦИИТЕ.

Тук особено ярко изпъква постоянните ЯРОСТНИ напъни на партията на г-н Борисов зверски да ограничи кеша, за да тормози дребния бизнес и за до могат банките да одерат стотици милиони от едва кретащия дребен бизнес с най-различни банкови такси и рекетчета.

Даже един малоумник предложи всички сделки по нета да минават през банките.

Това не може да се дължи само на незнание.

ТОВА Е УМИШЛЕН НАПЪН ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО ОГРАБВАНЕ И ДОПЪЛНИТЕЛЕН ТОРМОЗ НА БЪЛГАРИТЕ.

Още повече че не бива да забравяме и ограбването и тормоза на бизнеса с въвеждане на данъци с обратна сила.

Или правителствата на г-н Борисов НЕ САМО НЕ НАМАЛЯВАТ РЕГУЛАЦИИТЕ ВЪРХУ ЧАСТНАТА ИНИЦИАТИВА, А ТЪРСЯТ ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ ДА ГИ УВЕЛИЧАВАТ.

Налице са само някои незначителни кокошкарски опити, които говорят че правителството иска да отчете дейност, а не ИСТИНСКИ РЕАЛНИ РЕЗУЛАТИ В ПОСОКА УСКОРЯВАНЕ РАЗВИТИЕТО НА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ.

4.БЛАГОРАЗУМНО ПАРИЧНО ПРЕДЛАГАНЕ.

И тук пълна липса на държавническо мислене и истинско българско държавническо управление.

Банките в България са най големите кожодери в Европейския съюз, предлагат най скъпите кредити, вместо да помагат на бизнеса, го ограбват максимално с най различни и често абсурдни банкови такси.

Което доведе до абсурда, че всеки който е вложил пари в банките, трябва да плаща на банката, вместо тя на вложителя.

Но вместо правителството да им стегне юздите на банките, то търси начин да засили тяхната рекетьорска дейност.

Досега нито един правителствен опит не е направен за поевтиняване на кредитите, което много ще засили бизнеса и съответно ще доведе до бързо развитие на икономиката.

5. ДА ОБИЧАШ ДО БЕЗУМИЕ БЪЛГАРИЯ И СВОЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!

В тази посока ПРЕМИЕРА БОРИСОВ И НЕГОВОТО УПРАВЛЕНЧЕСКО ОБКРЪЖЕНИЕ НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СА ПОКАЗАЛИ С ДЕЛАТА СИ ЧЕ ПО ПРОИЗХОД СА БЪЛГАРИ.

Че милеят поне мъничко за тази държава, за този изстрадал мизерстващ български народ, за децата на този подложен дори и днес на варварски геноцид български народ!!!

Вместо това СА НАЛИЦЕ ЯРКИ ПРИМЕРИ НА ЛЮТА ОМРАЗА КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НЕГОВИТЕ ДЕЦА:

а/ Днес се ограбват най безцеремонно детските надбавки на 500000 БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ РАБОТЕЛИ.

б/ През миналия мандат правителството на Герб ОГРАБИ ПАРИТЕ ЗА МАЙЧИНСТВО НА БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТКИ МАЙКИ.

в/ Сега правителството на Герб извади калъчките да отреже пенсиите на инвалидите.

г/ Сега правителството на ГЕРБО ПАТЕРОТЕТО ПОВЕДЕ яростна война за да открадне, за да ограби парите за прослужени години на работниците.

г/ Вместо да се бори с демографската криза, правителството на Герб я стимулира с всичките си действия и бездействия.

д/ Повечето пътища към малките села и градове са като след бомбардировка.

ж/ Мизерията и недоимъка върлува навсякъде из България и съсипва населението .

з/ Масово младите хора емигрират поради липса на перспектива за живот и развитие.

и/ Запустяват цветущи училища.

й/ Постоянно се толерира циганската престъпност, която опустошава много села из страната.

к/ НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО на Герб /както и на другите партии/ НИТО ВЕДНЪЖ НЕ ИЗДИГНА ГЛАС за защита на нормалните човешки права на поробените 2,5 милиона българи в съседните страни, за спиране на дивашкия геноцид срещу тях.

И т.н всякакви всевъзможни прояви на усърдна, целенасочена, постоянна АНТИБЪЛГАРСКА ДЕЙНОСТ, ДА ДИВА ОМРАЗА КЪМ БЪЛГАРСКИЯ РОД.

Затова сега вместо да работи за България и за българския народ, правителството на г-н Борисов имитира държавническа дейност И ТО ГЛАВНО с гръмки и шумни хвалби нагоре надолу че развивало икономиката.

Като се добави към тази обстановка и ЖЕСТОКИЯ КЪРДЖАЛИЙСКИ РЕКЕТ НА ЕНЕРГИЙНИТЕ МОНОПОЛИ, веднага почва да прозира един СТРАШЕН, но абсолютно реален извод:

ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА НА ГЕРБ, КАКТО И СЕГАШНОТО НА ГЕРБОПАТРЕОТЕТО ПОСТОЯННО и СЪВСЕМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ВОДЯТ ПОЛИТИКА НА МАКСИМАЛНО ОГРАБВАНЕ И СЪСИПВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НАШАТА МИЛА ТАТКОВИНА БЪЛГАРИЯ!!!!

Карикатура: Димитър Стоилов.


С ТАЕН ДОГОВОР ФЕРДИНАНД ПОСТИГА НЕЗАВИСИМОСТТА ОТ ТУРЦИЯ, НО ДОБРОВОЛНО Я ПРЕДАВА НА РУСИЯ

Днес българската история все още е пълна с фалшификации и опашати лъжи относно отношенията ни с Русия и Съветския съюз. По вина на Русия сме загубили през деветнадесети и двадесети век 93,4 хиляди км 2 изконни български земи с около три милиона души население, казва пред Faktor.bg родолюбецът-изследовател. Никола Григоров е автор на програмата „Сите българи заедно”, включваща телевизионно предаване, поредица от исторически книги, музикални албуми и песнопойки

Интервю на Светослав Пинтев

- Г-н Григоров, датата 22 септември 1908 г. връща България на политическата карта на Европа, възстановява царството ни след половин хилядолетие. Нормално е за всяка държава да чества като национален празник независимостта си. Имате ли обяснение защо у нас не е така?

- В България след 1944 година истинските български национални празници са подценявани, пренебрегвани понякога и напълно игнорирани за сметка на такива, които ни свързват и обвързват с Русия. Което се дължи на факта, че и днес българската история все още е пълна с фалшификации и опашати лъжи относно отношенията ни с Русия, Съветския съюз и пак Русия. Например все още продължава да се натрапва на българите идиотската лъжа за 200 хиляди избити руски войници по време на руско турската война от 1877 – 1878, която лъжа и днес виси на официалния сайт на Българския Свети Синод. А броят руските войски преминали Дунав възлиза на 193 000 души, от които общите загуби възлизат на 48808, от които 22 391 души са убити в сраженията и умрели от раните си след това.

А сега празнуваме 3 март като национален празник - ден на Освобождението, въпреки че този ден е ден на окупацията на България. Тази окупация на всичкото отгоре сме си я заплатили скъпо и прескъпо с много пари, със загубата на вековни български земи и с около 100 000 жертви ,за които почти нищо не се говори , а даже и паметници няма.

- И 100 годишнината от Деня на независимостта през 2008 г. не отбелязахме, както подобава, може би, защото тогава управляваше Сергей Станишев?

- Денят на Независимостта наистина досега е подценяван като празник и доскоро и в мен клокочеше негодувание от това. От няколко години обаче съвсем категорично считам, че 22 септември много отстъпва като значение за национален празник на нас, българите, пред 6 септември. Причината е, че един изключителен историк- документалист г- н Цочо Билярски откри съвсем случайно  Таен руско-български договор, предхождащ обявяването на Независимостта, с който договор България става абсолютно зависима от Русия. Този договор все още е абсолютно неизвестен на учените и го няма в нито един учебник за средните и висши училища. И от който договор точка 10 казва ,че на България и се признава правото да си издейства независимостта от Турция. …Или с този договор България обявява независимост от Турция след като вече доброволно е предала своята независимост на Русия.

- Какво точно пише в този неизвестен, но важен документ?

- Ето и самия таен руско-български договор:

„Между Негово царско височество великия княз Владимир Александрович и генерал Молозов от една страна – които действуват от името на руското Министерство на външните работи; и негово царско величество княза на България, заедно с високопочтения министър на външните работи Д. Станчев, военния министър Д. Николаев и княжеския български дипломатически агент в Петербург – които действуват от името на България – от друга страна: е сключена в Евксиноград следната конвенция:

1. Българското княжество, като потвърдява своя договор с Русия, сключен в 1895 год. и потвърден в 1898 год., след това отново изменен и потвърден в 1906 год., се задължава към Русия да й предаде напълно върховното ръководство на външната политика, във всичко що се отнася до македоно-одринския въпрос; България се задължава да не повдига самостоятелно този въпрос, нито в бъдеще да се опитва да го разрешава с въоръжена сила.

2. България се задължава в пределите на своята държава да потъпква всяко македонско движение и особено да арестува всички образуващи се на нейна територия чети; Русия от своя страна се задължава да наложи на Сърбия спазването на същия принцип.

3. България признава на Русия и Австро-Унгария съвместното владение в турските провинции, под условието щото в случай на военна окупация цялата земя между Вардар и Черно море да бъде предоставена на българската редовна армия, размера на която ще се определи от българското Военно министерство.

4. В такъв случай руското Военно министерство е, което ще определи военноначалниците, които ще бъдат поставени на чело на българския генерален щаб и на българските дивизии.

5. Две руски кавалерийски дивизии ще навлязат в България и ще се поставят под разпорежданията на българското Военно министерство, най-късно седем деня след отварянето на неприятелските действия между България и Турция, или между Русия и Австро-Унгария от една страна и Турция от друга.

