РУСКО-СРЪБСКИЯТ ЗАГОВОР СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ – РЕАЛНОСТ И ПЕРСПЕКТИВИ

Всеизвестно е, че Русия и Сърбия през последните два века дружно водят ожесточена война срещу българския народ за неговото максимално ограбване и изтриване от картата на Балканския полуостров.

С особена ожесточение се отличава тази УНИЩОЖИТЕЛНА ВОЙНА срещу българите в Македония.В резултат на която десетки хиляди МИРНИ българи са избити, стотици хиляди са измъчвани в затворите, стотици хиляди са прогонени от родните им краища.

А повече от милион българи днес фактически са под сръбско-руско болшевишко робство!!!

Не случайно руския цивилен агент Николай Демерик е казал, че Русия ще направи всичко възможно максимално да намали българското мнозинство в Македония и да го направи еднакво с другите малцинства.

След поробването на този хилядолетен БЪЛГАРСКИ край от Сърбия през 1913 година / с изключителната помощ на Русия/, българите от Македония се подложени на див и варварски геноцид, първо за прякото им сърбизиране, а след 1944 за тяхното ПОЕТАПНО сърбизиране чрез СРЪБСКО РУСКАТА ВАРВАРСКА, БОГОХУЛНА, АНТИЧОВЕШКА ЛЪЖА МАКЕДОНИЗМА.

Този ДИВ И ВАРВАРСКИ СРЪБСКО РУСКИ геноцид над българите за голямо съжаление продължава и днес и единствения път за премахването му е влизането на БЮР Македония в НАТО И ЕС.

Тази перспектива обаче много добре я съзнават и главните душмани на българщината в Македония – Сърбия и Русия.

Затова чрез своите верни слуги в София и Скопие блокираха спирането на геноцида над българите в Македония.

Блокирането бе извършено чрез сключването на един АБСОЛЮТНО НЕКАДЪРЕН И ОПАСЕН ДОГОВОР, в който НИЩО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ БЕШЕ РЕШЕНО и с който бяха създадени две комисии за да протакат решенията относно ПРЕМАХВАНЕТО НА ЛЪЖИТЕ, КРАЖБИТЕ И ФАЛШИФИКАЦИИТЕ В ПСЕВДОИСТОРИЯТА НА МАКЕДОНИЯ.

И в който договор ИЗОБЩО НЕ БЕШЕ РЕШЕН ВЪПРОСА ЗА СПАЗВАНЕ НА НОРМАЛНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА НА БЪЛГАРИТЕ В БЮР МАКЕДОНИЯ съгласно всички подписани международни договори.

След това настъпи времето на мотаенето, на тъпи дипломатически игри от сорта тука има, тука нема, на разни публични залъгалки от страна на скопските РУСКО СРЪБСКО ЗАВИСИМИ президент и премиер!

И на позорно мълчание на българските управници от всички нива, които сложиха в българската комисия абсолютно неграмотни и некадърни хора за работата, която трябваше да бъде свършена.

За които много приляга израза от Светото Евангелие: По плодовете им ще ги познаете!

Които за пет пари полезна работа не свършиха в посока ИЗОБЛИЧАВАЕНТО НА ЛЪЖИТЕ, КРАЖБИТЕ И ФАЛШИФИКАЦИИТЕ на скопските пишман историчари и спазването на НОРМАЛНИТЕ човешки права на българите в Македония.

Неусетно в тупане на топката и чиновническо протакане дойде времето когато ЕС трябва да вземе решение за започване на преговорите за влизане на Македония в ЕС.

И сега на хоризонта се очертават два АНТИБЪЛГАРСКИ, АНТИЕВРОПЕЙСКИ И АНТИЧОВЕШКИ пътя за Вардарска Македония, плод на руско-сръбските слуги в Скопие и София.

1.Македония да влезе в ЕС, запазвайки си сегашната АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА И РИТОРИКА, запазвайки си историческите лъжи, кражби и фалшификации. Или скопските престъпници срещу човечеството да превърнат руско –сръбския геноцид над българите в Македония в ОФИЦИАЛНА политика на ЕС, на НАТО И САЩ!!!

2.Македония да не влезе в ЕС и да остане под ПРЯКО СРЪБСКО РУСКО ВЛАДИЧЕСТВО, което означава ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ГОНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ ДО ПЪЛНОТО ИМ УНИЩОЖЕНИЕ.

За да се излезе от този АНТИБЪЛГАРСКИ, АНТИ ЕВРОПЕЙСКИ, АНТИНАТОВСКИ, АНТИАМЕРИКАНСКИ И АНТИЧОВЕШКИ сръбско руски капан, следва да се направят няколко неща:

1.Ръководителите на САЩ и главните държави в ЕС трябва най –после трябва да разберат, че България и Македония се управляват от РУСКО-СРЪБСКО ЗАВИСИМИ ХОРА, които от триста извора вода ще докарат, за да изпълнят задачите, поставени им от Москва и Белград.

На които никога и в нищо не трябва да им се доверяват.

И които никога няма да свършат доброволно нещо полезно за България, за ЕС, за НАТО И САЩ!!!

2.САЩ и главните държави в ЕС трябва да разберат най-после, че скопските и софийските руско сръбски управляващи еничари НЕ РАЗБИРАТ ОТ ДОБРА ДУМА И НАУЧНИ АРГУМЕНТИ.

Те разбират само ОТ СОПАТА, показана в най-различни дипломатически варианти.

Затова САЩ и ЕС ТРЯБВА ДА ЗАСТАВЯТ СКОПСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ да зачитат историческите факти и ПОДПИСАНИТЕ ДОГОВОРИ ЗА СПАЗВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА ВСИЧКИ НАРОДНОСТИ В МАКЕДОНИЯ, ОСОБЕНО НА БЪЛГАРИТЕ ТАМ.

Или РЕШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ ОТ САЩ И ЕС, КОЕТО РЕШЕНИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБОСНОВАНО ОТ ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА И ОТ СПАЗВАНЕТО НА ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА НА ВСИЧКИ НАРОДНОСТИ.

Което решение ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЛЕДВА ДА БЪДЕ:

МАКЕДОНИЯ В ЕВРОПЕЙСКИ ЯСЪЮЗ И НАТО / КЪДЕТО И Е МЯСТОТО / и веднъж завинаги СПИРАНЕ НА ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ ЧРЕЗ РУСКО СРЪБСКАТА ДИВА, ВАРВАРСКА, АНТИЧОВЕШКА, АНТИЕВРОПЕЙСКА БОГОХУЛНА ЛЪЖА МАКЕДОНИЗМА.

Н. Григоров

 

 

БОРИСОВ: КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ, И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРИТИЦИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ТЯХ / 24 часа 29.10.2018 година/

Наистина е така, само че и г-н премиера Бойко Борисов трябва да прочете цифрите, които най много характеризират неговото управление .

Които цифри са публикувани във в-к Труд от 09.09.2019 година, страница 4 и казват следното:

1.За 10 години доходите на българите са нарастнали с 62 процента!!!!

2.От друга страна данъците за последните 10 години са нарастнали с 320 процента от 229 лева средно на човек през 2009 година на 738 лева през 2018 година.

Или управлението на г-н Борисов се характеризира с рязко повишаване на данъците и брутален рекет на българите, който рекет задълбочава максимално мизерията.

И рекета обаче не е свършил.

Управниците ни, явно раздразнени че им намаля рекета от паспортите за българско гражданство, сега предвиждат два нови ПАСПОРТНИ рекета:

1.Измислят паспорти за колите - нов РЕКЕТ, който ще бъде възложен на някои доверени хора.

Който рекет ще открадне от българите няколоко стотин милиона лева.

2.Подготвят паспорти за жилищата - още един нов РЕКЕТ, пак за ХРАНИЛКА за доверени хора.

Който рекет също така ще открадне от изтънелия джоб на българите още няколко стотин милиона лева, па може и милиард.

ТА НАИСТИНА ЦИФРИТЕ ПРЕКРАСНО ГОВОРЯТ.

Само трябва човек да ги прочете и ако е от управниците ни, ако е българин, ако не е руски еничарин и ако има поне капчица българска кръв, ДА СПРЕ С БРУТАЛНИЯ РЕКЕТ И ВАРВАРСКОТО ПОВИШАВАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Прочел и сравнил тъжните цифри:Никола Григоров.

Карикатури: Димитър Стоилов.

ОТ БЛИЗО И ДАЛЕЧ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ И ПРАВДИНИТЕ БЪЛГАРСКИ

1.В ТЕЛК КОМИСИИТЕ ВЕЧЕ МОЖЕ И ДА НЯМА СПЕЦИАЛИСТИ.

/в.Сега, 19.09.2019 година/

Една от „риформите" на управляващите.

Напълно нормално, тъй като на комисиите главната задача е да режат максимално пенсиите за инвалидите.

Досега не съм чул и видял това правителство, па и предишните, да направят някоя комисия с цел по-високи социални придобивки на българите или подобряване на живота на българите.

Целта винаги е била МАКСИМАЛНО ОРЯЗВАНЕ НА СОЦИАЛНИТЕ ПРИДОБИВКИ НА БЪЛГАРИТЕ.

Един от пътищата за ускорено погубване на българския народ.

Както се крадат детските надбавки на 500000 българчета, майчинските на студентките майки!!!!

Затова след 1989 година досега намаляхме с над ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ!

Това което не можаха да направят нито византийското, нито турското робство, го направиха новите руско болшевишки слуги.

2.ДАНЪК „ТЕЛЕВИЗОР“ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА/Труд, 19.09.2019 година/

Някой да е изненадан!!

Управляват ни наследниците на руско болшевишките еничари, поставени на власт от съветските танкове и автомати – криминални престъпници, терористи и национални предатели.

Които:

а/Неистово мразят българския народ, затова търсят начини максимално да му вгорчат живота и да го ограбят.

в/тотално са прости, ограничени и некадърни да измислят начини за раздвижване на икономиката и от там по високи доходи както за народа, така и за държавата.

г/изпълняват вековния мерак на господарите си за затриване на българския народ.

Както е тръгнало в най –скоро време лично аз очаквам да вкарат закон за ангарията.

3.ОТ ДНЕС ЗАПОЧВАМЕ „БАЛКАНСКИ ПОТОК“, 308 КМ.ТРЪБИ ЩЕ СА ГОТОВИ ДО 1.ЯНУАРИ./24 часа,19.09.2019 година/

Стойността на договора е 1,102 милиарда.

В нормалните държави при такъв голям проект премиера щеше да излезе и да каже, колко е голяма инвестицията, КОЛКО ГОЛЕМИ ЩЕ БЪДАТ ПРИХОДИТЕ, ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ВЛОЖЕНИТЕ ПАРИ И КОЛКО ЩЕ БЪДЕ ПЕЧАЛБАТА.

Като например разширението на Суецкия канал.

Лично аз досега не съм видял от управляващите след 1989 година ПЕЧЕЛИВШ ЗА ДЪРЖАВАТА, ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДЪРЖАВЕН ПРОЕКТ.

Винаги се НАЛИВАТ ДЪРЖАВНИ ПАРИ в угода или на Русия или на някой високопоставен днешен велможа, вместо за българските деца, за българските майки, за българската наука, за българския просперитет.

И с този проект ще бъде същото.

Както с АЕЦ Белене.

Народът ни ще плати за чужди интереси и чужди, даже вражески печалби.

4.ТУСК ПРИЗОВА ЕС ДА ЗАПОЧНЕ ПРЕГОВОРИ СЪС СКОПИЕ

А ние българите призоваваме ЕС да си отвори очите и да си припомни основния закон на ЕС – СПАЗВАНЕ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА ВСИЧКИ ХОРА В ЕС.

Днес в цяла Европа САМО НА БЪЛГАРИТЕ В БЮР МАКЕДОНИЯ, СЪРБИЯ, ГЪРЦИЯ И РУМЪНИЯ НЕ СЕ СПАЗВАТ ЧОВЕШКИТЕ И БОЖИИТЕ ПРАВА НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ, НА ПОЛЗВАНЕ НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, НА ПРАВОТО НА УЧИЛИЩА, ЦЪРКВИ И ВСЯКАКВИ МЕДИИ НА РОДЕН ЕЗИК.

За което мълчат като пукели и нашите управници и всички управници на Европа.

Затова нека се почнат незабавно преговорите с ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО В СКОПИЕ, но първа точка от преговорите да бъдат ОСИГУРЯВАНЕ НА НОРМАЛНИ ЧОВЕШКИ ПРАВА НА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ И СПИРАНЕ НА КРАЖБИТЕ И ФАЛШИФИКАЦИИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.

Н.Григоров

Картина: На чешмата, художник Антон Митов

ЗА ЗАЧЕСТИЛИТЕ ОБИДИ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЗА ОБИЖДАЩИТЕ БЕЗРОДНИЦИ И ЗА ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА СЪСИПАНАТА НИ ДНЕС ТАТКОВИНА БЪЛГАРИЯ

Напоследък зачестиха проявите на груби, нескопосани, арогантни и цинични обиди срещу българския народ.

Станаха прекалено много най-различните брутални и безсрамни опити за унижаване, принизяване и омаскаряване на народа ни, на окачествяването му с всички най лоши и грозни епитети и прозвища.

Цинични и позорни опити да се накара българския народ да се срамува от своя произход, от своето минало и настояще.

Поради множеството на обидите, наглите, циничните и безсрамни отцеругатели на народа ни могат да се групират в няколко групи:

1.Безродни слуги на Русия – най-жестокия, най вредния, най-грабителския, най-безмилостния враг на българщината в цялата ни история.

 

В тази група попадат хора от всякакви категории- политици, учени, журналисти, духовни лица - представители и слуги на управляващата руско болшевишката еничарска каста, която съсипва България от 1944 година насам.

Тяхната цел е да се омаловажи, обругае и омаскари българския народ, да го лиши от самочувствие, за да могат да го ограбват и съсипват по лесно и безропотно.

И съответно много по лесно да го дебългаризират.

2.Вся какви мераклии за власт и държавни облаги, които не са свършили за пет пари полезна работа за България и българския народ и които считат че с няколко лозунга ще излъжат българския народ, който ще им се довери и ще ги постави на държавна хранилка на съответните избори.

И като видят, че народа ни не им се хваща на тъпанарското и просташкото им бръщолевене, започват с обидите.

3.Чужди агенти, работещи срещу България и българския народ, които търсят всевъзможни начини за ерозиране, обезверяване на българския народ, които искат да го накарат да се срамува от корените си, за да го денационализират по лесно и по безболезнено.

В действителност ИСТОРИЯТА - минала и настояща категорично доказва, че БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ОТСТЪПВА ПО НИЩО НА НИКОЙ НАРОД ПО СВЕТА В НИТО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ.

Даже в редица отношения българската нация е на първите места в много области.

Например никъде няма като българкия фолклор, за който някои много ентусиазирани българи казват:

На света има само един фолклор – българския.Останалото е имитация!!!

Лошото днес е, че българския народ е ПОРОБЕН НАРОД, ИЗМЪЧЕН И МИЗЕРСТВАЩ НАРОД, ПОДЛОЖЕН НА ДИВ И ВАРВАРСКИ ГЕНОЦИД НЕ САМО В СЪСЕДНИТЕ СТРАНИ, НО И В СОБСТВЕНАТА МУ ДЪРЖАВА, ОТ СОБСТВЕНИЯ МУ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ!!!

През 1944 година България бе окупирана и поробена от руско съветската армия, която за да си осигури безпроблемно властване, постави в управлението на България утайката на държавата - доказани терористи, криминални престъпници и национални предатели.

Които създадоха с управлението си досега една генетично увредена руско болшевишка каста, хем тотално некадърна и безродна, хем всеотдайно предана на Русия – най-големия ни душманин в цялата ни история.

И в резултат на многогодишната антибългарската дейност на тази каста, днес:

1.В България няма нито една ИСТИНСКА българска партия.

2. Българската църква НЕ Е БЪЛГАРСКА, а руско – византийска, която постоянно ни натрапва в БЪЛГАРСКИТЕ църкви и манастири ЕЗИЧЕСКИЯ руско-византийски символ –двуглавия орел.

3.Българската история е най-фалшифицираната история в целия свят славянизирана, русифицирана, сърбизирана и максимално осакатена откъм показване на българските исторически висоти, българските европейски и световни достижения, подвизи и добродетели!!

4.Официалната историческа наука все още служи на славянските измишльотини и русофилски извращения в българската история.

5.Все още в България НЯМА ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ МЕДИИ /които да бранят БЪЛГАРСКИТЕ интереси, а не интересите на управляващите/с изключение на интернета, където вече българската истина почва да взема връх.

6.Управляващите са тотално ампутирани от български чувства и особено от държавническо управление на държавното имущество и държавническа грижа за българския народ, за неговото минало, настояще и бъдеще.

7.В съседните страни все още САМО НА БЪЛГАРИТЕ НЕ СЕ СПАЗВАТ ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, САМО БЪЛГАРИТЕ СА ПОДЛОЖЕНИ НА ДИВ И ВАРВАРСКИ ГЕНОЦИД и то само защото са БЪЛГАРИ.!

8.Големите български чорбаджии – милиардери и милионери са на светлинни години НАЗАД по българолюбие от чорбаджиите ни по време на турското робство.

Те могат да харчат с милиони за безброй неща, но НИКОГА ЗА БЪЛГАРСКА ПРОСВЕТА, ЗА БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА, ЧИТАЛИЩА, ЗА БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, ЗА БЪЛГАРСКИ ОБЩОНАРОДЕН ПРОСПЕРИТЕТ.

9.Всички управляващи в така наречения преход ПРОВЕЖДАТ ПОСЛЕДОВАТЕЛНА ЖЕСТОКА АНТИБЪЛГАРСКА АНТИДЕТСКА ПОЛИТИКА, в резултат на която демографската катастрофа започва да застрашава оцеляването на нацията ни.

10.По-голямата част от българския народ води отчаяна борба за оцеляване, вместо за развитие и просперитет.

Планинските села почти изцяло са затрити, пътищата към тях непроходими, земята буренясала или обрасла с гори и трънаци, повечето българи едва свързват двата края, здравеопазване и образование съсипани.

Казаното до тук ясно и категорично посочва, че ако трябва някой „да се благославя“ ЗАСУКАНО И ОТ СЪРЦЕ за съсипаната и мизерстваща България, то това НЕ Е БЪЛГАРКИЯ НАРОД.

Защото за сегашното състояние на изстрадалия българския народ е ВИНОВНА ГЛАВНО УПРАВЛЯВАЩАТА БЕЗРОДНА, НЕКАДЪРНА И ПРОДАЖНА РУСКО БОЛШЕВИШКА КАСТА, която е подчинила своята дейност изцяло за обслужване на РУСКИТЕ И ЛИЧНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ.

И ЗАТОВА, ВСЕКИ КОЙТО ОБИЖДА, КОЙТО ХУЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, САМ СЕ САМООПРЕДЕЛЯ КАТО НЕГРАМОТЕН БЕЗРОДНИК, БЕЗМОЗЪЧЕН ТЪПАНАР ИЛИ РЕВНОСТЕН ИБРИКЧИЯ НА НАЙ-ВЪРЛИТЕ ДУШМАНИ НА БЪЛГАРИЯ!!!!

Никола Григоров

Карикатури: Димитър Стоилов.

 

 

 

ПОЛЗИТЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ АКТИВИРАНЕТО НА РУСКИЯ АНТИБЪЛГАРСКИ ПРОЕКТ АЕЦ БЕЛЕНЕ

Всеки четящ и обичаш нашата татковина българин вече хилядократно се е убедил, че АЕЦ Белене е:

1.Абсолютно неизгоден икономически за България и българите.

2.Абсолютно ненужен и неперспективен проект на фона на масовото навлизане на екологичните и безопасни соларни ферми.На всичкото отгоре, соларните ферми са 5-6 пъти ПО ЕВТИНИ ОТ РУСКАТА АЕЦ Белене.

3.Извънредно опасен за цялата ни татковина, заедно с всички съседни страни и цяла Европа.

4.Най-корупционният икономически обект в момента в цяла Европа, па даже и в целия свят.

5.Най-престъпният и най предателския проект за днешна и бъдеща България.

6.Най-заробващият и най-загробващият ни проект от 1944 година досега.

Или АЕЦ Белене е събрал в себе си почти всички лошотии за България и за българския народ.

Въпреки това, от АЕЦ Белене ОСВЕН ВСЯКАКВИ ПОЛЗИ ЗА РУСИЯ И ЗА СЛУГИТЕ И У НАС, ИМА и някои ПОЗНАВАТЕЛНИ И ПОУЧИТЕЛНИ ползи ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД:

1.Показа ЯСНО И НАГЛЕДНО кои политици и партии са национални предатели и руски еничари.

2.Показа стопанската и държавническата импотентност на управляващите гробопатреоте.

3.Разкри тоталната евзразийска зависимост на днешните правителство и парламент.

4.Разкри всички псевдо учени, професори -шамани и други атомни пишман специалисти, които са се продали на най върлия враг на българщината в цялата ни история.

5.Показа зависимите и безграмотни журналисти, които за дребни интереси вият на умряло за АЕЦ Белене.

6.Показа най-големите крадци и мераклии за крадене от държавата – онези партийни малоумници, които искат държавни пари и гаранции за АЕЦ Белене.

7.Показа вътрешно партийните чуждо зависими теорористи, които искат да взривят България и Балканския полуостров, за да заслужат похвала и някой лев от техните българомразки господари.

8.Показа че и в ЕС има много чиновници, които нехаят не само за сигурността на България, но и за сигурността на Европа.

И че на ЕС и НАТО не им пука за източваните милиарди от България в посока Русия.

9.Показа, че след избирането на Доналд Тръмп, САЩ сякаш тотално са изоставили България в лапите на руската мечка И ПРИЩЕВКИТЕ на нейните колониални еничари в България.

10.Показа, че партия Герб на думи е европейска партия, а на дела е ВЪРЛОЕВРАЗИЙСКА ПАРТИЯ.

11.Показа на всички българи, че е крайно време да извикаме „неволята" относно стопирането на минирането на България с ядрена бомба в сеизмична зона и предотвратяване на безбожния грабеж на татковината и народа ни с 6-7 милиарда евро.

Н.Григоров

Карикатура: Димитър Стоилов.

 

МУТРЕНСКОТО ПОСЕГАТЕЛСТВО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КЪМ БОЛНИЧНИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ - ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ УПРАВНИЦИТЕ НИ НЕ СА БЪЛГАРИ И ЧЕ ПРОИЗХОЖДАТ ОТ РУСКАТА ШУМКАРСКО РАЗБОЙНИЧЕСКАТА КАСТА, ОГРАБВАЩА И СЪСИПВАЩА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1944 ГОДИНА.

 

Премиерът Борисов се изцепи ахмашки и показа луд комунистически мерак да окраде работещите българи, като ги лиши от парите за първите три болнични дни.

/И сега тази идея се лансира като идея на работодателите/

Санким да ОКРАДЕ ПАРИТЕ ОТ ЗДРАВНО ОСИГУРИТЕЛНАТА КАСА, КОИТО СЕГА БОЛНИТЕ БЪЛГАРИ ПОЛЗВАТ ПРИ РАЗБОЛЯВАНЕ!!!

 

Така, както правителството му краде всеки месец детските надбавки на 500000 български деца, с тъпанарското оправдание, че родителите им работят.

Така както се крадат майчинските на студентките майки.

Така както започнаха да крадат от пенсиите на инвалидите!

И все не му стига награбеното!!!

Затова по едно време посегна да краде надбавките за стаж на работещите българи.

При този си неистов мерак за парите на българите, българския премиер забравя няколко елементарни неща:

1.Парите за болнични НЕ СА НЕГОВИ ИЛИ НА ПАРТИЯТА МУ а са на работещите българи,които си внасят прилежно ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ ВСЕКИ МЕСЕЦ.

Затова ако не иска да ги дава, ДА СИ ВЪРНЕ ПАРИТЕ, КОИТО РАБОТНИЦИТЕ СА ВНЕСЛИ КАТО ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ!!!

2.Никъде по света не съм чул за такъв идиотизъм.Такава мисъл може да се роди само в главите на български комунисти, улични мутри или в главите на руски еничари!!!

3.Всеки нормален управник по света се стреми да даде на своите сънародници НЯКАКВИ СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ, САМО БАТ БОЙКО ТЪРСИ НАЧИН ДА ОКРАДЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО НАРОДА СИ, независимо че съгласно някои проучвания, данъчното облагане в България е с 40 процента по високо от това в САЩ!!!

Такъв неистов мерак за крадене на народа налага няколко извода:

1.Въпиещо българомразие на премиера Борисов.

2.Явно има да плаща големи васалски данъци към Русия и не му стигат парите от заеми и други ограбващи България проекти като АЕЦ Белене.

3.Жестока управленческа немощ и некадърност на правителството на Герб и пишман патреотето !!

Които знаят само да харчат и крадат парите на народа, НО ИЗОБЩО НЕ ЗНАЯТ КАК ДА УМНОЖАВАТ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ!!!

4.А може би Русия е наложила нов васалски данък, след като не можа да спре сделката с американските изтребители Ф- 16 и да окраде двата милиарда, предназначени за самолетите.

С неизмерима погнуса към всички, които от тъпотия,въпиещо българомразие, безкрайна алчност, от управленческа импотентност и от въпиещо безродие са тръгнали да КРАДАТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ, ЗАДЕЛЕНИ ЗА ОБЕЗПЕЧЕНИЕ ПРИ БОЛЕСТ И ВРЕМЕННА НЕТРУДОСПОСОБНОСТ - Никола Григоров

Карикатури: Димитър Стоилов.

 

БЪЛГАРСКИ ИЗТРЕБИТЕЛСКИ ЧУДЕНКИ И ПИТАНКИ

НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ:

Правителството най-после реши да закупим НАЙ-ДОБРИТЕ изтребители в света в момента Ф-16 за 1,25 милиарда долара!!!

И веднага болните и безродни русофили рипнаха до един като ужилени и почнаха да ругаят, лъжат, плюят, попържат наред и да правят разни бакалски сметки под път и над път по всички медии!!

И съвсем нормално от тези потоци от русофилска словесна мръсотия, възникнаха няколко елементарни чуденки и питанки:

 

1.Русия ни ограби през 2006 година с ПРЕДВАРИТЕЛНОТО подписване на договор за доставка на природен газ с над ДВА МИЛИАРДА ДОЛАРА!!/Старият договор изтичаше през 2008 година/

Русофилите мълчаха като пукели тогава!!!!

И още мълчат за този ПЛАДНЕШКИ "БРАТСКИ СЛАВЯНСКИ, ПРАВОСЛАВНО ХРИСТИЯНСКИ" грабеж!!!

2.Русия ни ограби с 660 милиона евро неустойки за АЕЦ Белене /при това без да имаме подписан договор!!!

Отделно са похарчени на вятъра пак около АЕЦ Белене около 600 милиона евро!!

Ревливите безродници русофили ПАК МЪЛЧАТ!!!!!

Дотук ОГРАБЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ БЕЗ НИЩО ЗАКУПЕНО, БЕЗ НИЩО РЕАЛНО ПОЛУЧЕНО ОТ БЪЛГАРИЯ 3, 4 МИЛИАРДА ДОЛАРА !!!

Пари откраднати от България, достатъчно за закупуване на три ескадрили изтребители Ф-16!!!!

Русофилите ПАК мълчат като пукели.

Включително и президента Радев - най-големия ревльо срещу Ф-16!!!

И това не е всичко.

АНТИБЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГРОБОПАТРЕОТЕТО СЕГА СЕ ГОТВИ ДА ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ СЪС 7- 8 МИЛИАРДА ЕВРО чрез атомната бомба АЕЦ Белене !!!

Русофилите пак мълчат като пукели!!

Най-много и най-позорно мълчи президента Радев.

Което мълчание категорично показва че:

Русофилите у нас са абсолютни безродници, национални предатели, прахосници на български държавни средства, служещи не на България а на най-върлия грабител и унищожител на българския народ в цялата ни история.

На снимките:

1.Атомния гьол АЕЦ Белене, струващ ДОСЕГА на мизерстващия български народ над 1,4 милиарда долара!!

ЗАСЕГА!!

ОЧАКВА СЕ ЦЕНАТА ТОЗИ ГЬОЛ ДА СТИГНЕ НА ОКОЛО 10 -11 МИЛИАРДА ДОЛАРА!!!

2.Самолет Ф-16, за закупуването на една ескадрила от които България ще заплати 1,25 милиарда долара.


 

ДОКАТО УМНИТЕ УМУВАТ, ЛУДИТЕ СЕ НАЛУДУВАТ

 

НАТО: БЪЛГАРИЯ ДА ПОХАРЧИ ЗА ОТБРАНА 1,61 % ОТ БВП/24 часа, 26.06.2019 година/

И смешно, и тъжно, и жалко и позорно!

1.Нато ни призовава да харчим повече са своята отбрана, вместо това да бъде наш приоритет.

2.За 2019 година за отбрана България отделя 1,840 милиарда лева?!?!

Нормално явление при толкова НИСЪК БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ/БВП/!!

Който смешно нисък БВП се дължи изцяло на кьопавото, бездарното и безродно управление на всички правителства след 1989 година!!

При едни нормални управници БЪЛГАРИ СТОПАНИ, БВП само за няколко години може да бъде удвоен и утроен, като за отбрана могат да бъдат заделени не смешните 1, 840 млрд, а поне 4-5 милиарда лева.

Трябва само да се запушат дупките, откъдето изтичат милиардите и да се провежда нормална БЪЛГАРСКА СТОПАНСКА ПОЛИТИКА!!!

И тук идва едно ужасно сравнение и припомняне:

а/Русия ни ограби с 660 милиона евро/около 1,3 милиарда лева / за неустойки за АЕЦ Белене, БЕЗ ДА ИМАМЕ ПОДПИСАН ДОГОВОР!!!!

б/В гьола АЕЦ Белене УПРАВНИЦИТЕ НИ ЗАКОПАХА около 1,2 милиарда лева/по точно ОТКРАДНАХА ОТ БЮДЖЕТА/.

в/През 2006 година Русия ни ограби чрез предварително подписване на нов договор за доставка на природен газ /стария изтичаше през 2008 г/ с над два милиарда долара!!

Почти два годишни военни бюджета!!!

г/Сега Русия и нейните слуги у нас се готвят да ни ограбят ЧРЕЗ АТОМНАТА БОМБА И ЧЕРНА ДУПКА ЗА БЪЛГАРСКИ МИЛИАРДИ АЕЦ БЕЛЕНЕ с около 7 милиарда евро/СЕДЕМ ГОДИШНИ ВОЕННИ БЮДЖЕТА/!!!!!!

Само тези позорни цифри подсказват:

1.Че България има пари не за два процента от брутния вътрешен продукт, а ЗА МНОГО, МНОГО ПОВЕЧЕ!!!!

3.Че ако не се източват парите ни за Русия, то ние ще можем да въоръжим до зъби нашата войска с НАЙ-МОДЕРНО ЗАПАДНО ОРЪЖИЕ.

4.Че управниците ни умишлено източват НАТО и умишлено подкопават, ерозират, съсипват, САБОТИРАТ военните възможности на НАТО и България.

5.Че Русия ограбва пладнешки ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИЯ, НАТО, ЕС И САЩ и никой не реагира:

Нито от България, нито от НАТО, НИТО ОТ ЕС, НИТО ОТ САМИТЕ САЩ???!?!?!

ТОГАВА ЗАЩО СИ ХАБЯТ ДУМИТЕ НА ВЯТЪРА ГОСПОДАТА ОТ НАТО, ЕС И САЩ и защо се правят на принципни и военни съюзници!!!

Жестоката българска бюджетна и управленческа действителност подсказва, че ако искат НАТО ДА Е ИСТИНСКА ОТБРАНИТЕЛНА СЪЮЗНА ВОЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ, съответните ръководители и отговорници ДА СИ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ И ДА СПРАТ ПЛАДНЕШКИЯ ГРАБЕЖ НА БЪЛГАРИЯ, НА НАТО И ЕС ОТ РУСИЯ!

Защото докато умните умуват, лудите се налудуват!!!!

Н.Григоров

1.07.2019

 

 

НЕИЗМЕРИМАТА АЛЧНОСТ НА АТОМНИТЕ КРАДЦИ, ВЪПЛАТЕНА В КРАЖБАТА НА ВЕКА, ЯДРЕНАТА СЕИЗМИЧНА БОМБА АЕЦ "БЕЛЕНЕ"!

И ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИНВЕСТИРАМЕ В АТОМНА ЦЕНТРАЛА, СЛЕД КАТО ЗА СОЛАРНИТЕ ФЕРМИ СА НЕОБХОДИМИ ПЕТ ПЪТИ ПО МАЛКИ ИНВЕСТИЦИИ, БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ РИСКОВЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА??

 

Правителството на управляващите гробопатреоте активизира строителството на антибългарския проект АЕЦ Белене.

Който проект, с два реактора по 1000 мегавата всеки, крадливите ни руско болшевишки управници оценяват на около 10 милиарда евро!!!

Която цена в долари възлиза на 11,320 милиарда !?!?!

 

Съгласно последните новини, "Фейсбук" започва изграждането на гигантска соларна ферма в Тексас чрез първите си преки инвестиции във възобновяема енергия!/БНР, 11.06.2019/

Проектната мощност на соларната ферма е 379 мегавата, а инвестицията възлиза на 416 милиона долара!!!!!

И тук идва едно елементарно сравнение, от което лъсва ГРАНДИОЗНАТА ИЗМАМА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГРОБОПАТРЕОТЕТО, НАЧЕЛО с премиера Бойко Борисов:

За АЕЦ Белене се предвижда цена на инвестицията на един мегават от 5,66 милиона долара!?!?!?!?

За соларната ферма в САЩ /при многократно по високи заплати и др разходи/ инвестицията за един мегават възлиза на 1, 097 милиона долара!?!?!?

Или 5,16 ПЪТИ ПО ЕВТИНО !!!!

Или за същите пари можем да инсталираме соларни ферми с обща мощност от 10319 мегавата!!!!!

Ако се приравни цялостната беленска инвестиция към тази за соларна ферма в САЩ, то цената на АЕЦ "Белене " следва да възлиза на 2,194 милиарда долара!?!?!!?

А гробопатреотето и техните господари от Москва оценяват беленската "черна дупка за източване на пари от България " на 11,320 милиарда долара!!!!

От което простичко сравнение се налагат следните изводи:

1.АЕЦ Белене е проект за източване на около 9 милиарда долара!!!!

/Сигурно по този начин управляващите руско комунисти искат да си заплатят ВАСАЛСКИЯ СИ ДАНЪК към Русия/

Пари предостатъчни за пълно превъоръжаване на армията ни с модерна авиация, морски съдове и сухопътна техника, за вдигане на заплати, пенсии, детски надбавки и т.н/

2.АЕЦ Белене е ярък пример за циничните лъжи на българското правителство.

3.АЕЦ Белене е портал за източване на парите на България, ЕС и НАТО КЪМ РУСИЯ.

4.АЕЦ БЕЛЕНЕ е нов загробващ България проект, който освен че ни поставя тотално под руска икономическа зависимост, но и ще доведе до ново масово обедняване на българския народ.

Накрая съвсем естествено възникват два нормални БЪЛГАРСКИ въпроса:

1.КЪДЕ СА СЕГА "ГОЛЕМИТЕ СМЕТКАДЖИИ" ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ И ПАТРЕОТЕТО??? /Нали за такива се саморекламираха в търсенето на повод за отказване изтребителите Ф-16?/.

2.Къде са сега нашите съюзници от НАТО, ЕС и особено САЩ да се намесят и да спрат този разбойнически антибългарски, антинатовски и антиевропейски грабителски проект????

Карикатура: Димитър Стоилов


 


ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ НЕИСТОВО МРАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

ЗА ТРИ ГОДИНИ ЩЕ ВЪРНА БЪЛГАРИТЕ ОТ ЧУЖБИНА, СЛЕД КАТО ПРИКЛЮЧАТ ВСИЧКИ ПРОЕКТИ И ОПРАВЯ ПЪТИЩАТА В СТРАНАТА!!!!

Изцепи се съвсем по сватбарски, или типично по комунистически премиера Бойко Борисов.

Както винаги досега.

