СРЪБСКО-ТУРСКИЯТ ЗАГОВОР СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ НА ДВАМАТА БЪЛГАРОМРАЗЦИ БОРИС ТАДИЧ И АБДУЛЛАХ ГЮЛ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА

На 27 април тази година вестник „Труд” помести едно кратко съобщение за проведена важна среща на турския президент Абдуллах Гюл с лидерите на Босна и Херцеговина и Република Сърбия в сръбския град Караджорджево, където била обсъдена ситуацията в региона и задълбочаването на приятелските отношения между трите страни. На срещата президентът Гюл „дебело” подчертал, че Балканите не са периферията, а сърцето на Европа и че целият район трябва да мине „под чадъра” на ЕС и НАТО. Сиреч, пак си направил поредната САМОПОКАНА българомразецът Гюл за евентуалното влизане на Турция в ЕС. Както се казва в една стара поговорка, хората не го искат в селото, а той  пък иска в поповата къща. Тази среща като че ли остана незабелязана за политическите ни наблюдатели и особено за нашите държавни ръководители, въпреки че вече всеки четящ българин знае за поредния коварен антибългарски съюз между Сърбия и Република Турция, потвърден и подпечатан наскоро с наглата и цинична подкрепа от Турция в Съвета на Европа за сръбската терористична банда - антибългарската псевдопартия ОМО „Илинден”.


Борис Тадич и Абдуллах Гюл на срещата в Караджорджево

Та срещнаха се двамата заклети българомразци, които, както в злощастната 1913 г., и сега пак обединяват и координират усилията на управляваните от тях страни, този път за унищожаването на българския народ във Вардарска и Пиринска Македония. Първият българомразец, Борис Тадич, ръководи страната, която и днес най-брутално и безцеремонно упражнява тотален геноцид над българите в Сърбия, а чрез сърбоманските си слуги и в концлагера само за българи БЮРМакедония. Вторият българомазец, комшията Абдуллах Гюл, предвожда Република Турция, която държава, вместо да се бори за спазването на човешките права и да следва европейския път на развитие, открито и цинично подкрепя геноцида над българите в БЮРМакедония, а даже всеотдайно поощрява наглите териториални претенции на Сърбия към Пиринския край. Сигурно защото вече си е осигурил  помощта на Сърбия за Турция в новите й планове за заграбване на източните български земи и Родопския край. Или направо казано, проведена е среща между един явен и доказан международен престъпник по Конвенцията за преследване и наказване на престъплението геноцид срещу човечеството и един негов самопризнал се с делата си съучастник в това престъпление. Ето и доказателствата за това:
1. Сърбия вече повече от 90 години хвърля всички сили и средства за унищожаването на българите в самата Сърбия и окупираната от нея БЮРМакедония, където САМО НА БЪЛГАРИТЕ не се зачитат елементарните човешки права, в крещящо нарушение на всички международни закони и на подписаните договори от самата Сърбия, съгласно които владее тези древни български земи. И днес в ръководената от президента Тадич Сърбия българите нямат право на български училища, на български църкви, на български вестници, радио, телевизия и книгопис и са подложени на нечуван държавен терор само заради българския си произход.
2. Сърбия, съвместно със Съветска Русия, специално създаде и налага с нечуван терор чрез своите еничари вече 65 години във Вардарска Македония дебилската лъжа - македонизма, с една-единствена цел - да денационализира българите там и след това неусетно да ги сърбизира.
3. Сърбия най-безцеремонно и нахално създаде и поддържа в България уродливото си отроче ОМО „Илинден” с коварната и античовешка цел да приложи македонизма и в Пиринския край за денационализация на българите там и като повод за териториални претенции и посегателства към този най-български от столетия район на милото ни Отечество!
4. Сърбия днес най-брутално и цинично ни натиска заедно с Русия в Съвета на Европа да регистрираме подривната шайка ОМО „Илинден” като официална партия, което уродче, съгласно програмата му, си е направо антибългарска терористична банда, основана с единствената цел - унищожаването на българите и всичко българско в Пиринския край. А това, съгласно международните закони и конвенции, по всички правила е античовешко престъпление, плачещо директно за съда и затвора в Хага.
5. Турция пък, водена от нейния президент, българомразеца Абдуллах Гюл, най-цинично и безсрамно, в противоречие на цялата турска и световна наука, подкрепи Сърбия в Съвета на Европа в престъпния й мерак за УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ както по Вардарско, така и в Пиринския край. Това тя го извърши чрез откритата си подкрепа за сръбската терористична организация ОМО „Илинден”, за която престъпна банда Турция брутално ни притиска да я регистрираме официално като партия, за да може това шумадийско уродче открито да руши отвътре България!