6. България поставя своята флотилия, както и пристанищата Варна и Бургас под командата на руския адмирал, който има върховното началство над руската черноморска флота. България се задължава, през целият период на неприятелските действия да доставя на флотата и на кавалерийския корпус необходимите хранителни продукти.

7. България се задължава в случай на нужда да принуди Румъния към необходимия неутралитет и за тая цел да струпа на нейните граници и зад нейните крепости по дунавската линия необходимото количество войска.

8. В случай на победоносна война България ще получи една трета от военната контрибуция, както и една трета от завзетата територия; тя, в същото време има правото да си осигури един излаз на Егейско море. От друга страна, Цариград остава обекта (целта) на руската акция, за постигането на който, обаче, българската армия ще вземе участие, едновременно със стоварените там по море руски войски, чрез обсаждането на Одрин и форсирането на укрепената линия Чаталджа.

9. Правото да обявява война и да сключва мир принадлежи на Русия.

10. На България се признава правото, да издействува независимостта си от Турция и превръщането си в независимо царство. Русия се задължава в такъв случай да издействува одобрението на подписавшите Берлинския договор велики сили.“

/Публ. във в. „Работнически вестник“, София, 11 декември 1913 г., с. 1-2./

- Скоро след обявяването на Независимостта цар Фердинанд прочита телеграма с поздравленията от руския император Николай ІІ. Нашият монарх благодари сърдечно и обеща „близко единение” с руския народ в името на „щастливо и мирно бъдеще”. После руският цар става кръстник на престолонаследника Борис, княз Търновски. Как става така, че през следващите години точно Руската империя нанася поредица от жестоки удари на освободената от нея страна, преди самата тя да рухне?

- Типичен пример на приспиване на вниманието до настъпване на най-удобния момент за удар срещу България и българския народ. Русия винаги е работила за максимално ограбване и унищожаване на българския народ. Такава е нейната политика от векове, такава е тя и сега. Тук задължително следва да се отбележи, че по вина на Русия ние българите сме загубили през деветнадесети и двадесети век 93,4 хиляди км 2 изконни български земи с около три милиона души население. А ударите са най страшни ,когато не сме ги очаквали, когато сме се доверявали на най върлия враг в цялата ни история. Затова говори и най-тежката национална катастрофа в цялата ни история – тази през 1913 година – организирана и координирана от Русия . При която катастрофа след като ни е приспала вниманието и след като се е ползвала от пълното доверие на българските политици, Русия е организирала всичките балкански държави срещу България, дала е понтонни мостове на румънската армия, даже е подтикнала и Турция да ни нападне и да си вземе земите до Марица. В тази си антибългарска дейност Русия е много подпомагана от българските русофили начело с Радко Димитриев –Наполеончето, Иван Гешов и Стоян Данев.

- Чел съм някъде, че Николай ІІ всъщност е бил бесен , защото смятал, че титлата цар е само руска. Известно е, че за първи път я използва Симеон Велики, а на наследника му цар Петър тя е призната от самата Византия. Възможно ли един самодържец всерусийски, който между другото е носел и титлата княз български, да не е знаел това или е било част от политическата игра?

- За мене е било политически цирк, като се знае тайният руско български договор ,който посочих изцяло по горе.

- Казвате, че руската имперска политика е главен виновник за погрома над България през 1913 година….

- Разбира се че Русия е главният виновник за националната катастрофа през 1913 година , което прекрасно личи от следните факти:

Русия подкупва цар Фердинанд с „малък заем” от 3 милиона златни франка ,който „заем” Фердинанд не изплаща до края на живота си.

Затова никак не е случайна заповедта на Фердинанд за започване на военните действия срещу Сърбия и Гърция през 1913 година. За мен това е услуга за Русия от Фердинанд за да се даде повод за войната, за да се омаскари България и българският народ пред Европа и великите сили.

По настояването на Русия е сключен българо сръбския договор от 1912 година с арбитър руския император.

Русия изцяло контролира управляващие русофили генерал Радко Димитриев, Иван Гешов и Стоян Данев, които ежедневно я уведомяват за всички държавни решения !

Русия отказва да влезне в ролята си на арбитър съгласно договора.

Даже руския пълномощен министър в България Неклюдов съветва Стоян Данев да напише писмо до император Николай Втори с молба да избърза с арбитража.

Император Николай Втори се „разсърдил „ от писмото и се скрил да чака България да падне в капана.

Русия отказва да изпълни задълженията си по руско българската конвенция от 1902 година, съгласно която конвенция ако ни нападне Румъния, Русия трябва да нападне Румъния в гръб.

Русия дава понтонните мостове на румънската армия за да мине Дунав.

Даже руски официални лица присъстват И помагат на десанта на румънската армия.

Руският ибрикчия Радко Димитриев, който умишлено проваля атаката на Чаталджа,  умишлено потопява българската Дунавската флотилия, точно преди румънския десант. Радко Димитриев под предлог, че нямало снаряди, предлага позициите южно от Горна Джумая да се преместят на Витоша. Той  изцяло разстройва Първа армия, която при нормални обстоятелства е могла да влезе в Белград за три дена.

Русия подтиква Турция на настъпи и да си вземе земите до Марица.

- И все пак имперска политика на царска Русия е направо песен, сравнена със съветската такава… Последствията й ни тежат и днес….

- Не мога да кажа, коя политика е повече антибългарска и коя е нанесла повече вреди. Историята казва че вековната цел и на руската и на съветската политика е максимално ограбване и изтриването на българския народ от картата на Балканския полуостров. Руския царизъм е нанесъл изключителни поразии на българщината във всички направления. Особено през злощастната 1913 година. Съветската анти-българска политика е дива и варварска, изключително жестока след 1944 година, защото Съветска Русия окупира през 1944 г.  България и поставя на власт утайката на обществото –терористи, криминални престъпници и национални предатели.  Която каста управлява България съгласно съветските указания за управление на окупираните територии и никога в български интерес. И която руско-сръбско болшевишка каста управлява и до днес България. А тази-руско болшевишка каста е тотално ампутирана от български национални чувства и води постоянно руско угодна политика във всички направления.

Затова само от газовите доставки за десетина година сме ограбени от Русия с около 7 милиарда лева.

 

ЗАЩО БЯГАТ ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ОТ БЪЛГАРИЯ????!!!!!

За първите шест месеца на годината чуждите инвестиции у нас са НАМАЛЯЛИ С 355 МИЛИОНА ЛЕВА!!!
И по всичко личи, че ще продължават да намаляват!
Защото всички нормални бизнесмени бягат от държави, с кьопави и некадърни управници:

1. Които крадат от залците на децата, чиито родители НАЙ МНОГО РАБОТЯТ В ДЪРЖАВАТА!!!
2. Които ограбват половината от доходите на народа си с най различни данъци и такси!
3. Които ограбват бизнеса с възможно най абсурдни данъци, и особено които налагат данъци със задна дата!
4. Които търсят начин да ограничат кеша на дребния и среден бизнес, за да могат банките да ограббят допълнително милиарди от оборота на българските фирми.
5. Които позволяват на банките да ограбват бизнеса с най скъпите кредити в Европа.
6. Които вместо да накажат нарушителите на закона, тръгват да насъскват народа срещу Европейския съюз - справка КАЛИАКРЕНСКАТА АФЕРА!
7. Които ужким са за Европейския съюз, а реално са съюзници и слуги на най върлия враг на съюза.
8. Които рекетират бизнеса и народа си най скъпия газ в Европа.
9. Които постоянно търсят начин да ограбят социалните придолбвки на работещите.
10. Които позволяват на циганите в много населени места да рекетират населението с незаконни гета и непрекъснато ширеща се битова престъпност.
11. Които издигат за депутати разни суджукарски рекетьори.
12. Които умишлено засилват демографската криза в собствената си държава и които целенасочено работят за максимално намаляване на раждаемостта у нас.
13. Които издигат паметници на най-върлите врагове на България и на българския народ.
14. Които не знаят и не могат да мобилизират народа да работи с максимални сили и максимална полза за държавата, за бизнеса и за работниците.
15. Които с дейността си копаят гроба на държавата и народи си в угода на господарите си от Москва и Белград.
16. Които в лакомията си за грабене нямат равни по света.
17. Които са толкова некадърни, че не могат да приложат на практика елементарни управленчески способи, доказали своята ефективност навсякъде по света.
18. Които съсипват и затварят училищата на децата си!
19. Които нехаят за своите сънародници в чужбина.
20. Които се опитват да лишат от право на глас българите чужбина.
На такива хора нормалния световен бизнес НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ДОВЕРИЕ И ЗАТОВА ПРЕДПОЧИТА ДА СЕ МАХНЕ ДАЛЕЧ ОТ ТЯХ.
Защото никой не бяга от хубавото, а всеки бяга от лошото!!!!
Със всички последствия за народ и държава разбира се.
Така че при този необолшевишки, шумкарско-мутренски начин на управление, ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИЦИИ НЕПРЕКЪСНАТО ЩЕ НАМАЛЯВАТ.
Тъжната карикатура на Димитър Стоилов отразява грабежа на детските надбавки на децата на НАЙ РАБОТЛИВИТЕ БЪЛГАРИ!

 БОЙКО БОРИСОВ ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, ЧЕ ГЕРБ СА ПОМОГНАЛИ НА БСП ДА БЪДЕ ИЗБРАН ВЪРЛИЯ РУСОФИЛ РУМЕН РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

Той призна истината, която повечето разумни българи прозряха ВЕДНАГА след като беше обявена кандидатурата на АБСОЛЮТНО НЕИЗБИРАЕМАТА Цецка Цачева.