СЛЕД ТРИ ГОДИНИ!!!!

 

За управляващите у нас доброто идва днес, на секундата, на момента /високи доходи, апартаменти, рекет от паспорти, къщи за гости, космически субсидии, луксозен живот по всички направления/ а за България и българския народ доброто може да се случи нейде в необозримото бъдеще или в рая евентуално!

Или както казва народната поговорка: Трай коньо за зелена трева!!!

Досега за 10 години управление премиера Борисов с водената политика съвсем, целенасочено, УМИШЛЕНО ГОНЕШЕ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА.

Където те отиваха да се спасят от жестоката мизерия, /породена от ниски доходи и жестоки данъци/ повсеместна разруха, тотална неразбория, кьопаво държавно управление, жестока корупция в управлението на всички нива, постоянния тормоз на малкия и среден бизнес, пътища като след бомбардировки, опустошени села, съсипано БЪЛГАРСКО земеделие, умишлено стимулиран и толериран от държавата цигански тормоз над българите, недостъпно за повечето българи здравеопазване, съсипано образование, изтрити стотици села, обрасли с тръни и гори неизброими декари някога плодородни земи и т. н. /За което състояние изключително много допринесе и самия Борисов през цялото му управление/

Световната практика сочи, че връщането на българите от чужбина може да стане с НЕЗАБАВНОТО решаване на проблемите, заради които се избягали българите в чужбина!!

А такова решаване освен че НИЙДЕ ГО НЯМА, но и НЕ СЕ ВИЖДА нийде на хоризонта от думите и делата на премиера.

Даже него хич не го стряска и жестоката демографска катастрофа /че сме намалели българите с над два милиона за 30 години/, защото делата и думите му говорят че дори се и радва!!

Тук веднага се налагат изводите, че премиера Борисов :

1. Явно изобщо не познава причините, заради които българите са отишли в чужбина.

И изобщо не иска и да ги научи.

2. Сега иска да продължи антибългарската си политика за унищожаване на българския народ С ОЩЕ ТРИ ГОДИНИ.

А тогава я камилата, я камиларя.

Ако беше чел поне казаното от всеизвестния Атанас Буров, щеше да знае, че решаването на проблемите на народа ТРЯБВА ДА СТАВА НЕЗАБАВНО ДНЕС, СЕГА, ВЕДНАГА, НА МИНУТАТА.

3. СЪВСЕМ УМИШЛЕНО НЕ ИСКА ДА СТИМУЛИРА РАЖДАЕМОСТТА НА БЪЛГАРЧЕТАТА!!

ДАЖЕ ОБРАТНОТО !!!

Затова правителството му продължава да краде датските надбавки на 500000 българчета, с идиотското обяснение, че родителите им работят и получават повече, от нормалното за безродните ни управници. /Което си е ОЧЕВАДНА АНТИБЪЛГАРСКА политика, водеща до задълбочаване на демографската катастрофа/.

Даже сега тръгна нов разбойнически рекет и срещу инвалидите!!

4. Не иска да направи необходимите реформи, за да тръгне България да се развива нормално.

Даже и не намеква за някакви реформи.

Явно много МУ ХАРЕСВА ФАКТА, че днес България е последна в Европа, че България продължава да затъва и че българския народ изчезва!!!

5. Протака съвсем умишлено вземането на АБСОЛЮТНО НЕОБХОДИМИТЕ ДЪРЖАВНИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ.

Каквито решения има предостатъчно в световната практика, просто трябва човек да ги прочете и да има родолюбиво сърце да ги приложи на практика в страната си.

6. Съвсем умишлено налага проекти, които допълнително да ограбват и съсипват България, като разбойническия проект АЕЦ Белене, чрез който се очаква България да бъде ограбена с около 6-7 милиарда евро!

Интересно как ограбването на България с 6-7 милиарда евро ще доведе до връщането на българите от чужбина????

Които жестоки изводи пък водят до страшното, но съвсем реално заключение:

ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ НЕИСТОВО МРАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!!

Която ВЪПИЕЩА ОМРАЗА може да се обясни само с няколко неща:

1. С жестока зависимост и обвързаност с най-върлите врагове на България и българския народ!!!

2. С абсолютно непознаване на българската история.

3. С тоталната липса на чувство за българска национална чест, гордост и българско достойнство!

 

Н. Григоров

Карикатури: Димитър Стоилов.

 

ПЪТЯТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ Е ПЛЪТНО В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО И МАКСИМАЛНО ДАЛЕЧЕ ОТ „СЛАВЯНСКА“ РУСИЯ

Историята на България от последните двеста години категорично показва че:

Славянството е ТОТАЛНО ЛЪЖЛИВА, прехвалена, богато наредена, пищно украсена руска виртуална трапеза, постоянно пропагандирана от руски слуги даже и ДНЕС в учебниците на българските деца, на която трапеза Русия постоянно най-любезно ни кани да седнем, НО ВИНАГИ КОГАТО СМЕ СЯДАЛИ, ВИНАГИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПЛАЩАЛИ СМЕТКАТА СЪС ЗАГУБАТА НА ХИЛЯДОЛЕТНИ БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ, СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЖЕРТВИ И МИЛИОНИ БЪЛГАРИ, ПОПАДНАЛИ ПОД ЧУЖДО ВАРВАРСКО ИГО.

Ето някои исторически свидетелства за отношенията към България от страна на „славянска „Русия и неславянски велики сили.

1.Никога в историята от Русия ние българите и нашата татковина България добро не са видели.

а/Славянска Русия ни окупира през 1878 година, разруши всички крепости и ни наложи убийствен рекет за окупацията.

б/Славянска Русия даде на НЕСЛАВЯНСКА Румъния Северна и Южна Добруджа.

в/Славянска Русия даде на Славянска Сърбия Поморавието, Нишкия санджак и Вардарска Македония и и помагаше, помага и и сега да се денационализират българите там.

г/Славянска Русия даде на НЕСЛАВЯНСКА Гърция Егейска Македония и и помогна да изтреби, ограби и прогони българите там.

д/Славянска Русия подтикна през 1913 година МЮСЮЛМАНСКА НЕСЛАВЯНСКА Турция да ни нападне и да си заграби Източна Тракия, която със огън и меч обезбългари!

е/Славянска Русия, когато не сме под нейно робство, постоянно ни изпраща терористи и наемни убийци да убиват най личните ни държавници и да грабят, тероризират и тормозят българите.

ж/Славянска Русия ни пороби през 1944 година, ДОНЕСЕ НИ ТРЕТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА и ни наложи НАЙ ТЕЖКОТО РОБСТВО В ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ .

З/Славянските руски колониални еничари след 1989 година ни донесоха четвъртата национална катастрофа, като за 30 години с мизерия и необолшевишки тормоз избиха 2 милиона българи. И направиха България последна в Европа по условия за живот.

и/Славянска Русия днес ни ограбва по всички възможни начини – монополен рекет, жестоки мита, абсолютно неизгодни държавни сделки и т.н.

От друга страна:

1.Неславянска Англия спаси от славянска Русия Съединението.

2.Неславянска Германия ни върна през Първата и Втората световна война земите, които Русия раздаде на „славянска" Сърбия и неславянските Гърция и Румъния български земи.

3.Неславянската Америка СПАСИ България през 1919 година от пълно унищожение и разграбване от слугите на Славянска Русия – Румъния, Гърция и Сърбия.

4.Влизането на България в ЕС донесе премахна границите на „руския СЛАВЯНСКИ социалистически лагер и българите можахме да видим свободно белия свят.

Бизнесът се докосна до най-престижните пазари започна да израства по световни стандарти.

Децата ни започнаха да учат в най-престижните световни университети, да опознаят от близо световния бизнес и да започнат да формират БЪЛГАРСКО лоби във Великите сили.

5.Влизането в НАТО донесе на България сигурност и защита от нова реална руска окупация и нов девети септември.

Само тези исторически факти категорично подсказват на всички българи, че пътя на България е в ЕС, НАТО и максимално далеч от „славянската" трапеза на Русия.

Н. Григоров

08.05.2019

 

Карикатури: Димитър Стоилов

ЖЕСТОКА, ЦИНИЧНА ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА И ПОРЕДЕН ОПИТ ЗА ТОРМОЗ И РЕКЕТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ

 

1.КАБИНЕТЪТ РАЗВЪРЗА КЕСИЯТА ЗА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА /Сега, 01.05.2019 г/.

Отпуснали били 20 милиона за училищни автобуси!!

И се хвалят ПРЕДИЗБОРНО, сякаш са дали собствени пари, А НЕ ДЪРЖАВНИ, НАРОДНИ, общо български!!!!

Цинизъм, безочие, арогатност и комунистическа наглост:

а/всяка година правителството на премиера Борисов КРАДЕ БЕЗОЧЛИВО НАД 200 МИЛИОНА ЛЕВА ОТ ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ НА 500000 БЪЛГАРЧЕТА!!!

Сега щяло да върне 20 милиона за прах в очите.

 

б/Днес повечето училища в България се нуждаят от цялостни ремонти, но на управниците изобщо не им пука!

в/днес нас българите ни убива, унищожава, изтрива ато народ жестоката демографска криза, но управляващите руско шумкари не вземат НИКАКВИ АДЕКВАТНИ ДЪРЖАВНИЧЕСКИ МЕРКИ!!!

А още по лошото е, че такива мерки не само че не се вземат, но изобщо не се и предвиждат.

Защото управляващите рускошумкари се радват на загиването на българската нация.

Защото правителството де факто воюва срещу своя народ, срещу своите деца, срещу българската държава.

Явно изпълняват думите на руския цивилен агент Демерик, че Русия ще направи българското мнозинство - МАЛЦИНСТВО!!!

2.НОВ ТЕСТ, НОВА НАЧАЛО ЗА ШОФЬОРИТЕ НА 60 ГОДИНИ /Труд, 01.05.2019 г./

Напънала се планината и родила мишка.

Тази поговорка изключително приляга на новата поредна тъпанарщина на упраляващите в посока тормоз и рекет на българите.

За 30 години България намаля с 2 000 0000 БЪЛГАРИ /ДВА МИЛИОНА/заради идиотската, рекетьорската, абсолютно некадърна, продажна, суперкрадлива антибългарска дейност на управниците от всички партии на управляващите руско болшевики.

Фактически са избити, унищожени, погубени ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ.

Колкото хора не сме губили във всички войни заедно в цялата ни история!!!

Че защо тогава виновниците за тази НАЙ- ЖЕСТОКА ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА В ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ все още управляват България, все още чертаят бъднините на България и налагат абсолютно кьопави, крадливи, уродливи и тормозещи българите управленчески решения?

Защо най-после не се подложат управниците на най подробни медицински и психически тестове за въпиеща некадърност, продажност, идиотизъм и дебилизъм в управлението?

И след тестовете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се вкарат в лудницата или по затворите?

И никога повече да не помиришат държавна власт!!!

Н.Григоров

2.05.2019

Карикатура: Димитър Стоилов.

 

 

ТЪЖЕН БЪЛГАРСКИ ВЪПРОС - БЪЛГАРИН ЛИ Е ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ????

В годините на така наречения преход България преживява за ужас на всички българи своята НАЙ-ЖЕСТОКА, четвърта по ред национална катастрофа.

Този път в резултат на действията и бездействията на УПРАВЛЯВАЩИТЕ, абсолютно некадърни и тотално ампутирани от български национални чувства руско болшевики от всички партии, от българския народ са унищожени около два милиона българи, повечето села са унищожени и безлюдни, пътищата към тях са като след война, стотици хиляди декари плодородна земя са обрасли с гори и храсталаци, безброй български училища затворени, около два милиона българи са в чужбина.

 

Съсипани земеделие и животновъдство, мизерстващо население, което не може да си осигури нормално здравеопазване, бедстващи пенсионери, дребният и среден бизнес едва крета, България е най бедната страна в ЕС, НАЙ-НЕПЕРСПЕКТИВНАТА на Балканския полуостров – с една дума УМИРАЩА ДЪРЖАВА.

И всичко това е резултат ОТ ДЕЙНОСТТА на управляващите България през времето на прехода.

През който преход най-дълго управлява премиера Бойко Борисов.

Който НИТО ВЕДНЪЖ не даде признак, че познава проблемите на България и че знае пътищата за тяхното решаване/мизерни доходи, неимоврено високи данъци, катастрофална демографска криза, геноцид над българите в съседните страни и тотална зависимост от Русия/

Напротив с всяка изминала години под негово управление България все повече затъва, чуждите инвеститори бягат като от прокажени, раждаемостта катастрофално пада, младите масово търсят начин да се спасят от геноцида в собствената им страна чрез икономическа емиграция в чужбина!

А правителството на премиера Борисов/явно радващо се на тази трагедия на България ибългарския народ/ продължава упорито да води ТОТАЛНА АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!

Въпреки че има познати по света безброй СУПЕР ЕФЕКТИВНИ НАЧИНИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ТЕЖКАТА СИТУАЦИЯ .

Например четирите принципа на великия президент на САЩ Роналд Рейгън.

Но управляващите начело с премиера Борисов УПОРИТО НЕ ИСКАТ ДА ПОМОГНАТ НА СВОЯ НАРОД, ТЕ ФАКТИЧЕСКИ УМИШЛЕНО ВОДЯТ ОЖЕСТОЧЕНА ВОЙНА СРЕЩУ СВОЯ НАРОД .

Която война се изразява във:

1.Максимално пренебрегване на българските национални интереси в угода на Русия и нейните съюзници на Балканите – Румъния, Сърбия с нейната колония Македония, Гърция и Турция във всички направления – икономически, политически, етнографски, религиозни, културни, историко археологически, и т.н.

Затова НИТО ВЕДНЪЖ управляващите не защитиха нормалните човешки права на поробените българи в съседните страни, затова подписаха КЬОПАВИЯ АНТИБЪЛГАРСКИ ДОГОВОР с върлия българомразец Зоран Заев, затова не реагираха на крадливите мераци на клептоманина Вартоломей за БЪЛГАРСКИ църковни ценности от заграбените от Гърция БЪЛГАРСКИ ЦЪРКВИ И МАНАСТИРИ!!!

2.Максимално ограбване на българския народ във всяко направление.Затова днес данъците в България ограбват повече от половината доходи на българите.

Каквито БЪЛГАРОМРАЗИЕ И КРАДЛИВОСТ НЕ СА БИЛИ видени и чути даже и по време на турското робство.

Крадат се детските надбавки на 500000 български деца, откраднаха се майчинските на студентките майки, търсят се всякакви механизми за крадене на социалните придобивки на БЪЛГАРИТЕ.

Посегнаха даже на помощите на инвалидите и на парите за прослужено време на работещите българи!!!!

Което си е фактически провеждане на УМИШЛЕНА БЪЛГАРОМРАЗКА ПОЛИТИКА ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА НА БЪЛГАРИТЕ.

Която политика съчетана с мизерни доходи, мизерни пенсии, лошо и ПРЕКАЛЕНО СКЪПО здравеопазване, лошо образование намалиха за 30 година населението на България с два милиона българи.

Жестоко поражение, каквото не можаха да нанесат всички войни в цялата ни история събрани заедно!

3.Умишлен тормоз на българския народ и българския бизнес :

Умишлено стимулиране и толериране на циганската престъпност с цел насъскване на етнически и религиозни вражди и войни.

Която циганска престъпност съсипа и унищожи много български села и малки градове.

Особено едва кретащото дребно земеделие там.

С цел по голям тормоз на българите и по лесно манипулиране на изборите на много места УМИШЛЕНО СЕ СЪЗДАДОХА ЦИГАНСКИ ГЕТА, като например край село Гърмен, Гоце Делчевско.

Съществуването на които гета продължава да се толерира и стимулира С ЦЕЛ ТОРМОЗ НА БЪЛГАРИТЕ И МАНИПУЛИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ!!!

На много места местни дерибеи със свободно пасящи стада от крави и коне съсипват нивичките на опитващи се българи да преживеят със земеделски труд.

Постоянно се търсят мерки за затормозяване на бизнеса, като многократните опити за ограничаване на кеша до 1000 лева, постоянна смяна на касови апарати и тям подобни, стимулиране на монополите като в областта на горивата, и т.н.

4.Постоянно източване на държавния бюджет с МНОГО милиарди чрез АБСОЛЮТНО НЕИЗГОДНИ ПРОЕКТИ като АЕЦ Белене, МИЛИАРДНИ ДЪРЖАВНИ ЗАЕМИ ПОТЪНАЛИ В НЕБИТИЕТО и т.н.

При това в тази посока се ограбва не само България, но и ЕС и НАТО.

Или на практика правителството на Бойко Борисов ВОЮВА СРЕЩУ СВОЯ народ КАТО СЪЩИНСКИ ДРЕВНИ ВАРВАРИ, стъпили на българска земя само с цел грабеж и разорение.

Това поражда и въпроса:

БЪЛГАРИН ЛИ Е ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ, който сега ръководи управляващата ОЗВЕРЯЛА руско болшевишка каста, тръгнала максимално да ограбва и съсипва България и българите???

Който УМИШЛНО НЕ ИСКА ДА ПРОВЕДЕ НЕОБХОДИМИТЕ РЕФОРМИ, които реформи да спрат упадъка на България, да обуздаят жестоката демографска криза и да осигурят на гражданите на България нормален човешки живот!!

А вместо това НА ПРАКТИКА ВОДИ УМИШЛЕНА ПОЛИТИКА ЗА МАКСИМАЛНО ОГРАБВАНЕ И ЗАТРИВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!

ОТКЪДЕ ЛИ ИДВА ТАЗИ НЕИСТОВА ОМРАЗА КЪМ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ????

 

Н.Григоров.

14.03.2019

БЪЛГАРСКИ АТОМНИ ЧУДЕНКИ И ПИТАНКИ

 

Във връзка с усилено готвения от правителството нов атомен грабеж на България с 5-6 милиарда евро възникват някои БЪЛГАРСКИ чуденки и питанки:

1. Българско ли е правителството, което ЦИНИЧНО И БЕЗСРАМНО ЛЪЖЕ СОБСТВЕНИЯ СИ БЪЛГАРСКИ НАРОД за цената на АЕЦ Белене, която надува с 6 /ШЕСТ / МИЛИАРДА евро???!?!?

2. Българско ли е правителството, което обеща ЧЕ ПОВЕЧЕ ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА НЯМА ДА СЕ НАЛИВАТ В РУСКАТА ЧЕРНА ДУПКА „АЕЦ БЕЛЕНЕ“, а сега маскира антибългарската си дейност с обещанието, че АЕЦ Белене ще бъде построена на пазарен принцип.?!?!?

 

Който пазарен принцип го видяхме при предишния търг за АЕЦ Белене - участват няколко фирми, ПЕЧЕЛИ ВИНАГИ РУСИЯ.

Която БЕЗ ДОГОВОР и без на положи и една тухла, ни завлече с 660 милиона евро?!?!?

А с договор сега ни готвят грабеж на 6 милиарда евро?!?!?

3. Българско ли е правителството, КОЕТО КРАДЕ МИЛИАРДИ ОТ ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ, ОТ МАЙЧИНСКИТЕ, ОТ ИНВАЛИДИТЕ, ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ, ОТ ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, ЗА ДА ФИНАНСИРА НАЙ - ВЪРЛИЯ ВРАГ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД В ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ?!?!?

4. Българско ли е правителството, което иска да строи атомна централа в сеизмичен район, или да ЗАЛАГА АТОМНА БОМБА в собствената си страна??!?!?!

5. Българско ли е правителството, което ОГРАБВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД С ЖЕСТОКИ ДАНЪЦИ, ПРИБИРАЩИ НАД 50 ПРОЦЕНТА ОТ ДОХОДИТЕ НА СОБСТВЕНИЯ МУ НАРОД???!?!?

По големи данъци и от данъците по време на турското робство?!?!

6. Българско ли е правителството, което ИСКА ДА ЗАГРАБИ 6 МИЛИАРДА ЕВРО ОТ ДЖОБА НА БЪЛГАРИТЕ, когато страната тъне в мизерия, селата и малките ни градове са в руини, пътищата са като след военна бомбардировка, младите масово емигрират, от спадане на раждаемостта всяко година губим по един град с население 10 -15 хиляди души!?!?!

7. По какво се различават правителството на Борисов и Станишев относно руско угодната политика?!?!

Предположение: Борисов иска 6 милиарда повече за АЕЦ Белене??!?!

8. Кога най после ние българите ще разберем, че САЩ, ЕС и НАТО са ни съюзници срещу атомните и другите грабежи на Русия и нейните колониални еничари – българските руско болшевики от всички сегашни партии?!?!?

Н. Григоров


САЩ, НАТО И ЕС СЪЮЗНИЦИ ЛИ СА, ИЛИ СА НИ ТРЪМПОСАЛИ НА РУСИЯ КАТО КОМПЕНСАЦИЯ ЗА САНКЦИИТЕ???

Този въпрос възникна спонтанно в мен, като прочетох че Русия иска да строи АЕЦ Белене!

Защото щом иска, нейните еничари, управляващи България днес НЕПРЕМЕННО ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ЖЕЛАНИЕТО И!

Независимо от площадните им плямпания, че повече ДЪРЖАВНИ ПАРИ НЯМА ДА СЕ НАЛИВАТ В АЕЦ „БЕЛЕНЕ“!

Ще я строят ИМЕННО ЗА ДА ИЗТОЧАТ МИЛИАРДИ ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА!!!

 

И тук вече става напълно ясно, защо другарката Петкова реве под път и над път за цена 9 милиарда евро, С ОКОЛО 6 МИЛИАРДА НАД РЕАЛНАТА ЦЕНА!!

Значи България и българския народ ще бъдат ограбени за пореден път.

Този път "САМО" с около 6 милиарда евро, около 12 милиарда лева.

Две трети от годишния бюджет на България!!!!?!??!

И точно в този момент САЩ, НАТО И ЕС МЪЛЧАТ ПОЗОРНО И ЖАЛКО!!!

Въпреки че ще бъде ограбен НАЙ БЕДНИЯ ИМ СЪЮЗНИК, в който съюзник МИЗЕРСТВА НАЙ ОНЕПРАВДАНИЯ ДНЕС НАРОД НА ЕВРОПА!!!!

Въпреки че ще бъдат ограбени ПРЯКО И НАТО И ЕС, А КОСВЕНО И САЩ!!!

Ще бъдат ограбени с 6 милиарда, която сума стига и артисва за цялостно модерно въоръжаване на българската армия с най модерно оръжие или пък за рязко подобряване живота на народа на България.

Въпреки че в страна на ЕС и НАТО фактически ще бъде заложена МОЩНА АТОМНА БОМБА В ЗЕМЕТРЪСЕН РАЙОН.

Която атомна бомба ако избухне, не дай Боже, освен че ще изравни България и Румъния, ще удари и Гърция, и Турция, и Унгария, и Австрия и целия ЕС много години напред ЩЕ папа и пие БОГАТО ЯДРЕНО овкусени храни и питиета!

И тук веднага възниква въпроса:

Защо мълчат позорно САЩ, ЕС и НАТО за това ПОРЕДНО БРУТАЛНО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!

Налагат се няколко извода:

1. Руско зависимият президент на САЩ Доналд Тръмп предварително ни е трЪмпосал на Русия срещу някой небостъргач в Москва или срещу някакво мълчание.

2. Големите държави в ЕС и НАТО също са ни продали срещу НЯКАКВИ ГОЛЕМИ ДАЛАВЕРИ С РУСИЯ.

Което обяснява и факта, че ЕС продължава да толерира и насърчава косвено геноцида над българите в Македония, Сърбия и Гърция.

Приятел в нужда се познава!

А българския народ днес е в изключителна нужда, защото е брутално ограбван и тормозен от руско болшевишките колониални еничари, които управляват България ИЗКЛЮЧИТЕЛНО В УНИСОН С РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И ГРАБИТЕЛСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА КЬОПАВИТЕ НИ УПРАВНИЦИ!!

В мъчително очакване на поредната ВАРВАРСКА неправда над българския народ ПРЕД ОЧИТЕ НА НЕИСКРЕНИТЕ МУ СЪЮЗНИЦИ САЩ, НАТО И ЕС. Които ПУБЛИЧНО приказват благи приказки, но когато трябва да се помогне реално с нещо на подложения и в собствената му държава на варварски геноцид български народ, се СНИШАВАТ позорно и си броят келепира от Русия.

Н.Григоров

Художник: Димитър Стоилов.


 

 

ЗАЩО СЪРБИЯ НАГРАДИ БОЙКО БОРИСОВ С НАЙ-ВИСОКОТО СИ ДЪРЖАВНО ОТЛИЧИЕ – „ОРДЕНА НА РЕПУБЛИКА СЪРБИЯ“

 

С който орден досега са наградени Владимир Путин, Фидел Кастро, Виктор Янукович, Си Дзинпин и др.

Замислих се за причините за тази сръбска награда, защото:

1.Сърбия е вековен ожесточен враг на България от самото и пръкване като държава та досега и винаги ни е копаела гроба по всички възможни начини!

И която е избила десетки хиляди МИРНИ БЪЛГАРИ, СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ВАРВАРСКИ Е ИЗМЪЧВАЛА В ЗАТВОРИТЕ СИ, САМО ЗАЩОТО СА БИЛИ БЪЛГАРИ!!!!

2.Сърбия провежда див и варвраски геноцид над 1, 5 милиона българи ДНЕС, СЕГА пред очите на целия свят в самата Сърбия и в нейната колония Македония.

 

Каквото дейност винаги е вършела при отдадена и възможност.

3.Сърбия И ДНЕС не спазва НОРМАЛНИТЕ човешки права на българите в Сърбия и Македония.

4.Сърбия е главния създател и главния поддръжник на антибългарската безбожна лъжа македонизма и която лъжа се опитва да насади и в България чрез сръбската терористична шайка ОМО“Илинден“!

5.Сърбия постоянно провежда дива пропаганда срещу България и всичко българско.Фалшифицира и днес българската история и българското минало на заграбените български райони Моравско и Нишко.

6.Сърбия и днес посяга по най различни начини към северозападна България и шопския район на България.

И сега изведнъж най високото държавно отличие за премиера Бойко Борисов??!?!

Защо ли?

И в близката история не мога да намеря точен отговор на този въпрос:

1.През 1913 година Сърбия не награди Фердинанд Сакскобурготски, че и подари Вардарска Македония!

2.Сърбия не награди Александър Стамболийски за предателството му на македонските българи!

3.След убийството на заклетия и враг Тодор Александров, Сърбия не награди открито убийците му!

4.Сърбия не награди с висока държавна награда Кимон Георгиев за унищожаването на ВМРО – единственият закрилник на българите в поробена Македония!

5.Сърбия не награди с такава награда Георги Димитров и Вълко Червенков за предателството им към македонските българи по Вардарско и дори за предателството към българите герои в борбата със сръбските поробители в самата България!

А сега награди Премиера Бойко Борисов.

Което означава, че Сърбия е изключително много доволна от премиера Бойко Борисов.

Значи Сърбия е получила нещо жизнено важно за нейните интереси на Балканите.

А нашата татковина България е загубила нещо изключително ценно.

И затова е допринесъл лично премиера Бойко Борисов

Затова го наградиха с най-високия държавен орден.

Което съвсем логично предизвиква въпроса:

ЗАЩО СЪРБИЯ НАГРАДИ БОЙКО БОРИСОВ С НАЙ-ВИСОКОТО СИ ДЪРЖАВНО ОТЛИЧИЕ!

И КАКВА Е ЦЕНАТА, ЗАПЛАТЕНА ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ТАЗИ НАГРАДА???

Никола Григоров

25.02.2019 г.

Художник: Димитър Стоилов.

 

СПЕЦИАЛНИЯТ ПРАТЕНИК НА ООН МАТЮ НИМИЦ - НЕКОМПЕТЕНТЕН ИСТОРИЧЕСКИ ИЛИ ОТЯВЛЕН БЪЛГАРОМРАЗЕЦ, НАСЪРЧАВАЩ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ???

 

За тези две възможности се сетих, когато прочетох думите, казани от г-н Нимиц в интервю за гръцката информационна агенция ANA-MPA !

И запитан дали ще бъде признат македонския език в Обеднените нации, той отговаря, че в официалния списък на страните страната е изписана с БЮРМ, а в графата език пише "македонски език"?

Даже подсилва изказването си с примера че в Гугъла македонския език и един от езиците, които се търсят и превеждат! /Фокус, 23.01.2019 година/.

Неговото изказване ме подсети на едно подобно изказване на заместник държавния секретар на САЩ Даниел Фрийд на 08.04.2008 година, в което той каза също, че македонския език съществува!

Все пак хубавото беше, че тогава след броени дни Даниел Фрийд се поправи и каза, че САЩ ПРИЗНАВАТ ДЪРЖАВИ, А НЕ ЕЗИЦИ!!

 

По този повод тогава дадох едно интервю във вестник "Вяра " от 25.04.2008 година.

Което интервю изцяло приляга на АБСОЛЮТНО НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ И НЕ НА МЯСТО КАЗАНИ ПРИКАЗКИ ОТ Г-Н НИМИЦ!!

Защото наистина НЕ Е НЕГОВА РАБОТА ДА ПРИЗНАВА ЕЗИЦИ.

За тази работа си има учени езиковеди и исторически специалисти.

А може би някой в Скопие или около Скопие ГО Е МОТИВИРАЛ Г-Н МАТЮ НИМИЦ ДА ПРИКАЗВА НЕБИВАЛИЦИ и фактически да подкрепя геноцида над българите в Македония и един руско -сръбски ФАЛШИФИКАТ, създаден за сърбизиране на българите от Македония.

С надежда, че някой ще му подскаже на г-н Нимиц да не се бута там, където си няма хал хабер от понятие!

Защото Македония ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ВЛЕЗЕ В НАТО И ЕС, НО ТРЯБВА ДА ВЛЕЗНЕ С ПРЕМАХВАНЕ НА ФАЛШИФИКАЦИИТЕ И СПИРАНЕ НА ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ ПО ВАРДАРСКО!

А всеки който подкрепя престъплението геноцид, веднага става съучастник в престъплението!

 

ПАДЕНИЕ

 

Заместник държавния секретар на САЩ Даниел Фрийд подкрепя фалшификациите на македонизма

Историческите документи от последните 150 години съвсем ясно и точно показват, че държавните институции на САЩ, американските учени и журналисти винаги са се придържали към обективната, научна истина относно историята на България и винаги са защитавали според обстоятелствата човешките права на изстрадалия и онеправдан български народ. Всеки грамотен и четящ българин знае и помни големите заслуги към нашето отечество на Юджин Скайлер, Дженариус Магкахан, Алберт Сониксен, Артър Смит, Доминик Мърфи, проф. Уил Монро, полк. Едуард Хауз, Робърт Дансинг, Дейвид Милър и редица други честни американски политици, учени, журналисти, проповедници и учители.

Неоценими за нас българите са заслугите на американския президент Уудро Уилсън, опазил в злокобния Ньой целостта на България от вълчите апетити на българомразките Сърбия, Търция „и Румъния. Широката българска общественост днес почти нищо не знае за безкористната просветна дейност на всеотдайните американки госпожици Рейналдс, Норкрас, Молтби, Грейвс Стон и госпожа Момфорд в България. Не са достатъчно изучени и огласени поради понятни причини ролята и заслугите към България на американския “Роберт Колеж” в Цариград, дал широко образование на редица български просветители и политически дейци. Българския народ от Македония четеше от 1878 г. до 1890 г. единствения български вестник “Зорница” благодарение на известния американски журналист Роберт Томпсън.

 

Или в тежките времена за България и българския народ, американските политици, учени, проповедници и журналисти твърдо са заставали в защита на нашата българската правда и винаги са защитавали правата и свободите на българския народ.

И изведнъж гръм от ясно небе. На 8-ми април зам. държавния секретар на САЩ Даниел Фрийд се изцепи като същински сърбокоминтерновец и неграмотен македонист от ОМО “Илинден”. Той каза следната нелепост:

“Македонският език не е “така наречен”, а съществува. “Всички езици са творение на човека и затова съществува и македонския език”.

Като прочетох тези гениални недомислици, щях да падна. И веднага ми дойдоха на ума няколко въпроса към г-н Фрийд:

1. Г-н Фрийд, защо не се позаинтересувахте кой, кога и как създаде така наречения македонски език, с какъв терор беше наложен този фалшив език, колко българи бяха избити и колко български културно-исторически паметници бяха унищожени безвъзвратно при налагането на македонизма във Вардарска Македония.

2. Фалшивите долари също са творение на човека, г-н зам. държавен секретар, а Вие американците не само че не ги признавате, а даже непрекъснато и най-яростно преследвате фалшификаторите на долари навсякъде по света, осъждате ги най-безкомпромисно и натиквате всички, които хванете безжалостно в затвора. Какво се получава на практика - очеваден и съвсем нагъл двоен стандарт. Които фалшификации Ви изнасят, ще ги ползвате, дори ако става въпрос за геноцид към един народ, а фалшификациите, които не Ви изнасят, ще ги преследвате с полиция, разузнаване и армия. Е това вече си е много елементарно двуличие и лицемерие, което съвсем не е демократично и съвсем не е в духа на Джордж Вашингтон, Абрахам Линкълн и другите американски борци за свобода и справедливост. Сигурен съм, че на американските учени и журналисти тази издънка на зам. държавния секретар на САЩ хич няма да им хареса. Тук наистина започвам да си мисля, за колко ли го купиха г-н Фрийд, колко време му четоха лекции по най-античовешката и антидемократичната фалшификация македонизма. Кога ли му промиха мозъка сърбокоминтерновците? Или може би на някоя от срещите между двамата големи президенти Владимир Путин и Джордж Буш, Русия е наложила на САЩ срещу някаква далавера двете страни да работят съвместно за унищожаването на всичко българско в Македония. Но тази брутална арогантност и цинична некомпетентност на г-н Даниел Фрийд, ме накара да му припомня на новоизлюпения американски македонист, някои писания на видни американски учени и журналисти с надеждата, че в американското посолство у нас все ще се намери честен американец, който да отвори очите на зам. държавния секретар и да му каже да спре да се излага и да злепоставя САЩ пред целия свят и особено пред българския народ.

1. Албърт Сониксен - американски журналист, обиколил Македония през 1905-1908 г. в книгата си “Изповедта на един македонски четник” в спомените си за гр. Костур пише: “Естествено, той (гръцкия владика) бе забранил училищата в които се говори български език и понеже населението е чисто българско,... то не може да търпи учители, които не знаят да говорят на неговия роден език”.

2. Артър Смит - американски журналист, обиколил Македония през 1907 г. в книгата си “Спомени от Македония” пише: “Дизраели бе човекът, който посредством Берлинския договор ощети създаването на “Голяма България” и по този начин захвърли обратно в ръцете на турците два и половина милиона българи от Македония”.

3. Прочутият американски професор Уил Монро - в своята сказка в София на 18.12.1926 г. каза: “Колкото лошо и да беше турското управление в Македония през петте века, ... на българите там все пак се позволяваше езикът, обичаите - народността им - в забележителен контраст с днешната брутална денационализаторска политика на гърците и на сърбите”.

Тези цитати са абсолютно предостатъчни и за най-непросветения американец, за да му светне истината за македонизма. Ако за г-н Фрийд това не му стига нека да прочете за повече информация американските дипломатически документи от онова време и особено документите от Парижката мирна конференция проведена в периода 1918-1920 г.

И тук с издънката на зам. държавния секретар на САЩ много лошо се вързаха тежките думи на американския посланик у нас Джон Байърли, който каза на 8 - ми април тази година:

“Моралът не ви е много висок”.

Всеки бц казал, че след тези не особено приятни за нас думи, г-н Байърли следваше задължително да уточни, за кого се отнася забележката му. Защото ако това се отнасяше до българските политици, всички българи знаем прекрасно, че те въобще нямат морал. Но ние българите разбрахме думите на г-н Байърли като обръщение към целия български народ и ето за това ще попитам негово превъзходителство:

Уважаеми г-н Байърли,

1. Морално ли е зам. държавния секретар на САЩ да подкрепя сърбокоминтерновските фалшификатори и уродливи фалшификации на българската история и език?

2. Морално ли е зам. държавния секретар на САЩ да подкрепя палачите на българския народ, които избиха във Вардарска Македония стотици хиляди българи, извършиха безброй варварски мъчения над невинни българи в сръбските затвори, унищожиха всички български училища, църкви, гробища, библиотеки и милиони български книги?