Борис Тадич и Абдуллах Гюл на срещата в Караджорджево

Или двамата най-върли душмани на българския род се събраха на раздумка и кроежи как да продължат антибългарската си дейност в град Караджорджево, града, кръстен на най-големия българомразец и българоубиец - Александър Караджорджевич! Това пък, съм сигурен, че хич не е случайно! Защото град, кръстен на символа на антибългаризма, е съвсем подходящ за доуточняване на съвместните им планове за ликвидацията на българите. И понеже напоследък на двамата заговорници им лъснаха коварните планове против България, сега двамата българотрепачи се сетиха да помислят за някаква по-сериозна маскировка на антибългарските си замисли и за някакви нови сладникави медийни заблуждения относно истинските им намерения. Ето как формулира новата допълнителна задача за маскировка на съвместната им антибългарска дейност сръбският президент - българомразецът Борис Тадич:
„Заедно трябва да се борим срещу предразсъдъците, произтичащи от тежката ни история!”
Боже, опази! Как му намери цаката сръбският президент Борис Тадич! Каква откровена наглост и бруталност, изразяваща коварството на двама загорели кандидати за Европейския съюз! Вместо двамата съюзници-разбойници сериозно да се замислят и веднага да започнат да спазват елементарните човешки норми и европейски закони в ръководените от тях страни, вместо да прочетат още веднъж подписаните от сръбски и турски държавници международни договори, те тръгват да кроят каква пропаганда да правят, та да маскират своята съвместна антибългарска дейност! Какво безсрамие блика от думите на поредния сръбски ликвидатор на българското племе не само в сръбските вилаети - Западните покрайнини и Вардарска Македония, но и неистов мераклия за етническо прочистване на българския род от  китния Пирински край. За голямо съжаление, във вестника не е записано как двамата българомразци ще се борят с предразсъдъците! Няма нито редче, казано за плановете как двамата злобни заговорници ще маскират съвместната си антибългарска дейност, какви нови лъжи и благи оправдания ще измислят, за да прикрият коварните си замисли за унищожаването на българския род. Как ще си оправдават лудите мераци за бруталната дебългаризация на Пиринския край?
Най-много бях изненадан от турския президент Абдуллах Гюл! Защото той днес има за главна задача в обстановка на растящо недоверие от големите европейски страни, да убеди Европейския съюз в признаването и зачитането от Турция, и особено от нейните ръководители, на европейските закони и ценности в собствената си страна и особено в отношенията й със съседните страни. А в доказването на тази задача, сигурен съм, съвсем не влиза откритата подкрепа на Турция за геноцида към даден народ, особено пък брутална подкрепа за геноцида към народ, чиято държава днес е член на ЕС! Борис Тадич пък е пределно ясен за всеки - наследник на българомразци, наследник на държавници - убийци и варвари, които от десетилетия провеждат геноцид към българския народ, той не иска и никога няма да промени или намали своето българомразие! Даже и да го бутнат до живот в затвора в Хага! Чисто и просто той е израснал с неистовата омраза към нас, българите, и с нея ще си умре, даже и да го носим на ръце!
А е толкоз просто и логично! Само с няколко действия двамата българомразци могат да премахнат геноцида към българския народ в Сърбия и БЮРМакедония, а оттам да няма нужда от смяната на някакви предразсъдъци където и от когото и да било. И при това,  даже и да заслужат признанието на Европейския съюз и на целия свят като хора с европейско мислене и действия. Чисто и просто двамата антибългарски заговорници, ако сериозно искат да влязат в ЕС, трябва да си сменят чипа на омразата към българите и да направят следното:


Борис Тадич и Абдуллах Гюл на срещата в Караджорджево

1. Сръбската държава на г-н Тадич незабавно трябва да спре да упражнява геноцида над българите в Сърбия, като се осигурят нормални човешки права на българското малцинство в Западните покрайнини съгласно подписаните от Сърбия мирни договори и Международни конвенции за правата на човека.
2. Сръбската държава трябва да престане с граничните простотии и гаври с преминаващите границата българи, особено когато носят български книги и искат да отидат на гости при поробените българи в Западните покрайнини.   
3. Сърбия трябва незабавно да спре да лансира просташката лъжа - македонизма, и да подкрепя своето терористично мутантче - престъпната неграмотна шайка ОМО „Илинден”, чиято крайна цел е унищожаването на българската народност в Пиринския край.
4. Сърбия незабавно следва да нареди на слугите си в БЮРМакедония да започнат да прилагат европейските закони за човешките права спрямо българите в Македония и да спрат веднъж завинаги насила да формират сърбо-коминтерновска „македонска” нация край Вардар чрез просташки кражби, извращения и фалшификации на българската история.
5. Сърбия незабавно трябва да престане със заговорите и непрекъснатите кроежи за заграбване на българските земи от Пиринския рай, както и с антибългарската пропаганда в Югозападна България!
6. Турските държавници трябва веднага да отидат в някой турски университет, за да вземат извънредни уроци по история на балканските страни, и особено по история на България от 1393 г. до 1944 г., и да спрат с подкрепата на варварските сръбски антибългарски програми.     
7. Днешните турски управници по най-бързия начин да отидат в някоя психиатрична клиника и да стоят там до пълното и окончателното си излекуване от сръбския бацил на маниакално БЪЛГАРОМРАЗИЕ.


Борис Тадич и Абдуллах Гюл на срещата в Караджорджево

8. Държавните ръководители на Турция незабавно да прекратят подкрепата си в Съвета на Европа за сръбската терористична банда ОМО „Илинден”, която престъпна шайка е създадена от Сърбия за унищожаване на българите в Пиринския край чрез налагане и там на сръбско-руската лъжа македонизма. Защото именно македонизмът е сръбският метод за осъществяване на геноцида над българите във Вардарска Македония, който геноцид Сърбия нагло иска да пренесе и на българска територия.
9. Държавните ръководители на Турция незабавно да престанат да ни се месят брутално във вътрешните работи и да ни притискат като хамали да регистрираме като официална партия сръбската терористична организация ОМО „Илинден”, създадена за провеждане на геноцида срещу българите в Пиринския край.
10. Държавните ръководители на Турция да походят малко като древните султани сред обикновените турски граждани, за да усетят истинското добросъседство и комшулука, които следва непрекъснато да прокарват със своята дейност между балканските страни, и особено в отношенията си с Отечеството ни България!
Колко малко се изисква! Но това биха го разбрали само хора с европейско мислене и хора, обичащи мира и разбирателството между народите! Политици, които мислят за добруването и добросъседството между балканските народи и които искат Балканите да се превърнат в един истински европейски регион на етническа толерантност и добросъседство. Така, както вече го правят  в Европа, за където мечтаят, искат и се натискат маниакалните българомразци Борис Тадич и Абдуллах Гюл.
Но тези неща на всяка цена трябва да ги научат и всички наши държавници, които се подмазват на сръбските си колеги, вместо да им отдадат заслуженото за антибългарската им дейност и да им поискат незабавно сметка за провеждания от тях геноцид над българите в Западните покрайнини и БЮРМакедония. И да преустановят веднъж завинаги унизителното толериране в нашите медии на откритата сръбска пропаганда.
Тези елементарни неща задължително следва да ги научат и онези късогледи или продажни български политици, които се готвят да лобират и да агитират българомразката Сърбия да влезе в ЕС. За съжаление, колкото и невероятно да звучи, у нас има такива мастити политици, които страстно и всеотдайно се стягат да помагат на престъпната сръбска държава да влезе в ЕС. И точно тези политици ще сторят това, независимо от печалния факт, че и днес пряко или косвено любимата им Сърбия осъществява тотален геноцид над 1 500 000 българи на нейна територия и в нейния престъпен сателит БЮР Македония.

И задължително истината за българомразката Сърбия следва да я научат онези политици и интелектуалци сърбофили, които вият под път и над път за „братята славяни сърбите”. За да не се изказват неподготвени и да не се чудят с какви средства, лъжи и измами отново да ни набутат в лапите на смъртния ни враг от векове - българоунищожителката Сърбия! Защото иначе съвсем скоро България може да изчезне от картата на Балканския полуостров, а българският народ да се превърне в поредния народ, изчезнал от лицето на земята. И то заради онези кьопави български политици и неразбрани интелектуалци, които постоянно страдат от хронично гърбочупене за жълти стотинки пред най-жестоките врагове на българския род!

04.05.2011 г.
Никола Григоров