"ЗАГУБИХМЕ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ, ЗАЩОТО НЕ ИСКАХМЕ ДА ГИ СПЕЧЕЛИМ"/Труд, 30.07-2017 г/.

Едно изречение, което води и налага след себе си изключително много сериозни изводи и заключения:

1.Партия Герб и нейните водачи СЪВСЕМ УМИШЛЕНО, НАГЛО И ЦИНИЧНО СА НИ НАБУТАЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ВЪРЛИЯ РУСОФИЛ РУМЕН РАДЕВ!!!

Който още от пръкването му в политиката води изцяло ТОТАЛНА руска политика и който все още в дейността си като държавен глава НЯМА РЕГИСТРИРАН И ЕДИН СЛУЧАЙ, където ДА Е ЗАЩИТИЛ БЕЗУСЛОВНО БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!!!

2.Герб УМИШЛЕНО НЕ издигна някоя своя сериозна кандидатура, която би попречила за избирането на РУСКИЯ КАНДИДАТ Радев да стъпи на президентския пост.

С каквито СЕРИОЗНИ кандидатури Герб разполагаше и от които избора на Цецка беше като да бръкнеш в чувал с риба и да извадиш рак!

По този начин ръководството на Герб НАГЛИ И ЦИНИЧНО СЕ ПОДИГРА С ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ПАРТИЯТА И НА ФЕНОВЕТЕ СИ, КОИТО ИСКРЕНО ЖЕЛАЕХА ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БКП -БСП ДА НЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!!!!

3.Партньорите ни от НАТО, ЕС И САЩ би трябвало МНОГО СЕРИОЗНО ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ И МНОГО ДА ВНИМАВАТ когато контактуват с Бойко Борисов и неговите хора, които с това САМОПРИЗНАНИЕ НАГЛЕДНО ПОКАЗВАТ, ЧЕ са хора на Москва и бранят навсякъде руските интереси!!!

4.Тази герберска помощ за БСП и Русия напълно обяснява

факта, защо бяха премахнати от екипа на Борисов и защо сега са подсъдими двамата министри, които казваха много истини за Русия -Ненчев и Митов.

5.Сегашното ПУБЛИЧНО САМОПРИЗНАНИЕ НА ПРЕМИЕРА БОРИСОВ обяснява и пасивната роля и на това правителство относно исканията на България срещу монополиста Газпром, който е притиснат от ЕС за жестоките монополни цени на природния газ за България и някои други източно европейски държави!

И който с МОНОПОЛНИ ЦЕНИ е ограбил България за последните десетина години с 7.- 8 милиарда лева!!!

6.Ето защо и правителството на Герб не направи нищо за да разобличи грабежа на Русия за АЕЦ Белене с около 1,3 милиарда лева неустойки, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМАМЕ ПОДПИСАН ДОГОВОР!!!!

7.Косвената и коварна подкрепа на Герб за руския кандидат Радев обяснява и съжалението на Борисов относно спирането на разбойническия проект Южен поток, от който грабителски проект България загуби стотици милиони и който проект щеше да ОСКУБЕ, ДА ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ само с цената на изграждането му с около 3 /ТРИ / милиарда евро .

8.Самопризнанието на Бойко Борисов обяснява и грабителската политика на всички правителства на Герб спрямо българския народ, включително и сегашните мераци за намаляване на кеша до 1000 лева, за спиране на парите за класа на работниците, меракът КЪМ пенсиите на инвалидите, грабежът на детските надбавки на 500000 български деца,, безкрайните опити за нови данъци, непрекъснатото повишаване на таксите, грабежът на стипендиите на студентките майки, призивът на Борисов за вдигане на такси и данъци и тяхното събиране и т н.

Затова днес данъците и таксите ПРИБИРАТ ПОВЕЧЕ ОТ 50 ПРОЦЕНТА ОТ ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!!!

Позната, характерна политика на управниците на РУСКО ЗАВИСИМИТЕ ДЪРЖАВИ!!!

9.Ето защо и Бойко Борисов и Румен Радев не изпратиха поне едно цвете на гроба на генерал Колев в деня на 100 годишнината от неговата смърт.

10.Ето защо ще бъде избран изтребител за армията ни, КОЙТО Е НАЙ УДОБЕН ЗА РУСИЯ!!!

11.Циничното самопризнание на премиера Борисов НАПЪЛНО ОБЯСНЯВА И ВЪПИЕЩАТА ОМРАЗА НА всички правителства на ГЕРБ към България и българите.

12.От това публично изявление на премиера все пак има и известна полза:

ЗАЩОТО ВОДАЧА НА ПАРТИЯТА ГЕРБ ПРИЗНА ПУБЛИЧНО И ДОКАЗА И НА НАЙ СЛЕПИТЕ И НЕПРОСВЕТЕНИТЕ, ЧЕ ГЕРБ Е ЕДНА РУСКО ЗАВИСИМА БОЛШЕВИШКА ПАРТИЯ, КОЯТО ПАРТИЯ ИЗОБЩО НЕ Я ИНТЕРЕСУВАТ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ А РУСКИТЕ !!!!

И която партия за да защити РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ Е ГОТОВА ДА ИЗЛЪЖЕ НАЙ БРУТАЛНО И НАГЛО ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И НЕГОВИТЕ ПАРТНЬОРИ - ЕС, НАТО И САЩ!

Които партньори днес са единствената защита на България и българския народ от руската вековна агресивна и грабителска политика!

Карикатура: Димитър Стоилов.


ТАМАН НАУЧИХ МАГАРЕТО ДА НЕ ЯДЕ, И ТО УМРЯ

Тюхкал се жално нявга Настрадин ходжа!

За което тюхкане се сетих от нескопосания опит на правителство и работодатели да откраднат ОЩЕ МАЛКО ПАРИ ОТ НАЙ АКТИВНИТЕ БЪЛГАРСКИ РАБОТНИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ

Тези дни власт и работодатели се съюзиха за да откраднат ОЩЕ един залък от бедната и без това паница на българските работинци - класа за прослужено враме.

Главният водещ на този разбойнически поход беше г-н Симеонов, вице премиера отговарящ за демографската криза у нас

В нарушение на обичайната си ПРОПРАВИТЕЛСТВЕНА дейност, този път продажните и кьопави синдикати се събудиха и решиха да отчетат дейност и заплашиха с протести!.

В резултат на което премиера пък реши да се направи на спасител и спря шумкарско грабителската акция.

Акция, която бе насочена първо срещу работниците и второ ПРОТИВ САМИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.

Защото КАДРИТЕ МОГАТ ДА ИЗДИГНАТ ДАДЕНА ФИРМА И МОГАТ МНОГО ЛЕСНО ДА Я ЗАКОПАЯТ!!!

Защото всеки нормален човек знае, Че ХОРАТА СА НАЙ ВАЖНИЯ КАПИТАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ФИРМИТЕ У НАС.

За държавните некадърници хич не се чудя на тези грабителски мераци!

На тях мерака за парите на работещите българи им е по наследство от шумкарските им деди!

На тях ограбеното от народа все не им стига и все още искат да грабят поради следните причини:

1.Наследената от дедите им неописуема алчност !

2.Тотална зависимост от най върлите врагове на българския народ, поради което за тях колко по беден и нещастен е българския народ, толкова по добре се чувстват те и техните господари от Москва и Белград!

3.Генетичната им увреденост и абсолютно неспособност да бъдат национално отговорни ДЪРЖАВНИЦИ!!!!

Защото са наследници на терористи, криминални престъпници и национални предатели!

Чудя се обаче на воя на работодателите срещу класа за прослужено време, защото:

1.Класът за прослужено време все пак стимулира към усъвършенстване на квалификацията на всеки работещ.

2.Всеки работодател може по всякакъв начин да регулира заплатите на своите работници и служители, НЕЗАВИСИМО ОТ КЛАСА ЗА ПРОСЛУЖЕНО ВРЕМЕ!!!

Още повече, че работодателите прекрасно знаят, че без кадърни работници и служители фирмите им отиват по дяволите.

3.Най после работодателите трябва да схванат, че българските управници работят и против техните интереси с разбойническото ограбване на работниците и служителите с вече достигналите 50 процента от доходите държавни такси и данъци.

И би трябвало да стоплят, че от един доволен работник ще получат МНОГО ПОВЕЧЕ И ПО КАЧЕСТВЕНА РАБОТА.

4.Работодателят би трябвало да най-после да схванат, ЧЕ И ТЕ СА БЪЛГАРИ, ЧЕ БИ ТРЯБВАЛО ПОНЕ МАЛКО ДА ИМ ТРЕПНЕ СЪРЦЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БЪЛГАРИТЕ.

В заключение препоръчваме на руско болшевишките ни управници и на работодателите да не следват опита на Настрадин ходжа, КОЙТО ТАМАН НАУЧИЛ МАГАРЕТО ДА НЕ ЯДЕ И ТО УМРЯЛО!!!

В крайна сметка ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАНИРАНИЯ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ГРАБЕЖ НЕ МИНА, но пък от него все пак има и някакви поуки:

1.За пореден път българския народ се убеди, че управниците ни постоянно мислят как да го ограбят.

2.Лъсна абсолютната липса на ДЪРЖАВНОСТ и на елементарни познания за държавно управление на ВИЦЕ ПРЕМИЕРА г-н Симеонов

Поради което той бе употребен като носна кърпичка и накрая той отнесе негативите ЗА ЕДНО ГНУСНО ПРАВИТЕЛСТВЕНО НАМЕРЕНИЕ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

3.Премиерът Борисов ПАК се направи на спасител, но мислещите българи разбраха, че той продължава да управлява по досегашния си тертип - ако мине номера и ако не мине, НЯКОЙ ДРУГ ДА ОПЕРЕ ПЕШКИРА!!!