3. Морално ли е зам. държавния секретар на САЩ да подкрепя геноцида срещу българския народ в Македония.

Тук съм сигурен, че 99,99% от американците - политици, учени, журналисти и обикновени граждани ще кажат, че това въобще не е морално и че г-н Даниел Фрийд е показал тотална липса на американски морал и срамна неграмотност с тази си изцепка.

Жалкото в случая е че такива некомпетентни изказвания освен че не са морални, но и помрачават страшно много досегашните отлични българо- американски отношения. На тази ситуация за голямо съжаление много приляга древната народна мъдрост:

“На една каца с мед и една лъжичка катран стига”.

И накрая специално за негово превъзходителство американския посланик бихме добавили.

Ваше превъзходителство г-н Байърли, какъвто и да ни е моралът на нас българите, той е милиард пъти по- голям от морала на зам. държавния секретар на САЩ - Даниел Фрийд. Защото ние българите винаги сме помагали на угнетените, винаги сме приютявали бежанците - било арменци, руснаци, гърци, турци и т.н. Защото ние сме най-толерантния народ на Европа. Защото ние винаги сме зачитали човешките права на хората от всички националности и никога не сме се опитвали да денационализираме даден етнос, чрез фалшифициране на историята и езика му, за разлика от Сърбия чиято антибългарска фалшификация македонизма зам. държавния секретар на САЩ г-н Даниел Фрийд, най-безсрамно подкрепя сега. Кое е по-морално да подкрепиш палачите или да подкрепиш народа, който е подложен на изтребление? Поне до сега всички американски държавни ръководители винаги заставаха най-отговорно и решително на страната на онеправданите българи.

И затова бъдете сигурен уважаеми г-н посланик, авторитета на Америка в България и по целия свят ще отиде по-дяволите, ако думите на зам. държавния секретар за фалшивия македонски език станат официална политика на САЩ за Балканите, което въобще не е в интерес на добрите българо-американски отношения. Защото това де факто ще означава, че САЩ подкрепят фалшификациите, фалшификаторите и извършителите на геноцида срещу българския народ. И защото всички държавници в САЩ включително и г-н Даниел Фрийд задължително трябва да знаят, че за престъплението геноцид давност няма.

 

18.04.2008 г.

Никола Григоров

КОГА НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ БЪДЕ ПРИЗНАТ И СПРЯН ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ ВЪВ ВАРДАРСКА МАКЕДОНИЯ???!?!

Започнал през 1913 година и продължаващ до днес с две прекъсвания по време на Първата и Втората световна война!!!

В който геноцид има:

1. Масови убийства на българи и то САМО ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ!!!!

2. Масови причинявания на телесни или душевни повреди на членове от българското население на Македония !!

И ПАК САМО ЗАЩОТО СА БИЛИ БЪЛГАРИ!!!

3. Умишлено налагане на българите условия на живот /руско сръбско коминтерновската простащина македонизма/ целящи физическото и унищожаване изцяло!!!

 

Вместо ЧОВЕШКА справедливост целия свят е свидетел:

1. Как и днес продължава да се налага македонизма на българите във Вардарско с всички сили и средства.

2. Всички органи на ООН ето мълчат като пукели и всячески толерират престъпниците от Скопие.

3. Русия всячески закриля през цялото време геноцида над българите и насърчава и подпомага престъпниците.

4. Всички европейски държави са си затворили очите и толерират и насърчават престъпниците.

5. САЩ в момента контактуват с престъпниците, начело с руско-сърбо македончето Зоран Заев.

6. Главният престъпник днес Зоран Заев нагло, цинично и безсрамно иска световно признание на геноцида над българите!

7. Българските управници до един мълчат като ТИПИЧНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ относно геноцида над българите по Вардарско.

Особено шайката руско-сърбо политици, пришили си патриотични нашивки!!

8. Мълчи дълбоко и просташкия руско болшевишки Хелзински комитет.

Време е да се свалят лицемерните маски!

И нашите съюзници от НАТО и ЕС да кажат съвсем открито, ЧЕ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ СПРЯН, А РУСКО СЪРБО МАКЕДОНЧЕТО ЗОРАН ЗАЕВ ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА МУ РУСКО-СРЪБСКО БОЛШЕВИШКА ШАЙКА ДА БЪДАТ ИЗПРАВЕНИ ПРЕД СЪДА В ХАГА.

Защото това казва КОНВЕНЦИЯТА ЗА ПРЕСЛЕДВАНЕ И НАКАЗВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ГЕНОЦИД!

Нагледно показване на поробена Македония - Александър Божинов.

 

 

 

КОИ СА ДИВАЦИТЕ И ВАРВАРИТЕ, УПРАВЛЯВАЛИ ВАРДАРСКА МАКЕДОНИЯ СЛЕД 1913 ГОДИНА????

 

1.Във Вардарска Македония сръбските тирани след 1913 година организират див и варварски геноцид над българите там, САМО ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ.

И тръгват да правят етнически сърби от БЪЛГАРИТЕ!!

/СИГУРНО ЗА ДА СИ ПОДОБРЯТ ДИВАШКАТА ПОРОДА/!?!?!

/Справка Анри Пози - Войната се връща"!/

 

2.Във Вардарска Македония след 1944 години СРЪБСКИТЕ ОКУПАТОРИ И ТЕХНИТЕ ЕНИЧАРИ пак организират и провеждат див и варварски геноцид над БЪЛГАРИТЕ, САМО ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ !!

И почват С НЕЧУВАН ТЕРОР И НЕВИЖДАНИ ЗВЕРСТВА да правят ЕТНИЧЕСКИ МАКЕДОНЦИ от българите там!!!!

При което са избити НАД 30000 БЪЛГАРИ, А НАД 200000 БЪЛГАРИ СА ПРЕМИНАЛИ през СРЪБСКО БОЛШЕВИШКИТЕ ЗАТВОРИ!!!

/Справка книгата на Благородна Божинова "Жертвено поколение/

 

3.Когато българите влизат в Македония през1941 година, те са посрещнати КАТО ОСВОБОДИТЕЛИ ОТ ПОРОБЕНИТЕ БЪЛГАРИ ТАМ.

Първата работа на българските власти е била ДА ОСВОБОДЯТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЗАТВОРНИЦИ!!!!

И за етническа принадлежност през целия период българските власти не са преследвали НИТО ЕДИН ЖИТЕЛ НА МАКЕДОНИЯ!!!

Чуденка и питанка:

КОИ СА СЕ ПРОЯВИЛИ КАТО ДИВАЦИ И ВАРВАРИ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА МАКЕДОНИЯ????

Н. Григоров.

16.12.2018

 

НИКАКВА ВЯРА НА ПОЛИТИЦИ, ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ, ТЕЛЕВИЗИИ, ЖУРНАЛИСТИ И ВСЯКАКВИ МЕДИИ, КОИТО ПРИЗОВАТ ЗА ПРИЗНАВАНЕ НА МАКЕДОНСКА НАЦИЯ И МАКЕДОНСКИ ЕЗИК.  ЗАЩОТО ВСИЧКИ ТЕ СА ДОЛНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИЙДЕ СЕЛО НЯМАТ, НО НИКОГА НЕ СВЪРШВАТ

Тази житейска истина е прозрял някога войводата Панайот Хитов!!

За тази истина се сетих като чух че някои журналистически идиоти призовават да признаем македонския език и македонската нация.

Тези АБСОЛЮТНИ ИСТОРИЧЕСКИ ТЪПАНАРИ И БЕЗРОДНИЦИ не искат да стоплят и не искат да прочетат историята която казва:

МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ И МАКЕДОНСКИЯ ЕЗИК СА СЪЗДАДЕНИ С ЦЕЛ УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНОСТ ВЪВ ВАРДАРСКА МАКЕДОНИЯ И ЗА ОПРАВДАНИЕ НА НЕИСТОВИТЕ МЕРАЦИ НА СЪРБИЯ ЗА ЗАГРАБВАНЕ НА ПИРИНСКИЯ КРАЙ ОТ БЪЛГАРИЯ.

И ЧЕ ВСЕ ОЩЕ САМО ПОРОБЕНИТЕ БЪЛГАРИ В БЮР МАКЕДОНИЯ НЯМАТ НОРМАЛНИ ЧОВЕШКИ ПРАВА СЪГЛАСНО ВСИЧКИ ПИСАНИ ЧОВЕШКИ И БОЖИИ ЗАКОНИ!!!

И ЧЕ ПРИЗНАВАНЕ НА МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ Е ДЕ ФАКТО ПОДКРЕПА ЗА СРЪБСКО БОЛШЕВИШКИЯ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ ВЪВ ВАРДАРСКА МАКЕДОНИЯ.

Тук лошото е, ЧЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ НАЧЕЛО С УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГРОБОПАТРЕОТИ, мълчат като пукели относно ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ЧОВЕШКИ права на поробените 2,5 милиона българи в съседните страни.

И относно идиотската сръбско-руско-коминтерновска лъжа македонизма.

Което навежда на мисълта, че просташките и безродни изцепки на безграмотните журналисти за признаване на македонската нация и македонския език хич не са случайни, а са и политически стимулирани.

И че плямпащите за признаване на македонска нация са сръбско зависими мекерета или сръбски агенти, живеещи на подаяния от Сърбия - гробарката на България от самото и пръкване, та досега!!!

Което ни води до поуката:

НИКАКВА ВЯРА НА ПОЛИТИЦИ, ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ, ТЕЛЕВИЗИИ, ЖУРНАЛИСТИ И ВСЯКАКВИ МЕДИИ, КОИТО ПРИЗОВАТ ЗА ПРИЗНАВАНЕ НА МАКЕДОНСКА НАЦИЯ И МАКЕДОНСКИ ЕЗИК.

ЗАЩОТО ВСИЧКИ ТЕ СА ДОЛНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!

Н. Григоров

07.12.2018

УМРЯ ЦИГАНКАТА ДЕТО ГИ ХВАЛЕШЕ И ПОЧНАХА САМИ ДА СЕ ХВАЛЯТ

 

За тази стара българска поговорка се сетих, като прочетох във Фактор бг гръмките хвалби на Корнелия Нинова - шефката на БКП /БСП/ - най-антибългарската партия в цялата ни история.

Че били различна партия, чиято цел не била единствено властта, че отказала съвместно управление на Герб, при което щели да имат министри и тя щяла да бъде председател на парламента !!

Че били различни, защото не били съгласни срещу едно потупване по рамото да предадат националния интерес????

Както се казва бива, бива, ама бивол за мезе не бива.

И чак такива хвалби не бива!

Защото и децата знаят, че БСП ако е отказала на Герб за съвместно управление, е отказала САМО ЗАЩОТО иска ЦЯЛАТА ВЛАСТ, за да завлече И загроби България в ЕВРАЗИЙСКАТА ТЮРМА!!!

От всичките хвалби на другарката Нинова, веднага следват няколко логични въпроса:

1. Какво разбира тя, шефката на социализираните руско комунисти под български национален интерес ???

Защото партията и откакто се е пръкнала НИКОГА НЕ Е ЗАЩИТАВАЛА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, А ВИНАГИ И САМО РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БАЛКАНИТЕ, В ЕВРОПА И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!!

И сега партията и го прави СЪВСЕМ СЪЩОТО.

2. Кога, в кой момент от българската история БКП-БСП е предпочела БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ПРЕД РУСКИТЕ???

Че за такова нещо аз изобщо не се сещам!

Някой да е чувал за някаква дори и мъничка като песъчинка проява на подобно родолюбие на българските комунисти????

3. Защо досега другарката Нинова и компания все още не са разбрали и формулирали основните проблеми на България, които вече и децата от първо отделение почват да разбират:

а/ Ниските доходи.

б/ Високите данъци.

г/ Жестоката демографска криза.

д/ изключителното кьопаво и некадърно управление на властващата след 1944 година та досега руско-сръбско болшевишка каста!

Които проблеми са резултат ЕДИНСТВЕНО НА РОБСКАТА НИ ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ.

4. Защо досега другарката Нинова и компания НЕ ЗНАЯТ, НЕ МОГАТ И НЕ ИСКАТ ДА ТРЪГНАТ ДА ТЪРСЯТ АДЕКВАТНИ РЕШЕНИЯ НА ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ????

Каквито решение има безброй в световната практика и днес.

5. Защо другарката Нинова е ГЛАВНИЯ ПРОТИВНИК НА ПЛОСКИЯ ДАНЪК, единственото положително нещо у нас, което привлича чужди инвестиции, без каквито инвестиции България при това кьопаво руско болшевишко управление съвсем скоро ще се превърне на пустиня???

Защо реве за вдигане на данъците, когато вече е всеизвестно, че данъците у нас ОБИРАТ НАД 50 ПРОЦЕНТА ОТ ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!!!!

Което данъчно облагане е по-високо даже и от данъците по време на турското робство???

6. Защо БКП /БСП е ГЛАВНИЯ ГЛАШАТАЙ И ИЗПЪЛНИТЕЛ на руските ГРАБИТЕЛСКИ АНТИБЪЛГАРСКИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ КАТО НАПРИМЕР АЕЦ БЕЛЕНЕ, откъдето България вече бе ПЛАДНЕШКИ ОГРАБЕНА с над 1,3 млрд евро???

В Светото Евангелие е казано:

ПО ПЛОДОВЕТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!!

А плодовете на БКП /БСП/ в цялата и история са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОТРОВНИ ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!

Затова НЕ ВЕРВАЙТЕ на гръмките пропагандни възгласи и сладникави приказки другарката Нинова и цялата и компания.

Те ВИНАГИ са ги използвали, използват ги и сега САМО И САМО ЗА ДА ИЗЛЪЖАТ БЪЛГАРИТЕ!!

Защото никога не са мислили и никога няма да мислят доброто на България и българите.

Защото те винаги са поставяли, поставят и сега и ще поставят и в бъдеще руските интереси над Българските!

А руските интереси са МАКСИМАЛНО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ И ПОСТЕПЕННОТО НИ ИЗТРИВАНЕ ОТ КАРТАТА НА ЕВРОПА!!!

Н. Григоров

01.12.2018

Карикатура: Димитър Стоилов

ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ЗАТЪВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ЗАЩО НЕ СЕ ВИЖДА СЛЪНЦЕ НА ХОРИЗОНТА

 

Днес България и българския народ се намират в жестока криза във всички посоки: политическа, икономическа, демографска, селско стопанска, пътна и във всички области на общественото ни развитие!

Планинските села масово са опустели и обрасли в треви и бурени.

Тучните пасища вече са гори и буренаци!

Някога изключително плодородните ниви, хранели половин България вече са обрасли в гори и трънаци.

Около два милиона българи са потърсили в чужбина спасение от тъпите ни, безродни, продажни, безкрайно алчните ни управници, тотално зависими от най-върлите ни душмани Русия и Сърбия.

Данъците вече обират над 50 процента от доходите на българите, което не е било даже и по турско време.

Приходите – най ниските в цяла Европа.

Цветущи училища масово се рушат и закриват,като все още в останалите на българските деца се набива в съзнанието идиотската руско изгодна теза за славянството, за славянски език, за славянска писменост и т.н.

 

Около 2,5 милиона българи са подложени на див и варварски геноцид в съседните държави, САМО ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ!!!!

А от друга страна ИМА НАЛИЧНИ БЕЗБРОЙ изпитани ефективни рецепти за излизане от ПОДОБНИ СИТУАЦИИ и то приложени реално на практика в много държави по света.

Това поражда във всеки българин съвсем резонно логичния въпрос:

ЗАЩО ТЕЗИ УСПЕШНИ НАЧИНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НЕ СЕ ПРИЛАГАТ В БЪЛГАРИЯ???

И КОЕТО Е ОЩЕ ПО ЛОШО:

НЯМА НИКАКВИ ИЗГЛЕДИ В БЛИЗКО ВРЕМЕ ДА БЪДАТ ПРИЛОЖЕНИ, при което хем управниците ще разпределят двойно и тройно по голям бюджет, хем народа ще се радва на благоденствие и просперитет!

Отговорите жестоки, но за голямо съжаление реални:

1.Защото управниците ни са тъпи, прости, супер некадърни и безкрайно алчни. И абсолютни безродници!

2.Защото управниците ни до един ИЗПИТВАТ ВЪПИЕЩА ЗЛОБА И ОМРАЗА КЪМ БЪЛГАРИЯ И КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

3.Защото управниците ни са тотално зависими от Русия и Сърбия, които държави от векове копаят гроба на България и българите и от векове работят за да ни изтрият от картата на Европа!

4.Постоянно съчетаване на предишните три обстоятелства!

5.Явно и защото САЩ и ЕС са ни отново трампосали, оставили, изтъргували с някакви уговорки и ползи за тях в лапите на Русия и нейните слуги в България.

Или каруцата е в калта и трябва ние българите да извикаме неволята и да почнем да я измъкваме.

Ако искаме да останем да съществуваме като народ и държава разбира се.

Но пътя за преодоляване на пречките минава най напред пред тяхното опознаване от целия народ, от носителите на вредите и техните господари.

И след това прилагане на практика на познатите уроци от другите народи за изритване на кьопави, некадърни, злобни, неадекватни, алчни до полуда и безродни до крайност управници!

Н. Григоров

25.11.2018

Карикатури: Димитър Стоилов

СЪВРЕМЕННИ МЪКИ, ТЪГИ И КРЪСТОПЪТИЩА БЪЛГАРСКИ

1. И ПИШМАН ПАТРИОТИЧНОТО МЕВЕРО РИПНА ЗА ЗАСИЛВАНЕ НА ЦЕНЗУРАТА, МАСКИРАНО КАТО БОРБА С ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ

Което веднага ме подсети за Божията препоръка:

„Лицемерецо, извади първо гредата от окото си, и тогава ще видиш как да извадиш сламката от окото на брата си“ /Ев. от Матея, глава 7, 5/.

Не мирясват руско болшевиките.

А нещата са толкова простички:

а/ Всички българи вече прекрасно видяха и разбраха, че най-големият източник на фалшиви новини са парламента, правителството и всички политически партии.

Които всички заедно нямат досега НИТО ЕДНО ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ?!?!?

 

б/ В наказателния кодекс има специален раздел „Обида и клевета“, по който кодекс може да се осъди всеки, който е излъгал или обидил някого!!

СТИГА ДА ДОКАЖЕ ЛЪЖИТЕ И КЛЕВЕТАТА!!!

Така че на всички пишман политици, включително и на руско патреотето, дето вият на умряло за връщане на цензурата от преди 1989 година, препоръчваме:

1. Да се обърнат към съда и да осъдят клеветниците и разпространителите на фалшиви новини.

2. Да ги призоват на публичен дебат по която си искат медия. /Ако им стиска разбира се/

И да ги разобличат!!

Ако могат разбира се!!!

Тук ще направим и една препоръка за българските телевизии:

Които ще спечелят страшно много зрители, ако организират постоянно публични диспути между действащи политици и техните най яростни критици.

Та нали и Великия Левски е казал:

ХАЙДЕ ДА СИ КАЖЕМ КРИВИЦИТЕ!!!

 

2. ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВИЯТ КАТО ВЪЛЧИ ГЛУТНИЦИ ЗА РЯЗКО ПОСКЪПВАНЕ НА ГРАЖДАНСКАТА ОТГОВОРНОСТ.

Препоръка:

Да се направи гражданската отговорност ДОБРОВОЛНА И ТОГАВА ВСИЧКИ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ ЩЕ ОБУЗДАЯТ НЕИСТОВАТА СИ АЛЧНОСТ И ВЕДНАГА ЩЕ ПОЧНАТ ДА ПЕЯТ ДРУГА ПЕСЕН!!

Защото сега при задължителната застраховка, вдигането на цената СИ Е НАПРАВО МУТРЕНСКИ РЕКЕТ ОТ НАЙ НИСКО НИВО !!!

 

3. ПОМОГНИ СИ САМ, ЗА ДА ТИ ПОМОГНЕ И ГОСПОД!!

Тази поговорка трябва да си спомним всички българи и да започнем масово, ежедневно да я прилагаме спрямо разбойническите действия на управляващата руско болшевишка каста от всички партийни бои и разцветки.

Защото житейската практика след 1989 година нагледно показа, че управляващия от тогава досега руско болшевишки башибозук от различните партии:

а/е обладан от неистова шумкарска алчност към парите, имотите, земите и всичко ценно на българите.

Затова непрекъснато се вдигат данъци и такси, измислят се нови, непрекъснато се вдигат цени на ток, парно, горива и всичко, което е под някакъв монопол.

б/Поради своята тотална зависимост от НАЙ-ВЪРЛИТЕ ДУШМАНИ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД, руско болшевиките изпитват неистова омраза към целия българския народ и всичко българско!!

Която омраза кара управниците да измислят най различни начини за ПОСТОЯНЕН И ВСЕОБХВАТЕН тормоз на БЪЛГАРИТЕ и за МАКСИМАЛНО възпрепятстване на нормалния живот и възпроизводство на БЪЛГАРИТЕ!

Затова бюрокрацията е всеобхватна, държавни регулации ПОВСЕМЕСТНИ, затова се толерира и стимулира циганската престъпност като даже с държавна явна и скрита помощ, гласно и негласно се създават нови цигански гета, като това в Гърмен.

И защита за българите НЯМА ОТ НИКЪДЕ.

ЕДИНСТВЕНАТА ЗАЩИТА ДНЕС Е В РЪЦЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, НА НАС БЪЛГАРИТЕ, ПОДЛОЖЕНИ НА ДИВ И ВАРВАРСКИ ГЕНОЦИД ОСВЕН В СЪСЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ, НО ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ И В СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА.

А практиката досега показа, че когато народа се вдигне срещу някоя управленческа тъпанарщина или пладнешки грабеж като цените на горивата или тока, САМО тогава управляващия АЛЧЕН И ОЗЛОБЕН руско болшевишки башибозук дава заден.

Ситуацията нагледно може да се представи като една озверяла руско болшевишка вълча глутница, която денонощно мисли какво и откъде да ОТКРАДНЕ, ДА ПРИСВОИ от българския народ, как да му вгорчи живота, как да го изтрие от картата на Европа.

За днешната ситуация препатилите хора напълно основателно казват:

БЪЛГАРИ, ПАЗЕТЕ СИ ПАРИТЕ, ИМОТИТЕ, ЖИВОТА И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИЯ АЛЧЕН ДО БЕЗУМИЕ, ОБЛАДАН ОТ ДИВА АНТИБЪЛГАРСКА ОМРАЗА РУСКО БОЛШЕВИШКИ БАШИБОЗУК.

Който башибозук от дума не разбира, българска съвест няма, защото е тотално ампутиран от български чувства.

Затова от сегашния решаващ кръстопът, ние българите трябва да изберем този път, който води до опазване на българския народ, до опазване на България и до опазване на бъдещето на нашите деца и внуци.

Никола Григоров

14.11.2018

 

Художник: Димитър Стоилов

 

КРАТКИ ВЕСТИ ЗА УПРАВЛЕНЧЕСКИ ГРЕШКИ,  И РЕЦЕПТИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ БОЛЕЖКИ!!

1. ГЕРБ ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА В ПРОТИВНИК НА НАРОДА /Дума, 25.10.2018 година.

Неточно и непълно.
Правилното е:
След поставянето на власт от съветските автомати и танкове на руско болшевишките слуги на власт през 1944 година, държавната власт бе превърната в най-върлия душманин на България и на българския народ.
Който душманин продължава и до днес да пие кръвта на българския народ, независимо от това кой клан или клон на руско болшевиките управлява!

 

2. ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СЕ ИЗВИНИ ЗА ПРОСТАШКИТЕ СИ ПЛЯМПАНИЯ И ПАТРЕОТЕТО ОСТАВАТ НА ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА.

След дъжд качулка.

Смешно и позорно.

Но и напълно логично и очаквано.

Никога руско болшевиките не са имали достойнство и чест, никога не са зачитали българския народ, винаги са се държали нагло, цинично и арогантно.

Независимо какви партийни нашивки са си пришили, независимо дали са руско патриоти или болшевизирани идиоти на власт.


3. ПОЛИЦИЯТА ЩЕ ПАЗИ ВЕЧЕ ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОКУПАТОРКА ОТ ЛЮБОВТА НА БЪЛГАРИТЕ?!?

Какво падение!

Съгласно вековните традиции паметници се правят на близки и обичани хора и групи от хора, с цел запазване в поколенията спомена за сторените добрини и за заслугите към държава и народ !

Съветската армия има решаваща заслуга за налагане в България на най-кървавото, най-жестокото, най-варварското, най-грабителското, най-разрушаващото, най-унищожителното за българите робство в цялата ни история.

Робство, което върна милата ни татковина България със столетия назад от нормалното и развитие и което руско болшевишко робство води народа ни към изтриването му от лицето на Европа.

За което варварско робство българския народ научава все повече факти и подробности.

И затова повечето българи вече са изтрили ВСЯКАКВИ ПАМЕТНИЦИ В СЪРЦАТА И ДУШИТЕ СИ НА РУСКО СЪВЕТСКИТЕ ОКУПАТОРИ И ПОРОБИТЕЛИ.

И това че полиция ще пази каменно бетонната грамада, няма значение.

След като окупатора и тиранина е изтрит в сърцата и душите, каменно бетонните символи рано или късно ще бъдат премахнати.


4. ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА МОЖЕ ДА ПОТЪРСИ НАРОДА /Труд, 24.10.2018 г./

Изцепи се президента Радев пред студенти в пловдивския университет!!

Ех как му се иска на другаря Радев президентска република?!?

Чудя се и се питам, защо не му кажат приближените на г.н Радев, че президентска република днес изобщо не е актуална, особено като му чу народа приказките и като му видя народа и делата!

Днес е актуална СМЯНАТА НА УПРАВЛЯВАЩИЯ КЬОПАВ И БЕЗРОДЕН РУСКО БОЛШЕВИШКИ БАШИБОЗУК!


5. ФИНАНСОВИЯТ МИНИСТЪР СЕ ИЗФУКА С РЕКОРДЕН БЮДЖЕТ ЗА 2019 ГОДИНА – 116,4 МИЛИАРДА БВП,

Чета и си мисля:

ДА МУ ТАКОВАМ И БЮДЖЕТА, ЩОМ КАТО В НЕГО НЕ СА ПРЕДВИДЕНИ НИКАКВИ ПАРИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА!!

След като няма да спрат КРАЖБИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ НА 500000 БЪЛГАРСКИ ДЕЦА!!!


6. ХАРЧИМ НАД ПОЛОВИН МИЛИАРД ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ!! Бюджетът за сектора ще е 4,3 млрд лева. /Труд, 23.10.2018 година/

Неточно !

Правилното е да се каже че:

От българския народ ще бъдат откраднати допълнително 490 милиона лева, които ще бъдат харчени ОТ УПРАВНИЦИТЕ, А НЕ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПАРИТЕ.

И затова здравеопазването ще се влоши още повече, а при болните все по-често ще идва Архангел Михаил .

Което ще продължи, докато не се даде възможност парите за здраве да ги харчат техните собственици, а не управляващите руско болшевики!


7. ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА КАБИНЕТЪТ УДАРНО ЩЕ ХАРЧИ ПО 28 МИЛИОНА ЛЕВА НА ДЕН/Сега, 24.10.2018 г/

За да изхарчат двата милиарда излишък.

Тук отново най-болното е, че ОТ ТЕЗИ ДВА МИЛИАРДА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА НЯМА ДА ИМА НИТО ЛЕВ, И ЧЕ ЕДНА ГОЛЯМА ЧАСТ /над 200 милиона /ОТ ТОЗИ ИЗЛИШЪК Е В РЕЗУЛТАТ НА КРАДЕНЕТО НА ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ НА 500000 БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, НА КРАДЕНЕТО НА ПАРИТЕ НА СТУДЕНТКИТЕ МАЙКИ И НА ДРУГИ ПОДОБНИ ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.


Хроникьор и политически диагностик: Н. Григоров.
26.10.2018

Художник: Димитър Стоилов


БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ СА НАЙ-КЬОПАВИТЕ И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЕЗРОДНИЦИ В ЦЯЛА ЕВРОПА


1.ЗАМРАЗИХА ПАРИТЕ НА МАЙКИТЕ, ЗА ДА СЕ ВРЪЩАТ ПО-БЪРЗО НА РАБОТА. /24 часа, 16 октомври,2018 година.

Тази басня ни изтресе социалния министър Бисер Петков.

Сто процентова лъжа!

Житейският опит ни подсказва, че управниците замразяват парите за майчинство защото:

а/Мразят България, българите и българските деца и майки.

б/Парите за майките предпочитат да ги отклоняват в техните джобове и за господарите им.

в/Политиката на управляващите руско болшевики е УМИШЛЕНО максимално ограничаване на естествения прираст на българския народ като път за изтриването на българите от картата на Европа.

Това се потвърждава и от факта, че днешните управници КРАДАТ ВСЕКИ МЕСЕЦ ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ НА 500000 БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ РАБОТЕЛИ!

Тук е мястото да поправим премиера Борисов, който каза преди време, че като се поуспокои народа, ще почне да ражда повече.

Неточно г-н премиер.

Раждаемостта в България ще се повиши когато се повишат рязко доходите на българите, когато се намалят данъците, когато управниците спрат да крадат детските надбавки на 500000 българчета, когато рязко се повишат детските надбавки и когато държавата почне да дава за трето дете като в Унгария по 33000 евро на семейството, придружено с други данъчни облекчения.

Разбира се това може да стане само тогава, когато на власт дойдат българи, а не руско зависими партии и политици.


2.ПАРЛАМЕНТЪТ ВДИГНА ДАНЪЦИТЕ ЗА СТАРИТЕ АВТОМОБИЛИ С 30 ПРОЦЕНТА!?!

Напълно нормално!!

Защото и този парламент и това правителство, както и предходните:

а/знаят да печелят като обикновени рекетьори само от вдигане на цени, такси и данъци!

б/Не знаят, не могат, не искат и не им позволяват господарите от Москва да приложат на практика поне четирите принципа на Рейгън:

- Ниски данъци

- Ограничаване на правителствените разходи.

- Минимални регулации върху частната инициатива и

- Благоразумно парично предлагане!

Които принципи ако бъдат приложени, брутният вътрешен продукт веднага може да скочи поне двойно, правителството ще може да харчи най-малко два пъти повече пари.

Но от руско болшевики истински български стопани никога не е имало и никога няма да има!


3.ГЕНЕРАЛ КОНСТАНТИН ПОПОВ: ИЗБИРАМЕ ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ ПО ТРИ КРИТЕРИЯ!/Фокус, 18 .10 2018 година.

Неточно:

Досегашните действия,бездействия и приказки на управляващите подсказват, че критериите по който управниците ще избират изтребител за българската авиация са:

1.Изтребител Грипен.

2.Шведският изтребител Грипен

3.Изтребителят на Швеция Грипен.

И всичко подчинено на принципа:

НЯКОГА В БЪДЕЩО НЕОБОЗРИМО ВРЕМЕ!!

Защото парите на българския народ според нашите управници са пари за крадене и пилеене, а не за благото на народа и държавата!


4.ИЗЧЕЗВАМЕ ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ /Труд, 18.10 2018 година/

Супер неточно!

Българският народ се смалява и изчезва БЛАГОДАРЕНИЕ НА УМИШЛЕНАТА, ЦЕЛЕНАСОЧЕНАТА, ПОСЛЕДОВАТЕЛНАТА, УСИЛНАТА ДЕНОНОЩНАТА АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЛЕД 1989 ГОДИНА РУСКО БОЛШЕВИКИ!!!

Които чеп за грозде и талпа за кочина не стават в областта на държавното управление, а нямат равни в цял свят по краденето и рушенето на всичко, което е полезно за България и за българския народ.


5.ЛУДАТА АТАКА СПРЯ ТЕЛЕВИЗИЯТА СИ!!!

Сигурно ЗА ДА ЧУЯТ И РАЗБЕРАТ БЪЛГАРИТЕ ЧЕ ИМАЛО ТАКАВА антибългарска лъже патриотска телевизия!!!

Веднага се сетих за баснята на Езоп:

Един комар кацнал на рога на един бик, постоял, постоял и казал на бика:

Аз след малко ще си ходя!

А бика отвърнал:

Нито съм те усетил кога си дошъл, нито ще усетя кога ще си ходиш!

Поправки и уточнения: Никола Григоров

19.10.2018

Картинно представяне: Димитър Стоилов.

 

 

ЗАПОЧНА КОНКУРСНОТО ПАРОДИЙНО ТЕАТРО ЗА ИЗБОРА НА ИЗТРЕБИТЕЛ ЗА БЪЛГАРСКАТА АВИАЦИЯ

 

Казвам театро, защото вече на четящите българи им е пределно ясно, че в крайна сметка ще бъде предпочетен и избран шведския изтребител „Грипен“!

И то не защото е по-добър или по изгоден, а защото така искат враговете на България и българския народ!

Хем да се каже че сме купили изтребители, хем да не се вземе най доброто и най опасното за враговете ни!!!

Основание за такова заключение дават следните аргументи.

 

1. България днес се управлява от ТОТАЛНО ЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ партии и политици, а министъра на отбраната даже все още драпа да харчи милиони народна пара за руските Миг 29, които още през 90 те години се считат за морално остарели и вече са се превърнали в скъпоструващи мишени на съвременните изтребители!!!

2. Шведският изтребител „Грипен“ е много по-безопасен за Русия – главния враг на България, НАТО и ЕС, отколкото Ф-16 или Ф-18!!!

3. Ф-16 или Ф-18 са най-неприятния избор за Русия, поради факта че е всеки от тях е най-добрия изтребител в света в неговата категория.

При това изпитан в многобройни битки и категорично предпочитан от много повече държави по света, отколкото Грипена!!!

Неслучайно от Ф-16 са произведени НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ БРОЙКИ, отколкото от Грипена!!!

4. От ЯВНО ПОКАЗАНИТЕ досега неистови мераци на президента Радев за самолети Грипен се налага заключението, че от там ще има голяма облага за всички, които наложат шведския самолет за избор на България.

5. Започна масова агитация по медиите за шведския изтребител. Даже се изненадах от едно твърдение, че пилотите много искали Грипен, но пък политиците били за  Ф-16.

Санким специалистите искат по-безопасния самолет за Русия и по-опасния за тях самите?!?!?

6. Администрациите на САЩ, Германия и Франция в последните години тотално са изоставили България на произвола на руско зависимите ни управници, които чрез България източват милиарди от НАТО, от ЕС и косвено от САЩ и ги насочват в полза на Русия – пример супер далаверата АЕЦ Белене.

И в същото време забавят развитието на ЕС и НАТО чрез спъването на българската икономика!

7. Заради безмълвието и бездействието на посланиците на САЩ и страните от ЕС по повод източването на много милиарди от България към Русия, в българите се налага убеждението, че тези посланици явно СА МНОГО СИЛНО ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ДА ПРЕМЪЛЧАВАТ АНТИАМЕРИКАНСКИТЕ, АНТИЕРОПЕЙСКИТЕ И АНТИЧОВЕШКИТЕ ДЕЙСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ.

Посочените факти навеждат на извода, че този конкурс е предварително решен и сега остава да се изиграе публичното управленско АНТИБЪЛГАРСКО И АНТИ ЕВРОПЕЙСКО, АНТИНАТОВСКО, И ПОДЧЕРТАНО ПРОРУСКО театро на разните комисии за заблуда на ЕС, НАТО и САЩ по избора на доставчик на изтребители за Българската авиация.

А избора вече е направен от слугите на Русия.

И той ще бъде шведския изтребител Грипен.

За срам, позор и ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ на българската армия, за срам и позор на партньорите ни от ЕС и НАТО.

Които изглежда ТОТАЛНО са забравили главното условие на членството ни в ЕС и НАТО.

ДА НИ ПОМАГАТ, КОГАТО СМЕ НА ЗОР И ОСОБЕНО КОГАТО УПРАВНИЦИТЕ НИ ВОДЯТ ИЗЦЯЛО ПРОРУСКА ПОЛИТИКА И ПОСТОЯННО БРУТАЛНО ОГРАБВАТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ /а това са парите и на ЕС и НАТО / в посока Русия по най различни способи.

Предсказал изхода на конкурса за изтребител:

Никола Григоров.

08.10.2018

На снимките: Изтребителите Ф 16 и Грипен.

 

ОТ ТУК И ТАМ ЗА ДЕРТОВЕ НАШИ И РЕАЛНОСТТА, КОЯТО БЪЛГАРИНА ПЛАШИ

 

1. СИМЕОН: МОИТЕ ПРЕДЦИ СА ВНАСЯЛИ МИЛИОНИ В БЪЛГАРИЯ, НЕ СА ИЗНАСЯЛИ/24 часа, 26.09.2018 г/

Чета и не мога да повярвам на очите си.

Това сериозно ли го говори Симеон Сакскобурготски, човека, ДЕТО НАЙ БЕЗСРАМНО И ЦИНИЧНО ИЗЛЪГА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.

И дето тръгна да граби де що му хареса в България, въпреки публичното му обещание!!!

Защото дядо му Фердинанд е дошъл гол като пушка в България, а си е отишъл от тук с ЦЯЛ ВЛАК, НАТОВАРЕН С ПЛЯЧКА ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

От което възлиза едно питане:

Какви ордени е продавал Симеон преди време?

2. СТАРТЪТ НА ТЪРГА ЗА „БЕЛЕНЕ“ ДО КРАЯ НА ОКТОМВРИ/ Стандарт, 26.09.2018 година/

Неточно заглавие.

Правилното е:

От октомври се започва новата ПРАВИТЕЛСТВЕНА шашмалогия за НОВО КЪРДЖАЛИЙСКО РУСКО БОЛШЕВИШКО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД С ПОНЕ НЯКОЛКО МИЛИАРДА ЕВРО!!!

И това ще стане благодарение на продажните ни политици и безразличието и безгрижието на ръководителите на НАТО, ЕС и САЩ.

Които са оставили България и българския народ на произвола на съдбата, по точно на волята на руско болшевишките ни управници, КОИТО ОСВЕН ЧЕ ОГРАБВАТ И СЪСИПВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ИЗТОЧВАТ ПОСТОЯННО ЕС И НАТО.

И постоянно слагат прът в колелата на ЕС, на НАТО и на САЩ.

И то в полза на Русия и за собственото си обогатяване и удоволствие.

3. КОРНЕЛИЯ НИНОВА: ПОКАЗАХМЕ, ЧЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ/Дума, 26.09.2018 година.

Да се смее ли човек да псува ли.

Партията която от самото си пръкване за пет пари полезна работа не е свършила за България и българския народ, сега се фука с празни комсомолски конгресни съчинения, които нарича визия за България.

Подсказване.

Първо БКП –БСП трябва да стане Българска партия, а не руска както е сега.

Второ да стопли че най –големите проблеми в България днес са: НИСКИТЕ ДОХОДИ, ВИСОКИТЕ ДАНЪЦИ, КЬОПАВИТЕ ПОЛИТИЦИ И ЖЕСТОКАТА НИ ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ НАЙ ВЪРЛИЯ ВРАГ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД В ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ.

И че истинската БЪЛГАРСКА ВИЗИЯ НА БЪЛГАРИЯ е решаването в НАЙ - КРАТКИ СРОКОВЕ НА ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ.

Останалото е ала бала приказки на тъпи, прости, некадърни, безкрайно алчни, продажни и чуждо зависими политици, които търсят начин да баламосат българите, за да ни ограбят допълнително и да ни изтрият от картата на Европа.

4. БОРИСОВ: НЕ СЪМ В САЩ ДА СЕ СНИМАМ С ТРЪМП, ИМАМ СИ СНИМКА ОТ КАМИНАТА НА БЕЛИЯ ДОМ./24.часа, 27.09.2018 година./

Президентът на САЩ само се здрависа с премиера Борисов и се поздравиха за секунди.

За по –мнителните хора, следящи политиката на днешното правителство, това кратко здрависване, БЕЗ СРЕЩА, се дължи на съвкупност от неадекватни действия на правителството на премиера Борисов:

1. Което правителство провежда див, варварски и жесток геноцид спрямо СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД с грабителската си политика.

Която политика е довела до позорния факт, че днес България е на ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕС по икономическо развитие, с едни от най – жестоките данъци в света, с върлуваща жестока демографска криза, с жестока мизерия, с масово емигриране на младите хора, с липса на истински национални медии, със запустели села и много градове, с НАЙ ЛОШИТЕ ПЪТИЩА В ЕС, с най-алчните банки, с най ниските чужди инвестиции в ЕС, с изключително лоши условия за бизнеса.

Такова правителство не може да радва САЩ и техния президент.

2. Довело е въоръжението на българската армия до най –лошото състояние в цялата ни история.

И не само не търси начини за решаване, но и нарочно протака решаването на армейските проблеми.

3. Продължава задълбочаването на зависимостта от Русия - най – големия враг на България, на ЕС, на НАТО и на САЩ.

Особено в енергийната област.

И което не ги стряска управляващите.

Затова сега подготвят ново ограбване чрез АЕЦ Белене на България, на ЕС, на НАТО и от там на САЩ.

При тези жестоки реалности няма как нормален президент на САЩ да обърне повече внимание на премиера ни, освен дежурното ръкостискане.

То добре, че и такова имаше!!!


Хроникьор: Никола Григоров

27.09.2018 г.

Карикатури: Димитър Стоилов

 

ТЪЖНИ РАЗМИСЛИ ЗА СКЛЮЧЕНИЯ ДОГОВОР С БЮР МАКЕДОНИЯ, ЗА КЬОПАВАТА НИ, БЕЗГРАМОТНА И БЕЗРОДНА ДИПЛОМАЦИЯ И ЗА ЦИНИЗМА И НАГЛОСТТА НА ПРЕМИЕРА НА БЮР МАКЕДОНИЯ ЗОРАН ЗАЕВ

 

В навечерието на референдума за името на БЮР Македония, премиерът Зоран Заев СЕ ИЗФУКА ПО СЪРБОМАНСКИ:

„Приехме добавяне на думичката „северна", А ГЪРЦИЯ ПРИЗНА НАШИЯ МАКЕДОНСКИ ЕЗИК И ИДЕНТИЧНОСТ, намерихме формула как да напишем европейска история“ /БНР, 16.09.2018 /.

Каква сръбско-руско-болшевишка наглост и цинизъм!!!

Разбрали са се гробарите на българите във Вардарска Македония с Гърция /ЗА БЪЛГАРСКА СМЕТКА, разбира се/ за наличието на македонска нация и македонски език!!!

Каквито в действителност НЯМА!!!

 

Защото вече И ДЕЦАТА ЗНАЯТ, че македонската нация и македонския език са руско-сърбо–коминтерновска варварска измишльотина и че са създадени за:

УНИЩОЖАВАНЕ НО БЪЛГАРСКАТА НАРОДНОСТ ВЪВ ВАРДАРСКА МАКЕДОНИЯ И ПОСТЕПЕННОТО И СЪРБИЗИРАНЕ!!!.

Но АНТИБЪЛГАРСКОТО САМОПРИЗНАНИЕ НА СЪРБОБОЛШЕВИКА ЗАЕВ КРАСНОРЕЧИВО ПОДСКАЗВА:

1.Че по Вардарско ще продължи геноцида над българската народност.

2.Че по Вардарско ще продължат кражбите и фалшификациите на българската история, на българската археология, на българската култура, фолклор и традиции.

3.Че по Вардарско ще продължи ДИВИЯ И ВАРВАРСКИ ТЕРОР срещу българите там.

Или българите да не хранят никакви надежди за нормални човешки права!?!?!

4.Че премиера Заев ИЗОБЩО НЕ МИСЛИ ДА СМЕНЯ РУСКО СРЪБСКАТА УНИЩОЖИТЕЛНА ПОЛИТИКА КЪМ БЪЛГАРИТЕ ПО ВАРДАРСКО!

Която ДИВА И ВАРВАРСКА политика НА ЖЕСТОК И ВАРВАРСКИ ГЕНОЦИД действа от 1944 година насам.

5.Че сключения договор с България е за парлама, за прах в очите на българите у нас и на българите в Македония и за пускане по пързалката на дипломатите на САЩ И ЕС!!!

6.Че премиера Заев се опитва да преметне освен кьопавите ни, изключително безродни и безграмотни управници, но и държавниците на САЩ, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЪРЖАВИ В ЕС.

На практика отново Сърбия/в лицето на Зоран Заев / и Гърция се подиграха с България, с българските управници, с българския народ и с цялата световна цивилизована общност.

И отново заложиха бъдещето на БЮР Македония на основата на АНТИБЪЛГАРИЗМА И ПОГАЗВАНЕТО НА ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ, КОИТО ПРОПОВЯДВАТ ЗАПАДНИТЕ ДЕМОКРАЦИИ.

Това елементарно изпързаляне на българските управници показва:

Че премиера Борисов, външния ни министър и цялото правителство са:

1.Абсолютни кьопавци в областта на дипломацията.

2.Абсолютни безграмотници относно българската история.

3.Абсолютни родоотстъпници.

4.Безропотни слуги на Русия и Сърбия и по тяхна заповед ако им поискат, ще подпалят и цяла България.

Тези изводи се налагат, ЗАЩОТО НИТО ПРЕМИЕРА БОРИСОВ, НИТО НИКОЙ ОТ ПОДЧИНЕНИТЕ МУ НЕ СЕ СЕТИ ДА ГАРАНТИРА В ДОГОВОРА ПОНЕ СПАЗВАНЕТО НА НОРМАЛНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА НА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ КАКТО НА ДРУГИТЕ НАРОДНОСТИ, /като на албанците /, СПИРАНЕ НА ГЕНОЦИДА, КРАЖБИТЕ И ФАЛШИФИКАЦИИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.

Разбира се със съответните гаранции и санкции!!!

Сигурен съм, че сега нашите пишман дипломати НАЧЕЛО С ПРЕМИЕРА ПАК ЩЕ СЕ СНИШАТ!!!

За да не им се карат началниците от Белград и Москва.

Затова пък ми е интересно как ще реагират сега ЕЛЕМЕНТАРНО ИЗПЪРЗАЛЯНИТЕ дипломати на САЩ и ЕС на този ОТКРИТА, ЦИНИЧНА ЗАЯВКА ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ В БЮР МАКЕДОНИЯ на БРУТАЛЕН ВАРВАРСКИ ГЕНОЦИД СРЕЩУ ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ НАРОДИ – БЪЛГАРСКИЯ!!!

Никола Григоров.

Тъжна рисунка: Димитър Стоилов.

 

 

НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И СЛУГИ НА ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ НАЙ-ЛЕСНО СЕ ПОЗНАВАТ ПО НЕИСТОВИЯ ИМ МЕРАК МАКСИМАЛНО ДА ОГРАБВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И МАКСИМАЛНО ДА ЗАТРУДНЯВАТ НЕГОВОТО РАЗВИТИЕ

В тази позорна дисциплина първенец от самото и пръкване е руско болшевишката терористична партия БКП – БСП.

Която е приложила на практика всички възможни начини и прийоми за максимално ограбване, за максимално изтребване ,за максимално затрудняване на съществуването и развитието на българския народ и България в угода на господарите си от Москва и Белград.
Затова въпреки че днес данъците у нас вече прибират над 50% от доходите на населението, професионалните родоотстъпници и предатели от Позитано 20 вият на умряло за премахване на плоския данък:

ЕДИНСТВЕНИЯТ ФАКТОР, КОЙТО ПРИВЛИЧА ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ И КОЙТО НАСЪРЧАВА ДОНЯКЪДЕ БИЗНЕСА ДА ИНВЕСТИРА И ДА РАЗВИВА ДЕЙНОСТТА СИ В БЪЛГАРИЯ.
Днес чуждите инвестиции масово напускат България или масово ни подминават като бърз влак малка селска гара.
Но това не ги стряска руско болшевиките.
Това ги радва!!
Защото тяхната цел е МАКСИМАЛНО ЗАТЪВАНЕ, СЪСИПВАНЕ И ЗАТРИВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ,НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА, НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД .
И понеже явно не им дават мира господарите им за да се премахне плоския данък – единствения днес стимулатор на икономиката, те започнаха да мобилизират своите скрити и явни слуги!!!
За премахването на плоския данък тия дни високо и неочаквано извиха глас другаря Пламен Димитров, болшевишкия ръководител на КНСБ и Иван Костов – бившия „голям седесар“!!!!
За Пламен Димитров изобщо не съм изненадан!!
Досега за пет пари полезна работа за българските работници, за българския народ и за България не е свършил!
И НИКОГА НЯМА ДА СВЪРШИ.
Защото отдавна е показал че е тотално ампутиран от български родолюбиви чувства и че служи на НАЙ-ВЪРЛИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
Първоначално се изненадах от позицията на екс премиера Иван Костов!!!
Хем ПРОФЕСИОНАЛЕН икономист ,хем да предлага такъв ПОДЧЕРТАН АНТИБЪЛГАРИЗЪМ И ДА ТЪРСИ НАЧИН ДА СЛАГА НОВ ПРЪТ В КОЛЕЛАТА НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА!!!
Но веднага се сетих, че на 06.03.2008 година г-н Костов ЗАЕДНО С БСП И ДПС ГЛАСУВА НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК КАТО ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН В БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА!
Тогава си обясних защо и той злобно започна да рита срещу плоския данък!
Просто и той мрази България, мрази българския народ ,мрази българската икономика!
И Пламен Димитров, и Иван Костов, и проф. Гарабед Минасян, и проф.Дуранкев /мераклиите за въвеждане на ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ/ ни подсказват един много точен начин за определянето на националните предатели, на слугите на враговете на България и на най- големите родоотстъпници.
И затова призоваваме:
БЪЛГАРИ ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ И ВАС САМИТЕ ОТ ХОРА, КОИТО ИСКАТ ДА ПРЕМАХНАТ ПЛОСКИЯ ДАНЪК , КОИТО ИСКАТ ДА УВЕЛИЧАТ ДАНЪЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС, КОИТО ИСКАТ ДА ПРЕЧАТ МАКСИМАЛНО НА ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИЦИИ.
ТЕ КОПАЯТ ГРОБА НА БЪЛГАРИЯ, НА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС, НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
ТЕ СА РОДООТСТЪПНИЦИ И ДОЛНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!
С дълбоко отвращение към всички партийни и учени национални предатели ,които искат ОЩЕ ДА УВЕЛИЧАВАТ ДАНЪЦИТЕ НА ИЗТЕРЗАНИЯ ,НА МИЗЕРСТВАЩИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И НА ЕДВА КРЕТАЩИЯ БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС!

 

Н.Григоров

Карикатури :Димитър Стоилов

 

ПОДСКАЗВАНЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ПРЕМИЕРА БОРИСОВ, ДРУГАРКАТА НИНОВА И ВСИЧКИ РЪКОВОДИТЕЛИ НА РУСКО БОЛШЕВИШКИТЕ ПАРТИИ, КОИТО ДНЕС СЪСИПВАТ МИЛАТА НИ ТАТКОВИНА БЪЛГАРИЯ

Всичките те се чудят какви идиотизми и простотии да измислят и най-нагло, цинично и безсрамно да ги издигнат като свои АНТИБЪЛГАРСКИ ФАСУЛСКИ програми, с които псевдо програми ДА МАСКИРАТ НЕИСТОВИЯ СИ МЕРАК ДА ГРАБЯТ И ДА СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

И разбира се да продължат варварския руско-сръбско болшевишки геноцид над българския народ, започнал със съветската окупация през 1944 година и продължаващ до днес.

 

Но понеже ми омръзна да слушам постоянно гръмки тъпанарски плямпания, представени като някакви чудодейни програми, ще напомня съвсем накратко главните проблеми на България и българския народ, които проблеми би трябвало всички управници, всички партийни водачи да вземат присърце и денонощно да търсят решения за решаването и преодоляването им.

И да почнат да изготвят и изпълняват програми, които ще решат проблемите и ще подобрят житието –битието на българите.

Както го правят навсякъде в нормалните държави.

И което ако ЗАПОЧНАТ да го правят, то тогава България ЩЕ ИМА ПОНЕ ДВА-ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ БРУТЕН НАЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ И управниците СЪОТВЕТНО ЩЕ МОГАТ ДА ХАРЧАТ ПОНЕ ДВА –ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПАРИ.

1. Главеният проблем на милата ни татковина България днес е ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНАТА, ПРОСТАТА, НЕКАДЪРНА, КЬОПАВА, БЕЗРОДНА, ПРОДАЖНА, ИЗЦЯЛО АМПУТИРАНА ОТ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ЧУВСТВА УПРАВЛЯВАЩА РУСКО БОЛШЕВИШКА КАСТА, КОЯТО ОГРАБВА, ЗАГРОБВА България от 1944 година насам!

И която каста МРАЗИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИТЕ НИ ВРАГОВЕ, СЪБРАНИ ЗАЕДНО!!!

2. Изключително НИСКИТЕ, МИЗЕРНИТЕ ДОХОДИ НА НАСЕЛЕНИЕТО, които за повечето българи осигуряват едва, едва физическото оцеляване !!

Които мизерни доходи се дължат изцяло на кърджалийската, грабителска дейност на управляващия ни руско болшевишки башибозук.

3. Изключително високите данъци, които данъци ограбват повече от половината доходи на българския народ!!

Които високи данъци са следствие на безкрайната алчност и абсолютната държавническа некадърност и некомпетентност на руско болшевишките ни управници!!!

4. ПЪЛНОТО ЗАГЪРБВАНЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НА ЕЖЕДНЕВНИТЕ ЖИТЕЙСКИ ПРОБЛЕМИ на българите. Които руско болшевишки управляващи мутри грабят и рекетират народа ни, както и турчин не го е грабил и рекетирал през пет вековното турско иго.

5. Тоталното съсипаната пътна мрежа в страната, която вече е на нивото на най-изостаналите държави в Африка. Независимо от втръсналите ни вече БОМБАСТИЧНИ плямпания за стотина двеста километра магистрали.

6. Пълната разруха на българското село, най-голямата в цялата ни история. Което село е хранило изцяло целия български народ в миналото.

7. Тоталното загърбване от управляващите руско болшевики на проблемите в образованието и здравеопазването на българите.

8. ДИВИЯТ И ВАРВАРСКИ ГЕНОЦИД, който и днес се упражнява в съседните страни САМО КЪМ ПОРОБЕНИТЕ ТАМ 2, 5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ в Румъния, Сърбия, БЮР Македония и Гърция.

На които българи и днес НЕ СЕ СПАЗВАТ ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА, САМО ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ!!!!

9. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЖЕСТОКАТА ДЕМОГРАФСКА КРИЗА КОЯТО ЗАДУШАВА ДНЕС БЪЛГАРИЯ, която е резултат изцяло на кьопавата, антибългарската, умишлена политика на руско болшевишките ни управници.

И която криза вече заплашва да унищожи целия български народ.

10. Изключително ГОЛЯМАТА НИ ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ във всички направления, особено в енергетиката и в управляващия елит.

Която зависимост пречи на генетично увредената управляваща каста /управляващия руско болшевишки башибозук / да разбере, да схване, да стопли, ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ КАПИТАЛ НА ДЪРЖАВАТА Е БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЙТО НАРОД ЖИВЕЕ В ЗЕМИТЕ НИ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ.

Историята казва, че за да върви дадена държава напред и да се развива в унисон с най-развитите държави, нейните ръководители трябва да са най-добрите в съответната област, да милеят за своя народ и денонощно да търсят решения на проблемите на своите съотечественици.

България все повече затъва, защото се управлява от абсолютни некадърници и безродници, които чеп за зеле и талпа за кочина не стават в областта на ДЪРЖАВНИЧЕСКОТО УПРАВЛЕНИЕ.

Чиято цел е МАКСИМАЛНИ ГРАБЕЖИ И ЦЕЛЕНАСОЧЕНОТО УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД В УГОДА НА РУСИЯ И НЕЙНИТЕ СЪЮЗНИЦИ НА БАЛКАНИТЕ.

Затова и програмите им са изключително тъпи и кьопави с единственото предназначение ДА ИЗЛЪЖАТ, ДА ЗАБЛУДЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДА МУ ОБЕЩАВАТ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ /по скоро вяра в задгробния живот/, ДОКАТО В НАСТОЯЩЕТО ВРЕМЕ БЕЗМИЛОСТНО ГО ОГРАБВАТ, СЪСИПВАТ И УБИВАТ ПО НАЙ-РАЗЛИЧНИ ПРЕКИ И КОСВЕНИ РУСКО БОЛШЕВИШКИ МЕТОДИ ЗА ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКО УНИЩОЖЕНИЕ.

От историята и от собствен опит знам, че руско болшевишките ни управници акъл не вземат, а само изпълняват нареждания от господарите си от Кремъл за ограбване и съсипване на българите.

И затова ще продължат да управляват по руско болшевишки.

Сигурно защото добре знаят, че само с вярна служба към Русия ще се задържат на постовете си, които щяха да гледат през крив макарон, ако бяхме нормална държава.

Въпреки това им подсказвам, поне да престанат с тапанарските си бомбастични плямпания и да не се правят на велики държавници и пророци!

Просто истински БЪЛГАРСКИ пророци и велики БЪЛГАРСКИ държавници никога няма да бъдат, ДОКАТО НЕ СТАНАТ БЪЛГАРИ И ДОКАТО НЕ ПРЕСТАНАТ ДА СЛУЖАТ НА БЕЗКРАЙНАТА СИ БОЛШЕВИШКА АЛЧНОСТ И НА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРОМРАЗКАТА ИМПЕРСКА РУСИЯ.

Подсказал С НАЙ-ДОБРИ БЪЛГАРСКИ ЧУВСТВА: Никола Григоров

25.07.2018

Карикатури: Димитър Стоилов.

 

 

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГРОБОПАТРЕОТЕТО НИ ДЕМОНСТРИРА, ЧЕ Е БЕЗКРАЙНО АЛЧНО, ЧЕ НЕ Е БЪЛГАРСКО И ЧЕ ИЗПИТВА ВЪПИЮЩА ОМРАЗА КЪМ БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

На който бизнес и народ постоянно търси начин да пречи, да слага прът в колелата, да ги ограбва МАКСИМАЛНО и да ги пъха в лапите на другите пладнешки разбойници – българските банки!!!

След няколко ПРОВАЛЕНИ опита да ограничи кеша на българите и българския бизнес на 1000 лева, сега РУСКО БОЛШЕВИКИТЕ ОТ ГЕРБ/ Гробари за евразийско робство на България / и от неошумкарския Отечествен фронт с патриотарските одежди, отново се вдигнаха на щурм срещу свободата на бизнеса да оперира със СОБСТВЕНИТЕ СИ СРЕДСТВА!!

Пак ще се пробват гробопатреотето да ограничат кеша поне до 5000 лева?!?!?

 

Или да набутат НАЙ-ОБОРОТНИЯ български бизнес в лапите на банковите рекетьори, които да му съдерат поне още една кожа с най различни банкови такси и рекети!!!

Независимо че го дерат с най-високите лихви в целия европейски съюз!!!!

И разбира се максимално да затруднят дребния бизнес относно бързите и ефективни разплащания.

Тук се сещам за един от четирите принципа, с които американския президент Роналд Рейгън изправи американската икономика за няколко години:

МИНИМАЛНИ РЕГУЛАЦИИ ВЪРХУ ЧАСТНАТА ИНИЦИАТИВА!!!

Но нашите руско болшевишки гробопатреоте не четат Рейгън.

Те не четат нищо, с което може да се стимулира БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА, БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС, БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

А с цялата си досегашна политика на рекет и всякакви мерки за максимално ограбване на българите гробопатреотето показват ясно на целия български народ:

1. Че не са българи.

2. Че ИЗОБЩО не ги интересува българския народ, българския бизнес, българските национални интереси.

3. Че всички от управляващата руско болшевишка банда с стремят да грабят българите така, че всеки от тях да си купи остров, яхта и по няколко имения в най-привлекателните държави.

И разбира се да имат и поне няколко милиарда в банките!

Тук неволно се сещам за приказките, които се носят сред българския бизнес:

Че преди години на един министър му казваха г-н Десет процента, а сега вече е актуално супер бандитското определение г- н 80 /ОСЕМДЕСЕТ ПРОЦЕНТА/!

Бог да пази България и българите от правителството на гробопатреотето и дано вдъхнови пак онези депутати, които при предишните опити за намаляване на кеша гласуваха против тази нова банкова секира за българския бизнес и за обикновените българи.

И дано мераклиите за новия банков рекет вече не са ги подкупили, та и сега да опазят бизнеса и българите от обирджийските мераци на антибългарското правителство на премиера Борисов!!!

Н. Григоров
20,07,2018

Карикатури: Димитър Стоилов.

ЗАЩО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГРОБОПАТРЕОТЕ НЕ ИСКАТ ДА РЕШАТ ВЪПРОСА С ПОМОЩИТЕ НА ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ

За този управленчески идиотизъм, руско болшевишко дивачество, върл антибългаризъм и нечувано родоотстъпничество има няколко обяснения:

1.Защото руско болшевиките са свикнали само да вземат.

2.Защото с по-голямата смъртност сред българските деца изпълняват програмата си за ускорено изтребване на българската народност.

3.Защото мразят България , българите и българските деца.

 

4.От страх да не се създаде прецедент и българите да почнат редовно да си търсят правата чрез протести и блокади.

5.Защото господарите им не им разрешават.

6.Защото необходимите пари за децата с увреждания сега ги крадат и не искат да ги връщат.

7.Защото не са българи.

8.Защото са тотално ампутирани от чувства за българска гордост и достойнство.

9.Защото са наследници на руско шумкарите.

10.Защото са еничари на най върлите врагове на българския род - Русия и Сърбия.

Никола Григоров
23.06.2016

Онагледил българомразието, некадърността родоотстъпничеството и детемразието на българските управници - Димитър Стоилов. 

ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ УПРАВНИЦИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО ВДИГАТ ДАНЪЦИТЕ, ПОСТОЯННО ИЗМИСЛЯТ НОВИ ДАНЪЦИ, ТАКСИ И ВСЯКАКЪВ ДОПЪЛНИТЕЛЕН РЕКЕТ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ОГРАБВАТ БЪЛГАРИТЕ ТАКА, КАКТО И ТУРЦИТЕ НЕ СА ГО ОГРАБВАЛИ ПРЕЗ ПЕТВЕКОВНОТО РОБСТВО????

Днес в България данъците прибират повече от половината от доходите на българите.

Даже някои икономисти съвсем наскоро изчислиха, че ДНЕС дънъците у нас са с 40% по-големи, отколкото в САЩ.

Но въпреки това управляващите гробопатреоте не спират да търсят всякакви начини и способи да увеличават данъците и да измислят нови данъчни тегоби!!!

Даже преди време премиера Борисов се изцепи с едно брутално и цинично БЪЛГАРОМРАЗКО обръщение към кметовете в България:

Вдигайте данъците и ги събирайте!!!!!

Сега управляващите гробопатреоте са вдигнали мерника на притежателите на автомобили и са решили ПЛАДНЕШКИ да ги окрадат с няколкостотин милиона лева, като гласуват ДОПЪЛНИТЕЛЕН данък на старите коли!

Който данък в някои случаи ще е по голям от цената на самия автомобил!!!!!

Ето данъчния рекет, който ни готвят ГРОБОПАТРЕОТЕТО ЗА ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ НА АВТОМОБИЛИ:

1. Автомобили от 6 до 10 години – 250 лева.

2. Автомобили от 11 до 15 години – 500 лева.

3. Автомобили от 16 до 20 години – 750 лева.

4. Автомобили над 20 години – 1000 лева!!!

Колко ли рушвет са предплатили и обещали вносителите на автомобили, можем само да гадаем?!?!

Или с колко ли процента Русия е вдигнала колониалния данък, който прибира от своята пета колона в България?

За голямо наше съжаление, гробарите на България и българите в парламента изобщо не си задават въпроса, ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ КАРАТ СТАРИ АВТОМОБИЛИ???

А отговора е много простичък и ясен:

ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ ДА СИ КУПЯТ НОВИ КОЛИ.

ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е НА ПЪРВО МЯСТО ПО МИЗЕРИЯ В ЦЯЛА ЕВРОПА!!!

И то заради САМО И САМО заради абсолютното некадърното и кьопаво управление у нас след 1989 година, което управление в много отношения надминава по некадърност и антибългаризъм даже и управлението на комунистическия диктатор Тодор Живков.

Историята казва, че тази неописуема алчност и въпиещ мерак на управляващите руско болшевики към повишаване на данъците и постоянния стремеж за задълбочаване на мутренския рекет към българския народ си има реално историческо обяснение!

1. През 1944 година от руско съветската окупационна армия в България на власт са поставени криминални престъпници, национални предатели, руско болшевишки терористи и най пропадналите личности по селата и градовете – утайката на обществото, кьопави, некадърници и нехранимайковци, готови за левчето да убият всеки и то до десето коляно!

Които властници още през 1944 и 1945 година година показаха нагледно на практика какво ще бъде бъдещото руско съветско управление на България:

Терор, убийства, грабежи, рекет и съсипия на българите с цел максимално източване на България в посока Съветска Русия, максимално обогатяване на руските наемници и слуги в България и максимален тормоз на българската народност с цел нейното изтриване от Балканския полуостров.

2. Девето септемврийските руско съветски шумкарски управници в течение на времето създадоха своя руско болшевишка каста, която каста днес държи цялата власт в България и която каста днес ежедневно показва, че е тотално ампутирана от български национални чувства, абсолютно НЕКАДЪРНА да управлява държавнически, пропита е с дива омраза към всичко българско и която каста продължава да управлява и днес реалната руска задунайска колония България и то с все по голяма омраза към българския народ и сигурно с все по големи задължения към господарите си от Москва.

Тук задължително трябва да припомним и факта, че днес господарката на нашите управници Русия,

1. Страда жестоко от наложените и санкции от Запада и парите все не стигат.

Сигурно затова натиска васалите си у нас за по голям васалски данък.

2. Водена от вековната си неистова ОМРАЗА към българския народ, Русия следва неотменно вековния си стремеж за изтриване на българския народ от картата на Европа.

3. Продължава вековната си практика, окупираните и зависими от Русия държави да бъдат държани в максимална мизерия – пресен пример Венецуела.

Затова управляващите руско болшевики от най различни бои и разцветки търсят и ще продължават да търсят всякакви начини МАКСИМАЛНО да ограбват българите с по – високи данъци, с всякакви нови данъци и такси, с всякакъв рекет, за който се сетят.

Затова сега са насочили мерника си към автомобила на българина, който автомобил е вече жизнена потребност.И от който автомобил управляващите руско болшевишки мутренски рекетьори сега са набелязали да откраднат поне пет-шестотин милиона, па може и милиард!

Както БЕЗСРАМНО И ЦИНИЧНО КРАДАТ ВСЯКА ГОДИНА ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ НА 500000 БЪЛГАРЧЕТА.

Както посягат на всички социални придобивки на българите, та даже и на помощите на инвалидите?!?!

И никакви сантименти, нищо човешко не може да ги спре докато са на власт, защото историята казва, че руско болшевик като надуши чужди пари, превърта и побеснява, докато ни ги види в собствения си джоб.

А българските руско болшевики НАЙ МНОГО!!!!

Н.Григоров
17.06.2018

Карикатури:Димитър Стоилов.

ТЪРСИ СЕ НОВ АНТИСОЦИАЛЕН МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИЯ

Антибългарското правителство на гробопатреотето търси да назначи нов антисоциален министър!

Изисквания към кандидатите:

1. Да са от доказан руско болшевишки шумкарски произход.

2. Да са тотално ампутирани от всякакви български чувства и особено от чувство за от срам и българско достойнство.

3. Да мразят от цялото си сърце и душа България, българите, българските деца, майките, инвалидите, пенсионерите и всички БЪЛГАРИ, които получават някакви социални помощи.

4. Да имат опит в предаването, тормозенето и съсипването на българите във всякакви направления.

5. Да могат да обещават всичко на българите в необозримото бъдеще, а в сегашно време само МАКСИМАЛНО да крадат от българите във всички възможни посоки!!!

6. Да могат да продължат краденето на детските надбавки на 500000 български деца.

7. Да знаят да предложат начини за да бъдат окрадени всички социални придобивки на българите с цел максимално бързо изтриване на българите от картата на Европа.

8. Да решат въпроса с надбавките на децата с увреждания, без да харчат допълнително пари от бюджета, защото бюджета е на правителството, а не на българите.

9. Да имат знания и умения ежемесечно да правят предложения за вдигане на досегашните данъци и внедряване на нови.

10. Да могат 24 часа в денонощието да държат българите в постоянно социално напрежение за тяхното ФИЗИЧЕСКО оцеляване.

11. Да могат светкавично и безпрекословно да изпълняват всякакви заповеди за предаване, продаване и ограбване на българите!

12. Да знаят и могат да предложат начини за ограбване на парите за стаж на работещите българи.

13. Да са подготвени да изпълняват безпрекословно програмата на правителството на гробопатреотето: СЛЕД НАС И ПОТОП!!!

С най голямо предимство са кандидатите, които след като откраднат някакви социални придобивки от БЪЛГАРИТЕ, могат да застанат пред медиите и най-сърдечно и добродушно да обясняват, че това се прави за доброто на България и българите!

НАЗНАЧАВАНЕ ВЕДНАГА.

За справки: Българомразкото правителство на гробопатреотето.

11,06,2018

Картинки за ориентиране на кандидатите за тяхната бъдеща дейност: Димитър Стоилов

 

НА ЧУЖД ГРЪБ И СТО ТОЯГИ СА МАЛКО

Тази поговорка изключително много приляга на антибългарското шумкарското предложение на група учени от БАН начело с професор Гарабед Минасян, които тръгнаха да пропагандират тъпанарската болшевишка идея на другарката Нинова, по високите доходи да се облагат с по високи данъци???

Да се смее ли човек или да благославя ли по каруцарски??

Чудя се и се питам тези бановски "учени ", българомразци, родооотстъпници и натегачи на кьопави управници:

1.Не знаят ли че в България данъците вече прибират повече от половината доходи на българите??

2.Не могат ли да стоплят, че повишаването на дaнъците веднага засилва сивата икономика???

 

3.Като не са чели, не са ли чували поне че ниските данъци привличат чужди инвестиции, които инвестиции се правят от хора с пари, които хора с много пари веднага бягат от високите данъци???

4.Не са ли чували г-да професорите, че нацията трябва да се сплотява и обединява, вместо допълнително да се разделя и противопоставя на части едни срещу други???

5.Толкова много ли са зомбирани от руско болшевизма или зависими от управляващите руско болшевики, та са готови да забият ощ един остър икономически нож в гърба на майка България????

И накрая се чудя и мая:

Г-да учените в БАН ежедневно ядат хляба на българския народ.

Как пък не се сетиха досега ПОНЕ ВЕДНЪЖ да кажат открито и честно на този изстрадал, измъчен, ограбен, лъган постоянно български народ, ЧЕ ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И НА БЪЛГАРИТЕ СЛЕД 1944 ГОДИНА ДОСЕГА СЕ ДЪЛЖАТ НА ТЪПИТЕ НИ, НА БЕЗГРАМОТНИТЕ, НА НЕКАДЪРНИТЕ, НА БЕЗКРАЙНО АЛЧНИТЕ, НА ПРОДАЖНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ, ТОТАЛНО ЗАВИСИМИ ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ, ОТ НАЙ ОЖЕСТОЧЕНИТЕ НИ ВРАГОВЕ, начело с Русия и Сърбия???

И че не ПЛОСКИЯ ДАНЪК Е виновен за сегашната мизерия и съсипаната ни държава, а тези които харчат безобразно народните пари!!

На които и бюджета на САЩ ще им се види недостатъчен за неизмеримата им алчност!!!

С безкрайно отвращение и презрение към всички руско болшевики - РОДООТСТЪПНИЦИ, КЛАКЬОРИ И ОТЯВЛЕНИ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОИТО ВИЯТ НА УМРЯЛО ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ В МИЗЕРСТВАЩА И СЪСИПАНА БЪЛГАРИЯ!!

Никола Григоров
06.06.2018

Карикатура: Димитър Стоилов.