Чудесната карикатура на Димитър Стоилов обяснява напълно НЕИСТОВИЯ МЕРАК НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ОТКРАДНАТ ОЩЕ ПАРИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВА И СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ У НАС??

За всеки българин, следящ отблизо българската действителност, постоянната ескалация на ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ ПО ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ИЗВЪРШВАНЕТО НА НАЙ-ЖЕСТОКИ УБИЙСТВА с ПОВОД И без ПОВОД си има своето най- елементарно обяснение!!!

ЦИГАНИТЕ ВЪРШАТ ПОВЕЧЕТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, защото ЗНАЯТ ЧЕ ЩЕ ОСТАНАТ АБСОЛЮТНО БЕЗНАКАЗАНИ!!!

Която ВСЕИЗВЕСТНА безнаказаност се дължи на:

1.Защото ТОЛЕРИРАНЕТО НА ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е ЧАСТ ОТ ПОЛИТИКАТА НА РУСКО БОЛШЕВИШКАТА КАСТА ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ през така наречения преходен период!

Целта е ПОСТОЯННО И МАКСИМАЛНО ДА СЕ ТОРМОЗИ БЪЛГАРСКАТА НАРОДНОСТ, като част от плана на руско болшевиките за максимално намаляване на българите и за по -бързо опустошаване на българските села и малки градове.

2.Чрез толерирането на циганската престъпност влиза в действие и втората част от плана за управление на руско болшевиките:

ПОСТОЯННО НАСАЖДАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИ И РЕЛИГИОЗНИ ВРАЖДИ И ВОЙНИ - нагледен съвременен пример на приложението на древния римско византийски принцип - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!!!

3.Циганите са РЕШАВАЩИЯ ДНЕС елемент за ОСИГУРЯВАНЕ НА ВЛАСТТА НА РУСКО БОЛШЕВИКИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ!

Затова УМИШЛЕНО се създават цигански гета където трябва и където не трябва.

Даже и където НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!!!!

Затова и шефа на руско болшевишкото ДПС г-н Доган обеща на циганите в Пловдив преди време че няма да плащат сметките за тока.

За да се осигурят необходимите изборни гласове в съответните райони!

И сега след поредното кърваво, ПРИ ТОВА АБСОЛЮТНО БЕЗПРИЧИННО ЦИГАНСКО УБИЙСТВО НА НЕВИНЕН МЛАДЕЖ, пак ще потекат потоци от анализи, предложения, всякакви обяснения, ИЗВИНЕНИЯ, гръмки изказвания на РУСКО ПАТРЕОТЕТО и т.н.

И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ НАГНЕТЯВА ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ, С ЦЕЛ ПРОВОКИРАНЕ НА САМОРАЗПРАВИ !!

Защото избухването на по -крупни вълнения е част от плана на управляващите РУСКО БОЛШЕВИКИ за съсипването на България като държава в угода на господарите им от Москва и Белград!!

И никакви ЕФЕКТИВНИ МЕРКИ НЯМА ДА СЕ ВЗЕМАТ!!

Защото циганската престъпност е ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ РУСКО БОЛШЕВИКИ!!

ТЯ Е ОТРОВЕН ПЛОД НА ТЕХНИТЕ КОВАРНИ ЗАМИСЛИ И ПОДРИВНИ ДЕЙНОСТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!

Което ме подсеща ЗА ЕДНО ЧУДЕСНО СРАВНЕНИЕ ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ, А ИМЕННО, че:

ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е СЪЩО КАТО БУРЕНИТЕ, КОИТО НАЙ МНОГО РАСТАТ И СЕ РАЗВИВАТ НА ИЗОСТАВЕНИТЕ ОТ СТОПАНИТЕ НИВИ!!!!

Тук много приляга една стара, но много точна карикатура на художника Димитър Стоилов!


 

БЪЛГАРСКИЯТ НЕОБОЛШЕВИШКИ ПАРЛАМЕНТ ЗАПОЧНА ОФАНЗИВАТА ЗА ОГРАБВАНЕТО НА СПЕСТЯВАНИЯТА И ОБОРОТНИТЕ ПАРИ НА БЪЛГАРИТЕ

Историята казва, че руско-болшевиките като надушат и като видят чужди пари – пощуряват.

Затова след 1944 година, подкрепени и стимулирани от руско-съветските танкове и автомати, те направиха най–жестоките кланета и грабежи на мирни българи в цялата ни история.

Такъв масов варварски терор, такива масови кланета и такива повсеместни брутални пладнешки грабежи българския народ не беше виждал даже и през цялото петвековно турско робство.

А след като приключиха с преките грабежи на пари, всякакви ценности и имоти, руско болшевиките започнаха и банковите грабежи с разни банкови обирджийски фокуси като бандитски обмен на парите, безбожна инфлация, банкови фалити – пресен случай - КТБ и т. н.

 

И винаги водени от един и същи девиз – ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА СА ПОЗВОЛЕНИ ЗА ПОСТИГАНЕ на РУСКО БОЛШЕВИШКАТА ВЕКОВНА ЦЕЛ - МАКСИМАЛНО ОГРАБВАНЕ НА НАРОДА И МАКСИМАЛНО ЗАТРУДНЯВАНЕ НА НЕГОВОТО НОРМАЛНО РАЗВИТИЕ И ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ !!!!

От известно време насам много признаци вече подсказват, че сега нео болшевиките от всички партийни бои и разцветки са хвърлили око първо на спестяванията на българите, които спестявания вече надхвърлят 45 милиарда и второ на оборотните пари на фирми и граждани!!!

Речено сторено:

За да бъде кражбата максимална, а вредите най-големи, днешните ОФИЦИАЛНИ пладнешки руско-болшевишки партийни разбойници в парламента решиха най напред да приберат в банките при спестяванията и оборотните пари на българите и на малките и средни фирми!!!

Затова взеха решение от 1 август да плащаме в брой до 5000 лева, от 2018 година – до 3000 лева, а от 2019 година – до 1000 лева.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЯРКО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА безкрайната КОСМИЧЕСКА АЛЧНОСТ И ВЪПИЕЩАТА руско болшевишка ЗЛОБА КЪМ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, която от десетилетия ВРИ И КИПИ В СЪРЦАТА И ДУШИТЕ НА ДНЕШНИТЕ УПРАВНИЦИ, преки и косвени наследници на шумкарите!

ВСИЧКИТЕ ПАРИ НА НАРОДА ДА ГИ ВКАРАТ ПОД ТЯХНО РАЗПОРЕЖДАНЕ, ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ, В ТЕХНИТЕ БАНКИ!!!

За сравнение в Германия около 79 /СЕДЕМДЕСЕТ И ДЕВЕТ / процента от плащанията се извършват в КЕШ!!!

А ГЕРМАНИЯ ДНЕС Е НАЙ-РАЗВИТАТА ИКОНОМИКА НА ЕВРОПА И Е НА ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ МЕСТА В СВЕТА!!!!!

Но там не управляват БЕЗКРАЙНО КРАДЛИВИТЕ БЪЛГАРСКИ РУСКО БОЛШЕВИКИ.

Елементарният анализ на НОВОТО КОВАРНО, ГРАБИТЕЛСКО НЕО ШУМКАРСКО КЕШОВО ограничение, съчетан с факта, че в новия парламент НЯМА НИТО ЕДНА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, налагат съвсем логично изводите за преследваните цели с това РАЗБОЙНИЧЕСКО МУТРЕНСКО решение:

1.Да се приберат ПОЧТИ ВСИЧКИ оборотни пари на средните и дребни фирми и средствата от заплати и други дходи на българите в банките.

2.Да бъдат допълнително ограбвани българите с разни разбойнически банкови такси, които банките налагат КАКТО И КОЛКОТО И КОГАТО ИМ СКИМНЕ, от които такси не можеш да се предпазиш и които не можеш да договаряш!!!!

3.Да БЪДАТ МАКСИМАЛНО ЗАТОРМОЗЕНИ, ОГРАНИЧЕНИ, СПЪВАНИ, ТОРПИЛИРАНИ ежедневната стопанска дейност на фирмите И ЖИТЕЙСКОТО ЕЖЕДНЕВИЕ НА БЪЛГАРИТЕ.

Нищо да не може човек да си купува, АКО КЬОПАВИТЕ, НО БЕЗКРАЙНО АЛЧНИТЕ И НЕНАСИТНИ БАНКЕРИ НЕ СИ НАТОПЯТ ЧОВКИТЕ И АКО НЕ БРЪКНАТ И В НАЙ МАЛКИЯ ДЖОБ НА ОГРАБЕНИЯ, ОБЕДНЯЛ И ОШУШКАН ДО КРАЙНОСТ БЪЛГАРИН.

С други думи днешните управници целят и МАКСИМАЛНО ДА ВГОРЧАТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ като част от задачата на болшевиките за унищожаване на българския народ.

Този НОВ, типично МУТРЕНСКО БОЛШЕВИШКИ РЕКЕТ тотално ще анулира резултатите от досадно шумно рекламираното облекчаване на бюрокрацията, с което гербаджите ни проглушиха ушите от няколко дена!

Икономисват ни примерно един час на месец, а сега ЩЕ НИ ПОТРОШАТ няколко пъти повече загубено време и ЩЕ НИ ОСКУБЯТ ДОПЪЛНИТЕРЛНО КОЛКОТО ПАРИ ТЕ СИ ПОЖЕЛАЯТ!!

За скъсаните нерви да не говорим.

4.Да бъдат МАКСИМАЛНО УВЕЛИЧЕНИ МОНОПОЛНИТЕ ПЕЧАЛБИ НА БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ, които се превърнаха в едни най- жестоки кожодери на българите и бизнеса, станали къде доброволно, къде доброзорно техни клиенти!!!