 

ЗАЩО МЕРАКЛИИТЕ ЗА ЗАГРОБВАЩИЯ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ПРОЕКТ АЕЦ "БЕЛЕНЕ" НЕ ПОСТРОЯТ ЦЕНТРАЛАТА САМИЧКИ???

Днес в България най-големите, най-високопоставените мераклии и пропагандатори за АЕЦ Белене са екс президента Георги Първанов, премиера Бойко Борисов,президента Румен Радев и атомния шаман, пишман енергийния професор Атанас Тасев.
Които днес най много са се нагърбили да възобновят грабителския проект АЕЦ Белене и да източат България с 20 милиарда лева по думите на г -жа енергийната министърка Теменужка Петкова.
Провокиран от неистовия им мерак да загробят България с една пета от БРУТНИЯ НИ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ ЗА ЕДНА ГОДИНА,  да натресат и на внуците ни от пето поколение жестоки заеми и от горещите препоръки на енергийния шаман Тасев, се сетих за една стара басня:

Един рак учил сина си да ходи и му казвал,  да не ходи назад, а напред!
Тогава малкото раче попитало:
Мили татко,  ама защо не ми покажеш как да вървя напред???
Та днес атомната ситуация с АЕЦ Белене е подобна:
Премиерът Борисов,  екс президента Първанов и президента Румен Радев разполагат с пари (големи заплати и пенсии), възможности за лесни, големи и изключително изгодни заеми, всякакви връзки, достъп до големи енергийни пазари, контакти с всякакви атомни спецове, супер финансови експерти и специалисти по всякаква сигурност!
От постоянните атомни плямпания на енергийния шаман Тасев излиза пък, че той няма никакви тайни относно всякакви атомните централи!!
Тогава ЗАЩО ЧЕТИРИМАТА НЕ НАПРАВЯТ ЕДИН АТОМЕН КОНСОРЦИУМ,  ДА НАМЕРЯТ ПАРИ,  ДА Я ПОСТРОЯТ БЕЛЕНСКАТА ЦЕНТРАЛА И ДА ПЕЧЕЛЯТ МИЛИАРДИ!!
Та да натрият носа на всички неверници и да станат за няколко години световни милиардери.
При това понеже много обичат руските строители на атомни централи, да ги наемат като подизпълнители и да им плащат от собствения си джоб или от заемите, които са взели!!!
Така хем ще построят любимата им централа, хем ще печелят на поразия, хем ще докажат че не говорят на вятъра, хем ще помогнат на руските строители.
А пишман професора ще докаже пред целия свят че разбира нещо от енергетика.
Но щом това не могат да направят, щом не могат да докажат верността на плямпанията си, нормално е да замълчат.
И да не реват за да ни покажат че могат да харчат парите на Българския народ.
Защото този занаят на крадене от държавната хазна и от българския народ го знаят прекрасно всички руско болшевики, които дойдоха на власт през 1944 година с помощта на съветските танкове и щикове, които застлаха България с гробовете на най достойните българи и които върнаха България със столетия назад от нормалното и европейско развитие.

 

Никола Григоров!

25.05.2018

Карикатура: Димитър Стоилов.

 

ТУКА ИМА, ТУКА НЕМА

ПОРЕДНИЯТ НАПЪН ЗА АТОМНО МИЛИАРДНО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е НАСТАЛ

Така трябва да бъде озаглавена последната ВНЕЗАПНА, изключително бясна управленска истерия за строеж на АЕЦ Белене!

При която ЛУДА истерия, най различни атомни шамани начело с пишман енергийния специалист Атанас Тасев подеха нова яростна кампания за строителство на Атомна централа в беленската руско болшевишка ЧЕРНА дупка, която до този момент погълна БЕЗВЪЗВРАТНО над ТРИ МИЛИАРДА БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ЛЕВЧЕТА.

Откраднати БРУТАЛНО И БЕЗСРАМНО от българските деца, от техните майки, от българските пенсионери, от всички българи.

В тази нова ПОЗОРНА атомна истерия най активно И ЦИНИЧНО БЕЗСРАМНО се включи и премиера Бойко Борисов с гръмката си, ИЗЦЯЛО ЛЪЖЛИВА новина, че имало ГОТОВ китайски инвеститор!!!!

На атомната ФАЛШИВА новина ЗА ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА, много ревностно положи кълка даже и всеизвестния историк проф. Божидар Димитров, който незнайно защо тръгна пламенно да я рекламира с голям хъс наляво - надясно в медийното пространство!

В същото време китайския посланик у нас Джан Хайджоу е потвърдил че:

"Китайската национална ядрена корпорация има интерес за сътрудничество с България по проекта АЕЦ "Белене"!

В момента се водят разговори със "съответните български ведомства" за измеренията на това сътрудничество"/Клуб Z/15.05.2018 година/.

От казаното до тук възникват няколко логични чуденки и питанки:

1.Защо премиера Бойко Борисов БРУТАЛНО И ЦИНИЧНО ИЗЛЪГА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, че има китайски инвеститор, който щял да инвестира нужните за строителство средства, СЛЕД КАТО ТАКЪВ ФАКТИЧЕСКИ НЯМА!!!!

2.Защо ПИШМАН ЕВРОПЕЙЦИТЕ ОТ ГЕРБ ще вдигат мораториума за строителството на АЕЦ БЕЛЕНЕ, след като ВСЕ ОЩЕ НЯМА ОСИГУРЕН ИНВЕСТИТОР, КОЙТО ИНВЕСТИТОР ДА ИНВЕСТИРА СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА, А НЕ ДА ДАВА ЗАЕМ НА БЪЛГАРИЯ!!!

При това АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ Е ДОГОВОРЕНО С ИНТЕРЕСУВАЩАТА СЕ КИТАЙСКА КОРПОРАЦИЯ ОТНОСНО ПОХАРЧЕНИТЕ ТРИ МИЛИАРДА ЛЕВА ДОСЕГА И ЗА СТОЙНОСТТА НА ЗЕМЯТА, ВЪРХУ КОЯТО ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ СЕ СТОРИ ЦЕНТРАЛАТА!!!

Изобщо НЕ СА ЗАПОЧНАЛИ СЪЩИНСКИ ПРЕГОВОРИ!!!!!

3.Конструкциите на Първи блок на все още неосъществената като строеж АЕЦ „Белене“ са имали пукнатини и върху тях е нямало възможност да се строи от гледна точка сигурност. Това твърди инж. Илчо Костов, дългогодишен директор на площадката в Белене, който е направил специално обследване и споделя информацията с разследващия сайт "Биволъ". Нещо повече – Костов заявява, че експертиза за състоянието на конструкциите на Първи блок е представена на Теменужка Петкова, министър на енергетиката във второто правителство на Бойко Борисов още през 2014 година. Въпреки това експертизата не е ползвана в арбитражното дело за проекта „Белене“, по което България плаща 620 млн. евро обезщетение на „Атомстройекспорт“. Пукнатините са открити още през 2005 година, като инж Костов докладва за тях на научна конференция на Булатом./Актуално ком, 13.02.2017 година/.

4.Защо познатите от доста време атомни руско болшевишки шамани почнаха да плямпат ИДИОТСКИ финансови небивалици ПО ВСИЧКИ МЕДИИ за огромните парични потоци, които щели да потекат от АЕЦ Белене, НО НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ ИСКА САМ ДА ИНВЕСТИРА В ТОЗИ РАЗБОЙНИЧЕСКИ ПРОЕКТ.

В крайна сметка се налага ГОРЧИВИЯ ИЗВОД:

Рибата в морето, но премиера, неговите клакьори и сюрията ВСЯКАКВИ енергийни и икономически руско болшевишки шамани туриха тигана за плячката и почнаха громко до задъхване да рекламират този АНТИБЪЛГАРСКИ ГРАБИТЕЛСКИ ПРОЕКТ.

Което подсказва един познат, зловещ и гробарски сценарий за далаверата АЕЦ Белене.

Управляващите гробопатреоте, заедно с руско болшевишките си близначета от БСП - БКП се готвят извъртят нещата така, че отново да ограбят България и българския народ с нови 7-8 милиарда евро!

Като първоначално ни успиват с благи приказки за китайски инвеститор!!!!

И отново да източат страна на ЕС и верен съюзник на НАТО с много милиарди евра, КРАЙНО необходими за развитие на закъсалата ни икономика, за намаляване на жестоката мизерия и за въоръжаване на българската армия по натовски стандарти!

Цялата тази въпиеща управленческа нечистоплътност по търсене на пътища за нови грабежи чрез антибългарсикя проект АЕЦ Белене ме кара да отправя един БЪЛГАРСКИ съвет към премиера и атомните руско болшевишки позорно слугински клакьори и шамани:

Не се претърчайте като пърле пред майка си и не бързайте да ревете за китайския инвеститор, преди да сте сигурни, че има такъв !!!!

Защото китайския бизнес НИКОГА не си хвърля парите на вятъра и НИКЪДЕ НЕ ИНВЕСТИРА само в угода и за кефа на някакви си заклети, АЛЧНИ ДО ПОЛУДА РОДООТСТЪПНИЦИ, руски ибрикчии!

Защото ставате за кашмер и на кокошките в България!!!

Но тази ярко изявената наглост относно загробващия атомен проект кара целия български народ да започва да се пита:

Защо продължават тревожно да мълчат шефовете на ЕС, НАТО И САЩ, когато вече на всички е ясно, че българските управници са преден щурмови отряд на Русия в похода и за максимално финансово източване, ерозиране, торпилиране и разрушаване на всички нейни противници, начело със САЩ, ЕС и НАТО!!!

А този преден руски щурмови отряд прави ново посегателство за милиардно ограбване на един верен техен член и съюзник?!???

И вече е напълно очевадно, че сега Русия и нейните слуги у нас де факто са нападнали България, ограбват я брутално и безсрамно и искат да я върнат в орбитата на Русия и да я превърнат в Задунайска губерния..

И точно сега България и мизерстващия български народ имат въпиеща нужда от съюзническа помощ за да оцелее от тези брутално нападения!!!

Та нали приятел и СЪЮЗНИК в нужда се познава!!!!

Сигурен че гробопатреотето готвят ново ограбване на България и българския народ чрез атомната РУСКО БОЛШЕВИШКА далавера Белене:

Никола Григоров!

16.05.2018

На снимкaте: АЕЦ Белене след похарчени три милиарда лева от безкрайно кьопавите и тотално безродните руско болшевишки ибрикчии в България!

Карикатура: Димитър Стоилов

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Всички християни днес празнуваме великия ден на възкресението на Господа наш Исус Христос.

Който бе разпънат на кръст и на третия ден възкръсна за нов живот и нова надежда на всички християни по света.

За голямо наше съжаление, днес не забелязваме или забравяме, че нашата мила татковина България е също разпъната на кръст от озверялата и освирепяла от въпиеща злоба и омраза към всичко българско - управляващата от 1944 година досега руско-болшевишка каста /руската пета колона/!!

 

И ограбвана брутално, обругавана, изтерзана, мизерстваща, с опустяващи села и малки градове, с ежедневно изтичаща и млада кръв, едвам дишаща под дивото и варварско управление на безродниците - родоотстъпници руско болшевики от най-различни партийни антибългарски шайки!!

Които руско болшевики за да угодят на своите господари от Москва, измъчват всячески децата на майка България с цел тяхното максимално ограбване и по възможност по скорошно изтриване от картата на Европа.

И сякаш надежда от никъде не се вижда!!!

Бог високо, кукления продажен, безграмотен и тотално ампутиран от български чувства пишман цар пет пари не чини, а ЕС, НАТО и САЩ сякаш чакат България сама да се спаси от руско болшевиките и самичка да възкръсне.

Което е много трудно, граничещо почти с невъзможното национално начинание!

Защото българските руско болшевишки управници държат всички силови, икономически, политически и пропагандни лостове на властта, а десетилетната руско - болшевишка пропаганда тотално е изопачила нашата истинска българска история и е отровила до крайност съзнанието на мнозина българи!

В тази тъжна национална обстановка на днешния велик празник на християнството пожелаваме на всички българи много здраве, много късмет, много любов и щастието за което всеки мечтае!!

За да можем да оцелеем от сегашното диво и варварско руско болшевишко иго, целящо унищожаването на българската нация.

И дано българския народ, ВЕЧЕ ТРЪГНАЛ ПО ПЪТЯ НА СВОЕТО НОВО ВЪЗРАЖДАНЕ, подпомогнат от Господ и от своите дай Боже прогледнали съюзници от НАТО и ЕС да намери сили да ВЪЗКРЪСНЕ за нов живот и за нормално европейско развитие!!

С голяма надежда догодина на поздрава Христос Воскресе, да отговаряме:

И БЪЛГАРИЯ ВОСКРЕСЕ!!!

Никола Григоров.


РУСКО БОЛШЕВИШКОТО АНТИБЪЛГАРСКО, АНТИЕВРОПЕЙСКО И АНТИНАТОВСКО ЕДИНОДУШИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ

По плодовете им ще ги познаете - се казва в Светото Евангелие!!!

И българския политически живот след 1989 година напълно потвърди тази древна мъдрост относно руско болшевишкия характер на всички български партии след 1989 година.

Особено в областта на АНТИБЪЛГАРСКОТО, АНТИЕВРОПЕЙСКОТО И АНТИНАТОВСКОТО ЕДИНОДУШИЕ, ЕДИНОМИСЛЕНЕ И ЕДНОДЕЙСТВИЕ НА българските псевдо политици и политически партии.

Което единодушие понякога се изразява и в премълчаване, снишаване, ослушване и НЕРЕАГИРАНЕ!!!

 

И които партии и политици са български само по наименование и по грабенето на БЪЛГАРСКАТА държавна хазна и по съсипването на БЪЛГАРСКАТА народност.

Ето няколко по ярки случая на ПОЗОРНО ЕДИНОДУШИЕ на българските политици и политически партии:

1.През 2006 година ЕДИНОДУШНО бе одобрен новия договор за доставка на природен газ за България от Русия, с който договор по думите на тогавашния министър Румен Овчаров България бе ограбена с над два милиарда долара!

2.През 2008 година на 06.03. всички партии в парламента гласуваха ЕДИНОДУШНО за премахване на българския език като задължителен в българските училища?!?!?

3. От 1989 година досега всички партии ЕДИНОДУШНО не са направили АБСОЛЮТНО НИЩО полезно за спазването на елементарните човешки права на българите в съседните страни!?!?

4.Всички партии ЕДИНОДУШНО мълчат относно зазижването ОТ СРЪБСКИТЕ варвари на килията на Паисий в Хилендарския манастир и спиране достъпа до нея за български туристи!?

5.Всички партии ЕДИНОДУШНО не искат мажоритарни избори и отзоваване на кьопави депутати!?!

Явно защото знаят, че тогава повечето ще гледат парламента през крив макарон и пред България ще се открие шанс за европейско развитие?!?

6.Главните политически партии ЕДИНОДУШНО подкрепяха другарката Бокова като кандидат за председател на ООН –то.

7.Всички управляващи партии ЕДИНОДУШНО КРАДАТ детските надбавки на 500000 БЪЛГАРЧЕТА, защото родителите им работели, а не крадели и не мързелували!?!

Която кражба явно не им стига и затова денонощно търсят нови начини за ограбване и на другите социални придобивки на БЪЛГАРИТЕ!

8.Всички партии ЕДИНОДУШНО ВДИГАТ де когато им падне данъците, които данъци ограбват ВЕЧЕ повече от половината доходи на българите.!?

9.Всички партии ЕДИНОДУШНО съсипаха и съсипват българските села, по –малки градове и пътната мрежа към тях!?

10.Всички партии ЕДИНОДУШНО толерират циганската престъпност като оръжие за съсипване на българската народност!?

11.Всички партии ЕДИНОДУШНО НЯМАТ НИКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ към Газпром за монополните цени на газа към България и към Русия за безбожните мита на българските стоки!?

12.Всички партии ЕДИНОДУШНО ИСКАТ ДА паднат санкциите срещу Русия, наложени и заради НЕСПАЗВАНЕ на Минските споразумения.

И НИТО ЕДНА партия не постави ОТКРИТО като условие за падане на санкциите ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ!!

13.Всички партии ЕДИНОДУШНО ОГРАБВАТ, СЪСИПВАТ, ПРЕДАВАТ И ПРОДАВАТ България на най върлите и врагове!?!

Затова днес България е на последно място в Европейския съюз и на Балканите по условия за нормален живот!

Въпреки че преди идването на руско болшевишката чума, България беше на първо място на Балканите и на едно от водещите в Европа!!!

14.Всички партии ЕДИНОДУШНО И ДРУЖНО НЯМАТ истински български програми за развитие на държавата и обогатяване на народа!?!

Резултат на генетично увреждане, простотия, въпиеща омраза към собствения си народ и безкрайна руско-сръбска зависимост!?!?

15.Всички партии ЕДИНОДУШНО са оставили българските банки да налагат безбожни монополни лихвени проценти и такси и по този начин да спъват развитието на бизнеса у нас?!?

16.Всички партии ЕДИНОДУШНО пренебрегват регистрацията И ЗАЩИТАТА в ЕС на ТРАДИЦИОННИТЕ БЪЛГАРСКИ ПРОДУКТИ.

Тук особено показателен е случая с българското кисело мляко.

17.Всички партии ЕДИНОДУШНО наложиха в България руския енергиен монопол, който монопол си налага каквито си иска цени на енергоносителите!!

18. Всички партии съвсем умишлено ЕДИНОДУШНО СЪСИПВАТ и саботират отбраната на страната.

Затова нямаме съвременни самолети и кораби, затова администрацията във военните ведомства е в пъти по –голяма от съответната такава в европейските страни!

Затова вече ставаме НАЙ –СЛАБОТО ЗВЕНО НА НАТО !!!

19.Всички партии ЕДИНОДУШНО прокарват руска и сръбска пропаганда в България по всички възможни пътища и канали!?!

Затова на откриването на една сръбска кръчма в едно дупнишко село преди години бяха президент, премиер и целия им антураж!!

Затова се празнува деня на ОКУПАЦИЯТА на България като ден на освобождението!?!?

20.Всички партии ЕДИНОДУШНО не подкрепиха Великобритания по аферата „Скрипал“!?!?.

Което потвърждава твърдението, че България не е троянски кон на Русия в ЕС, а ПРЕДЕН, ЩУРМОВИ ОТРЯД на Русия за саботиране, торпилиране, източване, рушене и съсипване на НАТО и ЕС.

Отвратен от АНТИБЪЛГАРСКОТО единодушие на управляващите руско- болшевишки партии у нас:

Никола Григоров.

Карикатури: Димитър Стоилов.

 


КОЙ КАКВОТО ПРАВИ, ЗА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ

Руският патриарх Кирил си отиде намусен и сърдит след посещението си у нас, защото не сме признали ЕДИНСТВЕНО НА РУСИЯ ЗАСЛУГАТА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!?!?

И че българския народ не е показал масово русофилско опиянение, преклонение и подчинение спрямо руския патриарх и самата Русия по повод 140 годишнината от Руско -турската война 1877 - 1878 година.

В същото време една сюрия небългари - учени, по малко учени, къде съвсем неучени и разни напълно безграмотни гръмогласни руско пропагандатори почнаха да сипят какви ли не обвинения, обяснения и най- елементарни лъжи по повод достигналите вече до много българи ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ ОТНОСНО ИСТИНСКИТЕ ЦЕЛИ И РЕЗУЛТАТИ НА РУСКО ТУРСКАТА ВОЙНА И САН СТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР, С КОЙТО Е СЛОЖЕН ОФИЦИАЛЕН КРАЙ НА ВОЙНАТА.

 

И на нито един от тези руски пропагандатори не му дойде на ум и не намери сили да посочи истинските причини за катастрофата на руската пропаганда за 140 годишнината от Руско турската война, която катастрофа просто продължи тенденцията на рязко намаляване на уважението и преклонението на българите към Русия и нейните официални представители -управници, дипломати и църковни служители.

И то въпреки изключителната хилядолетна толератност на българския народ, въпреки изключителното БОЛНО русофилство, което царуваше в България дълги години, въпреки русофилските партии, които царуват днес в България и въпреки денонощната русофилска пропаганда по всички медии, въпреки изповядването на православието от повечето българи.

А за тази изключителна катастрофа на руското влияние сред българския народ има три основни причини.

1. АНТИБЪЛГАРСКИТЕ действия, бездействия и безграмотните и нескопосани изявления на руските управници и дипломати, които продължават и днес да се отнасят много неграмотно, грубо, брутално, цинично и вулгарно към България и българските национални интереси във всички направления- политически, икономически, културни, информационни.

а/Русия продължава максимално да ограбва България и българския народ където и когато и падне чрез монополни цени, мита, некоректни икономически отношения като при АЕЦ Белене, газовите доставки и много други посоки.

б/Русия продължава вековната си политика за унищожение на българския народ и ревностна подкрепа на враговете на България и на българския народ. Тук задължително трябва да се отбележи, че Русия все още поддържа идиотската лъжа македонизма и сръбската терористична шайка ОМО Илинден и все още в руските университети и днес се изучава руско-сръбско- коминтерновския идиотизъм, наречен македонски език.

Или и днес Русия подкрепя навсякъде геноцида над българския народ.

в/Руски официални лица правят абсолютно некомпетентни антибългарски изявления, които много жестоко обиждат българския народ в много направления.

г/Няма нито един случай в новата ни история Русия да е помогнала БЕЗКОРИСТНО на България и на българския народ.

Особено на подложените на див и варварски геноцид българи в съседните страни –Сърбия, БЮР Македония, Гърция и Румъния.

2. Действията, бездействията и изявленията в България на руско зависимите и руско ориентирани партии, политици, историци, висши църковни дейци, телевизионери и разни безграмотни пропагандатори.

Които в стремежа си да се натегнат максимално на господарите си от Москва, разчитайки на постовете си, на общественото си положение, на лесния си достъп до обществените медии в неистовия си ибрикчийски мерак да налагат руските интереси и да проповядват русофилството са стигнали вече до пълен идиотизъм.

Поради което всички те формират мнението в повечето българи, че руско зависимите политици и проповедниците на русофилството у нас са абсолютно тъпи и неграмотни, зомбирани хора, изцяло продали българските национални интереси и съвсем ниска категория хора, изцяло откъснати от реалността – типични долни национални предатели.

3. Масовото показване по едни или друг начин на истинската българска история.

Която история красноречиво показва:

1. Че Руско турската война от 1877 -78 година за нас българите е разрушителна, унищожителна и ОКУПАЦИОННА ВОЙНА, в която война са избити над 100000 българи, унищожено е българско имущество за над 10 милиарда лева, българското землище е разпокъсано, Северна Добруджа и Нишкия санджак са подарени на Румъния и Сърбия а на България е наложен мутренски рекет да си плаща руската окупация.

2. Че Русия е най-върлия враг на българския народ в цялата ни история!!

3. Че Русия е нанесла най - жестоките поражения на българския народ откакто се е появил на тази земя.

4. Че русофилите са на-големите национални предатели на българските национални интереси.

5. Че русофилите са НАЙ –ЛОШИТЕ НИ УПРАВНИЦИ В ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ.

6. Че главните цели на Русия и русофилите са максимално ограбване и изтриване на българския народ от картата на Балканския полуостров.

7. Че Русия и русофилите НИКОГА НЕ СА ЗАЧИТАЛИ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!!!

8. Че Русия е най-върлия враг на българщината в Македония.

9. Че най - много земи и българи са откъснати от хилядолетното българско землище по вина на Русия.

10. Че единственото спасение на България и на българския народ от УНИЩОЖИТЕЛНАТА ИЗЦЯЛО АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА на Русия в момента се явяват Европейския съюз, Нато и САЩ.

Или днес в България има нови реалности:

Истината за враговете и приятелите на България и на българския народ вече възкръсва и лъжците няма как да я скрият.

Особено при съвременните средства за комуникации.

Която истина трябва да я разберат и руските управници и дипломати.

Че русофилството у нас се топи и чезне като ланския сняг и за което са си виновни САМИТЕ ТЕ - руските управници и дипломати и техните тъпи, безграмотни, нагли и цинични партии политици и пропагандатори.

Сигурен съм, че скоро Русия НЯМА ДА ПРОМЕНИ ВЪРЛАТА СИ ГРОБАРСКА АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА.

Защото такива се нейните вековни интереси.

Но от друга страна ясно се вижда, че и българския народ вече много успешно се лекува от язвата на русофилството – тази ужасна болест, съсипваща и до днес прекрасната ни татковина!

И всеки руски управник, който разчита на русофилството и на православието, за да може да ограбва, съсипва, лъже и обижда безнаказано България, вече ще бъде посрещнат и изпратен както се полага на враг на България и на българските национални интереси.

А всяко антибългарско изявление или действие на официални представители на Русия и нейните слуги още повече ще отдалечава България от Русия и ще я закрепва на нейното исторически полагащо и се място – сред цивилизована и демократична Европа.

Н. Григоров.


Скица за реалността в България: Димитър Стоилов

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2018 ГОДИНА

Отиде си и 2017 година.

Която българският народ изпраща като поредната МНОГО ТЕЖКА година в резултат на изключително антибългарската политика на безкрайно кьопавото гербопатреотско правителство от управляващата руско болшевишка каста.

Което правителство много усърдно продължи войната срещу българския народ по всички фронтове с цел максимално ограбване и изтребване на българската народност.

В резултат на която ВОЙНА България от водеща В Европа и Балканите до 1944 година, отиде на последно място в Европейския съюз и което е още по лошо на последно място и на Балканския полуостров по условия за нормален човешки живот.

Раждаемостта спадна до невиждани и нечувани размери в новата ни история, данъците и таксите прибират повече от половината на доходите на населението, средния и дребен бизнес едвам крета, младите масово емигрират за да се отърват от грабежите и въпиещата омраза на управляващите към БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА И КЪМ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!

И днес българския народ е поставен както никога досега в позорното и унизително положение да се бори за оцеляване като народ и държава.

А за голямо съжаление сега в тази борба срещу управляващата руско болшевишка каста, българския народ е АБСОЛЮТНО САМ:

1.Днес у нас НЯМА НИТО ЕДНА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, която ИСТИНСКИ да брани своя български народ, нашата българска държава и българските национални интереси!

2.Днес българския народ НЯМА СВОЯ БЪЛГАРСКА ЦЪРКВА.

Висшите църковни деятели масово погърчват българските църкви и манастири с руско-гръко византийски символи като двуглавия орел, който се излага в някои църкви дори като икона.

Даже в официалния си сайт, българския Свети Синод СЪВСЕМ НАГЛО, БРУТАЛНО И ЦИНИЧНО ЛЪЖЕ И ЗАБЛУЖДАВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД с цел да го направи абсолютно послушен и виновен пред най върлия му враг Русия !

3.Официалната българска интелигенция е изоставила народа си и НЕ ИСКА ДА МУ КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА НЕГОВИТЕ НАЙ ВЪРЛИ ВРАГОВЕ НАЧЕЛО С РУСИЯ И УПРАВЛЯВАЩАТА У НАС РУСКО БОЛШЕВИШКА КАСТА.

4.Българските чорбаджии СЪЩО СА ИЗОСТАВИЛИ СВОЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, тъй като за да им върви бизнеса, трябва да са дупе и гащи с управляващите.

Без благоволението на които всеки по голям бизнес у нас не може да съществува.

5.Българските медии изцяло обслужват управляващата руско болшевишка каста.

Единствена свободна и независима медия днес у нас е НЕТА.

6.Политиците на Европейския съюз, НАТО и Сащ все още не могат да схванат простата истина, че българската управляваща каста не е троянски кон в Европа и Нато, А РУСКИ ПРЕДЕН ЩУРМОВИ ОТРЯД ЗА ЕРОЗИРАНЕТО, ТОРПИЛИРАНЕТО, ВЗРИВЯВАНЕТО И РАЗРУШАВАНЕТО НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ И СЪЮЗИ, ПРОТИВНИЦИ НА РУСИЯ.

И която каста в първия удобен момент ще им забие ножа в гърба и ще ги предаде и продаде на Русия.

Затова за голямо съжаление, спасението на българския народ днес зависи САМО от Господ и от нашите собствени действия.

А за да ни помогне Господ, трябва да си помогнем и ние самите!

Поради което през следващата година трябва ние българите да удвоим усилията за максимално просвещаване на целия български народ относно ЖЕСТОКАТА ВОЙНА, КОЯТО ВОДИ УПРАВЛЯВАЩАТА РУСКО-БОЛШЕВИШКА КАСТА СРЕЩУ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА СИ В УГОДА НА РУСИЯ И НЕЙНИТЕ СЪЮЗНИЦИ НА БАЛКАНИТЕ.

И съответно да намерим правилния, точния, ефективния отговор по всички линии и фронтове на ГРОБОКОПАЧЕСКАТА ВОЙНА на управляващата руско болшевишка каста СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!

Във връзка с това пожелаваме на всички българи весело посрещане на Новата 2018 година, много здраве, много късмет, много любов и щастието за което всеки българин мечтае.

И нека СИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО да се обединяваме около истинските български национални каузи.

ЗА ДА ГО ИМА И В ИДНИТЕ СТОЛЕТИЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

ЗА ДА Я ИМА НАШАТА ЛЮБИМА ТАТКОВИНА БЪЛГАРИЯ И ПРЕЗ ИДНИТЕ ХИЛЯДОЛЕТИЯ!!!

Наздраве и весело посрещане на Новата 2018 година!!!

31.12.2018 година.

Никола Григоров


140 ГОДИНИ РУСКО УГОДНИ ЛЪЖИ, НАГЛИ ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВА, ЦИНИЧНИ ХВАЛЕБСТВЕНИ ЦЕРЕМОНИИ И ДОЛНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛСТВА

Това е само една малка част от необходимото, истинското БЪЛГАРСКО определение на започващите масови ПОМПОЗНИ отбелязвания на 140 годишнината от края на Руско турската война от 1877 1878 година.

Война, поставила началото на безвъзвратното разпокъсване на българското землище, на безмилостното ограбване на българския народ и началото на най жестокия геноцид над българския народ, който геноцид продължава и днес.

 

Една наистина БРУТАЛНО натрапена война, за която война българския народ е платил с над 100000 скъпи жертви / за които жертви паметници НЯМА, за разлика от поробителите/, с множество разорени и изгорени села и градове, с милиони левове РУСКО НАТРАПЕНИ КОНТРИБУЦИИ ПОД ФОРМАТА НА РАЗХОДИ ЗА ОКУПАЦИОННАТА РУСКА АРМИЯ, със загубата на ВЕКОВНИТЕ БЪЛГАРСКИ КРАИЩА Северна Добруджа и Нишкия санджак!

Като срещу тези загуби, българския народ НЕ Е получил своята СВОБОДА, А БРУТАЛНА РУСКА ОКУПАЦИЯ, целяща да превърне България в руска Задунайска Губерния.

От която руска окупация България едва се е измъкнала с помощта на Великия Български Държавник Стефан Стамболов.

Но Русия и днес не иска да се откаже от България.

И понеже съгласно историята ДОСЕГА Русия не е направила АБСОЛЮТНО НИЩО ПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ОТНОВО СЕ ВАДИ ЗА УПОТРЕБА ВТРЪСНАЛИЯ НИ ДО ГУША МИТ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!

Каквото освобождение в действителност НЯМА.

ИМА РУСКА ОКУПАЦИЯ, НАЛОЖЕНА НИ НАСИЛА И ЗА КОЯТО ОКУПАЦИЯ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ СА НИ НАЛОЖИЛИ ОКУПАЦИОНЕН РЕКЕТ!!!

За което сочи и подписания Сан Стефански договор, от който договор прилагаме чл 8.

Но сега руските слуги у нас започват да използват всеки повод за да почнат ПАК да ни натрапват Русия.

Начело разбира се с руския пРЕЗИДЕНТ, другаря Радев

И с изключително активната помощ на ръководството на Българската православна църква, КОЕТО РЪКОВОДСТВО И ДО ДЕН ДНЕШЕН ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВА И СЕ ОПИТВА ДА ЗАБЛУДИ БЪЛГАРИТЕ ОТНОСНО БРОЯ НА ЖЕРТВИТЕ НА РУСКАТА АРМИЯ, дадени във войната по ОКУПИРАНЕТО на българските земи.

И продължава да ни натрапва В ОФИЦИАЛНИЯ СИ САЙТ това ръководство идиотската лъжа за загиналите 200000 руски войници във войната от 1877 -1878 година.

Заедно с някои пишман български учени разбира се!!!

Въпреки че цялата руска армия, преминала Дунав НАБРОЯВА ОБЩО 193 000 души.

И това се прави за да се внуши на българския народ чувството за ВЕЧНА благодарност, за ВЕЧНА задълженост, за ВЕЧНА виновност.

За да ни направят ВЕЧНО послушни и ВЕЧНО верни на Русия - най жестокия, най върлия и най непримиримия враг на българския народ в цялата ни история.

Който враг и днес съсипва България и българския народ чрез руско угодното, АБСОЛЮТНО НЕКАДЪРНО управление на страната ни от руско болшевишката каста, поставена на власт през 1944 година с помощта на руските танкове и автомати.

С цел разобличаване на лъжците, отново публикуваме точната статистика на пълните загуби на руската ОКУПАЦИОННА АРМИЯ с изчерпателно обяснение на автора Дянко Караджов какви материали е ползвал за своята книга и статистиката в нея.

Припомняме че съгласно изявленията на РУСКИЯ ПРОФЕСОР КАШУРКО, ЗАГИНАЛИТЕ РУСКИ ВОЙНИЦИ И ОФИЦЕРИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА ВЪЗЛИЗАТ НА 22 391 души!!!!

Прилагаме и снимката на ПОЗОРНАТА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСКА ЦЪРКОВНА табела, която доскоро стоеше пред храма Александър Невски!

За да припомним, че свята длъжност на Българския свети синод е ДА НЕ ЛЪЖЕ СОБСТВЕНИЯ СИ БЪЛГАРСКИ НАРОД В УГОДА НА НАЙ ВЪРЛИЯ МУ ВРАГ.

Разбира се, ако в българските владици и патриарх е останало нейде в душата поне едно българско кътче и поне малко вяра и преклонение към Господа наш Исус Христос!

Н.Григоров


 

ВЪПИЕЩА НЕКАДЪРНОСТ, ПОЗОРНО БЪЛГАРОМРАЗИЕ, МЪРЗЕЛ ДО БОЛКА, ОЖЕСТОЧЕНА РУСКО БОЛШЕВИШКА ЗЛОБА И ГЕНЕТИЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА УВРЕДЕНОСТ

Само с тези причини мога да си обясня отвратителното бездействие на президента Радев, вицепрезидента Йотова, премиера Борисов и вицепремиера Симеонов относно ЗАЛЕЖАВАЩИТЕ В КАНЦЕЛАРИИТЕ НА РУСКО БОЛШЕВИШКИЯ БАШИБОЗУК 56000 МОЛБИ ЗА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО!!!

 

Всеки обикновен чиновник с българско сърце и душа МОЖЕ БЕЗ ПРОБЛЕМИ ДО ТРИ МЕСЕЦА ДА ОРГАНИЗИРА ОБРАБОТКАТА ИМ И ДА ВРЪЧИ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО НА ЧАКАЩИТЕ С ГОДИНИ НАШИ СЪНАРОДНИЦИ.

Но сегашните УПРАВЛЕНСКИ ПОЗЬОРИ И ФУКЛЬОВЦИ не искат и не могат!!

А може би ги е страх от господарите им от Москва и Белград!!!

Но виж в екскурзиите насам натам по света и у нас са ненаситни.

Хем на държавни разноски, хем се пъчат на всеоглеждане:

ВИЖТЕ НИ КОИ СМЕ!!!

И от време на време изръсят някаква недомислица или празна констатация!

Сигурно и заради такива руско болшевишки позьори, Христос и казал:

ПО ПЛОДОВЕТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!!!

Карикатура: Димитър Стоилов


НИКОЛА ГРИГОРОВ КЪМ ВЛАДИЦИТЕ: „НИ ВИ КОЛАМ, НИ ВИ БЕСАМ, НО САКАМ ОТГОВОРЪТ ДА БИДЕ ДА!