Които банкови кожодери явно не могат нормално да работят в условията на истинска пазарна конкуренция, не знаят, не могат и не искат да печелят с подобрение и разширение на услугите, с талант и работа, а като улични бандити - рекетьори чакат българските управници да им водят клиентите като овце в кошара, за да ги ограбват по лесно и по жестоко.

5.Но най главната цел според някои банкови специалисти и патили икономисти е ДА СЕ ПОДГОТВЯТ ПОДХОДЯЩИ УСЛОВИЯ ЗА ДА БЪДАТ ОГРАБЕНИ СПЕСТЯВАНИЯТА И ОБОРОТНИТЕ ПАРИ НА БЪЛГАРИТЕ.

Което може много лесно да стане с една УМИШЛЕНО ПРЕДИЗВИКАНА инфлация, каквото преживяхме вече по времето на АБСОЛЮТНО КЬОПАВОТО И РАЗБОЙНИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ НА ВИДЕНОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

Поводи за такива опасения вече имаме предостатъчно:

1.Чуха се доста НАСТОЙЧИВИ призиви на някои българомразци за безконтролно печатане на пари.

2.Доказани държавни кьопави управници, явно специалисти по крупно ограбване на народа и държавата, почнаха да вият на умряло за отмяна на валутния борд!!!

3.Сегашното стремглаво БОЛШЕВИШКО НАСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ОБОРОТНИТЕ ПАРИ НА БЪЛГАРИТЕ И ФИМИТЕ!!!

Което би трябвало да накара фирмите и гражданите да замислят относно въпроса ЗА ОПАЗВАНЕТО НА СПЕСТЯВАНИЯТА И ОБОРОТНИТЕ СИ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ КРАДЦИ!!!!

Защото историята казва, че на руско - болшевики НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ИМАШ И КАПКА ДОВЕРИЕ, а особено пък ДА ТЕ ПАЗИ ГОСПОД да им повериш всичките си налични пари!

Което е все едно на вълк да повериш агне да го пази.

Затова всички българи и всички собственици на фирми – малки и големи ТРЯБВА ДА се ЗАМИСЛЯТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕРИОЗНО КАК ДА СИ ОПАЗЯТ ПАРИТЕ ОТ СЕГАШНИТЕ държавни разбойници!!.

Защото те МНОГО ОТДАВНА са доказали на практика, че имат изключително СЕРИОЗЕН ОПИТ В ГОЛЕМИТЕ АНТИБЪЛГАРСКИ СДЕЛКИ – МИЛИАРДНИ ЗАЕМИ, МИЛИАРДНИ АБСОЛЮТНО НЕИЗГОДНИ ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ПРОЕКТИ, МИЛИАРДНО ОГРАБВАНЕ НА ПАРИТЕ НА НАРОДА ЧРЕЗ ПРЕКОМЕРНО ДЪРЖАВНО РЕГУЛИРАНЕ, , ЦИНИЧНОТО И БЕЗСРАМНО ОГРАБВАНЕ НА ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ НА 500000 БЪЛГАРЧЕТА и много други подобни ГРАБИТЕЛСТВА.

Затова днес данъчното бреме в България ОГРАБВА 50 /петдесет /процента от доходите на българите.

Като се добави към това и всеизвестния факт, че управниците ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО МРАЗЯТ българския народ, то жестоката истина лъсва на хоризонта:

ВЪРЛО БЪЛГАРОМРАЗКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ЗАПОЧНА ГОЛЯМАТА РАЗБОЙНИЧЕСКО ШУМКАРСКА ОФАНЗИВА НА РУСКО БОЛШЕВИШКИТЕ НИ УПРАВНИЦИ ЗА ОГРАБВАНЕ НА СПЕСТЯВЯНИЯТА НА ФИРМИТЕ И НАРОДА НИ В БАНКИТЕ И НА ОБОРОТНИТЕ ПАРИ НА БЪЛГАРИТЕ, С КОИТО ПРЕЖИВЯВАТ!!!

Която офанзива по всичко личи, че алчните и безродни управници планират да завършат преди влизането на България в еврозоната!!!!

Н.Григоров

Карикатури: Димитър Стоилов

 

ОЧАКВАМЕ ПРОГРАМНИТЕ АЛАБАЛИСТИКИ НА УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ

Правителството на Герб до няколко седмици щяло да обяви управленската си програма!

Пише вестник 24 часа от 11.06.2017 година.

Като прочетох горното, стана ми и смешно и тъжно:

Защото досега НИТО ВЕДНЪЖ ГЕРБ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ след 1989 година НЕ СА ПРЕДСТАВИЛИ И НЕ СА УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ ПО ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА ПРОГРАМА.

Затова и България ВЕЧЕ Е ПОСЛЕДНА НА БАЛКАНИТЕ ПО УСЛОВИЯ ЗА НОРМАЛЕН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!!!

 

Че кьопавите ни управници превърнаха милата ни татковина ОТ ПЪРВА НА БАЛКАНИТЕ в СВЕТОВЕН ОСТРОВ НА СТАБИЛНА МИЗЕРИЯ И СЪСИПИЯ!!!

На мен лично досегашните действия и приказки на Герб и партньорите им ПАТРЕОТЕ в коалицията за голямо съжаление подсказват, че ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА им програма ще бъде всичко друго, НО НЕ И ИСТИНСКА ПРОГРАМА ЗА РЕВОЛЮЦИОННА ПРОМЯНА НА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ.

Въпреки че в момента съществуват ИДЕАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА РЯЗКА ПРОМЯНА КЪМ ПО - ДОБРО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!

Което трябва да е цел НОМЕР ЕДНО НА ВСЕКИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРСКИ УПРАВНИК!!!

И при наличие НА ДОБРА ВОЛЯ, при осъзнаване НА ФАКТА че ХОРАТА СА ГЛАВНОТО БОГАТСТВО НА БЪЛГАРИЯ И ПОНЕ МАЛКО РОДОЛЮБИЕ МОГАТ ДА СЕ НАПРАВЯТ СТРАХОТНИ ПРОМЕНИ В ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ:

НАПРИМЕР САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА ЕДНО ИСТИНСКО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО МОЖЕ:

1.Да намали данъчната тежест от сегашните грабителски 50 процента на 35- 40 процента от целия доход на българите.

2.Да намали поне с 50 процента времето, което българите и българския бизнес губят от държавната бюрокрация.

3.Да изравни лихвите по банковите кредити с европейските!

4.Да направи минималната заплата на 700 лева.

5.Да вдигне минималната пенсия на 300 лева.

6.Да осигури на всички деца на България минимум 70 лева МЕСЕЧНИ ДЕТСКИ надбавки!!

7.Да съкрати държавните разходи най малко с 40 процента.

8.Да съкрати държавната администрация минимум с 30 процента.

9.Да спре ИЗЦЯЛО държавните харчове по големи проекти, които са просто КАНАЛИ за източване на държавата.

10.Да стабилизира здравната система чрез предоставяне на правото на здравно осигуряващите САМИ ДА СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ, КОИТО СА ЗАДЕЛИЛИ ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ, а не държавните чиновници да ги ограбват с най различни фокуси.

11.Да създаде условия за привличане на стотици милиарди чужди инвестиции!

12.Да спре тормоза над малкия и среден БЪЛГАРСКИ бизнес.

И много други полезни неща за България и за българския народ.

За които ИМА ЧУДЕСЕН, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОГАТ ОПИТ В ЦЕЛИЯ СВЯТ.

Иска се само управниците ни да имат български сърца, души и разум и съвсем естествено да не ги мързи.

Разбира се и да не са толкова крадливи както досега.

И АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - ДА НЕ СА ЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ И СЪРБИЯ - НАЙ ВЪРЛИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Но такава БЪЛГАРСКА програма от това правителство НЯМА ДА ВИДИМ даже и насън!!!!

Ще видим САМО РАЗТЯГАНЕ НА ЛОКУМИ, ОБЩИ ТАРИКАТСКИ ПРИКАЗКИ, ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ С НЯКАКВИ ТРОХИЧКИ ЗА ОТДЕЛНИ ХОРА И ПОРОЙ ОТ ПРАЗНИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ОБЕЩАНИЯ, БЕЗ НИКАКВИ КРАТКИ КОНКРЕТНИ СРОКОВЕ.

Напротив!!

ВСИЧКИ БЛАГИНИ, КОИТО ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ НАПРАВЯТ ГЕРБ И ПАТРЕОТЕТО ЩЕЛИ ЕВЕНТУАЛНО ДА СЕ ВИДЯТ В КРАЯ НА МАНДАТА??????

С други думи трай коньо за зелена трева!!!

Как ми се иска да ме опровергаят управниците!!!

Н.Григоров

Карикатури: Димитър Стоилов.

 

ИЗВОДИ, ПРЕПОРЪКИ, ВЪПРОСИ И ОЧАКВАНИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С НАПРАВЕНАТА ПОКАНА ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РУСИЯ ДА ПОСЕТИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА

Организационен комитет начело с президента Радев покани руския президент Владимир Путин да посети България през 2018 година.

От тази покана съвсем нормално възникват следните логични изводи, препоръки, въпроси и очаквания:

1. Президентът Радев и учените от организационния комитет да седнат и да прочетат МНОГО ВНИМАТЕЛНО САН СТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР.

Като специално внимание обърнат на чл.8. и чл.19 от договора, ГОДИШНИНАТА ОТ КОЙТО ДОГОВОР ЩЕ ЧЕСТВАТ КОМИТЕТА И ГОСТА.

 

2. Председателят на БАН да осигури някой добър филолог, който филолог да ограмоти президента Радев относно значенията на думите ОКУПАЦИЯ И ОСВОБОЖДЕНИЕ.

И да му докаже нагледно на председателя на организационния комитет че двете думи имат съвсем различно значение.

Па да кажат учените от БАН къде по света тържествено честват окупацията на дадена държава ОТ НАЙ ЖЕСТОКИЯ И ВРАГ И УНИЩОЖИТЕЛ????

3. Организационният комитет да потърси и посочи пред целия български народ евентуалните добрини, които е направила Русия на България през 19, 20 и 21 век.

Защото четящите българи ДОСЕГА НЕ СА ОТКРИЛИ НИТО ЕДНА ДОБРИНА ОТ СТРАНА НА РУСКАТА ДЪРЖАВА КЪМ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

4. Другарят Радев да запита ПУБЛИЧНО ГОСТА СИ, ЗАЩО РУСИЯ И ДНЕС ПОДДЪРЖА РУСКО-СРЪБСКО-КОМИНТЕРНОВСКАТА ЛЪЖА МАКЕДОНИЗМА И СРЪБСКАТА ТЕРОРИСТИЧНА ШАЙКА ОМО „ИЛИНДЕН”!

5. Разходите по посещението да чия сметка ще бъдат??

Защото Русия ни ограби с прекомерни цени на природния газ и абсолютно НЕКОРЕКТНИ НЕУСТОЙКИ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ С ОКОЛО 7 МИЛИАРДА ЛЕВА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ.

6. САЩ, Европейския съюз и НАТО би трябвало да знаят, че цялата информация, която е известна на българските управници за тях, сега ще бъде предоставена на руския президент.

Цялата до последната запетайка!!

И че на всички срещи ще се търсят начини за подписване на споразумения, заобикалящи и пренебрегващи интересите на България, на САЩ, на ЕС и НАТО.

И разбира се ограбващи благата на всички, а най много на България и на Българите.

7. Сега кмета на Свищов ще си скъса тирантите от натягане в национално предателските си опити да ни натрапи паметника на руския император Александър Втори в Свищов.

8. Българският народ да се подготви за НОВО ЗАТЯГАНЕ НА КОЛАНИТЕ И ЗА НОВИ МИЛИАРДНИ ЗАЕМИ.

Защото Русия затъва с всеки изминат ден все по дълбоко и дълбоко и ще гледа максимално да източи България.

А това е много лесно, като се .знае че руско-зависими хора управляват България.

Няма да бъда изненадан от някое НОВО нагло посегателство на управниците върху спестяванията на българите!!!

В нормалните държави посещенията на държавни ръководители водят до нормализиране на отношенията и съответни НОВИ придобивки за всяка държава и народ.

ПРИДОБИВКИ, А НЕ ЗАГУБИ!!!!!

Историята казва, че тези нормални принципи НИКОГА НЕ СА ВАЖАЛИ В ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ПОРОБИТЕЛКАТА РУСИЯ И ПОРОБЕНАТА БЪЛГАРИЯ.

И СЪМ СЪВСЕМ СИГУРЕН, че предстоящото посещение на руския държавен глава у нас през 2018 година отново ще потвърди историческата практика.

Н.Григоров

Карикатура: Димитър Стоилов.


ОТНОВО ИЗБУЯВА ШУМКАРСКАТА ОМРАЗА НА РУСКО БОЛШЕВИШКИТЕ УПРАВНИЦИ КЪМ БЪЛГАРИТЕ В ЕВРОПА.

Крадене, лъжене, ограничаване, максимално вгорчаване на живота на българите – това са главните характерни черти на дейността на новите управници:
Съдете сами:
1. ОТНОВО повишават цената на тока. 
Защото парите от сметките на тока ПОСТЪПВАТ РЕГУЛЯРНО ВСЕКИ МЕСЕЦ. 
Историята казва, че руско комунист ако не открадне от народа, не може да спи!
2. Забраняват кеш плащанията над 1000 лева!
С други думи набутват народа в кошарата на банкерите, които банкери ДАВАТ НАЙ-СКЪПИТЕ КРЕДИТИ В ЦЯЛА ЕВРОПА И ДЕРАТ КЛИЕНТИТЕ СИ С ЖЕСТОКИ ТАКСИ!
За загубеното време да не говорим!

Удар с двойно действие – хем допълнително се ограбва БЪЛГАРСКИЯ народ, хем максимално се затруднява дейността на малкия и среден БЪЛГАРСКИ бизнес!
3. Лъжат майките да се върнат на работа, за да им дават ПОЛОВИНАТА ОТ ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА ЗА БРЕМЕННОСТ И РАЖДАНЕ!!
Другата половина ИСКАТ ДА Я ОТКРАДНАТ!!!!
Питанка: Ами като са толкова загрижени за демографската криза, ЗАЩО НЕ ДАВАТ ЦЯЛОТО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА МАЙКИТЕ, които се върнат на работа?????
Тук РУСКО ПАТРЕОТА, отговарящ за демографската криза, МЪЛЧИ КАТО ПУКЕЛ. 
4. Пак предлагат уседналост за всички избори!
ОТНОВО ИЗБУЯВА ШУМКАРСКАТА ОМРАЗА НА РУСКО БОЛШЕВИШКИТЕ УПРАВНИЦИ КЪМ БЪЛГАРИТЕ В ЕВРОПА. 
Защото тези БЪЛГАРИ прекрасно виждат тъпотията и нечуваната кьопавост на българските управници и вече са потенциална заплаха за съсипващите България ПСЕВДО УПРАВНИЦИ. 
Както се казва :Денят се познава от сутринта, напънала се планината, та родила мишка, вълкът все към гората гледа а РУСКО БОЛШЕВИКИТЕ КЪМ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ. 
С други думи нищо ново под слънцето. 
ПРОСТО ВОЙНАТА НА РУСКО БОЛШЕВИШКАТА ШУМКАРСКА КАСТА /днес представена в парламента от Герб, БСП, ДПС, Воля и РУСКО ПАТРЕОТЕ / СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА ПАРИТЕ И ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ ПРОДЪЛЖАВА!!!
И така ще бъде, докато бългаомразците са на власт!!!
Защото те друго не знаят и не могат да правят!!!!

Н. Григоров

Карикатурите на Димитър Стоилов прекрасно илюстрират ВОЙНАТА НА УПРАВНИЦИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

 

ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ЖЕСТОКИТЕ ДАНЪЦИ ОГРАБВАТ ПОЛОВИНАТА ОТ ДОХОДИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО

резултат на абсолютно некадърното управление през така наречения преход, в момента нашето любимо отечество България затъва по всички направления – буксуваща икономика, запустяващи села и по малки градове, вилнееща навред жестока демографска криза, а на хоризонта не се вижда никаква надежда за излизане от неокомунистическото блато.

И вече всеки българин прекрасно вижда, че главната причина България да е на последно място в Европа и на Балканите ПО УСЛОВИЯ ЗА НОРМАЛЕН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ са АБСОЛЮТНО КЬОПАВИТЕ И ПРОДАЖНИ българските управници.

 

Които управници вместо да работят за България и за българския народ, НАЙ-БРУТАЛНО ВОДЯТ ОЖЕСТОЧЕНА, ТОТАЛНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ФРОНТОВЕ.

И които чрез най-различни данъци и такси ОБИРАТ НАЙ-БЕЗЦЕРЕМОННО ПОЛОВИНАТА ОТ ДОХОДИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО.

И което е още по лошо:

НАЙ-МНОГО ОТ ТАЗИ ШУМКАРСКО - ОБИРДЖИЙСКА ДЕЙНОСТ СТРАДАТ ОНЕЗИ БЪЛГАРИ, КОИТО НАЙ-СЪВЕСТНО СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ И ЦЯЛАТА ИМ ДЕЙНОСТ СЕ ИЗВЪРШВА НА СВЕТЛО ПО ДЪРЖАВНИТЕ ПРАВИЛА.

В резултат на което у нас се стига до един жесток парадокс:

Данъчното бреме в България е с 40 процента по високо отколкото в САЩ.

При това тези проценти бяха изчислени, преди новия президент на САЩ да направи рязкото намаление на данък печалба от 35 на 15 процента!!!!!

Беглият анализ на близката история на това ЖЕСТОКО КЪРДЖАЛИЙСКО –БОЛШЕВИШКО ОБИРДЖИЙСТВО на българския народ от управляващите, показва следните по – главни причини :

1.Генетичната обирджийско - шумкарска увреденост на управляващата руско-сръбско болшевишка каста.

Всеизвестно е че с помощта на руско-съветските танкове, автомати и щикове през 1944 година на власт бяха поставени криминални престъпници, терористи и национални предатели, /тогавашната утайка на българското общество/чиято основна дейност беше насочена към максимално ограбване на българите чрез най-жестокия терор, вилнял по българските земи в цялата ни история.

Днес управляват наследниците на тези разбойници, които явно са наследили ОСВЕН ВЛАСТТА и НЕИСТОВИЯ МЕРАК на дедите им към богатствата на българите.

2.Абсолютното безродие и безкрайно РОДООТСТЪПНИЧЕСТВО на управниците, които са тотално ампутирани от чувството за българска национална принадлежност.

От държавническите им действия и бездействия прекрасно се вижда, че руско-болшевишките ни управници НЕИСТОВО МРАЗЯТ БЪЛГАРИЯ, НЕИСТОВО МРАЗЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ОСОБЕНО МНОГО НЕИСТОВО МРАЗЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА.

И тази си НЕИСТОВА БОЛШЕВИШКО -ШУМКАРСКА омраза те изразяват в БЕЗБОЖНО вдигане на данъците СПЕЦИАЛНО НА БЪЛГАРИТЕ.

И търсят ВСЕВЪЗМОЖНИ начини да затормозят нормалната раждаемост сред българската народност чрез ограбването на доходите и !!!!! /Затова 500000 БЪЛГАРЧЕТА ДНЕС НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ НАДБАВКИ/

Затова във всички управници у нас ИЗЦЯЛО ЛИПСВА НЯКАКВА МАКАР И ЕЛЕМЕНТАРНА АМБИЦИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ЖИВОТА на БЪЛГАРИТЕ.