С терор, зверства и руско-сръбската лъжа, наречена „македонизм“, братята ни бяха откъснати от българския корен

Очаквам на 27 ноември Светият синод да си измие ръцете с унизително криене зад другите православни църкви

Гласът на народа днес се чува като далечни тътени, но те вещаят  помитаща буря, казва пред Faktor.bg родолюбецът-изследовател

Никола Григоров е автор на програмата „Сите българи заедно”, включваща телевизионно предаване, поредица от исторически книги, музикални албуми и песнопойки.

Интервю на Мая Георгиева

 

- Г-н Григоров, вие сте един от добрите познавачи на Македония, очаквахте ли, че след толкова омраза от политиците срещу България, Македонската църква ще събере сили и достойнство, за да поиска българската да й стане църква-майка?

- Повечето българи във Вардарска Македония прекрасно знаят и помнят българския си корен. Просто страхът от репресии към тях самите и семействата им заради българското самосъзнание  ги кара да бъдат сдържани. Иначе в частни разговори са показвали дълбока българска памет и голям  български патриотизъм. Не съм имал допир с църковни деятели във  Вардарска Македония, но съм слушал че много от тях също знаят истината, още повече че имат достъп до богати църковни и манастирски библиотеки.

Но да си призная честно - действията на Македонската църква ме изненадаха страшно много. Защото прекрасно познавам терора и зверствата, на които са подложени българите в Македония, за да бъдат откъснати от българския корен чрез идиотската руско-сръбска лъжа, наречена македонизъм, а след това да бъдат посърбени до един.

Разбира се и страшно много се зарадвах на тази смела постъпка, изцяло в унисон с Божиите заповеди за истината, против лъжесвидетелствата, за разобличаване на лъжците. Сега действията на Македонската църква правят изгледите за успех над македонизма много по-реални в най-близко време. Защото поведени от нея българите от Македония, досега изоставени от всички, ще придобият още по–голяма смелост за отстояване на своите нормални  човешки права, и за свобода на национално самоопределение. Наистина авторите на тази стъпка трябва да бъдат поздравени и аплодирани горещо.

- Но сега топката е при нашите митрополити, които протакат, увъртат и сякаш се чудят – как да се отърват по най-фарисейския начин от искането на македонските си събратя. Отказът за признаване на МПЦ национално предателство ли ще бъде?

- Сега ставаме свидетели на един изключително трогателен исторически момент.

Едно от най–изтормозените, най–измъчените, най-тероризираните и поробени деца на майка България, една от главните части на Българската Екзархия, един от светилниците на българското християнство и на българската писменост протяга ръка към своята рождена майка. И чака измъченото дете майка България да го припознае и да му помогне да се измъкне от руско –сръбските окови, от руско сръбските  заблуди, от ежедневните нагли и цинични богохулства и лъжесвидетелства.

Но за голямо съжаление точно в този решителен момент  у нас в България ние фактически нямаме българско ръководство на Българската православна църква. Нито ръководство, което в църковната си дейност винаги да се ръководи от Божиите слова, от словата и деянията на светите апостоли  и от българските национални интереси. Всички сме свидетели на едно масово русифициране и погърчване на българските църкви с руско-гръко-византийски символи, като двуглавия орел, безогледно и брутално натрапваните ни чужди светии като Александър Невски и т.н. Даже станахме свидетели на един нескопосан опит за натрапване на българския народ от Варненски владика на икона на руския император Николай Втори като светец, закрилник на българския народ.

- А какво е било истинското отношение на този император към българите?

- Точно този император е причинил на целокупния български народ най-големите злини в цялата ни история, откъснал е най-много земи от България, предал е на чуждо варварско робство около три милиона българи и е главната причина за избиването на стотици хиляди  българи,  десетки хиляди български къщи да бъдат опожарени, за реките от българска кръв и езера от хиляди майчини сълзи. Ако пък се сберат стоновете и плачовете  на български  жени и деца по вина на император Николай Втори в едно, то страшен трус ще разтърси земята.

- Днес нашата църква не е водена от титани като Иларион Макариополски, Авксентий Велешки и Паисий Пловдивски. Можем ли да очакваме, че  синодалните старци ще поемат на 27 ноември риска, пред който застават строителите на Екзархията?

- Днешните наши владици нямат нищо общо с великите Български църковни деятели като Иларион Макариополски, Авксентий Велешки, Паисий Пловдивски, Антим Първи и особено с най –българския владика на 19 и 20 век – митрополит Методи Кусевич. С действията си Светия синод досега показват, че за тях са по важни интересите на Москва, на клептоманина Вартоломей, на Сърбия , на всички други, но не и интересите на българския народ. Затова очаквам, че на 27 ноември Синодът ще си измие ръцете като Пилат Понтийски с най- различни мъгляви и разтегливи  църковни обяснения, криейки се унизително зад другите православни църкви, криво разбрани лозунги за църковно единство и други несъстоятелни оправдания.

- Какви са геополитическите подводни камъни около признаването на Македонската църква – преплитат се руски, сръбски и гръцки интереси, кой от тях ще обслужи нашата църква?

- Приобщаването на църквата на македонците към родната им българска църква ще бръкне в джигера  най–много  на Русия , Сърбия, Гърция и Румъния. Защото управниците на тези държави заедно с уж православните им църкви от векове неистово мразят българския народ, дружно са работили столетия наред за разпокъсването му, за заграбването на църквите му и за налагане на чуждо духовно робство над българите.

И за тоталното денационализиране на българите  в Румъния, Сърбия  с нейната колония Македония и Гърция.

Тук задължително следва да припомним, че всичките православни църкви начело с Руската, Сръбската, Гръцката и Цариградската патриаршия и днес  вкупом лъжесвидетелстват от 1944 година до сега за така наречената Македонска нация и за гаврата, известна като македонски език.

Лъжесвидетелстват без да им мигне окото и без да се обръща и капка внимание на свещените завети на Светото Писание. При това, изхождайки от Светото писание , гаврата е  пълна и неописуема. Вместо да разобличават лъжците, всички православни църкви  начело с руската, сръбската, гръцката и цариградската патриаршия без изключение  помагат на лъжците и фалшификаторите, натрапвайки  идиотската лъжа „македонизъм“.

Но това калява българския дух и ни налага  да се обединяваме, за да устоим на този  зловещ и брутален натиск.

- Непризнаването на Македонската църква може ли да се оправдае със страховете, че ще последва отцепването на Украинската църква от Руската?

- Това ще бъде пълна глупост и в пълно противоречие на Светото Евангелие, ако се използва като оправдание. Защото Бог е един за  всички християни! Повтарям Бог на всички християни! Исус Христос не е  отредил на никой народ да бъде боигоизбран, предпочитан за сметка на другите народи, а по този начин богоизбрана да бъде и църквата му. Това се отнася и за руснаци, и за гърци.

Украинският  многоброен християнски  народ е равен пред Бога, а всеки православен християнин е длъжен да зачита неговата воля.

Защото всички народи  са творения на Бога, а Бог както казва Свети Кирил, праща дъжд и слънце на всички народи. И всички народи имат еднакво право на своя собствена  църква, която да проповядва Божието слово  на техен, роден разбираем език, на църква, която да брани  техните специфични национални интереси. И е правилно Украинската църква да е самостоятелна, още повече от Руската, като се знае, че интересите на имперска  Русия изобщо не съвпадат с тези на украинския народ. Русия не трябва да прави никакви църковни пречки на Украйна, а още по-малко това да е оправдание на нашата църква, за непризнаването на Македонската. Стига сме робували на разни много остарели  догми, които са против интересите на даден народ. Така че щом украинската църква иска да се отдели от Руската, то това нейно желание следва да бъде изпълнено не със злоба и с ярост, а с благост и мъдрост по примера на нашия всеобщ отец  Исус Христос.

- В четвъртък вечерта президентът ненадейно се озова при патриарха, разговаряли за казуса с Македонската църква, но нито дума не се спомена за позициите им. Трябва ли да сме подозрителни към делата на държавния и духовния глава?

- Досега президента Радев нито веднъж не е доказал не само с  дела, но дори  с думи, че поставя българските национални интереси над всичко и особено над руските интереси. Той още дори не е показал, че познава що годе българските национални интереси. Затова все още не иска да си направи  своя българска програма за развитието на държавата - измъчената ни от руско-болшевишкото иго мила татковина. Напротив, още в предизборната надпревара и с встъпването си на поста, г-н Радев показа на целия свят, че постоянно  говори и действа като същински  официален руски губернатор на Задунайска България,  а не като  президент на свободен и горд народ.

Патриархът ни също така досега не съм чул и видял да е показал нагледно, че поставя българските национални интереси  над руските. Именно неговото бездействие допуска църквите ни масово да се заливат и опозоряват  с руско-гръко византийския двуглав орел. В официалния сайт на Светия синод продължава да се  натрапва  на българския народ позорната опашата лъжа за 200 000 убити войници в руско турската война. А всички грамотни хора знаят, че цялата  руска армия е наброявала 193 000 души , от които по думите на руския професор Кашурко са загинали 22 391 души. Този дребен факт дори показва дълбоката и тотална  руска зависимост на българския Св. синод.

Така че от патриарха и от президента Радев не можем да очакваме  истинска защита на българските национални интереси в Македония. Включително и по църковните въпроси.

- Разбираемо е мълчанието на политиците, но трябва ли православният народ да мълчи, ако митрополитите и патриархът предадат националните му въжделения?

- Българският народи не трябва да мълчи. Още повече че народът вече проглежда, че наложената повече от век руско-болшевишка каста на практика води ежедневна и ожесточена война срещу българските граждани във всички възможни направления, с цел максималното им ограбване и поставяне в тежки зависимости. А нашата църква тотално  е изоставила своето паство в жестоката му и неравна борба за оцеляване срещу руско-болшевишките  управници и срещу поробителите в съседните страни. Но  народът вече отказва да мълчи. Вече все повече се чува гласът му - сега като далечни тътени, но те вещаят помитаща буря.

- Ако сега Българската църква откаже да стане майка на Македонската, каква рана ще нанесе това решение в бъдещите отношения между двата народа?

- Два народа НЯМА. Има един  български народ, разделен от пусти граници, един език български с няколко наречия, който в Македония изкуствено и насиствено се сърбизира. И този  народ трябва да се бори за премахването на  всякакви граници и ограничения в общуването. Така както ги премахва Европейският съюз!

Лично аз очаквам българската църква да вземе руско-сръбско-гръцко угодно решение по искането на Македония. То ще отдалечи доста  в бъдещето изтриването на идиотската лъжа „македонизъм“ и истинското европейско освобождение на българите в Македония.

- Как биха действали в тази критична ситуация комитите и войводите, пожертвали се за национално единение, за да не се случи предателството отново?

- Във времето на комитите и войводите, почти всички духовници са били истински българи и революционери. В определени моменти даже са отказвали да извършват и венчавки, ако младоженецът не е имал свястно пълно въоръжение, ако не е бил готов да стане комита. Четох за примера на един поп в Горно джумайско, който след предателство за укрито оръжие в една къща, накарал даскала и даскалицата да се съблекат и легнат в леглото, под което са били скрити пушките. Турсият офицер, с въоръжени до зъби аскери, го досрамяло да влезе в стаята на новообявените младоженци. Така българският свещеник  избегнал големите разкрития, арести,  убийства и затвори, които са можели да разтърсят революционната организация.

Та ако предположим, че сега възкръснат старите български комити, сигурен съм, че  всеки един от тях с ръце на пищова и камата ще каже  на нашите владици: „Ни ви колам, ни ви бесам, само Ви прашам, но сакам отговорът да биде ДА! Ке приемете протегнатата провославно-християнска ръка на Македония?“

 

АКО ЩЕ И БЪЛГАРИЯ ДА ЗАГИНЕ, АКО ЩЕ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ИЗЧЕЗНЕ, ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГЕРБО ПАТРЕОТЕ Е ПО-ВАЖНО ДА СИ ПОЖИВЕЯТ НА ВОЛЯ

Израз на тази цинична политика на днешните управници е НОВАТА ПРОЯВА НА ВЪПИЕЩО ДЕТЕМРАЗИЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГЕРБО ПАТРЕОТЕ

Вицепремиерът Валери Симеонов СЪВСЕМ ОТКРИТО ДЕМОНСТРИРА ВЪПИЕЩОТО ДЕТЕМРАЗИЕ И БЪЛГАРОМРАЗИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГЕРБО ПАТРЕОТЕ:

И се изцепи гороломно съвсем в стил на пишман професора, руско болшевишкия депутатин Иво Христов:

"Най ефективната инвестиция на държавата НЕ Е В НАСЪРЧАВАНЕТО НА РАЖДАЕМОСТТА И В ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦА!!!!!

Дори това да Ви прозвучи грубо и цинично, с това съм абсолютно наясно, трябва да минат 20 години, за да стане пълноценно това дете и да влезе в трудовия пазар

Това каза вицепремиера по икономическата и демографската политика Валери Симеонов вчера на конференция на тема "Ефективността на политиките на Евро съюза за малки и средни предприятия./Дума, 10.11.2017 година/.

Чета и не мога да повярвам на очите си!!

Това го казва български политик!!!

Това го казва политик, който саморъчно си е пришил ЯРЪК етикет "Патриот"!!!

Това го казва вицепремиер на БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ!!!

Това го казва министър, който отговаря за демографската криза на България!!!

КОЙТО ОЩЕ НЕ Е СХВАНАЛ, НЕ Е СТОПЛИЛ, НЕ Е ЗАГРЯЛ, НЕ Е РАЗБРАЛ ЖАЛНИЯ, ЧЕ ДЕЦАТА СА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!

Че без деца, утре НЯМА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ И НЯМА ДА ГО ИМА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

/А може би точно това целят днешните управници/

ТОВА НАГЛО, ЦИНИЧНО, АРОГАНТНО, БРУТАЛНО ШУМКАРСКО БОЛШЕВИШКО САМОПРИЗНАНИЕ ЗА ВЪПИЕЩОТО ДЕТЕМРАЗИЕ И РОДООТСТЪПНИЧЕСТВО НА УПРАВЛЯВВАЩИТЕ ГЕРБО ПАТРЕОТЕ обаче дава ясно и точно обяснение на тяхната ПОСЛЕДОВАТЕЛНА И ЦЕЛЕНАСОЧЕНА антибългарска политика!!

1.Затова Гербопатреотето КРАДАТ ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ НА 500000 БЪЛГАРЧЕТА с идиотското шумкарско обяснение, ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ РАБОТЕЛИ!?!?.

2.Това обяснява и защо предишното правителство ГЕПИ НАДБАВКИТЕ ЗА МАЙЧИНСТВО НА СТУДЕНТКИТЕ МАЙКИ.

3.Това обяснява шумкарските мераци на гербопатреотето да крадат надбавките за прослужени години, пенсиите на инвалидите, да отхапят и от болничните на работниците и т.н.

4.Това обяснява и НОВИТЕ НЕИСТОВИ МЕРАЦИ ДА СЕ ОБИРАТ ОЩЕ ПАРИ ОТ БЪЛГАРИТЕ С ПОВИШАВАНЕ НА ДАНЪЦИ ЗА КОЛИ И НЕДВИЖИМИ ИМОТИ!

5.Това обяснява ОРЯЗВАНЕТО НА КЕША ДО 5000 ЛЕВА!!!

С други думи политиката на ГЕРБО ПАТЕРОТЕТО С ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ ТАКА:

МАКСИМАЛНО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ, МАКСИМАЛНО ЗАТОРМОЗЯВАНЕ НА ТЕХНИЯ ЖИВОТ

МАКСИМАЛНО ЗАТОРМОЗЯВАНЕ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, МАКСИМАЛНО ЗАДЪЛБОЧАВАНЕ НА ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА.

Сега им трябват парите, а пък деца че няма, че младите напускат България, че българите тук мизерстват, че заплатите са най-ниски в целия Европейския Съюз, че България е на последно място в ЕС по нормални условия на живот, ТОВА ХИЧ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА!!!

Преди години, по време предишното управление на ГЕРБ седях на една маса с виден гербаджия, който не беше специалст в икономиката!!!

И на упрека ми, че ГЕРБ не прави АБСОЛЮТНО нищо полезно за ускореното развитие на страната ни, че България отива към тотална разруха, той в стила на вицепремиера Симеонов ми каза:

"Какво от туй че България ще бъде съсипана! Ще дойде някой друг, който ще я оправи:

ВАЖНОТО Е СЕГА НИЕ ДА ПОМИНЕМ ДОБРЕ!!!"

Цинизъм, който сега властва в политиката на днешните управници!!!

Който израз ИЗЦЯЛО ОБЯСНЯВА СЕГАШНАТА ТОТАЛНО АНТИБЪЛГАРСКА И РОДООТСТЪПНИЧЕСКА ПОЛИТИКА НА ГЕРБО ПАТРЕОТЕТО!!!!

Която политика може да се перифразира и с израза

ЖАЛНА МУ МАЙКА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЖАЛНА И МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ!!!

Изключително сполучливите карикатури са на художника: Димитър Стоилов.


ЗА РУСКОТО "СПАСЯВАНЕ" И ЗА ПОЛЗАТА ОТ ГОРОЛОМНАТА ИЗЦЕПКА НА ГОВОРИТЕЛКАТА НА РУСКОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО МАРИЯ ЗАХАРОВА

Вчера с изключително НАЗИДАТЕЛЕН тон г-жа Захарова ни наруга, че вместо да сме им благодарни за спасяването на българските евреи от депортиране и "неминуема смърт", ние в България оскверняваме съветските паметници!!

Замислих се и за да намеря логиката на изцепката, погледнах от малко по различен ъгъл думите и заслугите на г - жа Захарова!

Реално погледнато, историята казва, че под спасяване руските управници и техните подчинени ВИНАГИ СА РАЗБИРАЛИ следното:

1. Окупация с въоръжена сила на дадена страна и налагане на брутален рекет на окупираната държава, КОЯТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ЗАПЛАТИ НА РУСИЯ И РАЗХОДИТЕ ЗА ОКУПАЦИЯТА!!!!

2. Ликвидиране на елита на окупираната държава чрез повсеместни масови убийства и жестоки затвори.

3. Брутално ограбване на всички богатства на държавата.

 

4. Поставяне на власт на хора от утайката на обществото в ОКУПИРАНАТА страна - жестоки убийци, криминални престъпници, национални предатели и терористи.

5. Тотално фалшифициране на историята на поробената държава и налагане на учлищни програми, ВЪЗХВАЛЯВАЩИ ОКУПАЦИЯТА ОТ РУСИЯ И САМИТЕ ОКУПАТОРИ.

6. Цялостно овладяване на всички медии на поробената държава.

7. Съсипване на икономиката на поробената държава във всички посоки.

8. Налагане на варварско управление със страх и терор.

9. Постоянно изсмукване по най различни начини на богатствата на поробената държава.

10. Силово налагане на закони, гарантиращи вечността на ОКУПАЦИЯТА!

11. Тотално ликвидиране на медийната свобода.

12. Максимално лишаване на поробените граждани от икономическа свобода и нормални възможности за бизнес.

13. Затваряне на границите и превръщане на поробената държава в концентрационен лагер.

14.Специално за България налагане на идиотски пропагандни лъжи като македонизма с цел цялостно унищожаване на българския народ.

15. Ограбване на спестяванията на поробеното население - пряко и чрез най различни банкови рекетьорски фокуси!

16. Насърчаване на геноцида над поробения народ в управляващите го РУСКИ СЛУГИ и във враждебните на народа държави!

И много други мероприятия все в дух за затвърждаване на колониалната руска власт и съсипване на поробените народи!!!!

На всичкото отгоре РУСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ налагат за тази им дейност ПОРОБЕНИТЕ ДЪРЖАВИ ДА ИМ СА ВЕЧНО БЛАГОДАРНИ И ДА ИМ ИЗДИГАТ ПАМЕТНИЦИ, които паметници ПОРОБИТЕЛИТЕ СЧИТАТ ЗА СВОЯ СОБСТВЕНОСТ!!!

Така погледнато НАИСТИНА РУСИЯ НИ Е "ОСВОБОДИЛА И СПАСИЛА" НЯКОЛКО ПЪТИ, И ПОСТОЯННО Е ПРАВИЛА "ОПИТИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ И СПАСЕНИЕ"!!!

Като например през Първата световна война, когато изпрати 250000 свои войници и офицери - "ОСВОБОДИТЕЛИ " в Добруджа и Македония!

Да не говорим за многобройните опити за освобождение чрез изпращане на терористи убийци в България и вдигането на руско болшевишки метежи!!!

ДАЖЕ И ДНЕС РУСИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ "ОСВОБОЖДАВА И СПАСЯВА" ЧРЕЗ ДЕЙСТВИЯТА НА СВОИТЕ РУСКО-БОЛШЕВИШКИ ИБРИКЧИИ - РУСКАТА КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ У НАС и чрез налагането на абсолютно НЕИЗГОДНИ ДОГОВОРИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.

Накрая задължително следва да добавим заключението, че г-жа Захарова просто не улучи момента за НАТЯКВАНЕТО НА РУСКАТА "ОСВОБОДИТЕЛНА И СПАСИТЕЛНА МИСИЯ" спрямо България и българските евреи!!!

Поради което постигна ТОЧНО ОБРАТНИЯ ЕФЕКТ НА ЖЕЛАНИЯ ОТ РУСИЯ.

С безграмотната си изцепка, говорителката на руското външно министерство ОТВОРИ ШИРОКО ОЧИТЕ НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ОТНОСНО ГРОБОКОПАЧЕСКАТА РОЛЯ НА РУСИЯ СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ОТНОСНО ЛЪЖЛИВОСТТА НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА!!!

ШИРОКО ОТВОРИ ОЧИТЕ и на стотици хиляди ЗАБЛУДЕНИ РУСОФИЛИ!!

Което е НАЙ-МАСОВОТО ОТВАРЯНЕ НА БЪЛГАРСКИ ОЧИ ОТНОСНО ВЕКОВНАТА АНТИБЪЛГАРСКА ДЕЙНОСТ НА РУСИЯ И ОТНОСНО ЛЪЖОВНОСТА НА ПРИКАЗКИТЕ НА РУСКИТЕ ОФИЦИАЛНИ ЛИЦА!!!

За които заслуги ЗАДЪЛЖИТЕЛНО би трябвало на г-жа Захарова СЪВСЕМ ЗАСЛУЖЕНО да и се присъди наградата:

ПРЪВ БУДИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2017 ГОДИНА ОТНОСНО РУСКАТА АНТИБЪЛГАРСКА ДЕЙНОСТ И ОТНОСНО СТОПРОЦЕНТОВАТА ЛЪЖОВНОСТ НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА КЪМ БЪЛГАРИЯ.

Актуализирал понятието "РУСКО СПАСЕНИЕ" - Никола Григоров


На снимката: Мрежата от "спасителните руско болшевишки лагери" в България, чрез които се унищожаваха и затриваха най -видните и най - просветени българи след руската ОКУПАЦИЯ през 1944 година.

И ГЕРБО ПАТРЕОТСКАТА КРУШКА НЕ ПАДА ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО

Потомци на шумкари – днес ни управляват

затуй с грабежите си – вече издивяват,

на деца и майки – инвалиди и вдовици

грабят денонощно – мизерните парици!!

Парите кат надушат – веднага пощръкляват

 

и на върлите душмани – България предават!!!

Каста болшевишка – за народа ни нехае

и в едно с душмани – гроба му копае!!!!


КИТАЙСКАТА ИКОНОМИКА СЕ ДВИЖИ КАТО ЕКСПЕСЕН ВЛАК, НАПРЕД И НАГОРЕ, А БЪЛГАРСКАТА ЗАТЪВА КАТО КАМЪК В МОРЕТО!!

За което си има и разбираеми причини:

1.Китайският ръководител Си Дзинпин изрази с едно изречение задачите, целите и работата на китайското ръководство:

"Ние трябва да се обърнем и разрешим това, което обществото обича и мрази"!!!!

С други думи да стимулират положителното и да отстраняват пречките!!!!

2.Българските управници и техните ортаци от опозицията имат един стар шумкарски девиз:

ГРАБИ КОЛКОТО И ОТКЪДЕТО МОЖЕШ, СЕГА НИ Е ПАДНАЛО!!!

Затуй сме свидетели на тъжната картина:

И през трите си мандата, премиера Борисов управлява България на принципа "ГРАБИ АКО МИНЕ НОМЕРА"!

Затова и сегашното правителството на гербопатреотето вместо да се занимава с развитието на икономиката, С ПРЕОДОЛЯВАНЕТО НА ЖЕСТОКАТА ДЕМОГРАФСКА, се юрна да граби и сече наред социалните придобивки и заплатите на БЪЛГАРИТЕ !!!

На тези българи, които са останали в България и тези придобивки и заплати, които все още получават хората тук разбира се!

Технологията вече я знаят всички българи:

Някой от управниците пуска идеята за нов ГРАБЕЖ НА БЪЛГАРИТЕ и щом се появи остра реакция, Борисов идва като спасител и замазва положението!

Така беше с тъпанарските номера на вредноздравния министър Москов и на социалното недоразумение Калфин от предишния кабинет!!!

Сега пак продължават номерата:

След като всеки месец крадат от залците на 500000 български деца по 35 лева месечно, след като окрадоха студентките майки, сега сме свидетели на нова офанзива за ограбване НА БЪЛГАРИТЕ!!!!!

Първо рипнаха, па си скъсаха задниците от напиняне да ни набутат в лапите на банковите кърджалии, като клъцнат кеша на 1000 лева!!!!

После посегнаха управниците ДА ОТКРАДНАТ надбавките за клас, вдовишките пенсии, инвалидните пенсии на 150000 души, па ДАЖЕ и болничните на БЪЛГАРИТЕ!!!

След някои остри реакции, почнаха да ни замазват очите, че болничните няма да се намаляват!!!!

ЗАСЕГА!!!

Но пак искат да прехвърлят вината от болната глава на здравата.

Защото заради кьопавото управление и големите грабежи от УПРАВЛЯВАЩИТЕ, парите в здравната каса не стигат!!

И НИКОГА НЯМА ДА СТИГНАТ ПРИ ТОЗИ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ!!!!

Пардон при ТОЗИ НАЧИН НА КРАДЕНЕ!!!!

Но вместо да се ОТНЕМЕ ПРАВОТО НА НЕКАДЪРНИТЕ ДА ХАРЧАТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ, ВМЕСТО ТЕЗИ ПАРИ ДА СЕ ХАРЧАТ ОТ ТЕХНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ, ГЕРБО ПАТРЕОТЕТО УДРЯТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПАРИТЕ -ТЕЗИ КОИТО СА ГИ ЗАДЕЛИЛИ ОТ ЗАЛЪКА СИ!!!

Въпреки че по света ИМА ПРЕКРАСНИ ПРИМЕРИ ЗА ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ!!

Но точно ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ плашат гербо патреотето.

ЗАЩОТО ТОГАВА НЯМА ДА МОГАТ ДА КРАДАТ.

И понеже МРАЗЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ПОНЕЖЕ ТЯХНАТА АЛЧНОСТ НЯМА КРАЙ, ЗАЩОТО СА СЛУГИ НА НАЙ ВЪРЛИТЕ НИ ДУШМАНИ И ИСКАТ ДА ЗАТРИЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, СЕГА ДЕНОНОЩНО МИСЛЯТ КАКВО ДА ОТКРАДНАТ ОТ НАРОДА!!

ТОВА Е ГЛАВНАТА ДЕЙНОСТ НА КЬОПАВИТЕ НИ УПРАВНИЦИ.

Както се казва КРУШАТА НЕ ПАДА ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО!!!

В това число и нео шумкарските ГЕРБОПАТЕРОТЕ !!!

Н.Григоров.

Карикатури: Димитър Стоилов


ПРАВИТЕЛСТВАТА НА ПАРТИЯ ГЕРБ НЕ РАЗВИВАТ, А УМИШЛЕНО СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ

Премиерът Бойко Борисов рече:
„Развиваме икономиката си, докато по света се говори за война”./Труд, 26.09.2017 година.
Замислих се и мислено се разходих из трите мандата на днешния премиер.
Съгласно световната практика, за да се развива икономиката на дадена държава са необходими няколко ВСЕИЗВЕСТНИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:

1.Ниски данъци.

2.Ограничаване на правителствените разходи.

3.Минимални регулации върху частната инициатива.

4.Благоразумно парично предлагане.

5.Да обичаш ИСТИНСКИ своята страна и своя народ и истински от сърце да им желаеш най -доброто.

Тези условия винаги мотивират бизнеса да инвестира, да развива производството и разбира се привличат изключително много чужди инвестиции!!


Което пък води до повишаване на квалификацията на работната ръка и съответно повишаване на доходите на населението!

А повишаването на доходите на населението и подобряване на условията на живот са главните задачи на истинските държавници по света.

Спомените ни и краткия анализ на трите мандата на партия Герб показват, че НИКОГА ДОСЕГА премиера Борисов не е показал ДОРИ И НАЧЕНКИ ОТ действия по посочените задължителни условия за развитие на икономиката, а и трите му правителства са работили много усърдно СРЕЩУ ТЕЗИ НЕОБХОДИМИ УСЛОВИЯ.

Нито веднъж премиера и неговото обкръжение даже и не са загатнали ЧЕ СА БЪЛГАРИ, че искат да подобрят живота на българите и че са час с необходимостта от прилагането на тези условия за развитието на българската икономика.

Да си припомним накратко дейността и на трите правителства на премиера Борисов в тази посока:

1.НИСКИ ДАНЪЦИ!

Такова животно у нас няма с изключение на плоския данък, на който данък пък шумкарите от Позитано гледат като бик на червено и постоянно търчат като безумни българомразци да премахнат!!!

Политиката в тази посока на премиера Борисов винаги е била и е :

Максимално ограбване на българския народ.

Затова днес данъчното облагане в България изземва 50 процента от доходите на българите.

Което и по турско време го е нямало!!!!

При това през досегашното си управление г- н Борисов постоянно търси начини да увеличава данъчното бреме на българите, което ясно се вижда от няколко примера:

а/Затова здравното недоразумение Москов се напиняше като луд да въведе нови данъци на вредните храни!

б/Затова се въведе данък с обратна сила.

в/Затова премиера Борисов призова кметовете да вдигат данъци и такси и да ги събират.

г/Затова винетките бяха вдигнати безумно.

И през трите си мандата, нито веднъж премиера Борисов не тръгна да търси начин да намали данъчното бреме на българския народ, което според видни икономисти е С 40 ПРОЦЕНТА ПО ВИСОКО В СРАВНЕНИЕ СЪС САЩ.

АМА НИТО ВЕДНЪЖ.

Което означава премиера Борисов ИЛИ СИ НЯМА ХАЛ ХАБЕР ОТ ДЪРЖАВНИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ НА ИКОНОМИКАТА, ИЛИ УМИШЛЕНО Я ЗАБАТАЧВА И УМИШЛЕНО ТЪРСИ НАЧИНИ ЗА МАКСИМАЛНО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ.

2.ОГРАНИЧАВАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ РАЗХОДИ!!!

В тази посока нито веднъж премиера Борисов не посегна да съкрати и ограничи както подобава правителствените разходи.

Затова държавната администрация у нас е в пъти по голяма от администрациите на развитите държави.

Сега почнаха да се хвалят господата, че щели до две години да намалят някои административни разходи.

Мижи да те лажем.

Съкращаването на държавните администрации става за месец-два.

Разбира се ако даден управник има поне малко желание.

А ако не знаят господата кои разходи да намалят, да си публикуват правителствените харчове и обикновените българи ще им кажат веднага кои да съкратят и кои да премахнат.

Тук отново даже НЯМА ПОКАЗАНО ДАЖЕ ПОНЕ ЖЕЛАНИЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ.

3.МИНИМАЛНИ РЕГУЛАЦИИ ВЪРХУ ЧАСТНАТА ИНИЦИАТИВА.

И в тази посока всичко е обратно в политиката на премиера Борисов!

Вместо да ограничават регулациите върху частната инициатива, правителствата на г-н Борисов ПОСТОЯННО ТЪРСИ НАЧИНИ ДА ЗАСИЛВАТ РЕГУЛАЦИИТЕ.

Тук особено ярко изпъква постоянните ЯРОСТНИ напъни на партията на г-н Борисов зверски да ограничи кеша, за да тормози дребния бизнес и за до могат банките да одерат стотици милиони от едва кретащия дребен бизнес с най-различни банкови такси и рекетчета.

Даже един малоумник предложи всички сделки по нета да минават през банките.

Това не може да се дължи само на незнание.

ТОВА Е УМИШЛЕН НАПЪН ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО ОГРАБВАНЕ И ДОПЪЛНИТЕЛЕН ТОРМОЗ НА БЪЛГАРИТЕ.

Още повече че не бива да забравяме и ограбването и тормоза на бизнеса с въвеждане на данъци с обратна сила.

Или правителствата на г-н Борисов НЕ САМО НЕ НАМАЛЯВАТ РЕГУЛАЦИИТЕ ВЪРХУ ЧАСТНАТА ИНИЦИАТИВА, А ТЪРСЯТ ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ ДА ГИ УВЕЛИЧАВАТ.

Налице са само някои незначителни кокошкарски опити, които говорят че правителството иска да отчете дейност, а не ИСТИНСКИ РЕАЛНИ РЕЗУЛАТИ В ПОСОКА УСКОРЯВАНЕ РАЗВИТИЕТО НА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ.

4.БЛАГОРАЗУМНО ПАРИЧНО ПРЕДЛАГАНЕ.

И тук пълна липса на държавническо мислене и истинско българско държавническо управление.

Банките в България са най големите кожодери в Европейския съюз, предлагат най скъпите кредити, вместо да помагат на бизнеса, го ограбват максимално с най различни и често абсурдни банкови такси.

Което доведе до абсурда, че всеки който е вложил пари в банките, трябва да плаща на банката, вместо тя на вложителя.

Но вместо правителството да им стегне юздите на банките, то търси начин да засили тяхната рекетьорска дейност.

Досега нито един правителствен опит не е направен за поевтиняване на кредитите, което много ще засили бизнеса и съответно ще доведе до бързо развитие на икономиката.

5. ДА ОБИЧАШ ДО БЕЗУМИЕ БЪЛГАРИЯ И СВОЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!

В тази посока ПРЕМИЕРА БОРИСОВ И НЕГОВОТО УПРАВЛЕНЧЕСКО ОБКРЪЖЕНИЕ НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СА ПОКАЗАЛИ С ДЕЛАТА СИ ЧЕ ПО ПРОИЗХОД СА БЪЛГАРИ.

Че милеят поне мъничко за тази държава, за този изстрадал мизерстващ български народ, за децата на този подложен дори и днес на варварски геноцид български народ!!!

Вместо това СА НАЛИЦЕ ЯРКИ ПРИМЕРИ НА ЛЮТА ОМРАЗА КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НЕГОВИТЕ ДЕЦА:

а/ Днес се ограбват най безцеремонно детските надбавки на 500000 БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ РАБОТЕЛИ.

б/ През миналия мандат правителството на Герб ОГРАБИ ПАРИТЕ ЗА МАЙЧИНСТВО НА БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТКИ МАЙКИ.

в/ Сега правителството на Герб извади калъчките да отреже пенсиите на инвалидите.

г/ Сега правителството на ГЕРБО ПАТЕРОТЕТО ПОВЕДЕ яростна война за да открадне, за да ограби парите за прослужени години на работниците.

г/ Вместо да се бори с демографската криза, правителството на Герб я стимулира с всичките си действия и бездействия.

д/ Повечето пътища към малките села и градове са като след бомбардировка.

ж/ Мизерията и недоимъка върлува навсякъде из България и съсипва населението .

з/ Масово младите хора емигрират поради липса на перспектива за живот и развитие.

и/ Запустяват цветущи училища.

й/ Постоянно се толерира циганската престъпност, която опустошава много села из страната.

к/ НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО на Герб /както и на другите партии/ НИТО ВЕДНЪЖ НЕ ИЗДИГНА ГЛАС за защита на нормалните човешки права на поробените 2,5 милиона българи в съседните страни, за спиране на дивашкия геноцид срещу тях.

И т.н всякакви всевъзможни прояви на усърдна, целенасочена, постоянна АНТИБЪЛГАРСКА ДЕЙНОСТ, ДА ДИВА ОМРАЗА КЪМ БЪЛГАРСКИЯ РОД.