3.Тъй като българските управници са ТОТАЛНО ЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ И СЪРБИЯ,/ НАЙ-ВЪРЛИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД В ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ/, то те явно изпълняват ВЕКОВНИТЕ задачи на господарите си за МАКСИМАЛНО скоростно съсипване на България и българите и изтриването ни от картата на Европа.

А в мирно време най-ефективното съсипване става чрез МАКСИМАЛНОТО ОГРАБВАНЕ НА ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.

И затова се вдигат безбожно данъците.

Затова се търсят всевъзможни начини за измисляне на нови данъци.

4.Изключително голямата болшевишка бюрокрация, която е в пъти по голяма от развитите европейски държави.

Която бюрокрация освен че ДЕНОНОЩНО пречи на ускореното развитие, но и постоянно търси всевъзможни НОВИ данъци и НОВИ начини за вдигане на данъците и разширяването на техния обсег.

5.Космическото източване на държавния бюджет с гигантомански държавни проекти като АЕЦ Белене и Южен поток.

Практиката показва, че руско болшевишките ни управници ДОСЕГА НЕ СА ОСЪЩЕСТВИЛИ НИТО ЕДИН ГОЛЯМ ПЕЧЕЛИВШ СТОПАНСКИ ОБЕКТ.

Както например в Египет с построяването на успореден канал на Суецкия.

Някои историци казват, че с източването на България ЧРЕЗ ГОЛЕМИТЕ ОБЕКТИ управниците ни си плащали ВАСАЛСКИЯ ДАНЪК към Русия, от която са тотално зависими..

6.Тоталната липса на някакъв контрол по харчовете на управниците води избуяването на космическа алчност, която управниците могат да задоволяват само ЧРЕЗ ПРЕКОМЕРНО ВДИГАНЕ НА ДАНЪЧНАТА ТЕЖЕСТ във всички възможни посоки.

Тук като пример може да се посочат идиотските идеи на здравното недоразумение Москов за по високи данъци на вредните храни и КЪРДЖАЛИЙСКИЯ ДАНЪК СЪС ЗАДНА ДАТА ЗА СЛУЖЕБНИТЕ АВТОМОБИЛИ, въведен от Герб.

7.Вродената тъпотия на българските управници, КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА СХВАНАТ, ЧЕ НИСКИ ДАНЪЦИ СЕ СЪБИРАТ МНОГО ПО ЛЕСНО И ВИНАГИ СЕ СЪБИРАТ В ПОВЕЧЕ.

Прекрасен пример за това е плоския данък, които извади на светло стотици милиони от българските икономика.

Все още нашите пишман държавници поради своето вродено БЪЛГАРОМРАЗИЕ И НЕИСТОВА АЛЧНОСТ не могат и не искат да схванат, че при по ниски данъци, в бюджета ще влизат МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ

8.Неистовия страх от истински реформи в управлението на страната, които ще доведат до колосални икономии от държавния бюджет и децентрализация на някои дейности.които дейности ограбват допълнително народа и пречат на ускореното развитие на България.

Всичките тези причини и някои други като тях са довели до днешното жестоко данъчно бреме, което ограбва ПОЛОВИНАТА ОТ ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ, КОЕТО ДАНЪЧНО БРЕМЕ СПЪВА ЖЕСТОКО БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА ЗАСИЛВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА.

Спъва естественото развитие на българското общество.

И доказва ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, че управляващата руско-сръбско болшевишка каста на практика ДНЕС ВОДИ ОЖЕСТОЧЕНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Война за неговото максимално ограбване, за ежедневното спъване на неговото нормално развитие и за постепенното му изтриване от картата на Европа.

ЗАТОВА В БЪЛГАРИЯ ДАНЪЦИТЕ ОГРАБВАТ ПОЛОВИНАТА ОТ ДОХОДИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО.

И скоро няма да бъдат намалени!

Н.Григоров

Карикатури:Димитър Стоилов

 

ЗАЩО ХИЧ НЕ ВЯРВАМ НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОЙКО БОРИСОВ

Отшумяха изборите!

БСП И ДПС жално ближат в опозиция лютите рани, които сами си причиниха с досегашната си ИЗЦЯЛО АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА ПО ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ !

Герб и ПАТРЕОТЕТО стъкмиха ново правителство, което ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ хич, ама хич не ме радва!!!

И нямам АБСОЛЮТНО НИКАКВИ илюзии, че това правителство ще свърши нещо полезно за България и за хората на България.

Главният извор на моя ДЪЛБОК песимизъм е досегашната дейност на правителствата на Бойко Борисов и куците И НЕФЕЛНИ предизборни програми на Герб и руско патреотето.

И разбира се първите словесни изявления и действия на управляващите като лица и партии по изключително важни национални въпроси!

 

1.Пътищата за ускорено икономическо развитие на малки и големи държави са всеизвестни!

И проверени и изпитани в практиката!!!

Просто човек трябва да има желание да ги научи и да ги приложи при съответното управление.

Например четирите принципа на американския президент Рейгън, с които той раздвижи американската икономика и които принципи НАВСЯКЪДЕ дават отлични резултати, където са приложени.

Досега г-н Борисов И ПРЕЗ ДВАТА СИ МАНДАТА НА УПРАВЛЕНИЕ не показа че се интересува от такива пътища и изобщо не се опита НИТО ВЕДНЪЖ да направи нещо подобно за измъкване на България от пост комунистическото блато!

Ама нито веднъж.

2.Все още и ГЕРБ и ПАТРЕОТЕТО не са разбрали, че истинското богатство на една държава е народа на държавата, свободата и богатствата на този народ.

А това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЯТ българските политици и да работят денонощно за своя народ, който им плаща АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ХАРЧОВЕ.

И от който народ грабят управниците несметни богатства.

И че основното задължение на всяко управление е КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО МАЛКО ДА ПРЕЧИ НА НАРОДА В НЕГОВАТА ТРУДОВА И ЖИТЕЙСКА ДЕЙНОСТ.

По малко да пречи, а колкото се може повече ДЕНОНОЩНО да помага.

3.Нито веднъж досега при своето управление ГЕРБ НЕ СЕ ОПИТА ДА СЪКРАТИ ДЪРЖАВНИТЕ РАЗХОДИ.!

Ама нито веднъж.

Въпреки че имаме държавна администрация в някои посоки по-голяма в пъти от администрацията на много по големи от нас европейски държави.

4.Нищо не направиха ГЕРБ за пресичане на газовия рекет от Русия над България, при който рекет в последните десетина години България е ограбена с 6-7 милиарда лева ОТ ПРЕКОМЕРНОТО ЗАВИШЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ.

Тук задължително следва да подчертаем факта, че САМО БЪЛГАРИЯ СЕГА НЯМА ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ГАЗПРОМ ЗА ВРЪЩАНЕ НА НАДВЗЕТИТЕ МИЛИАРДИ?????

Въпреки че тези ОТКРАДНАТИ ОТ ЗАЛЪКА НА НАРОДА милиарди стигат и артисват да въоръжим българската армия с най-съвременни НОВИ САМОЛЕТИ НАПРИМЕР барабар с кораби и подводници!

5.Без да се извади истината на показ и БЕЗ да се накажат виновните, бяха изплатени на Русия 1,3 милиарда лева НЕУСТОЙКИ за АЕЦ Белене, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМА ПОДПИСАН ДОГОВОР ЗА ЦЕНТРАЛАТА.

И сумата беше изплатена НЕЗАБАВНО без разтакаване, като при повишението на заплатите на учителите и минималните пенсии!

6.АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ НАПРАВИХА ДОСЕГА ГЕРБ И ПИШМАН ПАТРЕОТЕТО ЗА СПИРАНЕ ГЕНОЦИДА НАД 2,5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ В СЪСЕДНИТЕ СТРАНИ.

Ама абсолютно нищо.

Дори и поне една стъпка за гарантиране спазването на ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ нормални човешки права на българите в Румъния, Сърбия БЮР Македония и Гърция!!!

И даже в програмите си ГЕРБ И Патреотето НИЩО НЕ ПРЕДВИЖДАТ В ТАЗИ ПОСОКА!!!

7.Нищо не са направили и двете партийни формации на новото управление за озаптявяне на енергийните монополи, които съсипаха живота на хиляди българи.

8.Сега за отговарящ за демографската криза е назначен човек, който се изцепи гръмогласно преди време, че ще бори демографската криза с ДВУДЕТЕН семеен МОДЕЛ?????!!!!!

Наред с тези ТЪЖНИ КОНСТАТАЦИИ, има и редица други конкретни факти, които засилват песимизма относно българополезната дейност на новото българско правителство:

Цялостната досегашна управленческа дейност като премиер на България навежда на мисълта, че г-н Борисов :

а/Мрази българските деца – затова около 500000 български деца НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ НАДБАВКИ, ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ РАБОТЕЛИ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО УПРАВНИЦИТЕ НИ СМЯТАТ ЗА НОРМАЛНО.

Освен това г-н Борисов изключително горещо поддържаше вредно здравния министър Москов, който купи 100000 ОТРОВНИ ТУРСКИ ВАКСИНИ ЗА 100000 БЪЛГАРСКИ ДЕЦА.

б/Мрази българските студентки майки, поради което им отне майчинските?!?!?

в/Мрази българските инвалиди- по времето на неговото управление социалното зло Калфин посегна и на пенсиите на инвалидите

Което посегателство явно ще продължи, ,защото г-н Каракачанов каза, че ще вземат пари за повишаване на пенсиите от пенсиите за инвалидите.

г/Мрази всички, които по някакъв начин искат да получат достойно заплащане на своя труд

Тук ВЕДНАГА може да се посочат учителите, които се разтакават вече втора година с празни обещания винаги в стил по - късно, след няколко месеца, след няколко години.