Затова сега вместо да работи за България и за българския народ, правителството на г-н Борисов имитира държавническа дейност И ТО ГЛАВНО с гръмки и шумни хвалби нагоре надолу че развивало икономиката.

Като се добави към тази обстановка и ЖЕСТОКИЯ КЪРДЖАЛИЙСКИ РЕКЕТ НА ЕНЕРГИЙНИТЕ МОНОПОЛИ, веднага почва да прозира един СТРАШЕН, но абсолютно реален извод:

ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА НА ГЕРБ, КАКТО И СЕГАШНОТО НА ГЕРБОПАТРЕОТЕТО ПОСТОЯННО и СЪВСЕМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ВОДЯТ ПОЛИТИКА НА МАКСИМАЛНО ОГРАБВАНЕ И СЪСИПВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НАШАТА МИЛА ТАТКОВИНА БЪЛГАРИЯ!!!!

Карикатура: Димитър Стоилов.


С ТАЕН ДОГОВОР ФЕРДИНАНД ПОСТИГА НЕЗАВИСИМОСТТА ОТ ТУРЦИЯ, НО ДОБРОВОЛНО Я ПРЕДАВА НА РУСИЯ

Днес българската история все още е пълна с фалшификации и опашати лъжи относно отношенията ни с Русия и Съветския съюз. По вина на Русия сме загубили през деветнадесети и двадесети век 93,4 хиляди км 2 изконни български земи с около три милиона души население, казва пред Faktor.bg родолюбецът-изследовател. Никола Григоров е автор на програмата „Сите българи заедно”, включваща телевизионно предаване, поредица от исторически книги, музикални албуми и песнопойки

Интервю на Светослав Пинтев

- Г-н Григоров, датата 22 септември 1908 г. връща България на политическата карта на Европа, възстановява царството ни след половин хилядолетие. Нормално е за всяка държава да чества като национален празник независимостта си. Имате ли обяснение защо у нас не е така?

- В България след 1944 година истинските български национални празници са подценявани, пренебрегвани понякога и напълно игнорирани за сметка на такива, които ни свързват и обвързват с Русия. Което се дължи на факта, че и днес българската история все още е пълна с фалшификации и опашати лъжи относно отношенията ни с Русия, Съветския съюз и пак Русия. Например все още продължава да се натрапва на българите идиотската лъжа за 200 хиляди избити руски войници по време на руско турската война от 1877 – 1878, която лъжа и днес виси на официалния сайт на Българския Свети Синод. А броят руските войски преминали Дунав възлиза на 193 000 души, от които общите загуби възлизат на 48808, от които 22 391 души са убити в сраженията и умрели от раните си след това.

А сега празнуваме 3 март като национален празник - ден на Освобождението, въпреки че този ден е ден на окупацията на България. Тази окупация на всичкото отгоре сме си я заплатили скъпо и прескъпо с много пари, със загубата на вековни български земи и с около 100 000 жертви ,за които почти нищо не се говори , а даже и паметници няма.

- И 100 годишнината от Деня на независимостта през 2008 г. не отбелязахме, както подобава, може би, защото тогава управляваше Сергей Станишев?

- Денят на Независимостта наистина досега е подценяван като празник и доскоро и в мен клокочеше негодувание от това. От няколко години обаче съвсем категорично считам, че 22 септември много отстъпва като значение за национален празник на нас, българите, пред 6 септември. Причината е, че един изключителен историк- документалист г- н Цочо Билярски откри съвсем случайно  Таен руско-български договор, предхождащ обявяването на Независимостта, с който договор България става абсолютно зависима от Русия. Този договор все още е абсолютно неизвестен на учените и го няма в нито един учебник за средните и висши училища. И от който договор точка 10 казва ,че на България и се признава правото да си издейства независимостта от Турция. …Или с този договор България обявява независимост от Турция след като вече доброволно е предала своята независимост на Русия.

- Какво точно пише в този неизвестен, но важен документ?

- Ето и самия таен руско-български договор:

„Между Негово царско височество великия княз Владимир Александрович и генерал Молозов от една страна – които действуват от името на руското Министерство на външните работи; и негово царско величество княза на България, заедно с високопочтения министър на външните работи Д. Станчев, военния министър Д. Николаев и княжеския български дипломатически агент в Петербург – които действуват от името на България – от друга страна: е сключена в Евксиноград следната конвенция:

1. Българското княжество, като потвърдява своя договор с Русия, сключен в 1895 год. и потвърден в 1898 год., след това отново изменен и потвърден в 1906 год., се задължава към Русия да й предаде напълно върховното ръководство на външната политика, във всичко що се отнася до македоно-одринския въпрос; България се задължава да не повдига самостоятелно този въпрос, нито в бъдеще да се опитва да го разрешава с въоръжена сила.

2. България се задължава в пределите на своята държава да потъпква всяко македонско движение и особено да арестува всички образуващи се на нейна територия чети; Русия от своя страна се задължава да наложи на Сърбия спазването на същия принцип.

3. България признава на Русия и Австро-Унгария съвместното владение в турските провинции, под условието щото в случай на военна окупация цялата земя между Вардар и Черно море да бъде предоставена на българската редовна армия, размера на която ще се определи от българското Военно министерство.

4. В такъв случай руското Военно министерство е, което ще определи военноначалниците, които ще бъдат поставени на чело на българския генерален щаб и на българските дивизии.

5. Две руски кавалерийски дивизии ще навлязат в България и ще се поставят под разпорежданията на българското Военно министерство, най-късно седем деня след отварянето на неприятелските действия между България и Турция, или между Русия и Австро-Унгария от една страна и Турция от друга.

6. България поставя своята флотилия, както и пристанищата Варна и Бургас под командата на руския адмирал, който има върховното началство над руската черноморска флота. България се задължава, през целият период на неприятелските действия да доставя на флотата и на кавалерийския корпус необходимите хранителни продукти.

7. България се задължава в случай на нужда да принуди Румъния към необходимия неутралитет и за тая цел да струпа на нейните граници и зад нейните крепости по дунавската линия необходимото количество войска.

8. В случай на победоносна война България ще получи една трета от военната контрибуция, както и една трета от завзетата територия; тя, в същото време има правото да си осигури един излаз на Егейско море. От друга страна, Цариград остава обекта (целта) на руската акция, за постигането на който, обаче, българската армия ще вземе участие, едновременно със стоварените там по море руски войски, чрез обсаждането на Одрин и форсирането на укрепената линия Чаталджа.

9. Правото да обявява война и да сключва мир принадлежи на Русия.

10. На България се признава правото, да издействува независимостта си от Турция и превръщането си в независимо царство. Русия се задължава в такъв случай да издействува одобрението на подписавшите Берлинския договор велики сили.“

/Публ. във в. „Работнически вестник“, София, 11 декември 1913 г., с. 1-2./

- Скоро след обявяването на Независимостта цар Фердинанд прочита телеграма с поздравленията от руския император Николай ІІ. Нашият монарх благодари сърдечно и обеща „близко единение” с руския народ в името на „щастливо и мирно бъдеще”. После руският цар става кръстник на престолонаследника Борис, княз Търновски. Как става така, че през следващите години точно Руската империя нанася поредица от жестоки удари на освободената от нея страна, преди самата тя да рухне?

- Типичен пример на приспиване на вниманието до настъпване на най-удобния момент за удар срещу България и българския народ. Русия винаги е работила за максимално ограбване и унищожаване на българския народ. Такава е нейната политика от векове, такава е тя и сега. Тук задължително следва да се отбележи, че по вина на Русия ние българите сме загубили през деветнадесети и двадесети век 93,4 хиляди км 2 изконни български земи с около три милиона души население. А ударите са най страшни ,когато не сме ги очаквали, когато сме се доверявали на най върлия враг в цялата ни история. Затова говори и най-тежката национална катастрофа в цялата ни история – тази през 1913 година – организирана и координирана от Русия . При която катастрофа след като ни е приспала вниманието и след като се е ползвала от пълното доверие на българските политици, Русия е организирала всичките балкански държави срещу България, дала е понтонни мостове на румънската армия, даже е подтикнала и Турция да ни нападне и да си вземе земите до Марица. В тази си антибългарска дейност Русия е много подпомагана от българските русофили начело с Радко Димитриев –Наполеончето, Иван Гешов и Стоян Данев.

- Чел съм някъде, че Николай ІІ всъщност е бил бесен , защото смятал, че титлата цар е само руска. Известно е, че за първи път я използва Симеон Велики, а на наследника му цар Петър тя е призната от самата Византия. Възможно ли един самодържец всерусийски, който между другото е носел и титлата княз български, да не е знаел това или е било част от политическата игра?

- За мене е било политически цирк, като се знае тайният руско български договор ,който посочих изцяло по горе.

- Казвате, че руската имперска политика е главен виновник за погрома над България през 1913 година….

- Разбира се че Русия е главният виновник за националната катастрофа през 1913 година , което прекрасно личи от следните факти:

Русия подкупва цар Фердинанд с „малък заем” от 3 милиона златни франка ,който „заем” Фердинанд не изплаща до края на живота си.

Затова никак не е случайна заповедта на Фердинанд за започване на военните действия срещу Сърбия и Гърция през 1913 година. За мен това е услуга за Русия от Фердинанд за да се даде повод за войната, за да се омаскари България и българският народ пред Европа и великите сили.

По настояването на Русия е сключен българо сръбския договор от 1912 година с арбитър руския император.

Русия изцяло контролира управляващие русофили генерал Радко Димитриев, Иван Гешов и Стоян Данев, които ежедневно я уведомяват за всички държавни решения !

Русия отказва да влезне в ролята си на арбитър съгласно договора.

Даже руския пълномощен министър в България Неклюдов съветва Стоян Данев да напише писмо до император Николай Втори с молба да избърза с арбитража.

Император Николай Втори се „разсърдил „ от писмото и се скрил да чака България да падне в капана.

Русия отказва да изпълни задълженията си по руско българската конвенция от 1902 година, съгласно която конвенция ако ни нападне Румъния, Русия трябва да нападне Румъния в гръб.

Русия дава понтонните мостове на румънската армия за да мине Дунав.

Даже руски официални лица присъстват И помагат на десанта на румънската армия.

Руският ибрикчия Радко Димитриев, който умишлено проваля атаката на Чаталджа,  умишлено потопява българската Дунавската флотилия, точно преди румънския десант. Радко Димитриев под предлог, че нямало снаряди, предлага позициите южно от Горна Джумая да се преместят на Витоша. Той  изцяло разстройва Първа армия, която при нормални обстоятелства е могла да влезе в Белград за три дена.

Русия подтиква Турция на настъпи и да си вземе земите до Марица.

- И все пак имперска политика на царска Русия е направо песен, сравнена със съветската такава… Последствията й ни тежат и днес….

- Не мога да кажа, коя политика е повече антибългарска и коя е нанесла повече вреди. Историята казва че вековната цел и на руската и на съветската политика е максимално ограбване и изтриването на българския народ от картата на Балканския полуостров. Руския царизъм е нанесъл изключителни поразии на българщината във всички направления. Особено през злощастната 1913 година. Съветската анти-българска политика е дива и варварска, изключително жестока след 1944 година, защото Съветска Русия окупира през 1944 г.  България и поставя на власт утайката на обществото –терористи, криминални престъпници и национални предатели.  Която каста управлява България съгласно съветските указания за управление на окупираните територии и никога в български интерес. И която руско-сръбско болшевишка каста управлява и до днес България. А тази-руско болшевишка каста е тотално ампутирана от български национални чувства и води постоянно руско угодна политика във всички направления.

Затова само от газовите доставки за десетина година сме ограбени от Русия с около 7 милиарда лева.

 

ЗАЩО БЯГАТ ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ОТ БЪЛГАРИЯ????!!!!!

За първите шест месеца на годината чуждите инвестиции у нас са НАМАЛЯЛИ С 355 МИЛИОНА ЛЕВА!!!
И по всичко личи, че ще продължават да намаляват!
Защото всички нормални бизнесмени бягат от държави, с кьопави и некадърни управници:

1. Които крадат от залците на децата, чиито родители НАЙ МНОГО РАБОТЯТ В ДЪРЖАВАТА!!!
2. Които ограбват половината от доходите на народа си с най различни данъци и такси!
3. Които ограбват бизнеса с възможно най абсурдни данъци, и особено които налагат данъци със задна дата!
4. Които търсят начин да ограничат кеша на дребния и среден бизнес, за да могат банките да ограббят допълнително милиарди от оборота на българските фирми.
5. Които позволяват на банките да ограбват бизнеса с най скъпите кредити в Европа.
6. Които вместо да накажат нарушителите на закона, тръгват да насъскват народа срещу Европейския съюз - справка КАЛИАКРЕНСКАТА АФЕРА!
7. Които ужким са за Европейския съюз, а реално са съюзници и слуги на най върлия враг на съюза.
8. Които рекетират бизнеса и народа си най скъпия газ в Европа.
9. Които постоянно търсят начин да ограбят социалните придолбвки на работещите.
10. Които позволяват на циганите в много населени места да рекетират населението с незаконни гета и непрекъснато ширеща се битова престъпност.
11. Които издигат за депутати разни суджукарски рекетьори.
12. Които умишлено засилват демографската криза в собствената си държава и които целенасочено работят за максимално намаляване на раждаемостта у нас.
13. Които издигат паметници на най-върлите врагове на България и на българския народ.
14. Които не знаят и не могат да мобилизират народа да работи с максимални сили и максимална полза за държавата, за бизнеса и за работниците.
15. Които с дейността си копаят гроба на държавата и народи си в угода на господарите си от Москва и Белград.
16. Които в лакомията си за грабене нямат равни по света.
17. Които са толкова некадърни, че не могат да приложат на практика елементарни управленчески способи, доказали своята ефективност навсякъде по света.
18. Които съсипват и затварят училищата на децата си!
19. Които нехаят за своите сънародници в чужбина.
20. Които се опитват да лишат от право на глас българите чужбина.
На такива хора нормалния световен бизнес НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ДОВЕРИЕ И ЗАТОВА ПРЕДПОЧИТА ДА СЕ МАХНЕ ДАЛЕЧ ОТ ТЯХ.
Защото никой не бяга от хубавото, а всеки бяга от лошото!!!!
Със всички последствия за народ и държава разбира се.
Така че при този необолшевишки, шумкарско-мутренски начин на управление, ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИЦИИ НЕПРЕКЪСНАТО ЩЕ НАМАЛЯВАТ.
Тъжната карикатура на Димитър Стоилов отразява грабежа на детските надбавки на децата на НАЙ РАБОТЛИВИТЕ БЪЛГАРИ!

 БОЙКО БОРИСОВ ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, ЧЕ ГЕРБ СА ПОМОГНАЛИ НА БСП ДА БЪДЕ ИЗБРАН ВЪРЛИЯ РУСОФИЛ РУМЕН РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

Той призна истината, която повечето разумни българи прозряха ВЕДНАГА след като беше обявена кандидатурата на АБСОЛЮТНО НЕИЗБИРАЕМАТА Цецка Цачева.

"ЗАГУБИХМЕ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ, ЗАЩОТО НЕ ИСКАХМЕ ДА ГИ СПЕЧЕЛИМ"/Труд, 30.07-2017 г/.

Едно изречение, което води и налага след себе си изключително много сериозни изводи и заключения:

1.Партия Герб и нейните водачи СЪВСЕМ УМИШЛЕНО, НАГЛО И ЦИНИЧНО СА НИ НАБУТАЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ВЪРЛИЯ РУСОФИЛ РУМЕН РАДЕВ!!!

Който още от пръкването му в политиката води изцяло ТОТАЛНА руска политика и който все още в дейността си като държавен глава НЯМА РЕГИСТРИРАН И ЕДИН СЛУЧАЙ, където ДА Е ЗАЩИТИЛ БЕЗУСЛОВНО БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!!!

2.Герб УМИШЛЕНО НЕ издигна някоя своя сериозна кандидатура, която би попречила за избирането на РУСКИЯ КАНДИДАТ Радев да стъпи на президентския пост.

С каквито СЕРИОЗНИ кандидатури Герб разполагаше и от които избора на Цецка беше като да бръкнеш в чувал с риба и да извадиш рак!

По този начин ръководството на Герб НАГЛИ И ЦИНИЧНО СЕ ПОДИГРА С ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ПАРТИЯТА И НА ФЕНОВЕТЕ СИ, КОИТО ИСКРЕНО ЖЕЛАЕХА ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БКП -БСП ДА НЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!!!!

3.Партньорите ни от НАТО, ЕС И САЩ би трябвало МНОГО СЕРИОЗНО ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ И МНОГО ДА ВНИМАВАТ когато контактуват с Бойко Борисов и неговите хора, които с това САМОПРИЗНАНИЕ НАГЛЕДНО ПОКАЗВАТ, ЧЕ са хора на Москва и бранят навсякъде руските интереси!!!

4.Тази герберска помощ за БСП и Русия напълно обяснява

факта, защо бяха премахнати от екипа на Борисов и защо сега са подсъдими двамата министри, които казваха много истини за Русия -Ненчев и Митов.

5.Сегашното ПУБЛИЧНО САМОПРИЗНАНИЕ НА ПРЕМИЕРА БОРИСОВ обяснява и пасивната роля и на това правителство относно исканията на България срещу монополиста Газпром, който е притиснат от ЕС за жестоките монополни цени на природния газ за България и някои други източно европейски държави!

И който с МОНОПОЛНИ ЦЕНИ е ограбил България за последните десетина години с 7.- 8 милиарда лева!!!

6.Ето защо и правителството на Герб не направи нищо за да разобличи грабежа на Русия за АЕЦ Белене с около 1,3 милиарда лева неустойки, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМАМЕ ПОДПИСАН ДОГОВОР!!!!

7.Косвената и коварна подкрепа на Герб за руския кандидат Радев обяснява и съжалението на Борисов относно спирането на разбойническия проект Южен поток, от който грабителски проект България загуби стотици милиони и който проект щеше да ОСКУБЕ, ДА ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ само с цената на изграждането му с около 3 /ТРИ / милиарда евро .

8.Самопризнанието на Бойко Борисов обяснява и грабителската политика на всички правителства на Герб спрямо българския народ, включително и сегашните мераци за намаляване на кеша до 1000 лева, за спиране на парите за класа на работниците, меракът КЪМ пенсиите на инвалидите, грабежът на детските надбавки на 500000 български деца,, безкрайните опити за нови данъци, непрекъснатото повишаване на таксите, грабежът на стипендиите на студентките майки, призивът на Борисов за вдигане на такси и данъци и тяхното събиране и т н.

Затова днес данъците и таксите ПРИБИРАТ ПОВЕЧЕ ОТ 50 ПРОЦЕНТА ОТ ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!!!

Позната, характерна политика на управниците на РУСКО ЗАВИСИМИТЕ ДЪРЖАВИ!!!

9.Ето защо и Бойко Борисов и Румен Радев не изпратиха поне едно цвете на гроба на генерал Колев в деня на 100 годишнината от неговата смърт.

10.Ето защо ще бъде избран изтребител за армията ни, КОЙТО Е НАЙ УДОБЕН ЗА РУСИЯ!!!

11.Циничното самопризнание на премиера Борисов НАПЪЛНО ОБЯСНЯВА И ВЪПИЕЩАТА ОМРАЗА НА всички правителства на ГЕРБ към България и българите.

12.От това публично изявление на премиера все пак има и известна полза:

ЗАЩОТО ВОДАЧА НА ПАРТИЯТА ГЕРБ ПРИЗНА ПУБЛИЧНО И ДОКАЗА И НА НАЙ СЛЕПИТЕ И НЕПРОСВЕТЕНИТЕ, ЧЕ ГЕРБ Е ЕДНА РУСКО ЗАВИСИМА БОЛШЕВИШКА ПАРТИЯ, КОЯТО ПАРТИЯ ИЗОБЩО НЕ Я ИНТЕРЕСУВАТ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ А РУСКИТЕ !!!!

И която партия за да защити РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ Е ГОТОВА ДА ИЗЛЪЖЕ НАЙ БРУТАЛНО И НАГЛО ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И НЕГОВИТЕ ПАРТНЬОРИ - ЕС, НАТО И САЩ!

Които партньори днес са единствената защита на България и българския народ от руската вековна агресивна и грабителска политика!

Карикатура: Димитър Стоилов.


ТАМАН НАУЧИХ МАГАРЕТО ДА НЕ ЯДЕ, И ТО УМРЯ

Тюхкал се жално нявга Настрадин ходжа!

За което тюхкане се сетих от нескопосания опит на правителство и работодатели да откраднат ОЩЕ МАЛКО ПАРИ ОТ НАЙ АКТИВНИТЕ БЪЛГАРСКИ РАБОТНИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ

Тези дни власт и работодатели се съюзиха за да откраднат ОЩЕ един залък от бедната и без това паница на българските работинци - класа за прослужено враме.

Главният водещ на този разбойнически поход беше г-н Симеонов, вице премиера отговарящ за демографската криза у нас

В нарушение на обичайната си ПРОПРАВИТЕЛСТВЕНА дейност, този път продажните и кьопави синдикати се събудиха и решиха да отчетат дейност и заплашиха с протести!.

В резултат на което премиера пък реши да се направи на спасител и спря шумкарско грабителската акция.

Акция, която бе насочена първо срещу работниците и второ ПРОТИВ САМИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.

Защото КАДРИТЕ МОГАТ ДА ИЗДИГНАТ ДАДЕНА ФИРМА И МОГАТ МНОГО ЛЕСНО ДА Я ЗАКОПАЯТ!!!

Защото всеки нормален човек знае, Че ХОРАТА СА НАЙ ВАЖНИЯ КАПИТАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ФИРМИТЕ У НАС.

За държавните некадърници хич не се чудя на тези грабителски мераци!

На тях мерака за парите на работещите българи им е по наследство от шумкарските им деди!

На тях ограбеното от народа все не им стига и все още искат да грабят поради следните причини:

1.Наследената от дедите им неописуема алчност !

2.Тотална зависимост от най върлите врагове на българския народ, поради което за тях колко по беден и нещастен е българския народ, толкова по добре се чувстват те и техните господари от Москва и Белград!

3.Генетичната им увреденост и абсолютно неспособност да бъдат национално отговорни ДЪРЖАВНИЦИ!!!!

Защото са наследници на терористи, криминални престъпници и национални предатели!

Чудя се обаче на воя на работодателите срещу класа за прослужено време, защото:

1.Класът за прослужено време все пак стимулира към усъвършенстване на квалификацията на всеки работещ.

2.Всеки работодател може по всякакъв начин да регулира заплатите на своите работници и служители, НЕЗАВИСИМО ОТ КЛАСА ЗА ПРОСЛУЖЕНО ВРЕМЕ!!!

Още повече, че работодателите прекрасно знаят, че без кадърни работници и служители фирмите им отиват по дяволите.

3.Най после работодателите трябва да схванат, че българските управници работят и против техните интереси с разбойническото ограбване на работниците и служителите с вече достигналите 50 процента от доходите държавни такси и данъци.

И би трябвало да стоплят, че от един доволен работник ще получат МНОГО ПОВЕЧЕ И ПО КАЧЕСТВЕНА РАБОТА.

4.Работодателят би трябвало да най-после да схванат, ЧЕ И ТЕ СА БЪЛГАРИ, ЧЕ БИ ТРЯБВАЛО ПОНЕ МАЛКО ДА ИМ ТРЕПНЕ СЪРЦЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БЪЛГАРИТЕ.

В заключение препоръчваме на руско болшевишките ни управници и на работодателите да не следват опита на Настрадин ходжа, КОЙТО ТАМАН НАУЧИЛ МАГАРЕТО ДА НЕ ЯДЕ И ТО УМРЯЛО!!!

В крайна сметка ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАНИРАНИЯ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ГРАБЕЖ НЕ МИНА, но пък от него все пак има и някакви поуки:

1.За пореден път българския народ се убеди, че управниците ни постоянно мислят как да го ограбят.

2.Лъсна абсолютната липса на ДЪРЖАВНОСТ и на елементарни познания за държавно управление на ВИЦЕ ПРЕМИЕРА г-н Симеонов

Поради което той бе употребен като носна кърпичка и накрая той отнесе негативите ЗА ЕДНО ГНУСНО ПРАВИТЕЛСТВЕНО НАМЕРЕНИЕ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

3.Премиерът Борисов ПАК се направи на спасител, но мислещите българи разбраха, че той продължава да управлява по досегашния си тертип - ако мине номера и ако не мине, НЯКОЙ ДРУГ ДА ОПЕРЕ ПЕШКИРА!!!

Чудесната карикатура на Димитър Стоилов обяснява напълно НЕИСТОВИЯ МЕРАК НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ОТКРАДНАТ ОЩЕ ПАРИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВА И СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ У НАС??

За всеки българин, следящ отблизо българската действителност, постоянната ескалация на ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ ПО ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ИЗВЪРШВАНЕТО НА НАЙ-ЖЕСТОКИ УБИЙСТВА с ПОВОД И без ПОВОД си има своето най- елементарно обяснение!!!

ЦИГАНИТЕ ВЪРШАТ ПОВЕЧЕТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, защото ЗНАЯТ ЧЕ ЩЕ ОСТАНАТ АБСОЛЮТНО БЕЗНАКАЗАНИ!!!

Която ВСЕИЗВЕСТНА безнаказаност се дължи на:

1.Защото ТОЛЕРИРАНЕТО НА ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е ЧАСТ ОТ ПОЛИТИКАТА НА РУСКО БОЛШЕВИШКАТА КАСТА ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ през така наречения преходен период!

Целта е ПОСТОЯННО И МАКСИМАЛНО ДА СЕ ТОРМОЗИ БЪЛГАРСКАТА НАРОДНОСТ, като част от плана на руско болшевиките за максимално намаляване на българите и за по -бързо опустошаване на българските села и малки градове.

2.Чрез толерирането на циганската престъпност влиза в действие и втората част от плана за управление на руско болшевиките:

ПОСТОЯННО НАСАЖДАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИ И РЕЛИГИОЗНИ ВРАЖДИ И ВОЙНИ - нагледен съвременен пример на приложението на древния римско византийски принцип - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!!!

3.Циганите са РЕШАВАЩИЯ ДНЕС елемент за ОСИГУРЯВАНЕ НА ВЛАСТТА НА РУСКО БОЛШЕВИКИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ!

Затова УМИШЛЕНО се създават цигански гета където трябва и където не трябва.

Даже и където НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!!!!

Затова и шефа на руско болшевишкото ДПС г-н Доган обеща на циганите в Пловдив преди време че няма да плащат сметките за тока.

За да се осигурят необходимите изборни гласове в съответните райони!

И сега след поредното кърваво, ПРИ ТОВА АБСОЛЮТНО БЕЗПРИЧИННО ЦИГАНСКО УБИЙСТВО НА НЕВИНЕН МЛАДЕЖ, пак ще потекат потоци от анализи, предложения, всякакви обяснения, ИЗВИНЕНИЯ, гръмки изказвания на РУСКО ПАТРЕОТЕТО и т.н.

И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ НАГНЕТЯВА ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ, С ЦЕЛ ПРОВОКИРАНЕ НА САМОРАЗПРАВИ !!

Защото избухването на по -крупни вълнения е част от плана на управляващите РУСКО БОЛШЕВИКИ за съсипването на България като държава в угода на господарите им от Москва и Белград!!

И никакви ЕФЕКТИВНИ МЕРКИ НЯМА ДА СЕ ВЗЕМАТ!!

Защото циганската престъпност е ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ РУСКО БОЛШЕВИКИ!!

ТЯ Е ОТРОВЕН ПЛОД НА ТЕХНИТЕ КОВАРНИ ЗАМИСЛИ И ПОДРИВНИ ДЕЙНОСТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!

Което ме подсеща ЗА ЕДНО ЧУДЕСНО СРАВНЕНИЕ ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ, А ИМЕННО, че:

ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е СЪЩО КАТО БУРЕНИТЕ, КОИТО НАЙ МНОГО РАСТАТ И СЕ РАЗВИВАТ НА ИЗОСТАВЕНИТЕ ОТ СТОПАНИТЕ НИВИ!!!!

Тук много приляга една стара, но много точна карикатура на художника Димитър Стоилов!


 

БЪЛГАРСКИЯТ НЕОБОЛШЕВИШКИ ПАРЛАМЕНТ ЗАПОЧНА ОФАНЗИВАТА ЗА ОГРАБВАНЕТО НА СПЕСТЯВАНИЯТА И ОБОРОТНИТЕ ПАРИ НА БЪЛГАРИТЕ

Историята казва, че руско-болшевиките като надушат и като видят чужди пари – пощуряват.

Затова след 1944 година, подкрепени и стимулирани от руско-съветските танкове и автомати, те направиха най–жестоките кланета и грабежи на мирни българи в цялата ни история.

Такъв масов варварски терор, такива масови кланета и такива повсеместни брутални пладнешки грабежи българския народ не беше виждал даже и през цялото петвековно турско робство.

А след като приключиха с преките грабежи на пари, всякакви ценности и имоти, руско болшевиките започнаха и банковите грабежи с разни банкови обирджийски фокуси като бандитски обмен на парите, безбожна инфлация, банкови фалити – пресен случай - КТБ и т. н.

 

И винаги водени от един и същи девиз – ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА СА ПОЗВОЛЕНИ ЗА ПОСТИГАНЕ на РУСКО БОЛШЕВИШКАТА ВЕКОВНА ЦЕЛ - МАКСИМАЛНО ОГРАБВАНЕ НА НАРОДА И МАКСИМАЛНО ЗАТРУДНЯВАНЕ НА НЕГОВОТО НОРМАЛНО РАЗВИТИЕ И ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ !!!!

От известно време насам много признаци вече подсказват, че сега нео болшевиките от всички партийни бои и разцветки са хвърлили око първо на спестяванията на българите, които спестявания вече надхвърлят 45 милиарда и второ на оборотните пари на фирми и граждани!!!

Речено сторено:

За да бъде кражбата максимална, а вредите най-големи, днешните ОФИЦИАЛНИ пладнешки руско-болшевишки партийни разбойници в парламента решиха най напред да приберат в банките при спестяванията и оборотните пари на българите и на малките и средни фирми!!!

Затова взеха решение от 1 август да плащаме в брой до 5000 лева, от 2018 година – до 3000 лева, а от 2019 година – до 1000 лева.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЯРКО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА безкрайната КОСМИЧЕСКА АЛЧНОСТ И ВЪПИЕЩАТА руско болшевишка ЗЛОБА КЪМ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, която от десетилетия ВРИ И КИПИ В СЪРЦАТА И ДУШИТЕ НА ДНЕШНИТЕ УПРАВНИЦИ, преки и косвени наследници на шумкарите!

ВСИЧКИТЕ ПАРИ НА НАРОДА ДА ГИ ВКАРАТ ПОД ТЯХНО РАЗПОРЕЖДАНЕ, ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ, В ТЕХНИТЕ БАНКИ!!!

За сравнение в Германия около 79 /СЕДЕМДЕСЕТ И ДЕВЕТ / процента от плащанията се извършват в КЕШ!!!

А ГЕРМАНИЯ ДНЕС Е НАЙ-РАЗВИТАТА ИКОНОМИКА НА ЕВРОПА И Е НА ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ МЕСТА В СВЕТА!!!!!

Но там не управляват БЕЗКРАЙНО КРАДЛИВИТЕ БЪЛГАРСКИ РУСКО БОЛШЕВИКИ.

Елементарният анализ на НОВОТО КОВАРНО, ГРАБИТЕЛСКО НЕО ШУМКАРСКО КЕШОВО ограничение, съчетан с факта, че в новия парламент НЯМА НИТО ЕДНА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, налагат съвсем логично изводите за преследваните цели с това РАЗБОЙНИЧЕСКО МУТРЕНСКО решение:

1.Да се приберат ПОЧТИ ВСИЧКИ оборотни пари на средните и дребни фирми и средствата от заплати и други дходи на българите в банките.

2.Да бъдат допълнително ограбвани българите с разни разбойнически банкови такси, които банките налагат КАКТО И КОЛКОТО И КОГАТО ИМ СКИМНЕ, от които такси не можеш да се предпазиш и които не можеш да договаряш!!!!

3.Да БЪДАТ МАКСИМАЛНО ЗАТОРМОЗЕНИ, ОГРАНИЧЕНИ, СПЪВАНИ, ТОРПИЛИРАНИ ежедневната стопанска дейност на фирмите И ЖИТЕЙСКОТО ЕЖЕДНЕВИЕ НА БЪЛГАРИТЕ.

Нищо да не може човек да си купува, АКО КЬОПАВИТЕ, НО БЕЗКРАЙНО АЛЧНИТЕ И НЕНАСИТНИ БАНКЕРИ НЕ СИ НАТОПЯТ ЧОВКИТЕ И АКО НЕ БРЪКНАТ И В НАЙ МАЛКИЯ ДЖОБ НА ОГРАБЕНИЯ, ОБЕДНЯЛ И ОШУШКАН ДО КРАЙНОСТ БЪЛГАРИН.

С други думи днешните управници целят и МАКСИМАЛНО ДА ВГОРЧАТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ като част от задачата на болшевиките за унищожаване на българския народ.

Този НОВ, типично МУТРЕНСКО БОЛШЕВИШКИ РЕКЕТ тотално ще анулира резултатите от досадно шумно рекламираното облекчаване на бюрокрацията, с което гербаджите ни проглушиха ушите от няколко дена!

Икономисват ни примерно един час на месец, а сега ЩЕ НИ ПОТРОШАТ няколко пъти повече загубено време и ЩЕ НИ ОСКУБЯТ ДОПЪЛНИТЕРЛНО КОЛКОТО ПАРИ ТЕ СИ ПОЖЕЛАЯТ!!

За скъсаните нерви да не говорим.

4.Да бъдат МАКСИМАЛНО УВЕЛИЧЕНИ МОНОПОЛНИТЕ ПЕЧАЛБИ НА БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ, които се превърнаха в едни най- жестоки кожодери на българите и бизнеса, станали къде доброволно, къде доброзорно техни клиенти!!!

Които банкови кожодери явно не могат нормално да работят в условията на истинска пазарна конкуренция, не знаят, не могат и не искат да печелят с подобрение и разширение на услугите, с талант и работа, а като улични бандити - рекетьори чакат българските управници да им водят клиентите като овце в кошара, за да ги ограбват по лесно и по жестоко.

5.Но най главната цел според някои банкови специалисти и патили икономисти е ДА СЕ ПОДГОТВЯТ ПОДХОДЯЩИ УСЛОВИЯ ЗА ДА БЪДАТ ОГРАБЕНИ СПЕСТЯВАНИЯТА И ОБОРОТНИТЕ ПАРИ НА БЪЛГАРИТЕ.

Което може много лесно да стане с една УМИШЛЕНО ПРЕДИЗВИКАНА инфлация, каквото преживяхме вече по времето на АБСОЛЮТНО КЬОПАВОТО И РАЗБОЙНИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ НА ВИДЕНОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

Поводи за такива опасения вече имаме предостатъчно:

1.Чуха се доста НАСТОЙЧИВИ призиви на някои българомразци за безконтролно печатане на пари.

2.Доказани държавни кьопави управници, явно специалисти по крупно ограбване на народа и държавата, почнаха да вият на умряло за отмяна на валутния борд!!!

3.Сегашното стремглаво БОЛШЕВИШКО НАСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ОБОРОТНИТЕ ПАРИ НА БЪЛГАРИТЕ И ФИМИТЕ!!!

Което би трябвало да накара фирмите и гражданите да замислят относно въпроса ЗА ОПАЗВАНЕТО НА СПЕСТЯВАНИЯТА И ОБОРОТНИТЕ СИ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ КРАДЦИ!!!!

Защото историята казва, че на руско - болшевики НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ИМАШ И КАПКА ДОВЕРИЕ, а особено пък ДА ТЕ ПАЗИ ГОСПОД да им повериш всичките си налични пари!

Което е все едно на вълк да повериш агне да го пази.

Затова всички българи и всички собственици на фирми – малки и големи ТРЯБВА ДА се ЗАМИСЛЯТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕРИОЗНО КАК ДА СИ ОПАЗЯТ ПАРИТЕ ОТ СЕГАШНИТЕ държавни разбойници!!.