Сега пак увеличението се отлага за есента.

д/Мрази българския бизнес – Затова го накара със специален закон да плаща на държавата новоизмислени данъци ЗА МИНАЛИ ГОДИНИ !

Което си е чист рекет и брутално изнудване!!!

Затова и в България рязко намаляват чуждите инвестиции

Е/Мрази България, след като благодарение и на неговото управление България е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕВРОПА И НА БАЛКАНИТЕ ПО НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ НА ЖИВОТ.

На всичкото отгоре новото правителство се насити с ВЪРЛИ РУСОФИЛИ, като се отстраниха двамата министри от миналото правителство, които ЕДИНСТВЕНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО често казваха истината относно руската антибългарска политика.

Лично аз никога не съм си и помислял, че тези няколко съществени пропуска са от незнание!!!

Колкото и голямо да е незнанието, то винаги може да се преодолее с четене и повече НАРОДО И ДЪРЖАВНО ПОЛЕЗАН ТРУД!!!

И с ИСТИНСКО БЪЛГАРСКО РОДОЛЮБИЕ, разбира се

А в НОВАТА ПРАВИТЕЛСТВЕНА КОАЛИЦИЯ изобщо не виждам и капчица желание за народо полезна дейност!!!

Затуй от това правителство не очаквам НИЩО ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БЪЛГАРИТЕ.

Напротив:

Очаквам само НАЙ ЛОШИТЕ РЕШЕНИЯ, ВИНАГИ В ПРОТИВОРЕЧИЕ С БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!

И винаги в посока МАКСИМАЛНО ОГРАБВАНЕ И СЪСИПВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ!!!!

Очаквам ОЩЕ ПО ГОЛЯМО ОБЕДНЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ОПУСТЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА!!!

Очаквам и това правителство да ПРОДЪЛЖИ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЙТО ЗАПОЧНА ПРЕЗ 1944 ГОДИНА !!

И продължава и до днес!

И то не само в съседните страни, но и в нашата татковина България!!

Бог да ни е на помощ.

Защото ще ни управлява поредното правителство на руско-сръбско болшевишките еничари, които след 1944 година донесоха на българсикя народ най-големите бедствия и нещастия в цялата ни история!!!!

Никола Григоров

Карикатура: Димитър Стоилов.

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО

С пожелание за много здраве, късмет, любов и мечтаното щастие за всички българи християни.

И всички други граждани на България!

И дано Господ направи така, че през тази година да бъдат направени първите стъпки за освобождаване на изстрадалото ни Отечество България от УПРАВЛЯВАЩАТА, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНА РУСКО-СРЪБСКО-БОЛШЕВИШКА КАСТА!

 

Дано Господ ВНЕСЕ просветление и всички българи да разберат горчивата истина, ЧЕ УПРАВЛЯВАЩАТА РУСКО-СРЪБСКО-БОЛШЕВИШКА КАСТА не управлява България,  както управляват нормални управници, а ежедневно ВОДИ ОЖЕСТОЧЕНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД С ВСИЧКИ СИЛИ И СРЕДСТВА ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАПРАВЛЕНИЯ!!!!!

С една единствена цел:

МАКСИМАЛНО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ПОСТЕПЕННОТО МУ ИЗТРИВАНЕ ОТ КАРТАТА НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ В УГОДА НА РУСИЯ И НЕЙНИТЕ СЪЮЗНИЦИ НА БАЛКАНИТЕ!

И резултатите са налице:

От първа страна на Балканите, България вече е последна по почти всички показатели за нормален човешки живот!

И за да излезем от тази ситуация,следва да си спомним старата българска поговорка:

ПОМОГНИ СИ САМ, ЗА ДА ТИ ПОМОГНЕ И ГОСПОД!!!!

А всяко избавление навсякъде започва с ПРОСВЕТЛЕНИЕ!

ДА ЗНАЕШ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА, ОТКЪДЕ ИДЕ И КАКВИ СА ПЪТИЩАТА ЗА НЕГОВОТО РЕШАВАНЕ!

Останалото много точно е казано от Господ:

ИСКАЙТЕ - ЩЕ ВИ СЕ ДАДЕ, ТЪРСЕТЕ - ЩЕ НАМЕРИТЕ, ПОХЛОПАЙТЕ - ЩЕ ВИ СЕ ОТВОРИ!

ХРИСТОС ВОСКЕСЕ!!!!!КМЕТОУГОДНА ЗАЩИТА НА НАТРАПЕНИЯ НА СВИЩОВ ПРОПАГАНДЕН ПАМЕТНИК НА АЛЕКСАНДЪР ВТОРИ - ПО ЧИЯТО ВОЛЯ И С ПРЯКОТО УЧАСТИЕ НА ПРЕДСТАВИТЕЛЯ МУ В ТУРЦИЯ ГРАФ ИГНАТИЕВ Е ЕКЗЕКУТИРАН АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

На 07.04.2017 година свищовския вестник "Дунавска зора" помества статия на Янка Боянова - главен редактор на вестника относно дискусията, която се проведе за натрапвания на Свищов от руската пропаганда паметник на Александър Втори - ОКУПАТОРЪТ НА БЪЛГАРИЯ, КАСАПИНА НА БЪЛГАРИЯ, РАЗПОКЪСАЛ ЖЕСТОКО БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЛИЩЕ, БРУТАЛНИЯ РЕКЕТЬОР НА БЪЛГАРИЯ, НАЛОЖИЛ НИ ЖЕСТОКИ ПАРИЧНИ САНКЦИИ ЗАЩОТО НИ Е ОКУПИРАЛ!!!!

 

Императорът на държавата, донесла най-жестоките беди на българския народ в цялата ни история, с пряката помощ на която на нас българите ни са отнети 93,4 х.км2 изсконни български земи, държавата донесла ни жестокото руско-болшевишко иго през 1944 година, което върна България най-малко сто години назад в историческо и развитие.

И още много други жестоки беди и нещастия.

Страна, която и ДНЕС НИ ОГРАБВА БРУТАЛНО И ЖЕСТОКО С БЕЗБОЖНО ВИСОКИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА.

В своята статия г-жа Боянова:

1.Посочва, че на срещата са се казали много неистини.

2.Гостите от София сме били с арогантно възмутително, надменно, цинично поведение!!!!

3.Говорело се малко по темата????

4.Гостите са били подбрани специално противници на паметника.

И т.н.

Статията поместваме по-долу.

От кметоугодната статия на г-жа Боянова възникват много въпроси:

1.Тя беше там, ЗАЩО НЕ СЕ ИЗКАЗА И НЕ ОПРОВЕРГА НЕИСТИНИТЕ????

2.Защо г-жа Боянова не посочи поне във вестника неистините???

3.Защо не пише по подробно г-жа Боянова за изказванията на гражданите на Свищов - ВИДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СВИЩОВСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ професори и други научни работници КОИТО ДО ЕДИН СЪВСЕМ АРГУМЕНТИРАНО БЯХА ПРОТИВ ПАМЕТНИКА!!!

4.Защо г.жа Баянова не си каза аргументите си в полза на паметника по време на дискусията?

Или не и стискаше, защото знаеше че ще бъде ТОТАЛНО ОПРОВЕРГАНА И ОТ УЧЕНИТЕ НА СВИЩОВ

5.Пропуснала е да отбележи г-жа Боянова, че за издигане на паметника се изказаха само АБСОЛЮТНО БЕЗГРАМОТНИ ХОРА И ПРОСТИ И НЕВЕЖИ ПАРТИЙНИ ПРОПАГАНДАТОРИ?

/За подсещане нека г-жа Боянова да прегледа отново записа на дискусията/

За това че са прехвърчали искри на дискусията, да си спомни госпожата житието на Свети Методий, който казва,че се е изпотил, защото е спорил с простаци.

6.Пропуснала е главната редакторка факта, че имаше на дискусията един безродник, КОЙТО РАЗВЯВАШЕ РУСКО ЗНАМЕ В БЪЛГАРСКИЯ ГРАД СВИЩОВ,

7.Пропуска в статията си Боянова факта, че се предложи в Свищов да се издигне паметник на ГЕРОЯ ОТ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, РОДЕНИЯ В СВИЩОВ ГЕНЕРАЛ ПАНТЕЛЕЙ КИСЕЛОВ.

8.Подминала е с лека ръка главната редакторка мненията на двама видни професори от Велико Търновския университет, КОИТО КАТЕГОРИЧНО ОТХВЪРЛИХА ИДЕЯТА ЗА ИЗДИГАНЕ НА ПАМЕТНИК НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА В СВИЩОВ.

9. Не е разбрала още г-жа Боянова, ЧЕ СВИЩОВ Е БЪЛГАРСКИ ГРАД, ЧЕ ИЗТЪПАНЧВАНЕТО НА ПАМЕТНИК НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА В СВИЩОВ Е КИНЖАЛЕН УДАР В СНАГАТА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!

10.От статията ярко проличава факта, че г-жа Боянова изобщо не познава творчеството на Раковски, на Ботев, Захари Стоянов, Стефан Стамболов и редица други видни български възрожденци и революционери, посочили вражеската дейност на Русия спрямо България и българския народ.

В заключение искам да отправя едно предизвикателство към г-жа Боянова!

Ако иска и ако и стиска да проведем публичен дебат по темата в Свищов.

Може да си вземе колкото си иска съветници и помощници, които обаче трябва само да мълчат когато аз говоря и да не ме прекъсват.

Най-много в случая ме боли от факта, че главен редактор на БЪЛГАРСКИ вестник брани интересите на НАЙ-ВЪРЛИЯ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ДВА ПЪТИ ИЗГОРИЛ РОДНИЯ И ГРАД СВИЩОВ.

Вместо да брани със зъби и нокти Свищов, България и българските национални интереси.

Н.Григоров