Защото те МНОГО ОТДАВНА са доказали на практика, че имат изключително СЕРИОЗЕН ОПИТ В ГОЛЕМИТЕ АНТИБЪЛГАРСКИ СДЕЛКИ – МИЛИАРДНИ ЗАЕМИ, МИЛИАРДНИ АБСОЛЮТНО НЕИЗГОДНИ ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ПРОЕКТИ, МИЛИАРДНО ОГРАБВАНЕ НА ПАРИТЕ НА НАРОДА ЧРЕЗ ПРЕКОМЕРНО ДЪРЖАВНО РЕГУЛИРАНЕ, , ЦИНИЧНОТО И БЕЗСРАМНО ОГРАБВАНЕ НА ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ НА 500000 БЪЛГАРЧЕТА и много други подобни ГРАБИТЕЛСТВА.

Затова днес данъчното бреме в България ОГРАБВА 50 /петдесет /процента от доходите на българите.

Като се добави към това и всеизвестния факт, че управниците ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО МРАЗЯТ българския народ, то жестоката истина лъсва на хоризонта:

ВЪРЛО БЪЛГАРОМРАЗКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ЗАПОЧНА ГОЛЯМАТА РАЗБОЙНИЧЕСКО ШУМКАРСКА ОФАНЗИВА НА РУСКО БОЛШЕВИШКИТЕ НИ УПРАВНИЦИ ЗА ОГРАБВАНЕ НА СПЕСТЯВЯНИЯТА НА ФИРМИТЕ И НАРОДА НИ В БАНКИТЕ И НА ОБОРОТНИТЕ ПАРИ НА БЪЛГАРИТЕ, С КОИТО ПРЕЖИВЯВАТ!!!

Която офанзива по всичко личи, че алчните и безродни управници планират да завършат преди влизането на България в еврозоната!!!!

Н.Григоров

Карикатури: Димитър Стоилов

 

ОЧАКВАМЕ ПРОГРАМНИТЕ АЛАБАЛИСТИКИ НА УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ

Правителството на Герб до няколко седмици щяло да обяви управленската си програма!

Пише вестник 24 часа от 11.06.2017 година.

Като прочетох горното, стана ми и смешно и тъжно:

Защото досега НИТО ВЕДНЪЖ ГЕРБ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ след 1989 година НЕ СА ПРЕДСТАВИЛИ И НЕ СА УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ ПО ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА ПРОГРАМА.

Затова и България ВЕЧЕ Е ПОСЛЕДНА НА БАЛКАНИТЕ ПО УСЛОВИЯ ЗА НОРМАЛЕН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!!!

 

Че кьопавите ни управници превърнаха милата ни татковина ОТ ПЪРВА НА БАЛКАНИТЕ в СВЕТОВЕН ОСТРОВ НА СТАБИЛНА МИЗЕРИЯ И СЪСИПИЯ!!!

На мен лично досегашните действия и приказки на Герб и партньорите им ПАТРЕОТЕ в коалицията за голямо съжаление подсказват, че ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА им програма ще бъде всичко друго, НО НЕ И ИСТИНСКА ПРОГРАМА ЗА РЕВОЛЮЦИОННА ПРОМЯНА НА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ.

Въпреки че в момента съществуват ИДЕАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА РЯЗКА ПРОМЯНА КЪМ ПО - ДОБРО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!

Което трябва да е цел НОМЕР ЕДНО НА ВСЕКИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРСКИ УПРАВНИК!!!

И при наличие НА ДОБРА ВОЛЯ, при осъзнаване НА ФАКТА че ХОРАТА СА ГЛАВНОТО БОГАТСТВО НА БЪЛГАРИЯ И ПОНЕ МАЛКО РОДОЛЮБИЕ МОГАТ ДА СЕ НАПРАВЯТ СТРАХОТНИ ПРОМЕНИ В ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ:

НАПРИМЕР САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА ЕДНО ИСТИНСКО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО МОЖЕ:

1.Да намали данъчната тежест от сегашните грабителски 50 процента на 35- 40 процента от целия доход на българите.

2.Да намали поне с 50 процента времето, което българите и българския бизнес губят от държавната бюрокрация.

3.Да изравни лихвите по банковите кредити с европейските!

4.Да направи минималната заплата на 700 лева.

5.Да вдигне минималната пенсия на 300 лева.

6.Да осигури на всички деца на България минимум 70 лева МЕСЕЧНИ ДЕТСКИ надбавки!!

7.Да съкрати държавните разходи най малко с 40 процента.

8.Да съкрати държавната администрация минимум с 30 процента.

9.Да спре ИЗЦЯЛО държавните харчове по големи проекти, които са просто КАНАЛИ за източване на държавата.

10.Да стабилизира здравната система чрез предоставяне на правото на здравно осигуряващите САМИ ДА СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ, КОИТО СА ЗАДЕЛИЛИ ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ, а не държавните чиновници да ги ограбват с най различни фокуси.

11.Да създаде условия за привличане на стотици милиарди чужди инвестиции!

12.Да спре тормоза над малкия и среден БЪЛГАРСКИ бизнес.

И много други полезни неща за България и за българския народ.

За които ИМА ЧУДЕСЕН, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОГАТ ОПИТ В ЦЕЛИЯ СВЯТ.

Иска се само управниците ни да имат български сърца, души и разум и съвсем естествено да не ги мързи.

Разбира се и да не са толкова крадливи както досега.

И АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - ДА НЕ СА ЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ И СЪРБИЯ - НАЙ ВЪРЛИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Но такава БЪЛГАРСКА програма от това правителство НЯМА ДА ВИДИМ даже и насън!!!!

Ще видим САМО РАЗТЯГАНЕ НА ЛОКУМИ, ОБЩИ ТАРИКАТСКИ ПРИКАЗКИ, ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ С НЯКАКВИ ТРОХИЧКИ ЗА ОТДЕЛНИ ХОРА И ПОРОЙ ОТ ПРАЗНИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ОБЕЩАНИЯ, БЕЗ НИКАКВИ КРАТКИ КОНКРЕТНИ СРОКОВЕ.

Напротив!!

ВСИЧКИ БЛАГИНИ, КОИТО ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ НАПРАВЯТ ГЕРБ И ПАТРЕОТЕТО ЩЕЛИ ЕВЕНТУАЛНО ДА СЕ ВИДЯТ В КРАЯ НА МАНДАТА??????

С други думи трай коньо за зелена трева!!!

Как ми се иска да ме опровергаят управниците!!!

Н.Григоров

Карикатури: Димитър Стоилов.

 

ИЗВОДИ, ПРЕПОРЪКИ, ВЪПРОСИ И ОЧАКВАНИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С НАПРАВЕНАТА ПОКАНА ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РУСИЯ ДА ПОСЕТИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА

Организационен комитет начело с президента Радев покани руския президент Владимир Путин да посети България през 2018 година.

От тази покана съвсем нормално възникват следните логични изводи, препоръки, въпроси и очаквания:

1. Президентът Радев и учените от организационния комитет да седнат и да прочетат МНОГО ВНИМАТЕЛНО САН СТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР.

Като специално внимание обърнат на чл.8. и чл.19 от договора, ГОДИШНИНАТА ОТ КОЙТО ДОГОВОР ЩЕ ЧЕСТВАТ КОМИТЕТА И ГОСТА.

 

2. Председателят на БАН да осигури някой добър филолог, който филолог да ограмоти президента Радев относно значенията на думите ОКУПАЦИЯ И ОСВОБОЖДЕНИЕ.

И да му докаже нагледно на председателя на организационния комитет че двете думи имат съвсем различно значение.

Па да кажат учените от БАН къде по света тържествено честват окупацията на дадена държава ОТ НАЙ ЖЕСТОКИЯ И ВРАГ И УНИЩОЖИТЕЛ????

3. Организационният комитет да потърси и посочи пред целия български народ евентуалните добрини, които е направила Русия на България през 19, 20 и 21 век.

Защото четящите българи ДОСЕГА НЕ СА ОТКРИЛИ НИТО ЕДНА ДОБРИНА ОТ СТРАНА НА РУСКАТА ДЪРЖАВА КЪМ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

4. Другарят Радев да запита ПУБЛИЧНО ГОСТА СИ, ЗАЩО РУСИЯ И ДНЕС ПОДДЪРЖА РУСКО-СРЪБСКО-КОМИНТЕРНОВСКАТА ЛЪЖА МАКЕДОНИЗМА И СРЪБСКАТА ТЕРОРИСТИЧНА ШАЙКА ОМО „ИЛИНДЕН”!

5. Разходите по посещението да чия сметка ще бъдат??

Защото Русия ни ограби с прекомерни цени на природния газ и абсолютно НЕКОРЕКТНИ НЕУСТОЙКИ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ С ОКОЛО 7 МИЛИАРДА ЛЕВА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ.

6. САЩ, Европейския съюз и НАТО би трябвало да знаят, че цялата информация, която е известна на българските управници за тях, сега ще бъде предоставена на руския президент.

Цялата до последната запетайка!!

И че на всички срещи ще се търсят начини за подписване на споразумения, заобикалящи и пренебрегващи интересите на България, на САЩ, на ЕС и НАТО.

И разбира се ограбващи благата на всички, а най много на България и на Българите.

7. Сега кмета на Свищов ще си скъса тирантите от натягане в национално предателските си опити да ни натрапи паметника на руския император Александър Втори в Свищов.

8. Българският народ да се подготви за НОВО ЗАТЯГАНЕ НА КОЛАНИТЕ И ЗА НОВИ МИЛИАРДНИ ЗАЕМИ.

Защото Русия затъва с всеки изминат ден все по дълбоко и дълбоко и ще гледа максимално да източи България.

А това е много лесно, като се .знае че руско-зависими хора управляват България.

Няма да бъда изненадан от някое НОВО нагло посегателство на управниците върху спестяванията на българите!!!

В нормалните държави посещенията на държавни ръководители водят до нормализиране на отношенията и съответни НОВИ придобивки за всяка държава и народ.

ПРИДОБИВКИ, А НЕ ЗАГУБИ!!!!!

Историята казва, че тези нормални принципи НИКОГА НЕ СА ВАЖАЛИ В ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ПОРОБИТЕЛКАТА РУСИЯ И ПОРОБЕНАТА БЪЛГАРИЯ.

И СЪМ СЪВСЕМ СИГУРЕН, че предстоящото посещение на руския държавен глава у нас през 2018 година отново ще потвърди историческата практика.

Н.Григоров

Карикатура: Димитър Стоилов.


ОТНОВО ИЗБУЯВА ШУМКАРСКАТА ОМРАЗА НА РУСКО БОЛШЕВИШКИТЕ УПРАВНИЦИ КЪМ БЪЛГАРИТЕ В ЕВРОПА.

Крадене, лъжене, ограничаване, максимално вгорчаване на живота на българите – това са главните характерни черти на дейността на новите управници:
Съдете сами:
1. ОТНОВО повишават цената на тока. 
Защото парите от сметките на тока ПОСТЪПВАТ РЕГУЛЯРНО ВСЕКИ МЕСЕЦ. 
Историята казва, че руско комунист ако не открадне от народа, не може да спи!
2. Забраняват кеш плащанията над 1000 лева!
С други думи набутват народа в кошарата на банкерите, които банкери ДАВАТ НАЙ-СКЪПИТЕ КРЕДИТИ В ЦЯЛА ЕВРОПА И ДЕРАТ КЛИЕНТИТЕ СИ С ЖЕСТОКИ ТАКСИ!
За загубеното време да не говорим!

Удар с двойно действие – хем допълнително се ограбва БЪЛГАРСКИЯ народ, хем максимално се затруднява дейността на малкия и среден БЪЛГАРСКИ бизнес!
3. Лъжат майките да се върнат на работа, за да им дават ПОЛОВИНАТА ОТ ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА ЗА БРЕМЕННОСТ И РАЖДАНЕ!!
Другата половина ИСКАТ ДА Я ОТКРАДНАТ!!!!
Питанка: Ами като са толкова загрижени за демографската криза, ЗАЩО НЕ ДАВАТ ЦЯЛОТО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА МАЙКИТЕ, които се върнат на работа?????
Тук РУСКО ПАТРЕОТА, отговарящ за демографската криза, МЪЛЧИ КАТО ПУКЕЛ. 
4. Пак предлагат уседналост за всички избори!
ОТНОВО ИЗБУЯВА ШУМКАРСКАТА ОМРАЗА НА РУСКО БОЛШЕВИШКИТЕ УПРАВНИЦИ КЪМ БЪЛГАРИТЕ В ЕВРОПА. 
Защото тези БЪЛГАРИ прекрасно виждат тъпотията и нечуваната кьопавост на българските управници и вече са потенциална заплаха за съсипващите България ПСЕВДО УПРАВНИЦИ. 
Както се казва :Денят се познава от сутринта, напънала се планината, та родила мишка, вълкът все към гората гледа а РУСКО БОЛШЕВИКИТЕ КЪМ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ. 
С други думи нищо ново под слънцето. 
ПРОСТО ВОЙНАТА НА РУСКО БОЛШЕВИШКАТА ШУМКАРСКА КАСТА /днес представена в парламента от Герб, БСП, ДПС, Воля и РУСКО ПАТРЕОТЕ / СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА ПАРИТЕ И ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ ПРОДЪЛЖАВА!!!
И така ще бъде, докато бългаомразците са на власт!!!
Защото те друго не знаят и не могат да правят!!!!

Н. Григоров

Карикатурите на Димитър Стоилов прекрасно илюстрират ВОЙНАТА НА УПРАВНИЦИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

 

ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ЖЕСТОКИТЕ ДАНЪЦИ ОГРАБВАТ ПОЛОВИНАТА ОТ ДОХОДИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО

резултат на абсолютно некадърното управление през така наречения преход, в момента нашето любимо отечество България затъва по всички направления – буксуваща икономика, запустяващи села и по малки градове, вилнееща навред жестока демографска криза, а на хоризонта не се вижда никаква надежда за излизане от неокомунистическото блато.

И вече всеки българин прекрасно вижда, че главната причина България да е на последно място в Европа и на Балканите ПО УСЛОВИЯ ЗА НОРМАЛЕН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ са АБСОЛЮТНО КЬОПАВИТЕ И ПРОДАЖНИ българските управници.

 

Които управници вместо да работят за България и за българския народ, НАЙ-БРУТАЛНО ВОДЯТ ОЖЕСТОЧЕНА, ТОТАЛНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ФРОНТОВЕ.

И които чрез най-различни данъци и такси ОБИРАТ НАЙ-БЕЗЦЕРЕМОННО ПОЛОВИНАТА ОТ ДОХОДИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО.

И което е още по лошо:

НАЙ-МНОГО ОТ ТАЗИ ШУМКАРСКО - ОБИРДЖИЙСКА ДЕЙНОСТ СТРАДАТ ОНЕЗИ БЪЛГАРИ, КОИТО НАЙ-СЪВЕСТНО СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ И ЦЯЛАТА ИМ ДЕЙНОСТ СЕ ИЗВЪРШВА НА СВЕТЛО ПО ДЪРЖАВНИТЕ ПРАВИЛА.

В резултат на което у нас се стига до един жесток парадокс:

Данъчното бреме в България е с 40 процента по високо отколкото в САЩ.

При това тези проценти бяха изчислени, преди новия президент на САЩ да направи рязкото намаление на данък печалба от 35 на 15 процента!!!!!

Беглият анализ на близката история на това ЖЕСТОКО КЪРДЖАЛИЙСКО –БОЛШЕВИШКО ОБИРДЖИЙСТВО на българския народ от управляващите, показва следните по – главни причини :

1.Генетичната обирджийско - шумкарска увреденост на управляващата руско-сръбско болшевишка каста.

Всеизвестно е че с помощта на руско-съветските танкове, автомати и щикове през 1944 година на власт бяха поставени криминални престъпници, терористи и национални предатели, /тогавашната утайка на българското общество/чиято основна дейност беше насочена към максимално ограбване на българите чрез най-жестокия терор, вилнял по българските земи в цялата ни история.

Днес управляват наследниците на тези разбойници, които явно са наследили ОСВЕН ВЛАСТТА и НЕИСТОВИЯ МЕРАК на дедите им към богатствата на българите.

2.Абсолютното безродие и безкрайно РОДООТСТЪПНИЧЕСТВО на управниците, които са тотално ампутирани от чувството за българска национална принадлежност.

От държавническите им действия и бездействия прекрасно се вижда, че руско-болшевишките ни управници НЕИСТОВО МРАЗЯТ БЪЛГАРИЯ, НЕИСТОВО МРАЗЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ОСОБЕНО МНОГО НЕИСТОВО МРАЗЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА.

И тази си НЕИСТОВА БОЛШЕВИШКО -ШУМКАРСКА омраза те изразяват в БЕЗБОЖНО вдигане на данъците СПЕЦИАЛНО НА БЪЛГАРИТЕ.

И търсят ВСЕВЪЗМОЖНИ начини да затормозят нормалната раждаемост сред българската народност чрез ограбването на доходите и !!!!! /Затова 500000 БЪЛГАРЧЕТА ДНЕС НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ НАДБАВКИ/

Затова във всички управници у нас ИЗЦЯЛО ЛИПСВА НЯКАКВА МАКАР И ЕЛЕМЕНТАРНА АМБИЦИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ЖИВОТА на БЪЛГАРИТЕ.

3.Тъй като българските управници са ТОТАЛНО ЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ И СЪРБИЯ,/ НАЙ-ВЪРЛИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД В ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ/, то те явно изпълняват ВЕКОВНИТЕ задачи на господарите си за МАКСИМАЛНО скоростно съсипване на България и българите и изтриването ни от картата на Европа.

А в мирно време най-ефективното съсипване става чрез МАКСИМАЛНОТО ОГРАБВАНЕ НА ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.

И затова се вдигат безбожно данъците.

Затова се търсят всевъзможни начини за измисляне на нови данъци.

4.Изключително голямата болшевишка бюрокрация, която е в пъти по голяма от развитите европейски държави.

Която бюрокрация освен че ДЕНОНОЩНО пречи на ускореното развитие, но и постоянно търси всевъзможни НОВИ данъци и НОВИ начини за вдигане на данъците и разширяването на техния обсег.

5.Космическото източване на държавния бюджет с гигантомански държавни проекти като АЕЦ Белене и Южен поток.

Практиката показва, че руско болшевишките ни управници ДОСЕГА НЕ СА ОСЪЩЕСТВИЛИ НИТО ЕДИН ГОЛЯМ ПЕЧЕЛИВШ СТОПАНСКИ ОБЕКТ.

Както например в Египет с построяването на успореден канал на Суецкия.

Някои историци казват, че с източването на България ЧРЕЗ ГОЛЕМИТЕ ОБЕКТИ управниците ни си плащали ВАСАЛСКИЯ ДАНЪК към Русия, от която са тотално зависими..

6.Тоталната липса на някакъв контрол по харчовете на управниците води избуяването на космическа алчност, която управниците могат да задоволяват само ЧРЕЗ ПРЕКОМЕРНО ВДИГАНЕ НА ДАНЪЧНАТА ТЕЖЕСТ във всички възможни посоки.

Тук като пример може да се посочат идиотските идеи на здравното недоразумение Москов за по високи данъци на вредните храни и КЪРДЖАЛИЙСКИЯ ДАНЪК СЪС ЗАДНА ДАТА ЗА СЛУЖЕБНИТЕ АВТОМОБИЛИ, въведен от Герб.

7.Вродената тъпотия на българските управници, КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА СХВАНАТ, ЧЕ НИСКИ ДАНЪЦИ СЕ СЪБИРАТ МНОГО ПО ЛЕСНО И ВИНАГИ СЕ СЪБИРАТ В ПОВЕЧЕ.

Прекрасен пример за това е плоския данък, които извади на светло стотици милиони от българските икономика.

Все още нашите пишман държавници поради своето вродено БЪЛГАРОМРАЗИЕ И НЕИСТОВА АЛЧНОСТ не могат и не искат да схванат, че при по ниски данъци, в бюджета ще влизат МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ

8.Неистовия страх от истински реформи в управлението на страната, които ще доведат до колосални икономии от държавния бюджет и децентрализация на някои дейности.които дейности ограбват допълнително народа и пречат на ускореното развитие на България.

Всичките тези причини и някои други като тях са довели до днешното жестоко данъчно бреме, което ограбва ПОЛОВИНАТА ОТ ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ, КОЕТО ДАНЪЧНО БРЕМЕ СПЪВА ЖЕСТОКО БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА ЗАСИЛВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА.

Спъва естественото развитие на българското общество.

И доказва ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, че управляващата руско-сръбско болшевишка каста на практика ДНЕС ВОДИ ОЖЕСТОЧЕНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Война за неговото максимално ограбване, за ежедневното спъване на неговото нормално развитие и за постепенното му изтриване от картата на Европа.

ЗАТОВА В БЪЛГАРИЯ ДАНЪЦИТЕ ОГРАБВАТ ПОЛОВИНАТА ОТ ДОХОДИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО.

И скоро няма да бъдат намалени!

Н.Григоров

Карикатури:Димитър Стоилов

 

ЗАЩО ХИЧ НЕ ВЯРВАМ НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОЙКО БОРИСОВ

Отшумяха изборите!

БСП И ДПС жално ближат в опозиция лютите рани, които сами си причиниха с досегашната си ИЗЦЯЛО АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА ПО ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ !

Герб и ПАТРЕОТЕТО стъкмиха ново правителство, което ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ хич, ама хич не ме радва!!!

И нямам АБСОЛЮТНО НИКАКВИ илюзии, че това правителство ще свърши нещо полезно за България и за хората на България.

Главният извор на моя ДЪЛБОК песимизъм е досегашната дейност на правителствата на Бойко Борисов и куците И НЕФЕЛНИ предизборни програми на Герб и руско патреотето.

И разбира се първите словесни изявления и действия на управляващите като лица и партии по изключително важни национални въпроси!

 

1.Пътищата за ускорено икономическо развитие на малки и големи държави са всеизвестни!

И проверени и изпитани в практиката!!!

Просто човек трябва да има желание да ги научи и да ги приложи при съответното управление.

Например четирите принципа на американския президент Рейгън, с които той раздвижи американската икономика и които принципи НАВСЯКЪДЕ дават отлични резултати, където са приложени.

Досега г-н Борисов И ПРЕЗ ДВАТА СИ МАНДАТА НА УПРАВЛЕНИЕ не показа че се интересува от такива пътища и изобщо не се опита НИТО ВЕДНЪЖ да направи нещо подобно за измъкване на България от пост комунистическото блато!

Ама нито веднъж.

2.Все още и ГЕРБ и ПАТРЕОТЕТО не са разбрали, че истинското богатство на една държава е народа на държавата, свободата и богатствата на този народ.

А това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЯТ българските политици и да работят денонощно за своя народ, който им плаща АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ХАРЧОВЕ.

И от който народ грабят управниците несметни богатства.

И че основното задължение на всяко управление е КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО МАЛКО ДА ПРЕЧИ НА НАРОДА В НЕГОВАТА ТРУДОВА И ЖИТЕЙСКА ДЕЙНОСТ.

По малко да пречи, а колкото се може повече ДЕНОНОЩНО да помага.

3.Нито веднъж досега при своето управление ГЕРБ НЕ СЕ ОПИТА ДА СЪКРАТИ ДЪРЖАВНИТЕ РАЗХОДИ.!

Ама нито веднъж.

Въпреки че имаме държавна администрация в някои посоки по-голяма в пъти от администрацията на много по големи от нас европейски държави.

4.Нищо не направиха ГЕРБ за пресичане на газовия рекет от Русия над България, при който рекет в последните десетина години България е ограбена с 6-7 милиарда лева ОТ ПРЕКОМЕРНОТО ЗАВИШЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ.

Тук задължително следва да подчертаем факта, че САМО БЪЛГАРИЯ СЕГА НЯМА ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ГАЗПРОМ ЗА ВРЪЩАНЕ НА НАДВЗЕТИТЕ МИЛИАРДИ?????

Въпреки че тези ОТКРАДНАТИ ОТ ЗАЛЪКА НА НАРОДА милиарди стигат и артисват да въоръжим българската армия с най-съвременни НОВИ САМОЛЕТИ НАПРИМЕР барабар с кораби и подводници!

5.Без да се извади истината на показ и БЕЗ да се накажат виновните, бяха изплатени на Русия 1,3 милиарда лева НЕУСТОЙКИ за АЕЦ Белене, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМА ПОДПИСАН ДОГОВОР ЗА ЦЕНТРАЛАТА.

И сумата беше изплатена НЕЗАБАВНО без разтакаване, като при повишението на заплатите на учителите и минималните пенсии!

6.АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ НАПРАВИХА ДОСЕГА ГЕРБ И ПИШМАН ПАТРЕОТЕТО ЗА СПИРАНЕ ГЕНОЦИДА НАД 2,5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ В СЪСЕДНИТЕ СТРАНИ.

Ама абсолютно нищо.

Дори и поне една стъпка за гарантиране спазването на ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ нормални човешки права на българите в Румъния, Сърбия БЮР Македония и Гърция!!!

И даже в програмите си ГЕРБ И Патреотето НИЩО НЕ ПРЕДВИЖДАТ В ТАЗИ ПОСОКА!!!

7.Нищо не са направили и двете партийни формации на новото управление за озаптявяне на енергийните монополи, които съсипаха живота на хиляди българи.

8.Сега за отговарящ за демографската криза е назначен човек, който се изцепи гръмогласно преди време, че ще бори демографската криза с ДВУДЕТЕН семеен МОДЕЛ?????!!!!!

Наред с тези ТЪЖНИ КОНСТАТАЦИИ, има и редица други конкретни факти, които засилват песимизма относно българополезната дейност на новото българско правителство:

Цялостната досегашна управленческа дейност като премиер на България навежда на мисълта, че г-н Борисов :

а/Мрази българските деца – затова около 500000 български деца НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ НАДБАВКИ, ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ РАБОТЕЛИ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО УПРАВНИЦИТЕ НИ СМЯТАТ ЗА НОРМАЛНО.

Освен това г-н Борисов изключително горещо поддържаше вредно здравния министър Москов, който купи 100000 ОТРОВНИ ТУРСКИ ВАКСИНИ ЗА 100000 БЪЛГАРСКИ ДЕЦА.

б/Мрази българските студентки майки, поради което им отне майчинските?!?!?

в/Мрази българските инвалиди- по времето на неговото управление социалното зло Калфин посегна и на пенсиите на инвалидите

Което посегателство явно ще продължи, ,защото г-н Каракачанов каза, че ще вземат пари за повишаване на пенсиите от пенсиите за инвалидите.

г/Мрази всички, които по някакъв начин искат да получат достойно заплащане на своя труд

Тук ВЕДНАГА може да се посочат учителите, които се разтакават вече втора година с празни обещания винаги в стил по - късно, след няколко месеца, след няколко години.

Сега пак увеличението се отлага за есента.

д/Мрази българския бизнес – Затова го накара със специален закон да плаща на държавата новоизмислени данъци ЗА МИНАЛИ ГОДИНИ !

Което си е чист рекет и брутално изнудване!!!

Затова и в България рязко намаляват чуждите инвестиции

Е/Мрази България, след като благодарение и на неговото управление България е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕВРОПА И НА БАЛКАНИТЕ ПО НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ НА ЖИВОТ.

На всичкото отгоре новото правителство се насити с ВЪРЛИ РУСОФИЛИ, като се отстраниха двамата министри от миналото правителство, които ЕДИНСТВЕНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО често казваха истината относно руската антибългарска политика.

Лично аз никога не съм си и помислял, че тези няколко съществени пропуска са от незнание!!!

Колкото и голямо да е незнанието, то винаги може да се преодолее с четене и повече НАРОДО И ДЪРЖАВНО ПОЛЕЗАН ТРУД!!!

И с ИСТИНСКО БЪЛГАРСКО РОДОЛЮБИЕ, разбира се

А в НОВАТА ПРАВИТЕЛСТВЕНА КОАЛИЦИЯ изобщо не виждам и капчица желание за народо полезна дейност!!!

Затуй от това правителство не очаквам НИЩО ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БЪЛГАРИТЕ.

Напротив:

Очаквам само НАЙ ЛОШИТЕ РЕШЕНИЯ, ВИНАГИ В ПРОТИВОРЕЧИЕ С БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!

И винаги в посока МАКСИМАЛНО ОГРАБВАНЕ И СЪСИПВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ!!!!

Очаквам ОЩЕ ПО ГОЛЯМО ОБЕДНЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ОПУСТЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА!!!

Очаквам и това правителство да ПРОДЪЛЖИ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЙТО ЗАПОЧНА ПРЕЗ 1944 ГОДИНА !!

И продължава и до днес!

И то не само в съседните страни, но и в нашата татковина България!!

Бог да ни е на помощ.

Защото ще ни управлява поредното правителство на руско-сръбско болшевишките еничари, които след 1944 година донесоха на българсикя народ най-големите бедствия и нещастия в цялата ни история!!!!

Никола Григоров

Карикатура: Димитър Стоилов.

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО

С пожелание за много здраве, късмет, любов и мечтаното щастие за всички българи християни.

И всички други граждани на България!

И дано Господ направи така, че през тази година да бъдат направени първите стъпки за освобождаване на изстрадалото ни Отечество България от УПРАВЛЯВАЩАТА, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНА РУСКО-СРЪБСКО-БОЛШЕВИШКА КАСТА!

 

Дано Господ ВНЕСЕ просветление и всички българи да разберат горчивата истина, ЧЕ УПРАВЛЯВАЩАТА РУСКО-СРЪБСКО-БОЛШЕВИШКА КАСТА не управлява България,  както управляват нормални управници, а ежедневно ВОДИ ОЖЕСТОЧЕНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД С ВСИЧКИ СИЛИ И СРЕДСТВА ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАПРАВЛЕНИЯ!!!!!

С една единствена цел:

МАКСИМАЛНО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ПОСТЕПЕННОТО МУ ИЗТРИВАНЕ ОТ КАРТАТА НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ В УГОДА НА РУСИЯ И НЕЙНИТЕ СЪЮЗНИЦИ НА БАЛКАНИТЕ!

И резултатите са налице:

От първа страна на Балканите, България вече е последна по почти всички показатели за нормален човешки живот!

И за да излезем от тази ситуация,следва да си спомним старата българска поговорка:

ПОМОГНИ СИ САМ, ЗА ДА ТИ ПОМОГНЕ И ГОСПОД!!!!

А всяко избавление навсякъде започва с ПРОСВЕТЛЕНИЕ!

ДА ЗНАЕШ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА, ОТКЪДЕ ИДЕ И КАКВИ СА ПЪТИЩАТА ЗА НЕГОВОТО РЕШАВАНЕ!

Останалото много точно е казано от Господ:

ИСКАЙТЕ - ЩЕ ВИ СЕ ДАДЕ, ТЪРСЕТЕ - ЩЕ НАМЕРИТЕ, ПОХЛОПАЙТЕ - ЩЕ ВИ СЕ ОТВОРИ!

ХРИСТОС ВОСКЕСЕ!!!!!КМЕТОУГОДНА ЗАЩИТА НА НАТРАПЕНИЯ НА СВИЩОВ ПРОПАГАНДЕН ПАМЕТНИК НА АЛЕКСАНДЪР ВТОРИ - ПО ЧИЯТО ВОЛЯ И С ПРЯКОТО УЧАСТИЕ НА ПРЕДСТАВИТЕЛЯ МУ В ТУРЦИЯ ГРАФ ИГНАТИЕВ Е ЕКЗЕКУТИРАН АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

На 07.04.2017 година свищовския вестник "Дунавска зора" помества статия на Янка Боянова - главен редактор на вестника относно дискусията, която се проведе за натрапвания на Свищов от руската пропаганда паметник на Александър Втори - ОКУПАТОРЪТ НА БЪЛГАРИЯ, КАСАПИНА НА БЪЛГАРИЯ, РАЗПОКЪСАЛ ЖЕСТОКО БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЛИЩЕ, БРУТАЛНИЯ РЕКЕТЬОР НА БЪЛГАРИЯ, НАЛОЖИЛ НИ ЖЕСТОКИ ПАРИЧНИ САНКЦИИ ЗАЩОТО НИ Е ОКУПИРАЛ!!!!

 

Императорът на държавата, донесла най-жестоките беди на българския народ в цялата ни история, с пряката помощ на която на нас българите ни са отнети 93,4 х.км2 изсконни български земи, държавата донесла ни жестокото руско-болшевишко иго през 1944 година, което върна България най-малко сто години назад в историческо и развитие.

И още много други жестоки беди и нещастия.

Страна, която и ДНЕС НИ ОГРАБВА БРУТАЛНО И ЖЕСТОКО С БЕЗБОЖНО ВИСОКИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА.

В своята статия г-жа Боянова:

1.Посочва, че на срещата са се казали много неистини.

2.Гостите от София сме били с арогантно възмутително, надменно, цинично поведение!!!!

3.Говорело се малко по темата????

4.Гостите са били подбрани специално противници на паметника.

И т.н.

Статията поместваме по-долу.

От кметоугодната статия на г-жа Боянова възникват много въпроси:

1.Тя беше там, ЗАЩО НЕ СЕ ИЗКАЗА И НЕ ОПРОВЕРГА НЕИСТИНИТЕ????

2.Защо г-жа Боянова не посочи поне във вестника неистините???

3.Защо не пише по подробно г-жа Боянова за изказванията на гражданите на Свищов - ВИДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СВИЩОВСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ професори и други научни работници КОИТО ДО ЕДИН СЪВСЕМ АРГУМЕНТИРАНО БЯХА ПРОТИВ ПАМЕТНИКА!!!

4.Защо г.жа Баянова не си каза аргументите си в полза на паметника по време на дискусията?

Или не и стискаше, защото знаеше че ще бъде ТОТАЛНО ОПРОВЕРГАНА И ОТ УЧЕНИТЕ НА СВИЩОВ

5.Пропуснала е да отбележи г-жа Боянова, че за издигане на паметника се изказаха само АБСОЛЮТНО БЕЗГРАМОТНИ ХОРА И ПРОСТИ И НЕВЕЖИ ПАРТИЙНИ ПРОПАГАНДАТОРИ?

/За подсещане нека г-жа Боянова да прегледа отново записа на дискусията/

За това че са прехвърчали искри на дискусията, да си спомни госпожата житието на Свети Методий, който казва,че се е изпотил, защото е спорил с простаци.

6.Пропуснала е главната редакторка факта, че имаше на дискусията един безродник, КОЙТО РАЗВЯВАШЕ РУСКО ЗНАМЕ В БЪЛГАРСКИЯ ГРАД СВИЩОВ,

7.Пропуска в статията си Боянова факта, че се предложи в Свищов да се издигне паметник на ГЕРОЯ ОТ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, РОДЕНИЯ В СВИЩОВ ГЕНЕРАЛ ПАНТЕЛЕЙ КИСЕЛОВ.

8.Подминала е с лека ръка главната редакторка мненията на двама видни професори от Велико Търновския университет, КОИТО КАТЕГОРИЧНО ОТХВЪРЛИХА ИДЕЯТА ЗА ИЗДИГАНЕ НА ПАМЕТНИК НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА В СВИЩОВ.

9. Не е разбрала още г-жа Боянова, ЧЕ СВИЩОВ Е БЪЛГАРСКИ ГРАД, ЧЕ ИЗТЪПАНЧВАНЕТО НА ПАМЕТНИК НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА В СВИЩОВ Е КИНЖАЛЕН УДАР В СНАГАТА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!

10.От статията ярко проличава факта, че г-жа Боянова изобщо не познава творчеството на Раковски, на Ботев, Захари Стоянов, Стефан Стамболов и редица други видни български възрожденци и революционери, посочили вражеската дейност на Русия спрямо България и българския народ.

В заключение искам да отправя едно предизвикателство към г-жа Боянова!

Ако иска и ако и стиска да проведем публичен дебат по темата в Свищов.

Може да си вземе колкото си иска съветници и помощници, които обаче трябва само да мълчат когато аз говоря и да не ме прекъсват.

Най-много в случая ме боли от факта, че главен редактор на БЪЛГАРСКИ вестник брани интересите на НАЙ-ВЪРЛИЯ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ДВА ПЪТИ ИЗГОРИЛ РОДНИЯ И ГРАД СВИЩОВ.

Вместо да брани със зъби и нокти Свищов, България и българските национални интереси.

Н.Григоров